Les den offisielle beskrivelsen

DUBAI CAMPUS

Dubai campus setter en atmosfære som motiverer en student å lære og utforske, og utlede ytelser fra interaksjon med den multinasjonale studentmiljøet på Dubai internasjonale akademiske by (DIAC).

DIAC er en spesialbygd campus eksklusivt for høyskoler og universiteter. Det gir et enkelt sted for etter videregående utdanning i emiratet bringe sammen 30 institusjoner fra 13 ulike land, slik at studenter og lærere som kommer fra ulike institusjoner for å koble til og lære av hverandre.

SP Jain opptar en hel frittstående bygning som dekker ca 60 000 kvadrat, fordelt over tre etasjer.

Universitetsområdet er bygget i en moderne måte, med hi-tech læringssentre, mock handels rom, en opp-do-date bibliotek, videokonferanser studio, Reuters terminal og mer. Den in-campus kafeteria sammen med maten domstol i Academic City tilbyr multinasjonale mat til elevene.

Studentene deltar også i ulike festivaler og temakvelder arrangert av SP Jain og andre skoler i Academic City.

Hele miljøet gir studentene en omfattende erfaring, samt en sjanse til å forstå hva det innebærer å være en verdensborger.

Ranking og Recognition

The Economist rangerer SP Jain i Top 100 Fulltid MBAs over hele verden (2 015) Forbes (USA) Rangert SP Jain # 10 i verden, beste internasjonale ettårig MBAs 2015 til 2016.

Forbes (USA) Rangert SP Jain # 1 i Dubai, # 19 i verden, Forbes Best International Business School Rankings 2013-2014 Financial Times (UK) Rangert SP Jain i topp 1% Business Schools i verden i 2011 og 2012

Akkreditering

Høyere utdanning Kvalitet og Standards Agency, Australia

SP Jain er akkreditert av høyere utdanning Kvalitet og Standards Agency (TEQSA), Australia. På slutten av programmet, blir elevene konferert med en australsk grad. Dette forbedrer sterkt internasjonal aksept av graden, og dermed gi impulser til høyere utdanning og karriere, globalt.

Kunnskap og Human Development Authority (KHDA), Government of Dubai, UAE

SP Jain er lisensiert av Knowledge and Human Development Authority (KHDA), Government of Dubai, UAE De faglige kvalifikasjoner gitt av SP Jain og sertifisert av KHDA innregnes i emiratet Dubai ved alle offentlige og private virksomheter til alle formål.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

SP Jain School of Global Management Dubai

Master of Global Business (MGB) er en 16-måneders *, fulltids kurs utformet for å gi nyutdannede i dybden tverrfaglig kunnskap om virksomheten og en god forståelse av hvo ... [+]

Master of Global Business (MGB) er en 16-måneders *, fulltids kurs utformet for å gi nyutdannede i dybden tverrfaglig kunnskap om virksomheten og en god forståelse av hvordan virksomheten opererer i et globalt miljø. Kurset gjør bruk av en blended learning modell som inkluderer simuleringer, gruppearbeid, real-world case-studier, slik at elevene til relaterte teoretiske aspekter av virksomheten til de praktiske utfordringene dagens globale bedriftsledere.

Den 16-måneders kurs omfatter 12 måneders akademiske studier etterfulgt av en obligatorisk 4-måneders internship.

Valgfrie moduler: Logistikk, Investment Banking, markedsføring, International Business

Målgrupper

Studenter i aldersgruppen 21-25, som har mindre enn tre års arbeidserfaring. Graden kan senere bli oppgradert til en Global MBA.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
16 måneder
Campus
Les mer på norsk

Arun Jaitley speech on