Al Ghurair University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Visjon

Al Ghurair University vil være en ledende elevsentrert omfattende universitet i GCC med internasjonal anerkjennelse for kvalitet utdanning, anvendt forskning og formidling.

Mission

Al Ghurair University er forpliktet til å betjene de pedagogiske behovene til samfunnet ved å opprettholde kvalitet pedagogisk erfaring for studenter, delta i oppsøkende virksomhet, og bidra til kunnskapsbygging gjennom forespørsler og forskning. Utdanningene ved Universitetet er rettet mot å utvikle elevenes intellektuelle, praktiske og kreative evner til å forbedre læringsevne og sysselsetting av nyutdannede.

Mål

Tilby kvalitet akademiske programmer som forbereder studentene til å bidra til økonomisk velstand og velferd i samfunnet. Innrøm og beholde kvalitet studenter. Rekruttere, utvikle og beholde kompetent og profesjonelt mangfoldig lærere og ansatte. Fremme et miljø som bidrar til anvendt forskning av en betydelig innvirkning. Foster oppsøkende programmer og samfunnet engasjement aktiviteter. Oppnå effektivitet, effektivitet og levedyktigheten til universitets drift og ressurser.

Steder

Dubai

Address
AL GHURAIR UNIVERSITY
Dubai Academic City

PO Box 37374 Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: