Stafford

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Stafford ble dannet i 1993, i UAE, med eneste hensikt å gi fjernundervisning bistand til forretningsfolk i Midtøsten for å oppnå god kvalitet internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner som ville markere dem som seriøse ledere og fremme sine karrierer.

Starter med 7 studenter i 1993 enn ti år senere er vi involvert med et gjennomsnitt på 1000 studenter i året availing fjernundervisning. Alle er seriøse tenkende travle ledere beviser for verden at de mener å lykkes.

Stafford er helt fokusert på å bistå heltids profesjonelle i bransjen med kvalitet fjernundervisning for å akselerere sin karriere gjennom selvstudium.

Stafford fungerer i hele Midtøsten og Levant region tilby fjernundervisning Executive MBA-tallet, doktorgrad, BA, diplomer og mer.

Vi er stolte av vår forpliktelse til faglig og forretningsmessig suksess for våre studenter, våre gode relasjoner med våre britiske universiteter, vår integritet og den høye kvaliteten på våre faglige og administrative støttepersonell.

Gjennom årene har vi sett mange av våre studenter klatre på karrierestigen, og nå toppen med sin ekstra kunnskap gjennom fjernundervisning MBA og andre kurs som doktorgrad og mestere. Som et resultat av Fjernundervisning MBA, har elevene lykkes åpnet sine egne bedrifter, eller gått videre til å bli ledere av multinasjonale selskaper. Noen har helt forandret sine karriereveier og har fått gleden av å vite at de er i sitt rette element etter år i mindre givende arbeid.

Og nå med over 2000 uteksaminert fagfolk som venner, vi tar sikte på å gjennomføre vår fjernundervisning oppdrag frem til neste generasjon av studenter. Vår stolthet i våre studenter er doblet hver gang vi delta på deres oppgradering seremonier ved Universitetet i seg selv.

51653_Stafford-banner-partner-uk-universiteter
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

University Of Dundee Master Of Education

Campus Heltidsstudier 18 måneder September 2017 De forente arabiske emirater United Arab Emirates Online Saudi-Arabia Saudi Arabia Online Qatar Qatar Online Oman Oman Online Libanon Libanon Online Kuwait Kuwait Online Jordan Jordan Online Bahrain Bahrain Online + 14 fler

The Master of Education program er viktig for alle fagfolk som jobber i en pedagogisk setting og ønsker å forbedre sin faglige læring og forbedre karriereutvikling prospekter. Studenter kan skreddersy pedagogisk erfaring som passer deres individuelle erfaringer, behov og interesser. Programmet kan nås helt på avstand via Universitetet virtuelle læringsmiljø. [+]

Fordeler Den Master of Education Programmet er viktig for alle fagfolk som jobber i en pedagogisk setting og ønsker å forbedre sin faglige læring og forbedre karriereutvikling prospekter. Studenter kan skreddersy pedagogisk erfaring som passer deres individuelle erfaringer, behov og interesser. Programmet kan nås helt på avstand via Universitetet virtuelle læringsmiljø. Programmet er akkreditert av International Baccalaureate Organisation og ved å fullføre deltakerne i programmet kan registrere en IB Advanced Certificate i undervisning og læring Forskning, Certificate i ledelse praksis og Advanced Certificate i ledelse Forsknings affording muligheten til å forfølge en karriere i offentlig, privat eller internasjonale skoler over hele verden. Spesialiseringer Inkludering og Learner Support Nursery / tidlig Utdanning Elev omsorg og støtte International Education utvikle matematiske tenkning Tittel Master of Education - MED Tildeling Body University of Dundee Modus Blended learning med workshops VARIGHET 18 måneder (akselerert modus) Opptakskrav The Master of Education er en pakke med hovedfags modulene i faglig utvikling for lærere og fagfolk som arbeider, har tidligere arbeidserfaring, eller ønsker å arbeide i en pedagogisk setting. Det er både arbeidsplass basert og ikke-arbeidsplass basert ruter gjennom programmet. Arbeidsplass basert rute: Fagfolk som for tiden jobber i en pedagogisk setting, og ønsker å forbedre sin faglige læring og forbedre karriereutvikling prospekter. Må ha en lavere grad (noen disiplin). Hvis din lavere grad ikke ble undervist på engelsk, er den engelske språkkravet IELTS 6,5 (eller tilsvarende). Non-Arbeidsplass basert roud: Fagfolk som har tidligere arbeidserfaring (ikke nødvendigvis strøm) i en pedagogisk setting. Må være utdannet (noen disiplin).... [-]

Videoer

Distance Learning - The Stafford Advantage

Kontakt
Besøksadresse
United Arab Emirates
United Arab Emirates Online, AE
Besøksadresse
Bahrain Online, BH
Besøksadresse
Jordan Online, JO
Besøksadresse
Kuwait Online, KW
Besøksadresse
Lebanon Online, LB
Besøksadresse
Oman Online, OM
Besøksadresse
Qatar Online, QA
Besøksadresse
Saudi Arabia Online, SA