Masdar Institute of Science and Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Masdar Institute of Science and Technology er verdens første graduate-nivå universitet dedikert til å gi reelle løsninger på problemer av bærekraft. En verdensklasse forskningsdrevet universitet, fokuserer på vitenskap og prosjektering av avansert alternativ energi, miljø- og bærekraft teknologier instituttet. Ligger i Abu Dhabi, hovedstaden i De forente arabiske emirater, har som mål Masdar Institute for å støtte Abu Dhabi økonomisk diversifisering ved å pleie svært dyktige mennesker og intellektuell kapital mens samarbeid med industri å hjelpe forvandle økonomien inn i en kunnskapsbasert ett og styrke statusen til Abu Dhabi som global leder innen ren energi. Instituttet, som ble etablert i samarbeid med Massachusetts Institute of Technology (MIT), integrerer teori og praksis for å ruge en kultur for innovasjon og entreprenørskap, arbeider med å utvikle de kritiske tenkere og ledere i morgen. Bare de skarp UAE nasjonale og internasjonale kandidater, som viser eksepsjonelle intellektuelle og entreprenørskap styrker og forblir forpliktet til å ta verdens energibehov, kan delta Masdar Institute. Med sin verdensklasse fakultet og topp-tier studenter, er instituttet opptatt av å finne løsninger på de utfordringene som klimaendringene. Masdar Institute søker også å være en ledende fornybar energi og ren teknologi spiller, ved å fungere som en testbenk for verden å utvikle kommersielt levedyktige og bærekraftige energiløsninger, samtidig som det gir anvendt forskning for de fire forretningsenheter av Abu Dhabis mangesidig fornybar energiselskapet Masdar og UAE som helhet. Masdar Institute ligger i Masdar City, en voksende global clean-teknologiklynge som har som mål å være en av verdens mest bærekraftige urbane utviklingen, drevet av fornybar energi, og gir studentene en unik mulighet til å leve og lære i en ekte "levende laboratorium "miljø. Visjon og Mission Visjon:

Å være en verdensklasse, graduate-nivå institusjon, sømløst integrere forskning og utdanning for å produsere fremtidige verdensledere og kritiske tenkere i avansert energi og bærekraft. Å posisjonere Abu Dhabi som kunnskaps hub og motor for sosioøkonomisk vekst.

Mission:

Etablere og stadig utvikle tverrfaglig, forskningssamarbeid og utvikling evne i avansert energi og bærekraft. Utdanne studenter til å være innovatører med bredde og dybde til å vokse teknologi og entreprenørskap i regionen og globalt

Steder

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss