Aalto University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Aalto universitetet

Være en game changer. Ønsker du å skape noe unikt? Endre samfunnet, utvikle en ny innovasjon - eller en helt ny industri?

Aalto universitetetTror vi på nysgjerrighet og vi oppfordrer våre studenter til å utforske det ukjente og gjøre ting på en helt ny måte. Vi tilbyr den høyeste utdanningsnivået i næringslivet, kunst og design, arkitektur og teknologi i Finland.

Frihet til å velge

Aalto universitetet grader komme i gang for en vellykket karriere. I Helsinki og på tilstøtende Otaniemi campus, Master og doktorgradsprogrammer trekke dyktige akademikere fra hele verden. Studenter får heftige rabatter i transport, overnatting og bespisning. Med unntak av felles programmer, lader Aalto universitetet ingen skolepenger.

Aalto University School of Business er den første handelshøyskolen i de nordiske landene for å ha fått alle tre etikettene av fortreffelighet fra verdens ledende handelshøyskole akkrediteringsorganer: AACSB, AMBA og EQUIS. Dette Triple Crown status er en ære holdt av bare noen få handelshøyskoler i verden.

Frihet til å gjøre

Fra begynnelsen av dine studier vil du komme til å delta i interessante prosjekter og forbedre dine praktiske ferdigheter. Den blomstrende oppstart scene og tiltak som Aalto Design Factory hjelpe våre studenter generere virkelige bedrifter ut av sine drømmer og ideer. Under ledelse av flere fremstående forskere, kan du også reise inn i riket av forskning og strebe etter det beste. Frihet til å flytte Aalto University har omfattende partnerskap med over 400 universiteter over hele verden. For eksempel, School of Business har utvekslingsprogrammer med noen av de beste handelshøyskolene i verden. International doktorgrads- og post-doc forskere, lærere og sommerskoler er et sterkt vitnesbyrd om våre muligheter.

Aalto universitetet Skoler

  • School of Design og Arkitektur Kunst,
  • School of Business
  • School of Chemical Technology
  • School of Electrical Engineering
  • School of Engineering
  • School of Science

Skolepenger

Skolepenger for Bachelor og masterprogrammer undervises på engelsk fra 1 august 2017 og utover er gjenstand for årlige avgifter for ikke-EU / EØS-borgere. Program undervist i finsk eller svensk er gratis for alle studenter.

Studieavgiften varierer fra EUR 12 000 til EUR 15 000 per studieår avhengig av programmet:

  • EUR 12 000 per studieår for International Business BScBA studium;
  • EUR 15 000 per studieår for studietilbud som fører til en mastergrad.

Internasjonale felles gradsprogram har sin egen skolepenger og stipendordninger. For mer informasjon, vennligst besøk programmenes nettside: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Stipend

Det er flere måter å finansiere studiene dine ved Aalto University. Potensielle non-EU / EEA studenter som søker å Aalto universitetet bachelor- og masterprogrammer samt nordiske masterprogrammer kan søke om stipend som tildeles fra Aalto universitet stipend program. Enkelte internasjonale felles gradsprogram har sin egen skolepenger og stipendordninger. Det er også noen muligheter for å søke om stipend utenfor Aalto University.

Aalto universitet stipend Programme

Aalto universitet stipend programmet søker å gjenkjenne talentfulle ikke-EU / EØS-studenter over hele verden ved å tildele faglig dyktighet. Stipend kan dekke 50% eller 100% av skolepenger. Antallet stipender deles ut er begrenset og avhengig av budsjett tilgjengelig for programmet.

Aalto University er også å bygge et insentiv stipend system hvor en ekstra avkall vil bli belønnet til studenter som har gjort god fremgang i sine studier.

Søkere søke om stipend på samme tid de gjelder for deres foretrukne studietilbud med samme søknadsskjema. Stipendet vedtaket er gitt sammen med opptak vedtaket. Beslutningene om de tildelte stipender er gjort på grunnlag av de faglige fordelene ved de valgte å studere i programmene studenter.

For øyeblikket ikke Aalto universitetet tilbyr ingen stipend for å dekke levekostnader i Finland. Studentene forventes å dekke alle levekostnader (app. EUR 800 per måned) og andre studierelaterte kostnader fra sine egne økonomiske ressurser. Stipendiaten må fortsatt være i stand til å finansiere sine levekostnader, i henhold til kravene i den finske utlendingsmyndigheten. Studenter som ble valgt i søknadsperioden 2016 til engelskspråklige bachelor eller masterstudier vil ikke bli pålagt å betale skolepenger, og kan ikke søke om stipend.

Sørg for å følge oss på snapchat!

Steder

Espoo

Aalto University

Address
Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finland
Telefon
+358 9 47001

Helsinki

Address
Helsinki, Finland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

Programmer

MA
MSc