Manipal University Dubai

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Manipal Universitetet Dubai (MUD) er en gren campus av Manipal University, India, den største private universitet i landet melde over 25.000 studenter over 23 disipliner.

Manipal University, er India hjem til noen av de fineste institusjoner for faglig dyktighet inkludert Kasturba Medical College & Manipal Institute of Technology.

Manipal Universitetet etablert sin tilstedeværelse i Dubai, UAE i år 2000. I dag, Manipal University, melder Dubai over 1500 studenter fra 26 nasjoner over hele verden og er en indisk tverrfaglig universitet i regionen.

MU Dubai flyttet inn i sin ikoniske state-of-the-art campus i september 2011. Spredt over 750.000 kvadratmeter bebygd areal, kan den viltvoksende campus romme over 4000 studenter. Bortsett fra moderne spesialbygde klasserom, er den nye campus på Dubai internasjonale akademiske by (DIAC) hus banebrytende laboratorier i engineering, bioteknologi og informasjonsteknologi, og også hjem til noen av regionens beste studioer og workshops for programmer i media og kommunikasjon og interiørdesign.

Campus huser også en viltvoksende bibliotek, kafeteria, rikelig innendørs og utendørs sportsfasiliteter, inkludert en friidrettsbane, tennisbaner, et treningsstudio og treningssenter og et rekreasjonssenter for gutter og jenter. Hele campus er Wi-Fi aktivert. Universitetets filial campus i Dubai bygger på samme stamtavle og kvalitet som har sett MU nå disse høye høyder i India. Utover akademikere, studenter ved MU, Dubai får god eksponering til utenomfaglige arrangementer, idrettsaktiviteter og andre kulturarrangementer. Universitetet har et blomstrende idrettslag som har vunnet laurbær på alle ledende universitetsnivå arrangementer i regionen og er like aktiv i kulturelle og litterære aktiviteter i Dubai.

Steder

Dubai

Manipal University

Address
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Telefon
+91 92437 77733

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss