American University of Sharjah

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

American University of Sharjah Er en uavhengig, ikke-for-profit samfunnsinstitusjon, basert bevisst på amerikanske institusjoner for høyere utdanning. Universitetet er et ledende omfattende samfunnsuniversitet i Golfen, og serverer studenter fra regionen og fra hele verden. AUS har som mål å være regionens leder innen høyere utdanning, kjent for kompetanse og innovasjon innen undervisning, læring, forskning og service.Amerikanske Universitetet i Sharjah ligger 16 kilometer fra Sharjah sentrum og ca 25 kilometer fra Dubai nabostaten Emirates. Sharjah er et globalt handelssenter og en by av læring og kunst, som bekreftet av sin UNESCO-betegnelse i 1998 som den kulturelle hovedstaden i den arabiske verden.

Topp grunner til å studere ved AUS:

student mangfold
Fra høsten 2016 var det 6 002 studenter innmeldt i AUS. Disse inkluderte 429 utdannet og 5 402 studenter. Studentforholdet er 50,4 menn og 49,6 kvinner. AUS har en høyere andel internasjonale studenter enn noen annen verdensklassert institusjon, ifølge en analyse av Times Higher Education data. Om lag 84 prosent av universitetets studentlegeme består av internasjonale studenter, som representerer mer enn 100 nasjonaliteter.

Kvalitet og mangfold av fakultetets medlemmer
Våre fakultetsmedlemmer har mange års undervisnings- og forskningserfaring og gradskvalifikasjoner fra noen av verdens mest prestisjetunge universiteter. Disse inkluderer Harvard University, Yale University, University of Cambridge, University of Oxford, Stanford University, Brown University og Princeton University, for å nevne noen. Ca 92 prosent av fakultetet har en terminalgrad, mens 81 prosent har en PhD.

Finansielle stipendier og stipend, og opplæringsassistanse muligheter

AUS Financial Grant

AUS gjør sitt beste for å sikre at økonomiske midler ikke blir en hindring for kvalifiserte studenter å få den beste utdanningen de fortjener. Et bredt spekter av stipend, stipend og arbeidsmuligheter for både studenter og studenter blir tilbudt å hjelpe dem med å finansiere utdanningen sin. Stipendene som tilbys inkluderer:

  • Finansiell støtte (5-50 prosent remisjon på undervisning, laboratorieavgift og delt innkvartering) for heltids studenter med bevist begrensede økonomiske ressurser.
  • Distinguished Student Scholarship (20 prosent remisjon på studie- og laboratorieavgift) for førstegangsstudenter som har oppnådd forskjell ved å oppnå en minimumskumulativ gjennomsnittsklasse på 95% eller tilsvarende i det siste året i videregående opplæring.
  • Academic Accomplishment Scholarship (10 prosent av studie- og laboratorie- / teknologiavgift) for førstegangsstudenter som demonstrerer akademisk fortreffelighet ved å oppnå en minimumskumulativ gjennomsnittskarakter mellom 90,00 og 94,99 prosent eller tilsvarende i det siste året av videregående opplæring.
  • Aktivt studiestipendium (opptil 50 prosent remisjon på undervisnings- og laboratorieavgift) tildeles talentfulle studenter som en gest av universitetets støtte og anerkjennelse av studentprestasjoner på det ekstrakurslige feltet.
  • Atletisk stipend (opptil 50 prosent remisjon på undervisning, lab avgifter og delt innkvartering) tilbys til talentfulle studentutøvere som viser atletisk fortreffelighet og fremragende sportsegenskaper.
  • Family Tuition Grant (25 prosent remisjon på undervisnings- og laboratorieavgift) for familier med mer enn en datter / sønn som deltok samtidig på AUS som heltids studenter.
  • Andre stipendier og stipend kan inkludere kanslerens stipendiatpris, studieturstipendiet, akademisk opplæringsstipendium, kanslerliste stipend, dekanas stipendium og Sharakah skolestipendium.
AUS Info

Universitetet tildeler også en rekke utdanningsassistenter til kvalifiserte studenter. Graduate assistentships dekker studieavgift (fra 33-100 prosent undervisningsfradrag) og en månedlig stipend i vanlige semester. Graduate assistentships kan være i form av en Graduate Research Assistantship eller en Graduate Teaching Assistantship. Graduate Research Assistantships gir studentene muligheter til å utvikle forskningserfaring ved å jobbe med en fakultetmedlem om forskningsrelaterte aktiviteter. Gjennom Graduate Teaching Assistantships, får studentene opplæringsrelatert erfaring gjennom deltidsansatt i stillinger som laboratorieassistenter. Begge deles ut på en konkurransedyktig, semester-for-semester basis.

På campusanlegg

En av de viktigste og kjente egenskapene til AUS er dets livlige og dynamiske campusliv. Universitetet tilbyr studenters sovesaler, et idrettsanlegg og et treningsstudio. Andre fasiliteter inkluderer et helsesenter, et apotek, en bank, et postkontor, en frisørsalong, en dames skjønnhetssalong, en bokhandel, spisesteder og to nærbutikker.

Bolighallen gir studentene et sted å bo, slappe av, trene og studere i komfort. Universitetshelsesenteret tilbyr en rekke tjenester, inkludert poliklinisk omsorg, helseopplæring, psykologisk rådgivning og ambulanse / beredskapstjenester. AUS sportsfasiliteter er vert for en rekke fritidsaktiviteter og konkurransedyktige atletiske aktiviteter. Sportskomplekset har innendørs basketball, volleyball, håndball, badminton, tennisbaner i tillegg til et 50 meters olympisk innendørsbasseng, squashbaner, treningssenter og treningshall.

Utendørsanleggene inkluderer basketballbaner, tennisbaner, et fotballbane, en cricket bakke, et baseballbane og et 400-meters løpebane.

Ekskursive aktiviteter, student klubber og organisasjoner

AUS legger stor vekt på utøvende aktiviteter, vurderer at de er avgjørende for en elevs allsidige utvikling. Studentene oppfordres til å delta i idrettsaktiviteter, delta i kulturelle og interessentrettede klubber og frivillig i samfunnstjenestekampanjer. Universitetet tilbyr 81 kulturelle og interesseorienterte studieklubber, 25 idrettslag og et fellesskapstjeneste frivillighetsprogram. Studentene kan også delta i teatralske og musikalske forestillinger gjennom universitetets Performing Arts Program. Gjennom året arrangeres en rekke kulturelle forestillinger på campus.

Verdensklasse vitenskapelig forskning og publikasjoner

AUS er forpliktet til å bli toppforskningsuniversitetet i regionen, kjent for sin ekspertise og innovasjon. Universitetet oppfordrer og støtter forskning, faglig og kreativ virksomhet av fakultetet og studentene. I tillegg planlegges det for universitetet å bygge en forsknings- og teknologipark.

Forskningsfinansieringen ved AUS inkluderer 2,5 mill. AED tildelt som intern fakultetets forskningsstipendium; AED 2,2 millioner fordelt per år for sabbatsblader; AED 10 millioner (studiefradrag og stipend for forskere og undervisningsassistenter) tildelt for studiestuderende; Og AED 2,1 millioner per år er sikret på eksterne forskningsmidler.

AUS fakultet og student produserer og publiserer høy kvalitet arbeid som regelmessig får anerkjennelse både regionalt og internasjonalt. AUS fakultet medlemmer eier 67 patenter, mange patenterte både lokalt og internasjonalt. AUS fakultet medlemmer har en sterk rekord av vitenskapelige publikasjoner i prestisjefylte tidsskrifter og internasjonale konferanser som normalt involverer studenter som medforfattere.

  • Antall journalpublikasjoner fra 2014-2016: 1014
  • Antall presentasjoner og saksbehandlinger fra 2014-2016: 131

Karriere og faglige utviklingsmuligheter

AUS legger også stor vekt på å etablere gjensidig fordelaktige forbindelser med samfunnet. Alle høgskoler og skoler på AUS forsøker å imøtekomme behovene til bedriftssamfunnet og etablere forbindelser som viser seg å være til nytte for både AUS og sine partnere. Disse båndene hjelper universitetet til å utføre forskning, samt fremme en forskningskultur som raskt blir et av universitetets mest beundrede funksjoner.

AUS alumni jobber i en rekke multinasjonale firmaer, frivillige organisasjoner og statlige institusjoner. Mens AUS har studentene mulighet til å praktisere på ledende lokale og internasjonale bedrifter. Universitetet har også et årlig karriereforum og gir AUS seniorer og alumner mulighet til å møte representanter fra privat og offentlig sektor som er interessert i å rekruttere AUS-studenter og kandidater som enten heltidsansatte eller praktikanter.

AUS tilbyr 26 majors og 45 mindreårige på lavere nivå, og 14 mastergrader gjennom College of Architecture, Art and Design; College of Arts and Sciences; College of Engineering; Og Handelshøyskolen.

header-events_1_

On-campus boliger og anlegg

On-campus boliger er det mest praktiske stedet for studenter å bo i mens de studerer på universitetet. Mer enn 2000 studenter bor i campusbohusene. De liker å være nær akademiske bygninger, bibliotek, matrett og idrettsanlegg. AUS-bolighallen består av åtte menns og fem kvinners sovesal, som overvåkes av personalet på en 24/7 basis. Studentene har mulighet til private, semi-private, felles, enkeltrom eller dobbeltrom. Levemiljøet er veldig rikt på sin flerkulturelle atmosfære og har en balansert blanding av sosiale og akademiske aktiviteter. Bolighallen gir studentene et sted å bo, slappe av, trene og studere i komfort.

Bibliotek

AUS-biblioteket er kjent som en av de fremste bibliotekene i regionen, og tilbyr samlinger, tjenester og programmer for å støtte universitetssamfunnets læreplaner og forskningsbehov. AUS-biblioteket tilbyr 140 datamaskin arbeidsstasjoner; Instruksjon i informasjonsteknologi og forskning ferdigheter; 141 000 bok / medieartikler og tilgang til 220 000 e-bøker; Og 50 + databaser med tilgang til 26.000 + e-tidsskrifter. I tillegg holder alle bibliotekarister og biblioteksadministratorer på AUS akkreditert mastergrad i bibliotek og informasjonsvitenskap fra institusjoner akkreditert eller anerkjent av American Library Association.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Akkrediteringer

AUS_accreditation

Se MA » Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se BA'er » Se BSc'er » Se Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts Grad I Undervisning Engelsk Til Høyttalere På Andre Språk (ma TESOL)

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Sharjah

Vår Master of Arts i TESOL programmet er den fremste forberedelse for en karriere i Undervisning engelsk til høyttalere på andre språk (TESOL). [+]

Vår Master of Arts i TESOL programmet er den fremste forberedelse for en karriere i Undervisning engelsk til høyttalere på andre språk (TESOL). Med de enorme ressurser og lærere ved Institutt for engelsk, tilbyr vi et program spesielt utviklet for å møte behovene til lærere i engelsk som andrespråk i et mangfoldig, flerkulturell setting. Våre kurstilbud gi profesjonell opplæring og solide fundamenter i andre språktilegnelse, undervisning metodikk, språktesting og bruk av teknologi i språkopplæring klasserom. Vår fremragende faglige programmet er undervist av høyt kvalifiserte lærere med internasjonal undervisningserfaring innen TESOL, teoretisk og anvendt lingvistikk, og interkulturell kommunikasjon. Vår misjon er å gi en omfattende studieprogram og praktiske muligheter på et avansert nivå for både erfarne og uerfarne engelsk språklærere i UAE og andre steder. Høyt kvalifiserte, multiculturally erfarne lærere, forskningsbasert metodikk, praktisk undervisningserfaring og datastøttet læring gir et solid grunnlag for dette programmet. Programmet oppgave er å gi engelskspråklige studenter og lærere med avansert praktisk, teoretisk og kritisk kunnskap om språklæringsmodeller og undervisning metoder for engelsk undervisning på ulike nivåer, først og fremst gjennom skolene i Gulf-regionen. Kjernen i vårt program fører til en helhetlig forståelse av de former og funksjoner av engelsk og gjelder pedagogiske teorier til engelskundervisning. Dette målet er forsterket av veiledet praksis i virkelige klasserom. Vårt program forbereder sine kandidater til å evaluere effektiviteten og gyldigheten av ulike undervisningsmetoder og testprosedyrer, utvikle eller tilpasse materialer for spesielle undervisning / læringssituasjoner, veilede klasselærere og bistå i forvaltningen av ESL programmer. Vi inviterer deg til å bli med... [-]

Master Of Arts I Oversettelse Og Tolking Engelsk Arabisk Engelsk (Mati)

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Sharjah

Vår Master of Arts i engelsk / arabisk / engelsk Oversettelse og Tolking (Mati) grad er kjent i hele regionen for sitt gode omdømme. [+]

Vår Master of Arts i engelsk / arabisk / engelsk Oversettelse og Tolking (Mati) grad er kjent i hele regionen for sitt gode omdømme. Svare på den viktige rollen interkulturell kommunikasjon spiller i internasjonale møter i disse dager og den stadig økende betydningen av den arabiske regionen om internasjonal politikk, vårt program utstyrer kandidater med høyt spesialiserte oversettere ferdigheter i engelsk og arabisk. Vi plasserer variert utvalg av ferdigheter som kreves for oversettelse og tolking innenfor en generell teoretisk rammeverk, som gir våre studenter med verktøy for å identifisere, analysere og løse problemer og utvikle en reflektert tilnærming til oversettelse og tolking. Vårt program gir også studentene videregående opplæring i oversettelse og tolking teknikker samt i terminologi ledelse, maskinoversettelse (MT), oversettelse minne (TM), og språk tekniske områdene som er mest relevant for en verden av oversettere og tolker i dagens komplekse og dynamiske web for kommunikasjon. Vi sørger for at våre kandidater er i stand til å demonstrere kompetanse i oversettelse og tolking inn og ut av engelsk og arabisk, samt vise evne til å reflektere over og bruke relevante teorier innen produksjon og vurdering av oversettere oppgaver. De er også i stand til å fungere som ettertraktet oversettere og tolker i ulike områder som internasjonale relasjoner, næringsliv, vitenskap, jus og journalistikk. Vi oppfordrer deg til å se selv hvorfor våre Mati programmet er en av de beste programmene utdannet i sitt slag i regionen! Avdeling Gjennom vårt mangfoldige utvalg av kurs, vi tar sikte på å bringe den rike... [-]

MSc

Master Of Science I Anlegg (MSCE)

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Sharjah

Våre Master of Science i Civil Engineering (MSCE) er populær blant fagfolk som ønsker å kombinere avansert anlegg praksis med teknisk forskning, slik at de kan spille en styrende rolle i næringen både i UAE og i utlandet. [+]

Vår Master of Science i Civil Engineering (MSCE) er populær blant fagfolk som ønsker å kombinere avansert anlegg praksis med teknisk forskning, slik at de kan spille en styrende rolle i næringen både i UAE og i utlandet. Formålsparagraf Oppdraget av Master of Science i Civil Engineering (MSCE) programmet ved AUS er å forberede fagfolk for avanserte karrierer og / eller doktorgradsstudier knyttet til entreprenørvirksomhet. Programmet arbeider for å skape et positivt faglig miljø som fremmer god undervisning og forskning for å hjelpe elevene i å bli kompetente, innovative og ansvarlige fagfolk med effektiv kommunikasjon ferdigheter. Program Utdanningens mål Nyutdannede av MSCE programmet vil være forberedt på å: være vellykket fagfolk i et spesialisert område av sivilingeniør opprettholde et ønske om forskning, innovasjon og livslang læring opprett ansvar for ingeniøryrket Student Outcomes Etter eksamen, bør en AUS MSCE utdannet vise evne til å: utføre forskning med vekt på kreativitet, selvstendig læring og vitenskapelige metoder i et valgt område av sivilingeniør anvende avansert matematikk og ingeniørkunnskap i å identifisere, formulere og løse tekniske problemer velge og bruke teknikker, ferdigheter og moderne verktøy som er nødvendig for forskning eller faglig praksis kommunisere effektivt anerkjenner behovet for, og engasjere seg i, livslang læring ivareta faglige og etiske ansvar [-]

Master Of Science I Datateknikk (mscoe)

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Sharjah

Datateknikk spiller en avgjørende rolle i hvordan fremtiden blir definert: velge vår Master of Science i Computer Engineering (MSCoE) program betyr å velge muligheten til å være i forkant av verdens ledende teknologiselskaper for resten av karrieren. [+]

Datateknikk spiller en avgjørende rolle i hvordan fremtiden blir definert: velge vår Master of Science i Computer Engineering (MSCoE) program betyr å velge muligheten til å være i forkant av verdens ledende teknologiselskaper for resten av karrieren. En stadig mer viktig del av hverdagen, datateknikk knyttet til hvordan noen av dagens mest innovative enheter er opprettet. En akademisk bane forskjellig fra en høyere grad i datateknikk, som er den systematiske studier av algoritmiske metoder for å representere og transformere informasjon, datateknikk angår utforming og prototyping av beregningsinnretninger og systemer. Som en datamaskin sivilingeniør, vil du ha den nødvendige kunnskap og erfaring til å forfølge banebrytende prosjekter i området av maskinvare og utvikling, nettverk og programvare skapelse. Representerer den ideelle springbrett for studenter med en solid bakgrunn i matematikk, vitenskap og teknikk, vil denne mastergrad i datavitenskap sette deg i en ideell posisjon for å gå videre inn i noen av regionen og verdens beste teknologibedrifter i sektorer som maskinvare , datasystemer, mobiltelefoner, kommunikasjon, bank og dataspill. Formålsparagraf Oppdraget av Master of Science i Computer Engineering (MSCoE) programmet ved AUS er å forberede fagfolk for avanserte karrierer og / eller doktorgradsstudier relatert til datateknikk. Programmet arbeider for å skape et stimulerende faglig miljø som fremmer god undervisning og forskning for å hjelpe elevene i å bli kompetente, innovative og ansvarlige fagfolk med effektiv kommunikasjon ferdigheter. Program Utdanningens mål Nyutdannede av MSCoE programmet vil være forberedt på å: være vellykket fagfolk i et spesialisert område av datautstyr opprettholde et ønske om forskning,... [-]

Master Of Science I Elektroteknikk

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Sharjah

Vår ettertraktede Master of Science i Electrical Engineering (MSEE) Programmet er kjent for sin hardtrening og dynamisk tilnærming. [+]

Vår ettertraktede Master of Science i Electrical Engineering (MSEE) program er kjent for sin hardtrening og dynamisk tilnærming. Populær blant fagfolk i hele regionen, forbereder vårt program studentene i et miljø som kombinerer elektro praksis med cutting-edge teknologi, forskning som gjør at våre studenter til å spille en ledende rolle i å bidra til økende mengde elektroteknikk kunnskap, forskning og utvikling, både regionalt og internasjonalt. vårt mål Vi tror at en MSEE graduate er kvalifisert til å oppnå følgende mål: være vellykket fagfolk i et spesialisert område av elektroteknikk opprettholde et ønske om forskning, innovasjon og livslang læring opprett ansvar for ingeniøryrket Vårt mål Vi tror at en utdannet ved MSEE programmet skal være i stand til å: utføre forskning med vekt på kreativitet, selvstendig læring og vitenskapelige metoder i et valgt område av elektroteknikk anvende avansert matematikk og ingeniørkunnskap i å identifisere, formulere og løse tekniske problemer velge og bruke teknikker, ferdigheter og moderne verktøy som er nødvendig for forskning eller faglig praksis kommunisere effektivt anerkjenner behovet for, og engasjere seg i, livslang læring ivareta faglige og etiske ansvar [-]

Master Of Science I Kjemiteknikk (msche)

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Sharjah

Våre Master of Science in Chemical Engineering (MSChE) vil forberede deg i et læringsmiljø som kombinerer kjemiteknikk praksis med teknisk forskning, slik at du kan spille en aktiv rolle i å bidra til økende mengde kunnskap, forskning og utvikling, både regionalt og internasjonalt . [+]

Vår Master of Science in Chemical Engineering (MSChE) vil forberede deg i et læringsmiljø som kombinerer kjemiteknikk praksis med teknisk forskning, slik at du kan spille en aktiv rolle i å bidra til økende mengde kunnskap, forskning og utvikling, både regionalt og internasjonalt. I dette programmet, vil du få gode all-around tekniske, analytiske og praktiske ferdigheter til å håndtere større oppdrag i kjemiteknikk feltet. Vår mastergrad i kjemiteknikk er basert på høye standarder, tilsvarende de som fulgte i USA. Det vil styrke din kunnskap i viktige emner av transport fenomener, termodynamikk, kinetikk og reaktordesign, samt matematikk. Formålsparagraf Oppdraget av Master of Science in Chemical Engineering (MSChE) programmet ved AUS er å forberede fagfolk for avanserte karrierer og / eller doktorgradsstudier knyttet til kjemiteknikk. Programmet er kontinuerlig for å skape et stimulerende faglig miljø som fremmer god undervisning og forskning for å hjelpe elevene i å bli kompetente, innovative og ansvarlige fagfolk. Program Utdanningens mål Nyutdannede av MSChE programmet vil være forberedt på å: være vellykket fagfolk i et spesialisert område av kjemiteknikk opprettholde et ønske om forskning, innovasjon og livslang læring opprett ansvar for ingeniøryrket Student Outcomes Etter eksamen, bør en AUS MSChE utdannet vise evne til å: utføre forskning med vekt på kreativitet, selvstendig læring og vitenskapelige metoder i et valgt område av kjemiteknikk anvende avansert matematikk og ingeniørkunnskap i å identifisere, formulere og løse tekniske problemer velge og bruke teknikker, ferdigheter og moderne verktøy som er nødvendig for forskning eller faglig praksis kommunisere effektivt anerkjenner behovet for, og... [-]

Master Of Science I Matematikk (msmth)

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Sharjah

Våre Master of Science i matematikk (MSMTH) Programmet gir studentene grundig og inngående kjennskap til et bredt spekter av ren og anvendt områder av matematikken. [+]

Vår Master of Science i matematikk (MSMTH) program gir studentene med strenge og inngående kjennskap til et bredt spekter av ren og anvendt områder av matematikken. Vårt program er utviklet for å trene studentene med ulike faglige mål som strekker seg fra arbeid eller karriereutvikling i næringslivet eller offentlig, til grunnleggende opplæring i grunnmuren for å få en forskerkarriere eller forfølge en doktorgrad i matematikk eller matematikk-relaterte felt. våre mål Vi tror at en MSMTH oppgradere er kvalifisert til å: gi de analytiske ferdigheter som er nødvendige for å formulere og løse komplekse matematiske problemer som er av aktualitet innen ren og anvendt matematikk utvikle matematiske ferdigheter og kunnskap til å legge til rette for karriereutvikling i utdanning, bedrift eller bransje, eller for å forfølge mer avanserte studier for eksempel en doktorgrad i matematikk eller matematikk-relaterte felt gi de matematiske ferdigheter og kunnskap til å beskrive og løse komplekse kvantitative problemer som oppstår i bedrift eller bransje Vårt mål Ved fullføring av programmet, vil våre kandidater være i stand til å: anvende avansert matematisk analyse til matematiske modeller demonstrere en helhetlig forståelse av analyse, algebra, geometri og anvendt matematikk formulere og konstruere bevis tydelig kommunisere matematiske begreper bruke avanserte matematiske teknikker i sine faglige aktiviteter drive selvstendig forskning i spesialiserte områder av matematikken ansette matematiske metoder for å modellere og løse praktiske problemer demonstrere avansert kunnskap om analyse, finansmatematikk og differensiallikninger og deres bruksområder formulere problemer i matematiske termer som oppstår i beslektede områder som teknologi, økonomi og de naturlige... [-]

Master Of Science I Mechanical Engineering (MSME)

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Sharjah

Våre Master of Science in Mechanical Engineering (MSME) Programmet er utviklet for de som har som målsetting å arbeide i de ulike underdisipliner av maskinteknikk, inkludert termiske og grønne energisystemer, væskesystemer, solid mekanikk, design og produksjon, og dynamikk og kontroll. [+]

Den globale økonomien og raske endringer i teknologi krever et økende antall ingeniører med teknisk kompetanse utover bachelornivå. Vår Master of Science i Mechanical Engineering (MSME) program er beregnet for dem som har som mål å arbeide i de forskjellige disipliner maskinteknikk, innlemmelse av termisk og grønne energisystemer, væskesystemer, faste mekanikk, design og produksjon, og dynamikk og kontroll. Vårt program forbedrer de tekniske ferdighetene til alle mekaniske ingeniører for å møte dagens krav så vel som de for fremtiden. Basert på høye standarder som ligner de fulgt i USA, utdanner dette programmet mekaniske ingeniører i løse utfordrende mekanisk engineering problemer langt utover hva de støter på lavere nivå. våre mål Nyutdannede av MSME programmet vil være forberedt på å: være vellykket fagfolk i et spesialisert område av maskinteknikk opprettholde et ønske for forskning, innovasjon og livslang læring opprett ansvar for ingeniøryrket Vårt mål Etter eksamen, bør en AUS MSME utdannet vise evne til å: utføre forskning med vekt på kreativitet, selvstendig læring og vitenskapelige metoder i et valgt område av maskinteknikk anvende avansert matematikk og ingeniørkunnskap i å identifisere, formulere og løse tekniske problemer velge og bruke teknikker, ferdigheter og moderne verktøy som er nødvendig for forskning eller faglig praksis kommunisere effektivt anerkjenner behovet for, og engasjere seg i livslang læring ivareta faglige og etiske ansvar [-]

Master Of Science I Mekatronikk Engineering (msmtr)

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Sharjah

Akkreditert av UAE departementet for høyere utdanning og forskning, vår Master of Science i Mekatronikk Engineering er et tverrfaglig program som integrerer vitenskap og engineering konsepter for å løse store utfordringer i de stadig skiftende industrielle sektorer. [+]

Tverrfaglig ingeniører er nødvendig nå mer enn noensinne. Akkreditert av UAE departementet for høyere utdanning og forskning, vår Master of Science i Mekatronikk Engineering er et tverrfaglig program som integrerer vitenskap og engineering konsepter for å løse store utfordringer i de stadig skiftende industrielle sektorer. Mekatronikk har utviklet seg som en tydelig teknisk disiplin i løpet av de siste årene. Det er en blanding av mekanikk, elektronikk, informasjonsteknologi og datamaskiner. Det har kommet til å bety synergistiske bruk av presisjon engineering, kontroll teori, informatikk, og sensor og aktuator teknologi for å designe forbedrede produkter og prosesser. Det er anvendelsen av de nyeste teknikkene i presisjon maskinteknikk, kontroller teori, informatikk og elektronikk til designprosessen for å skape mer funksjonelle og fleksible produkter. Fordi mekatronikk studenter studerer en rekke disipliner, de er godt rustet til å gå inn i et bredt spekter av jobber innen elektro eller mekanisk engineering, samt utvikling av programvare og lederstillinger. De kombinerte ferdigheter i mechatronics utdannet blir stadig mer verdifull for arbeidsgiver, særlig i områder som: forsvarssystemer moderne industrielle systemer vedlikehold diagnose og feilsøking plass systemer bilens design, fabrikasjon og testing robotikk elektrisk styring og stasjoner programvare utvikling elektriske forbrukervarer matfag automatiserte produksjonssystemer salg og markedsføring av tekniske produkter Vårt program tilbyr spennende muligheter for gode studenter fra et bredt spekter av bakgrunner til å engasjere seg i banebrytende forskning med høyt kvalifiserte lærere og verdensklasse fasiliteter og ressurser. Vi tilbyr en innovativ læreplan som integrerer flere temaområder og et bredt spekter av forsknings styrker som: robotikk... [-]

Master Of Science I Regnskap

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Sharjah

Våre Master of Science i regnskap (MSA) Programmet gir studentene avansert kunnskap og teknikker for å forfølge yrkeskarriere i offentlig og privat regnskap. MSA studentene utvikle ferdigheter som er nødvendige for å løse regnskapsmessige problemstillinger som er av moderne relevans innen regnskap, økonomi og andre forretningsområder. [+]

Vår MSA Programmet åpner opp en spennende ny mulighet i regnskap og gir en rask vei til å forberede seg på noen av de mest prestisjetunge legitimasjon i yrket. Vår Master of Science i regnskap (MSA) program gir studentene avansert kunnskap og teknikker for å forfølge yrkeskarriere i offentlig og privat regnskap. MSA studentene utvikle ferdigheter som er nødvendige for å løse regnskapsmessige problemstillinger som er av moderne relevans innen regnskap, økonomi og andre forretningsområder. Programmet er utviklet for å skape flere arbeidsplasser og fremme karrieren suksess for våre kandidater. Karriere alternativer for akademikere inkluderer stillinger i offentlig regnskap, for eksempel eksterne revisorer, skatte preparers og konsulenter, samt i private regnskaps roller som internrevisorer, kontrollere, finansdirektør offiserer og finansanalytikere. Stillinger i offentlig sektor bidrar også til høy etterspørsel etter utdannet grad i regnskap, både på føderalt og lokalt nivå. Melde deg inn i MSA programmet på AUS vil øke betydelig sannsynligheten for å bestå statsautorisert revisor (CPA) eksamen. Vårt program forbereder studentene til å møte dagens 150-semester-timers opplæring kravet om å være lisensiert som en CPA i alle amerikanske stater og territorier. CPA eksamen er for tiden tilgjengelig i UAE uten å måtte reise til USA. Flere av våre fakultetet medlemmer er lisensiert CPAs og er godt kjent med både innholdet av CPA eksamen og prosedyrer for å registrere og kvalifiserer som en lisensiert CPA. Våre læreplanen er utformet for å hjelpe studentene til å passere CPA eksamen og få teoretisk og praktisk erfaring innen regnskap og revisjon. student Rådgivning... [-]

Master Of Science I Tekniske Systemer Management (msesm)

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Sharjah

Siden lanseringen i 2002 som det første programmet av sitt slag i hele regionen, har vår Engineering Systems Management (ESM) mastergrad blitt en av de mest populære utdannet grader på AUS. Etterspørselen etter vårt program er fortsatt høy med et gjennomsnitt på 25 studenter melde deg på det hvert år. [+]

Dagens ingeniører er rutinemessig konfrontert med bredere ansvarsområder som krever dem til å kombinere ledelsesmessige aspekter med tekniske aspekter. Siden lanseringen i 2002 som det første programmet av sitt slag i hele regionen vår Engineering Systems Management (ESM) mastergrad har blitt en av de mest populære utdannet grader på AUS. Etterspørselen etter vårt program er fortsatt høy med et gjennomsnitt på 25 studenter melde deg på det hvert år. Vårt program har blitt det beste valget for ingeniører som har som mål å arbeide i områder som integrerer tekniske ingeniørkunst med ledelsesmessige og økonomi ferdigheter. Vår læreplanen er utformet for å forbedre ledelse og tekniske ferdigheter av alle ingeniører, uavhengig av deres disiplin, for å møte behovene til markedet i UAE og andre Gulf-landene. Våre høyt kvalifiserte fakultetet medlemmer, moderne laboratorier og ressurs fasiliteter og en dynamisk læreplan som er synkronisert med kravene fra det globale markedet, har tjent vårt program en misunnelsesverdig rykte i hele regionen. Statistikk viser at 75 prosent av alle ingeniører i UAE antar lederansvar innen de første fem årene av yrkesutøvelse. Og det er nettopp derfor vårt program sikrer at våre studenter er utstyrt med de riktige verktøyene for å håndtere hell med alle de faglige utfordringene som kommer deres vei. Vårt tverrfaglige programmet er dedikert til å integrere ledelse med teknisk kunnskap fra ulike ingeniørdisipliner i den hensikt å oppnå arbeidsaktiviteter og hele prosjekter mer økonomisk og produktivt. Vårt program omfatter: integrering av systemelementer-folk, informasjon, maskinvare, programvare, energi, økonomi og prosesser å håndtere teknologi,... [-]

Master

Master Of Urban Planlegging (MUP)

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 De forente arabiske emirater Sharjah

Vår Master i byplanlegging (MUP) er fullt akkreditert av Kommisjonen for Academic Akkreditering av Kunnskapsdepartementets Higher Education Affairs Division og blir undervist av en multinasjonal og fremstående fakultet. Med totalt 11 kurs som må være gjennomført for graden, kan vårt program tas på heltid eller deltid. [+]

Som den første profesjonelle programmet i sitt slag i UAE, vår Master i byplanlegging grad forbereder dyktige fagfolk og ledere i planlegging og styring av byutvikling. Vår unike programmet er forpliktet til etablering, formidling og anvendelse av tverrfaglig kunnskap innen byplanlegging. Vårt program gir profesjonell menn og kvinner med fremragende, spesialisert høgare utdanning som gjør dem i stand til å påta seg lederroller i å håndtere urban vekst, forskrivning urbanisering politikk og fremme sosial utvikling. Vi søker å styrke studentene med de høyeste etiske standarder kompatibel med verdier av lokale kulturelle innstillinger, prinsipper for sosial rettferdighet, og bekymringer for miljøvern og bærekraft. Vår Master i byplanlegging (MUP) er fullt akkreditert av Kommisjonen for Academic Akkreditering av Kunnskapsdepartementets Higher Education Affairs Division og blir undervist av en multinasjonal og fremstående fakultet. Med totalt 11 kurs som må være gjennomført for graden, kan vårt program tas på heltid eller deltid. Heltidsstudenter vanligvis registrerer deg for tre eller fire kurs et semester og fullføre programmet i to år. Deltidsstudenter vanligvis registrerer deg for to eller tre kurs et semester og fullføre programmet i tre år. Studenter med avansert stående (for eksempel med en lavere grad i urban planlegging) kan ha opp til fem kurs fravikes, og kan redusere programmets varighet med ett eller to semestre. Våre kandidater er for tiden ansatt i antall sektorer, inkludert lokale myndigheter og konsulentfirmaer over hele landet. Vi er forpliktet til å sikre at vårt program følger de mål og mål som vi har satt for oss selv... [-]

Videoer

Discover AUS | American University of Sharjah

Kontakt

American University of Sharjah

Adresse, linje 1 American University of Sharjah University City PO Box 26666
Sharjah, De forente arabiske emirater
HJemmeside http://www.aus.edu/
Telefon +971 6 515 5555