Les den offisielle beskrivelsen

DTU

Dra nytte av samfunnet på en global skala

I nesten to århundrer har DTU, Danmarks Tekniske Universitet, vært dedikert til å oppfylle visjonen til HC Ørsted - faren til elektromagnetisme - som grunnla universitetet i 1829 for å utvikle og skape verdier ved hjelp av naturvitenskap og tekniske fag til fordel for samfunnet.

I dag er DTU rangert som et av de fremste tekniske universitetene i Europa, fortsetter å sette nye poster i antall publikasjoner, og vedvarende øke og utvikle våre partnerskap med industrien og oppgaver utført av DTUs vitenskapelige råd.

Antall studenteropptak er høyere enn noensinne, og i det ellevte året på rad har vi mottatt et rekordhøyt antall søknader fra studenter som ønsker å forfølge en grad fra et teknisk elituniversitet med et globalt perspektiv.

Den internasjonale dimensjonen er avgjørende for DTU. I 2014 mottok vi 538 internasjonale studenter til våre MSc-programmer, halvparten av våre PhD-studenter rekrutteres fra utlandet, og over en tredjedel av vitenskapelig ansatte er høyt kvalifiserte forskere med internasjonal bakgrunn. I tillegg fortsetter omfanget og intensiteten av samarbeidet med andre ledende tekniske universiteter over hele verden å vokse.

DTU har internasjonale utvekslingsprogrammer med over 200 universiteter over hele verden og har nært samarbeid med våre partnere i tillegg til å bygge forskning og utdanningsprogrammer med Nordic Five Tech Alliance, Euro Tech Universities Alliance, KAIST i Sør-Korea, Sino -Danish Center i Beijing, Rensselaer i USA, og Nanyang i Singapore.

Om DTUs MSc-programmer

DTU tilbyr mastergradsprogrammer undervist på engelsk for nesten alle forskningsområder, og gir studentene det størst mulige valget. Strukturen og innholdet i de ulike programmene gjenspeiler DTUs status som et av de høyeste europeiske tekniske universitetene.

Gjennom anbefalte studieområder / fokusområder, Felles internasjonale MSc-programmer, Erasmus Mundus MSc-programmer og Honours-programmer, tilbyr DTUs MSc-programmer et bredt spekter av læreplaner - fra den høyt spesialiserte til en bredere og mer allsidig pedagogisk profil.

Ta gjerne kontakt med enten International Affairs eller professoren som er ansvarlig for det aktuelle MSc-programmet for ytterligere informasjon.

Struktur av MSc-programmet

MSc-programmet er et forskningsbasert teknologisk program på elitnivå som tar sikte på å kvalifisere kandidaten til en kunnskapsintensiv posisjon i næringslivet, næringslivet og samfunnet generelt. Nyutdannede får tittelen Master of Science i ingeniørfag i det oppgitte ingeniørfeltet.

FLAGMODEL

MSc er et toårig program med en arbeidsbelastning på 120 studiepoeng. DTUs MSc-programmer dekker mest moderne tekniske felt og læres utelukkende på engelsk. Programmene består av fire kategorier av emner: Generell kompetanse, Teknologi spesialisering, Valgfag og Avhandling.

Generell kompetanse

MSc-programmene inkluderer en rekke generelle kompetanse kurs. Disse er utformet for å gi studentene den kompetansen som er nødvendig for å møte de komplekse utfordringene i en ingeniørkarriere, inkludert prosjektledelse, samarbeid, kommunikasjon, problemløsing og ressursplanlegging. Alle disse ferdighetene læres innenfor studentens forskningsfelt og faller inn i følgende kategorier:

  • Generell ingeniørkompetanse
    Du lærer å kombinere teknologi applikasjon og utvikling med økonomistyring, ledelse og organisasjon. Viktigst av alt lærer du hvordan du bruker dine kvalifikasjoner og teknologiske kunnskaper i en profesjonell og sosial sammenheng.
  • Syntese kompetanser
    Du lærer hvordan du definerer og gir løsninger på et åpent problem. Du kan være en del av et tverrfaglig team og bli trent i kommunikasjon og samarbeid.
  • Normative kompetanser
    Du lærer et sett av viktige disipliner som er felles for alle tekniske aspekter av ingeniørfag innenfor et bestemt felt.

Teknologi spesialisering

Denne gruppen av kurs gir deg en grundig faglig og teknisk kunnskap som er nødvendig for å skaffe toppmoderne kompetanse innen et bestemt fagområde. Ved å kombinere teknologi spesialisering kurs med passende valgfrie kurs, kan du lage ditt eget inspirerende og svært individuelle studieprogram.

valgfag

Et viktig aspekt ved DTU MSc-programmene er det betydelige antallet valgfag. Her kan du forfølge dine egne faglige og faglige interesser. I prinsippet kan du velge mellom mer enn 400 forskjellige DTU-kurs.

Avhandling

Mastergradsoppgaven markerer gjennomføringen av det toårige MSc-programmet. Forskningsprosjektet utføres oftest på DTU og i mange tilfeller i samarbeid med en av våre mange industripartnere. Alle prosjekter inkluderer elementer av grunnleggende forskning, innovasjon og applikasjon.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Med en mastergrad i Aquatic Science and Technology, kan du bidra til bærekraftig høsting og produksjon av fisk og skalldyr, vurdering og styring av menneskelig påvirkning ... [+]

Med en mastergrad i Aquatic Science and Technology, kan du bidra til bærekraftig høsting og produksjon av fisk og skalldyr, vurdering og styring av menneskelig påvirkning og miljøendringer, så vel som banebrytende forskning på akvatiske økosystemer, trekk av sine innbyggere, og deres innvirkning på det globale klimaet.

To tredjedeler av jordens overflate er dekket av vann, og hav, innsjøer og bekker har en viktig rolle å spille i å regulere vår planets biogeografi og klima-og opprettholde det biologiske mangfoldet. Videre er en stor del av verdens befolkning er avhengig av fiskeri og akvakultur som en kilde til mat eller inntekt, og "blå vekst" har høyt på EUs politiske dagsorden.... [-]

Danmark Lyngby
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

MSc programmet i fysikk og nanoteknologi fokuserer på fysikk som grunnlag for moderne teknologi. Gapet mellom vitenskapelig forskning og teknologiske gjennombrudd er smal ... [+]

Den Masterprogram i fysikk og nanoteknologi fokuserer på fysikk som grunnlag for moderne teknologi.

Gapet mellom vitenskapelig forskning og teknologiske gjennombrudd er smalere. Derfor, i områder som nanoteknologi og bærekraftig energi, er det et økende behov for ingeniører som kan kombinere solid vitenskapelig kunnskap med omfattende tekniske ferdigheter.

Studieprogram fokus

Den Masterprogram i fysikk og nanoteknologi dekker et bredt spekter av teknologiske, teoretiske og eksperimentelle teknikker i moderne fysikk. Søknadene omfatter ulike temaer, som for eksempel utvikling av nanostrukturerte materialer med skreddersydd elektrisk, magnetisk, optisk, mekanisk og kjemisk egenskaper, produksjon og integrering av nano- og mikrokomponenter i system design, modellering av komplekse biologiske systemer, optisk databehandling og overføring, og utvikling av teknologier for sourcing, lagring og konvertering av bærekraftige energi eksempel brenselceller og hydrogenteknologi.... [-]

Danmark Lyngby
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

DTU er en av de få europeiske universiteter å tilby en MSc program dedikert utelukkende til transport og logistikk. Studiet tar en modellbasert tilnærming til prosjekteri ... [+]

Den MSc programmet i Transport og logistikk er utformet for å gi deg alle de nødvendige kvalifikasjoner for å utvikle, analysere og håndtere avanserte transport- og logistikksystemer.

Dette MSc programmer gir deg metodiske tilnærminger for å løse samfunnets transport- og logistikkutfordringer ved hjelp av state-of-the-art optimaliseringsverktøy, bærekraftig planlegging instrumenter, avanserte modelleringsteknikker og robuste evalueringsmetoder.

Dette gjør at nyutdannede til å ta høy-nivå jobber innen transportsektoren, for eksempel i transportbransjen, som konsulenter eller som ansatt i offentlige organisasjoner. Gitt det generelle i den analytiske verktøy, nyutdannede er også attraktive for sektorer utenfor transportområdet hvor analytiske ferdigheter og evne til å analysere og syntetisere komplekse systemer er påkrevd.... [-]

Danmark Lyngby
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
DTU
Anker Engelunds Vej 1
Building 101A

Lyngby, 2800 DK
Social Media