Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Banebrytende britisk utdanning i Dubai, med høyt anerkjente utdanningsprogrammer som oppfyller de spesifikke kravene til lokal næringsliv.

Vår arv dateres tilbake til 1821 siden da vårt samfunn av lærde har utviklet transformasjonsløsninger til spesifikke globale problemer. Vi er spesialister innen ingeniørfag, næringsliv og vitenskap og ledere i innovativ global utdanning for en fremtidig verden.

Vårt etablerte rykte

Med en historie som dateres tilbake til 1821, har vi en lang tradisjon for fortreffelighet og et anerkjent track record i å utdanne, inspirere og utfordre profesjonelle i morgen. Vi er et av de beste britiske universitetene for næringsliv og har et etablert rykte for undervisning i verdensklasse og praktisk, ledende forskning.

Heriot-Watt i Dubai

Heriot-Watt University var det første utenlandske universitetet som ble satt opp i Dubai International Academic City.

Etter 180 års forsyning med verdensberømt utdanning i Storbritannia ble Heriot-Watt invitert til Dubai for å gi spesialiserte programmer innenfor ledelse, ingeniørfag, bygget miljø, matvitenskap og mote.

Våre programmer

Våre Dubai studieprogrammer spenner fra Masters programmer i disipliner som utfordrende og mangfoldig som petroleumsingeniør, byggeprosjektledelse, ledelse, energi, informasjonsteknologi, og den verdensberømte Edinburgh Business School MBA, til lavere grad i ledelse, konstruksjon, kvantitetsundersøkelse og Engineering.

På vår Dubai Campus, vil du få en grad som er undervist og undersøkt til samme krevende standarder som på våre britiske campuser, forbereder deg for suksess i din valgte karriere.

Alle våre programmer er undervist av vårt eget fakultet, hvorav mange er permanent lokalisert i Dubai, supplert av besøkseksperter på sentrale områder.

Toppkvalitet britisk utdanning

Med sterke lenker til industri og næringsliv, er vi stolte av å utvikle og utdanne fremtidige ledere, ledere og innovatører. Med mange av våre programmer anerkjent av relevante fagforeninger og institutter, er en Heriot-Watt universitetsgrad profesjonelt verdsatt.

Våre grader er også akkreditert og godkjent av Royal Charter i Storbritannia.

Våre programmer inkluderer muligheten til å overføre og gjennomføre en del av din grad på vårt hjem campus i Skottland.

Heriot-Watt-kandidater er svært ettertraktet av arbeidsgivere over hele verden, og våre 77.000 alumni som jobber i nøkkelposisjoner over hele verden, er testamente for vår suksess.

Støttende miljø

Siden 2005 har vi opprettet en campusmiljø hvor du kan lede studentlivet ditt fullt ut, gjøre varige vennskap og nyt alt som en av verdens største byer har å tilby.

På vår Dubai Campus, vil du nyte et støttende og positivt læringsmiljø som vil sikre at du kan gjøre det beste ut av din tid som student.

Vi har en rekke støttetjenester med vennlige, imøtekommende personale som er der for å høre og gi deg råd, støtte og informasjon du trenger.

Garanterte studieavgiftspakker og muligheter for stipendier er også tilgjengelige for å sikre at du kan få mest mulig ut av din tid med oss.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

Heriot-Watt University Dubai

MA Interior Architecture og Design utforsker det nye symbiotiske forholdet mellom "interiørdesign" og "interiørarkitektur" i å forstå, lage og implementere innovative int ... [+]

Oversikt

Det er for tiden en skille mellom hva vi betrakter som 'Interiørdesign', og hva vi betrakter som 'Interiørarkitektur'. Imidlertid er det en kontinuerlig konvergens mellom begge feltene, og det finnes en mulighet til å smelte sammen de mest innflytelsesrike elementene i begge deler; kreativitet, prosess og design tenkning av designere, med vitenskap, kunnskap og pragmatisme av arkitektur.

Programmet tar sikte på å smelte sentrale aspekter av begge feltene, for å forberede kandidater til å komme inn og lede en utviklende designindustri. Heriot-Watt University er kjent som leder innen STEM utdanning og forskning, og som en målsetting er å vurdere og kombinere rollen som både vitenskap og design i å informere interiørarkitektur og design. Studentene utdannes gjennom en rekke studieprosjekter, fagfag og tverrfaglige kontekstuelle og teoretiske kurs.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

Heriot-Watt University Dubai

Dette programmet tar sikte på å utvikle kunnskapen og ferdighetene til en bachelor-nivå uteksaminert maskinteknikk til master nivå gjennom avansert undervisning, design a ... [+]

Oversikt

Dette programmet tar sikte på å utvikle kunnskapen og ferdighetene til en bachelor-nivå uteksaminert maskinteknikk til master nivå gjennom avansert undervisning, design arbeid og forskning. Det gir en mulighet for kandidater fra ulike Engineering bakgrunn til å utvikle viktige Mekanisk kunnskap og ferdigheter som kreves for deres faglige utvikling. Et sentralt mål for programmet er å være en akkreditert rute for å bli en Chartered Engineer.

Dette programmet benytter kurs på Mastergrad i Engineering Sciences og Manufacturing and Design komplementert med spesialkurs fra relevante MSc kurs tilbys av instituttet. Det er et økende behov for et avansert maskinteknikkprogram fra våre industripartnere, og dette programmet er spesielt utviklet for å møte dette behovet og for å oppmuntre elevene til videreutdanning.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Programmet er rettet mot mennesker som allerede er i, eller som ønsker å, en karriere innen ledelse eller menneskelige ressurser i alle bransjer. Det gir også opplæring f ... [+]

Oversikt

Programmet er rettet mot mennesker som allerede er i, eller som ønsker å, en karriere innen ledelse eller menneskelige ressurser i alle bransjer. Det gir også opplæring for de som ønsker å forfølge spesialistkonsulentarbeid i bedriftspsykologi. Dette programmet gir en detaljert forståelse av ulike aspekter av psykologi relevant for arbeidsplassen. Studentene kan finne noen fagområder kjent fra tidligere studier i bedriftsledelse. På alle områder er forretningssyklus-tilnærmingen imidlertid å utnytte primære forskningsdata og psykologiske prinsipper for å analysere situasjoner og utvikle evidensbaserte retningslinjer.

Januar deltakere

Studenter som starter programmet i januar bør merke seg at det går på heltid for 2 semesters (12 måneder) avhandling (februar til april, 3 måneder) (totalt 16 måneder) eller deltidskurs for 4 semesters (24 måneder) avhandling Mars til august, 6 måneder) (totalt 30 måneder).... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Coaching Psykologi er et blomstrende område med anvendt psykologi som behandler faglige og personlige problemer på en praktisk måte. Det er en økende etterspørsel etter e ... [+]

Oversikt

Coaching Psykologi er et blomstrende område med anvendt psykologi som behandler faglige og personlige problemer på en praktisk måte. Det er en økende etterspørsel etter eksperter i bevisbasert coaching som kan tilby effektive ikke-kliniske tiltak for å hjelpe individer og lag ved å øke produktiviteten, administrere talent og håndtere konflikt, stress og endring. Denne etterspørselen eksisterer på tvers av en rekke sektorer og ytelsesområder, inkludert yrkesmessig, pedagogisk, helse, rådgivning, sportspsykologi, lederskap, ledelse, organisasjonsutvikling og menneskelige ressurser.

Januar deltakere

Studenter som starter programmet i januar bør merke seg at det går på heltid for 2 semesters (12 måneder) avhandling (februar til april, 3 måneder) (totalt 16 måneder) eller deltidskurs for 4 semesters (24 måneder) avhandling Mars til august, 6 måneder) (totalt 30 måneder).... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Vår MSc Business Information Management program tilbyr en sterk og ganske unik kombinasjon av praktiske, analytiske og teoretiske kurs. Det vil bygge din kompetanse og gi ... [+]

Oversikt

Vår MSc Business Information Management programmet tilbyr en sterk og ganske unik kombinasjon av praktiske, analytiske og teoretiske kurs. Det vil bygge din kompetanse og gi omfattende opplæring på tvers av forretningsadministrasjon og programvare engineering.

Programmets vekt er ikke på dataprogrammering, men på utvikling av relevante analytiske og prosjektledelsesferdigheter for å sikre at du kan bli en utmerket kommunikator / leder som opererer mellom hardkjernes programvareutviklere og bedriftsledere.

Studentene kan spesialisere seg på områder som e-handel, online læring og IT prosjektledelse. Programmet studerer IT, men krever ikke at studentene skal utforme programmer eller skrive programvare.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Det er et meget høyt krav til kvalifiserte byggeprosjektledere i den globale byggebransjen. Dette programmet produserer kvalifiserte prosjektledere av den kvalitet som kr ... [+]

Oversikt

Det er et meget høyt krav til kvalifiserte byggeprosjektledere i den globale byggebransjen. Dette programmet produserer kvalifiserte prosjektledere av den kvalitet som kreves av den britiske, Midtøsten og globale byggebransjen, både når det gjelder deres umiddelbare evne til å utføre og deres langsiktige strategiske potensial. Undervist fra prosjektprosjektets perspektiv, med prinsipper som går langt utover denne sektoren, gir studenten tilgang til både en solid teoretisk base og nåværende og fremtidige strategier i praktisk prosjektledelse.

Profesjonell anerkjennelse

Programmet er akkreditert av både Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) og av Chartered Institute of Building (CIOB).... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Målet med MSc og Postgraduate Diploma i Computer Systems Management er å gi de ferdigheter og forståelse som kreves for å administrere komplekse datasystemer som en del a ... [+]

Oversikt

Målet med MSc og Postgraduate Diploma i Computer Systems Management er å gi de ferdigheter og forståelse som kreves for å administrere komplekse datasystemer som en del av støttetjenesten til en organisasjon. Dette vil omfatte valg, installasjon, vedlikehold og støtte av et bredt spekter av datateknologier og en forståelse av dagens anbefalte metoder.

Etter hvert som tempoet i endring i datavitenskap og informasjonsteknologi er ganske svimlende, drar våre lærerutdanningsprogrammer seg veldig mye på styrken av forskningsaktivitetene som utføres av fagpersonalet.

Profesjonell anerkjennelse

Den MSc Computer Systems Management grad er akkreditert av BCS, Chartered Institute for IT.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Vår MSc i datavitenskap lærer teorien og ferdighetene for å administrere og analysere svært store og komplekse datasett, noen ganger referert til som Big Data. ... [+]

Oversikt

Du lærer hvordan du modellerer, lagrer og behandler disse datasettene ved hjelp av de nyeste algoritmer og teknikker og om moderne metoder og verktøy for visuelt å utforske dem.

Kjernekursene i programmet gir nøkkelferdighetssettet til en datavitenskapsmann: Bruk av maskinlæring, styring av store datasett og generering av interessante visualiseringer.

De ferdigheter som er oppnådd, vil gjelde for virksomhetsapplikasjoner, industrielle applikasjoner og også til utforskning av vitenskapelig data.

Profesjonell anerkjennelse

MSc er akkreditert av British Computer Society.

Kursinnhold

Studentene gjennomfører fire kurs i semester 1 og ytterligere fire kurs i semester 2. På dette programmet er følgende undervisede emner obligatoriske:... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Dette Masters i Design Management program er utviklet for å hjelpe de i design og kreative næringer å bruke sin design kunnskap i et bredt spekter av forretningsmessige s ... [+]

Oversikt

Dette Masters i Design Management program er utviklet for å hjelpe de i design og kreative næringer å bruke sin design kunnskap i et bredt spekter av forretningsmessige sammenhenger samt lære nye ledelse og forskning ferdigheter som er tilpasset dagens industri behov. Det adresserer behovet for design og kreative industri fagfolk for å styrke deres kreative design tenkning og prosess med solid forretningskunnskap.

Uansett om studentene er fra interiørdesign, mote, grafisk design, media, produktdesign eller ingeniørbakgrunn, tilbyr våre Design Management-programmer elever med en bestemt mastergrad som støtter sentrale fag innen markedsføring og forretninger for å flytte karrieren videre til ledelsesområder for deres individuelle disipliner og selskaper.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Eiendomsmåling er et variert og spennende karrierevalg som kan gi deg muligheten til å reise verden og møte et bredt spekter av mennesker. Landmålere og eiendomsmeglere m ... [+]

Oversikt

Eiendomsmåling er et variert og spennende karrierevalg som kan gi deg muligheten til å reise verden og møte et bredt spekter av mennesker. Landmålere og eiendomsmeglere måler i det vesentlige verdien, beskytter og forbedrer eiendommer for eiendom og eiendom.

En nøkkelattraksjon for oppmåling yrket for mange mennesker er det faktum at landmålere ikke står fast bak et skrivebord. Selv om det vanligvis er kontorbasert, får du muligheten til å bruke mye tid på å møte mennesker og besøke landemerkebygg. Mange landmåtere reiser mye både nasjonalt og over mange deler av verden. Du kan også bli involvert i neste generasjon av spennende, høyprofilerte eiendomsutviklinger.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Energi MSc på Heriot-Watt gir mulighet for utdannet ingeniører eller forskere og bedriftsmedlemmer i tilknyttede faglige organer til å skaffe seg den detaljerte kunnskape ... [+]

Oversikt

Energi MSc på Heriot-Watt gir mulighet for utdannet ingeniører eller forskere og bedriftsmedlemmer i tilknyttede faglige organer til å skaffe seg den detaljerte kunnskapen som trengs for å møte utfordringene og utvikle muligheter innen energibransjen. Programmet er direkte knyttet til energibesparelsene overfor hver region i verden, inkludert Gulf-regionen.

Heriot-Watt anerkjenner at læring må være fleksibel og dette programmet gjør det mulig for erfarne og nyutdannede å skreddersy programinnholdet og strukturen til deres spesifikke behov. Universitetet bruker et virtuelt læringsmiljø (VLE) kalt Vision, som kan nås via Internett. Studentene skal studere kurs og sende oppgaver gjennom Vision i eget tempo, slik at de kan studere for en anerkjent grad ved siden av sin yrkeskarriere.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Det profesjonelle feltet for anleggsadministrasjon vokser raskt over hele verden, og etablerer seg som kilden til strategisk styring for koordinering av moderne forretnin ... [+]

Oversikt

Det profesjonelle feltet for anleggsadministrasjon vokser raskt over hele verden, og etablerer seg som kilden til strategisk styring for koordinering av moderne forretningsprosesser og støttemuligheter.

Fasilitetsstyringsprogrammet utvikler kompetanse og ferdigheter for å gjøre det mulig for sine kandidater å administrere fasiliteter effektivt i en forandringsverden. Utdannet fra strategisk ledelse, vil programmet investere i studentene i de ferdighetene som er nødvendige for å realisere det strategiske potensialet for anleggsadministrasjon for å bidra til virksomhets effektivitet.

Programmet er bransjelevant, og sikrer at kandidatene raskt kan gi et positivt og effektivt bidrag til suksessen til arbeidsmiljøet.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

MSc i økonomi er designet for studenter som søker etter en masterstudent MSc i emnet, med sikte på enten å forfølge en karriere i finanssektoren eller utvikle seg til dok ... [+]

Oversikt

MSc i økonomi er designet for studenter som søker etter en masterstudent MSc i emnet, med sikte på enten å forfølge en karriere i finanssektoren eller utvikle seg til doktorgradsforskning i økonomi. Målet med programmet er å utvikle studentenes kunnskap og forståelse av faglig økonomi og finanssektoren, inkludert teori, empirisk forskning og praktiske problemstillinger.

Programmet vil gjøre det mulig for studentene å forstå kjerne teorier og begreper i økonomi; forstå og bruk en rekke analytiske teknikker, for eksempel analysen av selskapets regnskap eller anvendelse av modeller for verdsettelse av finansielle eiendeler; vurdere metoder for empirisk forskning og empiriske funn; utvikle praktisk kunnskap om finansmarkeder og institusjoner og økonomiske beslutninger innen selskaper; gjennomføre original forskning via en avhandling og utvikle overførbare ferdigheter, spesielt i analytiske teknikker, kommunikasjon og samarbeid, relevant for sysselsetting i finanssektoren eller i akademisk forskning.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Dette programmet gir en oversikt over forsyning og bruk av energi i verden i dag, men gjør det mulig for studenten å spesialisere seg i det raskt voksende området for for ... [+]

Oversikt

Dette programmet gir en oversikt over forsyning og bruk av energi i verden i dag, men gjør det mulig for studenten å spesialisere seg i det raskt voksende området for fornybar energi. Programmet er rettet mot studenter som ønsker å utvikle en kritisk forståelse av de betydelige endringene i energisektoren på grunn av utvikling og integrasjon av vind-, marine-, biomasse- og solenergiteknologi.

Programmet vil gi kandidater av en kaliber i stand til å utvikle og implementere kreative løsninger på problemene som oppstår i vedvarende energi fangst, konvertering, lagring og ledelse.

Heriot-Watt anerkjenner at læring må være fleksibel og dette programmet gjør det mulig for erfarne og nyutdannede å skreddersy programinnholdet og strukturen til deres spesifikke behov. Universitetet bruker et virtuelt læringsmiljø (VLE) kalt Vision, som kan nås via Internett.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Dette programmet tar sikte på å gi forståelse og ferdigheter i viktige bedriftsledelse og informasjonsteknologi fag på masternivå. Det dekker design og utvikling av IT-sy ... [+]

Oversikt

Dette programmet tar sikte på å gi forståelse og ferdigheter i viktige bedriftsledelse og informasjonsteknologi fag på masternivå. Det dekker design og utvikling av IT-systemer, styring av IT-prosjekter, digital økonomi og utvikling av forretningsapplikasjoner.

Januar deltakere

Studenter som starter programmet i januar bør merke seg at det kjører deltidskurs for 4 semesters (24 måneder) avhandling (mars til august, 6 måneder) (totalt 30 måneder).

Studenter som er påmeldt for januarinntaksprogrammene, må ikke være på campus i sommerferien.

Kursinnhold

Heltidsstudenter tar fire kurs i Semester 1 og ytterligere fire i Semester 2. Resultater fra disse undersøkelsene avgjøre om studentene går videre til et individuelt prosjekt og en avhandling med fire måneder som fører til MSc-graden.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Målet med både MSc og Postgraduate Diploma i informasjonsteknologi (Software Systems) er å utdanne programvare ingeniører. Programmet er opptatt av bruk og anvendelse av ... [+]

Oversikt

Målet med både MSc og Postgraduate Diploma i informasjonsteknologi (Software Systems) er å utdanne programvare ingeniører. Programmet er opptatt av bruk og anvendelse av informasjonsteknologi i spesifikasjon, design, utvikling og distribusjon av programvare. Gjennom hele programmet vil du implementere programvareløsninger for å rette opp praktiske problemer og sette i bruk de teoretiske begreper som læres i forelesninger.

I tillegg til å studere kjerne-programvaretekniske emner, som Java-programmering og UML-spesifikasjon av objektorienterte systemer, følger du en rekke andre kurs som databaser og nettverksapplikasjoner.

Januar deltakere

Studenter som starter programmet i januar bør merke seg at det kun går deltid for 4 semesters (24 måneder) avhandling (mars til august, 6 måneder) (totalt 30 måneder).... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Vår MSc International Business Management med markedsføring programmet er rettet mot kandidater som har liten eller ingen forretnings-eller ledelse bakgrunn i sin første ... [+]

Oversikt

Vår MSc International Business Management med markedsføring programmet er rettet mot kandidater som har liten eller ingen forretnings-eller ledelse bakgrunn i sin første grad og som ønsker å få en bred forretningskvalifikasjon for å forbedre deres fremtidige karrieremuligheter, eller hos de som ønsker å utvikle virksomheten ledelse kunnskap og ferdigheter for å tillate dem å endre eller videre karriere.

International Business Management Pathways

Vår MSc International Business Management med markedsføring er en av tre spesialiserte Pathways vi tilbyr i International Business Management. Programmene dekker sentrale problemstillinger i internasjonal forretningsforvaltning, inkludert det internasjonale forretningsmiljøet, samt betydningen av strategi, økonomi, markedsføring og organisatorisk atferd. Du fokuserer deretter på å utvikle spesifikk kunnskap og ferdigheter i ditt valgte Pathway fag som forberedelse til en karriere i dette området.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

MSc International Management and Business Communication Programmet konsentrerer seg om å utvikle engelskspråklige kommunikasjonsevner i forretningssammenheng. Selv om stu ... [+]

Oversikt

MSc International Management and Business Communication Programmet konsentrerer seg om å utvikle engelskspråklige kommunikasjonsevner i forretningssammenheng. Selv om studentene på dette programmet ikke er pålagt å jobbe på noe annet språk enn engelsk, kan de ferdighetene du utvikler, selvfølgelig brukes i enhver faglig kommunikasjonskontekst uavhengig av språk. Det er et bredt spekter av valgfrie fag i faglig relevante fag, slik at studentene kan velge nøyaktig hvilke områder de vil spesialisere seg på, og kan derfor skreddersy programmet til deres interesser og deres faglige behov.

akkreditering

Dubai Campus er akkreditert av Kunnskaps- og Human Development Authority (KHDA) og fullt lisensiert for å undervise i sine grader i Dubai. Alle kandidater får en britisk grad som er akkreditert av Royal Charter i Storbritannia.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Heriot Watt Universitys MSc i International Fashion Marketing er et etablert og respektert program som er designet for å utstyre deg med teknikker og praksis som kreves f ... [+]

Oversikt

Heriot Watt Universitys MSc i International Fashion Marketing er et etablert og respektert program som er designet for å utstyre deg med teknikker og praksis som kreves for en karriere i den internasjonale mote sektoren.

ProgramvarighetMSc - 12 måneder på heltid; 24 måneder deltidPG Diploma - 9 måneder på heltid; 21 måneder deltidakkreditering

Dette programmet er akkreditert av Chartered Institute of Marketing (CIM) som indikerer at vår undervisning og vurdering oppfyller CIMs strenge standarder når det gjelder innhold, omfang og læringsutbytte.

Som et resultat får alle kandidater fra International Fashion Marketing MSc unntak fra to CIM-moduler: Certificate Level Marketing-modulen og CIM Diploma Level Strategic Marketing-modulen. Dette unntaket leveres uten ekstra kostnader og reduserer kostnadene ved å forfølge denne prestisjefylte profesjonelle kvalifikasjonen med opptil £ 400. Studentene får også mulighet til å delta på CIM-nettverksarrangementer som foregår på campus og i Edinburgh og Glasgow.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Målet med dette programmet er å styrke forsknings- og sysselsettingspotensialet til studenter som ønsker å spesialisere seg i internasjonal regnskap og økonomi. Det er sp ... [+]

Oversikt

Målet med dette programmet er å styrke forsknings- og sysselsettingspotensialet til studenter som ønsker å spesialisere seg i internasjonal regnskap og økonomi. Det er spesielt egnet for de som ønsker å utvikle en akademisk karriere innen forskning. Det er også egnet for de som søker en yrkeskarriere i dette området, eller for de som allerede er etablert i en slik karriere som ønsker å utvide sine ferdigheter og kjennskap til de nyeste temaene innen forskning innen internasjonal regnskap og finans.

Kjernen i programmet er strømmen på International Accounting, som består av tre kurs tatt over semester 1 og 2. Disse klassene forsøker å gi et internasjonalt perspektiv på studiet av regnskap slik at studentene kan utvikle forståelse for årsakene til nasjonale forskjeller , tendensene til harmonisering og problemene til multinasjonale selskaper. Dette gjøres innenfor rammen av støtteklasser i regnskapsteori og forskningsmetodikk.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Vår MSc International Business Management med Human Resource Management (HRM) -programmet er rettet mot kandidater som har liten eller ingen forretnings-eller ledelsesbak ... [+]

Oversikt

Vår MSc International Business Management med Human Resource Management (HRM) -programmet er rettet mot kandidater som har liten eller ingen forretnings-eller ledelsesbakgrunn i sin første grad og som ønsker å få en bred forretningskvalifikasjon for å forbedre sine fremtidige karrieremuligheter, eller ved de som ønsker å utvikle kunnskap og ferdigheter i næringslivet, slik at de kan endre eller videreføre karrieren.

International Business Management Pathways

Vår MSc International Business Management med HRM er en av tre spesialiserte Pathways vi tilbyr i International Business Management. Programmene dekker sentrale problemstillinger i internasjonal forretningsforvaltning, inkludert det internasjonale forretningsmiljøet, samt betydningen av strategi, økonomi, markedsføring og organisatorisk atferd. Du fokuserer deretter på å utvikle spesifikk kunnskap og ferdigheter i ditt valgte Pathway fag som forberedelse til en karriere i dette området.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Vår MSc International Business Management med økonomi programmet er rettet mot kandidater som har liten eller ingen forretnings-eller ledelse bakgrunn i sin første grad o ... [+]

Oversikt

Vår MSc International Business Management med økonomi programmet er rettet mot kandidater som har liten eller ingen forretnings-eller ledelse bakgrunn i sin første grad og som ønsker å få en bred forretningskvalifikasjon for å forbedre deres fremtidige karrieremuligheter. Det er også rettet mot de som ønsker å utvikle kunnskap og ferdigheter i næringslivet, slik at de kan endre eller videreføre karrieren.

International Business Management Pathways

Vår MSc International Business Management med økonomi er en av tre spesialiserte Pathways vi tilbyr i International Business Management. Programmene dekker sentrale problemstillinger i internasjonal forretningsforvaltning, inkludert det internasjonale forretningsmiljøet, samt betydningen av strategi, økonomi, markedsføring og organisatorisk atferd. Du fokuserer deretter på å utvikle spesifikk kunnskap og ferdigheter i ditt valgte Pathway fag som forberedelse til en karriere i dette området.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Vår MSc i International Marketing Management med Digital Marketing er designet for å gi deg en forståelse av markedsføring ledelse i dagens globale digitale økonomi. Gjen ... [+]

Oversikt

Vår MSc i International Marketing Management med Digital Marketing er designet for å gi deg en forståelse av markedsføring ledelse i dagens globale digitale økonomi. Gjennom en kombinasjon av praktisk innsikt og faglig kunnskap, vil du få en forståelse for dagens utvikling i digital markedsføring og strategier og hvordan man bruker disse til virkelige forretningsutfordringer. Programmet vil være av interesse for de som jobber i (eller har tenkt å jobbe med) den digitale økonomien og ser etter å skille seg inn i et voksende arbeidsmarked.

Kursinnhold

Alle fag tar et internasjonalt syn på markedsføring og fokuserer på praktiske problemstillinger og aktuelle emner innen internasjonal markedsføring, samt på viktige teorier.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Edinburgh er et stort senter for investeringsforvaltning med en lang og stolt historie. MSc i Investment Management gir viktig investeringskunnskap med et spesifikt indus ... [+]

Oversikt

Edinburgh er et stort senter for investeringsforvaltning med en lang og stolt historie. MSc i Investment Management gir viktig investeringskunnskap med et spesifikt industrifokus. Et unikt trekk ved programmet er Aktuelle emner i Investment Management-kurset, hvor seniorinvesteringsutøvere gir ukentlige gjesteforelesninger, gir innsikt i investeringsbransjen og lar elevene få et virkelige perspektiv på kunnskap og teorier de studerer.

Diskusjon av akademiske teorier og deres begrensninger er kombinert med vekt på praktisk anvendelse. Personellundervisning på programmet ligger i forkant med forskning og praksis i økonomi- og investeringsstyring, og de fleste er også medlemmer av Center for Finans og Investering (CFI) som gir Heriot-Watt akademikere en interesse i finansiering og investeringer sammen med seniorer fra det lokale finanssamfunnet.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Dette programmet er utformet for å gi studentene tilstrekkelig dekning av teoretiske rammer, anvendt forskning og det institusjonelle og lovgivningsmessige rammeverket de ... [+]

Oversikt

Dette programmet er utformet for å gi studentene tilstrekkelig dekning av teoretiske rammer, anvendt forskning og det institusjonelle og lovgivningsmessige rammeverket der bransjen opererer for nyutdannede, for å fortsette til ledende og ledende stillinger i islamsk bank og finans, både i privat næringsliv og i sentralbanker og tilsynsmyndigheter. Dette programmet har dukket opp fra en sammenligning av praksis i høyere utdanning i islamsk bank og finans globalt.

Programmet gir en forståelse og bruksområder av kjerneprinsippene i sharia-jurisprudensen (fiqh muamalat) og deres innflytelse på islamsk bank, islamsk bedriftsfinansiering og kapitalmarkeder gjennom praksis for islamsk regnskap og ansvarlighet, eierstyring og selskapsledelse. Det gjør det også mulig for studentene å vurdere forretningsmodellene og finansielle instrumenter som brukes i islamske bank- og finansmarkeder.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Som konkurranse vokser blant de som ønsker å komme inn og utvikle en karriere i byggebransjen, gir denne internasjonalt anerkjente kvalifikasjonen et kvalitetsmål for pot ... [+]

Oversikt

Som konkurranse vokser blant de som ønsker å komme inn og utvikle en karriere i byggebransjen, gir denne internasjonalt anerkjente kvalifikasjonen et kvalitetsmål for potensielle arbeidsgivere og kan forbedre karriereutviklingen.

Lærte å bruke prinsipper som gjelder kvantitetsoppmåling på tvers av mange industrisektorer, gir programmet nyutdannede med sterk og grundig kunnskap om fagområdet.

Profesjonell anerkjennelse

Programmet er akkreditert av både Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) og Chartered Institute of Building (CIOB).

Etter vellykket gjennomføring av MSc i kommersiell ledelse og kvantemåling kan kandidater søke om RICS-medlemskap. Etter vellykket gjennomføring av vurderingen av faglig kompetanse (APC) skal kandidatmedlemmer oppnå full charterstatus.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Vår MSc i kunstig intelligens tar sikte på å gi forståelse og ferdigheter til å utvikle intelligente programvare, som de som involverer evolusjonær beregning og læring. ... [+]

Oversikt

Vår MSc i kunstig intelligens tar sikte på å gi forståelse og ferdigheter til å utvikle intelligente programvare, som de som involverer evolusjonær beregning og læring.

Studentene skal utvikle ferdigheter innen spesialiserte områder med klare bruksområder innen industri, inkludert datautvinning, mønstergjenkjenning og maskinlæring. MSc-prosjektet kan i noen tilfeller utføres i samarbeid med en utenfor industriell eller akademisk organisasjon.

Dette programmet er akkreditert av BCS, det charterte instituttet for IT.

Kursinnhold

Heltidsstudenter tar 4 kurs hvert semester og må normalt ta alle kjernekurs.

Grunnleggende kursBiologisk inspirert beregningData Mining og maskinlæringForskningsmetoder og prosjektplanleggingMastergradsprosjekt og avhandlingValgfrie kurs3D-grafikk og animasjonAvansert interaksjonsdesignAvansert Software EngineeringKunstig intelligens og intelligente agenterDataspillprogrammeringSoftware Engineering FoundationsBig Data ManagementIntelligent Robotics... [-]
De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Lean Six Sigma (LSS) er en kraftig metode for å oppnå prosess effektivitet og effektivitet som resulterer i økt kundetilfredshet og forbedret bunnlinje resultater. Målet ... [+]

Oversikt

Lean Six Sigma (LSS) er en kraftig metode for å oppnå prosess effektivitet og effektivitet som resulterer i økt kundetilfredshet og forbedret bunnlinje resultater. Målet er å oppnå forbedringer på den mest økonomiske måten og fokuserer på å redusere avfall i forretningsprosesser. Programmet vil bygge en forståelse av verktøyene og teknikkene til Lean Six Sigma-metodologiene og demonstrere de håndgripelige og kvantifiserbare resultatene som kommer til bunnlinjen. Studentene vil lære de nyeste konseptene, metodene, prinsippene, verktøyene og teknikkene knyttet til kvalitets- og prosessforbedring for et bredt spekter av organisasjoner, for eksempel industri, service, offentlig sektor og tredje sektor, sett i en global sammenheng .... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

I Dubai har regjeringene både på føderalt nivå og lokalt nivå uttalt at fremtiden skal være smarte byer på Block Chain-plattformen, forstyrrende teknologier og forstyrren ... [+]

Oversikt

I Dubai har regjeringene både på føderalt nivå og lokalt nivå uttalt at fremtiden skal være smarte byer på Block Chain-plattformen, forstyrrende teknologier og forstyrrende innovasjon. Det forventes derfor at arbeidsgiverne vil begynne å revidere ferdighetene de ansetter, og markedet vil begynne å se nye arbeidsgrupper for å betjene denne transformasjonen. Markedsundersøkelser indikerer at enhver utdannet med kunnskap om Blockchain i en innovasjonskontekst får flere jobbtilbud.

Målet med programmet er å gi nybegynnere med høy kaliber innovasjonsledelse med en grundig forståelse av kreative, strategiske, taktiske og operasjonelle problemstillinger av innovasjonsledelse på global skala. Dette vil også gi erfaring på tvers av et bredt spekter av næringer, inkludert produksjon, service, offentlig og tredje sektor. Etter avsluttet grad vil deltakerne være godt rustet med toppmoderne kunnskap om begreper, metoder, verktøy og teknikker for å kunne bidra til konkurranseevnen til deres organisasjoner.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

MSc i Business Strategy, Leadership and Change er designet for å bygge student kunnskap og forståelse for å formulere og overvåke forretningsstrategier, inkludert hvordan ... [+]

Oversikt

MSc i Business Strategy, Leadership and Change er designet for å bygge student kunnskap og forståelse for å formulere og overvåke forretningsstrategier, inkludert hvordan å utvikle endringsprogrammer og forstå virkningen av ulike lederskap stiler i bestemte sammenhenger. Programmets tverrfaglige tilnærming til å administrere en organisasjon vil gi studentene dype ledelses- og organisatoriske innsikt.

KursinnholdForretningsmodeller: Temaer og problemerStrategisk forandringLedelseKonkurransedyktig strategiForskningsfilosofi og praksis

Pluss noen tre fra:

BedriftsøkonomiKrav og inventarplanleggingGrønn og bærekraftig logistikkInternasjonal markedsføringManaging Diversity in BusinessProsjektledelseKvalitetsstyringSystemtanking... [-]
De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Logistikk er begrepet mye brukt i virksomheten for å beskrive rekkevidden av aktiviteter knyttet til bevegelse, lagring og håndtering av materialer. Dissiplinen har blitt ... [+]

Oversikt

Logistikk er begrepet mye brukt i virksomheten for å beskrive rekkevidden av aktiviteter knyttet til bevegelse, lagring og håndtering av materialer. Dissiplinen har blitt revolusjonert gjennom årene, og har kommet til å betraktes som en nøkkelbestemmende faktor for virksomhetenes konkurranseevne. Bedrifter har vesentlig forbedret ytelsen, ikke bare ved å overhale sin interne logistikk, men også ved å forvalte forsyningskjeden mer effektivt. Denne utviklingen har skapt en vedvarende etterspørsel etter velkvalifiserte logistikk- og forsyningskjedere i mange sektorer.

Dubai-regjeringen anerkjenner logistikkens økonomiske betydning, ikke bare lokalt, men også i Midtøsten og Nord-Afrika (MENA) -regionen og utover. Nylige bransjerapporter har fremhevet det faktum at UAE er et stort globalt logistikknav, med en estimert tredjedel av verdens logistikkaktivitet som går gjennom regionen.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Lean Six Sigma regnes som et World Class Process Excellence-program i over 60% av Fortune 500-selskapene, og dermed vil dette kurset utvikle logistikk- og Supply Chain-le ... [+]

Oversikt

Lean Six Sigma regnes som et World Class Process Excellence-program i over 60% av Fortune 500-selskapene, og dermed vil dette kurset utvikle logistikk- og Supply Chain-ledere i morgen. Der det er avfall, er det behov for mager prosess. Hvor det er dysfunksjon innen logistikkfunksjoner, prøver Six Sigma å utsette problemer og foreskrive løsninger. Videre er det tydelige tegn på at en rekke profesjonelle jobber i Logistikk og Supply Chain globalt marked søker kvalifikasjoner på Lean og Six Sigma for å oppnå og opprettholde konkurransefortrinn. Den vellykkede gjennomføringen av kurset kan brukes som en hurtigmekanisme for å få faglige kvalifikasjoner til akkreditering av Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT).... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Dette unike programmet gir internasjonale studenter muligheten til å studere, på en heltids eller to års deltid, grunnleggende og avanserte sikkerhetsemner som kryptograf ... [+]

Oversikt

Dette unike programmet gir internasjonale studenter muligheten til å studere, på en heltids eller to års deltid, grunnleggende og avanserte sikkerhetsemner som kryptografi, penetrasjonstesting, digital forensikk, IT-sikkerhetsstyring og ISO 27001. Heriot-Watt University er stolt av å være det første universitetet i UAE for å gi internasjonale studenter en MSc i nettverkssikkerhet med slike avanserte emner.

Kursinnhold

Målet med både MSc og Postgraduate Diploma i Network Security er å gi våre kandidater med grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter som kreves for en nettverkssikkerhetsrelatert profesjonell stilling i en organisasjon.

Programmet dekker emner som å sikre bedriftens infrastruktur, bygging og sikring av trådløse nettverk, penetrasjonstesting (etisk hacking) og sikkerhetsrevisjon, samt nettverks- og sikkerhetsadministrasjon.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Vår MSc Operations Management har som mål å utvikle en kritisk forståelse av rollen som operasjonsledelse i forhold til organisatorisk ytelse og konkurranseevne. Det skal ... [+]

Oversikt

Kunnskap og kompetanse i driftstyring er et viktig krav til ledere på tvers av alle forretningsfunksjoner, og det er økende etterspørsel etter operasjonsspesialister i alle typer organisasjoner.

Vår MSc Operations Management har som mål å utvikle en kritisk forståelse av rollen som operasjonsledelse i forhold til organisatorisk ytelse og konkurranseevne. Det skal bygge opp kunnskap om prinsipper og konsepter for operasjonsledelse og hvordan de kan brukes, på tvers av ulike organisasjonsfunksjoner, inkludert økonomi, salg, markedsføring, human resource management og design. Det vil også utvikle kompetanse i bruk av ulike kvalitets-, prosess- og forsyningskjedestyringsverktøy og teknikker for å analysere og forbedre driften i et bredt spekter av næringer, herunder produksjon, tjenester, offentlig sektor og tredje sektor.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

MSc i petroleumsteknologi ved Heriot-Watt University er et program for forelesninger og prosjektarbeid som omfatter et bredt spekter av petroleumsteknologi grunnleggende ... [+]

Oversikt

MSc i petroleumsteknologi ved Heriot-Watt University er et program for forelesninger og prosjektarbeid som omfatter et bredt spekter av petroleumsteknologi grunnleggende som er relevante for den moderne petroleumsindustrien.

Programmet lar elevene studere spesifikke kurs samt gjennomføre et feltutviklingsprosjekt (med andre studenter) og et individuelt forskningsprosjekt. Prosjektarbeid gir en mulighet for ideer og metoder assimilert gjennom forelesninger og opplæringsprogrammer som skal brukes til virkelige feltevaluerings- og utviklingsdesignproblemer. Kursene er brukt i naturen og er utformet slik at en utdannet er teknisk godt forberedt og har god kunnskap om bransjen som de skal rekrutteres i.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Eiendomsmåling er et variert og spennende karrierevalg som kan gi deg muligheten til å reise verden og møte et bredt spekter av mennesker. Nyutdannede fra dette programme ... [+]

Oversikt

Eiendomsmåling er et variert og spennende karrierevalg som kan gi deg muligheten til å reise verden og møte et bredt spekter av mennesker. Nyutdannede fra dette programmet jobber nå globalt i ledende rådgivende roller for konsulentfirmaer, finansinstitusjoner, banker og nasjonale myndigheter. Selv om det vanligvis er kontorbasert, får du muligheten til å bruke mye tid på å møte mennesker og besøke landemerkebygg. Mange landmåtere reiser mye både nasjonalt og over mange deler av verden.

Dette bestemte programmet kombinerer den teoretiske rigor av en generell økonomi grad eller MBA-program med en spesialist fokus på og direkte søknad til fast eiendom.

Profesjonell anerkjennelse... [-]
De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Moderne ingeniørarbeidere krever ofte en omfattende forståelse av byggeledelsen på grunn av de strategiske fordelene det kan gi til både enkeltpersoner og prosjektgrupper ... [+]

Oversikt

Moderne ingeniørarbeidere krever ofte en omfattende forståelse av byggeledelsen på grunn av de strategiske fordelene det kan gi til både enkeltpersoner og prosjektgrupper. Etter hvert som bransjen blir mer konkurransedyktig, krever organisasjoner og deres kunder i økende grad kombinert tid, kostnader og kvalitetssikringer som god prosjektstyringspraksis gir. Videre anerkjenner industrien nå at det er behov for ingeniører å få spesialisert teknisk kunnskap som utfyller sin faglige og faglige bakgrunn.

MSc / Postgraduate Diploma i Civil Engineering og Construction Management gir studentene en kombinasjon av kurs designet for å forbedre sin kunnskap og forståelse av avansert sivilingeniør og moderne byggeledelse teori og praksis.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Programvareingeniører lager og vedlikeholder programvaren ved hjelp av beste praksis fra datavitenskap, prosjektledelse, engineering, applikasjonsdomener og andre felt. S ... [+]

Oversikt

Programvareingeniører lager og vedlikeholder programvaren ved hjelp av beste praksis fra datavitenskap, prosjektledelse, engineering, applikasjonsdomener og andre felt. Studentene skal lære hvordan man bruker toppmoderne teknikker og metoder for å utvikle programvare av høy kvalitet til faglige standarder.

Målet med dette MSc-programmet er å gi forståelse og ferdigheter til å utvikle programvare på avansert nivå til faglige standarder. Studentene kan spesialisere seg på spesielle områder som utvikling av mobile applikasjoner eller avanserte interaktive systemer som spill.

Profesjonell anerkjennelse

Den MSc Software Engineering grad er akkreditert av BCS, Chartered Institute for IT.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

Strategisk prosjektledelse på Heriot-Watt University skiller seg fra andre prosjektledelse programmer ved å legge større vekt på det strategiske kravet til å styre en por ... [+]

Oversikt

Strategisk prosjektledelse på Heriot-Watt University skiller seg fra andre prosjektledelse programmer ved å legge større vekt på det strategiske kravet til å styre en portefølje av prosjekter for å levere organisatoriske mål.

Strategisk prosjektledelse omfatter på den måten både prosjektledelse som en prosess for å levere sluttprodukter og forandre ledelsen som en prosess for å fange den rasjonelle og emosjonelle innkjøpet av menneskene som er rammet av en endring for å sikre suksess. En doktorgradskvalifikasjon i Strategisk Prosjektledelse kan være til nytte for enkeltpersoner i næringsliv, ingeniørfag, IT eller vitenskap, hvis jobb innebærer å styre eller styre arbeid som har et strategisk fokus og et definert sluttmål.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

I den moderne verden er ytelsesforanstaltninger et faktum i livet. Uansett hvor du jobber, leve og spille, er kritiske suksessfaktorer, nøkkelprestasjonsindikatorer, liga ... [+]

Oversikt

I den moderne verden er ytelsesforanstaltninger et faktum i livet. Uansett hvor du jobber, leve og spille, er kritiske suksessfaktorer, nøkkelprestasjonsindikatorer, liga-tabeller og ytelsesforanstaltninger og deres forskjellige derivater vanlige. Men hvordan utformer vi effektive ytelsesmålesystemer, og enda viktigere, hvordan bruker vi dem for bærekraftige resultater?

Det er en økende etterspørsel etter kandidater som har ferdigheter og kunnskaper til å utvikle og implementere målinger og styringssystemer for forretningsmessig ytelse på tvers av ulike sosio-tekniske innstillinger.

Dette programmet vil bygge kunnskap innen forretningsresultatstyring og utvikle kompetanse innen rammebetingelser, metoder, verktøy og teknikker som brukes i praksis. Det vil dekke både de tekniske og sosiale aspektene ved styring av organisasjoners ytelse fra industri, næringsliv og offentlig sektor.... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot-Watt University Dubai

MSc i økonomi og ledelse er designet for å tilby moderne kunnskap innen corporate finance og business management av selskaper. Det kombinerer viktige finans-relaterte kur ... [+]

Oversikt

MSc i økonomi og ledelse er designet for å tilby moderne kunnskap innen corporate finance og business management av selskaper. Det kombinerer viktige finans-relaterte kurs med business management kurs fokusert på prosjektledelse og strategi.

Vår MSc i økonomi og ledelse er egnet for de som søker karrierer, som sagt, finansanalytikere, i økonomifunksjonene i organisasjoner og som har tenkt å flytte inn i flere lederstillinger som karriere utvikler seg. Kunnskaper og ferdigheter fra kurset er relevante for å jobbe i enhver bedrift - i en liten bedrift hvor evnen til å kontrollere økonomi er avgjørende, eller i store bedrifter og offentlige organisasjoner hvor forståelse av økonomistyring og dens bredere rolle i det samlede ledelsen av organisasjonen er kritisk... [-]

De forente arabiske emirater Academic City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Heriot Watt Unviersity Dubai
Nettsted
Telefon
+971 4435 8700