Les den offisielle beskrivelsen

American University of Sharjah Er en uavhengig, ikke-for-profit samfunnsinstitusjon, basert bevisst på amerikanske institusjoner for høyere utdanning. Universitetet er et ledende omfattende samfunnsuniversitet i Golfen, og serverer studenter fra regionen og fra hele verden. AUS har som mål å være regionens leder innen høyere utdanning, kjent for kompetanse og innovasjon innen undervisning, læring, forskning og service.Amerikanske Universitetet i Sharjah ligger 16 kilometer fra Sharjah sentrum og ca 25 kilometer fra Dubai nabostaten Emirates. Sharjah er et globalt handelssenter og en by av læring og kunst, som bekreftet av sin UNESCO-betegnelse i 1998 som den kulturelle hovedstaden i den arabiske verden.

Topp grunner til å studere ved AUS:

student mangfold
Fra høsten 2016 var det 6 002 studenter innmeldt i AUS. Disse inkluderte 429 utdannet og 5 402 studenter. Studentforholdet er 50,4 menn og 49,6 kvinner. AUS har en høyere andel internasjonale studenter enn noen annen verdensklassert institusjon, ifølge en analyse av Times Higher Education data. Om lag 84 prosent av universitetets studentlegeme består av internasjonale studenter, som representerer mer enn 100 nasjonaliteter.

Kvalitet og mangfold av fakultetets medlemmer
Våre fakultetsmedlemmer har mange års undervisnings- og forskningserfaring og gradskvalifikasjoner fra noen av verdens mest prestisjetunge universiteter. Disse inkluderer Harvard University, Yale University, University of Cambridge, University of Oxford, Stanford University, Brown University og Princeton University, for å nevne noen. Ca 92 prosent av fakultetet har en terminalgrad, mens 81 prosent har en PhD.

Finansielle stipendier og stipend, og opplæringsassistanse muligheter

AUS Financial Grant

AUS gjør sitt beste for å sikre at økonomiske midler ikke blir en hindring for kvalifiserte studenter å få den beste utdanningen de fortjener. Et bredt spekter av stipend, stipend og arbeidsmuligheter for både studenter og studenter blir tilbudt å hjelpe dem med å finansiere utdanningen sin. Stipendene som tilbys inkluderer:

  • Finansiell støtte (5-50 prosent remisjon på undervisning, laboratorieavgift og delt innkvartering) for heltids studenter med bevist begrensede økonomiske ressurser.
  • Distinguished Student Scholarship (20 prosent remisjon på studie- og laboratorieavgift) for førstegangsstudenter som har oppnådd forskjell ved å oppnå en minimumskumulativ gjennomsnittsklasse på 95% eller tilsvarende i det siste året i videregående opplæring.
  • Academic Accomplishment Scholarship (10 prosent av studie- og laboratorie- / teknologiavgift) for førstegangsstudenter som demonstrerer akademisk fortreffelighet ved å oppnå en minimumskumulativ gjennomsnittskarakter mellom 90,00 og 94,99 prosent eller tilsvarende i det siste året av videregående opplæring.
  • Aktivt studiestipendium (opptil 50 prosent remisjon på undervisnings- og laboratorieavgift) tildeles talentfulle studenter som en gest av universitetets støtte og anerkjennelse av studentprestasjoner på det ekstrakurslige feltet.
  • Atletisk stipend (opptil 50 prosent remisjon på undervisning, lab avgifter og delt innkvartering) tilbys til talentfulle studentutøvere som viser atletisk fortreffelighet og fremragende sportsegenskaper.
  • Family Tuition Grant (25 prosent remisjon på undervisnings- og laboratorieavgift) for familier med mer enn en datter / sønn som deltok samtidig på AUS som heltids studenter.
  • Andre stipendier og stipend kan inkludere kanslerens stipendiatpris, studieturstipendiet, akademisk opplæringsstipendium, kanslerliste stipend, dekanas stipendium og Sharakah skolestipendium.
AUS Info

Universitetet tildeler også en rekke utdanningsassistenter til kvalifiserte studenter. Graduate assistentships dekker studieavgift (fra 33-100 prosent undervisningsfradrag) og en månedlig stipend i vanlige semester. Graduate assistentships kan være i form av en Graduate Research Assistantship eller en Graduate Teaching Assistantship. Graduate Research Assistantships gir studentene muligheter til å utvikle forskningserfaring ved å jobbe med en fakultetmedlem om forskningsrelaterte aktiviteter. Gjennom Graduate Teaching Assistantships, får studentene opplæringsrelatert erfaring gjennom deltidsansatt i stillinger som laboratorieassistenter. Begge deles ut på en konkurransedyktig, semester-for-semester basis.

På campusanlegg

En av de viktigste og kjente egenskapene til AUS er dets livlige og dynamiske campusliv. Universitetet tilbyr studenters sovesaler, et idrettsanlegg og et treningsstudio. Andre fasiliteter inkluderer et helsesenter, et apotek, en bank, et postkontor, en frisørsalong, en dames skjønnhetssalong, en bokhandel, spisesteder og to nærbutikker.

Bolighallen gir studentene et sted å bo, slappe av, trene og studere i komfort. Universitetshelsesenteret tilbyr en rekke tjenester, inkludert poliklinisk omsorg, helseopplæring, psykologisk rådgivning og ambulanse / beredskapstjenester. AUS sportsfasiliteter er vert for en rekke fritidsaktiviteter og konkurransedyktige atletiske aktiviteter. Sportskomplekset har innendørs basketball, volleyball, håndball, badminton, tennisbaner i tillegg til et 50 meters olympisk innendørsbasseng, squashbaner, treningssenter og treningshall.

Utendørsanleggene inkluderer basketballbaner, tennisbaner, et fotballbane, en cricket bakke, et baseballbane og et 400-meters løpebane.

Ekskursive aktiviteter, student klubber og organisasjoner

AUS legger stor vekt på utøvende aktiviteter, vurderer at de er avgjørende for en elevs allsidige utvikling. Studentene oppfordres til å delta i idrettsaktiviteter, delta i kulturelle og interessentrettede klubber og frivillig i samfunnstjenestekampanjer. Universitetet tilbyr 81 kulturelle og interesseorienterte studieklubber, 25 idrettslag og et fellesskapstjeneste frivillighetsprogram. Studentene kan også delta i teatralske og musikalske forestillinger gjennom universitetets Performing Arts Program. Gjennom året arrangeres en rekke kulturelle forestillinger på campus.

Verdensklasse vitenskapelig forskning og publikasjoner

AUS er forpliktet til å bli toppforskningsuniversitetet i regionen, kjent for sin ekspertise og innovasjon. Universitetet oppfordrer og støtter forskning, faglig og kreativ virksomhet av fakultetet og studentene. I tillegg planlegges det for universitetet å bygge en forsknings- og teknologipark.

Forskningsfinansieringen ved AUS inkluderer 2,5 mill. AED tildelt som intern fakultetets forskningsstipendium; AED 2,2 millioner fordelt per år for sabbatsblader; AED 10 millioner (studiefradrag og stipend for forskere og undervisningsassistenter) tildelt for studiestuderende; Og AED 2,1 millioner per år er sikret på eksterne forskningsmidler.

AUS fakultet og student produserer og publiserer høy kvalitet arbeid som regelmessig får anerkjennelse både regionalt og internasjonalt. AUS fakultet medlemmer eier 67 patenter, mange patenterte både lokalt og internasjonalt. AUS fakultet medlemmer har en sterk rekord av vitenskapelige publikasjoner i prestisjefylte tidsskrifter og internasjonale konferanser som normalt involverer studenter som medforfattere.

  • Antall journalpublikasjoner fra 2014-2016: 1014
  • Antall presentasjoner og saksbehandlinger fra 2014-2016: 131

Karriere og faglige utviklingsmuligheter

AUS legger også stor vekt på å etablere gjensidig fordelaktige forbindelser med samfunnet. Alle høgskoler og skoler på AUS forsøker å imøtekomme behovene til bedriftssamfunnet og etablere forbindelser som viser seg å være til nytte for både AUS og sine partnere. Disse båndene hjelper universitetet til å utføre forskning, samt fremme en forskningskultur som raskt blir et av universitetets mest beundrede funksjoner.

AUS alumni jobber i en rekke multinasjonale firmaer, frivillige organisasjoner og statlige institusjoner. Mens AUS har studentene mulighet til å praktisere på ledende lokale og internasjonale bedrifter. Universitetet har også et årlig karriereforum og gir AUS seniorer og alumner mulighet til å møte representanter fra privat og offentlig sektor som er interessert i å rekruttere AUS-studenter og kandidater som enten heltidsansatte eller praktikanter.

AUS tilbyr 26 majors og 45 mindreårige på lavere nivå, og 14 mastergrader gjennom College of Architecture, Art and Design; College of Arts and Sciences; College of Engineering; Og Handelshøyskolen.

header-events_1_

On-campus boliger og anlegg

On-campus boliger er det mest praktiske stedet for studenter å bo i mens de studerer på universitetet. Mer enn 2000 studenter bor i campusbohusene. De liker å være nær akademiske bygninger, bibliotek, matrett og idrettsanlegg. AUS-bolighallen består av åtte menns og fem kvinners sovesal, som overvåkes av personalet på en 24/7 basis. Studentene har mulighet til private, semi-private, felles, enkeltrom eller dobbeltrom. Levemiljøet er veldig rikt på sin flerkulturelle atmosfære og har en balansert blanding av sosiale og akademiske aktiviteter. Bolighallen gir studentene et sted å bo, slappe av, trene og studere i komfort.

Bibliotek

AUS-biblioteket er kjent som en av de fremste bibliotekene i regionen, og tilbyr samlinger, tjenester og programmer for å støtte universitetssamfunnets læreplaner og forskningsbehov. AUS-biblioteket tilbyr 140 datamaskin arbeidsstasjoner; Instruksjon i informasjonsteknologi og forskning ferdigheter; 141 000 bok / medieartikler og tilgang til 220 000 e-bøker; Og 50 + databaser med tilgang til 26.000 + e-tidsskrifter. I tillegg holder alle bibliotekarister og biblioteksadministratorer på AUS akkreditert mastergrad i bibliotek og informasjonsvitenskap fra institusjoner akkreditert eller anerkjent av American Library Association.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

American University of Sharjah

Vår Master i byplanlegging (MUP) er fullt akkreditert av Kommisjonen for Academic Akkreditering av Kunnskapsdepartementets Higher Education Affairs Division og blir under ... [+]

Som den første profesjonelle programmet i sitt slag i UAE, vår Master i byplanlegging grad forbereder dyktige fagfolk og ledere i planlegging og styring av byutvikling.

Vår unike programmet er forpliktet til etablering, formidling og anvendelse av tverrfaglig kunnskap innen byplanlegging. Vårt program gir profesjonell menn og kvinner med fremragende, spesialisert høgare utdanning som gjør dem i stand til å påta seg lederroller i å håndtere urban vekst, forskrivning urbanisering politikk og fremme sosial utvikling. Vi søker å styrke studentene med de høyeste etiske standarder kompatibel med verdier av lokale kulturelle innstillinger, prinsipper for sosial rettferdighet, og bekymringer for miljøvern og bærekraft.... [-]

De forente arabiske emirater Sharjah
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

MA

American University of Sharjah

Vår Master of Arts i TESOL programmet er den fremste forberedelse for en karriere i Undervisning engelsk til høyttalere på andre språk (TESOL). ... [+]

Vår Master of Arts i TESOL programmet er den fremste forberedelse for en karriere i Undervisning engelsk til høyttalere på andre språk (TESOL).

Med de enorme ressurser og lærere ved Institutt for engelsk, tilbyr vi et program spesielt utviklet for å møte behovene til lærere i engelsk som andrespråk i et mangfoldig, flerkulturell setting. Våre kurstilbud gi profesjonell opplæring og solide fundamenter i andre språktilegnelse, undervisning metodikk, språktesting og bruk av teknologi i språkopplæring klasserom. Vår fremragende faglige programmet er undervist av høyt kvalifiserte lærere med internasjonal undervisningserfaring innen TESOL, teoretisk og anvendt lingvistikk, og interkulturell kommunikasjon.... [-]

De forente arabiske emirater Sharjah
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
American University of Sharjah

Vår Master of Arts i engelsk / arabisk / engelsk Oversettelse og Tolking (Mati) grad er kjent i hele regionen for sitt gode omdømme. ... [+]

Vår Master of Arts i engelsk / arabisk / engelsk Oversettelse og Tolking (Mati) grad er kjent i hele regionen for sitt gode omdømme.

Svare på den viktige rollen interkulturell kommunikasjon spiller i internasjonale møter i disse dager og den stadig økende betydningen av den arabiske regionen om internasjonal politikk, vårt program utstyrer kandidater med høyt spesialiserte oversettere ferdigheter i engelsk og arabisk. Vi plasserer variert utvalg av ferdigheter som kreves for oversettelse og tolking innenfor en generell teoretisk rammeverk, som gir våre studenter med verktøy for å identifisere, analysere og løse problemer og utvikle en reflektert tilnærming til oversettelse og tolking.... [-]

De forente arabiske emirater Sharjah
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

MSc

American University of Sharjah

Våre Master of Science i Civil Engineering (MSCE) er populær blant fagfolk som ønsker å kombinere avansert anlegg praksis med teknisk forskning, slik at de kan spille en ... [+]

Vår Master of Science i Civil Engineering (MSCE) er populær blant fagfolk som ønsker å kombinere avansert anlegg praksis med teknisk forskning, slik at de kan spille en styrende rolle i næringen både i UAE og i utlandet.

Formålsparagraf

Oppdraget av Master of Science i Civil Engineering (MSCE) programmet ved AUS er å forberede fagfolk for avanserte karrierer og / eller doktorgradsstudier knyttet til entreprenørvirksomhet. Programmet arbeider for å skape et positivt faglig miljø som fremmer god undervisning og forskning for å hjelpe elevene i å bli kompetente, innovative og ansvarlige fagfolk med effektiv kommunikasjon ferdigheter.

Program Utdanningens mål

Nyutdannede av MSCE programmet vil være forberedt på å:... [-]

De forente arabiske emirater Sharjah
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
American University of Sharjah

Datateknikk spiller en avgjørende rolle i hvordan fremtiden blir definert: velge vår Master of Science i Computer Engineering (MSCoE) program betyr å velge muligheten til ... [+]

Datateknikk spiller en avgjørende rolle i hvordan fremtiden blir definert: velge vår Master of Science i Computer Engineering (MSCoE) program betyr å velge muligheten til å være i forkant av verdens ledende teknologiselskaper for resten av karrieren.

En stadig mer viktig del av hverdagen, datateknikk knyttet til hvordan noen av dagens mest innovative enheter er opprettet.

En akademisk bane forskjellig fra en høyere grad i datateknikk, som er den systematiske studier av algoritmiske metoder for å representere og transformere informasjon, datateknikk angår utforming og prototyping av beregningsinnretninger og systemer.

Som en datamaskin sivilingeniør, vil du ha den nødvendige kunnskap og erfaring til å forfølge banebrytende prosjekter i området av maskinvare og utvikling, nettverk og programvare skapelse.... [-]

De forente arabiske emirater Sharjah
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
American University of Sharjah

Vår ettertraktede Master of Science i Electrical Engineering (MSEE) Programmet er kjent for sin hardtrening og dynamisk tilnærming. ... [+]

Vår ettertraktede Master of Science i Electrical Engineering (MSEE) program er kjent for sin hardtrening og dynamisk tilnærming.

Populær blant fagfolk i hele regionen, forbereder vårt program studentene i et miljø som kombinerer elektro praksis med cutting-edge teknologi, forskning som gjør at våre studenter til å spille en ledende rolle i å bidra til økende mengde elektroteknikk kunnskap, forskning og utvikling, både regionalt og internasjonalt.

vårt mål

Vi tror at en MSEE graduate er kvalifisert til å oppnå følgende mål:

være vellykket fagfolk i et spesialisert område av elektroteknikk opprettholde et ønske om forskning, innovasjon og livslang læring opprett ansvar for ingeniøryrket Vårt mål ... [-]
De forente arabiske emirater Sharjah
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
American University of Sharjah

Våre Master of Science in Chemical Engineering (MSChE) vil forberede deg i et læringsmiljø som kombinerer kjemiteknikk praksis med teknisk forskning, slik at du kan spill ... [+]

Vår Master of Science in Chemical Engineering (MSChE) vil forberede deg i et læringsmiljø som kombinerer kjemiteknikk praksis med teknisk forskning, slik at du kan spille en aktiv rolle i å bidra til økende mengde kunnskap, forskning og utvikling, både regionalt og internasjonalt.

I dette programmet, vil du få gode all-around tekniske, analytiske og praktiske ferdigheter til å håndtere større oppdrag i kjemiteknikk feltet.

Vår mastergrad i kjemiteknikk er basert på høye standarder, tilsvarende de som fulgte i USA.

Det vil styrke din kunnskap i viktige emner av transport fenomener, termodynamikk, kinetikk og reaktordesign, samt matematikk.

Formålsparagraf ... [-]
De forente arabiske emirater Sharjah
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
American University of Sharjah

Våre Master of Science i matematikk (MSMTH) Programmet gir studentene grundig og inngående kjennskap til et bredt spekter av ren og anvendt områder av matematikken. ... [+]

Vår Master of Science i matematikk (MSMTH) program gir studentene med strenge og inngående kjennskap til et bredt spekter av ren og anvendt områder av matematikken.

Vårt program er utviklet for å trene studentene med ulike faglige mål som strekker seg fra arbeid eller karriereutvikling i næringslivet eller offentlig, til grunnleggende opplæring i grunnmuren for å få en forskerkarriere eller forfølge en doktorgrad i matematikk eller matematikk-relaterte felt.

våre mål

Vi tror at en MSMTH oppgradere er kvalifisert til å:

gi de analytiske ferdigheter som er nødvendige for å formulere og løse komplekse matematiske problemer som er av aktualitet innen ren og anvendt matematikk utvikle matematiske ferdigheter og kunnskap til å legge til rette for karriereutvikling i utdanning, bedrift eller bransje, eller for å forfølge mer avanserte studier for eksempel en doktorgrad i matematikk eller matematikk-relaterte felt gi de matematiske ferdigheter og kunnskap til å beskrive og løse komplekse kvantitative problemer som oppstår i bedrift eller bransje Vårt mål ... [-]
De forente arabiske emirater Sharjah
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
American University of Sharjah

Våre Master of Science in Mechanical Engineering (MSME) Programmet er utviklet for de som har som målsetting å arbeide i de ulike underdisipliner av maskinteknikk, inklud ... [+]

Den globale økonomien og raske endringer i teknologi krever et økende antall ingeniører med teknisk kompetanse utover bachelornivå. Vår Master of Science i Mechanical Engineering (MSME) program er beregnet for dem som har som mål å arbeide i de forskjellige disipliner maskinteknikk, innlemmelse av termisk og grønne energisystemer, væskesystemer, faste mekanikk, design og produksjon, og dynamikk og kontroll. Vårt program forbedrer de tekniske ferdighetene til alle mekaniske ingeniører for å møte dagens krav så vel som de for fremtiden. Basert på høye standarder som ligner de fulgt i USA, utdanner dette programmet mekaniske ingeniører i løse utfordrende mekanisk engineering problemer langt utover hva de støter på lavere nivå.... [-]

De forente arabiske emirater Sharjah
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
American University of Sharjah

Akkreditert av UAE departementet for høyere utdanning og forskning, vår Master of Science i Mekatronikk Engineering er et tverrfaglig program som integrerer vitenskap og ... [+]

Tverrfaglig ingeniører er nødvendig nå mer enn noensinne.

Akkreditert av UAE departementet for høyere utdanning og forskning, vår Master of Science i Mekatronikk Engineering er et tverrfaglig program som integrerer vitenskap og engineering konsepter for å løse store utfordringer i de stadig skiftende industrielle sektorer.

Mekatronikk har utviklet seg som en tydelig teknisk disiplin i løpet av de siste årene. Det er en blanding av mekanikk, elektronikk, informasjonsteknologi og datamaskiner. Det har kommet til å bety synergistiske bruk av presisjon engineering, kontroll teori, informatikk, og sensor og aktuator teknologi for å designe forbedrede produkter og prosesser. Det er anvendelsen av de nyeste teknikkene i presisjon maskinteknikk, kontroller teori, informatikk og elektronikk til designprosessen for å skape mer funksjonelle og fleksible produkter. Fordi mekatronikk studenter studerer en rekke disipliner, de er godt rustet til å gå inn i et bredt spekter av jobber innen elektro eller mekanisk engineering, samt utvikling av programvare og lederstillinger. De kombinerte ferdigheter i mechatronics utdannet blir stadig mer verdifull for arbeidsgiver, særlig i områder som:... [-]

De forente arabiske emirater Sharjah
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
American University of Sharjah

Våre Master of Science i regnskap (MSA) Programmet gir studentene avansert kunnskap og teknikker for å forfølge yrkeskarriere i offentlig og privat regnskap. MSA studente ... [+]

Vår MSA Programmet åpner opp en spennende ny mulighet i regnskap og gir en rask vei til å forberede seg på noen av de mest prestisjetunge legitimasjon i yrket. Vår Master of Science i regnskap (MSA) program gir studentene avansert kunnskap og teknikker for å forfølge yrkeskarriere i offentlig og privat regnskap. MSA studentene utvikle ferdigheter som er nødvendige for å løse regnskapsmessige problemstillinger som er av moderne relevans innen regnskap, økonomi og andre forretningsområder.

Programmet er utviklet for å skape flere arbeidsplasser og fremme karrieren suksess for våre kandidater. Karriere alternativer for akademikere inkluderer stillinger i offentlig regnskap, for eksempel eksterne revisorer, skatte preparers og konsulenter, samt i private regnskaps roller som internrevisorer, kontrollere, finansdirektør offiserer og finansanalytikere. Stillinger i offentlig sektor bidrar også til høy etterspørsel etter utdannet grad i regnskap, både på føderalt og lokalt nivå.... [-]

De forente arabiske emirater Sharjah
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
American University of Sharjah

Siden lanseringen i 2002 som det første programmet av sitt slag i hele regionen, har vår Engineering Systems Management (ESM) mastergrad blitt en av de mest populære utda ... [+]

Dagens ingeniører er rutinemessig konfrontert med bredere ansvarsområder som krever dem til å kombinere ledelsesmessige aspekter med tekniske aspekter.

Siden lanseringen i 2002 som det første programmet av sitt slag i hele regionen vår Engineering Systems Management (ESM) mastergrad har blitt en av de mest populære utdannet grader på AUS. Etterspørselen etter vårt program er fortsatt høy med et gjennomsnitt på 25 studenter melde deg på det hvert år.

Vårt program har blitt det beste valget for ingeniører som har som mål å arbeide i områder som integrerer tekniske ingeniørkunst med ledelsesmessige og økonomi ferdigheter. Vår læreplanen er utformet for å forbedre ledelse og tekniske ferdigheter av alle ingeniører, uavhengig av deres disiplin, for å møte behovene til markedet i UAE og andre Gulf-landene.... [-]

De forente arabiske emirater Sharjah
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk