Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fordeler samfunnet på en global skala

For nesten to århundrer DTU, Danmarks Tekniske Universitet, har vært dedikert til å oppfylle visjonen om HC Ørsted-far elektromagnetisme-som grunnla universitetet i 1829 for å utvikle og skape verdier ved hjelp av naturvitenskap og tekniske vitenskaper til beste for samfunnet.

I dag er DTU rangert som en av de fremste tekniske universiteter i Europa, fortsetter å sette nye rekorder i antall publikasjoner og vedvarende øke og utvikle vårt samarbeid med industrien, og oppdrag oppnås ved DTU vitenskapelige råd.

Antallet student påmelding er høyere enn noensinne, og for ellevte år på rad, har vi fått en rekord antall søknader fra studenter som ønsker å forfølge en grad fra et teknisk eliteuniversitet med et globalt fokus.

Den internasjonale dimensjonen er av avgjørende betydning for DTU. I 2014 ønsket vi 538 internasjonale studenter til våre MSc programmer, er halvparten av våre doktorgradsstudenter rekruttert fra utlandet, og mer enn en tredjedel av våre vitenskapelige ansatte er høyt kvalifiserte forskere av internasjonal bakgrunn. I tillegg omfanget og intensiteten av våre samarbeid med andre ledende tekniske universiteter rundt om i verden fortsetter å vokse.

DTU har internasjonale programmer pedagogisk utvekslingsavtaler med over 200 universiteter rundt om i verden, og har nære forskningssamarbeid med våre partnere i tillegg til å bygge forsknings- og utdanningsprogrammer med Nordic Five Tech Alliance, Euro Tech universiteter Alliance, KAIST i Sør-Korea, Sino kabel dansk Center i Beijing, Rensselaer i USA, og Nanyang i Singapore.

Om DTU er MSc programmer

DTU tilbyr MSc programmene undervises på engelsk for nesten alle forskningsområder, og dermed tilby elevene et bredest mulig utvalg. Strukturen og innholdet i de ulike programmene reflekterer DTU status som en av de høyest rangerte europeiske tekniske universiteter.

Gjennom anbefalte studielinjer / fokusområder, Joint International MSc programmene Erasmus Mundus masterprogrammer, og Honours programmer, DTU er MSc programmer tilbyr et bredt spekter av læreplaner-fra svært spesialisert til en bredere og mer allsidig pedagogisk profil.

Ta gjerne kontakt med enten International Affairs eller professoren ansvarlig for det aktuelle masterprogrammet for ytterligere informasjon.

Oppbygging av MSc programmet

MSc programmet er et forskningsbasert teknologisk program på elitenivå med sikte på å kvalifisere graduate for en kunnskapsintensiv posisjon i industrien og næringslivet og i samfunnet generelt. Nyutdannede oppnå tittelen sivilingeniør i den gitte engineering feltet.

The Master er et toårig program med en arbeidsbelastning på 120 studiepoeng studiepoeng. DTU er MSc programmene dekker mest moderne engineering felt og blir undervist utelukkende på engelsk. Programmene omfatter fire kategorier av kurs: Generelle kompetanse, teknologi spesialisering, valgfag og avhandling.

Generelle kompetanse

MSc programmene omfatter en rekke generell kompetanse kurs. Disse er utformet for å gi studentene spekter av ferdigheter som er nødvendige for å møte de komplekse utfordringene i en ingeniør karriere, blant annet prosjektledelse, teamarbeid, kommunikasjon, problemløsning og ressursplanlegging. Alle disse ferdighetene er lært i løpet av studentens innen forskning og deles inn i følgende kategorier:

Generelt ingeniør kompetanse Du lærer å kombinere teknologi søknad og utvikling med økonomistyring, ledelse og organisasjon. Viktigst, lærer du hvordan du kan bruke dine kvalifikasjoner og teknologisk kunnskap på en profesjonell og sosial kontekst.

Synthesis kompetanser Du lærer hvordan du kan definere og tilby løsninger til et åpent problem. Du kan være en del av et tverrfaglig team, og vil få opplæring i kommunikasjon og samarbeid. normative kompetanser Du lærer et sett av essensielle deler felles for alle tekniske aspekter ved prosjektering innenfor et bestemt felt.

teknologi spesialisering

Denne gruppen av kurs gir deg grundig faglig og teknologisk kunnskap er nødvendig for å skaffe state-of-the-art kompetanse innen et bestemt felt av engineering. Ved å kombinere teknologien fordypningskurs med riktige valgfag, kan du lage din egen inspirerende og svært individuelle studiet.

Valgfag

Et viktig aspekt ved DTU MSc programmene er betydelig antall valgfag. Her kan du følge dine egne vitenskapelige og faglige interesser. I prinsippet kan du velge mellom mer enn 400 forskjellige DTU kurs.

Thesis

Masteroppgaven markerer fullføringen av to-årig MSc program. Forskningsprosjektet er oftest utført ved DTU og i mange tilfeller i samarbeid med en av våre mange industrielle partnere. Alle prosjekter inkluderer elementer av grunnleggende forskning, innovasjon og anvendelse.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se MSc - HealthcareStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Msc Akvatisk Vitenskap Og Teknologi

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Danmark Lyngby

Med en mastergrad i Aquatic Science and Technology, kan du bidra til bærekraftig høsting og produksjon av fisk og skalldyr, vurdering og styring av menneskelig påvirkning og miljøendringer, så vel som banebrytende forskning på akvatiske økosystemer, trekk av sine innbyggere, og deres innvirkning på det globale klimaet. [+]

Med en mastergrad i Aquatic Science and Technology, kan du bidra til bærekraftig høsting og produksjon av fisk og skalldyr, vurdering og styring av menneskelig påvirkning og miljøendringer, så vel som banebrytende forskning på akvatiske økosystemer, trekk av sine innbyggere, og deres innvirkning på det globale klimaet.

To tredjedeler av jordens overflate er dekket av vann, og hav, innsjøer og bekker har en viktig rolle å spille i å regulere vår planets biogeografi og klima-og opprettholde det biologiske mangfoldet. Videre er en stor del av verdens befolkning er avhengig av fiskeri og akvakultur som en kilde til mat eller inntekt, og "blå vekst" har høyt på EUs politiske dagsorden.... [-]


MSc I Fysikk Og Nanoteknologi

Campus Heltidsstudier September 2018 Danmark Lyngby

MSc programmet i fysikk og nanoteknologi fokuserer på fysikk som grunnlag for moderne teknologi. Gapet mellom vitenskapelig forskning og teknologiske gjennombrudd er smalere. Derfor, i områder som nanoteknologi og bærekraftig energi, er det et økende behov for ingeniører som kan kombinere solid vitenskapelig kunnskap med omfattende tekniske ferdigheter. [+]

Den Masterprogram i fysikk og nanoteknologi fokuserer på fysikk som grunnlag for moderne teknologi.

Gapet mellom vitenskapelig forskning og teknologiske gjennombrudd er smalere. Derfor, i områder som nanoteknologi og bærekraftig energi, er det et økende behov for ingeniører som kan kombinere solid vitenskapelig kunnskap med omfattende tekniske ferdigheter.

Studieprogram fokus

Den Masterprogram i fysikk og nanoteknologi dekker et bredt spekter av teknologiske, teoretiske og eksperimentelle teknikker i moderne fysikk. Søknadene omfatter ulike temaer, som for eksempel utvikling av nanostrukturerte materialer med skreddersydd elektrisk, magnetisk, optisk, mekanisk og kjemisk egenskaper, produksjon og integrering av nano- og mikrokomponenter i system design, modellering av komplekse biologiske systemer, optisk databehandling og overføring, og utvikling av teknologier for sourcing, lagring og konvertering av bærekraftige energi eksempel brenselceller og hydrogenteknologi.... [-]


MSc I Transport Og Logistikk

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Danmark Lyngby

DTU er en av de få europeiske universiteter å tilby en MSc program dedikert utelukkende til transport og logistikk. Studiet tar en modellbasert tilnærming til prosjektering og problemløsning så akademikere har sterk kompetanse i modellering og databaserte løsninger på komplekse samfunnsmessige problemer. [+]

Den MSc programmet i Transport og logistikk er utformet for å gi deg alle de nødvendige kvalifikasjoner for å utvikle, analysere og håndtere avanserte transport- og logistikksystemer.

Dette MSc programmer gir deg metodiske tilnærminger for å løse samfunnets transport- og logistikkutfordringer ved hjelp av state-of-the-art optimaliseringsverktøy, bærekraftig planlegging instrumenter, avanserte modelleringsteknikker og robuste evalueringsmetoder.

Dette gjør at nyutdannede til å ta høy-nivå jobber innen transportsektoren, for eksempel i transportbransjen, som konsulenter eller som ansatt i offentlige organisasjoner. Gitt det generelle i den analytiske verktøy, nyutdannede er også attraktive for sektorer utenfor transportområdet hvor analytiske ferdigheter og evne til å analysere og syntetisere komplekse systemer er påkrevd.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
DTU
Anker Engelunds Vej 1
Building 101A

Lyngby, 2800 DK
Sosiale medier