Estonian Business School (EBS)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Etablert i 1988, er EBS den eldste privateide virksomheten universitet som ligger i hjertet av Tallinn, Estland og Helsinki, Finland. EBS lærer entreprenørskap og bedriftsøkonomi på en praktisk måte ved bachelor-, master- og doktorgradsnivå.

internasjonalt perspektiv

Et økende antall studier på EBS er gjennomført på engelsk, og tilbyr en mulighet til å bygge et internasjonalt nettverk av kontakter. Med mer enn 1500 studenter og internasjonale fakultetet EBS oppgave er å gi driftige folk med faglig kunnskap, praktiske ferdigheter og etiske verdier, som kan implementert i internasjonale karrierer. EBS har et internasjonalt perspektiv, noe som betyr at skolen har en voksende rykte som leverandør av gode, praksisbasert og faglig strenge utdanning for studenter fra alle deler av verden. EBS Studentrådet og dets International Club arrangerer ulike programmer for internasjonale studenter både i og utenfor klasserommet, som gjør sitt opphold spesielt minneverdig. EBS har over 70 partner universiteter i Europa, Amerika, Australia og Asia, slik at omfattende utveksling av studenter og forelesere. Over 30% av EBS student kroppen er internasjonale studenter. I 2011 EBS åpnet en campus i Helsinki. EBS har over 4500 studenter som ifølge en studie av Statistisk Estland tjene høyere månedlig inntekt enn de nyutdannede av andre estiske universiteter. I 2016 ble EBS engelskspråklige bachelornivå International Business Administration studiet først i Estland for å motta EPAS akkreditering, som er blant de høyeste nivå anerkjennelse handelshøyskoler kan motta.

historie

Når EBS ble grunnlagt i 1988, det var den første institusjonen i Estland for å innføre diplom business utdanning. Siden bedriftsøkonomi ikke eksisterte i sovjetiske universiteter, var det ingen undervisning tradisjon, ingen fakultetet og ingen lærebøker: en vanskelig utgangsposisjon. Foruten universitet, har Estonian Business School konsernet etablert EBS High School i 1997 og konsern Training Centre i 1993. Å gi studentene en internasjonal erfaring, signert EBS en dobbel diplom avtale med Lancaster University Management School i 2007. I 2010 fikk EBS lisensiert for ubegrenset sikt for å kjøre studieprogram på bachelor-, master- og doktorgradsnivå innen økonomi og administrasjon, noe som gjorde oss den eneste private universitetet i Estland. Et år senere, 2011, EBS åpnet en campus i Helsinki, Finland. I 2016 ble EBS engelskspråklige bachelornivå International Business Administration studiet først i Estland for å motta EPAS akkreditering, som er blant de høyeste nivå anerkjennelse business programmer kan motta. EPAS akkreditering deles ut av European Foundation for Management Development (EFMD).

Hvorfor studere på EBS?

  • Høyt rangert og akkrediterte studietilbud - EBS er den første i Estland for å motta EPAS akkreditering og har blitt tildelt av Eduniversal blant verdens topp 300 beste handelshøyskoler. Alle EBS bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer har blitt akkreditert av departementet for utdanning og vitenskap i Republikken Estland.
  • EBS utvikler kunnskap og ferdigheter i våre studenter som er nødvendige og relevante for samfunnet i et langsiktig perspektiv.
  • Med globale partnere, gir EBS konkurransefortrinn til alle interessenter begge, på personlig og profesjonelt nivå.

Alumni profil

EBS er stolt av, og respekterer alle sine alumni. Det er bilder av alle studenter på veggene i skolen, ikke bare av dem som har fått offentlig anerkjennelse. Det er umulig å kutte i stein "kunstnere av livet", entreprenører eller akademikere, fordi hver person har sin uvurderlige bidrag til samfunnet å gjøre. Rektor på EBS, sier professor Arno Almann at studenter og alumni av en handelshøyskole er mer rasjonelle og målrettede mennesker som verds utsiktene til fremtidige muligheter at utdanning vil utstyre dem med. "Ifølge nyere forskning, har EBS alumni vært en av de mest vellykkede universitetsutdannede i Estland. Fjerdedel av respondentene har fått et bedre jobbtilbud på grunn av den mottatte utdanning. Suksessen til sine tidligere studenter har vært den beste anerkjennelse til business school, "forsikret Prof Arno Almann. I tillegg til utdanning, EBS alumni verdsetter også kontaktene de har mottatt og internasjonalisering av universitetet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Akkrediteringer

1

Se MA » Se BA'er » Se PhD » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma internasjonal business administration

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Estland Tallinn

De to-års fulltids Masterprogram i International Business Administration er utformet for studenter med Bachelor Degree i økonomi og administrasjon, økonomi eller ledelse eller tilsvarende. Det tilbyr spesialister i sitt felt for å fokusere på områder av markedsføringsledelse til å bli eksperter på sitt felt. Forelesninger holdes på kveldstid, slik at du kan arbeide eller delta på andre ansvarsområder i løpet av dagen-tid. [+]

De to-års fulltids Masterprogram i International Business Administration er utformet for studenter med Bachelor Degree i økonomi og administrasjon, økonomi eller ledelse eller tilsvarende. Det tilbyr spesialister i sitt felt for å fokusere på områder av markedsføringsledelse til å bli eksperter på sitt felt. Forelesninger holdes på kveldstid, slik at du kan arbeide eller delta på andre ansvarsområder i løpet av dagen-tid.

Internasjonal Business Administration Programmet har 3 spesialiseringer:

Markedsføringsledelse (kun undervist i EBS Tallinn Campus) Finans og regnskap (kun undervist i EBS Tallinn Campus) Organisasjonsendring og ledelse (kun undervist i EBS Helsinki Campus) ... [-]

Videoer

Estonian Business School

What do you like in Estonian Business School

Kontakt

Estonian Business School

Adresse, linje 1 Estonian Business School A. Lauteri 3
10114 Tallinn, Harju County, Estland
HJemmeside http://www.ebs.ee/
Telefon +372 665 1340