Hamdan Bin Mohammed Smart University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Under ledelse av Hans Høyhet Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, kronprins av Dubai og president ved University, Universitetet har foretatt utgivelsen av kvalitet og dyktighet og vitenskapelig forskning gjennom e-læring i hele den arabiske regionens kultur. Dukket opp så tydelig i de disiplinene akademiske studiepoeng for business management, kvalitet, utdanning, helsetjenester og miljø. Gjennom denne prosessen, universitetet opparbeidet troverdighet og anerkjennelse av den internasjonale velfortjent, spesielt i lys av utviklingen av akademiske programmer og profesjonell tydelig oppfyller ikke dagens behov i arbeidsmarkedet, men er utformet som vil dukke opp i fremtiden på behovene til blomstrende næringsliv i De forente arabiske emirater og resten av verden Arab.

Denne innovative prosjektet ble etablert i høyere utdanning i 2002, takket være ideer og innsats av Dr. Mansoor Al Awar, president ved University, som deltok i arbeidet med tilrettelegging og gjennomføring møte håp og ambisjoner om en ny generasjon av arabisk ungdom har blitt et behov for å lære moderne og moderne, fra en overbevisning om at e-læring er utdanning for fremtiden og at den har en betydelig rolle i slik disse ungdommene. Ettersom dette prosjektet har bidratt til visjonen om en pioner i å legge til rette for departementet for høyere utdanning og forskning i De forente arabiske emirater for å sette klare kriterier for innføring av e-læringsinstitusjoner.

Siden begynnelsen, har universitetet arbeidet for å utvikle en kunnskapsbasert økonomi ved å lansere pilottiltak i vitenskapelig forskning rettet mot å gjenopplive ånden av vitenskapelig forskning i hele den arabiske regionen, og den mest fremtredende av disse initiativene, organiseringen av den årlige vitenskapelig konferanse, som inkluderer under sin paraply tre konferanser er Quality Conference og Excellence i e-læring årlige konferanse om e-helse og miljø. Videre universitetet publisert åtte vitenskapelige tidsskrifter basert på redigert av fremtredende akademikere fra hele verden. I tillegg har det vært forskjellige initiativer inkludert Midtøsten Senter for forskning Status og utvikling, og lanseringen av tildeling av vitenskapelig forskning og andre andre priser på nivået i regionen, det bidratt til fremragende vitenskapelig forskning støtte og støtte for faglig, vitenskapelig og ledelse i utdanning og relaterte felt trender.

Basert på en integrert arbeidsprogram som har som mål å spille en innflytelsesrik rolle i samfunnsnivå, det deltatt i pilotprosjekter førte til etableringen av Midt-Østen programmet for å sikre kvaliteten på e-læring, og Association of Midtøsten E-læring Association Midtøsten Quality Scientific Society for e-helse. Disse initiativene kulminerte i prosjektet "Initiative e-læringsfellesskap ", som ble lansert av universitetet i 2013.

Universitetet har blitt anerkjent av en enestående akademisk på internasjonalt nivå takket være sine tette bånd til de mest fremtredende globale utdanningsinstitusjoner og organer som er involvert i utdanning, som det var den første utdanningsinstitusjonen i regionen for å være vert for Permanent konferansen av International Council for Distance Education (OMFANG 2012). Universitetet har også lyktes i å inngå allianser og internasjonale partnerskap med University of California, Berkeley, University of Bradford, Universitetet i St. Gallen, U-21 Global University of South Africa, Australian Institute of Human Resources, International Hospital Federation, University College ved University of Maryland, den asiatiske e-universitetet, listen fortsetter .

I tillegg til ovennevnte, har universitetet sluttet et aktivt medlem av mange internasjonale institusjoner og organer som Det internasjonale råd for fjernundervisning, den europeiske gruppen for industri utdanning, British Quality Foundation, European Foundation for Quality Management, International Federation for Information Processing, sammen med mange andre.

I sammendraget, har universitetet brakt om en kvalitativ endring i høyere utdanning gjennom utarbeidelse av grunnlaget som fokuserer på elevene i sin strategi løsninger, noe som betyr at dens evne til å gi kompetanse mer innovativ og allsidig enn noen erfaring innhentet av forskere i alle campus, takket være den unike læringsmiljø som inkluderer læringsmiljøet Virtual campus post. Som disse pedagogiske miljøer benytter de nyeste innovative teknologier, som for eksempel mobiltelefon læring og diskusjon koder og elektroniske klasserom og teknikker for pedagogiske spill og sosiale nettverk innenfor en helhetlig pedagogisk plass utformet for å oppnå behovene til elever og studenter og profesjonelle alike. Det beste beviset på universitetets forpliktelse til å fokusere på studenter fra konstant ønske om å gi full støtte til dem fra de faglige godkjenningsprosedyrer gjennom virtuelle samfunn og klubber, studenter, samt ytterligere læringsressurser som e-biblioteket og elektroniske tjenester for faglig veiledning, hjelp den siste utviklingen i informasjonsteknologi og kommunikasjon tjeneste for studenter sammen verden.

Steder

Dubai

Hamdan Bin Mohammed Smart University

Address
Dubai Academic City
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Telefon
+971 4 424 1111

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss