Middlesex University Dubai

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår fortid

Middlesex ble etablert som et universitet i 1992. Det blir nå ansett for å være en utmerket internasjonal leverandør av høyere utdanning med fremragende vitnemål og høyst ansatte og vellykkede kandidater.

Historien til Middlesex University begynte på slutten av 1880-tallet da to læresteder åpnet dørene i Nord-London - St Katherine's College og Hornsey School of Arts and Crafts. Begge skulle bli en del av Middlesex Polytechnic, som ble grunnlagt i 1973. Middlesex ble tildelt tittelen 'University' - av Royal Assent - i 1992.

Viktige datoer i Middlesex historie:

 • 1878 - St Katherine's College åpner i Tottenham og har vært i drift i mer enn et århundre
 • 1882 - Hornsey School of Arts and Crafts grunnlagt
 • 1901 - Ponders End Technical Institute (fremdeles hjemmet til universitetets samfunnsvitenskapelige programmer) begynner
 • 1939 - Hendon Technical Institute åpner i Burroughs, Hendon. Universitetets mest populære campus - mye forynget - fortsetter å operere her
 • 1947 - Trent Park College of Education åpner for å trene nødvendige lærere i etterkrigstiden. Lærere er fortsatt trent på Trent Park Campus
 • 1962 - New College of Speech and Drama åpner
 • 2005 - Middlesex University åpner sitt første utenlandske campus i Dubai, UAE
 • 2010 - Doktor ved universitetet - Mr Misho Ravic
  • Middlesex University London tildeler en æresdoktorat til grunnleggeren av Middlesex University Dubai og medformann for Middlesex University Dubai styre, Mr Misho Ravic. Doktor ved universitetet er universitetets høyeste ære.

Vår nåtid

Middlesex University er et dynamisk universitet med et rykte for innovasjon og dyktighet innen undervisning og forskning.

Middlesex University Dubai er det første utenlandske campus til det internasjonalt anerkjente Middlesex University i London. Campus, som åpnet i januar 2005, har over 3000 studenter fra over 100 nasjonaliteter og tilbyr studenter- og videreutdanning innen en lang rekke fagområder.

Vi er et virkelig globalt universitet forpliktet til å møte behovene og ambisjonene til et kulturelt og internasjonalt mangfoldig utvalg av studenter, ved å tilby utfordrende akademiske programmer underbygget av innovativ forskning, stipend og profesjonell praksis. Vi forbereder studentene våre til å være profesjonelle, dyktige individer som er tilpasset den moderne verden, forpliktet til livslang læring og i stand til å bidra til samfunnene de bor og jobber i.

I tillegg til å ha alle fordelene forbundet med å være et britisk universitet, kan Dubai campus-studenter dra nytte av alle mulighetene som en raskt utviklende moderne by i hjertet av Midtøsten gir, mens de opplever de forskjellige nasjonaliteter og kulturer som utgjør befolkningen av Dubai. Campus ligger i Dubai Knowledge Park, og har romslige klasserom og studieområder innenfor fire bygninger. Selve Dubai Knowledge Park ble opprettet i 2003 for internasjonale institusjoner som fremmer læring. Middlesex University Dubai studenter har derfor muligheten til å delta i et mye bredere studentfellesskap.

Vår fremtid

Middlesex har som mål å være et globalt universitet og bygge videre på sitt enestående rykte som en internasjonal leverandør av høyere utdanning av høy kvalitet. Middlesex er en viktig rekrutterer av internasjonale studenter på campus i Dubai og London campus. Mer enn tjue fast bemannede kontorer over hele verden hjelper potensielle studenter med alle aspekter av planlegging og anvendelse av høyere utdanning.

Middlesex jobber også i samarbeid med noen av de mest prestisjefylte internasjonale universitetene og andre utdanningsleverandører. Middlesex-programmer undervises på mer enn 100 institusjoner over hele verden.

I løpet av det neste tiåret har universitetet tenkt å åpne flere Middlesex-campus utenfor Storbritannia og fortsette å utvikle og tilby - ved å jobbe i partnerskap - fremragende høyere utdanning.

Omdømme og innvirkning

Middlesex University Dubai er det første utenlandske campus til det internasjonalt anerkjente Middlesex University i London.

Middlesex Universitys kvalitetsbevis er utestående. Middlesex University er revidert av Storbritannias Quality Assurance Agency (QAA) for Higher Education og Dubai campus er en integrert del av denne revisjonsprosessen. Vår campus i Dubai er underlagt de samme strenge kvalitetssikringsprosedyrene som har gitt Middlesex University størst mulig godkjenning fra QAA.

Middlesex University Dubai er også lisensiert av Dubai-regjeringens kunnskaps- og menneskelige utviklingsmyndighet (KHDA). Videre vurderer University Quality Assurance International Board ved KHDA alle programmene som tilbys i Dubai for å sikre at kvaliteten på programmene som blir undervist i Dubai tilsvarer de på hjemmecampus i London.

Akademiske programmer i Dubai har samme validerings- og overvåkningssystem som i London, med de samme undersøkelsene som blir tatt samtidig i begge byer. Honours undergraduate and Masters degree tildelt Dubai campus-studenter er derfor identiske med de oppnådd av studenter på London-campusene, og studenter kan vanligvis overføre mellom campus hvis de ønsker å gjøre det.

Enten i London eller Dubai, er studenter i Middlesex University forberedt på en betydelig rolle i den globale økonomien.128288_pexels-photo-70292.jpeg Tim Gouw / Pexels

Institusjonell revisjon av Storbritannias Quality Assurance Agency (QAA) for Higher Education

Middlesex University har bekreftet kvaliteten og standardene for bestemmelsen av Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) i Storbritannia. QAA gjennomgår britiske universiteter for å gi offentlig informasjon om opprettholdelse av akademiske standarder og revisjonsprosessene blir respektert over hele verden for deres robusthet. QAAs Higher Education Reviews utføres av eksperter fra andre universiteter og høyskoler. Hvert gjennomgangsteam inkluderer en studentanmelder fordi QAA mener at studenter bør være partnere i kvalitetssikringen av utdannelsen. Senest besøkte et team av QAA-anmeldere Middlesex University i oktober 2015 og vurderte at dens faglige standarder, kvaliteten og forbedringen av studentens læringsmuligheter og kvaliteten på informasjonen om læringsmulighetene alle oppfyller Storbritannias forventninger.

Den forrige Middlesex University-rapporten som ble publisert i 2009, identifiserte som "god praksis" den nøye oppmerksomheten som ble gitt til etablering, utvikling og integrering av universitetets Dubai campus. Panelet berømmet Middlesex Dubai for de grundige metodene og detaljert oppmerksomhet på kvalitetsspørsmål, og kanskje enda viktigere for å sikre læringsmuligheter i Dubai kan sammenlignes med de tilgjengelige for studenter i London.

I 2014 gjennomførte QAA en gjennomgang av transnasjonal utdanning (TNE) i UAE som resulterte i en positiv rapport for Middlesex University Dubai . Den pastorale og faglige støtten som ble gitt studentene, var en spesiell styrke som ble notert i gjennomgangen. Gjennomgangen fant at "studenter har en rekke muligheter for å samarbeide med arbeidsgivere i løpet av studiene med ansettbarhet innebygd i læreplanen og fritidsaktiviteter som tilbys". Rapporten ga også en anerkjennelse av 'en voksende forskningskultur' på campus. En rekke studenter fra hele universitetet deltok i denne gjennomgangen, og deres bidrag var medvirkende til å tilby QAA et innblikk i styrken på campus.

The Times Higher Education siterte at ifølge Review of UK Transnational Education i De forente arabiske emirater, publisert 4. juni, “Bare to tilbydere, [inkludert]… Middlesex, er lett å kjenne igjen som grencampus [som tilbyr] utvalget av fasiliteter student ville forvente av et campus i Storbritannia. (Times Higher Education, 12. juni 2014)

QAA er et uavhengig organ som tilbyr en integrert kvalitetssikringstjeneste for britiske institusjoner for høyere utdanning. Byrået fremmer tilliten til folket om at kvaliteten på tilbudet og standarder for priser i høyere utdanning blir ivaretatt og forbedret. Byråets vurderinger dekker offentlig og privat høyere utdanning i universiteter og høyskoler, inkludert ordninger for samarbeid med utenlandske partnere; og ved å vurdere kvaliteten og standardene for undervisning og læring på fagnivå. Disse aktivitetene resulterer i rapporter som er tilgjengelige for publikum, som trykte publikasjoner og på deres hjemmeside.

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Dubai regjeringens kunnskaps- og menneskelige utviklingsmyndighet

Middlesex University Dubai er lisensiert av regjeringen til Dubais kunnskap og menneskelige utviklingsmyndighet (KHDA). KHDA ble opprettet i 2006 ved kongelig resolusjon, og er ansvarlig for lisens og kvalitetssikring over hele utdannings- og menneskelig utviklingskontinuum som dekker skoler og institusjoner for høyere utdanning i Emiratet Dubai.

I tillegg til årlig lisens, blir alle programmene ved Middlesex University Dubai gjennomgått av KHDAs University Quality Assurance International Board eller UQAIB, som er et styre av innflytelsesrike akademikere og kvalitetssikringseksperter fra hele verden som har fått ansvaret for å sette standarder på tvers av internasjonal høyere utdanning som tilbys i Emiratet. Vurderinger utført av UQAIB krever i hovedsak at universitetet viser at kvaliteten på programmene som blir undervist i Dubai tilsvarer dem på hjemmecampus i London.

Middlesex MBA Topper Forbes Midt-Østen MBA-programrangering i Dubai

Forbes Middle East Magazine har i mars 2012-utgaven rangert Middlesex MBA som den største MBA-en i Dubai. Topprangeringen er en bekreftelse på de unike attributtene til Middlesex MBA som er:

 • UK Degree med en omfattende pensjonsplan for virksomhetsstyring.
 • Et multikulturelt årskull som jobber i en rekke bransjer og virksomheter
 • Enestående fakultet på heltid med bransjeerfaring basert i Dubai
 • En rekke fordypninger: Business Excellence, Finance, International Business, Marketing and Operations
 • Invitert fakultet fra de beste internasjonale virksomhetene
 • Fire anvendte læringserfaringer og fire lederutviklingsaktiviteter - borte fra klasserommet.
 • Internasjonal erfaring med en veletablert internasjonal feltreise til Paris eller Milan eller Shanghai.
 • Et utvalg av praktiske vurderinger for hver modul spredt over løpetiden
 • En prosjektbasert MBA som kan tas videre med å etablere en virksomhet eller har konsulentapplikasjoner.

QAA sjekker hvordan britiske universiteter og høyskoler opprettholder standarden på tilbudet om høyere utdanning. QAA diamantlogo og 'QAA' er registrerte varemerker for Quality Assurance Agency for Higher Education.

126794_pexels-photo-3184291.jpegfauxels / Pexels

Steder

Dubai

Address
Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19,
P.O. Box 500697

Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater