Estonian University of Life Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppgaven til det estiske Universitetet for miljø-og biovitenskap er å sikre bærekraftig bruk av naturressurser og forbedre bygdeutvikling. &nbsp Universiteter, akkurat som mennesker, forskjellige fra hverandre. Den «karakter» til Universitetet er først og fremst uttrykt i sitt ansvar overfor samfunnet - i sin misjon. &nbsp Estonian University of Life Sciences er det eneste universitetet i Estland som prioriteringer i faglige og forskning gi en bærekraftig utvikling av naturlige ressurser som er nødvendige for eksistensen of Man, samt bevaring av kulturarv og habitat. &nbsp Som svar på samfunnets behov, har det estiske Universitetet for miljø og biovitenskap bli mer oppdatert, utdypet den eksisterende læreplaner og åpnet nye spesialiteter. Økt konkurranse om opptak stillinger reflekterer populariteten til disse spesialitetene. &nbsp Den estiske Universitetet for miljø-og biovitenskap er senter for forskning og utvikling på områder som landbruk, skogbruk, husdyrfag, veterinærvitenskap, landlige liv og økonomi, matvitenskap og miljøvennlig teknologi. &nbsp Vår University gjør en oppriktig innsats for å transformere seg fra en tradisjonell rent landbruk universitetet til en fordomsfri European University of Life Sciences. Den estiske Universitetet for miljø og biovitenskap som mål å garantere sine studenter en bred, forskningsbasert utdanning.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se Master - HealthcareStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master Of Science I Landskapsarkitektur

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Estland Tartu

Landscape Architecture fokuserer på inngrep i landskapet gjennom planlegging, ledelse og design. Internasjonal Master i landskapsarkitektur er samlet rundt begrepet landskapet ... [+]

Internasjonal Master i landskapsarkitektur er samlet rundt begrepet landskapet, som vanligvis forstås uterom, miljøer og steder og relasjoner mellom mennesker og disse rommene, miljøer og steder, både i form av aktiviteter og oppfatninger. Landscape Architecture er opptatt med landskap av alle typer, både urbane og rurale, og på alle skalaer fra de minste åpen plass til regionen.

Målet: Det overordnede målet er å sette studentene i stand til å bli profesjonelle landskapsarkitekter, primært gjennom European Federation of Landscape Architecture (EFLA) akkreditering. Programmet er utviklet for å reflektere EU Bologna-prosessen og EFLA kriterier.

Grad: sivilingeniør... [-]


Videoer

Estonian University of Life Sciences: Student Life

Kontakt

Estonian University of Life Sciences

Adresse, linje 1 Estonian University of Life Sciences Kreutzwaldi 1
51014 Tartu, Estland
HJemmeside http://www.emu.ee/
Telefon +372 731 3001