Les den offisielle beskrivelsen

Den første amerikanske universitetet etablert i De forente arabiske emirater 'hovedstad, NYIT-Abu Dhabi er et levende medlem av NYIT fellesskap av globale studiesteder. Vi tilbyr fremtidsrettet, karriere-orienterte lavere og høyere grad programmer gjennomført på engelsk av internasjonale fakultetet medlemmer som er eksperter på sine felt.

Grader som tilbys inkluderer:

Business Administration - Management, BS
Informasjon, Nettverk og datasikkerhet, MS
Instructional Technology, lærere, MS
Interiørdesign, BFA
Management, MBA
Mechanical Engineering, BS

Gjennom vår Study Abroad og Gateway til New York programmer, studenter i Abu Dhabi har mulighet og fleksibilitet til å utvide sin horisont gjennom internasjonalt studium uten avbrudd i sin akademiske fremgang eller i den høye standarden på sin utdanning.

Universitetsområdet ligger i Centre of Excellence for anvendt forskning og opplæring (CERT) Technology Park, ved siden av teknologiske høyskoler Abu Dhabi menn College.

Skolepenger og avgifter

Søknad avgifter: AED 370

Bachelorgrad per credit: AED 1950

Mastergrad per credit: AED 2680

Stipend tilgjengelig!

Akkreditering

Alle akademiske programmer som tilbys ved NYIT-Abu Dhabi har mottatt første akkreditering av Kommisjonen for Academic Akkreditering (CAA), UAE departementet for høyere utdanning og forskning (MOHESR).

I tillegg har NYIT studier i Interior Design (BFA) og Business Administration (BS og MBA) mottok deretter fullt CAA akkreditering. The Business Administration programmer er også akkreditert av AACSB International, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business.

I USA er NYIT akkreditert av Kommisjonen om høyere utdanning i Midt States Association of Colleges og Schools.

Career Services fra dag én

NYIT profesjons klar utdanning er supplert med en rekke muligheter som tilbys av Office of Career Services-muligheter som alltid vil være tilgjengelig for deg som en NYIT alumni.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

NYIT- Abu Dhabi

I Master of Science i Information, Nettverk og datasikkerhet, vil du kritisk vurdere ulike tekniske / arkitektoniske løsninger for å begrense risikoen, dempe virkningene ... [+]

Informasjon, Nettverk & Computer Security, MS

I Master of Science i Information, Nettverk og datasikkerhet, vil du:

kritisk vurdere ulike tekniske / arkitektoniske løsninger for å begrense risikoen, dempe virkningene av fiendtlige handlinger, og gjenopprette fra angrep designe, implementere og vedlikeholde programvare verktøy for å støtte nettverkssikkerhet på tvers av flere operativsystemer overvåke informasjon livssyklusen til en organisasjon, herunder planlegging, anskaffelse og implementering av sikre infrastrukturer studere algoritme konsepter, dataetterforskning, risikostyring og juridiske spørsmål, og intrusion detection og hacker utnyttelser ... [-]
De forente arabiske emirater Abu Dhabi
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
NYIT- Abu Dhabi

Etter vellykket gjennomføring av nasjonalt anerkjent og NYSED-godkjent NYIT programmet, vil du være kvalifisert for New York State sertifisering som en Educational Techno ... [+]

Instructional Technology, lærere, MS

Som teknologiutviklingen går i halsbrekkende hastigheter, må du være flink til å velge, bruke og anvende teknologi i din barne og videregående skolens læreplaner. Vårt program gir deg kunnskap og praktisk erfaring til å bli en mester lærer, skole eller distrikt instruksjons teknologi leder, trener, profesjonell utbygger, eller instruksjonsvideo designer.

Du vil lære å tilpasse seg og ta i bruk teknologi for å forbedre undervisningen av P-12 pensum for ulike elever. Du vil også få teoretisk kunnskap og ledelsesperspektiver for å gi lederskap for å veilede langsiktige strategier for teknologi adopsjon design og implementering.

... [-]
De forente arabiske emirater Abu Dhabi
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk