Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Etablert i 2008, er RIT Dubai et ikke-for-profit globalt campus av det anerkjente Rochester Institute of Technology i New York, en av verdens ledende teknologisk fokuserte universiteter med en historisk 185-årig historie.

RIT Dubai tilbyr høyt verdsatt bachelor- og mastergrad i næringsliv og ledelse, engineering og databehandling. Pensum gir studenter med relevant arbeidserfaring gjennom et nyskapende samarbeidsprosjekt som hjelper elevene til å skille seg ut i dagens svært komplette arbeidsmarked.

RIT Dubai tilbyr amerikanske grader, og alle RITs programmer er UAE akkreditert. Studenter i RIT Dubai har også en unik mulighet til å velge å studere i utlandet på hoved campus i New York eller på en av sine andre globale universiteter

Excellence i utdanning er RIT Dubai høyeste prioritet, med en konkurransedyktig og selektiv opptaksprosess for å sikre en engasjert og mangfoldig student kropp. Fakultetet består av fremragende professorer fra USA, Midtøsten og rundt om i verden.

RIT Dubai ligger i Dubai Silicon Oasis, en teknologipark med over 900 selskaper som SAP, Henkel, Schneider Electric, Fujitsu og Axiom.

Vår visjon

RIT Dubai vil lede høyere utdanning i å forberede studentene på vellykkede karrierer i et globalt samfunn.

Vårt oppdrag

RIT Dubai- fellesskapet engasjerer og motiverer studenter gjennom stimulerende og samarbeidende erfaringer. Vårt oppdrag er å gi teknologibaserte utdanningsprogrammer for personlig og faglig utvikling. Vi strenger forfølge nye og nye karriereområder. Vi utvikler og leverer læreplaner og forskerutdanning som er relevant for nye teknologier og sosiale forhold. Vårt samfunn er forpliktet til mangfold og studentens sentre og preges av vår innovative og samarbeidende ånd. Internt og eksternt partnerskap utvider studentens erfaringslæring. RIT Dubai er forpliktet til gjensidig berikende relasjoner med alumni, regjeringen, næringslivet og verdenssamfunnet. Undervisning, læring, stipend, lederutvikling og student suksess er våre sentrale bedrifter.

verdier

Studentsenterhet: Viser oppførsel, utfører stillinger og / eller tar beslutninger som demonstrerer og / eller støtter studentens betydning som den primære valgkretsen på universitetet og / eller bidrar direkte til studentens suksess.

Profesjonell utvikling og stipend: Tar tiltak for kontinuerlig å forfølge og / eller forbedre seg i sin faglige eller faglige disiplin; som en individuell bidragsyter; som et medarbeider og / eller som organisatorisk leder.

Integritet og etikk: Har det som trengs for å levere på forpliktelser til instituttet, høyskolen eller divisjonen og til valgkretsgrupper. Bygger personlig tillit og relasjoner i og utenfor universitetet ved å gjøre det han sier når han blir lovet.

Respekt, mangfold og pluralisme: Gir et høyt servicenivå til andre medlemmer av RIT Dubai-samfunnet. Behandler hver person med verdighet. Demonstrer inkludering ved å inkorporere ulike perspektiver for å planlegge, gjennomføre og / eller vurdere arbeidet i organisasjonen, avdelingen, høgskolen eller divisjonen.

Innovasjon og fleksibilitet: Gir og / eller oppfordrer nye ideer som kan gjøre avdelingen, høgskolen eller divisjonen enda bedre organisasjon. Åpen til, og tilpasser seg godt for å forandre seg.

Samarbeid og samarbeid: Bidrar til innsats av avdeling, divisjon eller høyskole som lagspiller. Fungerer bra med andre utenfor avdelingen for å oppnå tverrhøgskole eller divisjonsmål og mål.

akkrediteringer

Steder

Dubai

RIT Dubai

Address
RIT Dubai
PO Box 341055
Techno Point Building, 1st Floor
Dubai Silicon Oasis

Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Telefon
+971 4 371 2000