Les den offisielle beskrivelsen

Den College of Engineering ble innviet i 1980 og inneholder fem fagmiljø som tilbyr syv bachelorgrader, nemlig Architectural Engineering, Chemical Engineering, Civil Engineering, kommunikasjon Engineering, elektroteknikk, maskinteknikk, og Petroleum Engineering, som alle er anerkjent nasjonalt av departementet for høyere utdanning og forskning, i tillegg har alle studieprogrammer i College of Engineering er akkreditert av Engineering Accreditation Commission of ABET. De tekniske avdelinger tilbyr også M.Sc. grader i alle bachelor disipliner pluss vassdrags-, materialteknologi, og en tverrfaglig mastergrad i Engineering Management. PhD-studier er også tilbys i alle vitenskapelige disipliner.

Studentene skal gjennomføre sine studier i den nye state-of-the-art universitetsområdet som inkluderer verdensklasse fasiliteter og laboratorier. Disse nye anlegg posisjon UAEU som en førsteklasses leverandør av ingeniørutdanninger. Det har i stor grad forbedret undervisning, læring og forskning miljø for studenter gjennom smarte klasserom teknologier og pensum materialet lett tilgjengelig via Blackboard kurs hosting portal. De College programmer integrere industristandard engineering programvare for analyse og design, som LabView, Autocad, HYSYS, Flytende, ABACUS, ANSYS, og andre, og gjennom samarbeid med industrien, elevene får bruke spesialiserte industri pakker i sine design og forskningsprosjekter. Disse verktøyene kombinert med pedagogisk pedagogikk som legger vekt på interaktiv undervisning og læring, prosjektbasert læring og kommunikasjon og team ferdigheter har betydelig forbedret pedagogisk erfaring for UAEU Ingeniørstudenter.

Effektiviteten av College of Engineering i å designe og levere kvalitet akademiske programmer har blitt kraftig tilrettelagt av partnerskap som har blitt smidd i offentlig og privat sektor over hele UAE. Bachelorstudenter utføre sine internship opplæring på over 200 bedrifter og organisasjoner i hele UAE og internasjonalt, og representanter for industrien gir regelmessig informative seminarer for studentene. Både representanter fra industri og college alumni gi verdifull tilbakemelding til Engineering avdelinger for å sikre læreplanene er oppdatert for å møte industriens behov og krav accrediting organer.

Visjon, mål, mål og målsettinger

Visjon

"For å oppnå dyktighet i ingeniørutdanningen og anvendt forskning på regionalt og internasjonalt nivå"

Mission

"For å møte utdanning, forskning og kulturelle behov i UAE samfunnet ved å forberede fremstående kandidatene for karriere og lederskap; å bidra til utvikling og utvidelse av kunnskap gjennom kvalitet og innovativ forskning på områder strategiske til nasjonen "

Mål og målsettinger

Forberede kandidatene til å være pionerer og ledere i tekniske disipliner. Drive vitenskapelig forskning og innovasjon på områder av nasjonal og regional betydning. Opprettholde faglig dyktighet i samsvar med internasjonale standarder. Fremme samarbeid med industrien.

Dean velkomstmelding

Engineering er en kombinasjon av kunnskap, ferdigheter, kreativitet, innovasjon, ledelse, engasjement og etikk. Det er kunsten å lage praktiske anvendelser av kunnskap om ren vitenskap. Det handler om å løse virkelige problemer og gi optimale løsninger og design. Ingeniører forme fremtiden for nasjonene og forbedre livskvaliteten for befolkningen.

The College of Engineering (COE) utmerker seg med sin rike tradisjon, satsing på arv og innovasjon, og høye ambisjoner om å oppnå god undervisning, forskning og tjenester. Reisen av COE startet i 1980, og siden da College fortsatte å vokse og blomstre å bli en av de få mest omfattende utdannings- og forskningsintensivt Engineering høgskolene i regionen. The College som mål å bli blant de kjente og topprangerte Engineering høyskoler på internasjonalt nivå.

Den COE består av fem hovedavdelinger tilbyr en rekke lavere, mestere og PhD-programmer. Disse avdelingene inkluderer; Architectural Engineering, Chemical og petroleumsteknologi, Bygg og miljøteknikk, elektroteknikk og maskinteknikk. Alle studieprogrammer er ABET akkreditert.

Suksessen til lavere og høyere som tilbys av COE har vært støttet av høyt kvalifiserte og fremstående fakultet og ansatte, som fortsetter å sette de høyeste standarder for kvalitet i undervisning og forskning innen sine fagområder. Studentene i College of Engineering er utstyrt med fantastiske muligheter til å være involvert i mange karriereutvikling aspekter; herunder blant annet fritidsaktiviteter, deltakelse i fakultetets forskning, og tar praksisplasser i høyteknologiske selskaper.

Jeg oppfordrer deg til å lese vår hjemmeside, utforske studier og karrieremuligheter på COE, lære mer om våre lavere og høyere, og kanskje besøke våre avanserte utdanningstilbud og forskningslaboratorier. Den COE har mye å tilby både i klasserommet og ut.

Prof. Sabah Alkass Dean, College of Engineering

Programmer gitt i:
Engelsk
Arabisk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

United Arab Emirates University, College of Engineering

Engineering Management er prosessen med planlegging, organisering, bemanning, lede og påvirke folk og kontrollsystemer aktiviteter som har en teknologisk komponent. ... [+]

Engineering er prosessen med planlegging, organisering, bemanning, lede og påvirke folk og kontrollsystemer aktiviteter som har en teknologisk komponent. Disse funksjonene krever grunnlag ferdigheter fra tekniske ledere til å styre seg selv, ansatte, team, prosjekter, teknologi og globale spørsmål av betydning. Disse kravene er dels teknisk og dels virksomhet relatert, Colleges of Engineering, og økonomi og ledelse kom sammen og lanserte programmet i 2006. Programmet fokuserer på produktutvikling, prosessledelse, kvalitetsteknikk og prosjektledelse fra den tekniske siden og ledelse, styring av tekniske nyvinninger, supply chain, finans og beslutningsprosesser fra forretningssiden. Den kunnskap og ferdigheter dermed oppnådd er integrert gjennom en handling prosjekt.... [-]

De forente arabiske emirater Al Ain
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk