University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah ble først opprettet i 2008 og er lisensiert av regjeringen i Ras Al Khaimah. Vi tilbyr studenter og studenter innen flere fagområder.

Det akademiske senteret spesialiserer seg på områder som; Regnskap, sivilingeniør, maskinteknikk, elektrisk

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah er den første institusjonen som søker

Det akademiske senteret driver et 42.000 kvadratmeter stort anlegg med klasserom, forelesningssaler, kontorlokaler, et bibliotek og ingeniør- og databehandlingslaboratorier. I tillegg har studentene våre tilgang til en rekke læreplaner

Western International College (WINC) opererer under handelslisensen fra Western International Corporation, som er den nylig navngitte akademiske infrastrukturleverandøren til University of Bolton

128487_people-coffee-notes-tea.jpgOppstart arkivfotografier / pexels

University of Bolton, Academic Centre- Ras Al Khaimah tilbyr følgende programmer:

Undergraduate programmer

 • BIng (Hons) i maskinteknikk
 • BIng (Hons) i sivilingeniør
 • BIng (Hons) med Advanced Standing in Electrical
 • BSc (Hons) i bedriftsledelse
 • BA (Hons) i regnskap
 • BSc (Hons) i databehandling
 • BA (Hons) i jus
 • BSc (Hons) i psykologi

Postgraduate Programmer

 • Master of Business Administration (Executive - for kandidater med en akkreditert bachelorgrad
 • MBA Top Up (for kandidater som har en etterutdanning, men ikke en MBA)
 • MSc i informasjonsteknologi
 • MSc i byggeprosjektledelse

Hvorfor University of Bolton, Academic Center RAK?

Rimelig studieavgift

University of Bolton Academic Center tilbyr programmer til subsidiert skolepenger, som er halvparten av skolepengene på hovedcampus Storbritannia for å gi både lokale og internasjonale studenter en mulighet til å oppnå best mulig britisk utdanning i UAE.

Ekte og akkreditert britisk grad

University of Bolton Academic Centre i RAK tilbyr akkrediterte britiske honours grader fra University of Bolton, Storbritannia. Dette er de samme gradene som tilbys studenter som studerer på hovedcampus Storbritannia, med avskrifter som nevner studiestedet som RAK.

Campus fasiliteter

Det 42 000 kvadratmeter store anlegget rommer klasserom, forelesningssaler, kontorlokaler, bibliotek og ingeniør- og databehandlingslaboratorier. I tillegg har studentene også tilgang til et spesialbygget treningssenter og treningssenter med aerob- og vekttreningsutstyr, og utendørs idrettsanlegg inkluderer basketballbaner, tennisplener, en fotballbane og volleyballbaner. Studentboliger som også tilbyr kvalitetsovernatting og tjenester som er separate for jenter og gutter med 24/7 sikkerhet på campus.

Overfør alternativer til UK Campus / Study Trips

Alle studentene som studerer ved University Academic Centre har muligheten til å overføre til hovedcampus i Storbritannia. Studentene kan også besøke foreldreområdet på en studietur som skjer regelmessig.

Studentinnkvartering

Det er en egen topp moderne kunstfasiliteter for jenter

Akademiske meritter stipend

University Academic Centre tilbyr akademiske meritterestipender til en verdi av 1 million AED på årlig basis. Disse stipendene blir tildelt basert på studentens akademiske prestasjoner i det respektive landet og ved Universitetssenteret i RAK.

Internship og plasseringsmuligheter

Universitetssenteret har vært tilknyttet mer enn 200 selskaper i UAE. Studentene blir oppfordret til å satse på praksisplasser i løpet av sommersemesterne, og det er lett tilgjengelig hjelp til å sikre endelige plasseringer.

Visa-behandling

Alle studentene som studerer ved University Academic Center er sponset av universitetet og visumbehandlingen er veldig pålitelig med raske behandlingstider.

Over 90% av studentene våre får lønnsom arbeid innen tre måneder etter at de ble uteksaminert, og campus er godt tjent med omfattende koblinger det opprettholder med over 200 selskaper som tilbyr praksisplasser

Steder

Ras Al-Khaimah

Address
Al Hudaiba – Burairat
P.O.Box: 16038

Ras Al-Khaimah, North Ras Al Khaimah, De forente arabiske emirater