Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) i Abu Dhabi, er en forskningsbasert akademisk institusjon på forskningsnivå som tilbyr spesialiserte utdanningsprogrammer for lokale og internasjonale studenter innen kunstig intelligens.

MBZUAI har som mål å støtte fremme av vitenskapelig forskning, utvikling, overføring og bruk av kunstig intelligens gjennom introduksjonen av MSc og Ph.D. programmer som lar studentene oppfylle sitt intellektuelle potensial i et moderne miljø.

Målet med MBZUAI er å oppnå faglig og forskningskompetanse på lokalt, regionalt og internasjonalt nivå, og hjelpe studentene til å lykkes i karrieren og utnytte sin tilegnede kunnskap for å takle noen av de største utfordringene i vår tid.

Vår egenart. Kanten din.

1. Forskningsfokusert

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence er det første AI-fokuserte forskningsuniversitetet i verden. MBZUAI har inngått samarbeid med det Abu Dhabi-baserte Inception Institute of Artificial Intelligence (IIAI), en global styrke innen dyktighet og ledelse innen AI-forskning, for tilsyn med Ph.D. studenter og læreplanutvikling.

2. Campus

MBZUAI er fullt integrert med byen Abu Dhabi, en livlig hovedstad som kombinerer kulturarv og en moderne livsstil. Campus, som ligger i Masdar City - et av verdens mest bærekraftige bysamfunn - tilbyr avanserte fasiliteter, laboratorier og forskningssentre som gir et unikt miljø for å utføre forskningen.

3. Stipend

MBZUAI tilbyr et fullt stipend som dekker 100% skolepenger og andre fordeler som månedlig godtgjørelse, helseforsikring og overnatting,

4. Profesjonelle muligheter

MBZUAIs sterke forbindelser med den nasjonale regjeringen, industrien og den akademiske verdenen, gir en plattform for studentene våre å få kontakt med et nettverk av strategiske partnere for å få enorme erfaringer gjennom mulige praksisplasser innen felt som helsevesen, telekommunikasjon, teknologi, regjering, finans og mye mer. Den perfekte porten for å lykkes med å drive din profesjonelle utvikling.

5. Internasjonalt miljø

MBZUAI er det beste universitetet for ditt forskningsopphold. Søkere fra alle land og nasjonaliteter er velkomne fordi opptak og aksept til programmene vil være basert på høy akademisk status og meritter. Ved å skape et internasjonalt campusmiljø har MBZUAI som mål å fremme en kultur for inkludering og utvikling.

121644_pexels-photo-1936299.jpeg

Steder

Abu Dhabi

Mohamed Bin Zayed University of Artificial Intelligence

Address
Masdar City
Abu Dhabi, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss