The University of Wollongong in Dubai

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Wollongong i Dubai (UOWD) er en av regionens eldste, mest prestisjefylte og fremtidsrettet tertiære institusjoner. Våre læreplaner og undervisningspraksis gjenspeiler de av UOW Australia, som stadig står blant de 2% av universiteter over hele verden, og er anerkjent nasjonalt og internasjonalt.

Vår kontinuerlige innsats for å gi utdanning av verdensklasse standarder, er tydelig i vår langvarige rangering i graduate employability og også grunnen til at våre kandidater er svært ettertraktet av arbeidsgivere.

120815_UOWDnewcampus003.jpg

UOWD er virkelig en dynamisk og mangfoldig institusjon som tilbyr et bredt spekter av programmer innen Business, Engineering, Information Sciences samt Arts and Humanities, med sikte på å utvikle nyutdannede som er etiske, mobile, teknologisk litterære og klare for flerkulturelle arbeidsplasser. Våre programmer er relevante og bransjelaterte med et sterkt fokus på å oppmuntre til kreativ og kritisk tenkning, problemløsing og utvikling av unike lederegenskaper.

120789_156UOWD.jpg

Alle våre programmer er tilpasset nasjonale prioriteringer, men skreddersydd for å møte kravene og behovene til det globale arbeidsmarkedet. Med støtte fra bransjeeksperter integrerer den real-world praksis med teori som sikrer at våre studenter er rustet til å løse komplekse forretningsproblemer.

Vårt fakultet består av høyt respekterte akademikere fra hele verden som gir med seg omfattende undervisning, forskning og bransjeerfaring. UOWDs fakultet er aktive forskere og fokuserer på å produsere fremragende forskning med resultater som vil gi samfunnet fordel på regionalt og internasjonalt nivå.

Suksessen til våre alumni er et testament til kvaliteten på en UOWD-utdanning - mer enn 9 500 alumni gjør sitt preg på verden, og vi holdes i ekstremt høy henseende av næringsliv, myndigheter og samfunnssektorer både i UAE og internasjonalt.

UOWD ligger i hjertet av Dubai, UAEs største og raskest voksende forretningskapital og studium ved Universitetet gir deg muligheter til å utvide ditt internasjonale perspektiv og utstyre deg med ferdighetene til å bli globale forandringsmakere.

Erkjennelse

Alle våre programmer er akkreditert av UAE, Ministry of Education - Higher Education Affairs, gjennom Kommisjonen for faglig akkreditering og også kvalitetssikret av UOW Australia, som er registrert hos Australian Tertiary Education and Quality Standards Agency (TEQSA), den nasjonale regulatoren for høyere utdanning i Australia. Etter uteksaminering kan studentene velge enten et sertifikat fra UOWD eller et sertifikat fra University of Wollongong Australia.

120794_185UOWD.jpg 120793_183UOWD.jpg120797_365UOWD.jpg 120799_388UOWD.jpg

Steder

Dubai

Address
University of Wollongong in Dubai
Blocks 5, 14 & 15,
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 20183

Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater