Estonian Aviation Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Estisk Aviation Academy ble grunnlagt i 1993 med sikte på opplæring luftfart fagfolk, utvikle nasjonale luftfarts kultur og fremme luftfart vitenskap og forskning i internasjonalt samarbeid. Siden 1996 statlige finansierte studenter har fått opplæring på høyere utdanningsnivå.

På vår Academy er det mulig å studere i henhold til nasjonalt og internasjonalt fullt godkjent læreplaner. Overholdelse av arbeidsprosessen med luftfart krav anerkjent og akseptert av internasjonale luftfartsmiljøet er garantert av sertifikater utstedt av den estiske Luftfartsverket.

Vi innrømmer studenter på grunnlag av videregående opplæring. Varigheten av studiene er fire år, og studiene er gratis. Læreplanene har blitt delt inn i moduler for å gjøre arbeidsprosessen mer fleksibel og å gjøre det mulig å endre sin sekvens ved spesielle anledninger. Så grunnleggende ingeniør opplæring er gjennomført i samarbeid med estiske universiteter og spesialutdanning foregår i samarbeid med institusjoner luftfart, garanterer vi den beste treningen som finnes på markedet. Praktisk opplæring er organisert i luftfart bedrifter både i Estland og i utlandet.

Som vi på akademiet mener at livslang læring er nøkkelen til suksess, gir vi mulighet for å fortsette studiene på masternivå, samt faglig utvikling kurs til mennesker som er engasjert i luftfart.

I dag kan det sies at Estonian Aviation Academy er den best utstyrte luftfart utdanningsinstitusjon i de baltiske landene. Vi er stolte av våre moderne laboratorier og raskt utvikle simulator kompleks.

Våre studenter er i nær kontakt med sine potensielle arbeidsgivere fra helt i begynnelsen av sine studier. Læreplanene har blitt utviklet i samarbeid med ulike estiske luftfart institusjoner, hvis representanter har også noe å si i den Academy Board of Representantene.

Prinsippet vi har alltid fulgt er "Kvalitet først!" Derfor stor vekt har vært lagt på å utvikle kvalitetssystemet, og prøver å tilby våre studenter den beste utdanningen i best læringsmiljø mulig.

Steder

Ülenurme

Address
Lennu 40, Reola küla,
Ülenurme vald

61707 Ülenurme, Tartu County, Estland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: