Estonian University of Life Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppdraget til det estiske universitetet for biovitenskap er å sikre bærekraftig bruk av naturressurser og styrke landsbygdsutviklingen.

Universiteter, akkurat som mennesker, skiller seg fra hverandre. Universitetets «karakter» er først og fremst uttrykt i sitt ansvar for samfunnet - i sitt oppdrag.

Det estiske universitetet for biovitenskap er det eneste universitetet i Estland, hvis prioriteringer i faglig og forskningsaktivitet gir bærekraftig utvikling av naturressurser som er nødvendige for menneskets eksistens, samt bevaring av arv og habitat.

Som svar på samfunnets behov har det estiske universitetet for biovitenskap blitt oppdatert, utarbeidet på eksisterende læreplaner og åpnet nye spesialiteter. Økt konkurranse om opptaksløsninger gjenspeiler populariteten til disse spesialitetene.

Det estiske universitetet for biovitenskap er sentrum for forskning og utvikling på områder som jordbruk, skogbruk, dyrevitenskap, veterinærvitenskap, landsbygdsliv og økonomi, matvitenskap og miljøvennlig teknologi.

Universitetet vårt gjør en oppriktig innsats for å forvandle seg fra et tradisjonelt rent landbruksuniversitet til et åpent europeisk universitet for biovitenskap. Det estiske universitetet for biovitenskap har som mål å sikre sine studenter en bred, forskningsbasert utdanning.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se Health Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master of Science i landskapsarkitektur

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Estland Tartu

Landscape Architecture fokuserer på inngrep i landskapet gjennom planlegging, ledelse og design. Internasjonal Master i landskapsarkitektur er samlet rundt begrepet landskapet ... [+]

Internasjonal Master i landskapsarkitektur er samlet rundt begrepet landskapet, som vanligvis forstås uterom, miljøer og steder og relasjoner mellom mennesker og disse rommene, miljøer og steder, både i form av aktiviteter og oppfatninger. Landscape Architecture er opptatt med landskap av alle typer, både urbane og rurale, og på alle skalaer fra de minste åpen plass til regionen.

Målet: Det overordnede målet er å sette studentene i stand til å bli profesjonelle landskapsarkitekter, primært gjennom European Federation of Landscape Architecture (EFLA) akkreditering. Programmet er utviklet for å reflektere EU Bologna-prosessen og EFLA kriterier.

Grad: sivilingeniør... [-]


Videoer

Estonian University of Life Sciences: Student Life

Kontakt

Estonian University of Life Sciences

Adresse, linje 1 Estonian University of Life Sciences Kreutzwaldi 1
51014 Tartu, Tartu County, Estland
HJemmeside http://www.emu.ee/
Telefon +372 731 3001