Direct English

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Systemfunksjoner Direkte engelsk for å undervise engelsk som lett så full som det kommer an på ferdighetene til å snakke, lytte og møte kravene til student, arbeider vi med hell fordi vi er avhengige nyeste metoder for læring, der søket først for de behov og muligheter som er i tråd med erfaringene fra studenten og hans ambisjoner for det engelske språket i arbeid og sosialt liv, og deretter utforme sesjon fullt samsvar med de faktorene som øker selvtilliten. Studenten for oss er fokus for vår oppmerksomhet og en del av vår suksess. Målet med direkte engelsk til studenter som søker arbeid eller i relasjoner rask og høy nøyaktighet som skal ha muligheten til å ha en god samtale i det sosiale liv. Dette kurset har engelsk språk og verden av sosiale nettverk.

Oppsummering av veien til suksess med direkte engelsk:

Ease:

Vi lytter til deg, kjenne deg igjen, og finne hva som passer for deg direkte engelsk avhenger av hva som er mer enn bare et språk du forstår, avhenger av hvordan du lærer språket.

Fleksibilitet:

Lære engelsk tar lang tid, så vi gir deg muligheten til å studere når, hvor og hvordan du vil, slik at de passer inn med din livsstil, kan du kombinere studiet med personlige leksjoner samtale klasser multimedia, til tider som passer deg uten å måtte vente for lenge.

Treff:

Vår tilnærming gjenspeiler hvordan språklæring på en naturlig måte, ved å lære reglene for språk og som lar forente i engelsk fra første dag. Ved å returnere til disse reglene og betydninger i språkferdighetene utvikle seg og reflektere hva jeg har lært.

Personlig:

Vi har avtale med hver elev som et individ, ikke bare et ansikt i klasserommet. Vi vet veldig godt at læreevne variere fra én person til en annen, slik at vi først begynner å finne veien som vil gjøre deg lykkelig for å lære av bevis. Læreplaner tilpasset treningen nøye på de fire språkkunnskaper som er: forståelse, snakke, lese og skrive. Samtidig kan vi håndtere godt med spørsmål som kan stilles av eleven på hvert trinn.

Aaltzlah:

Lyd og visuelle elementer som inneholder fagene motivere deg til å delta og harmoni med pensum på en måte ikke lett glemt motsetning til de fleste akademiske bøker.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også: