Westford University College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Introduksjon:

Om Westford:

Westford University College har som mål å forberede fremtidens forretningsledere ved aktivt å omfavne de dynamiske endringene konstant over hele verden. Læreplanen vår og omfanget av forretningsstyringsprogrammer utstyrer studenter og fagpersoner til å utvikle et globalt perspektiv for omfattende spørsmål for å skape en bærekraftig innvirkning på samfunnet.

Hvem

Westford er en respektert og ettertraktet akademisk institusjon som tilbyr avanserte og tertiære kvalifikasjoner innen ledelse, mote

Når

Westford er en tiår gammel utdanningsinstitusjon i dag, etablert i 2009. Det begynte med at grunnleggerne våre så for seg en ydmyk tanke om å "skape rimelige utdannelsesopplevelser"; det vil forbli 'tilgjengelig for alle'; et motiv som driver oss stolt hver dag på institusjonen mens vi symboliserer 'tillit', 'dyktighet'

Hva

Westford tilbyr en rekke internasjonalt akkrediterte og globalt anerkjente grunnfagsstudier, sammen med profesjonelle sertifiseringer innen ledelse, mote, informasjonsteknologi fra en rekke akkrediterte organer. Studentene kan nå cherry-velge et "karriere-best alternativ", samsvarer med deres "ambisjoner

Hvorfor

Westford benytter seg av global beste praksis innen pedagogikk i online og på stedet læring, som resulterer i å gi et 'interaktivt fagfelle-læringsmiljø', 'utvikler avanserte forskningsmuligheter,' akademisk strenghet ', gjennom et bredere valg av "nøye utformede alternativer ”Bachelorutdanninger og profesjonelle sertifiseringer egner seg godt for å imøtekomme de nye behovene til vanlige studenter og yrkesaktive. Westford University College utnytter sofistikert teknologi og Internett-kraften optimalt for å gi deg en uvurderlig læringsopplevelse som omslutter den globale kunnskapen om bransjens beste praksis.

Syn:

Westford University College driver virksomhet med transformasjoner - av enkeltpersoner, organisasjoner og samfunnet. Våre programmer er designet for å utfylle graden din til å føre til en jobb og karriere som bruker dine lidenskaper og ferdigheter. Vår visjon er å være den fremste ledelsesinstitusjonen som opererer globalt gjennom dyktighet innen kvalitetsopplæring og forskning.

Oppdrag:

Vi "MÅL" for å aspirere, innovere og mestre grunnleggende om ledelsesutdanning og skaffe en nisje i en rekke fagområder gjennom konstant forskning og effektfull undervisning. Institusjonen går sterkt inn for å intensivere kunnskapsbidraget ved å bygge bro mellom akademia og industri.

verdier:

Excellence: Vi streber etter fortreffelighet innen levering, vurdering, forholdet mellom student og fakultet

Integritet: Vi forfølger kvaliteten på å være ærlig, etisk og sannferdig.

Mangfold: Vi oppmuntrer og støtter inkludering, mangfold og likhet på alle nivåer.

Innovasjon: Vi er opptatt av å skape et miljø som fremmer innovasjon, kreativitet og en gründerånd.

Medfølelse: Vi prøver å pleie medfølelse, legemliggjøre sosial rettferdighet, hjelpe og styrke andre til å gjøre en forskjell i verden.

Ansvarlighet: Vi er ansvarlige for å sikre dyktighet gjennom verdibaserte tjenester og forfølge kvalitet på tvers av alle programmene våre.

Steder

Sharjah

Address
Sharjah: 1st Floor, India Trade & Exhibition Centre, Al Taawwun, Sharjah
Tel: +971 6 5939625

Sharjah, Sharjah, De forente arabiske emirater

Cape Town

Address
Cape Town, Western Cape, Sør-Afrika

Kuwait City

Address
Kuwait City, Al Asimah Governate, Kuwait

Riyadh

Address
Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudi-Arabia

Johannesburg

Address
Johannesburg, Gauteng, Sør-Afrika

Dammam

Address
Dammam, Eastern Province, Saudi-Arabia

Bahrain Online

Address
Bahrain Online, Bahrain

Accra

Address
Accra, Region Accra, Ghana

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Dubai

Address
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Nigeria Online

Address
Nigeria Online, Nigeria

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Cape Town

Address
Cape Town, Western Cape, Sør-Afrika

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

Malaysia Online

Address
Malaysia Online, Malaysia

Amman

Address
Amman, Amman Governorate, Jordan

UK Online

Address
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland