Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Aalto University Executive Education Ltd tilbyr lederutdanning, profesjonell utviklingstjenester og opplæring med tre merker som har sterke bånd til Aalto Community. Det er vårt oppdrag å bygge en bedre verden gjennom bedre ledelse.

Hvert år drar rundt 6000 mennesker fra 1000 organisasjoner nytte av vår effektive, målorienterte og omfattende læringserfaring. Vi pleier og utvikler kunnskap og ferdigheter hos individer og fremmer selvtillit. Vi bygger individuelle læringsveier og meningsfulle karrierer, samt arkitekturer for å utvikle kompetanse i hele organisasjoner. Du vil også lage de beste forretningsnettverkene hos oss.

Aalto University Executive Education Ltd er heleid av Aalto University. Gjennom samarbeidet med Aalto University bringer Aalto University Executive Education Ltd en tverrfaglig tilnærming og nye, innovative læringsmetoder til utvikling av eksperter og ledere.

Aalto University Executive Education har to festninger: Helsingfors-kontoret koordinerer vår virksomhet i Europa, mens Asia-Pacific-virksomheten ledes fra Singapore. I tillegg til Finland og Singapore tilbyr vi utdanningsprogrammene våre flere steder over hele verden.

Visjon og strategi

Vi har som mål å være den mest etterspurte nordiske partneren for å støtte transformasjon i både private og offentlige organisasjoner, spesielt i forhold til vekst og digitalisering. Vi bygger en posisjon som en etablert tankeleder innen utvalgte Aalto University fokusområder i utvalgte markeder. Aalto University er en globalt unik flerfaglig institusjon, der kunst og vitenskap møter teknologi og næringsliv. Videre vil vi befeste vår posisjon som den enestående lederutviklingsinstitusjonen i Norden når det gjelder omdømme, omfang og omfang.

Vårt oppdrag er å bygge en bedre verden gjennom bedre ledelse. Vi ønsker å være kjent for våre gjennomslagskraftige, målorienterte og omfattende læringsopplevelser gjennom individets karriere, ved å være deres foretrukne plattform for livslang læring. Vi guider enkeltpersoner på deres personlige utviklingsreiser gjennom kuratert innhold, identifisering av nye emneområder, og ved å gi en kontekst for utvikling av profesjonell identitet. I sammenheng med livslang læring fokuserer vi på to hovedstrategiske områder: digitalisering av læring og læring av digitalisering. I tillegg er en sentral del av visjonen vår å gjøre en solid og bærekraftig samfunnseffekt gjennom organisasjonene og individene vi jobber med.

Finansielle indikatorer

Virksomheten til Aalto University Executive Education Ltd gir en betydelig inntekt til universitetssamfunnet i forskjellige former som utbytte, skolepenger og husleie. I 2018 utgjorde det økonomiske fotavtrykket til Aalto University Executive Education i Aalto-samfunnet cirka 3,7 millioner euro (3,1 millioner euro i 2017).

119306_ScreenShot2019-08-05at10.34.13AM.png

Akkrediteringer og nettverk

Aalto University Executive Education Ltd er en internasjonalt anerkjent organisasjon for utdannelse og lederutvikling. Som en del av Aalto University har vi 'Triple Crown' av akkrediteringer, de tre mest respekterte bedriftsuniversitetsakkrediteringene, gitt til bare 0,5% av verdens handelshøyskoler: AACSB, AMBA og EQUIS.

En av Aalto EEs styrker er et mangfoldig internasjonalt nettverk som vi holder oss oppdatert om den siste internasjonale kunnskapen og trender: UNICON (The International University Consortium for Executive Education), EFMD (The European Foundation for Management Development), og PIM ( Partnership in International Management). Aalto University School of Business er også medlem av CEMS, et nettverk forent av de ledende europeiske universitetene og større selskaper.

Financial Times Rankings

Aalto EE rangerte 38. globalt i Financial Times Executive Education-generelle rangering i 2019 og er derfor innenfor den øverste prosent av leverandørene av lederutdanning i verden. Financial Times-rangeringen inkluderer bare de 50 beste leverandørene av lederutdanninger. Globalt tilbys lederutdanning og MBA-programmer av rundt 4000 institutter.

I 2018 var Aalto Executive MBA igjen det eneste finske programmet som holdt fast på sin plass blant de 100 beste i Financial Times 'årlige globale rangering. Aalto EEs EMBA-program rangerer 46. plass i Europa og 93. sammenlagt . Over 3000 EMBA-programmer tilbys for tiden rundt om i verden, og bare de 100 beste gjør det til Financial Times 'rangering.

Rangeringen forsikrer kundene våre i verdensklasse kvalitet på programmets innhold, metoder og fakultet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Join Us to Make a Better World through Better Leadership

Address
3C Mechelininkatu
00100 Helsinki, Finland