Les den offisielle beskrivelsen

ADEN er et internasjonalt utdanningsnettverk akkreditert av ACBSP, hvis hovedvirksomhet er dens School of Business, som ble grunnlagt i 1992. Det er fokusert på den faglige utviklingen av ledere og bedriftsledere, både modalitet som e-læring; og for tiden den har 26 kontorer spredt over 17 land i Latin-Amerika og Europa.

Hovedkontoret ligger i Av.Abraham Licoln, en av de største gatene i den ecuadorianske hovedstaden, regnes som den økonomiske hovedstaden i landet. Det er en livlig by i det kommersielle området, med store eiendommer og kjøpesentre; å ha et bredt og variert næringsvirksomhet.

Quito er også en veldig travel by i det kommersielle feltet, fremhever store og moderne kjøpesentre, butikker tekstiler, kunsthåndverk og suvenirer, store kjeden supermarkeder, jernvareforretninger, apotek, etc. Den økonomiske aktiviteten er variert.

Vi forstår at trening i dag, det er en plass mellom personlig liv og arbeidsliv. Det er derfor vi har en klar målsetting: å bringe en trening erfaring i bransjen som tilfører verdi i alle dimensjoner.

INTERNASJONALE WORKSHOPS

Som en del av undervisningstilbudet for våre Allumni har vi utviklet en rekke internasjonale workshops for å bli holdt i følgende byer: Miami, Panama og Bogota.

Globalisering, konkurranse og teknologi har uklare grensene av virksomheten. I løpet av studie uken, administrasjonsverktøy som gir harmoni og synkronisering mellom de ulike variablene som er involvert i den internasjonale konsert virksomheten gitt.

teori og praksis i geopolitiske, kommersielle, finansielle prosessene er integrert, og human behandling av interkulturelle team. Hva bør forventes av dette kurset er visjonen om retningen, det vil si den politiske beslutningen om beslutninger og operasjonelle beslutninger.

Kurset vil gå fra en i dialog eksponering, med virkelige eksempler og "live" fra ideer, situasjoner og planteos generert av studenter i det virkelige liv, og få kontakt med hevet i løpet av de samme kurs tilfeller konsepter.

Målet er å oppnå et forum for dialog, nettverksbygging og utveksling av nye trender i næringslivet.

Workshopene blir holdt i forskjellige byer og i ulike måneder:

Panamajuli måned

Bogotámåned september

Miamimåned oktober

Programmer gitt i:
Engelsk
Spansk