Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Etablert i 2008, RIT Dubai Er en ikke-for-profit global campus av det anerkjente Rochester Institute of Technology i New York, en av verdens ledende teknologisk fokuserte universiteter med en storied 185 års historie.

RIT Dubai Tilbyr høyt verdsatt bachelor- og mastergrader i næringsliv og lederskap, engineering og databehandling. Pensum gir studenter med relevant arbeidserfaring gjennom et nyskapende samarbeidsutdanningsprogram som hjelper elevene til å skille seg ut i dagens svært komplette arbeidsmarked.

RIT Dubai Tilbyr amerikanske grader, og alle RITs programmer er UAE akkreditert. Studenter i RIT Dubai har også den unike muligheten til å velge å studere i utlandet på hoved campus i New York eller på en av sine andre globale universiteter. Excellence i utdanning er RIT DubaiHøyeste prioritet, med en konkurransedyktig og selektiv opptaksprosess for å sikre en engasjert og mangfoldig studentkropp. Fakultetet består av fremragende professorer fra USA, Midtøsten og rundt om i verden.

RIT Dubai Ligger i Dubai Silicon Oasis, en teknologipark med over 900 selskaper som SAP, Henkel, Schneider Electric, Fujitsu og Axiom.

Vår visjon

RIT Dubai Vil lede høyere utdanning for å forberede studentene på vellykkede karriere i et globalt samfunn.

Vår misjon

Den RIT Dubai Samfunnet engasjerer og motiverer studenter gjennom stimulerende og samarbeidende erfaringer. Vårt oppdrag er å gi teknologibaserte utdanningsprogrammer for personlig og faglig utvikling. Vi forfølger strengt nye og nye karriereområder. Vi utvikler og leverer læreplaner og forskuddstipendium som er relevante for nye teknologier og sosiale forhold. Vårt samfunn er forpliktet til mangfold og studentens sentre og preges av vår innovative og samarbeidende ånd. Internt og eksternt partnerskap utvider studentens erfaringslæring. RIT Dubai Er forpliktet til gjensidig berikende relasjoner med alumni, regjeringen, næringslivet og verdenssamfunnet. Undervisning, læring, stipend, lederutvikling og student suksess er våre sentrale bedrifter.

Verdier

Student Centeredness: Viser oppførsel, utfører stillingsoppgaver og / eller tar beslutninger som demonstrerer og / eller støtter studentens betydning som den primære valgkretsen på universitetet og / eller bidrar direkte til studentens suksess.

Profesjonell utvikling og stipend: Gjør handlinger for å kontinuerlig fremme og / eller forbedre i sin faglige eller faglige disiplin; Som en individuell bidragsyter; Som et medarbeider Og / eller som organisasjonsleder.

Integritet og etikk: Har det som trengs for å levere på forpliktelser til avdeling, høyskole eller divisjon og til valgkretsgrupper. Bygger personlig tillit og forhold i og utenfor universitetet ved å gjøre det han sier når han blir lovet.

Respekt, mangfold og pluralisme: Gir et høyt servicenivå til andre medlemmer av RIT Dubai-fellesskapet. Behandler hver person med verdighet. Demonstrer inkludering ved å inkludere ulike perspektiver for å planlegge, gjennomføre og / eller vurdere arbeidet i organisasjonen, avdelingen, høgskolen eller divisjonen.

Innovasjon og fleksibilitet: Gir og / eller oppfordrer nye ideer som kan gjøre avdelingen, høgskolen eller divisjonen enda bedre organisasjon. Åpen til, og tilpasser seg godt for å forandre seg.

Samarbeid og samarbeid: Bidrar til innsats av avdeling, divisjon eller høyskole som lagspiller. Fungerer bra med andre utenfor avdelingen for å oppnå tverrhøgskole eller divisjonsmål og mål.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master I Elektroteknikk

Campus Deltid 18 måneder September 2017 De forente arabiske emirater Dubai

Master of Science (MS) i elektroteknikk ved RIT Dubai kombinerer teoretiske grunnleggende samt praktiske aspekter i dette dynamiske feltet, og utdanner studenter i praksis, metodikk og cutting edge teknikker. Du vil bygge på din erfaring med ingeniørfag og kan velge å fokusere på to områder: Kommunikasjon eller styringssystemer. [+]

Raskt utviklende globale teknologier endrer måten vi lever på. Master of Science (MS) i elektroteknikk ved RIT Dubai kombinerer teoretiske grunnleggende samt praktiske aspekter i dette dynamiske feltet, og utdanner studenter i praksis, metodikk og cutting edge teknikker. Du vil bygge på din erfaring med ingeniørfag og kan velge å fokusere på to områder: Kommunikasjon eller styringssystemer. Mastergraden i elektroteknikk utdeles ved vellykket gjennomføring av et godkjent studietilbud, inkludert kurs i slike områder som ingeniør matematikk, kommunikasjon og kontroll. Studentene har mulighet til å oppgradere på enten avhandling, uteksaminert papir eller omfattende eksamen alternativ. RIT Dubai tilbyr programmet i sin helhet i Dubai, men studenter kan studere i utlandet eller overføre til hoved campus i Rochester, New York, med forbehold om å oppnå ytterligere respektive krav og godkjenninger. Fleksible Timings: Alle kursene tilbys på ukedagskvelder på vår campus i Dubai kl. 6-9, slik at fagfolk kan jobbe med å fullføre masterstudiet i løpet av 18 måneder. Karriere Valg Med mangel på elektroteknikk talent i arbeidsmarkedet, spesielt i GCC, er kravene til RIT Dubai-kandidater fortsatt høyt. RITs høyt ansette elektroteknikkprogram kombinerer kombinasjon av teoretisk rigor med praktiske applikasjoner og laboratorieeksperimenter for å gi grundig kunnskap om emnet. Våre nyutdannede jobber i en rekke roller, inkludert prosjektledere, systemingeniører, prosjektingeniører og daglig leder. Curriculum Curriculum - Graduate Paper Alternativ Poeng Pensum - Oppgavealternativ Poeng EEEE-707 Engineering Analysis 3 EEEE-707 Engineering Analysis 3 EEEE-709 Avansert Engineering Math 3 EEEE-709 Avansert Engineering Math 3 Fokusområdekurs 12 Fokusområdekurs 12 Valgfag 9 Valgfag 6 EEEE-792 Graduate Paper... [-]

Master I Nettverk Og Systemadministrasjon

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 2 år September 2017 De forente arabiske emirater Dubai + 1 fler

MS i Networking and Systems Administration (NSA) er designet for å gi både kunnskap og tekniske ferdigheter som trengs for å lykkes med å konkurrere på dette spennende feltet. Den omhandler nåværende og fremtidige problemer og teknologier i nettverk og systemadministrasjon gjennom både teoretiske og praktiske aspekter. [+]

Trender i nettverkskommunikasjon som kombinerer kablet og trådløs infrastruktur, cloud computing, skalerbarhet, samarbeidsverktøy, blokkkjede og sikkerhet, kan bare utnyttes fullt ut av en ny rase av høyt utdannede og teknisk dyktige fagfolk som forstår nye kommunikasjonsteknologier. Vårt internasjonale fakultet på RIT Dubai har en sterk forskningsbakgrunn i nettverk, cybersikkerhet og trådløs kommunikasjon. Som PhD-innehavere med sterk bransje- og konsulentopplevelse er de eksperter på sitt felt, og det å arbeide med dem vil bidra til å utvide dine horisonter og ferdigheter i en rekke områder. Fra Internett til ting til 5G og NFV, lærer du hvordan du evaluerer markedstrender, evaluerer leverandører i bransjen og bestemmer virkningen av teknologi eller organisasjonen. MS i Networking and Systems Administration (NSA) er designet for å gi både kunnskap og tekniske ferdigheter som trengs for å lykkes med å konkurrere på dette spennende feltet. Den omhandler nåværende og fremtidige problemer og teknologier i nettverk og systemadministrasjon gjennom både teoretiske og praktiske aspekter. Programmet undersøker organisatoriske og teknologiske problemer, inkludert: enterprise scale networking, nye nettverksteknologier, åpen kildeetrender, LoRA, nettverksbehandling, trådløs, høy ytelsesbasert databehandling, nettverksprogrammering, blokkkjede, mobil ad hoc-nettverk, cloud computing og sikkerhet. Karriere Valg Programmet er ment å forberede teknologiledere til å påta seg lederstillinger i både statlige og private organisasjoner. Den er tilgjengelig for full og deltidsstudie i både en tradisjonell on-campus-innstilling og et online-format. Alumni jobber i stillinger som Management Consultants, Software Engineers, Senior Systems Administrators og Quantitative Analysts, og CITs. Uansett om du vil forfølge en doktorgrad eller fremgang i bransjen, vil MS i... [-]

Master I Profesjonelle Studier: Byvitenskap

Campus Deltid 16 måneder September 2017 De forente arabiske emirater Dubai

Dette programmet er opprettet for tankeledere som er fascinert av det raskt utviklende og ekstremt spennende området med byvitenskap og smarte byer. Den er spesielt egnet for de som er i, eller som søker, en ledende posisjon som spearheading digital transformasjon i enten en offentlig eller en privat organisasjons operasjoner og tjenester. Våre nåværende studenter inkluderer senior beslutningstakere fra hele regionen som bidrar til å forme fremtiden til byene vi bor i. [+]

Denne unike og innovative mastergraden er den første i sitt slag i regionen og utforsker hvilke byer som er, og hva de kan være. Det går utover begrepet en smart by for å dekke viktige teknologiske, sosiale og bærekraftige spørsmål for å sikre en helhetlig og helhetlig tilnærming til byene i dag og i morgen. Som verdensleder i smarte byer og byutvikling er Dubai det ideelle stedet å studere et slikt program og se digitalisering i kraft. Gradgraden vil hjelpe deg med å bygge og utvikle effektive, bærekraftige og samfunnsbaserte byer og kultivere bevissthet om tverrfaglige historie i moderne byer, byøkonomi, byutvikling og planleggingsteori, urbane økologi, demografi og anvendte problemløsning og forskningsmetoder. . Programmet tar også hensyn til viktige temaer som vann, mat, avfall, transport, utdanning og energisystemer, og tar hensyn til komplekse samspill mellom hver av elementene. Byvitenskap er en fremvoksende tverrfaglig handlingsplan som inkluderer designeren, teknologen og humanisten som alle jobber sammen. Den forbereder deg for smarte byer som kan snakke, gi live status oppdateringer gjennom nettverk på trafikk mønstre, forurensning, parkering, vann og energi og annen viktig informasjon. Programmet kan fullføres på så lite som 16 måneder. Fleksible Timings: Klasseplan gir råd til fagfolk, og tilbyr intensive seminarer tilbys om kvelden på vår campus i Dubai Silicon Oasis. Hvem er det? Dette programmet er opprettet for tankeledere som er fascinert av det raskt utviklende og ekstremt spennende området med byvitenskap og smarte byer. Den er spesielt egnet for de som er i, eller som søker, en ledende... [-]

Master I Service Ledelse Og Innovasjon

Campus Deltid 18 måneder September 2017 De forente arabiske emirater Dubai

Dette enestående programmet vil hjelpe deg med å forberede deg til å transformere organisasjonen din ved å bruke innovasjon for å kjøre målbare resultater. Våre nyutdannede forventer fremtiden og ser muligheter til å posisjonere sine organisasjoner - og seg selv - for å nå nye suksessnivåer i en stadig skiftende verden. [+]

Transformasjon gjennom ledelse. Suksess i dagens globale økonomi krever at organisasjoner har visjonær lederskap, en 360-graders visning av kunder, og evnen til å formulere og gjennomføre strategiske tiltak. Dette enestående programmet vil hjelpe deg med å forberede deg til å transformere organisasjonen din ved å bruke innovasjon for å kjøre målbare resultater. Våre nyutdannede forventer fremtiden og ser muligheter til å posisjonere sine organisasjoner - og seg selv - for å nå nye suksessnivåer i en stadig skiftende verden. Master i Service Ledelse og Innovasjon er tildelt etter vellykket gjennomføring av 36 kreditt timer som kulminerer i et omfattende undersøkelse eller capstone prosjekt. Programmet er ferdig i en kombinasjon av dag og kveld klasser, og online læring. Våre professorer i verdensklasse som leverer klasser, er de samme som hos RIT NY, og flyr inn for å levere programmet, slik at du får den mest oppdaterte læreopplevelsen som er lik klassekamerater i USA. Ytterligere klasseromundervisning og oppfølgingstøtte tilbys gjennom virtuelt klasserom / videokonferanse i Dubai og New York samtidig med professorer. Fleksible Timings: Klasseplaner imøtekommer arbeidsansatte, og gir intensive seminarer tilbys om kvelden og i helgene. Dette programmet vil utstyre deg med følgende ferdigheter: Opprette og innovere nye serviceideer, praksis og retningslinjer Å bygge og utnytte sofistikerte menneskelige kapitalmidler klokt Utforme, justere og implementere nytt strategisk fokus Bygge opplevelser kundens verdier Anvendelse av lederskapskonsepter for å gi overlegen ytelsesresultater Curriculum Curriculum Poeng Curriculum Poeng ... [-]

Master

Master I Ingeniørfag Ledelsen

Campus Deltid 18 måneder September 2017 De forente arabiske emirater Dubai

Master of Engineering Management er et utdannet program som kombinerer den oppdaterte teknologien til ingeniørprosjekter med ledelsesevner for å gi arbeidspersonell konkurransefortrinnet i et raskt foranderlig globalt miljø. Som et internasjonalt knutepunkt i verdensklasse ingeniørprosjekter, er Dubai det perfekte stedet å gjennomføre et slikt program. [+]

Master of Engineering Management er et utdannet program som kombinerer den oppdaterte teknologien til ingeniørprosjekter med ledelsesevner for å gi arbeidspersonell konkurransefortrinnet i et raskt foranderlig globalt miljø. Som et internasjonalt knutepunkt i verdensklasse ingeniørprosjekter, er Dubai det perfekte stedet å gjennomføre et slikt program. Denne konsentrasjonen gjør det mulig for deg å dekke de to aspektene ved å være teknisk ingeniør, både som tekniker og forretningsekspert, og gir deg grundig bakgrunn på områder som organisatorisk atferd, økonomi og regnskap, samt kompetanse innen industriteknikk. Du vil gjennomføre et studieprogram fra Saunders Business School for å komplettere arbeidet med ingeniørkurs, slik at du er godt posisjonert til å ta på seg utfordringer og lede i sektoren. Fleksible Timings: Klasseplaner imøtekommer arbeidende fagfolk, og gir intensive seminarer tilbys på kveldene på vår campus i Dubai Silicon Oasis. Karriere Valg Master of Engineering Management grad kvalifiserer fagfolk for et mangfoldig utvalg av spennende jobber, inkludert: Ingeniør Prosjektleder. Denne profesjonelle har direkte myndighet over handlinger av alle på arbeidsstedet. En kombinasjon av ingeniørvitenskap og næringsliv er viktig. Senior Lead Analyst. Denne spesialisten sørger for at ingeniørlagene når de mest effektive utfallene på deres tildelte oppgaver. Cost Systems Analyst. En kombinasjon av økonomistyringskunnskap og tekniske ferdigheter er nødvendig for denne stillingen. Disse personene har en direkte innvirkning på bunnlinjen i store prosjekter. Konstruksjonsingeniør. En bygningsingeniør har autoritet over planlegging og bygging av et bredt spekter av strukturer i byggebransjen. Spørsmål han eller hun håndterer daglig vil omfatte: arbeidskraft, materialer og maskiner. Industriell ingeniør. Denne spesialisten... [-]

Master I Maskinteknikk

Campus Deltid 18 måneder September 2017 De forente arabiske emirater Dubai

Denne graden er spesielt godt egnet for studenter som ønsker å studere deltid, for de som er interessert i å oppdatere sine tekniske ferdigheter, eller for de som ikke er fokusert på en forskningsorientert master of science-avhandling. En konvensjonell avhandling er ikke nødvendig for programmet. I sin plass kompletterer elevene en capstone-opplevelse, som kan være et designprosjektlederskapskurs, et velorganisert og nøye utvalgt industrielt internship, eller et prosjekt med papirvalg. Et forskningsmetoder kurs kan også oppfylle capstone opplevelsen. [+]

Master of Engineering i maskinteknikk er en 30 studiepoeng timeplan. Det er ment å være et terminalutdanningsprogram designet for de som ønsker å bli ledende innen maskinteknikk. Denne graden er spesielt godt egnet for studenter som ønsker å studere deltid, for de som er interessert i å oppdatere sine tekniske ferdigheter, eller for de som ikke er fokusert på en forskningsorientert master of science-avhandling. En konvensjonell avhandling er ikke nødvendig for programmet. I sin plass kompletterer elevene en capstone-opplevelse, som kan være et designprosjektlederskapskurs, et velorganisert og nøye utvalgt industrielt internship, eller et prosjekt med papirvalg. Et forskningsmetoder kurs kan også oppfylle capstone opplevelsen. Tre fokusområder, spesialiseringer, tilbys på RIT Dubai: Bærekraft, Thermo / Fluids Engineering and Mechanics and Design. Deltidsarbeidende studenter har mulighet til å delta på kveldskurs. Karriere Valg På grunn av deres omfattende opplæring og utdanning, er mekaniske ingeniører ofte pålagt å påta seg lederstillinger. De jobber i mange forskjellige bransjer og bedrifter som produktutviklere, forskere, prototypedesignere, bilingeniører, romfartsingeniører, ledelseskonsulenter, blant mange andre og mange tjener i ledende stillinger i sine fagområder. Curriculum Curriculum Poeng Fokus er kurs ... [-]