Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Tartu (UT) er Estlands ledende senter for forskning og opplæring. Det er det eneste universitetet i Baltikum rangert på Topp 1,2% av verdens beste universiteter (QS World University Rankings 2017-18). UT ble grunnlagt i 1632 og er det eneste klassiske universitetet i Estland. Det er mer enn 13 000 studenter studerte ved UT (inkl. 1300 internasjonale studenter (2016)) og UT har 3800 ansatte (inkl. 1800 vitenskapelig ansatte (190 professorer)). For å støtte og utvikle den faglige kompetansen til sine studenter og akademiske ansatte har universitetet 80 partneruniversiteter i 31 land.

UT inkluderer 4 fakulteter og 4 høyskoler. Mesteparten av UT ligger i Tartu, Den nest største byen i Estland; imidlertid sine høgskoler ligger i Pärnu, Viljandi og Narva. Tartu har en befolkning på 100 000, og en femtedel av innbyggerne er studenter.

Tartu er en livlig studentby. Hvert studieår starter med freshman dager og høydepunktene i hvert semester er våren og høsten Student Dager, en ukelang festival av hendelser spesielt for studenter. UT har mange studenter klubber og foreninger, alt fra profesjonelle organisasjoner til uformelle grupper. For internasjonale studenter ESN Tartu er hovedorganisasjonen som fokuserer sin oppmerksomhet på internasjonale studentenes trivsel.

UT verdensklasse forskning er grunnlaget for sin høye kvalitet på utdanning. Flere PhD-grader er forsvunnet på UT enn i alle andre estiske universiteter: 120 PhD-grader ble forsvunnet bare ved UT i 2016 (239 på andre estiske universiteter). UT tilhører TOP 1% av verdens mest kiterte universiteter og forskningsinstitusjoner innen klinisk medisin, kjemi, miljø og økologi, geovitenskap, plante- og dyrevitenskap, geovitenskap, samfunnsvitenskap (generell), molekylærbiologi og genetikk, Biologi og biokjemi, neurovitenskap og oppførsel, psykiatri og psykologi (ISI Web of Science 2017). I alt 42 UT-forskere tilhører de 1% av de mest citerte forskerne i verden (ISI Web of Science 2017), inkludert programleder for MSc i Software Engineering Professor Marlon Dumas.

UT tilbyr et bredt utvalg av programmer og unike disipliner for studenter. UT deltar også i flere Erasmus Mundus og andre felles masterprogram levert i samarbeid med verdens ledende universiteter. UT følger Bologna-prosessen i organiseringen av sin undervisning og Bachelor-Master (3 + 2) system av studiemoduler. Lengden på doktorgradsstudiet er 4 år. Studieåret starter i begynnelsen st av september hvert år.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

University of Tartu

2-årig masterprogram forbereder spesialister for finansiell sektor, bank og forsikring. ... [+]

2-årig master Aktuarmessige og Financial Engineering forbereder spesialister for finansiell sektor, bank og forsikring i kvantitative metoder for risikovurdering og sikring, og gir kunnskap og ferdigheter i to hovedområder - finansiell engineering og forsikring matematikk.

Hvorfor Aktuarielle og Financial Engineering? Spesiell vekt på anvendt matematiske modeller og kvantitative metoder. Kun program av denne typen i regionen, møte EU pedagogiske standarder i aktuarmessige matematikk.

Student hovedstaden i Estland .

[-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Designet for advokater som er interessert i å forfølge karrierer innen informasjonsteknologi og cybersikkerhet, tog programmet høyt kvalifiserte IT Law eksperter sårt til ... [+]

Designet for advokater som er interessert i å forfølge karrierer innen informasjonsteknologi og cybersikkerhet, tog programmet høyt kvalifiserte IT Law eksperter sårt tiltrengt på advokatfirmaer, IT-selskaper, offentlige etater, internasjonale organisasjoner og konsulentfirmaer. Studentene vil nyte full tilgang til UT tjenester og full deltakelse i alle hendelsene i IT Law Programme.

