Les den offisielle beskrivelsen

Det forente arabiske emirater universitet (UAEU) er et omfattende, forskningsintensivt universitet som melder inn cirka 13 900 studenter, med mer enn 900 fakulteter og 65 000 studenter som har nøkkelstillinger i regjering, industri, handel og alle forretningsområder i hele regionen. Internasjonale studenter og fakulteter som representerer mer enn 65 land beriker og livner campus og klasserom, samtidig som de gir stimulerende kulturelt mangfold.

Som landets flaggskipuniversitet tilbyr UAEU et bredt spekter av internasjonalt akkrediterte høyskole- og bachelorstudier gjennom sine ni høyskoler i nesten alle hoveddisipliner.

Siden oppstarten i 1976 har UAEU utviklet seg fra en undervisningsinstitutt til et omfattende universitet med større vekt på et forskningsoppdrag.

Som et forskningsintensivt universitet samarbeider UAEU med sine partnere i bransjen for å tilby forskningsløsninger på utfordringer nasjonen og regionen står overfor. Ni forskningssentre av strategisk betydning for landet og regionen fremmer kunnskap på kritiske områder.

I tillegg vitenskapen

Med det utmerkede fakultetet, det moderne universitetsområdet og et komplett spekter av studentstøttetjenester, tilbyr UAEU et levende læringsmiljø som er uten sidestykke i regionen. UAEU er et modent universitet med betydelige prestasjoner og en klar bane for kontinuerlig forbedring med et mål å bli anerkjent internasjonalt som et av verdens beste universiteter.

høyskoler

United Arab Emirates University har 9 separate høyskoler, i tillegg til College of Graduate Studies og University College, som er vert for et omfattende utvalg av faglige disipliner og avdelinger.

Besøk college-sidene for å lære mer.

Høgskolen

Vi er opptatt av dyktighet gjennom å skape et levende læringsmiljø og tilby avanserte læringsfasiliteter.

College of Business and Economics

CBE er utstyrt med sitt effektive læringsmiljø, utmerkede studieplaner for å hjelpe studenter med å bygge fremtiden deres.

Høgskolen for humaniora og samfunnsvitenskap

Hos CHSS fremmer vi avansert vitenskapelig forskning, skaper sterke bånd med samfunnet og befester arv og samfunnstjeneste.

College of Information Technology

Høgskolen vår er et ideelt sted som pleier personlig, intellektuell og teknisk vekst, og vi er stolte av vellykkede nyutdannede.

Engineering College

College of Engineering tilbyr utmerkede, internasjonalt repeterbare programmer, og streber etter å oppnå bærekraft på forskjellige felt.

Høyskole utdanning

College of Education tilbyr moderne undervisningsmetoder og tilbyr programmer som oppfyller UAEs utdanningskrav for å bygge et særegent kunnskapsrike samfunn.

College of Law

College of Law har en prestisjefylt status regionalt og gir forskningsbaserte programmer for å møte UAE-samfunnets behov.

College of Food and Agriculture

CFA er opptatt av studenters suksess og tilbyr akademiske programmer som tar i bruk kritisk tenkning for å tilegne seg studenter med ferdighetene som kreves i det konkurrerende arbeidsmarkedet.

College of Science

Vi tilbyr et utmerket eksperimentbasert læringsmiljø for å forberede nyutdannede utstyrt med tekniske tekniske ferdigheter og kompetanse i tråd med internasjonale standarder.

College of Medicine and Health Sciences

Vi tilbyr et utmerket eksperimentbasert læringsmiljø for å forberede nyutdannede utstyrt med tekniske tekniske ferdigheter og kompetanse i tråd med internasjonale standarder.

College of Graduate Studies

Vi tilbyr de beste programmene og fasilitetene som hjelper studentene å oppfylle deres ambisjoner om å studere hovedfagsstudier. Vi tilbyr også ulike stipendiater for hele og deler av forskjellige programmer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

UAEU United Arab Emirates University

Master of Education-programmet ved De forente arabiske emirater University er praksisorientert med det primære fokuset på å styrke kunnskapen, ferdighetene og disposisjon ... [+]

Oversikt

Master of Education-programmet ved De forente arabiske emirater University er praksisorientert med det primære fokuset på å styrke kunnskapen, ferdighetene og disposisjonene til hovedfagsstudenter. Programmet er designet for å imøtekomme behovene til skolelærere, rektorer og andre fagpersoner i skolen som er ivrige etter å satse på studier for å forbedre sine prestasjoner. Den fokuserer på å forberede ledere som vil delta i skolereform gjennom læreplanutvikling, beslutninger om skole og samfunnsoppsøking. Programmet er basert på beste internasjonale standarder som vil bidra til å lette kontinuerlig forbedring av utdanning i De forente arabiske emirater. Mastergraden tilbyr tre spor: pedagogisk ledelse, spesialpedagogikk og læreplan og instruksjon (engelsk, arabisk, islamske studier, matematikk, naturfag og samfunnskunnskap). UAEU College of Education regnes som en pioner i Midt-Østen i forberedelse av lærerutdanning, demonstrert ved oppnåelsen av internasjonal anerkjennelse fra Center for Quality Assurance in International Education (CQAIE) i samarbeid med National Council for Accreditation of Teacher Education (NCATE) , henholdsvis i 2005 og 2010.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

Engineering Management er prosessen med å planlegge, organisere, bemanne, lede og påvirke mennesker og kontrollere aktiviteter som har en teknologisk komponent. Disse fun ... [+]

Oversikt

Engineering Management er prosessen med å planlegge, organisere, bemanne, lede og påvirke mennesker og kontrollere aktiviteter som har en teknologisk komponent. Disse funksjonene krever grunnleggende ferdigheter fra ingeniørledere for å styre seg selv, ansatte, team, prosjekter, teknologier og globale spørsmål av betydning. Disse kravene var delvis tekniske og delvis forretningsrelaterte, Colleges of Engineering and Business and Economics kom sammen og lanserte programmet i 2006. Programmet fokuserer på produktutvikling, prosessledelse, Quality Engineering og prosjektledelse fra teknisk side og ledelse, styring av tekniske innovasjoner, forsyningskjede, finans og beslutningstaking fra forretningssiden Kunnskapen og ferdighetene som dermed oppnås integreres gjennom et handlingsprosjekt.... [-]

De forente arabiske emirater Abu Dhabi Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

MPA er det første AACSB-akkrediterte regnskapsprogrammet i GCC og MENA-regionen. Det henvender seg til praktiserende regnskapsførere og ledere som har valgt den profesjon ... [+]

Oversikt

MPA er det første AACSB-akkrediterte regnskapsprogrammet i GCC og MENA-regionen. Det henvender seg til praktiserende regnskapsførere og ledere som har valgt den profesjonelle banen, og som ønsker å videreutdanne seg med en etterutdanning i regnskap. Programmet dekker mye større regnskapsområder enn noen av de andre profesjonelle regnskapssertifiseringene som pleier å være snevre spesialiserte. I tillegg utvikler den personlige og forretningsmessige kompetanser (tekniske og ikke-tekniske) av nyutdannede og gir dem et utmerket grunnlag for vellykkede profesjonelle karrierer. Graden vil også være en naturlig vei til en doktorgrad for bedriftsadministrasjon (DBA).... [-]

De forente arabiske emirater Abu Dhabi
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

UAEU United Arab Emirates University

Master of Science-programmet i elektroteknikk gir avanserte studiemuligheter for elektroingeniører. Programmet inkluderer valgfrie emner, som gjør det mulig for studenten ... [+]

Oversikt

Master of Science-programmet i elektroteknikk gir avanserte studiemuligheter for elektroingeniører. Programmet inkluderer valgfrie emner, som gjør det mulig for studentene å skreddersy programmene sine for å gi vekt på en spesiell fordypning (f.eks. Makt, kontroll, kommunikasjon, etc.). Studieområder inkluderer kraftsystemer, kraftelektronikk, elektronikk, kontrollsystemer, datateknikk og kommunikasjonssystemer. Studiet har en avhandling og ikke-avhandlingsalternativer. Programmet gir kandidatene alle nødvendige evner til å forfølge i en Ph.D. programmere og / eller delta aktivt i styring og vedlikehold av nye teknologiske nyvinninger samt involvering i utvikling og design av nye produkter. Andre mål inkluderer å etablere sterke toveisrelasjoner med den lokale industrien og statlige virksomheter, i tillegg til å fremme vitenskapelig forskning og utvikling (R... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

Master of Science in Physics-programmet er designet for å tjene og støtte UAEs strategiske behov på forskjellige områder som inkluderer, men er ikke begrenset til, kjerne ... [+]

Oversikt

Master of Science in Physics-programmet er designet for å tjene og støtte UAEs strategiske behov på forskjellige områder som inkluderer, men er ikke begrenset til, kjerneenergi, halvlederindustri, medisinsk fysikk, luftfartindustri, nanofysikk og nanoteknologi. Programmet tar sikte på å forberede kandidatene til profesjonelle og ledende stillinger i industrielle, utdanningsinstitusjoner og statlige institusjoner.

UAEU rangerer nå nr. 1 i UAE basert på Times Higher Education Ranking! Vi er også nummer 5 i Midt-Østen, # 49 i Asia og # 70 i Young University Rankings fra 2019.

ProgrammålEn robust bakgrunn i konsepter og løse ferdigheter i grunnleggende fysikk.Evnen til å forske på et tema i samtidens fysikk.Evnen til å kommunisere finner.Program læringsutbytte... [-]
De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

Nyutdannede fra mastergraden i hagebruk er etterspurt i det nåværende arbeidsmarkedet. Yrkesstillingene som kan fylles av nyutdannede av dette foreslåtte programmet inklu ... [+]

Oversikt

Nyutdannede fra mastergraden i hagebruk er etterspurt i det nåværende arbeidsmarkedet. Yrkesstillingene som kan fylles av nyutdannede av dette foreslåtte programmet inkluderer, men er ikke begrenset til, hagearkitektarkitekter og -designere, bygartnere, forskningsassistenter og universitetsinstruktører, blant mange andre. Studentene kan fokusere studiene sine innen områdene hagebruk, agroøkologi, bioteknologi, avl, avlingsfysiologi, avlingsproduksjon, mineralernæring, modellering og kvantitativ hagebruk, plantevekst og utvikling, fysiologi etter høsting, reforhandling / restaurering, samt bærekraftig vannforvaltning.

UAEU rangerer nå nr. 1 i UAE basert på Times Higher Education Ranking! Vi er også nummer 5 i Midt-Østen, # 49 i Asia og # 70 i Young University Rankings fra 2019.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

M.Sc. i kjemi-programmet tar sikte på å gi muligheter til topp UAE og internasjonale studenter til å forfølge høyskoleutdanning innen kjemi. ... [+]

Oversikt

M.Sc. i kjemi-programmet tar sikte på å gi muligheter til topp UAE og internasjonale studenter til å forfølge høyskoleutdanning innen kjemi. Programmet er bygget på kunnskapsdybde og avansert forskning for å forberede nyutdannede på utfordrende jobber i flere sektorer. Dette oppnås ved å tilby en godt balansert læreplan basert på godt utformede teoretiske kurs og gi muligheter og midler til avansert forskning på svært viktige områder der store vitenskapelige og teknologiske utfordringer blir adressert. Institutt for kjemi er veletablert når det gjelder forskningsfasiliteter som gir mulighet for avansert kvalitetsforskning under tilsyn av fakultetsmedlemmer med et bredt spekter av forskningsinteresser. Forskningsinteresser dekker alle de tradisjonelle områdene kjemi, analytisk, organisk, uorganisk, fysisk og biokjemi foruten tverrfaglige forskningsområder som bioanalytisk, petroleum, materialer, miljø, farmasøytisk og beregningskjemi. Programmet er designet med betydelig fleksibilitet ved å akseptere heltids- som deltidsstudenter og tilby kvelds- så vel som kurs på helgen. Modellstudieplanen er å fullføre det nødvendige teoretiske kursarbeidet (24 studiepoeng) og forskningsarbeidet (6 studiepoeng) i løpet av to år for en heltidskandidat og tre år for en deltidskandidat.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

Målet med dette programmet er å oppgradere kjemiingeniører på masternivå som er høyt kvalifisert for en givende yrkeserfaring. Nyutdannede kan velge å jobbe i den kjemisk ... [+]

Oversikt

Målet med dette programmet er å oppgradere kjemiingeniører på masternivå som er høyt kvalifisert for en givende yrkeserfaring. Nyutdannede kan velge å jobbe i den kjemiske, petrokjemiske eller biokjemiske industrien, fortsette til andre gradsnivå eller bli med i konsulent / entreprenørselskaper. Potensielle studenter må motiveres til å søke livslang læring og faglig utvikling og være i stand til å bli profesjonelle og ledende innen den globale kjemiske, petrokjemiske og biokjemiske industrien. (Den totale kredittiden er 30 for disse og 33 for ingen teser).

UAEU rangerer nå nr. 1 i UAE basert på Times Higher Education Ranking! Vi er også nummer 5 i Midt-Østen, # 49 i Asia og # 70 i Young University Rankings fra 2019.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

Maskinteknikk er en av de bredeste og eldste grenene innen ingeniørfag og kan kreve arbeid som spenner fra design og produksjon av veldig fine og følsomme instrumenter me ... [+]

Oversikt

Maskinteknikk er en av de bredeste og eldste grenene innen ingeniørfag og kan kreve arbeid som spenner fra design og produksjon av veldig fine og følsomme instrumenter med mikro- og nanoskala til design og fabrikasjon av enorme kraftverk. ME-programmet legger vekt på en grunnleggende tilnærming til prosjektering der studenten lærer å identifisere behov, definere problemer og anvende grunnleggende prinsipper og teknikker for å få en løsning. Denne filosofien er innarbeidet i forelesninger, laboratorieaktiviteter, designprosjekter og forskning. ME-kandidater forventes å håndtere bevegelige enheter og komplekse systemer. Studentene lærer om materialer, design, produksjon, fast og flytende mekanikk, termodynamikk, varmeoverføring, kontroll og instrumentering, for å forstå mekaniske systemer. Spesialiserte ME-fag inkluderer energiomdannelse, energiledelse, klimaanlegg, turbomaskineri, komposittmaterialer og materialbehandling, forbrenning, bruddmekanikk, utvalgte emner innen mekatronikk og vibrasjon, styringsteknikk, introduksjon til robotikk, utvalgte emner i produksjon og design, vedlikeholdsteknikk, biomekanikk og utvalgte emner innen bioingeniør. (Total studiepoeng er 30 for oppgave og 33 for ingen oppgave).... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

M.Sc. i matematiske vitenskaper er et 30 studiepoengstilbud som tilbys både heltid og deltid innen Institutt for matematikkvitenskap. Studentene er pålagt å fullføre 24 s ... [+]

Oversikt

M.Sc. i matematiske vitenskaper er et 30 studiepoengstilbud som tilbys både heltid og deltid innen Institutt for matematikkvitenskap. Studentene er pålagt å fullføre 24 studiepoeng timer i tillegg til 6 studiepoeng tildelt til forskning og fullføring av en M.Sc. avhandling. Kursoppgavene inkluderer 4 studiepoeng med College of Science-krav (etikk, forskningsmetoder og statistikk), 3 kjernes matematikkurs og 2 avdelingsseminarer (totalt 11 studiepoeng) i tillegg til 3 valgfrie emner (9 studiepoeng) som tillater studenten skal spesialisere seg i ethvert spesifikt emne relatert til ren eller anvendt matematikk. Studentens fremgang overvåkes av en forskerveileder (og medveiledere) og en avhandlingskomité. Studiet er et avgiftsbasert program som er åpent for alle studenter som oppfyller inngangskravene.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

M.Sc. i miljøvitenskap er et 30 studiepoeng-program som tilbys både heltid og deltid innen Biologisk avdeling. Studentene er pålagt å fullføre 24 studiepoeng timer i till ... [+]

Oversikt

M.Sc. i miljøvitenskap er et 30 studiepoeng-program som tilbys både heltid og deltid innen Biologisk avdeling. Studentene er pålagt å fullføre 24 studiepoeng timer i tillegg til 6 studiepoeng tildelt til forskning og fullføring av en M.Sc. avhandling. Kursoppgavene inkluderer 4 studiepoeng med College of Science-krav (etikk, forskningsmetoder og statistikk), 10 studiepoeng med kjernemiljøfag og valgfrie emner (10 studiepoeng) som gjør at studenten kan spesialisere seg i ethvert spesifikt emne knyttet til miljø vitenskaper. Studentens fremgang overvåkes av en forskerveileder (og medveiledere) og en avhandlingskomité. Studiet er et avgiftsbasert program som er åpent for alle studenter som oppfyller inngangskravene.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

The Architectural Engineering Department tilbyr en Master of Science (MSc) grad i Architectural Engineering for studenter med interesser i design, konstruksjon og drift a ... [+]

Oversikt

The Architectural Engineering Department tilbyr en Master of Science (MSc) grad i Architectural Engineering for studenter med interesser i design, konstruksjon og drift av høyt ytende bygde miljø. MSc-graden forbereder studentene på spesialiserte roller i profesjonell praksis, så vel som for avanserte studier på doktorgradsnivå. Programmet inkluderer streng arkitekturteknikk-arbeid med emner relatert til bygningsvitenskap, ingeniørsystemer, bærekraftig utvikling og høyytelsesdesign på forskjellige skalaer i det bygde miljøet. Studiet kulminerer i enten et forskningsbasert prosjekt eller en avhandling. Det forventes at søkerne har bakgrunnsstudier i arkitektonisk eller arkitektonisk ingeniørbakgrunn, enten med en BSc-grad i arkitektonisk ingeniørfag fra UAE University eller tilsvarende i et nært beslektet område.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

Institutt for matvitenskap foreslår masterprogram i matvitenskap som vil gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkj ... [+]

Oversikt

Institutt for matvitenskap foreslår masterprogram i matvitenskap som vil gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi og -analyse, matprosessering og prosjektering samt innovativ og funksjonell mat. Masterprogram i matvitenskap er designet for å forsterke og styrke studentens kunnskap om vitenskapelige prinsipper og prosesser som brukes til å produsere sikre og høykvalitetsmat. Programmet vil gi en vitenskapsbasert profesjonell utdanning som omfatter klasseromsteori, praktisk forskning og dens anvendelse. Studentene vil ha en mulighet til å studere teoretiske og anvendte aspekter ved mat, naturvitenskap og teknologi. En grundig forståelse av naturfag, som det gjelder matvarer, vil hjelpe studenter med interesse for karriere og teknisk utdanning, til å forstå matindustrien så vel som matlaging i deres daglige liv. Dette programmet er utviklet for å produsere ekspert matvitenskap postgraduate med kunnskap og ferdigheter for å utvikle og videre utmerke seg i den profesjonelle verdenen.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

Master of Science in Information Security-programmet, som tilbys av College of Information Technology, er designet for å utvikle kompetanse innen ledelse og operasjoner i ... [+]

Oversikt

Master of Science in Information Security-programmet, som tilbys av College of Information Technology, er designet for å utvikle kompetanse innen ledelse og operasjoner innen informasjonssikkerhet. Programmet er rettet mot å møte det økende behovet for spesialister innen informasjonsteknologi innen informasjonssikkerhet. Programmet gir nyutdannede dybdekurs designet for å forbedre deres ferdigheter og kunnskap innen informasjonssikkerhet samt bredde informasjonsteknologikurs.

Programmet gir den nødvendige tekniske og ledelsesmessige kompetansen for å planlegge, anskaffe, drifte, administrere og evaluere en organisasjons informasjonssikkerhetssystem for driften. Studenter på dette programmet forventes å følge en studieplan for å sikre faglig kompetanse og bredde i kunnskap innen informasjonssikkerhet. Vektleggingen av denne spesialiseringen er å anvende velprøvd og nyskapende praksis for å bygge industristandard sikre systemer, applikasjoner og nettverk. Dette programmet er for svært motiverte grupper av yrkesaktive fagpersoner og nyutdannede kandidater. Programmet er designet for å formidle kunnskap og utvikle ferdighetene som trengs for å møte gjeldende og fremtidige informasjonssikkerhetsbehov hos myndigheter og bedriftsorganisasjoner, samt forberede studentene til å forfølge en doktorgrad. innen informasjonssikkerhet eller relaterte områder.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

College of Information Technology tilbyr programmet Master of Science in Information Technology Management som produserer nyutdannede som har en grundig forståelse av inf ... [+]

Oversikt

College of Information Technology tilbyr programmet Master of Science in Information Technology Management som produserer nyutdannede som har en grundig forståelse av informasjonssystemer og teknologier sammen med relevante ferdigheter innen ledelse, kommunikasjon og beslutningsprosesser. Studentene lærer å integrere informasjonssystemer teknologikompetanse og lederegenskaper for å effektivt implementere organisatoriske løsninger. Denne kombinasjonen av avansert teknisk kunnskap og lederegenskaper med organisasjonsstrategien setter kandidater til dette programmet i stand til å lykkes som IT-ledere og tekniske eksperter.

UAEU rangerer nå nr. 1 i UAE basert på Times Higher Education Ranking! Vi er også nummer 5 i Midt-Østen, # 49 i Asia og # 70 i Young University Rankings fra 2019.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

M.Sc. i molekylærbiologi og bioteknologi er en 30 studiepoeng som tilbys både heltid og deltid innen Institutt for biologi. Studentene er pålagt å fullføre 24 studiepoeng ... [+]

Oversikt

M.Sc. i molekylærbiologi og bioteknologi er en 30 studiepoeng som tilbys både heltid og deltid innen Institutt for biologi. Studentene er pålagt å fullføre 24 studiepoeng timer i tillegg til 6 studiepoeng tildelt til forskning og fullføring av en M.Sc. avhandling. Kursoppgavene inkluderer 5 studiepoeng med College of Science-krav (Graduate Seminar, Ethics, Research Methods and Statistics), 10 studiepoeng med 4 kjerne Molekylærbiologi og bioteknologikurs i tillegg til 9 studiepoeng med intercollege (College of Science and College of Medicine valgfag som lar studenten spesialisere seg i ethvert spesifikt emne relatert til molekylærbiologi og / eller bioteknologi. Studentene kan ta opptil 6 studiepoeng med valgfrie emner som tilbys av CMHS. Studentens fremgang overvåkes av en forskerveileder (og medveiledere) og en avhandlingskomité. Studiet er et avgiftsbasert program som er åpent for alle studenter som oppfyller inngangskravene.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

Målet med dette programmet er å oppgradere petroleumsingeniører på masternivå som er høyt kvalifisert for en givende yrkeserfaring. Nyutdannede kan velge å jobbe i petrol ... [+]

Oversikt

Målet med dette programmet er å oppgradere petroleumsingeniører på masternivå som er høyt kvalifisert for en givende yrkeserfaring. Nyutdannede kan velge å jobbe i petroleumsindustrien, fortsette til andre gradsnivå eller bli med i konsulent / entreprenørselskaper. Potensielle studenter må være motiverte til å søke livslang læring og faglig utvikling og være i stand til å bli profesjonelle og ledere i den globale petroleumsnæringen. (Den totale kredittiden er 30 for disse og 33 for ingen teser).

UAEU rangerer nå nr. 1 i UAE basert på Times Higher Education Ranking! Vi er også nummer 5 i Midt-Østen, # 49 i Asia og # 70 i Young University Rankings fra 2019.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

Dette studiet dekker ulike sivilingeniørdisipliner, inkludert konstruksjonsteknikk, geoteknikk, byggeledelse, motorvei og transport, vannressurser, miljøteknikk og kartle ... [+]

Oversikt

Dette studiet dekker ulike sivilingeniørdisipliner, inkludert konstruksjonsteknikk, geoteknikk, byggeledelse, motorvei og transport, vannressurser, miljøteknikk og kartlegging. Nødvendigheten av å opprettholde nasjonal utvikling stiller økende krav til myndigheter og privat sektor for å sikre riktig infrastruktur, transportnett, bolig- og industrikomplekser. For å oppfylle disse kravene, er programmet designet for å gi samfunnet og industrien utmerket nasjonal arbeidskraft og høyt kvalifiserte sivilingeniører for en bærekraftig utvikling av landet. Programmet skal trene studenter som har til hensikt å satse på Ph.D. i sivilingeniør. Nyutdannede av programmet vil gi koblingen mellom fremskritt innen sivilingeniørvitenskap og tilsvarende applikasjoner.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

Master of Science in Software Engineering som tilbys av College of Information Technology er designet for å utvikle teknisk og ledelsesmessig ekspertise innen software en ... [+]

Oversikt

Master of Science in Software Engineering som tilbys av College of Information Technology er designet for å utvikle teknisk og ledelsesmessig ekspertise innen software engineering. Programmet fokuserer på å dekke de voksende behovene til programvareingeniører. Studentene skaffer seg solide grunnlag i teori og praksis innen programvareteknikk, med dyptgående eksponering for det moderne innen programvareutviklingsprosesser, metodologier og verktøy. Programmet er utviklet for å formidle kunnskap og utvikle ferdighetene som trengs for å møte gjeldende og fremtidige informasjonsteknologibehov fra myndigheter og bedriftsorganisasjoner, samt for å forberede studenter til Ph.D. gradsstudier i IT og beslektede områder. Lagarbeid vektlegges i hele læreplanen for å gi studentene essensielle ferdigheter for å være vellykkede programvareingeniører. Programmet er beregnet på høyt motiverte grupper av yrkesaktive fagpersoner og nyutdannede kandidater.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
UAEU United Arab Emirates University

The Water Resources Master Program (WRMP) er et tverrfaglig utdanning som tilbyr en Master of Science-grad som tar for seg alle vannområdene. Studiet godtar både studente ... [+]

Oversikt

The Water Resources Master Program (WRMP) er et tverrfaglig utdanning som tilbyr en Master of Science-grad som tar for seg alle vannområdene. Studiet godtar både studenter og heltidsstudenter siden oppstarten i september 1999. WRMP tilbyr alternativer for avhandling og ikke-avhandling. Studenter med avhandlingsalternativ må fullføre 30 CH for eksamen. mens ikke-avhandling alternativet studenter trenger å fullføre 33 CH for å oppgradere. WRMP dekker ulike aspekter relatert til vannressurser inkludert (men ikke begrenset til) Integrert vannressursforvaltning og bærekraft, grunnvannshydrologi, overflatevannhydrologi, forurensningshydrat i overflaten, vannkvalitet, risikovurdering, miljøteknikk og beskyttelse, vurdering av miljøpåvirkning, vann Vitenskap og teknologi, hydrologisk og hydrogeologisk modellering, vann- og avløpsvannbehandling, avsalting av vann, hydrauliske og kystsystemer, vanngjenvinning, vanninfrastruktur, planlegging og vurdering av vannressurser ved bruk av GIS og fjernmåling, og vannøkonomi og politikk. Deltakelse fra flere eksperter fra forskjellige høgskoler samsvarer med programmets flerfaglige natur og bringer dyp kunnskap om enorme praktiske anvendelser relatert til vannressurser.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Reem Island, 8th floor of Sky Tower
Abu Dhabi, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
Address
Sheik Khalifa Bin Zayed Street
Al Ain, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater