Open UIDE

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OpenUIDE ble opprettet med mål om å være referanseuniversitetet i Andesområdet. Støttet og støttet av International University of Ecuador, et ungt, innovativt, positivt, proaktivt og visjonært universitet.

UIDE har på mindre enn to tiår bygget en av de vakreste campusene i Latin-Amerika, har opprettet kontorer i forskjellige byer i Ecuador, og har konsolidert viktige internasjonale bånd med verdenskjente utdanningsinstitusjoner.

Nå foreslås det å tilby, gjennom nye teknologier, et tilbud om høy kvalitet på distanseopplæring i samarbeid med en av de mest prestisjefylte handelshøyskolene i Europa, IMF Academic Institution.

UIDE, i samarbeid med IMF Academic Institution bestemmer seg for å satse på virtuell trening, og i 2018 etablerer de grunnlaget for etableringen av OpenUIDE for dannelse av høyere utdanning og som en referanseinstitusjon i virtuelle mestere i Andesområdet.

Forbundet mellom begge institusjonene representerer en milepæl i utdanningssektoren, og kombinerer teoretisk og regulert opplæring av et universitet med visjonen og praktiske erfaringen fra en handelshøyskole med internasjonal referanse. Denne foreningen gir studentene tilgang til kvalitet, virtuell og internasjonal trening.

IMF Academic Institution er en internasjonal handelshøyskole som siden opprettelsen i 2001 har valgt kvalitetsopplæring med programmer som har akademisk støtte fra universiteter tilpasset European Higher Education Area (EHEA).

Skolen har en omfattende katalog over offisielle og profesjonelle mestere og mer enn 900 kurs undervist av et fakultet av leger og fagpersoner med lang erfaring i hver av sine sektorer.

For øyeblikket har IMF Academic Institution kontorer lokalisert i Latin-Amerika og Europa og avtaler med universiteter på fem kontinenter.together now John Schnobrich / Unsplash

vedtekter

misjon

OpenUIDEs visjon er å være en internasjonal referanse innen nettbasert opplæring av fagfolk innen tekniske områder i Andesområdet, for et vellykket liv.

utsikt

Å være et av de beste universitetene i Latin-Amerika innen 2035 og bidra til integrering av det amerikanske kontinentet.

metodikk

OpenUIDE presenterer en fleksibel metodikk basert på modulære treningsplaner. Designet for å kunne få ferdighetene gradvis og fullføre opplæringen i samme studieår.

Vi kom på ideen om å tilby en utdanning tilgjengelig for alle, i enhver situasjon.

Online metodikk Lev virtuelle klasser Virtuell campus Virtuelt bibliotek
Få tilgang til dagsorden fra vårt virtuelle campus. Tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vi tilbyr en metodikk nær studenten takket være de grunnleggende punktene i metodikken vår. Så du kan se dem med bare en internettilgang. Lytt, spør og debatter med læreren gjennom den interaktive plattformen. Hvis du gikk glipp av en klasse eller ønsker å se den igjen, kan du få tilgang til dem fra OpenUIDE campus selv. Få tilgang til alle treningsinnhold når som helst, med muligheten til å se oss gjennom selve 2.0-verktøyet eller laste dem ned i PDF. Samarbeid og samhandle med klassekameratene og lærerne dine gjennom diskusjons- og diskusjonsgrupper, i fora og chatter. Dra nytte av opplesninger, casestudier og casestudier med mulighet for selvvurderende tester. Nyt mer pedagogisk innhold på nettet, mer enn 9000 referanser fra mer enn 120 spesialiserte utgivere relatert til næringslivet. Det virtuelle formatet lar deg understreke, legge til notater eller endre måten teksten vises på, med det formål å fremme læring.
Ubegrenset veiledning Masterclass og nettverk Casestudie
Det har støtte fra en personlig veileder og tilgangen til profesjonelle lærere i sektoren som de skal utføre e-face tutorials og kontakt gjennom chats, fora, telefon eller e-post. En vesentlig del av treningsverdenen er kontaktnettverk. I IMF legger vi til rette for deg å veve ditt eget nettverk med kolleger og fagpersoner i sektoren gjennom invitasjoner til webinarer, rundebord og alle slags aktuelle hendelser. Hver modul blir projisert på en casestudie, et reelt og nåværende selskap, Amadeus, hvor de vil studere dataene og omstendighetene sine. Å jobbe fra perspektivet til hvert av fagene som studenten studerer, gjør at han kan utvikle en global visjon om selskapets verden.

åpenhet

Fra vårt opphav er vi opptatt av en filosofi: alle har rett til maksimal trening av kvalitet til en justert pris. Vi legger til rette for denne muligheten, både for private studenter og selskaper, og tilbyr programmer til rimelige priser støttet av hovedkvalitetsakkrediteringer. Av denne grunn har OpenUIDE arbeidet med utviklingen av en bred katalog som tilpasser seg markedets og kundens behov, og tilbyr styring av tilskudd og tilskudd til læring.Laptop and notepad Nick Morrison / Unsplash

filosofi

kvalitet

OpenUIDEs visjon er å være en internasjonal referanse innen nettbasert opplæring av fagfolk innen tekniske områder i Andesområdet, for et vellykket liv.

teknologi

Å være et av de beste universitetene i Latin-Amerika innen 2035 og bidra til integrering av det amerikanske kontinentet.

Dekalogen

 1. Kjemp for fred, frihet og demokrati
 2. Fremme utviklingen av pålitelige institusjoner i Ecuador og Latin-Amerika
 3. Bidra til å skape en visjon om fremtiden til landet og personen
 4. Tren gründere. Øk kreativitet, innovasjon og entreprenørskap
 5. Respekter andres rettigheter og loven
 6. Kjemp for rettsikkerhet i Ecuador og Latin-Amerika
 7. Fremme etikk og bekjempelse av korrupsjon
 8. Utvikle en følelse av solidaritet
 9. Anerkjenn andres fordeler
 10. Fremme produktivt arbeid

god praksis

Fra OpenUIDE fremmer vi integrert dannelse av studenten gjennom god opplæringspraksis.

 1. Lær å lære: skaff deg lese-, studie- og forskningsvaner
 2. Leve med verdier
 3. Vær proaktiv, positiv
 4. Behersker det spanske språket og være dyktige i det engelske språket eller på et andrespråk og i informatikk
 5. Vær ansvarlig for treningen din: Engasjement for studier, punktlighet, ansvar og etikk

Steder

Quito

Address
Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán
170135 Quito, Pichincha, Ecuador