Praktisk fokus: en betydelig del av undervisningen i dette programmet vil simulere virkelige situasjoner. Studentene får tilgang til 30 IT Law utøvere og IT-spesialister fra hele verden deltar i programmet.

[-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Programmet gir omfattende kunnskap om prinsipper, forskrifter, fag og praksis i internasjonal rett og menneskerettigheter. ... [+]

International Law and Human Rights er et to-årig masterprogram som gir omfattende kunnskap om prinsipper, forskrifter, fag og praksis innen internasjonal rett og menneskerettigheter.

Hvorfor studere internasjonal lov og menneskerettigheter? Studentene får c omprehensive kunnskap innen internasjonal rett og menneskerettigheter. Programmet har som mål å gi et godt komparativt perspektiv på spørsmål om folkerett og menneskerettigheter, stole på vår historisk erfaring og geografisk posisjon - Estland ligger der "Vesten" og "East" møte. Praksis er en obligatorisk del av studiet. [-]
Estland Tartu
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MA

University of Tartu

Lyd og visuell teknologi gir deg muligheten til å studere to av de mest engasjerende og raskt utviklende feltene innen kunst og kultur. Du velger enten lyd eller visuell ... [+]

Lyd og visuell teknologi gir deg muligheten til å studere to av de mest engasjerende og raskt utviklende feltene innen kunst og kultur. Du velger enten lyd eller visuell teknologi som hoved spesialitet, UT vil du også få en grundig arbeidskunnskap til det andre feltet.

Utover dine kjernespesialiteter vil du utvikle dine ferdigheter i entreprenørskap, samarbeid og prosjektledelse. Øvelsen er kjernen i læreplanen, og du vil bruke det du lærte i klasserommet med en gang med praktiske aktiviteter og ved å jobbe i kreative lag.

Hvorfor studere lyd og visuell teknologi ved University of Tartu ?Utdanning av høy kvalitet. University of Tartu tilhører de beste 1,2 prosent av ver... [-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Vi gir en omfattende læreplan i økonomier i Asien og Midt-Østen, politikk, språk og samfunn, en fleksibel og personlig studieplan, og et multinasjonalt studiemiljø. Progr ... [+]

Asia og Midtøsten er to av de mest fascinerende og raskt voksende områdene i verden, som skaper utfordringer og tilbyr muligheter for det 21. århundre. I 2050 vil nesten 60% av verdens forbrukere bo i regionen, Kina vil være en ubestridelig supermakt, hindi, bengalsk og urdu vil dominere mye av verdensverdenen, islam vil forandre seg og diversifisere på grunn av sin kontakt med modernitet og migrasjon vil fortsette å presse UT på Midtøsten.

Vi gir en omfattende læreplan i økonomier i Asien og Midt-Østen, politikk, språk og samfunn, en fleksibel og personlig studieplan, og et multinasjonalt studiemiljø. Programmet skaper skreddersydde studiepakker på våre partneruniversiteter over hele Asia og Midtøsten, og vurderer behovet for å finjustere dine praktiske ferdigheter gjennom praktikplasser (inkludert i programmet) i private selskaper, statlige organisasjoner og frivillige organisasjoner.... [-]

Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Programmet integrerer empirisk og teoretisk forståelse av demokrati og styresett, de to essensielle parametre for politiske utviklingen i den moderne verden. ... [+]

Er demokrati erobre verden som den mest akseptert modell for politisk og sosial utvikling? Er demokrati å bli overveldet av globaliseringen, populær misnøye med politikk og fornyet autoritære tendenser? Hvordan kan demokratiske politiske ledere styre og beholde legitimitet i verden i dag?

Dette er de viktigste utfordringene å takle som en profesjonell i dette feltet. Masterstudiet i Demokrati, styring og tilbyr deg kunnskap og ferdigheter til å være en del av denne søken etter løsninger.

Masterstudiet integrerer empirisk og teoretisk forståelse av demokrati og styresett. Forstå dem er nøkkelen for å bygge en vellykket karriere i moderne regjeringen, det sivile samfunn, politikk og internasjonale organisasjoner. Programmet gir inngående kunnskap om historien om demokrati, moderne demokratiske institusjoner, offentlig politikk og styring, valg og politisk atferd, ethnopolitics, og etikk. ... [-]

Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Programmet gir studentene analytiske verktøy og ferdigheter til å forstå de politiske, historiske og økonomiske utviklingen i Russland, EU, og delte nabolaget deres. ... [+]

EU - Russland Studies masterstudiet (Eurus) er et unikt tverrfaglig program som kombinerer ulike disipliner som statsvitenskap, komparativ politikk, internasjonale relasjoner, økonomi, jus, historie og kulturstudier. Programmet binder sammen studiet av to regioner - Europa og Russland - I en læreplanen, som gir en helhetlig forståelse av politiske, sosiale og økonomiske utviklingen i EU og medlemslandene, samt i Russland og dets naboland overgangen land.

Målet med EU-Russland Studies MA-programmet er å gi globalt arbeidsmarked med eksperter innen EU-russiske anliggender for offentlig og privat sektor. Gitt den generelle voksende komplekse forholdet mellom EU og Russland - det er et økende behov for spesialister utdannet i EU og Russland anliggender.... [-]

Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

... [+]

i statlige institusjoner, universiteter og forskningsinstitusjoner, IT-selskaper, museer, forlag kulturell utveksling organisasjoner i Estland og i utlandet. Universitetet i Tartu tilhører (QS og rangeringen). Det ligger i Tartu, den nest største byen i Estland, som er kjent som Student hovedstaden i Estland. 13 000 studenter er immatrikulert ved Universitetet i Tartu, inkl. 1300 internasjonale studenter.

[-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

MA i filosofi gir en systematisk oversikt over feltet av filosofi, teoretiske utviklingen, begreper og metoder for filosofisk forskning. ... [+]

Filosofi er et unikt 2-årig mastergradsprogram som tar sikte på å gi studentene ferdigheter og kunnskaper om forskningsmetodene i den moderne filosofien. Studentene kan velge mellom fire studieretninger: filosofihistorie, praktisk filosofi, vitenskapsteori og teoretisk filosofi. Programmet har fokus på forskning: alle studenter vil jobbe tett sammen med en veileder som skal hjelpe studenten utforme programmet basert på studentens interesser; studenter kan delta mange internasjonale forskningsmiljøer og konferanser og studentenes masteroppgaven må være på artikkelnivå.

Hvorfor studere filosofi? Unikt program: gir en generell oversikt over filosofi med fire spesialiseringer; Internasjonalt koblet fakultetet og internasjonal stab, mange verdensberømte gjesteforelesere; Studie-relaterte workshops og konferanser; Integrering i up-to-date filosofi litteratur; Gode forskningsmuligheter: studenter kan bidra til pågående forskning og delta på konferanser. Bredt utvalg av litteratur: Institutt for filosofi og Senter for etikk har et felles bibliotek som samler systematisk både klassisk og up-to-date litteratur; Internasjonale karriere potensielle: nyutdannede kan fortsette sine studier eller arbeid på alle felt fra offentlig sektor til næringsliv og journalistikk. ... [-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Programmet utdanner spesialister som er i stand til å gjennomføre IKT-løsninger til styringsprosesser i bedrifter. ... [+]

The Innovation and Technology program utdanner spesialister som er i stand til å implementere IKT-løsninger til styringsprosesser av bedrifter og dermed hjelpe bedrifter til å vokse gjennom mer merverdi skapt. Kvalifiserte studenter bør ha en bachelorgrad i økonomi eller IKT relaterte felt

.

[-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

MA i Quantitative økonomi gir studentene sterk forberedelse i moderne økonomisk teori og økonometriske analysemetoder. ... [+]

Quantitative Economics er et 2-årig mastergradsstudium som gir studentene sterk forberedelse i moderne økonomisk teori og økonometriske analysemetoder gjør dem i stand til å analysere og forutsi økonomiske prosesser. Programmet har et spesielt fokus på mikro-og makroøkonomisk teori og det gir trening i å løse reelle økonomiske problemer via anvendelse av state-of-the-art økonomiske analyseteknikker. Den nyutdannede vil være i stand til å fortsette sin utdanning i internasjonale nivå økonomi PhD-programmer eller følge en karriere som analytikere i banker, offentlige virksomheter, konsultasjon bedrifter og internasjonale selskaper.

Etter endt program, skal studenten: vet de viktigste begrepene i økonomi og har fått ferdighetene til å gjøre kritiske vurderinger over anvendelsen av disse begrepene; har ervervet evnen til å anvende både mikro-og makroøkonomiske modeller for å analysere de problemer som oppstår i økonomisk praksis; vet hvordan man verbalt, grafisk, matematisk og empirisk analyse og prognose både atferden til aktørene i økonomien, og også effekten av statlig politikk. Målgruppe ... [-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

... [+]

fungere som en megler mellom ulike interessegrupper innen immaterielle kulturarven;

Hvorfor Universitetet i Tartu? Tre UT enheter spesialister på ulike aspekter av feltet: Institutt for etnologi og Folklore, etablert i 1919, og Institutt for indiansk håndverk av UT Viljandi Culture Academy. Fakultetet til student ratio er utmerket og studenter får individuell oppmerksomhet. Internasjonale møter, tidsskrifter, gjesteforelesninger, utstillinger og samarbeid med minne institusjoner og bedrifter gi en hands-on studie opplevelse. Ingen skolepenger for de fleste studenter! [-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Masterstudiet kombinerer omfattende studie av internasjonale relasjoner som en akademisk disiplin og politisk praksis med inngående forståelse av en eller flere viktige r ... [+]

Masterstudiet av Internasjonale relasjoner og regionale studier kombinerer omfattende studie av internasjonale relasjoner som en akademisk disiplin og politisk praksis med inngående forståelse av en eller flere viktige regioner i verden, inkludert EU, Russland og Eurasia, og Østersjøregionen.

Hvorfor studere internasjonale relasjoner ved Universitetet i Tartu? Universitetet i Tartu tilhører de beste 1,2 prosent av verdens beste universiteter (QS og Rangeringen) Den forskning og undervisning innen IR ved UT er internasjonalt synlig og anerkjent plasserer oss blant de beste IR skoler i Øst- og Sentral-Europa. Omfattende internasjonalt samarbeid med universiteter i USA (George Mason University, George Washington University), ulike universiteter i Europa, partnerinstitusjoner i Russland (Higher School of Economics, MGIMO og andre), og store internasjonale faglige nettverk (f.eks PONARS-Eurasia, EISA , CEEISA). Interessant geografisk beliggenhet: Estland er en av de minste EU-landene som ligger i sentrum av Østersjøregionen og på Russlands dørstokk. Siden 1989 har Estland vært i sentrum av demokratiske, økonomiske og geopolitiske endringer i Øst-Europa. Avanserte studiemuligheter, gode biblioteker, velutstyrte datarom og moderne residence halls. Interaktive og innovative undervisningsformene er mye brukt. Et bredt utvalg av muligheter til å studere i utlandet, inkl. Erasmus + avtaler og ISEP. Å studere i Tartu er både attraktivt og rimelig - opplæring av høy kvalitet til en lav pris i et land som er samtidig både gamle og svært moderne, med nærhet til naturen og teknologisk avanserte, stolt av sin unike kultur og tradisjoner, og åpen for verden. ... [-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Studier ved Institutt for semiotikk ved universitetet i Tartu, en av de viktigste sentre for semiotikk i verden. ... [+]

Semiotikk er et 2-årig mastergradsstudium som gir tverrfaglig bakgrunn og gir et teoretisk grunnlag for anvendelse av semiotiske ideer til et bredt spekter av disipliner og vitenskapelig studie. Semiotikk er den generelle studiet av tegn prosesser, eller semiosis. Programmet binder sammen teorien om semiotikk og tre kjernemoduler - kulturell semiotikk, Biosemiotikk og sociosemiotics.

Hvorfor studere semiotikk ved universitetet i Tartu? Tradisjonen of excellence i semiotisk teori i Tartu ble etablert av Yuri Lotman i 1960, grunnleggeren av semiotikk av kultur og Tartu-Moskva Semiotiske School, samt den eldste tidsskrift for semiotikk, Sign Systems Studies; UT er en av få institusjoner i verden undervisningen fulle master og PhD grad programmer i semiotikk siden 1993; Som en av verdens viktigste sentre for semiotikk, Universitetet i Tartu samarbeider og blir jevnlig besøkt av professorer fra hele verden: Myrdene Anderson, Paul Bouissac, John Deely, Dinda Gorlée, Jesper Hoffmeyer, Winfried Noth, Roland Posner, Frederik Stjernfelt, Eero Tarasti etc .; De fineste samlinger av semiotiske materialer i Tartu inkluderer minnesmerket bibliotek av Thomas Sebeok, en av verdens ledere i det 20. århundre semiotikk, og Senter for Jakob von Uexküll, en baltisk tysk hvis verker har vært svært viktig for utviklingen av Biosemiotikk. Målgruppe ... [-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

1-års online program gir faglig utvikling for folk som ønsker å bruke undervisningsteknologi mer effektivt. ... [+]

Educational Technology er en online 1-årig program designet for å gi en mulighet for faglig utvikling for folk som jobber i stillinger som innebærer undervisning og ønsker å bruke undervisningsteknologi mer effektivt i sitt arbeid.

Fleksibiliteten av programmet og stort fokus på e-læring gjør det spesielt godt egnet til de av dere som går på jobb - enten det er utenfor Tartu eller i et annet land.

Hvorfor Educational Technology? Den fleksible ett-årig program er hovedsakelig nettbasert - du trenger ikke å flytte for å studere. Major vekt legges på samarbeid for å fremme elevenes ferdigheter i samarbeid og hjelpe dem å utvikle et nettverk av kolleger til å stole på i sitt yrkesliv. Som en stor innovasjon, er masteroppgaven gjøres som gruppearbeid i små grupper. Programmet er preget av en problembasert tilnærming og en stor mengde praktisk trening. Det finnes ingen tilsvarende programmer i regionen. ... [-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Programmet kombinerer styring og design av spa-produkter, medisinske og fritid behandlinger og velvære. ... [+]

Helse og velvære Service Design and Management er et unikt 2-årig mastergradsstudium som tar sikte på å gi studentene den nødvendige teoretiske kunnskaper, faglig kompetanse og praktiske verktøy som kreves for å arbeide i velvære, spa eller andre beslektede organisasjoner på ledernivå. Programmet kombinerer styring og design av spa-produkter, medisinske og fritid behandlinger, velvære, fitness, og helserelaterte tjenester. Det er det eneste som ligner masterstudiet i hele Europa.

Hva slags ferdigheter og kompetanse vil studentene tilegne seg? Gjestfrihet og kvalitetsstyring; Kreative og innovative entreprenørskap; Bærekraftig utvikling; Strategisk, finansiell og operativ ledelse; Tjenestedesign og utvikling; Ledelse og markedsføring for velvære og spa; Forståelse av det grunnleggende spa-behandlinger; Wellness filosofi; Prosjektledelse og forskning. ... [-]
Estland Tartu
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

University of Tartu

Excellence in Analytical Chemistry (hver) er en internasjonal toårig Erasmus Mundus Joint Master Degree program som gir studentene en unik mulighet til å studere ved to f ... [+]

Programmet gir sterke kunnskaper og ferdigheter i både grunnleggende og anvendt aspekter av moderne analytisk kjemi.

Programmet er undervist av et konsortium av fire universiteter: Universitetet i Tartu (UT, koordinator), Estland; Uppsala universitet (UU), Sverige; Universitetet Claude Bernard Lyon 1 (UCBL), Frankrike; Åbo Akademi University (AAU), Finland.

Doble grader er utstedt etter fullført studier. Den første grad vil være fra UT og den andre fra UU, UCBL eller AAU.

Det første året er brukt på UT, mens det andre året blir brukt enten på UCBL, UU eller AAU. Valget av det andre året studiestedet er bestemt gjennom en konkurransedyktig prosess basert på studenten preferanse og første semester akademiske resultater.... [-]

Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Master i Anvendt målevitenskap gir grundig kunnskap og ferdigheter i de områdene av laboratoriet og teknologiske målinger. ... [+]

Anvendt Measurement Science er en 120 studiepoeng masterprogrammet gir inngående kunnskap og ferdigheter i de områdene av laboratoriet og teknologiske målinger, testing og kjemiske analysemetoder, kvalitetssystemer, metrologi og tilhørende økonomiske og juridiske aspekter. Studier utført i "Chemicum" bygning, en av de beste forsknings- og utdanningstjenester i Nord-Europa.

Hvordan vil denne graden utvikle studentenes potensial? Grundig kunnskap og ferdigheter i laboratorie og teknologiske målinger, metoder for testing og analyse, faktorer som påvirker resultatene, metoder for å beregne måleresultater, dokumentere måleresultater, kvalitetssystemer; Ferdigheter som er nødve... [-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Det internasjonale masterstudiet i informatikk forbereder studentene for å bli ledende spesialister i offentlige og private organisasjoner og for videre studier på doktor ... [+]

Det internasjonale masterstudiet i informatikk forbereder studentene for å bli ledende spesialister i offentlige og private organisasjoner og for videre studier på PhD-nivå i Computer Science.

Etter å ha passert pensum studenten har tilegnet seg de kjernen kunnskap innen informatikk og kan bruke den til å analysere og løse praktiske problemer.

Pensumet starter med en kjernemodul hvor studentene får grunnleggende ferdigheter innen datavitenskap (24 studiepoeng). Du kan velge en av de fem spesialiseringsmodulene (24 studiepoeng). I tillegg har pensum en masters seminarmodul (12 studiepoeng), valgfagsmodulen (12 sp), øvelsesmodulen (12 sp). Du kan ta 6 studiepoeng valgfrie emner fra noen av universitetets fagområder. I slutten av studiet må du sende inn en masteroppgave (30 studiepoeng).... [-]

Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Den 2-årige masterstudiet i geoinformatics for Urbanised Society forbereder høyt kvalifiserte spesialister på håndtering og analyse av geografiske data og utvikling av be ... [+]

Den 2-årige masterstudiet i geoinformatics for Urbanised Society forbereder høyt kvalifiserte spesialister på håndtering og analyse av geografiske data og utvikling av beslutningsstøttesystemer for offentlig, privat og frivillig sektor. Spesiell vekt på programmet er satt på utvikling av praktiske ferdigheter til elevene.

Kombinerer geografi og IT i en alder av Big Data. Gir verktøy for å analysere sosiale og naturlige prosesser i verdensrommet for tverrfaglig beslutnings og politikk. Lærer full syklus av romlige data management fra feltarbeid og datainnsamling mot å visualisere planlegging løsninger.

Student hovedstaden i Estland .

[-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

høyt kvalifiserte roboticists, datamaskin og plass ingeniører . . Studenter kan også ta ledelse og økonomi kurs for å kunne starte egen virksomhet. Moderne bygninge ... [+]

høyt kvalifiserte roboticists, datamaskin og plass ingeniører

. . Studenter kan også ta ledelse og økonomi kurs for å kunne starte egen virksomhet. Moderne bygninger og laboratorier: studie bygning Physicum ble åpnet i 2014 og dens 13.000 kvadratmeter gir moderne fasiliteter for forskning i fysikk, materialvitenskap og nanoteknologi. Studentene får kunnskap om både maskinvare og programvare. Stor stipend muligheter: de fleste elevene får en undervisning-fraskrivelse stipend, månedlig stipend også tilgjengelig Nyutdannede er klar til å jobbe i industrien, samt innen forskning, utvikling og innovasjon. [-]
Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

MSc i programvareteknikk gir generell programvareingeniørferdighet og spesialiserte ferdigheter i bedriftssystemer og innebygde sanntidssystemer. ... [+]

Software Engineering er et 2-årig masterstudium som tar sikte på å gi studentene avanserte programvareutvikling og ledelsesevner, samt spesialiserte ferdigheter innen to store applikasjonsdomener: bedriftssystemer og innebygde sanntidssystemer. Det leveres i fellesskap av University of Tartu og Tallinn University of Technology. Ved uteksaminering vil studentene få et vitnemål fra begge universitetene.

Programmet vil gi spesialiserte kunnskaper og faglige ferdigheter som trengs i en karrierevei som fører til avanserte tekniske roller (f.eks. Programvareanalytiker, arkitekt eller forskningsingeniør) eller lederroller (f.eks. Prosjekt / teamleder eller teknologibetjent). Nyutdannede fra programmet har ferdighetene til å bli med i den svært dynamiske programvareindustrien i Baltikum, Nord- og Øst-Europa.... [-]

Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Hovedformålet med programmet er å utdanne spesialister med ferdigheter og kunnskaper som vil hjelpe dem med å finne jobber og bidra til suksess for ulike bedrifter som ar ... [+]

Hovedformålet med programmet er å utdanne spesialister med ferdigheter og kunnskaper som vil hjelpe dem med å finne jobber og bidra til suksess for ulike bedrifter som arbeider innen industriell eller medisinsk bioteknologi, sirkulær bioekonomi, bioprosessering etc. De nyutdannede vil ha en forståelse og praktisk erfaring som dekker de viktigste industrielle bioprosesser, gjæring, utforming av biologiske systemer, industriell bioteknologi og biomedisinsk teknologi. Læreplanen legger vekt på praktisk trening og gir praktik i ulike selskaper som er aktive innen bioteknologi og biomedisinsk teknologi.

Mastergraden tilbyr karrieremuligheter innen industriell bioteknologi i EU og over hele verden. Den nordiske og baltiske regionen er et spesielt attraktivt arbeidsmarked der selskaper søker etter unge talenter med spesielle ferdigheter innen syntetisk biologi og industriell bioteknologi. Norden er et av de raskest voksende knutepunktene i verden innen industriell bioteknologi og forventer å ansette tusenvis av nyutdannede spesialister de kommende årene.... [-]

Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Tartu

Materials Science and Technology er et masterprogram med fokus på å utvikle og kommersialisere nye materialer og deres anvendelser. Studier av materialvitenskap og det gr ... [+]

Materials Science and Technology er et masterprogram med fokus på å utvikle og kommersialisere nye materialer og deres anvendelser. Studier av materialvitenskap og det grunnleggende om entreprenørskap er kombinert med aktiviteter som tar sikte på å skape et produkt og dets produksjonsteknologi.

Studiet gir kunnskap om teoretiske prinsipper for materialvitenskap, testing og utredningsmetoder og utvikling og design av materialer. Studentenes utviklingsprosjekter gjøres i samarbeid med vitenskapelige laboratorier hvor de også utfører den eksperimentelle delen av masteroppgaven.

Nyutdannede kan jobbe som spesialister innen materialutvikling i produksjonsbedrifter og forskningsinstitusjoner, starte og drive nye små og mellomstore bedrifter som håndterer materialer eller fortsette studiene på doktorgradsnivå.... [-]

Estland Tartu
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk

Get Inspired!

University of Tartu
Address
Ülikooli 18
50090 Tartu, Tartu County, Estland
Nettsted
Telefon
+372 737 5100