Canadian University Dubai

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kanadisk universitet Dubai tilbyr en kanadisk basert læreplan i hjertet av Dubai, innenfor kultur og verdier fra De forente arabiske emirater (UAE). Kanadisk universitet Dubai (CUD) har en sentral beliggenhet like ved Sheikh Zayed Road i gangavstand fra Dubai Metro (Financial Centre Station). Grunnlagt i 2006, den kanadiske universitetet Dubai består i dag av School of Architecture og Interior Design, School of Business, School of Engineering, Applied Science and Technology og School of Environment and Health. Vi tilbyr bachelorgrader og mastergrader. Vår engelsk for vitenskapelige formål (EAP) program er tilgjengelig for de studentene som trenger ekstra engelskkunnskaper.

10 grunner til å velge kanadisk universitet Dubai

Det er mange grunner til å velge kanadisk universitet Dubai for lavere grads eller høyere studier, men la oss fortelle deg hva som skiller oss fra våre kolleger:

  1. canadisk-baserte læreplanen

Vi tilbyr en utdanning basert på den kanadiske læreplanen, noe som gir oss internasjonalt anerkjent kvalitet og troverdighet.

  1. Mulighet for å oppgradere i Canada

Som en portal til canadiske høyere utdanning, kan du starte din grad ved CUD deretter fullføre studiene og utdannet fra en av våre partnerinstitusjoner i Canada.

  1. UAE Akkreditering

Alle våre programmer er akkreditert av UAE departementet for utdanning: Høyere utdanning Affairs.

  1. Internasjonal fakultet

Vårt internasjonale fakultetet er høyt kvalifiserte og inspirerende i sitt felt, og bringer nyskapende undervisning stiler og filosofier fra hele verden.

  1. Graduate arbeidsevne

Med en utdanning basert på den kanadiske prinsippet foreskrevet læringsutbytte, CUD kandidater er svært arbeidsfør i internasjonale jobber markedet.

  1. Fleksibel læring

Vi tilbyr fleksible programplaner - kveld og helg klasser er tilgjengelig for både lavere og høyere.

  1. Forretnings-distriktet plassering

Vi har en praktisk beliggenhet i sentrum i hjertet av forretningsstrøket i Dubai, med state of the art akademiske og fritidsaktiviteter.

  1. Student-sentrert tilnærming

CUD er en student-sentrert universitet, hvor vi verds student suksess over alt annet.

  1. Forskning muligheter

Vår Research Centre gir studentene mulighet til å være involvert i cutting edge forskning internasjonalt og i UAE.

  1. Flerkulturell studentmiljøet

Vi har en virkelig flerkulturelt læringsmiljø, med studenter fra over 100 nasjonaliteter.

Mission

Kanadisk universitet Dubai fremmer kanadiske perspektiver på læring, forskning og anvendelse, jordet i takknemlighet og respekt for ulike kulturer og UAE verdier.

Visjon

Kanadisk universitet Dubai er forpliktet til å gi studentene en internasjonal akademisk erfaring, veiledet av de høyeste utdannings og forretningsetikk, legge verdien til de personlige og profesjonelle liv av sine kandidater, og de samfunn hvor vi serverer.

Institusjonelle Mål & Mål

Mål 1:

For å skape og opprettholde et miljø som bidrar til kontinuerlig læring og forbedring, mens kontinuerlig evaluere alle sider av CUD operasjoner for å sikre relevans og fortreffelighet.

Mål:

1,1. Å gi elevene muligheter for å forbedre deres klasserommet erfaring gjennom bruk av multi-media og elektroniske ressurser.

1,2. Gjennom Office of Institutional Effectiveness, kontinuerlig evaluere våre resultater som pedagogisk og lærende organisasjon og tilfredsstillelse av studenter og ansatte med resultatene av universitetet.

1.3. For å bruke systematisk planlegging, basert på bevis, for å utvikle universitetet både operativt og strategisk.

Mål 2:

Å vedta og vise entusiasme og bidrag fra alle ansatte og studenter, og å støtte ambisjonene til alle ved å gi dem både faglig dyktighet og den praktiske erfaringen som kreves for karriere suksess

Mål:

2,1. Å sørge for god undervisning som målt av student og peer evaluering.

2,2. Å gi muligheter, der dette er relevant, for jobben plasseringer til prosjekter og andre aktiviteter.

2,3. Å engasjere næringsliv, myndigheter og ikke for profitt organisasjoner innen Dubai med arbeidet til universitetet.

Mål 3:

For å generere en atmosfære av verdighet og gjensidig respekt mens oppmuntrende vitenskapelig debatt og anvendt forskning.

Mål:

3,1. Å utvikle en fokusert Research Centre som driver anvendt forskning og engasjerer både ansatte og studenter i jakten på vitenskapelig aktivitet.

3,2. Å holde periodiske åpne og offentlige forelesninger å stimulere debatt jordet i akademiske rigor om saker av interesse for regionen,

3,3. Å utvikle, med studenter og ansatte, er en code of conduct dette hedret og respektert i det daglige arbeidet ved Universitetet.

Mål 4:

Å akseptere ansvaret og setter pris på innspill fra alle interessenter spesielt i vår drift som en portal til canadiske utdanning, og så gjør CUD University of Choice i vår målgruppe og samtidig en arbeidsgiver av valget for all akademisk, ledelse og støttepersonell.

Mål:

4,1. Å ha en klar strategi for samarbeid og samarbeid med kanadiske Post Sekundær utdanningsinstitusjoner og utvikle samarbeidsavtaler som gjenspeiler denne strategien.

4.2. Å systematisk samle inn data fra interessenter, interne og eksterne, om utførelsen av universitetet, dets strategiske merkevare stilling og muligheter for vekst,

4.3. Hvis du vil fortsette å vokse bunnen av programmer og studenttall, slik som å oppfylle oppdraget og leverer til den strategiske planen for universitetet.

Mål 5:

For å veie opp for behovene til alle interne og eksterne interessenter ved å sikre tilstrekkelige og relevante ressurser som er tilgjengelige for oppnåelsen av alle strategiske og operasjonelle mål, og dermed forsterke suvereniteten til universitetet som en uavhengig institusjon for høyere utdanning.

Mål:

5,1. Til å gjennomføre systematiske ressursplanlegging for undervisning krav, plassbehov, bibliotek og student service krav og for informasjonsteknologi og å bruke disse planene som grunnlag for budsjett og strategisk planlegging.

5.2. Å søke å sikre vår status som en selvfinansierende organisasjon ved første anledning, ved hjelp av nye investeringer for ekspansjon og utvikling.

Steder

Dubai

Canadian University Dubai

Address
1st Interchange,
Sheikh Zayed Road

Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater