The Royal Academy of Music - Det Jyske Musikkonservatorium

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Royal Academy of Music som den er formet i dag ble skapt i 2010 av fusjonen mellom Royal Academy of Music i Aarhus, som ble grunnlagt i 1927, og The Academy of Music, Aalborg, som ble grunnlagt i 1930. Men hvis du dykke inn i Annals of historie, vil du finne at det er ikke så mye en fusjon som en retur til institusjonens opprinnelige form. The Academy i Aalborg ble grunnlagt som en nordlig avdeling av akademiet i Aarhus tre år senere, og begge ble grunnlagt av Johan Nilsson og hans kone Magda. Dette betyr at etter 80 års adskillelse de to institusjonene ble gjenforent i 2010 til å bli to avdelinger av samme Academy. The Royal Academy of Music, er Aarhus / Aalborg en statlig institusjon i regi av det danske kulturdepartementet, ladet med ansvar for videreutdanninger i musikk, og for ellers å bidra til å fremme musikalsk kultur i Danmark.

Programmer Programmene har fått den høyeste status, både nasjonalt og internasjonalt. Dette betyr at de måle seg med de beste sammenlign kursene som tilbys i utlandet. Vi trene studentene for yrker som profesjonelle musikere, og, avhengig av kurset tas, studenter utdannet enten som soloartister eller som musikklærere.

Undervisning Hovedvekten av undervisningen er på solo arbeid med et instrument eller stemme, men det er også samspill og en rekke tilleggsfag. For de som studerer til å bli musikklærere, er særlig lagt vekt på musikkpedagogikk og kommunikative fag. Vårt korps av lærere er aktiv og engasjert, og vi forventer at våre studenter til å stille de samme kvalitetene. Vi er fleksible, men vi legger vekt på disiplin og samarbeid som viktige elementer i opplæringen av profesjonelle musikere og musikklærere.

Steder

Aarhus

Address
The Royal Academy of Music
Skovgaardsgade 2C

DK-8000 Aarhus, Danmark