National Design Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

NDA er Storbritannias ledende ekspert i å levere elektroniske Interior Design kvalifikasjoner.

The National Design Academy har undervist Interiørdesign i over 26 år. Vi er eksperter på online læring. Spesialisert i deltidsinteriørdesign kurs, vi leverer høy kvalitet, industri-anerkjente, akkrediterte kurs fra diplom til post-graduate nivå gjennom fleksibel, online, fjernundervisning. Med en alumni av over 30.000 studenter i 80 land. NDA kandidater er svært ettertraktet, og verdsatt for sine tillit, ferdigheter og kommersiell forståelse.

På National Design Academy gjør vi ting annerledes. Våre kurs er utviklet for å passe dine behov og studeres fra hvor som helst i verden. Vi behandler alle våre studenter som individer. Våre kurs er designet for å være fleksibel slik NDA har ingen vilkår eller semestre. Studentene kan velge sin egen startdato og studere i sitt eget tempo - ikke tempoet i andre studenter.

Vi tror på å støtte våre studenter og anerkjenne hver elev har ulike behov, ofte passer deres kurs rundt arbeid, personlige og familieforpliktelser. Det er derfor hver elev har sin egen, individuell studieplan og sin egen, svært erfarne, personlig veileder. Våre veiledere har et vell av kunnskap og er eksperter innen profesjonell interiørdesign. De vil støtte deg gjennom hele reisen, og gir tilbakemelding og så mye støtte som du trenger via telefon, e-post eller skype basert på vårt hovedkontor og studioer i Nottingham og kan kontaktes 5 dager i uken, så ofte du vil.

Læring på nettet betyr ikke lære alene. Selv om studenter studerer individuelt vi tror på å gi et nettsamfunn for studenter å engasjere seg med hverandre mens man studerer. Studenter studere på nettet ved hjelp av våre skreddersydd Virtual Learning Studio (VLS) portal. Med vår lange erfaring i VLS har blitt designet av NDA å gjøre din opplevelse stimulerende og lærerikt. Du kan også bli venner med andre nettstudenter i livlig forum, nyte online seminarer og prate med din veileder og våre Alumni. Utplasseringer, karriere og student case-studier er alle en del av de travle VLS som kan nås 24/7. Sjekk ut vårt utvalg av Interiørdesign kurs nå: NDA Nivå 3 Diploma kurs akkreditert av AIM Awards.

Diplom kursavgifter er subsidiert av finansiering.

Diplomet er akseptert for oppføring på et studium

Diplom kurs

Professional Interior Design Professional Garden Design Professional Curtain Making & myke møbler NDA grader er validert av vår partner, Staffordshire University.

Alle lavere grader er kvalifisert for studielån.

Lavere grader

FDA Interior Design FDA Heritage Interior Design FDA Retail Design BA (Hons) i Interior Design BA (Hons) i Heritage Interior Design BA (Hons) i Retail Design BA (Hons) i Design for Outdoor Living

Post Graduate Degrees

Pre-Masters - Universitetet Diploma in Education - Interiørdesign

Mastergrad

MA Interior Design Livet blir ikke alltid som planlagt, slik at NDA studenter studerer Foundation Degree, for 2 år / nivåer, og deretter fortsette med det siste året BA (Hons) fyll. Hvis de ikke er i stand til å fortsette i en eller annen grunn, har de fortsatt oppgradere med en grad (FDA) og kan gå tilbake å studere BA (Hons) senere! Det er det samme pensum og kostnader, men så mye mer fleksibel.

For å finne ut mer hvorfor ikke delta på en av våre åpne dager på National Design Academy, eller besøk vår hjemmeside

Flere ressurser kurs

NDA tilbyr også et utvalg av in-house og elektronisk opplæring utviklet for å forbedre studentens kunnskap om dataassistert konstruksjon pakker samt forbedre sine kurs ferdigheter. Temaer inkluderer; AutoCAD, Photoshop, Teknisk tegning, SketchUp.

  • NDA Studentene får gratis CAD programvarelisenser og support, gratis tilgang til britiske universitetsbibliotekene (grads studenter bare) og gratis medlemskap til den britiske Institute of Interior Design (BIID).

Steder

Dubai

Address
dubai
PO Box 333207 Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater