United Arab Emirates University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til De forente arabiske emiraters universitet (UAEU) - Først og fremst omfattende nasjonal universitet i De forente arabiske emirater. Grunnlagt i 1976 av den avdøde Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, er UAEU en omfattende, forskningsuniversitet melde ca 14000 Emirati og internasjonale studenter. Som UAE flaggskip universitet UAEU, og tilbyr et komplett utvalg av akkreditert av høy kvalitet graduate og undergraduate programmer gjennom ni høyskoler: Business and Economics; Utdannelse; Engineering; Food and Agriculture; Humaniora og samfunnsvitenskap; DEN; Lov; Medisin og helsefag; og Science. Med en fremstående internasjonal fakultetet, state-of-the art nye campus, og hele spekteret av student støttetjenester, tilbyr UAEU en stue-læringsmiljø som er enestående i UAE.

Som et forskningsuniversitet av internasjonalt format, fungerer UAEU med sine partnere i industrien for å gi forsknings løsninger på utfordringer nasjonen, regionen og verden. Universitetet har etablert forskningssentre av strategisk betydning for landet og regionen som er fremme kunnskap i kritiske områder som spenner fra vannressurser til kreftbehandling. UAEU er for tiden rangert nummer én forskningsuniversitet i GCC, nummer to i den arabiske verden, og # 385 globalt.

UAEU faglige programmer har blitt utviklet i samarbeid med arbeidsgivere, slik at våre kandidater er i høy etterspørsel. UAEU alumni inntatt viktige posisjoner i industri, handel, og regjeringen i hele regionen. Våre løpende investeringer i anlegg, tjenester og ansatte sørge for at UAEU vil fortsette å tjene som en modell for innovasjon og fortreffelighet.

Visjon, misjon, verdier og mål

Visjon

"Lederskap og dyktighet i høyere utdanning og vitenskapelig forskning på regionalt og internasjonalt nivå."

Mission

"Gjør et positivt bidrag til fremme av De forente arabiske emirater ved å forberede kandidater for fremtidig lederskap, som gir god utdanning som oppfyller internasjonale standarder, utvikling av forsknings løsninger i områder strategiske til nasjonen, og samarbeide effektivt med andre organisasjoner for å fremme kunnskap i samfunnet. "

Verdier

Selv om visjon og misjon ved Universitetet kan endre seg over tid, er vi styrt av et sett med kjerneprinsipper og verdier:

Respekt Verdier, Heritage and Cultural Diversity: Vi respekterer de dype verdier og den rike arv av UAE og søke å opprettholde dem. Vi respekterer også mangfoldet i kulturer og meninger. Integritet og åpenhet: Vi holder oss til de høyeste etiske prinsipper og lover å jobbe med integritet og åpenhet for å oppnå rettferdighet og fremme institusjonell tillit, troverdighet og ansvarlighet. Spirit of Teamwork: Vi støtter hverandre i arbeid gjennom samarbeid og teamarbeid, og verdsetter givende og kreativt miljø som dette gir. Ledelse og livslang læring: Vi fremmer og støtter innovasjon, initiativ, dyktighet og streve for beste internasjonale praksis; Vi verdsetter et fokus på student suksess, livslang læring og kunnskapsdeling. Effektiviteten i beslutningsprosesser: Vi er forpliktet til å basere våre beslutninger og planer på bevis og analyse, og vedta effektive systemer og prosedyrer. Effektiv kommunikasjon: Vi er forpliktet til effektiv kommunikasjon, gjennom en rekke kommunikasjonsmetoder, med alle våre interessenter (ansatte, studenter, samarbeidspartnere, leverandører og de ​​lokale og internasjonale samfunn).

Mål

Forberede kandidatene til å være pionerer og ledere i sine områder av spesialisering. Utvikle vitenskapelig forskningskapasitet og innovasjon på områder av regional og nasjonal betydning. Oppnå faglig dyktighet i samsvar med akademisk akkreditering og institusjonelle akkreditering standarder. Fremme universitetets rolle i overføring av kunnskap og ferdigheter til å tjene samfunnet. Sørg for at administrative tjenester leveres med en høy standard på kvalitet, effektivitet og åpenhet.

HVORFOR VELGE UAEU?

 1. Excellence

På UAEU fokuserer vi på kvaliteten på læring for hver elev. UAEU er "excellence agenda" involverer alle aspekter av universitetet. Her finner du de fineste fakultetet i landet, den mest avanserte teknologien i regionen og de mest moderne og attraktive campus fasiliteter som finnes overalt. Vårt utrettelige fokus på kvalitet sikrer at din grad er høyt ansett, både nasjonalt og internasjonalt, og at du vil forlate fullt utstyrt for faglig og personlig suksess universitet.

 1. internasjonal anerkjennelse

Basert på vårt internasjonale omdømme, sysselsetting av våre kandidater, og forskningen vår produktivitet, fortsetter UAEU å være blant de beste av verdens universiteter. QS, en London-basert internasjonal rangering av verdens ledende universiteter, prisene UAEU som nummer én i landet og nummer 385 i verden. QS inkluderer også UAEU på sin liste over de beste 50 verdens universiteter som har blitt grunnlagt i løpet av de siste 50 årene.

 1. sysselsetting av våre kandidater

Siden våre programmer har blitt utviklet i samarbeid med arbeidsgivere, er våre kandidater svært ettertraktet av både private og offentlige virksomheter. Våre akademiske programmer inkluderer ikke bare klasserommet teori, men også praktisk praksisplasser og forskning erfaringer. Våre kandidater konsekvent opplever at deres praktisk erfaring gir dem både med praktiske ferdigheter som arbeidsgivere verds og med forbindelser og relasjoner som er en viktig del av karrieren-building prosess.

 1. En støttende læringsmiljø

UAEU er forpliktet til å gi støtte for å sikre at hver elev kan være vellykket. Våre supporttjenester omfatter rådgivning, helse, IT-støtte, funksjonshemming støtte, karriere tjenester, økonomisk støtte, internasjonale student tjenester, alumni tjenester, en student suksess senter og elevrådet. Uavhengig av hindringene som du møter på veien, er det alltid en mentor, en rådgiver, eller en rådgiver i nærheten for å hjelpe. Hver student er utstyrt med en individuell veileder for å bistå med de kritiske beslutninger og valg som du møter langs veien til akademisk og karriere suksess.

 1. En Vibrant Living Environment

Vårt mål er ikke bare å gi studentene en utmerket grad kvalifisering, men også for å sikre at du har det gøy underveis. Våre studenter kommer fra mer enn 50 land, så du vil samhandle med og lære av mennesker med forskjellig kulturell bakgrunn. Universitetet tilbyr et vell av utenomfaglige aktiviteter og livsfremmende erfaringer for å berike ditt universitet erfaring, og med mer enn 50 klubber og foreninger på UAEU, er det ingen mangel på muligheter til å ha det gøy utenom forelesninger og å få venner. UAEU campus er en ekte fellesskap med flere kafeer og restauranter, butikker og bankfasiliteter, lyse, moderne campus boliger, og eksepsjonelle atletisk og fritidsaktiviteter.

 1. En Magnificent New Campus

Den nye UAEU campus har den mest moderne arkitektur, soner for spesialiserte forskningssentre, cutting edge IT nettverksinfrastruktur, klasserom og laboratorier som har det nyeste utstyret og instruksjonsvideoer teknologi for å forbedre elevenes læring. Det er også en ekspansiv bibliotek med store fysiske og elektroniske ressurser, to verdensklasse helse klubber utstyrt med nyeste treningsutstyr, to OL-størrelse svømmebassenger, samt tennis, basketball, og badmintonbaner.

 1. banebrytende forskning

Den UAEU er landets fremste forskningsuniversitet. Vi ikke bare overføre kunnskap til våre studenter, men gjennom våre høyskoler og forskningssentre vi bidra til å skape ny kunnskap, arbeidet med å utvikle nye behandlingsmetoder for kreft, produsere ny teknologi for å ta verdens energibehov og utvikle nye teknikker for å øke den globale matforsyningen . Hvert år våre historikere og arkeologer bidra til å oppdage og vurdere historiske gjenstander som gjelder prestasjoner og kultur av mennesker fra denne delen av verden. Som UAEU student, vil du ha muligheten til å jobbe side om side med internasjonalt kjent forskning fakultetet på disse spennende prosjekter.

 1. Støtte til samfunnet

Som UAE nasjonale universitet, gjenkjenner UAEU ansvaret for universitetet og våre kandidater til å bidra til velvære for samfunnet som helhet. Vi oppfordrer våre studenter og ansatte til å gi tilbake til samfunnet gjennom samfunnsengasjement, offentlig tjeneste, og forskning. Universitetet hjelper elevene få kontakt med frivillige og samfunnstjeneste organisasjoner i studentens bestemt område av interesse.

 1. Valg

Ingen universitet i landet gir så mange faglige valg som UAEU. Universitetet tilbyr 52 bachelorutdanningene, 37 masterstudier, en Doctor of Medicine (MD), en Doctor of Pharmacy (Pharm.D), en Ph.D program, og en Doctor of Business Administration (DBA) over et bredt spekter av disipliner, inkludert business, økonomi, utdanning, engineering, mat og landbruk, humaniora, samfunnsfag, IT, jus, medisin og helsefag, og naturvitenskapene. Mange av våre studieprogrammene er unike for UAEU, og mange av dem blir tilbudt i unike kombinasjoner. Uansett hva dine interesser, talenter og mål, har UAEU et program for å matche.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Arabisk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master I Klinisk Psykologi

Campus Heltidsstudier Deltid 2  - 4  år September 2018 De forente arabiske emirater Al Ain Dubai + 2 fler

Institutt for psykologi og rådgivning tilbyr en Master of Science grad i klinisk psykologi. Behovet for kvalifiserte leger og helsepersonell for å tjene samfunnet nødvendig etableringen av dette programmet. [+]

Den Institutt for psykologi og rådgivning tilbyr en Master of Science-grad i klinisk psykologi. Behovet for kvalifiserte leger og helsepersonell for å tjene samfunnet nødvendig etableringen av dette programmet. The Master of Science-programmet er utviklet for å gi riktig opplæring for masternivå psykologer til å arbeide i en rekke kliniske innstillinger, inkludert sykehus, skoler, offentlige etater og privat praksis. Det gir også et grunnlag for studenter interessert i å forfølge avanserte doktorgradsstudier. Programmet fokuserer på feltet klinisk psykologi. Læreplanen er strukturert slik at studentene forfølge en plan for studiet for å sikre økt faglig kompetanse og bredde av kunnskap innen klinisk psykologi. Dette programmet krever 39 semester timer med studier, inkludert to practicum kurs (600 klokke timer) veiledet praksis erfaring i et godkjent mental helse eller rehabilitering setting.... [-]


Msc I Fjernmåling Og Geografiske Informasjonssystemer

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Al Ain Dubai

Remote Sensing og geografiske informasjonssystemer Master of Science Program i UAE University er den første av sitt slag i regionen. [+]

Den Remote Sensing og Geographic Information Systems Master of Science Program ved UAE University er den første av sitt slag i regionen. Den er utformet for å gi deg den teoretiske bakgrunn og praktiske ferdigheter for å starte eller fremme din karriere i fjernmåling og GIS. Våre læreplanen er spesielt utviklet for å passe studenter fra ulike faglige bakgrunn og profesjonelle yrker. Ingen tidligere fjernmåling eller GIS erfaring er nødvendig for å utmerke seg i programmet. (Samlet kreditt timer er 30 for avhandlinger og 34 for ikke-avhandling). For mer informasjon om dette programmet, kan du klikke her.

Program Mål Diskuter teoretisk bakgrunn og praktiske ferdigheter for en karriere i Remote Sensing eller GIS. Identifiser de siste fremskritt innen fjernmåling, GIS og GNSS om at med vitenskapelig forskning og dens rolle i samfunnet. Anvende analytiske og romlige tenkning ferdigheter som trengs for vellykket bruk av fjernmåling og GIS i løse romlige problemer. Program Læringsutbytte ... [-]

Master

Master I Sosialt Arbeid

Campus Heltidsstudier 1 - 2 år September 2018 De forente arabiske emirater Al Ain Dubai + 1 fler

Master of Social Work (MSW) programmer forberede kandidater for faglig praksis i et område med konsentrasjon. [+]

Master of Social Work MSW Vision: sosialarbeidere er ledere opptatt av å styrke familier, organisasjoner, lokalsamfunn og samfunnet gjennom sosial utvikling av menneskets potensial.

Master of Social Work (MSW) programmene forberede kandidater for faglig praksis i et område med konsentrasjon. MSW Programmet vil forberede UAEU nyutdannede til å gå inn i jobben kraft som spesialiserte utøvere, akseptere lederroller innenfor områdene helse / psykisk helse, strafferett, anvendt forskning, politisk analyse, samfunnet utdanning, skoler og i planlegging og utføring av sosiale tjenester i andre områder. Den Master i sosialt arbeid består av 30 studiepoeng av spesialiserte kurs-arbeid og practicum for studenter med en bachelorgrad i sosialt arbeid (BSW). MSW Programmet tar også imot studenter med en bachelorgrad i andre valutaer enn sosialt arbeid disipliner. Men for disse studentene, vil studieprogrammet består av grunnkurs (30 studiepoeng) i år 1 og fordypningsemner (30 studiepoeng) i år 2 for totalt 60 studiepoeng timer.... [-]


Master Styring Og Offentlig Politikk

Campus Heltidsstudier September 2018 De forente arabiske emirater Al Ain Dubai

The Master of Governance og samfunnsutvikling (MGPP) grad tar sikte på å formidle kunnskap, ferdigheter og analytisk evne om rasjonell bruk av metoder, praktiske verktøy og teknikker i offentlig styring, inkludert utforming, gjennomføring og evaluering av offentlig politikk i det dynamiske og komplekse æra av globalisering. [+]

Den Master of Governance og samfunnsutvikling (MGPP) grad tar sikte på å formidle kunnskap, ferdigheter og analytisk evne om rasjonell bruk av metoder, praktiske verktøy og teknikker i offentlig styring, inkludert utforming, gjennomføring og evaluering av offentlig politikk i det dynamiske og komplekse æra av globalisering. Programmet kombinerer relevante moderne teorier, faglig kompetanse, praktisk kunnskap, høyt nivå forskning ferdigheter og kritisk tenkning å nærme spørsmål om styring og administrasjon av retningslinjer i det nye årtusenet. Den MGPP utstyrer studenter med cutting-edge ferdigheter til å gjennomføre åpen, ansvarlig, forståelsesfull, og inkluderende lederskap for å løse de administrative, etiske, økonomiske, organisatoriske og politiske utfordringer i å levere førsteklasses statlige tjenester og lage effektive beslutninger.... [-]