International Business Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The International Business Academy (Sveits, Storbritannia og Danmark) har fokus på stedet samt avstand og blended learning programmer som bringer de nyeste treningsmetoder til vår målgruppe. Vårt fokus er i hovedsak internasjonalt.

IBAS driver opplæring på BBA, MBA og DBA nivåer. Ønsket av IBA arbeider med å sikre høy kvalitet på opplæringen til rimelige avgifter og samtidig gi internasjonal utdanning med fleksibel, høy kvalitet grader. Vi har en stor ekstern fakultetet med faglige tilretteleggere fra alle deler av verden. Vi prøver å sikre en best mulig oppsett for våre internasjonale programmer.

Den globale forretningsmiljø har endret seg mer i løpet av de siste fem årene enn over den forrige 50. For å komme videre og konkurrere, trenger du en grad som passer til de internasjonale ferdighetene du trenger.

IBA tilbyr alle disse mulighetene i høyt utviklede modulbaserte programmer med alternativer som kan tilpasses. IBA er dedikert til å levere høy kvalitet kunnskap samt toppmoderne ferdigheter, slik at dagens studenter til å engasjere seg i business management problemer med nødvendig teoretisk nivå og selvtillit. Materialet er både teoretisk og praktisk.

Vårt fakultet er internasjonal med lang bransjespesifikk erfaring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BA'er » Se MBA »

Programmer