Les den offisielle beskrivelsen

Exeed School of Business and Finance er en institusjon for høyere utdanning basert på UAE, for å bringe inn kvalitetsutdanning av amerikanske institutter for høyere utdanning og britiske institutter for høyere utdanning. Ligger i Sharjah, utvider Exeed utøvende utdanning, høyere utdanning og profesjonell sertifisering til fagpersoner fra ulike deler av verden gjennom klasserom og også gjennom sin toppmoderne virtuelle læringscampus kjent som EXEEDx School.

Exeed School of Business and Finance programmer er akkreditert av ledende tildeling organisasjoner, akkrediteringsorganer og profesjonelle organer og skolen letter Masters i Bedriftsøkonomi, Masters i Science, Post Graduate Diplom, Under Graduate Programmer og profesjonelle kortsiktige programmer.

Exeed School har fakultet trukket over fra ulike universiteter med tiår med erfaring i industri og akademia og et team av programledere, karriere rådgivere, admissions konsulent og program koordinatorer.

Oppdrag:

Vi er på oppdrag for å utruste dagens fagfolk, ledere og ledere med ekspansive kunnskaper og ferdighetssett for å utføre og bli klar til å omfavne den dynamiske verden av fremtiden. For å oppnå sitt oppdrag, skaper ESBF et økosystem hvor en profesjonell skal trener, mentoreres og sertifiseres av talentfulle fakulteter i verdensklasse og innsiktsfull læring fra premieinstitusjoner i tillegg til å oppnå kvalifikasjoner fra de mest anerkjente universitetene over hele verden.

Syn:

ESBF planlegger å bli den mest ettertraktede destinasjonen for utøvende utdanning i regionen, der fagfolk vil kunne finne de beste globale kvalifikasjonene fra premiumuniversiteter og tildelende organisasjoner som leveres lokalt og globalt, og hjelper dem med å få solid kunnskap i sine praksisområder og utmerke seg i sine utvalgte arenaer, og dermed bidra til å bygge gode organisasjoner, bygge bærekraftige samfunn og bygge en progressiv nasjon som opprettholder etikk og integritet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Exeed School of Business and Finance

Få en Master of Sciences fra verdens eldste og mest anerkjente domenespesifikke kropp i Banking and Finance System. Et program som vil hjelpe deg med å utvikle den grunnl ... [+]

MSc i bank og finans

Få en Master of Sciences fra verdens eldste og mest anerkjente domenespesifikke kropp i Banking and Finance System. Et program som vil hjelpe deg med å utvikle den grunnleggende kunnskapen som trengs for en vellykket karriere innen bank og finans.

MSc i bank og finans - Online klasserom

En full-time MSc i Banking and Finance fra London Institute of Banking

MBA / MSc / Postgraduate Diploma

For å forberede deg på en profesjonell transformasjon, har Exceed School of Business og Finance brakt inn unikt blandede akademiske programmer, i samarbeid med en ledende US University. Disse programmene er utformet for å utstyre deg til å realisere ditt ledelses- og ledelsespotensial.... [-]

De forente arabiske emirater Sharjah Oman Oman Online Saudi-Arabia Saudi Arabia Online Singapore Singapore Online Bahrain Bahrain Online India India Online Dubai Canada Canada Online Nigeria Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Riyadh Jeddah Dammam  + 23 Mer
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Address
515000 Sharjah, Sharjah, De forente arabiske emirater
Address
Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, De forente arabiske emirater
Address
Oman Online, Oman
Address
Saudi Arabia Online, Saudi-Arabia
Address
Singapore Online, Singapore
Address
Bahrain Online, Bahrain
Address
India Online, India
Address
Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Address
Canada Online, Canada
Address
Nigeria Online, Nigeria
Address
Mumbai, Maharashtra, India
Address
Bengaluru, Karnataka, India
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
Address
Malaysia Online, Malaysia
Address
Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Address
Riyadh, Riyadh Province, Saudi-Arabia
Address
Jeddah, Makkah Province, Saudi-Arabia
Address
Dammam, Eastern Province, Saudi-Arabia