American College of Dubai

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den American College of Dubai (ACD) er en privat utdanningsinstitusjon stiftet i henhold til lovgivningen i De forente arabiske emirater (UAE). Høgskolen er en bestanddel enhet av Al-Shafar Group of Companies, En velkjent enhet i Dubai, kjent for å tilby sosiale og offentlige tjenester til lokalmiljøet. ACD er lisensiert som en institusjon for høyere utdanning ved Dubai kommune og opererer under tilsyn av Departementet for høyere utdanning og forskning - Som godkjenner sine akademiske programmer.

The College ligger på en spesialbygd campus i Al Garhoud området i Dubai nær Dubai International Airport og overfor Dubai Festival City i et kompleks av skoler og utdanningsinstitusjoner. Dens campus inkluderer forelesningssaler, et eget bibliotek bygning med studieområder, et stort datasenter og tilhørende ressurs rom, samt en liten klinikk bemannet av en person bosatt sykepleier. Student aktivitetsområder inkluderer utendørs idrettsanlegg som en fotballbane samt basketball-og volleyballbaner. Det er også et spill hall ved siden av kantina, samt en dedikert aktiviteter område. ACD ble etablert i 1990 og flyttet til sine eksisterende, spesialbygde anlegg i 1998. En stor utvidelse av campus ble ferdigstilt i 2001, og da biblioteket anlegget ble bygget sammen med et større student tjenesteområde samt ytterligere Informasjonsteknologi fasiliteter. En påfølgende større anlegg oppussing ble gjennomført i 2008.

Oppgaven til American College of Dubai er å gi sine studenter med den intellektuelle og sosiale stiftelser er nødvendig for å forberede dem til å lede oppfylle liv som kompetente, engasjerte og medfølende medlemmer av et globalt samfunn. Utnytte velutstyrte fasiliteter og små klasse størrelser, fokuserer ACD på å levere engasjerende opplæring i et miljø som fremmer kritisk tenkning og seriøs bedrift karriere forberedelser. Institusjonen sikrer sine programmer møte behovene til sine interessenter ved konstant interaksjon med næringslivet, så vel som andre og internasjonale institusjoner for høyere utdanning. The College bistår også i sosialisering og modning av unge voksne ved å tilby et miljø som understreker viktigheten av etisk atferd og samfunnsengasjement.

ACD søker å gi en kvalitet og rimelige utdanning som gir studentene å fordype seg i en amerikansk-stil høyere utdanningssystemet. Spesielt sine programmer inkluderer de brede Generell utdanningskrav karakteristisk for det amerikanske utdanningssystemet med vekt på å utvide perspektivet på utdannet person. Transfer-orienterte studenter fullfører disse innledende kravene blir bistått i å overføre sine "credits" mot ferdigstillelse av en grad ved universiteter i USA og andre land.

For studenter som ønsker å fullføre utdannelsen sin i Dubai, tilbyr høgskolen business-relaterte, jobb-orientert grad programmer som gjør elevene til å fullføre alle sine kvalifikasjoner i UAE. For å bedre forberede for sysselsetting de som tjener en ACD tildelt grad, bistår studenter i å skaffe arbeidsrelatert erfaring gjennom godt koordinerte praksisplasser som del av sitt studium.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk