Aalto University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Velkommen til Aalto universitetet

Være en game changer. Ønsker du å skape noe unikt? Endre samfunnet, utvikle en ny innovasjon - eller en helt ny industri?

Aalto universitetetTror vi på nysgjerrighet og vi oppfordrer våre studenter til å utforske det ukjente og gjøre ting på en helt ny måte. Vi tilbyr den høyeste utdanningsnivået i næringslivet, kunst og design, arkitektur og teknologi i Finland.

Frihet til å velge

Aalto universitetet grader komme i gang for en vellykket karriere. I Helsinki og på tilstøtende Otaniemi campus, Master og doktorgradsprogrammer trekke dyktige akademikere fra hele verden. Studenter får heftige rabatter i transport, overnatting og bespisning. Med unntak av felles programmer, lader Aalto universitetet ingen skolepenger.

Aalto University School of Business er den første handelshøyskolen i de nordiske landene for å ha fått alle tre etikettene av fortreffelighet fra verdens ledende handelshøyskole akkrediteringsorganer: AACSB, AMBA og EQUIS. Dette Triple Crown status er en ære holdt av bare noen få handelshøyskoler i verden.

Frihet til å gjøre

Fra begynnelsen av dine studier vil du komme til å delta i interessante prosjekter og forbedre dine praktiske ferdigheter. Den blomstrende oppstart scene og tiltak som Aalto Design Factory hjelpe våre studenter generere virkelige bedrifter ut av sine drømmer og ideer. Under ledelse av flere fremstående forskere, kan du også reise inn i riket av forskning og strebe etter det beste. Frihet til å flytte Aalto University har omfattende partnerskap med over 400 universiteter over hele verden. For eksempel, School of Business har utvekslingsprogrammer med noen av de beste handelshøyskolene i verden. International doktorgrads- og post-doc forskere, lærere og sommerskoler er et sterkt vitnesbyrd om våre muligheter.

Aalto universitetet Skoler

 • School of Design og Arkitektur Kunst,
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • School of Electrical Engineering
 • School of Engineering
 • School of Science

Skolepenger

Skolepenger for Bachelor og masterprogrammer undervises på engelsk fra 1 august 2017 og utover er gjenstand for årlige avgifter for ikke-EU / EØS-borgere. Program undervist i finsk eller svensk er gratis for alle studenter.

Studieavgiften varierer fra EUR 12 000 til EUR 15 000 per studieår avhengig av programmet:

 • EUR 12 000 per studieår for International Business BScBA studium;
 • EUR 15 000 per studieår for studietilbud som fører til en mastergrad.

Internasjonale felles gradsprogram har sin egen skolepenger og stipendordninger. For mer informasjon, vennligst besøk programmenes nettside: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Stipend

Det er flere måter å finansiere studiene dine ved Aalto University. Potensielle non-EU / EEA studenter som søker å Aalto universitetet bachelor- og masterprogrammer samt nordiske masterprogrammer kan søke om stipend som tildeles fra Aalto universitet stipend program. Enkelte internasjonale felles gradsprogram har sin egen skolepenger og stipendordninger. Det er også noen muligheter for å søke om stipend utenfor Aalto University.

Aalto universitet stipend Programme

Aalto universitet stipend programmet søker å gjenkjenne talentfulle ikke-EU / EØS-studenter over hele verden ved å tildele faglig dyktighet. Stipend kan dekke 50% eller 100% av skolepenger. Antallet stipender deles ut er begrenset og avhengig av budsjett tilgjengelig for programmet.

Aalto University er også å bygge et insentiv stipend system hvor en ekstra avkall vil bli belønnet til studenter som har gjort god fremgang i sine studier.

Søkere søke om stipend på samme tid de gjelder for deres foretrukne studietilbud med samme søknadsskjema. Stipendet vedtaket er gitt sammen med opptak vedtaket. Beslutningene om de tildelte stipender er gjort på grunnlag av de faglige fordelene ved de valgte å studere i programmene studenter.

For øyeblikket ikke Aalto universitetet tilbyr ingen stipend for å dekke levekostnader i Finland. Studentene forventes å dekke alle levekostnader (app. EUR 800 per måned) og andre studierelaterte kostnader fra sine egne økonomiske ressurser. Stipendiaten må fortsatt være i stand til å finansiere sine levekostnader, i henhold til kravene i den finske utlendingsmyndigheten. Studenter som ble valgt i søknadsperioden 2016 til engelskspråklige bachelor eller masterstudier vil ikke bli pålagt å betale skolepenger, og kan ikke søke om stipend.

Sørg for å følge oss på snapchat!

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Finnish
 • Swedish

Se MA » Se MSc - Master » Se MSc - HealthcareStudies » Se BSc'er » Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Design For Teater, Film Og TV - Kostymedesign

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

The Costume Design Major av masterstudiet i Design for teater, film og TV har som mål å skape fremtidige fagfolk for feltet av kostymedesign, støtte utviklingen av en dynamisk kunstneriske visjon og en forskningsorientert tilnærming for scenekunst og film og medie kreative næringer. [+]

Har du lyst til å studere kostymedesign i forkant av feltet? Er du interessert i å utforske drakt fra en praksisbasert perspektiv som stimulerer hjernen mot nye konsepter og ideer? Ønsker du å være en del av internasjonale hendelser for feltet av kostyme? The Costume Design Major av masterstudiet i Design for teater, film og TV har som mål å skape fremtidige fagfolk for feltet av kostymedesign, støtte utviklingen av en dynamisk kunstneriske visjon og en forskningsorientert tilnærming for scenekunst og film og medie kreative næringer. Målet om utdanning The Costume Design Major av masterstudium i Design for teater, film og TV fokuserer på studentenes personlige utvikling i kunstnerisk praksis gjennom skapende forespørsel og samarbeid, teoretisk og kritisk tenkning, og tar sikte på sin faglige kompetanse som kostymedesignere i prosjekter for skjerm og scenekunst. Studiene er kontinuerlig beriket og oppdatert med nye design praksis, ny teknologi og banebrytende forskning på feltet. En student som kandidater fra masterprogrammet er i stand til å: Demonstrere en detaljert kunnskap og forståelse av kostyme innen moderne kreativ praksis i levende og media-relaterte ytelse. Ta en aktiv rolle som kostymedesigner i kunstneriske produksjoner i ulike områder av scenekunst, i film, fjernsyn og andre kamera- og mediebaserte prosjekter, samt i kreative prosjekter innenfor en bredere ytelse sammenheng. Eksperimenter med nye konsepter for etablering av kostymer, initiere og foreslå nye kunstneriske ideer i kostymedesign i ulike tid og rom sammenhenger. Utforske hans / hennes kunstneriske potensial og utvikle et personlig kunstnerisk visjon i kostymedesign. Reflektere over tidligere... [-]

Master Of Arts I Film Og Fjernsyn - Dokumentarfilm

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Målet med masterstudiet i Film og TV, major i Dokumentarfilm er å trene visjonære dokumentar regissører som skaper fremtiden av feltet. [+]

Målet om utdanning Målet med masterstudiet i Film og TV, major i Dokumentarfilm er å trene visjonære dokumentar regissører som skaper fremtiden av feltet. I masterstudier, studentene utdype sin visjon om teori, historie og moderne uttrykk i sjangeren, og utvikle sin kompetanse i forhold til skiftende profesjonelle innen dokumentarfilm. En bredere forståelse av utviklingen i feltet, og dets fremtidige muligheter er bygget på fundamentet av regissørens kompetanse i hans / hennes profesjonelle rolle. Retningen på MA diplom filmen er en viktig ramme som studentene styrke sin spesialisering i den profesjonelle innen sjangeren og ta del i å utvikle en tradisjon for uttrykk. En utdannet med hovedfag i Documentary Film (masterstudiet) er i stand til å: fungere som en uavhengig dokumentarfilm regissør, lærer, instruktør eller være ansatt i anvendt faglige oppgaver i dokumentarfilmen yrke (for eksempel festivaler, finansiering, distribusjon, produksjon, produksjon av oppdragsfilmer) identifisere hans / hennes stil som regissør spørsmåls og utvikle praksis på feltet spørsmålet og reflektere over tradisjoner i hans / hennes felt og gjelder for ytterligere filmvitenskap. Mer om undervisningsspråket Undervisningen i masterstudiet i Film og TV, major i Dokumentarfilm er finsk. Men en del av kursene blir undervist på engelsk. Graden kan gjennomføres på engelsk. Utdanning innhold Den store i Dokumentarfilm innrømmer studenten å utdype hans / hennes visjon om å rette en dokumentarfilm. Undervisningen består av workshops og foredrag moduler bygget rundt forskjellige varierende temaer, der utvikler seg i vitnemålet film prosessen er integrert med avanserte studier i ulike tilnærminger til sjangeren og stilarter, tradisjoner... [-]

Master Of Arts I Film Og Fjernsyn - Film Lyddesign

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

En lyddesigner og lydtekniker gevinster en omfattende kunnskap om praksis betyr kunstnerisk uttrykk, teknisk utstyr og teoretiske begreper i hans / hennes eget felt. [+]

Målet om utdanning Masterprogram i Film og TV, major i Film Sound Design tog kunstnere og fagfolk til å jobbe som lyddesignere og lydteknikere i alle områder av filmproduksjon. Målet med masterstudiet er å forbedre studentens ferdigheter, spesielt i området av lyddesign. Studenten får en større forståelse og mestring av det kunstneriske, produksjon og tekniske innholdet i hans / hennes faglige området ved hjelp av kursmoduler og praksis arbeid som stadig øker i sin vanskelighetsgrad. En lyddesigner og lydtekniker gevinster en omfattende kunnskap om praksis betyr kunstnerisk uttrykk, teknisk utstyr og teoretiske begreper i hans / hennes eget felt. Et viktig mål med utdanningen er å videreutvikle studentens talenter og personlighet, formidle ytterligere tekniske og kunstneriske ferdigheter og grunnleggende kunnskap om feltet og dens historie, og utvikle lederegenskaper og et forskningsarbeid ferdigheter. Grunnleggende ferdigheter som skal læres er audiovisuelt dramaturgisk og innhold tenkning i filmatisk uttrykk, evnen til å forstå lyd og rom, ledelse, kommunikasjon og samarbeidsevner, lyddesign og administrere dramaturgisk konsept og teknisk realisering prosessen for en helaftens film, en dypere kunnskap om tradisjoner og moderne trender i hans / hennes felt, og evnen til å tenke kritisk og analytisk. Etter eksamen fra masterstudiet, har en lyddesigner en beherskelse av den samlede kunstneriske og tekniske prosessen av lyddesign - fra innledende planlegging til ferdig film. I løpet av studiene, blir eleven kjent med alle faser av opptak, lyd arbeid og lyddesign i en helaftens film og kunstnerisk og med produksjonssamarbeid i film- og TV-produksjoner. Målet med utdanningen er å... [-]

Master Of Arts I Film Og Fjernsyn - Film Og Fjernsyn Produsere

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Målet med masterstudiet i film- og fjernsyns, major i film- og fjernsyns Produserende er å utdype studentens ferdigheter i hans / hennes valgte retning - mot uavhengige audiovisuelle entreprenørskap, en forskning eller utviklingsprosjekt i filmen produserende felt ... [+]

Målet om utdanning Målet med masterstudiet i film- og fjernsyns, major i film- og fjernsyns Produserende er å utdype studentens ferdigheter i hans / hennes valgte retning - mot uavhengige audiovisuelle entreprenørskap, et forsknings- eller utviklingsprosjekt i filmen produserende felt, en dypere forståelse av kunstnerisk ledelse eller tilsvarende avansert kompetanse planlagt sammen med studenten. Etter studiene, besitter studenten de ferdighetene som trengs for å realisere og føre høykvalitets film-og TV-produksjoner og har fått spesiell kompetanse i hans / hennes personlige område av spesialisering som muliggjør arbeid i et skiftende yrke og visjonær utvikling av driftsmetoder i felt. Mer om undervisningsspråket Undervisningen i masterstudiet i film- og fjernsyns, major i film- og fjernsyns Produserende er finsk. Men en del av kursene blir undervist på engelsk. Graden kan gjennomføres på engelsk. Utdanning innhold Lærere og studenter planlegger utdanning innhold ved hjelp av PSP-diskusjoner. Utgangspunktet for utdanning er studentens eget ønske om å utvikle og lede hans / hennes faglige ferdigheter innen film og TV produksjon samt moduler bygget rundt dette. I begynnelsen av masterstudiet, er en plan laget om de prosjektene som inngår i studiene og realisert ved skolen og de generelle emner, realisering metode og tidsplan for rapporter og essays skrevet i forbindelse med studiene. Masterstudenter bli kjent med spesialiseringer av sine medstudenter og delta på kurs som omhandler disse områdene. Hovedansvaret for planlegging av studier og formulere en passende modul ligger hos den enkelte student. Selv om studien planen er unik for hver elev, vil ikke studenten ikke kompilere det... [-]

Master Of Arts I Film Og Fjernsyn - Film Redigering

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Majoren i film redigering, en del av masterstudiet i Film og TV, er en videreføring av bachelorstudier i film redigering. Bachelorstudier i denne store gir en enestående grunnlag for masterstudier. [+]

Målet om utdanning Majoren i film Editing, En del av masterstudiet i Film og TV, er en videreføring av bachelorstudier i film redigering. Bachelorstudier i denne store gir en enestående grunnlag for masterstudier. Den tekniske, uttrykksfulle og yrkes grunnlaget for filmredigering har blitt lagt i BA studiene. Målet med mastergrad er å utvikle studenten til en ekspert på visning og se, en historieforteller og en artist. Maste struktur og uttrykk for en helaftens dokumentarfilm og en funksjon fiksjonsfilmen er i kjernen av undervisningen. MA grad gir også mulighet til å spesialisere seg i digital postproduksjon, animasjon og eksperimentell film. Målet med utdanningen er å gi en mulighet for å forfølge videre studier. Målet med masterstudier er at studenten oppdager hans / hennes egen måte å jobbe på, og er i stand til å planlegge tidsbruk på riktig måte i redigeringsprosessen i en stor produksjon. I filmredigerings studier studenten lærer å mestre det kunstneriske, produksjonsmessige og tekniske enhet av hans / hennes fagområde gjennom kurs undervisning og øvelser som gradvis blitt mer krevende. Målet med undervisningen er å styrke studentens ferdigheter og utvikling og kritisk tenkning i samsvar med kunstneriske visjon. Nyutdannede med hovedfag i filmredigering kan behandle strukturen av en full-lengde film og administrere store mengder materiale, planlegge eget arbeid i forhold til kravene til produksjonen. Han / hun forstår kravene for å lage visuelle effekter og kan andelen digital postproduksjon til hans / hennes arbeid. På den annen side har han / hun mulighet til å spesialisere seg i... [-]

Master Of Arts I Film Og Fjernsyn - Filmregi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Film og TV, store i filmregi styrke studentens regissørens idé generasjon ferdigheter, ide utvikling, storybuilding og fortellerferdigheter i tillegg til å utvikle regissørens personlige filmatiske stil og regi identitet. [+]

Masterstudiet i Film og TV, vil store i regi ikke godta nye studenter for 2017-2018 studieåret. Målet om utdanning Masterstudiet i Film og TV, store i filmregi styrke studentens regissørens idé generasjon ferdigheter, ide utvikling, storybuilding og fortellerferdigheter i tillegg til å utvikle regissørens personlige filmatiske stil og regi identitet. Masterstudier i filmregi utdype studentens produksjonskompetanse og gi kompetanse til å lede en helaftens film. Mer om undervisningsspråket Undervisningen i masterstudiet i Film og TV, store i filmregi er finsk. Men en del av kursene blir undervist på engelsk. Graden kan gjennomføres på engelsk. Utdanning innhold I masterstudier i store i filmregi, utvikler studenten hans / hennes kunstneriske tenkning og filmatisk visjon. Studiene omfatter tematiske studiemoduler med skiftende innhold. De studiemoduler er delt inn i teoriundervisningstimer og verksted arbeid eller kombinasjoner av disse to elementene. Noen av studiene er laboratorier bygget rundt et enkelt sentralt tema for å utvikle forskning ferdigheter og er realisert i forbindelse med en eller flere majors. Under masterkurs, utvikler studenten hans / hennes kunstneriske tenkning, studerer idiomatics av ​​film, struktur og undersøker utgangspunktene for hans / hennes personlige kunstneriske arbeid i mer detalj. En diskusjon om studentens plan for studier gir fundamentet for den personlige studieplan (HOPS), som sier studenten, i tillegg til film regissere studier, får større dybde av kompetanse i tekstskriving, visuell fortelling og / eller lyd fortellerstemme studier, eller gjelder for noen eksisterende modul av mindre studier åpne for masterstudenter. Under masterstudier, dirigerer studenten en kortfilm som kan realiseres på slanke ressurser... [-]

Master Of Arts I Film Og Fjernsyn - Kinematografi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

I Masterprogram i Film og TV, major i Cinematography, utdyper studenten hans / hennes yrkeskompetanse for å oppnå en større mestring av den samlede kunstneriske, produksjon og teknisk enhet av hans / hennes fagområde i ulike film, TV og reklame produksjoner. [+]

Målet om utdanning I Masterprogram i Film og TV, major i Cinematography, utdyper studenten hans / hennes yrkeskompetanse for å oppnå en større mestring av den samlede kunstneriske, produksjon og teknisk enhet av hans / hennes fagområde i ulike film, TV og reklame produksjoner. En student fra film har en omfattende beherskelse av kunstneriske uttrykksformer, foto metoder og utfordrende tekniske begreper, utstyr og arbeidsmetoder. I tillegg blir studenten kjent med både film endrede rolle og også bruk av nye kunstneriske og tekniske arbeidsmåter og teknologier sammen med innovativ forskning knyttet til dem. Målet med utdanningen er å styrke studentens personlige styrker og utvikling i tråd med personlig kunstnerisk visjon, utdype samarbeidsevner med andre som er ansvarlige for kunstnerisk filmarbeid, og gi de ferdighetene som trengs for selvstendig forskningsarbeid. Mer om undervisningsspråk Undervisningen i masterstudiet i Film og TV, major i Cinematography er finsk. Men en del av kursene blir undervist på engelsk. Graden kan gjennomføres på engelsk. Utdanning innhold Under utdanningen blir studentens personlige syn styrkes med fokus på kunstnerisk-tekniske kinematografi kompetanse og samarbeidsevner. Jobben beskrivelse av en filmfotograf er forsterket og utdypet i omfattende masterstudiemoduler og verksted øvelser, både i Finland og internasjonalt, og ved hjelp av kurs på yrkesrettet teknologi og kunstneriske uttrykk. Utdanningen er i hovedsak basert på praktisk læring ved å gjøre, arbeide i små grupper, personlig veiledning og dialogbasert samhandling. I løpet av studiene, får studenten innføring i alle faser av foreløpige planlegging i foto og kunstnerisk og produksjonssamarbeid i film- og TV-produksjoner. Karrieremuligheter En... [-]

Master Of Arts I Film Og Fjernsyn - Screenwriting

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

I Masterprogram i Screenwriting, student studier i større dybde de sentrale teoretiske spørsmål og kunstneriske uttrykksformer innen feltet og henter de ferdighetene som trengs for å anvende denne læringen i sitt eget manusarbeidet. [+]

I Masterprogram i Screenwriting, student studier i større dybde de sentrale teoretiske spørsmål og kunstneriske uttrykksformer innen feltet og henter de ferdighetene som trengs for å anvende denne læringen i sitt eget manusarbeidet. De ferdighetene som trengs for ulike arbeidsoppgaver og roller, for eksempel jobber som dramaturg, er styrket gjennom individuelle prosjekter, gruppearbeid, internasjonale studier og samarbeidsprosjekter med andre aktører innen feltet som er involvert i kunstnerisk og produksjonsarbeid. Master Studenten får også ferdigheter gjennom engasjement i forskningsaktiviteter. Målet om utdanning Masterstudenter i Screenwriting utvikle sin evne til å produsere høy kvalitet og kunstnerisk betydelig arbeid og er i stand til å anvende denne muligheten i den kunstneriske produksjonsprosessen og tilhørende gruppearbeid. Masterstudenter bli kjent med de sentrale teoretiske spørsmål i feltet, og tilegne seg de ferdighetene som trengs for forskningsvirksomhet. Den pedagogiske mål innen screenwriting for film og fjernsyn er for akademikere å være i stand til å arbeide profesjonelt i feltet, og til forskning og fornye dagens verden av menneskelig erfaring, der livet er mer planlagt, produsert og spilt inn skriftlig enn Noensinne. Mastergraden program dirigerer elevene til å engasjere seg i de dypere intellektuelle og samfunnsmessige strukturer knyttet til måter kunstneriske uttrykk, med spesielt fokus på bruk av animasjon i manusskriving, i løpet av studien prosessen, og i forskning. Mer om undervisningsspråket Undervisningen i masterstudiet i Film og TV, major i Screenwriting er finsk. Men en del av kursene blir undervist på engelsk. Graden kan gjennomføres på engelsk. Utdanning innhold Kjerneinnholdet i masterstudiet består av strukturert prosjektarbeid... [-]

Master Of Arts I Fotografering

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Velkommen til masterstudiet i photograhy ved Aalto universitetet! Vårt program gir et høyt nivå utdanning og studier muliggjøre utvikling av avanserte profesjonelle kompetanse, ekspressive ferdigheter og teoretisk tenkning. [+]

Velkommen til masterstudiet i photograhy ved Aalto universitetet! In The School of Arts, Design og Arkitektur, møter teori praksis. Universitetet ligger i Helsinki hovedstadsområdet i Finland. Vårt program gir et høyt nivå utdanning og studier muliggjøre utvikling av avanserte profesjonelle kompetanse, ekspressive ferdigheter og teoretisk tenkning. En sterk kunstnerisk visjon og evnen til å tenke konseptuelt er sentrale mål for programmet. Studenter kan utvikle sine kunstneriske og faglige ferdigheter med fotografering av sin egen praksis. Skolen har fokus på læring gjennom praktiske oppgaver og prosjekter og teori. Vår enhet er hjemmet til Helsinki School og Helsinki Photomedia internasjonal forskningskonferanse. Målet om utdanning Innholds utfall: Studenten styrker hans / hennes tidligere uttrykk ferdigheter, kunstneriske visjon og yrkeskompetanse Studenten får en generell forståelse av feltet av fotografering og kan relatere hans / hennes aktiviteter til det Nyutdannede av masterstudiet i Photography forstå de mange ulike bruksområder og spesielle kjennetegn ved et fotografi og kan arbeide med dem på en profesjonell måte. Ferdighets utfall: Studenten produserer fotografisk uttrykk for høyt innhold og teknisk kvalitet Studenten kan bruke ulike fotografering publiserings prosesser og plattformer Studenten er i stand til å bygge nettverk nasjonalt og internasjonalt og presentere hans / hennes kompetanse til andre aktører i fotografering feltet Akademiske ferdigheter: Studenten kjenner det grunnleggende fotografering teori Han / hun kan skrive unders tekst og bruke informasjonskilder Han / hun vet trender og metoder i fotografering forskning og mer generelt i visuell kultur, forskning og tilhørende kunnskap teoribakgrunn. Etter å ha fullført en mastergrad student kan... [-]

Master Of Arts I Internasjonal Design Business Management

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i International Design Business Management (IDBM) er en 120 studiepoeng felles aktivitetene mellom Aalto University School of Arts, Design og Arkitektur, School of Science, og School of Business. [+]

http://idbm.aalto.fi/ Målet om utdanning Masterstudiet i International Design Business Management (IDBM) er en 120 studiepoeng felles aktivitetene mellom Aalto University School of Arts, Design og Arkitektur, School of Science, og School of Business. Programmet undervises på engelsk. Det første året av studiene består av et sett med intensive obligatorisk studiemoduler på alle tre skolene, og krever full tid forpliktelse. Det andre året av studiene er mer fleksible for å møte individuelle behov og interesser. IDBM utvikler kompetanse innen global design business management gjennom tverrfaglig samarbeid og læring som skjærer på tvers av forretningsområder, design og teknologi. Programmet legger vekt på betydningen av design som en viktig konkurransefaktor, koblet med state-of-the-art teknologi og business kompetanse. Studentene får kompetanse på strategisk og operativt prosjekteringsledelse; forbedre individuelle evner til å gjenkjenne og anerkjenne verdien av ulike tankesett, ferdigheter og praksis i andre yrker. Oppnå systemiske kompetanse krever en forståelse av tverrfaglige forutsetninger i den globaliserte kontekst, evner i strategisk framsyn og kunnskap om smidige utviklingsmetoder. Studentene lærer å forstå problemene knyttet til etablering og anvendelse av ny kunnskap innen og mellom domener. De lærer å håndtere tvetydighet av virkelige prosjekter gjennom integrerende tenkning, design prosesser, og på tvers av kulturelt mangfold. De får en mulighet for enkeltpersoner, team plassert og community-wide læring og kompetanseutvikling. De utvikler evner til å administrere og lede initiativer og andre personer; og de får visuelle, verbale og skriftlige kommunikasjonsevner for den profesjonelle sfæren og utover. Utdanning innhold Læringsutbyttet er oppnådd gjennom obligatoriske og valgfrie studier. De tre obligatoriske... [-]

Master Of Arts I Kreativ Bærekraft

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den internasjonale Masterprogram i Creative Sustainability (CS) er et felles masterprogram ved School of Arts, Design og Arkitektur, School of Business and School of Engineering. Globale og lokale utfordringer og kompleksiteten av fremtidige scenarier krever styrke den tverrfaglige tilnærming og inter-kobling av miljømessige, økonomiske, sosiokulturelle aspekter i utdanning. [+]

Den Internasjonal Master i Creative Sustainability (CS) er en felles mastergrad programmet ved School of Arts, Design og Arkitektur, School of Business and School of Engineering. Globale og lokale utfordringer og kompleksiteten av fremtidige scenarier krever styrke den tverrfaglige tilnærming og inter-kobling av miljømessige, økonomiske, sosiokulturelle aspekter i utdanning. Creative Sustainability program gir et tverrfaglig læringsplattform innen arkitektur, bygde miljø, næringsliv, design og fast eiendom for å håndtere de store bærekraft utfordringer som klimaendringer, ressursknapphet, global fattigdom, sosial og økonomisk ulikhet, og tilpasning til raske globale sosioøkonomiske endringer. CS programmet samler studenter fra ulike felt for å studere i tverrfaglige team som øker forståelsen av ulik bakgrunn og gir studentene muligheter til å samarbeide med forskningsprosjekter, bedrifter, organisasjoner og studenter fra andre disipliner. CS studenter vil oppgradere med grader av Master of Arts. CS-programmet tilbys også som mindre fagstudiene til studentene ved Aalto University. Læringsutbytte Tverrfaglig tilnærming: Studentene lærer å tilpasse seg kunnskaper, ferdigheter og nye tilnærminger for å nå samhandlingsløsninger basert på økologiske, økonomiske og sosiokulturelle bærekraft. Systems tilnærming: Studentene lærer å implementere systemisk tenkning i problemløsning og designoppgaver som skaper ny helhetlig forståelse av komplekse situasjoner og kritiske infrastrukturer i samfunnet. Det legges vekt på global bevissthet innenfor rammen av lokalsamfunn og samtidig modifikasjon av ulike aspekter av bærekraft. Design tenkning: Elevene lærer å bruke kreativ problemløsning metoder og verktøy i å tilrettelegge dialoger, definere problemer, generere ideer og skaffe løsninger. Bærekraft ledelse: Studentene lærer å utvikle nye tilnærminger for å skape bærekraftige forretningsmodeller og å fremme forretningsetikk... [-]

Master Of Arts I Mote, Klær Og Tekstildesign

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Programmet blir dypere og utvider elevenes ferdigheter innen mote, klær, tekstiler og samling design på et høyt kunstnerisk og faglig nivå, strategisk tenkning samt å skape, koordinere og lede mote og design konsept prosesser. [+]

Helhetlig tenkning, kreativitet og innovasjon i kjernen av mote, klær og tekstil Studies. Er du interessert i å utforske mer? Besøk Mote og Tekstil Programme http://fact.aalto.fi/ for kurs høydepunkter, spennende visuelle av våre studenter arbeider og mer informasjon om studiemuligheter og lærere medlemmer. Målet om utdanning (Læringsutbytte) Innholds utfall Programmet blir dypere og utvider elevenes ferdigheter innen mote, klær, tekstiler og samling design på et høyt kunstnerisk og faglig nivå, strategisk tenkning samt å skape, koordinere og lede mote og design konsept prosesser. Studentene utvikle sine kreative visjon og lederegenskaper som en base for portefølje utforming ved å skape mote, klær og tekstiler og samling design. Designprosessen er omfatter hele veien fra konsept og innledende design til markedsføring og salg. Kreativitet og nye ideer framtidsrettet vektlegges på hvert trinn i prosessen. I kjernen av programmet er forståelsen av mote-systemet og dens innvirkning på samfunnet og næringslivet. Elevene blir utfordret til å utforske mulighetene for nye teknologier og innovative designløsninger i både fysiske og digitale medier. Ferdighets utfall Studentene lærer å kombinere design, handel, industri og forskningsbasert approaches.Artistic og kreative problemløsende strategier og teknikker i å mestre silhuetter, strukturer og materialer er en del av studiene. Studentene lærer en eksperimentell og konseptuell tilnærming til å skape mote, klær, overflate design og farge samlinger av høy internasjonal standard. Programmet legger vekt på forståelse for ulike kulturer og oppfordrer studenter til å skape noe nytt og revurdere gjeldende praksis innen mote samt design næringslivet. Gründer og bærekraftig tenkning samt tverrfaglig samarbeid og kommunikasjon... [-]

Master Of Arts I Nordiske Visuelle Studier Og Kunstutdanning (nova)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i nordiske Visuelle studier og Art Education (Nova) utdanner fagfolk og forskere, for å oppnå forståelse av de beste nordiske praksiser og tradisjoner i kunstutdanning og visuell kommunikasjon, og gi relevant kompetanse ... [+]

Masterprogram i nordiske Visuelle studier og Art Education (Nova) vil ikke godta nye studenter for 2016-2017 studieåret. Den Masterprogram i nordiske Visuelle studier og Art Education (Nova) utdanner fagfolk og forskere, for å oppnå forståelse av Nordens beste praksis og tradisjoner i kunstutdanning og visuell kommunikasjon, og gi relevant kompetanse og pedagogiske samhandling ferdigheter for å jobbe i tverrkulturell og internasjonale pedagogiske situasjoner og miljøer. NoVA bygger på nordisk kompetanse, og er åpent for internasjonale studenter. Nordiske perspektiver er knyttet til aktuelle diskusjoner innen internasjonal kunst utdanning. Å studere i et annet nordisk universitet / høgskole i ett eller to semestre er et krav av programmet. Studentene har ansvar for levekostnader i løpet av oppholdet studietid. Samarbeidende universitetene og avdelinger er: Department of Visual Arts Education at Konstfack, Universitetet College of Arts, Craft and Design, Sverige; Department of Art, Design og Drama på Høgskolen i Oslo og Akershus of Applied Science, Norge; Department of Art på Aalto University School of Arts, Design og Arkitektur, Finland; Institutt for kommunikasjon ved Aalborg Universitet, Danmark. Hvert universitet eller høgskole har betydelig erfaring og kapasitet med kunst og / eller media utdanning på nasjonalt nivå. Kompetanse mellom og blant institusjoner tilbyr et bredt spekter av studieretninger, blant annet kritisk pedagogikk og sosial og kulturell bevissthet; samtidskunst didaktikk, digital teknologi, og IKT; prosjektorientert, samarbeidende, problembasert, og deltakende basert arbeid; bærekraftig utvikling; interkulturell og sosialt entreprenørskap; og dobbelt perspektiv - å kombinere teori og praksis. Goal of Education Innholds utfall Elevene forstår et bredt spekter av... [-]

Master Of Arts I Nye Medier - Lyd I Nye Medier

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Er du opptatt av å oppdage og utvide omfanget av lyddesign i den digitale tidsalder? Velkommen til å studere Sound i New Media storfag. Utdanningen er prosjektorientert, begynte praksis med teori. Den kombinerer kunst, design og media drevet aspekter av lyd, som dekker et bredt spekter av fagområder fra konseptdesign til å leve ytelse og fra historiefortelling til programmering. [+]

Er du opptatt av å oppdage og utvide omfanget av lyddesign i den digitale tidsalder? Velkommen til å studere Sound i New Media storfag. Utdanningen er prosjektorientert, begynte praksis med teori. Den kombinerer kunst, design og media drevet aspekter av lyd, som dekker et bredt spekter av fagområder fra konseptdesign til å leve ytelse og fra historiefortelling til programmering. Undervisningen er fullt på engelsk, og elevene kan skrive sin masteroppgave på finsk, svensk eller engelsk. Læringsutbytte De generelle læringsmål Sound i New Media er følgende kjernekompetanse, som elevene skal utvikle i løpet av sine studier: prosjektledelse ferdigheter, design ferdigheter, transdisiplinær og samarbeidsevner, musikalsk kompetanse og kreativ bruk av programvare Studiene ved Media Lab understreke tverrfaglig og samarbeid, mens individuelle ferdigheter er studert i workshops og gjennom veiledet studio arbeid i henhold til en personlig studieplan. Du vil også lære teorien relatert til lyddesign og musikk kultur. Akademisk kommunikasjon og skriving er en del av studiene, og flere forskerkurs kan velges hvis du planlegger å bli forsker. Studentene oppfordres til å bygge nettverk internasjonalt og har en mulighet til å tilbringe en del av sine studier i utlandet. Læreplanen inneholder noen essensielle programvare og programmering kurs, men generelt vi forventer studentene å være enten dyktigere i å bruke verktøyene av handelen, eller villig til å sette av tid til selvstudium. For dette, gir vi et bibliotek av tutorials, samt en-mot-én coaching. Vi jobber i tett samarbeid med de beste enhetene og fakulteter i ulike universiteter i Helsinki-regionen, for eksempel Senter for... [-]

Master Of Arts I Nye Medier - Nye Mediedesign Og Produksjon

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Har du lyst til å utforske de spennende mulighetene ny digital teknologi åpner for kommunikasjon, samhandling og uttrykk - og finne en karriere hvor du kan bruke din kreativitet? New Media Design og produksjon er et viktig emne innenfor masterstudiet i New Media, med fokus på kunst og design i interaktive medier. [+]

Har du lyst til å utforske de spennende mulighetene ny digital teknologi åpner for kommunikasjon, samhandling og uttrykk - og finne en karriere hvor du kan bruke din kreativitet? New Media Design og produksjon er et viktig emne innenfor masterstudiet i New Media, med fokus på kunst og design i interaktive medier. Utdanningen er prosjektorientert, kombinere praksis med teori. Du kan fokusere på dynamisk visualisering, kunst og kultur, interaksjonsdesign og interaktiv & generativ historiefortelling. Programmet er fullt undervises på engelsk, og masteroppgaven kan skrives på finsk, svensk eller engelsk. Læringsutbytte Nyutdannede fra programmet har evne til å forstå de komplekse kravene fra New Media og ferdigheter for kreativt samarbeid, konseptutvikling, design og realisering en bred forståelse på tvers av fag, i tillegg til en dypere kunnskap inn i ens egen spesialkompetanse evnen til kritisk å analysere og utvikle etablerte designtradisjoner muligheten til å utvide sin faglige kompetanse et godt grunnlag for å fortsette eksterne eller doktorgradsstudier I løpet av studiene vil du bli kjent med en rekke verktøy for å forstå egenskapene til nye medier. Akademisk kommunikasjon og skriving er en viktig del av studiet, og flere forskningsrettede kurs kan velges hvis du satse på en akademisk karriere. Studenter og forskere oppfordres til å bygge nettverk internasjonalt, og har en mulighet til å tilbringe en del av sine studier i utlandet gjennom noen av våre utvekslingsprogrammer. For ytterligere informasjon om utdanning innhold, se studieopplegg for studieåret. Karrieremuligheter Studentene har et godt grunnlag for en internasjonal karriere. Deres fremtidige profesjonelle profiler... [-]

Master Of Arts I Nye Medier - Spilldesign Og Produksjon

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Er du interessert i å lære spilldesign og produksjon med ledende fagfolk i en internasjonal atmosfære? Game Design og produksjon er et hovedfag innenfor masterstudiet i New Media fokuserer på spilldesign for interaktive digitale medier. Utdanningen er prosjektorientert og gir en unik mulighet for å utvikle spillet design ferdigheter samtidig bygge konseptuell forståelse på spill. [+]

Er du interessert i å lære spilldesign og produksjon med ledende fagfolk i en internasjonal atmosfære? Game Design og produksjon er et hovedfag innenfor masterstudiet i New Media fokuserer på spilldesign for interaktive digitale medier. Utdanningen er prosjektorientert og gir en unik mulighet for å utvikle spillet design ferdigheter samtidig bygge konseptuell forståelse på spill. Du vil utdype dine ferdigheter basert på en personlig studieplan. Flerfaglighet understrekes av den svært forskjellig bakgrunn av studenter - man kan søke med noen bachelorgrad, og studentene inkluderer programmerere, 3D-artister, animatører, kreative forfattere, arkitekter, og til og med psykologer. Læreren nettverket omfatter topp spill fagfolk og spill lærde. Programmet undervises på engelsk, og elevene kan skrive sin avhandling på finsk, svensk eller engelsk. Læringsutbytte Kjernekompetansen som studentene skal utvikle er design, prosjektledelse, prototyping, forskning, samarbeidsevner, og dypere kompetanse i sitt eget område av spilldesign og bluser Som utdannet du har forståelse av spill som systemer, muligheten til å ta en viktig del i et spill produksjon gruppe, forståelse av de ulike kompetanse som trengs i spillproduksjon og evne til kritisk å analysere og utvikle etablerte tradisjoner Studier kan kompletteres med kurs fra beslektede felt som 3D-animasjon, interaktiv historiefortelling og interaksjonsdesign. Majoren Subject gir et godt grunnlag for en internasjonal karriere. Et betydelig antall av instituttets studenter, lærere og forskere er fra utlandet. Studenter og forskere oppfordres til å bygge nettverk internasjonalt og har en mulighet til å tilbringe en del av sine studier i utlandet. Karrieremuligheter Spillbransjen er en spennende og voksende feltet. Du... [-]

Master Of Arts I Produkt Og Romdesign

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Programmet utdanner designere med et distinkt design personlighet. Studentene skal lære å håndtere designprosesser, lære om regelverket i konstruksjon, materialkunnskap, ferdigheter i 3D sammensetning, og forstå romlighet av mennesker og produkter. [+]

http://psd.aalto.fi/ Målet om utdanning Innholds utfall Programmet utdanner designere med et distinkt design personlighet. Studentene skal lære å håndtere designprosesser, lære om regelverket i konstruksjon, materialkunnskap, ferdigheter i 3D sammensetning, og forstå romlighet av mennesker og produkter. De utdype de ferdighetene lært i bachelorstudier og utvide sin kunnskap i romlig design, møbeldesign eller produktdesign. De lærer å praktisere design i større driftsmiljø med produktutvikling, næringsliv og kultur. Ferdighets utfall Studentene lærer å tolke og forvandle bomiljø og kultur gjennom sin innsikt og faglige ferdigheter. De utvikler en kunstnerisk og designerly innsikt, lære å mestre sine kreative designprosessen, og utdype sin kompetanse i materialer, kunnskap om designtradisjon og kulturell diskusjon. Programmet trener studentene i personlige design uttrykk, gir dem muligheten til å mestre designprosesser, og for å forstå fagets tradisjon og tilstedeværelse som en base for nysgjerrighet og eksperimentering. Studentene er også trent til å utvikle tekniske, estetiske og forskning ferdigheter for å støtte designprosessen. De blir kompetente i å utforske teknologier og visualisere, skape og demonstrere innovative konsepter og erfaringer med den nyeste teknologien. De blir fagfolk bevandret i designtradisjon med ferdigheter i tverrfaglig teamarbeid. akademiske ferdigheter Programmet forbedrer elevenes presentasjon ferdigheter i skriftlig og visualisering. Studentene lærer ferdigheter i problem-innstillingen og problemløsning relevant for produktet og romdesign og i praksis ledet design forskning. De lærer også å samle og analysere informasjon og bruke den til å designe og forskning. Utdanning innhold Programmet er basert på en utforskende tilnærming til design-basert problem setting, utdypning og løse. Det understreker ferdigheter til... [-]

Master Of Arts I Samarbeid Og Industriell Design

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Collaborative og Industrial Design (CoID) fokuserer på design rolle i samfunnet. Det gir kompetanse til å arbeide som design entreprenører og i en rekke roller innen industri, næringsliv, lokalsamfunn, utdanning og regjeringen. [+]

i å utvide industriell design med menneskesentrerte tilnærminger, strategisk tenkning og forskning Interessert? Besøk Collaborative og Industrial Design Programme coid.aalto.fi for spennende historier om CoID studentenes innovative prosjekter, studentmiljøet, og mer informasjon om kursene og lærere medlemmer. Målet om utdanning (Læringsutbytte) Innholds utfall Masterstudiet i Collaborative og Industrial Design (CoID) fokuserer på design rolle i samfunnet. Det gir kompetanse til å arbeide som design entreprenører og i en rekke roller innen industri, næringsliv, lokalsamfunn, utdanning og regjeringen. Programmet strekker industriell design i interaksjonsdesign, tjenestedesign, co-design og andre fremvoksende områder hvor design aktiviteter kan forbedre kvaliteten på miljøet og folks liv. Studentene lærer empatiske, kritiske, strategiske og tekniske ferdigheter som trengs i design innovasjonsprosesser. De oppfordres også til å utforske nye roller i designbransjen. Ferdighets utfall Den CoID program oppfatter design som et menneske-sentrert og tverrfaglig samarbeids aktivitet. Det gir studentene sine kreative ferdigheter i problem-setting, problemløsning og teamarbeid. Over varigheten av programmet, studentene utvikle en forståelse av design i forhold til moderne kultur og innovasjonssystemet, det være seg lokalt eller globalt, privat eller offentlig. Studentene oppnår en evne til å designe, bly design arbeid, og samarbeide med ikke-designere, og dermed få kompetanse til å forme endring i moderne samfunn og bedrifter. Studentene trenes i begrepet design, co-design, service design, strategisk design, og design forskning. De lærer ferdighetene som trengs for å fange og reframe design truser og problemer å rettferdiggjøre sine innsikter og gjøre godt begrunnede designkonsepter. De lærer å konstruere disse konseptene med modeller og prototyper, og å argumentere... [-]

Master Of Arts I Visuell Kommunikasjon Design

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Visuell kommunikasjon er i rask endring. Design tenkning inntatt nye former som historiefortelling, opplevelser, og data visualisering. Våre programmer representerer en utvidet trans-media disiplin for kommunikasjon og uttrykk. Når det kommer til historier, mange reklamer har dem: grafiske designere, forfattere, animatører, Grafisk forfattere, og barnebok Illustratører. Være en oppdagelsesreisende som bruker visuelle å skape overbevisende originalt innhold i vår Visual Narrative major. Likeledes er det behov for godt designede infografikk i vekst. Vår informasjonsdesign store har programmer langt utover de tradisjonelle design yrker. Bruk for å lage datadrevne meldinger som synger. [+]

Visuell kommunikasjon er i rask endring. Design tenkning inntatt nye former som historiefortelling, opplevelser, og data visualisering. Våre programmer representerer en utvidet trans-media disiplin for kommunikasjon og uttrykk. Når det kommer til historier, mange reklamer har dem: grafiske designere, forfattere, animatører, Grafisk forfattere, og barnebok Illustratører. Være en oppdagelsesreisende som bruker visuelle å skape overbevisende originalt innhold i vår Visual Narrative major. Likeledes er det behov for godt designede infografikk i vekst. Vår informasjonsdesign store har programmer langt utover de tradisjonelle design yrker. Bruk for å lage datadrevne meldinger som synger. Læringsutbytte Ved å tjene mastergrad, skal studentene kunne: gjelder design kunnskap og ferdigheter i tverrfaglige produksjoner innen visuell kommunikasjon. Disse produksjonene kan ta form av informasjon visualisering, konsept design, visuell fortelling eller design som er undersøkende og kritisk i naturen; bruke visuell analyse, design forskningsmetoder og akademisk skriving for å undersøke designrelaterte problemstillinger; engasjere andre fag og bransjer bruker design tenkning og metoder, redigering både innhold og form for å svare med målrettede utforming fortellinger; plassere motiv svar innenfor kulturelle, sosiale, konseptuelle, og økologiske sammenhenger bruker etnografisk forskning for å skape en bevissthet om brukere og publikum, både lokalt og globalt, med en følsomhet for kulturelle perspektiver og en empatisk feedback loop. Studenter med en konsentrasjon i Information Design vil også kunne: lage spennende og innsiktsfulle datavisualisering, infografikk og kart, basert på en rekke ulike data; effektivt distribuere et bredt spekter av forskjellig informasjon og forskning fra en rekke felt, inkludert vitenskapelige, tekniske og økonomiske data; design og program... [-]

Master Of Arts I Visuell Kultur Og Samtidskunst - Visuell Kultur Og Samtidskunst (vicca)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Visuell kultur og samtidskunst fokuserer på veiledning elevene til å utvikle og kontekstualisere sin egen kunstneriske, kuratoriske eller teoretisk arbeid. Det er åpent for kunstnere og utøvere med ulik bakgrunn. [+]

Visuell kultur og samtidskunst fokuserer på veiledning elevene til å utvikle og kontekstualisere sin egen kunstneriske, kuratoriske eller teoretisk arbeid. Det er åpent for kunstnere og utøvere med ulik bakgrunn. Programmet utforsker nye former for kunstnerisk produksjon og profesjonelt byrå innenfor bredere felt av samtidskunst og visuell kultur. Teori og praksis er tett sammenvevd, og det legges stor vekt på å utvikle hver enkelt students kunstneriske, kuratoriske og teoretisk tenkning. Programmet har to fagretninger: visuell kultur og samtidskunst (ViCCA) og kuratorpraksis, adm og formidle kunst (CuMMA). Den ViCCA store verk gjennom fire fokusområder: nettsteder, Senses og situasjoner; Ord og Spaces; Vesener og ting, og CuMMA, hvorav CuMMA er også en separat og vesentlig. Den CuMMA større fokus på de faglige ferdighetene som trengs for kuratering og formidling av kunst. I begge fagretninger noen av kursene er også tilgjengelig for studentene ved de andre store. Målet om utdanning (Læringsutbytte) ViCCA (Visual Culture and Contemporary Art) er et toårig major, som forbinder verdener av kunst og ikke-kunst. Sentral for programmet er nye og emergent faglig praksis, som er født og utviklet i denne nye plassen for kulturproduksjon. I de store, er kunst laget og nye profesjonelle byråer er utforsket innenfor bredere felt av visuell kultur. Aalto University tilbyr en meget god multi-vitenskapelig kontekst for dette. Kunsten i vår tid fungerer i økende grad i samspill med forskning, planlegging, aktivisme og offentlig debatt. Målet med ViCCA store er å utforske og utvikle systematisk disse nye territorier og moduser av kunstnerisk arbeid. Kunst i... [-]

Master Of Arts I Visuell Kultur Og Samtidskunsten - Kuratering, Styring Og Formidling Av Kunst (cumma)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

CuMMA (kuratorpraksis, adm og formidle kunst) er en toårig tverrfaglig store på samtidskunst og dens publikum. Det gir en struktur for refleksjon og skuespill, læring og organisering i kunstinstitusjoner og det offentlige rom. [+]

Notat! Masterprogram i kuratorpraksis, administrerende og formidle kunst (CuMMA) vil ikke godta nye studenter for 2016-2017 studieåret. Målet om utdanning CuMMA (kuratorpraksis, adm og formidle kunst) er en toårig tverrfaglig store på samtidskunst og dens publikum. Det gir en struktur for refleksjon og skuespill, læring og organisering i kunstinstitusjoner og det offentlige rom. Vi ønsker å utforske mulighetene for å forstå og skifte paradigmene for samtidskunst og verden rundt oss. Dermed forstår vi kuratering, utdanne og organisering som måter å være aktiv, for å skape relasjoner og å være åpen for uventede møter, tanker og kunnskaper. De CuMMA studier gir studentene mulighet til å lære med og av kunstnere, aktivister, praktikere og teoretikere. Innholdet er aktivt utviklet i forhold til de endrede krav i kuratoriske og kulturfeltet. Vi legger vekt på å utvikle måter å fremme hver elevs egen kurator, teoretisk og pedagogisk tenkning. Våre pedagogiske modeller er basert på felles kompetanse og utforskende læring og brukes for å skape et åpent, conversational og dialogisk plass for læring og skuespill. Studiene utvikle omfattende og nyskapende faglig ekspertise innen kritisk kuratering, administrere og formidle kunst. Studentene lærer å navigere de mangefasetterte teoretiske og praktiske sceneries av kunstverdenen. CuMMA kandidater er fagfolk som er i stand til å bruke sin kunnskap både oppfinnsomt og kritisk i ulike oppgaver og organisasjoner innen samtidskunstscenen. Innholds utfall Studentene forstår og er interessert i internasjonale diskurser om den visuelle kunstscenen Studentene lærer og diskutere om relevante teorier for kuratering, administrasjon og formidling kunst Studenter se sammenhengene... [-]

Master Of Science I Design For Teater, Film Og TV - Design For Scenekunst

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Scenografen arbeid innebærer konstant rekreasjon i verden og gjøre ting synlig. Scenografen er en kunstner som jobber med de betydninger, visuell natur, funksjonalitet og dramatiske egenskapene til fysiske områder. Arbeidet innebærer utforming fokusert på tid og rom av forestillingen, der materiale og konseptuelle metoder brukes for å skape et sted, miljø og / eller vilkår for ytelsen. [+]

Scenografen arbeid innebærer konstant rekreasjon i verden og gjøre ting synlig. Scenografen er en kunstner som jobber med de betydninger, visuell natur, funksjonalitet og dramatiske egenskapene til fysiske områder. Arbeidet innebærer utforming fokusert på tid og rom av forestillingen, der materiale og konseptuelle metoder brukes for å skape et sted, miljø og / eller vilkår for ytelsen. Scenografi både konstruerer verden av ytelse og åpner opp det fysiske rommet som en helhet, og arbeidet er utført sammen med de som er ansvarlige for andre deler av produksjonen som lys og lyd og med utøverne selv. Den scenekunstfeltet består av teater, opera, performance, dans og sirkus, samt nye former for ytelse som fortsatt er under utvikling. Ved siden av scenekunst, er scenografi også utvide til museum og utstillingsdesign, forskjellige typer arrangementer og spill, og også miljømessig og samfunns kunst. Målet om utdanning Programmet gir de ferdighetene som trengs for utfordrende scenografisk arbeid i scenekunstfeltet, og gjelder disse ferdighetene i en mangfoldig måte til nye tverrfaglige kunstfelt. Den scenekunstfeltet består av teater, opera, performance, dans og sirkus, samt nye former for ytelse som fortsatt er under utvikling. Ved siden av de forskjellige typene scenekunst, er scenografi også utvide til museum og utstillingsdesign, forskjellige typer arrangementer og spill, og også miljømessig og samfunns kunst. Målet er å utdype den kunstneriske visjonen ervervet under bachelorstudiet og til begge utvide ferdigheter ervervet samt å videreutvikle sin spesialisering. I tillegg er en ytterligere mål at studentene blir kjent med historien, aktuelle skoler tanke og sentrale teorier... [-]

Master Of Science I Design For Teater, Film Og TV - Produksjon Design

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den store produksjonen design innebærer opplæring kunstneriske designere som er ansvarlig for det visuelle, operasjonell og produksjon enhet av en filmproduksjon. [+]

Målet om utdanning Den store produksjonen design innebærer opplæring kunstneriske designere som er ansvarlig for det visuelle, operasjonell og produksjon enhet av en filmproduksjon. Målet med utdanningen er å finne og styrke studentens personlige kunstneriske visjon, for å forlenge hans / hennes faglige kompetanse og / eller spesialisering og for å gi ferdigheter som trengs for doktorgradsstudier. Sammen med vidtfavnende faglige ferdigheter, er målet å få muligheten til å utvikle studentens eget felt på en kreativ og selvstendig måte. Masterstudenter er forventet å arbeide selvstendig og til å spille en aktiv rolle i planleggingen av sine studier. Et viktig formål med masterstudier i produksjon design er å støtte studentens personlige mål og styrke kompetansen til elever med ulik bakgrunn innen produksjon design samt lede dem i deres valg av fordypning. Et annet mål er å oppmuntre studenten til å frimodig bringe videre hans / hennes perspektiv på kunstnerisk samarbeid som en helhet. En utdannet ved masterstudium i Produksjonsdesign vil være i stand til å jobber som produksjonsdesigner i krevende film og TV-produksjoner administrere brede kunstneriske virksomheter veilede og motivere arbeidsgruppen implementere design utdype hans / hennes kunstneriske uttrykk utvide hans / hennes ferdigheter gjennom utviklingen på feltet og nye krav, (for eksempel digital produksjon design, nye fortellerformer for film og fjernsyn) utvikle nye arbeidsmetoder ved hjelp av eksperimentelle og undersøkende arbeid fornye feltet i samarbeid med andre mennesker som er ansvarlige for kunstnerisk innhold i film / TV-produksjoner fortsette hans / hennes studier i et program som fører til en... [-]

MSc

Master Of Science I Arealplanlegging Og Samferdselsteknikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Dette programmet fokuserer på fremtidige utfordringer for bærekraftig bygde miljø, taklinger aktuelle globale megatrender som urbanisering og behovet for grønnere byer. Den definerende karakteristikk av programmet er dens fokus på et bredt spekter av tilnærminger fra folks dagligliv og mobilitet til store strategisk og systemisk tenkning er nødvendig for å forme det bygde miljø. [+]

Byer blir stadig mer dynamisk, kompleks og fragmentert mens krav til deres liveability, bærekraft, konkurranseevne og attraktivitet øker. Dette krever nye ferdigheter i systemisk forståelse, problemløsning, og integrerende planlegging og politikk utover sektorgrenser. Dette programmet fokuserer på fremtidige utfordringer for bærekraftig bygde miljø, taklinger aktuelle globale megatrender som urbanisering og behovet for grønnere byer. Den definerende karakteristikk av programmet er dens fokus på et bredt spekter av tilnærminger fra folks dagligliv og mobilitet til store strategisk og systemisk tenkning er nødvendig for å forme det bygde miljø. Hva vil du lære? Som student vil du få gode kompetanse til å arbeide for smartere og mer miljøvennlige byer og å svare på nye spørsmål av stadig skiftende bygningsmiljøer og teknologier. I tillegg til en sterk teoretisk basis, vil du få innsikt i aktuelle forskningstemaer, og evner i å søke en rekke planleggings- og analyseverktøy i moderne oppgaver for arealbruk og transport. Gjennom interaktive læringsformer, vil du få hands-on erfaringer på en rekke urbane temaer og metoder. Engasjert i studio kurs, vil du lære systemisk tenkning, kreativ problemløsning, etisk refleksjon, samt verktøy for deltakende prosesser og kommunikasjonsevner i ulike fora og gjennom ulike medier. Videre vil du være i stand til kritisk å tolke og prosesskunnskap fra flere kilder og implementere denne kunnskapen i en rekke komplekse urbane prosesser. Vanlige studier (40 cr) inkluderer sju kurs, som alle er obligatoriske. Disse studiene danner grunnlaget for arealplanlegging og transport ingeniørstudier på hvor ulike profiler av kompetanse kan bygges gjennom utvalgte avanserte og valgfrie... [-]

Master Of Science I Arkitektur

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Arkitektur er et felt av teknologi og kunst. Arkitektur undervisning kombinerer kunnskapsbasert faglig materiale og kunstneriske forståelse og uttrykk ferdigheter. [+]

Arkitektur er et felt av teknologi og kunst. Arkitektur undervisning kombinerer kunnskapsbasert faglig materiale og kunstneriske forståelse og uttrykk ferdigheter. En arkitekt må kunne se problemene fra mange ulike retninger, noe som er årsaken til den brede natur grad i arkitektur. Den nåværende natur utdanning utvikler studentens vitenskapelige og kunstneriske tenkning knyttet til byggingen av en sosialt ansvarlig og bærekraftig fremtid. Målet om utdanning Læringsutbyttet er basert på regelverket i EU-direktivet som gjelder for å forfølge de faglige aktiviteter av en arkitekt (direktiv 2005/36 / EF av Europaparlamentet og Rådet om godkjenning av yrkeskvalifikasjoner). Ifølge direktivet, møter en arkitektonisk grad forventningene til byggebransjen og gjør en karriere utenfor Finland også. I samsvar med det ovennevnte direktiv, er hensikten med programmet er å sørge for at etter å ha fullført en grad, gis: evnen til å skape arkitektonisk design som tilfredsstiller både estetiske og tekniske krav tilstrekkelig kunnskap om historie og teorier om arkitektur og relaterte felt av kunst, teknologi og menneskelige vitenskaper kunnskap om kunst som en innflytelse på kvaliteten av arkitektonisk utforming tilstrekkelig kunnskap om urban design planlegging og ferdigheter som er involvert i planprosessen forståelse av relasjoner mellom mennesker og bygninger og mellom bygninger og deres miljø og av behovet for å forholde bygninger og mellomrommene mellom dem til menneskelige behov og skala forståelse av yrket av arkitektur og rollen som arkitekt i samfunnet, spesielt i forberedelsene truser som tar hensyn til sosiale faktorer forståelse av metoder for undersøkelse og behandling av den korte for et designprosjekt forståelse... [-]

Master Of Science I Automatisering Og Elektroteknikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterprogram i Automation and Electrical Engineering er en bred tverrfaglig program som gir studenter med en evne til å jobbe i og mellom en rekke felt - alt fra tradisjonelle Elektroteknikk og energisektoren i Biomedical Engineering, Control Engineering og Robotics. Tegning fra omfattende forskning i matematiske og naturvitenskapelige fag, er pensum fleksibel og tillater elevene å studere en unik kombinasjon av kurs for å passe sine egne interesser. [+]

Masterprogram i automatisering og elektroteknikk er en bred tverrfaglig program som gir studenter med en evne til å jobbe i og mellom en rekke felt - alt fra tradisjonelle Elektroteknikk og energisektoren i Biomedical Engineering, Control Engineering og Robotics. Tegning fra omfattende forskning i matematiske og naturvitenskapelige fag, er pensum fleksibel og tillater elevene å studere en unik kombinasjon av kurs for å passe sine egne interesser. De sentrale temaene i programmet er bærekraft, f.eks energieffektivitet, intelligente transportsystemer; distribuert og nettverkssystemer, for eksempel smart grid, smart bomiljø, miljø og sikkerhet i distribuerte / nettverkssystemer; sensing og oppfatte miljøet, for eksempel mikrosensorer, maskin oppfatning; Overgangen fra automatisering til autonomi og personlig helsetjenester. Programmet gir studentene kunnskap og ferdigheter til å anvende vitenskapelige metoder og teorier i et bredt spekter av tekniske og forskning karrierer, samt i doktorgradsstudier. Karriere muligheter Nyutdannede fra programmet er utstyrt med kunnskap og ferdigheter til å arbeide i et bredt spekter av tekniske yrker i både offentlig og privat sektor. Programmet tilbyr også utmerket vitenskapelig grunnlag for yrker innen forskning og akademiske yrker, samt andre tverrfaglige felt. Study Programme Studentene kan velge mellom tre forskjellige fagretninger innenfor programmet Elkraft og energiteknikk Kontroll, Robotics og Autonomous Systems Translasjonell Engineering. Avhengig av valget, kan elevene deretter fokusere på, for eksempel strømnett, elektriske motordrifter, lysteknikk, kontroll prosjektering, robotikk, automatiseringssystemer, integrerte systemer, Imaging and Machine Perception, Microsystems, New Hybrid Carbon Nanomaterialer, Biomedical Engineering eller Personlig Health Care. Programmet tilbyr en rekke praktiske prosjekter og workshops for å forberede kandidater for fremtidige... [-]

Master Of Science I Avanserte Energiløsninger - Bærekraftige Energiomforming Prosesser

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Billig karriere innen energi for vårt samfunn? Lyst til å være involvert i utviklingen av raskt skiftende, fremtidens energisystemer? Masterprogram i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg. [+]

Billig karriere innen energi for vårt samfunn? Lyst til å være involvert i utviklingen av raskt skiftende, fremtidens energisystemer? Masterprogram i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg. Det er en pågående overgangen til fornybar energi som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvennlighet med en aksept og engasjement kunde. Ny energi system vil være en kompleks kombinasjon av sentrale og lokale ressurser. Dette krever nytenkning av primærkilder, produksjon, markeder, overføring, bruk og kunder som produsent-forbrukere (prosumers). Programmet har fire majors. I hver av dem, vil du bli gitt en solid teoretisk bakgrunn, komplettert med tverrfaglige studier for å utvide og utdype forståelsen av energiutfordringene i vårt samfunn. De store Sustainable Energy Conversion Processes har en nøkkelposisjon om fornybar og bærekraftig utnyttelse av naturressurser og bioenergi. Varme og kraft og kjernekraft energirelaterte systemer er sentrale elementer i denne store. Den store vil tilby en studie bane på beregningsmetoder, så vel. De andre fagretninger av Advanced Energy Solutions er: Industrielle Energiprosesser og bærekraft Energisystemer og markeder Energi i bygninger og bygningsmiljø Gradsstruktur Master of Science (Technology) grad er 120 studiepoeng. Graden består av store studier, masteroppgaven og valgfrie studier. Alle de store fag har en felles modul, hvis innhold er fra 15 til 20 kreditter, avhengig av den store aktuelle. Hovedformålet med den vanlige modulen er å gi studenten grunnleggende forståelse av energisystemer og energimarkeder, og på den annen side er det en hensikt å gi det samme utgangspunktet for alle studenter uansett deres tidligere tilbake bakken. De største fagene... [-]

Master Of Science I Avanserte Energiløsninger - Bærekraftige Energisystemer Og Markeder

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Master Program i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg. Det er en pågående overgangen til fornybar energi som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvennlighet med en aksept og engasjement kunde. Ny energi system vil være en kompleks kombinasjon av sentrale og lokale ressurser. Dette krever nytenkning av primærkilder, produksjon, markeder, overføring, bruk og kunder som produsent-forbrukere (prosumers). [+]

Master Program i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg. Det er en pågående overgangen til fornybar energi som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvennlighet med en aksept og engasjement kunde. Ny energi system vil være en kompleks kombinasjon av sentrale og lokale ressurser. Dette krever nytenkning av primærkilder, produksjon, markeder, overføring, bruk og kunder som produsent-forbrukere (prosumers). Programmet har fire majors. I hver av dem, vil du bli gitt en solid teoretisk bakgrunn, komplettert med tverrfaglige studier for å utvide og utdype forståelsen av energiutfordringene i vårt samfunn. Store Sustainable Energy Systems og Markets tilbyr en fast teoretisk base samt praktiske verktøy og ferdigheter som trengs av ingeniører som arbeider på feltet av energisystemer. Integrering intermitterende fornybare kilder, som sol, vind og bølgeenergi, inn i energisystemet er en av de viktigste utfordringene i vår bærekraftig fremtid. Denne store tilbyr grunnleggende forståelse av energisystemene, de viktigste utfordringene våre energiløsninger i dag og mulige måter mot en bærekraftig fremtid. De andre fagretninger av Advanced Energy Solutions er: Energi i bygninger og bygningsmiljø Industrielle Energiprosesser og bærekraft Energy Conversion Processes NB Programmet vil starte for første gang i høst 2017. Oppbygging av Degree Master of Science (Technology) grad er 120 studiepoeng. Graden består av store studier, masteroppgaven og valgfrie studier. Alle de store fag har en felles modul, hvis innhold er fra 15 til 20 kreditter, avhengig av den store aktuelle. Hovedformålet med den vanlige modulen er å gi studenten grunnleggende forståelse av energisystemer og energimarkeder, og på den annen... [-]

Master Of Science I Avanserte Energiløsninger - Bærekraftig Energi I Bygninger Og Bygde Omgivelser

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Det er en pågående overgangen til fornybar energi som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvennlighet med en aksept og engasjement kunde. Ny energi system vil være en kompleks kombinasjon av sentrale og lokale ressurser. Dette krever nytenkning av primærkilder, produksjon, markeder, overføring, bruk og kunder som produsent-forbrukere (prosumers). [+]

Billig karriere innen energi for vårt samfunn? Lyst til å være involvert i utviklingen av raskt skiftende, fremtidens energisystemer? Masterprogram i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg. Det er en pågående overgangen til fornybar energi som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvennlighet med en aksept og engasjement kunde. Ny energi system vil være en kompleks kombinasjon av sentrale og lokale ressurser. Dette krever nytenkning av primærkilder, produksjon, markeder, overføring, bruk og kunder som produsent-forbrukere (prosumers). Programmet har fire majors. I hver av dem, vil du bli gitt en solid teoretisk bakgrunn, komplettert med tverrfaglige studier for å utvide og utdype forståelsen av energiutfordringene i vårt samfunn. Den store Sustainable Energy i bygninger og bygningsmiljø fokuserer på de nye energiløsninger for energibruk, produksjon og effektivitet som trengs i bygninger og miljøer. Allerede i dag et stort flertall av folket lever i byer og urbanisering er en vedvarende trend. Utvikle energieffektive bygninger og byer er en stor utfordring i dag. Denne store vil tilby avanserte kurs med fokus på effektiv bruk av energi fokus innen bygningsteknologi og design, samfunn, infrastruktur, trafikk, tjenester og innen oppvarming, ventilasjon og air condition (HVAC). De andre fagretninger av Advanced Energy Solutions er: Industrielle Energiprosesser og bærekraft Energisystemer og markeder Energy Conversion Processes Gradsstruktur Master of Science (Technology) grad er 120 studiepoeng. Graden består av store studier, masteroppgaven og valgfrie studier. Alle de store fag har en felles modul, hvis innhold er fra 15 til 20 kreditter, avhengig av den store aktuelle. Hovedformålet med... [-]

Master Of Science I Avanserte Energiløsninger - Industrielle Energiprosesser Og Bærekraft

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Billig karriere innen energi for vårt samfunn? Lyst til å være involvert i utviklingen av raskt skiftende, fremtidens energisystemer? Master Program i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg. [+]

Billig karriere innen energi for vårt samfunn? Lyst til å være involvert i utviklingen av raskt skiftende, fremtidens energisystemer? Master Program i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg. Det er en pågående overgangen til fornybar energi som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvennlighet med en aksept og engasjement kunde. Ny energi system vil være en kompleks kombinasjon av sentrale og lokale ressurser. Dette krever nytenkning av primærkilder, produksjon, markeder, overføring, bruk og kunder som produsent-forbrukere (prosumers). Programmet har fire majors. I hver av dem, vil du bli gitt en solid teoretisk bakgrunn, komplettert med tverrfaglige studier for å utvide og utdype forståelsen av energiutfordringene i vårt samfunn. De store industriEnergiProsesser og bærekraft vil løse grunnleggende kjemiteknikk kunnskap og enhetsoperasjoner som er involvert i kjemiske prosesser integrert til energilagring, energikonvertering, resirkulering teknologier og bærekraft. Dette inkluderer termodynamikk, masse og energibalanser på reagerende systemer, kjemiske likevekter, kjemisk kinetikk, katalyse, rollen som inter og intraphase varme- og massetransport. Modellering og simulering har en viktig rolle i analysen og utformingen av energi prosesser. De andre fagretninger av Advanced Energy Solutions er: Energi i bygninger og bygningsmiljø Energisystemer og markeder Energy Conversion Processes Oppbygging av Degree Master of Science (Technology) grad er 120 studiepoeng. Graden består av store studier, masteroppgaven og valgfrie studier. Alle de store fag har en felles modul, hvis innhold er fra 15 til 20 kreditter, avhengig av den store aktuelle. Hovedformålet med den vanlige modulen er å gi studenten grunnleggende forståelse av energisystemer og energimarkeder, og på den... [-]

Master Of Science I Avanserte Materialer For Innovasjon Og Bærekraft (EIT Råvarer)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterprogram i Advanced Materials for innovasjon og bærekraft, AMIS, vil takle temaet substitusjon av kritiske eller giftige materialer i produkter og for optimal ytelse. [+]

Få en forståelse av den fulle råvarer verdikjeden, og et tankesett for innovasjon og entreprenørskap med fokus på bærekraft. Masterprogram i Advanced Materials for innovasjon og bærekraft, AMIS, vil takle temaet substitusjon av kritiske eller giftige materialer i produkter og for optimal ytelse. Det vil også dekke materiell chain optimalisering for end-of-life produkter og produkter og tjenester som design for sirkulær økonomi - som alle er sentrale temaer i EIT råvarer. Det primære fokus for tilpasning på metall og mineralske råstoffer. Bio-base og polymermaterialer er dekket i lys av deres substitusjon potensial og andre materialer i forbindelse med multi-materiale resirkulering av produktet. I tillegg inneholder AMIS programmet en solid pakke med kurs og prosjektarbeid i innovasjon og entreprenørskap. Mobiliteten av studentene er en integrert del av programmet, og i løpet av to-årig program, skal studentene studere ved to av konsortiet partner universiteter. Ved fullføring av programmet skal studentene få en dobbel grad. Undervisningsspråket er engelsk. Den AMIS program vil øke unge fagfolk til å bli endringsagenter med en entreprenørskap tenkemåte i stand til å ivareta bærekraften i EIT råstoffer hele industriell og forskningslandskapet. Universitetet partnere Grenoble Institut Polytechnique (GINP), Frankrike (koordinator) Technische Universität Darmstadt, Tyskland Aalto University, Finland Universitetet i Bordeaux, Frankrike Universitetet i Liege, Belgia industrielle partnere Arkema ArcelorMittal Fraunhofer-Gesellschaft Commissariat à l'Energie Atomique et aux Energier Renouvelables (CEA) IMEC [-]

Master Of Science I Bygningsteknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i byggeteknikk gir studentene omfattende faglig og profesjonell kunnskap om de ulike disiplinene innen sivil og konstruksjonsteknikk. [+]

Den Masterprogram i Building Technology gir studentene omfattende faglig og profesjonell kunnskap om de ulike disiplinene innen sivil og konstruksjonsteknikk. Anleggsvirksomhet spiller en nøkkelrolle i å skape trygge og sunne bygningsmiljøer som er viktige elementer i hverdagen og trivsel. Ved å kombinere de globale behov for energieffektivitet og bærekraft med egenskapene til et godt bomiljø krever teoretisk forståelse, faglig kompetanse, og en frisinnet holdning. Programmet omhandler design, bygging, bruk og vedlikehold av sivile byggverk som bygninger og broer. Med sine fire hovedtemaer - konstruksjonsteknikk, bygg ytelse, byggeledelse, og mineralbaserte materialer - programmet gir studentene kunnskap og ferdigheter avgjørende for fremtidige karrierer i industri, forskning, utdanning eller myndighet. Basert på de individuelle valgene, kan studenten spesialisere seg i som å bygge energibruken, og bygge tjenester teknologi, reparasjon og vedlikehold, inneklima og brannteknisk prosjektering emner. Programmet arbeider for utvikling av arbeidslivet ferdigheter som analytisk og kritisk tenkning, tverrfaglig teamarbeid og samarbeid og kommunikasjon for vitenskapelige og tekniske fagfolk. Aspekter av yrkesetikk og samfunns- og miljøansvar er integrert i studiene. Gradsstruktur Programmet omfatter seks kurs (totalt 30 cr) av fellesfag studier som danner høstsemesteret av det første året. Etter første periode, kan studentene spesialisere seg i et bestemt felt av bygningen teknologi eller de kan - ved å kombinere kurs fra ulike felt - få en god generell forståelse av tekniske applikasjoner knyttet til bygningsteknikk. Teknisk kunnskap vil bli utdypet ved å velge seks kurs (30 cr) fra pakker av avanserte kurs som tilbys av studiet. Syntesen eller spesialisering av studiene kan bli... [-]

Master Of Science I Corporate Kommunikasjon

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i Corporate Communication er unik i sin kombinasjon av internasjonal business, ledelse og kommunikasjon. [+]

Den Masterprogram i Corporate Communication er unik i sin kombinasjon av internasjonal business, ledelse og kommunikasjon. I dag, raskt skiftende forretningsklima, utfordringene møtt av bedrifter og andre organisasjoner krever en grundig forståelse av dynamikken i medier og kommunikasjon. Den globaliserte verden er mer kompleks og mindre forutsigbar enn noen gang før, og kommunikasjonen må være strategisk forvaltes. Study Experience The Corporate Communication (CC) Masterstudiet er utviklet for å gi studentene en grundig, trans-disiplinære forståelse av feltene i corporate kommunikasjon og mediehåndtering. Programmet ser bedriftskommunikasjon som en bedrift funksjon, og på samme tid, som sosial interaksjon. Gjennom studiene, vi fremheve virkningen av den globaliserte miljøet på kommunikasjon praksis, styring og ledelse. På verdensbasis er det CC Programme unik i sin kombinasjon av internasjonal business, ledelse og kommunikasjon. Gjennom en nøye utformet, forskningsbasert læreplan, gir programmet studentene dyptgående kunnskap om strategisk rolle for kommunikasjon og mediehåndtering i moderne organisasjoner. CC Programme tilbyr profesjonelle og faglige kompetanse innenfor slike spesifikke områder som mediekontakt, ansattes kommunikasjon, investorrelasjoner, issues management og endring og krisekommunikasjon. Spesielt utvikler den kompetansen som trengs i å håndtere internasjonale corporate kommunikasjon, administrerende interne og eksterne interessenter relasjoner og delta i bedriftens strategiarbeid. I alle kurs arbeid og problembasert læring aktiviteter øver vi de ferdighetene som trengs for en rekke flerkulturelle og flerspråklige situasjoner. The Corporate Communication Masterprogram rekrutterer studenter fra en rekke bakgrunner, men en sunn virksomhet kunnskap i tidligere studier er nødvendig. Vi verdsetter mangfold i klassen, og inviterer søkere fra hele verden, med tidligere akademisk kompetanse som spenner... [-]

Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Akustikk Og Lydteknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den store i Akustikk og lydteknologi gir grunnleggende kunnskap om akustiske fenomener, menneskelig hørsel og lydteknologi, og også forenkler studentene til å anvende kunnskapen i praksis. Akustikk og Audio Technology er en av de åtte fagretninger som tilbys i masterstudiet i informatikk, kommunikasjon og informasjonsvitenskap (CCIS). [+]

Majoren i Akustikk og lyd Technology gir grunnleggende kunnskap om akustiske fenomener, menneskelig hørsel og lydteknologi, og også forenkler studentene til å anvende kunnskapen i praksis. Akustikk og Audio Technology er en av de åtte fagretninger som tilbys i masterstudiet i informatikk, kommunikasjon og informasjonsvitenskap (CCIS). Målet for de store er at elevene kunne bruke sine læringsutbytte fleksibelt i forskjellige oppgaver i industrien og i akademia. For eksempel skal studentene vite hvorfor og hvordan moderne lossy lydkodeker (mp3, AAC) arbeid, eller han / hun bør være i stand til å måle, forstå perseptuelle aspektene, og utforme akustikken i et klasserom eller en støyskjerm. Noen Exemplar felt der elevene er planlagt for å være kompetent er lydopptak og lydgjengivelse, lyd koding, musikk teknologi, akustiske målinger, aktiv støyreduksjon, lyd signalbehandling, rom og bygnings akustikk og støy fra omgivelsene. Vi er på jakt etter studenter som er interessert i musikk, hørsel, hjulpet hørsel, lydgjengivelse, eller lyd generelt. For å lykkes i læreplanen vår, bør bachelorstudiene inneholder grunnleggende universitet fysikk, matematikk og digital signalbehandling. studieprogram Studiene (120 studiepoeng) består av en stor fagstudiene, masteroppgave (30 studiepoeng) og valgfrie studier (25-35 studiepoeng). Akustikk og Audio-teknologier større kan tas enten som en lang (55-65 studiepoeng) eller et kompakt (40-45 studiepoeng) stor. Kommunikasjonsakustikk: utvikle teknikker for menneske lyttere Kurset er en svært bred innføring i alle andre baner i de store. Hvordan hører vi lyder, og hvilke egenskaper av omverdenen vi dekode ved å lytte? Hvordan utforme lydgjengivelse som det beste suitene menneskelig hørsel? Kan vi måle... [-]

Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Informatikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Mastergrad i informatikk gir deg en mulighet til å forandre verden. Programvaren er viktig del av industri, handel, helse, media, og til og med kunst. Nye innovasjoner er ofte basert på nye teknologier, som cloud computing, web, og store data. [+]

Studer en all-round grad i informatikk og få mulighet til å påvirke fremtiden! Mastergrad i informatikk gir deg en mulighet til å forandre verden. Programvaren er viktig del av industri, handel, helse, media, og til og med kunst. Nye innovasjoner er ofte basert på nye teknologier, som cloud computing, web, og store data. I Institutt for informatikk alle mester nivå kurs blir undervist på engelsk. Vi tror på fleksibilitet: elevene kan bygge sine egne studieplaner som består av kjernen og fordypningsemner. Kjernen kurs gir deg en sterk forankring i algoritmer, datagrafikk, maskinlæring, operativsystemer, sikkerhet, brukergrensesnitt, web programvareutvikling, etc. Fordypningsemnene er delt inn i fem spor. Computer Science er en av de åtte fagretninger som tilbys i masterstudiet i informatikk, kommunikasjon og informasjonsvitenskap (CCIS). Studier i programmet er basert på både den nyeste vitenskapelige forskning og industriell state-of-the-art. studieprogram Som student hovedfag i informatikk, kan du velge fem kurs fra følgende: Computational User Interface Design Datagrafikk Diskrete Modeller og søk Information Security Machine Learning: Grunnleggende prinsipper Operativsystemet Prinsipper for algoritmeteknikker Web Software Development I tillegg kan du velge ett av sporene som er beskrevet nedenfor. Algoritmer, Logic, og Computation Big Data og Large-Scale Computing Interaktive Technologies Software Systems and Technologies Web Technologies, applikasjoner og vitenskap Studiene (120 studiepoeng) består av en stor fagstudiene, masteroppgave (30 studiepoeng) og valgfrie studier (25-35 studiepoeng). The Computer Science store er tilgjengelig i to former, korte og lange. Den korte store (40-45 studiepoeng) omfatter en mindre gjenstand (20-25 studiepoeng) fra andre felt av Aalto universitetet eller... [-]

Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Kommunikasjon Engineering

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Kommunikasjon Engineering større fokus på kommunikasjon og nettverksteknologi, nettverksbygging virksomhet og menneskelige sentriske kommunikasjon. Avhengig av din interesse, kan du fokusere studiene mer mot Internet Technologies, trådløs kommunikasjon eller kommunikasjon Ecosystem. [+]

Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) er i forkant av digitale revolusjonen, som er radikalt trans verden slik vi kjenner den. Det er et konstant behov for godt avrundet kommunikasjon ingeniører med stor kunnskap om teknologi grunnleggende, dyptgående kunnskaper om programmering, og solid forståelse av virksomheten dynamikk. På Aalto kan du bli en ekte spill veksler i feltet. studieprogram Kommunikasjon Engineering større fokus på kommunikasjon og nettverksteknologi, nettverksbygging virksomhet og menneskelige sentriske kommunikasjon. Avhengig av din interesse, kan du fokusere studiene mer mot Internet Technologies, trådløs kommunikasjon eller kommunikasjon Ecosystem. Trådløs kommunikasjon: Du vil lære om moderne trådløse kommunikasjon systemarkitektur (LTE, 5G), signalprosesseringsmetoder, ressursstyringsmetoder og tilhørende spektrum administrative spørsmål. Du får også praktisk erfaring med state of art laboratorieutstyr og kan bli involvert med programvaredefinert radio basert implementering og eksperimentering arbeid. Internet Technologies: Du vil lære hvordan Internett virkelig fungerer og utvikler seg, og hvordan å designe og implementere nye protokoller og tjenester, og sikre nettverket. Vi dekker faste, mobile, corporate og stort område nettverk og deres bruk for nåværende og fremtidige applikasjoner. Du vil også lære hvordan nettverkene kan virtualisert. Communications Ecosystem: Du vil lære om operatørvirksomhet, for å gjennomføre techno-økonomisk analyse av kommunikasjonssystemer og tjenester og å forstå sluttbrukernes behov og atferd. Du kan også fokusere på brukergrensesnitt design. Tverrfaglig overalt I en verden av nettverk, blir alt sammenvevd: sikkerhet, business, brukervennlighet ... Det er derfor den tverrfaglige tilnærmingen av Aalto universitetet garanterer deg en interessant studiemiljø. Du kan gjøre forskning som ikke bare teoretisk, men også gyter spennende nye... [-]

Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Maskinlæring Og Data Mining

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Machine læring er en av de sterke sider ved Aalto University. Dette solid utdanning i moderne beregningsorientert dataanalyse gir deg gode muligheter for en karriere i forskningsinstitusjoner eller i privat sektor i de raskt voksende felt av maskinlæring, datavitenskap, og kunstig intelligens. [+]

Ønsker du å bygge fremtidens intelligente maskiner? Machine læring er en av de sterke sider ved Aalto University. Dette solid utdanning i moderne beregningsorientert dataanalyse gir deg gode muligheter for en karriere i forskningsinstitusjoner eller i privat sektor i de raskt voksende felt av maskinlæring, datavitenskap, og kunstig intelligens. Enda viktigere er maskinlæring bare utfordrende og interessant - hva kan være bedre enn å løse spennende og viktige problemer med raskt å utvikle nye kombinasjoner av matematikk, statistikk og informatikk? Metodene for maskinlæring og data mining er aktuelt og nødvendig i en rekke felt som strekker seg fra prosessindustrien til data vitenskap. Nyere spydspiss bruksområder inkluderer bioinformatikk, beregningsastrofysikk, biologi og medisin, interaktiv teknologi, innhenting av informasjon, informasjon visualisering, neuroinformatics, og sosiale nettverk analyse. Machine Learning og Data Mining (Macadamia) er en av de åtte fagretninger som tilbys i masterstudiet i informatikk, kommunikasjon og informasjonsvitenskap (CCIS). Macadamia Doctoral Track I tillegg til vanlig masterstudiet, vil Macadamia bli tilbudt som en doktorgrads spor i studieåret 2017-2018. Doktor spor betyr at noen av de utvalgte til Macadamia større elevene kan ha sine studier skreddersydd til en forskerkarriere, og kan begynne å jobbe mot PhD i en av instituttets forskningsgrupper allerede i løpet av sine masterstudier. Søkerne bes om å angi sin interesse i å skrive doktorgrads spor i søknaden sin motivasjonsbrev. Læringsutbytte Den store i Machine læring og Data Mining (Macadamia) dekker et bredt spekter av emner i moderne beregningsorientert data analyse og modellering metoder. En Macadamia utdannet er i stand til å... [-]

Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Programvare Og Service Ingeniør

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

De Software and Service Engineering studier utstyre studentene med ferdigheter som vil være av høyeste verdi til moderne organisasjoner. Studentene lære å designe, utvikle og administrere digitale produkter og tjenester. De utvikler seg til selvstendige tenkere i stand til å håndtere komplekse, reelle problemer med å ta hensyn til det menneskelige, samfunnsmessige og organisatoriske faktorer. [+]

Bli med programvare og service Engineering og tilegne seg ferdigheter til å designe, utvikle og administrere digitale produkter og tjenester! Digitale produkter og tjenester er avgjørende for økonomi, samfunn og menneskers trivsel. De lar bedrifter til å gå utover de tradisjonelle grensene, trykke inn nye evner og nå eksponensiell vekst. De Software and Service Engineering studier utstyre studentene med ferdigheter som vil være av høyeste verdi til moderne organisasjoner. Studentene lære å designe, utvikle og administrere digitale produkter og tjenester. De utvikler seg til selvstendige tenkere i stand til å håndtere komplekse, reelle problemer med å ta hensyn til det menneskelige, samfunnsmessige og organisatoriske faktorer. Programvare og service Engineering er en av de åtte fagretninger som tilbys i masterstudiet i informatikk, kommunikasjon og informasjonsvitenskap (CCIS). Studier i programmet er basert på både den nyeste vitenskapelige forskning og industriell state-of-the-art. studieprogram Studentene kan velge å spesialisere seg i en av de fire delfeltene: Systemutvikling Service Design and Engineering, brukersentrert design, eller Enterprise Systems. Software engineering Service Design and Engineering Brukersentrert design Enterprise Systems Studiene (120 studiepoeng) består av en stor fagstudiene, masteroppgave (30 studiepoeng) og valgfrie studier (25-35 studiepoeng). Programvare og service Engineering større kan tas enten som en lang (55-65 studiepoeng) eller et kompakt (40-45 studiepoeng) stor. Fleksibilitet og frihet Som student av programvaren og service Engineering stor, kan du fritt skreddersy studier for å passe dine egne interesser som det er svært få obligatoriske kurs. Våre professorer gi hjelp og veiledning for å hjelpe deg å planlegge dine studier... [-]

Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Signal, Tale Og Språk Prosessering

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Formålet med de store er å gi studentene grunnleggende enten signalbehandling eller tale og språk prosessering og evnen til å anvende dem i ulike felt av vitenskap og teknologi. [+]

studieprogram Formålet med de store er å gi studentene grunnleggende enten signalbehandling eller tale og språk prosessering og evnen til å anvende dem i ulike felt av vitenskap og teknologi. Studenter med fokus på Signal Processing får en sterk teoretisk bakgrunn av moderne signalbehandling. Dette betyr en verktøykasse av kunnskap om signaler og systemer modellering, representasjon gjennom transforme, systemer optimalisering og gjennomføring. Noen legges vekt på de siste forskningsprioriteringer innen signalbehandling i domener av dataanalyse, komprimering og lagring, kommunikasjon samt representasjon av signaler. I tillegg kan elevene få enda dypere forståelse av signalbehandling og tilgrensende vitenskaper, eller søke signalbehandling i andre felt. Interessante bruksområder er radarsystemer og nettverk, dataoverføring, sensing og sporing av objekter og rom, samt analyse av teknisk (maskin basert) og sosiale (menneskelige basert) nettverk. Cyber ​​nivået av smarte strømnett er stadig viktigere for effektiv energidistribusjon og bruk, og tilbyr en plattform for å bruke signalbehandling metodikk for å løse viktige problemer av stor samfunnsmessig betydning. Studenter med fokus på tale og språk Processing er gitt grunnleggende om dette feltet og evnen til å anvende dem i ulike felt av vitenskap og teknologi. Tale og språkprosessering benytter signalbehandling, matematisk modellering og maskinlæring for statistisk språkmodellering, innhenting av informasjon og taleanalyse, syntese, anerkjennelse og koding. Søknader og forskningsprioriteringer har nylig vært, for eksempel talegjenkjenning og syntese, diktat, teksting, maskinoversettelse, språkopplæring, storskala video data indeksering og gjenfinning, talekoding og kvalitetsforbedring i mobiltelefoner og nettverk så vel som i medisinsk forskning av den menneskelige stemme. Skolepenger og stipender Non-EU / EØS-studenter... [-]

Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Sikkerhet Og Mobil Databehandling

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Studier i Security and Mobile Computing gi studentene en bred forståelse av de nyeste og fremtidige teknologier for sikre mobile og cloud computing systemer. [+]

Erverve en verdensklasse utdanning i informasjonssikkerhet ved Aalto universitetet! Studier i Security and Mobile Computing gi studentene en bred forståelse av de nyeste og fremtidige teknologier for sikre mobile og cloud computing systemer. Studentene vil få både praktisk ingeniørkunnskap og teoretisk innsikt i sikkerhetssystemer engineering, distribuert programutvikling, nettverk og tjenestearkitekturer, og mobile og sky plattformer. Vi tror på å kombinere sikkerhet ekspertise med produktutvikling ferdigheter. For nye studenter, de store kombinerer tre tidligere studiemoduler: Masterprogram i Security and Mobile Computing (NordSecMob), Mobile Computing - Tjenester og sikkerhet store, samt Secure Systems spor i informatikk major. studieprogram Programmet dekker emner på sikkerhetssystemer engineering, mobile og trådløse nettverk, service og nettverksarkitektur, og distribuerte tjenester og applikasjoner. Studiene er nært knyttet til forskning gjort av lærerne, for eksempel på Tingenes internett, cloud-tjenester, mobile plattform sikkerhet, energi og grønn IKT, gjennomgripende og allestedsnærværende databehandling, og mobilitet protokoller. Spesiell oppmerksomhet er betalt til sikkerhet og personvern som de er kritiske behov i utvikling og implementering av tjenester i åpne nettverk og distribuerte systemer. Den pedagogiske metoder kombinere teori med praktiske øvelser og utvikling av programvare på mobile enheter og cloud plattformer. Studentene også øve skriving og presentasjonsteknikk og lære å følge den nyeste forskningen. Læringsutbytte Som læringsutbytte, elevene på Security and Mobile Computing større vilje ha teoretisk forståelse av informasjonssikkerhet og praktiske ferdigheter som er nødvendige for å designe og analysere sikre datasystemer; forstå de arkitektoniske prinsippene for distribuerte tjenester og applikasjoner. De er også i stand til å designe, analysere og implementere distribuerte, mobil... [-]

Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Spilldesign Og Produksjon

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Game Design og produksjon er et tverrfaglig store som er tett integrert studenter fra ulike bakgrunner. Hands on med sinn på - lage og analysere spill, eksperimentere med nye teknologier og design tilnærminger, og møte flotte mennesker med hvem du skal bygge fremtiden. [+]

Drømmer du om å være en spill-veksler i en av dagens hotteste bransjer? Game Design og produksjon er en tverrfaglig store som er tett integrert studenter fra ulike bakgrunner. Hands on med sinn på - lage og analysere spill, eksperimentere med nye teknologier og design tilnærminger, og møte flotte mennesker med hvem du skal bygge fremtiden. Ved School of Science, Game Design og produksjon er en av de åtte fagretninger som tilbys i masterstudiet i informatikk, kommunikasjon og informasjonsvitenskap (CCIS). Studier i programmet er basert på både den nyeste vitenskapelige forskning og industriell state-of-the-art. Læringsutbytte The Game Design og produksjon store arrangeres i samarbeid med Aalto University School of Arts, Design og Arkitektur (ARTS). Påfør gjennom CCIS banen Hvis du ønsker å oppgradere som en M.Sc. og gjennom balkong ARTS hvis du ønsker en mastergrad. M.Sc. grad har flere tekniske kurs om temaer som datagrafikk og kunstig intelligens. Flerfaglighet understrekes av den svært forskjellig bakgrunn av studenter - man kan søke med noen bachelorgrad, og studentene inkluderer programmerere, 3d artister, animatører, kreative forfattere, arkitekter, og til og med psykologer. Den største er også fleksible i forhold til valgfrie studier. Du kan ta kurs som strekker seg fra kjerne informatikk til animasjon og interaktiv historiefortelling. I tillegg til en dyp forståelse av spill, vil kandidatene ha en portefølje av gjennomførte prosjekter, som hjelper i å komme inn i spillbransjen. Karrieremuligheter Profilene av akademikere inkluderer f.eks spill programmerer, spilldesigner og spill studio grunnlegger. Våre beste student spill som Pako og Shadow Bug... [-]

Master Of Science I Entreprenørskap Og Innovasjonsledelse

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i entreprenørskap og innovasjonsledelse gir deg solid faglig forståelse og masse hands-on erfaring med entreprenørskap i de største entreprenørskap økosystemet i Europa. [+]

Masterstudiet i entreprenørskap og innovasjonsledelse gir deg solid faglig forståelse og masse hands-on erfaring med entreprenørskap i de største entreprenørskap økosystemet i Europa. Hva er entreprenørskap og innovasjonsledelse? Entreprenørskap og innovasjonsledelse handler om å skape nye ideer og gjennomføre dem på en måte som skaper økonomisk og / eller sosial verdi. Noen innovatører og entreprenører starter nye bedrifter. Andre utvikle nye produktlinjer eller leder nye prosjekter for eksisterende bedrifter. Gründere og innovatører er også funnet i non-profit organisasjoner og i offentlig sektor, genererer nye ideer som gjør verden til et bedre sted. Entreprenørskap og innovasjon er overalt! Hvorfor skal jeg studere entreprenørskap og innovasjonsledelse? Full vår Master i entreprenørskap og innovasjonsledelse gir deg den tenkemåte og ferdigheter til å generere nye (business) ideer og gjøre dem om til handling, det være seg i nye selvstendige virksomhet eller i eksisterende organisasjoner. Du vil også få erfaring i å håndtere komplekse prosjekter og arbeide i team med kolleger med ulik bakgrunn. Hvorfor Aalto universitetet for entreprenørskap og innovasjonsstudier? Det er minst to veldig gode grunner til å velge Aalto Universitetet for master i entreprenørskap og innovasjonsledelse: Våre studenter får både en solid faglig forståelse og masse praktisk erfaring om emnet. I tillegg til mer tradisjonelle former for akademisk undervisning, vårt program har mange kurs der studentene arbeider på virkelige forretningsideer eller andre prosjekter, med reelle kunder og slå seg sammen med medstudenter, ikke bare fra Business School, men også fra design, vitenskap og teknikk . Aalto entreprenørskap økosystem er unik og den... [-]

Master Of Science I Environomical Trasé For Bærekraftige Energisystemer (velg)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (VELG) tilbyr avansert utdannelse innen bærekraftige energisystemer for fremtiden. [+]

Masterstudiet i Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (VELG) tilbyr avansert utdannelse innen bærekraftige energisystemer for fremtiden. VELG tar sikte på å levere utdanning for høy kompetanse og kvalitet ingeniørkompetanse på feltet, inkludert industrielle samhandling gjennom hele programmet. Studenter uteksaminert fra SELECT program vil ha fått erfaring i følgende emner: Opplæring i tverrfaglig problemanalyse og løse. Avansert teambuilding i et multinasjonalt miljø, med stimulerende internasjonal erfaring. En roman og flerdimensjonal måte å lære på som involverer reelle og virtuelle klasserom Tett samarbeid med industrien i løpet av arbeidet med avhandlingen. Et unikt nettverk av medstudenter, VELG studenter og bransjespesialister innen bærekraftig energi. SELECT masterprogrammet er i dag et samarbeid mellom Royal Institute of Technology i Sverige (KTH), Politecnico di Torino (Polito), Eindhoven University of Technology i Nederland (ti), Technical University of Catalonia i Spania (UPC), Instituto Superior Teknisk utstyr i Portugal (IST), AGH University of Science and Technology i Polen (AGH), og Aalto University i Finland (Aalto). SELECT er en del av InnoEnergy Sustainable Energy mestre skolen. Det er en to-årig mastergradsstudium inkludert obligatorisk mobilitet for studentene. VELG drives av stipend muligheter fra EIT KIC InnoEnergy. Studenter fra hele verden er velkommen til å søke. Study Programme Bærekraftige energitjenester er en av de viktigste spørsmålene for menneskeheten, med tanke på komplett miljømessige fotavtrykk for tjenestene som leveres. SELECT Masters Programmet starter fra konseptet grunn fornybare energikilder (sol, jordvarme og måne drevet tidevann) å etablere environomical trasé mot en framtidig bærekraftig energisystem. SELECT Læreplanen legger vekt termodynamiske verktøy av energi og... [-]

Master Of Science I Europeisk Gruvedrift, Mineraler Og Miljøprogram (emmep)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Europeiske Mining, mineraler og Environmental Program (EMMEP) er et masterstudium organisert i internasjonalt samarbeid mellom tre Europas ledende universiteter i Mining og ressursteknikk. [+]

European Mining, mineraler og Environmental Program (EMMEP) er et masterstudium organisert i internasjonalt samarbeid mellom tre Europas ledende universiteter i Mining og Resource Engineering: Delft University of Technology (Nederland) Aalto University (Finland), RWTH Aachen (Tyskland) EMMEP bygger på styrkene og komplementær kompetanse av de nevnte universitetene i Earth Science studier og forskning. Den europeiske Mining Course (EMC) startet i 1996 og frem til 2014 over 700 elever har deltatt i programmet og er forent i et velorganisert alumni-nettverk. Under studere toårige masterstudiet studenter sammen i tre forskjellige universiteter: 30 studiepoeng ved Aalto University, Finland 30 studiepoeng ved RWTH Aachen, Tyskland 30 studiepoeng ved TU Delft 30 studiepoeng masteroppgave (co-overvåket av alle de tre samarbeidende universiteter) EMMEP og opptak til programmet er koordinert av TU Delft. Høy kvalitet studenter av de deltakende universitetene samt over hele verden er velkommen til å søke om å EMMEP. Søknadsfrist 1 mars 2017. Professor ansvaret for programmet ved Aalto University School of Engineering er Mikael Rinne. [-]

Master Of Science I Finans

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i Finance forbereder studentene på jobber i verdens mest selektive selskaper i finansnæringen. [+]

Den Masterprogram i Finance forbereder studentene på jobber i verdens mest selektive selskaper i finansnæringen. The Finance Programmet gir en dynamisk, krevende, men støttende læringssentrert miljø som forbereder studentene på jobber i verdens mest selektive selskaper innenfor områdene internasjonal bank, ledelse rådgivning, og relaterte områder. Studentene utvikle en solid vitenskapelig tilnærming til økonomiske problemer. Programmet stimulerer til utvikling av de bredere kommunikasjon, teamarbeid, etisk, kvantitative og interkulturelle ferdigheter som elevene vil trenge både i generelle lederstillinger og som aktive borgere i stand til å diskutere saker av dagen. Programmet forbereder noen av studentene for verdens beste doktorgradsprogrammer i Finance. Study Experience Studentene har mulighet til å skreddersy sin grad av spesialisering i ett av to satsingsområder: corporate finance eller finansmarkeder. på corporate finance området, elevene fokusere på slike spørsmål som å analysere og velge investeringsprosjekter, fusjoner og oppkjøp, byrået teori, investment banking og skaffe midler fra primære markeder, prosjekt og handel finans, og kapitalstruktur og utbyttebeslutninger. Corporate finance-området forbereder studentene for entry-level stillinger i for eksempel investering eller kommersiell bank, management consulting, eller finans og corporate planlegging funksjoner av industribedrifter. på finansmarkedene området, elevene fokusere på saker som atferd og determinanter av sikkerhet priser, deres implikasjoner på porteføljestyring, behavioral finans og investor psykologi, venture kapital, risikostyring, samt prisalternativer, futures og andre derivater. Finansmarkedene området forbereder studentene for entry-level stillinger i for eksempel investerings ledelse og strategi, venturekapital og private equity, og risikostyring. Læringsutbytte Etter endt Masterprogram i Finance studenter har: en grundig forståelse av modeller og teorier om bedriftens finansiering... [-]

Master Of Science I Geoengineering

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Geoengineering er avhengig av et bredt spekter av disipliner, inkludert geo- og materialvitenskap, mekanikk og konstruksjon. Strukturer av interesse inkluderer stiftelser, veier, escavations og underjordiske strukturer som tunneler. . [+]

geoengineering er avhengig av et bredt spekter av disipliner, inkludert geo- og materialvitenskap, mekanikk og konstruksjon. Strukturer av interesse inkluderer stiftelser, veier, escavations og underjordiske strukturer som tunneler. De fleste byggematerialer, dagligdagse husholdningsartikler, energikilder og grunnvann stammer fra jorden. Megatrends som urbanisering, klimaendringer og økende bruk av naturressurser og energi i stor grad påvirke våre liv. De skaper både utfordringer og muligheter for geoengineers. Den Masterprogram i Geoengineering gir studentene kunnskaper, ferdigheter og kompetanse som trengs for å forstå oppførselen til jord for geoteknikk, steiner for rock og gruvedrift og road strukturer for highway engineering. Som geoengineer du har en god forståelse av hele livssyklusen til konstruert struktur. Denne forståelsen dekker hele livssyklusen fra forskning og design til bygging, vedlikehold og gjenvinning. Feltundersøkelser, laboratorieforsøk og numerisk modellering er verktøyene geoengineers stole på. Gradsstruktur Programmet består av 60 cr store studier (30 cr av felles kjernestudier, 30 cr avanserte selektive studier), 30 cr av valgfrie studier og en masteroppgave (30 cr). Studenter kan fokusere sine studier på områdene geotekniske, stein eller fortau ingeniør ved å velge passende kurs i avansert og valgfrie studier. I geoteknikk, de viktigste forskningsfelt er mekaniske, hydrauliske og termiske egenskaper av jord og deres innvirkning på fundamenter, jord-struktur interaksjon og jordforbedring. God geoteknisk kunnskap er grunnlaget for all konstruksjon. Kjerne innen bergteknikk er bergmekanikk, utgravningsteknikker og anvendt geofag. Bergteknikk gir utdanning på å utnytte grunnfjellet som en underjordisk plass og som et mineral ressurs. Utdanningen gir kompetanse i å utforme optimale strukturer i rock og kompetanse til... [-]

Master Of Science I Geoinformatics

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

I Masterprogram i geoinformatics ved Aalto University, elevene lære state-of-the-art i moderne metoder for datainnsamling, prosessering og bruk av geografisk informasjon. [+]

på Masterprogram i geoinformatics ved Aalto University, elevene lære state-of-the-art i moderne metoder for datainnsamling, prosessering og bruk av geografisk informasjon. Den Masterprogram i geoinformatics kombinerer teknisk, matematisk, beregnings og visuell kunnskap og gir studentene mulighet til å ikke bare bruke geoinformatics teknologi, men også utvikle og skape nye beregningsmetoder og applikasjoner. I tillegg til å få et overordnet perspektiv, kan elevene videre fokusere sine ferdigheter på en av de emner innen geoinformatics som geodesi, fotogrammetri, laserskanning, fjernmåling, geografisk informasjonsteknologi eller kartografi. Den Masterprogram i geoinformatics har en lang tradisjon som en teknisk og matematisk orienterte læreplanen. Dette er grunnen, for eksempel programmering, er grunnleggende kurs i matematikk og statistikk, samt en interesse i geoIT nødvendig. Programmet gir både teoretiske og praktiske ferdigheter, og utvikler faglige evner, problemløsning ferdigheter og analytisk tenkning, bare for å nevne noen. Undervisningen er tett koblet til pågående banebrytende forskning. Graduation fra Masterprogram i geoinformatics forbereder deg for sentrale stillinger i akademia og industri. Alle kurs er gitt på engelsk. Gradsstruktur Masteroppgaven (30 sp) Masteroppgaven (30 cr) er et stykke anvendt forskning som inkluderer ikke bare den skriftlige oppgaven, men også modenhet essay og seminar eller en tilsvarende presentasjon. Nøkkelen Målet med masteroppgaven er å løse et problem som er relevant for fagfeltet basert på eksisterende vitenskapelig kunnskap i samsvar med prinsippene for ansvarlig gjennomføring av forskning. Målet er å produsere en vitenskapelig avhandling. Masteroppgaven skal være skrevet på et emne relatert til de avanserte studier av studiet, avtalt mellom student og tilsyn professor. En... [-]

Master Of Science I Global Ledelse

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Global Management (GM) gir studentene to svært prestisjetunge kvalifikasjoner: Master i økonomi og administrasjon gitt av Aalto University School of Business og CEMS Master in International Management (MIM) gitt av CEMS, er CEMS. [+]

Er du interessert i å bygge en vellykket internasjonal karriere? Global Management program med CEMS Master in International Management utstyrer studentene med ferdigheter og kunnskap som trengs for å fungere som spill skiftere i morgendagens globale forretningsmiljø. CEMS - global kvalitet CEMS er en global allianse av 30 ledende handelshøyskoler, i nærheten av 80 multinasjonale selskaper og frivillige organisasjoner som til sammen tilbyr den topprangerte, internasjonal og praksisrettet CEMS Master in International Management (MIM) program. Globalt mer enn 1000 studenter melde i CEMS MIM hvert år og det er over 10 000 CEMS alumni av 81 nasjonaliteter som jobber i 75 land. Konsekvent rangert blant de beste i verden av Financial Times, forener CEMS MIM multinasjonale selskaper og internasjonale kaliber professorer fra ledende universiteter og handelshøyskoler. Tjen to kvalifikasjoner samtidig Den Masterprogram i Global Management (GM) tilbyr studentene to svært prestisjetunge kvalifikasjoner: Master i økonomi og administrasjon gitt av Aalto University School of Business og CEMS Master in International Management (MIM) gitt av CEMS, den CEMS. Programmet består av: 1. spesialisering spor med en masteroppgave i ett av følgende områder: regnskap Bedriftskommunikasjon Entreprenørskap og Innovasjonsledelse finans Ledelse og International Business markedsføring eller Strategi; og 2. CEMS MIM studier utført ved Aalto University og ved en annen CEMS skole. I løpet av deres første MSc året, studentene fullføre spesialisering spor kurs og masteroppgaven. Det andre året inneholder de fleste av de CEMS MIM komponenter, inkludert et utvekslingssemester ved en annen CEMS skole. I tillegg til Aalto MSc grad, har studenten til... [-]

Master Of Science I Ikt Innovasjon (eit Digitalt Master Skole) - Cloud Computing Og Tjenester

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den EIT Digital Master School tilbyr en to-årig utdanning der du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, og bygge et pensum på tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier. [+]

Den EIT Digital Master School tilbyr en to-årig utdanning der du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, og bygge et pensum på tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier. Den største av Cloud Computing og tjenester fokuserer på et bredt spekter av programmer, for eksempel, elektronisk handel, mobile tjenester, sosiale nettverk, peer-to-peer-systemer, og webtjenester. Hva er felles for alle disse programmene er at informasjonskilder og kontroll er desentralisert over nettverket og flere datasentre og deres underliggende systemer blir distribuert, rekonfigurer og tilpasningsdyktige. Alt dette gjør prosessen med å utvikle distribuerte programvaresystemer betydelig mer kompleks enn for sentraliserte systemer. Cloud Computing og tjenester større skal gi studentene et system av kunnskap både i formelle grunnlaget, teknologiske plattformer og praktiske ferdigheter i å implementere distribuerte applikasjoner. Dette programmet har egne søknadsperioder og opptaksprosedyrer enn resten av masterprogrammer som tilbys av Aalto University. Cloud Computing og tjenester (CCS) er en av de fem majors i Masterprogram i IKT innovasjon (EIT Digital Master skole) som tilbys av Aalto University. De samarbeidende universiteter som denne doble grad programmet kan gjennomføres er: TU Berlin (Tyskland) Universitetet Rennes 1 (Frankrike) Université Paris-Sud (Frankrike) KTH (Sverige) TU Delft (Nederland). Spesialiseringer Spesialiseringer tilbys i det andre året. CCS Programmet tilbyr 6 spesialiseringer, hver på en annen plassering. For å møte kravene til geografisk mobilitet, må valgt exit punkt å avvike fra den valgte inngangspunkt. Mobile Services på Aalto Cloud og Data Analytics på TU Berlin Cloud Infrastructures ved Universitetet Rennes 1 Data Intensive Computing ved... [-]

Master Of Science I Ikt Innovasjon (eit Digitalt Master Skole) - Embedded Systemer

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den EIT Digital Master School tilbyr en toårig utdanning der du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, og bygge et pensum på tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier. [+]

Den EIT Digital Master School tilbyr en toårig utdanning der du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, og bygge et pensum på tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier. Embedded Systems store fokuserer på å tilby teknologi og design metoder for datasystemer som er innebygd som en integrert del av større systemer og designet for spesifikke kontrollfunksjoner av enheter med ulike elektroniske og mekaniske komponenter. Elevene i Embedded Systems større ved Aalto University vil tilegne seg ferdigheter til å utvikle applikasjoner og tjenester som er basert på mobil cyber-fysiske systemer (CPS) teknologier. Temaene inkluderer programmering web og multimedia systemer, prosessering av video og lyd, designe brukergrensesnitt, og mestre den innebygde systemer design flyt. Nyutdannede av Embedded Systems programmet vil være i verdensklasse spesialister og innovatører innen embedded systemer, i stand til å utvikle integrerte løsninger for nye utfordringer i cyber-fysiske systemer og internett-av-ting domener. Embedded Systems (ES) er en av de fem majors i Masterprogram i IKT innovasjon (EIT Digital Master skole) som tilbys av Aalto University. De samarbeidende universiteter som denne doble grad programmet kan gjennomføres er: KTH (Sverige), TU Berlin (Tyskland), TU / Eindhoven (Nederland). Skriv ut Tilbakemelding Hvorfor studere Embedded Systems? Embedded systemer er overalt. Mer enn 98% av verdens prosessorer er lokalisert i embedded systemer. Programmer har et bredt utvalg av industrielle og personlige systemer som satellitter, roboter, biler, fly, heiser, mobiltelefoner, vaskemaskiner, og helsevesenet utstyr bare for å nevne noen. I alle disse områdene, jf embedded systemer merverdi til produktene enten... [-]

Master Of Science I Ikt Innovasjon (eit Digitalt Master Skole) - Menneske-maskin Interaksjon Og Design

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

The Human Computer Interaction and Design større fokuserer på studiet, design, utvikling og evaluering av nye brukergrensesnitt og interaktive systemer som tar hensyn til menneskelige aspekter, ved kognitive og sensoriske-motor nivåer, teknologiske aspekter, samt forretningsmessige aspekter. [+]

Den EIT Digital Master School tilbyr en toårig utdanning der du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, og bygge et pensum på tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier. Den Menneske maskin-interaksjon og design større fokus på studiet, design, utvikling og evaluering av nye brukergrensesnitt og interaktive systemer som tar hensyn til menneskelige aspekter, ved kognitive og sensoriske-motor nivåer, teknologiske aspekter, samt forretningsmessige aspekter. Studiene inkluderer kurs på design og evaluering av interaktive systemer med en sterk vekt på brukersentrert design teknikker: forstå de menneskelige kapasiteter og konsekvensene av å bruke informasjonsteknologi som et verktøy for å løse arbeidsrelaterte oppgaver, og utvikling og evaluering av systemene ved å sette brukeren i sentrum av designprosessen. I tillegg vil studier i de store utvikle virksomheten tenke i form av brukerprofiler, brukersegmenter, merkevarebygging, markedsutvikling og produktlanseringer. Hvorfor studere EIT Digital Menneske maskin-interaksjon og design program? EIT Digital HCID Programmet tilbyr: Frontlinjen teknisk innhold innenfor feltet Studier ved to av Europas fremste tekniske universiteter som fører til en double degree. En god integrasjon med skreddersydde Business kurs i innovasjon og entreprenørskap En avhandling arbeidet godt forankret i industrielle problemer Tilgang til kompetanse åtte EIT Digital innovasjon handling linjer på minst gjennom en sommerskole mellom de to årene. Tilgang til samlokalisering sentre og innovasjons økosystemer av de ni EIT Digitale noder. Hva er programmet om? Programmet i Human Computer Interaction and Design fokuserer på studiet, design, utvikling og evaluering av nye brukergrensesnitt og interaktive systemer som tar hensyn til menneskelige aspekter,... [-]

Master Of Science I Ikt Innovasjon (eit Digitalt Master Skole) - Programvare- Og Tjenestearkitekturer

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Programvaren og service arkitekturer større dekker et bredt spekter av emner fra brukerundersøkelser, brukersentrert utvikling og forretningsprosesser modellering til software engineering, dataanalyse, programvare sikkerhet og svært distribuert programvaresystem. Studenter av de store vil lære å arbeide i team for å lede programvareutvikling prosessen av komplekse informasjonssystemer. [+]

Den EIT Digital Master School tilbyr en toårig utdanning der du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, og bygge et pensum på tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier. Studier i Programvare og Service arkitekturer store mål å utdanne neste generasjon av service designere og programvarearkitekter stand til å utforme og engineering nye programvaresystemer til: Kjør digitalisering av virksomheter, Opprett nye bedrifter basert på programvareintensive tjenester, Være ansvarlig for utløsning og definisjon av hva software produkter og tjenester IT-selskaper bør opprette for å være vellykket, og Være ansvarlig for de prosesser og metoder for effektiv utvikling av moderne programvaresystemer. Den Programvare og Service arkitekturer større dekker et bredt spekter av emner fra brukerundersøkelser, brukersentrert utvikling og forretningsprosesser modellering til software engineering, dataanalyse, programvare sikkerhet og svært distribuert programvaresystem. Studenter av de store vil lære å arbeide i team for å lede programvareutvikling prosessen av komplekse informasjonssystemer. Programvare og service arkitekturer (SSA) er en av de fem majors i Masterprogram i IKT innovasjon (EIT Digital Master skole) som tilbys av Aalto University. De samarbeidende universiteter som denne doble grad programmet kan gjennomføres er: Universitetet i Trento (Italia), ELTE (Ungarn), TU / Eindhoven (Nederland), UPM (Spania). Hvorfor studere EIT Digital Software and Service arkitekturer program? EIT Digital SSA-programmet tilbyr: Nyskapende og godt jordet utdanning for neste generasjon av service designere og programvarearkitekter. Studier ved to av Europas fremste tekniske universiteter som fører til en double degree. En god integrasjon med skreddersydde kurs i innovasjon og entreprenørskap. En avhandling... [-]

Master Of Science I Industriell Engineering Og Ledelse

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i Industrial Engineering and Management (IEM) kombinerer engineering med økonomiske og menneskelige grunnleggende for å skape verdier og effektivitet. [+]

Fokusere på proaktiv problemløsning og lære å utnytte din ingeniør mind-set i å utvikle business! Den Masterprogram i Industrial Engineering and Management (IEM) kombinerer engineering med økonomiske og menneskelige grunnleggende for å skape verdier og effektivitet. Unik i sin tverrfaglige og integrerende essens, IEM studier utforske grunnlaget for virksomheten og tekniske prosesser og inspirere et ingeniør mind-set for å utvikle virksomheten. Den karakteristiske fokus i programmet er å utdanne kandidater med kunnskaper, ferdigheter og vilje til å skape og omforme teknologibaserte virksomheter i nye eller etablerte bedrifter. Du kan velge mellom de tre majors tilbys: Ledelse og kunnskapsforvaltning Drift og Service Management Strategi og venturing Vi skaper verdier gjennom proaktiv problemløsning IEM profesjonalitet er en integrert ferdighet sett som består av matematiske, teknologiske, økonomiske og sosiale kompetanser som fokuserer på proaktiv problemløsning i verdiskapende prosesser. I hovedsak ethos av IEM studier vektlegger en systemisk, løsningsorientert ingeniør mind-set. Det legges vekt på evne til å løse de rette problemene riktig, dvs. identifisere behov, definere problemer tilsvarende, og løse dem effektivt. Bygger på disse fundamentene, utvikler program sterk kompetanse for etablering og transformasjon av teknologi-basert virksomhet som kombinerer strategisk, drift og folks perspektiver. Industrial Engineering and Management er en av de to spesialisering alternativer tilbys innenfor masterstudiet i Industrial Engineering and Management, den andre er strategi. Programmet er organisert av Institutt for industriell Engineering og ledelse. studieprogram Læreplanen for Industrial Engineering and Management spesialisering kombinerer forskningsbasert innsikt (teorier, analytiske rammeverk, og nyeste forskningskunnskap) med erfaringsbasert læring (tilfeller, oppgaver og teamarbeid). Du kan... [-]

Master Of Science I Industriell Engineering Og Ledelse - Strategi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Rettet mot høy oppnå studenter med bakgrunn innen teknologi, tog Strategi spesialisering fremtidige ledere med en global visjon! [+]

Rettet mot høy oppnå studenter med bakgrunn innen teknologi, Strategi spesialisering tog fremtidige ledere med en global visjon! Den Masterprogram i Industrial Engineering and Management (IEM) kombinerer engineering med økonomiske og menneskelige grunnleggende for å skape verdier og effektivitet. Strategi spesialisering unike funksjon er sin tverrfaglige tilnærming til å håndtere komplekse problemer. Studier i Strategi er produsert i samarbeid med School of Business og dens Masterprogram i strategi, slik at elevene et unikt bredt perspektiv på problemene for hånden. Samarbeids Studiet gir studentene til å skape en viss grad for å passe deres karriere ambisjoner gjennom et unikt utvalg av valgfrie emner fra de to Aalto skoler, inkludert, for eksempel forretningsstrategi, innovasjon og teknologi ledelse, internasjonal business, business venturing, markedsføring og finans. studieprogram Målet med strategien spesialisering er å trene og utvikle eksperter i domenet til næringsutvikling i nye organisasjoner, etablerte bedrifter og multinasjonale selskaper, apt til å trives og lykkes i dagens stadig endring og stadig mer komplekse forretningsmiljø. I tillegg til analytiske ferdigheter og kunnskap om sentrale ideer i næringslivet og organisasjoner, er spesialisering også designet for å utvikle deltakernes interkulturelle og mellommenneskelige sensitiviteter, atferd, holdninger samt internasjonale forbindelser og nettverk. Vår obligatorisk kursprogram er utformet for å gi praktisk erfaring i å løse business problemer i team. Kursene de tre nøkkelområder som kreves i både junior og senior roller i forretningsutvikling, rådgivning og ledelse: analytiske ferdigheter, muligheten til å opprette og administrere endring, og lederegenskaper. Læreplanen er utviklet i samarbeid med sentrale arbeidsgivere og studenter, med å... [-]

Master Of Science I Informasjonsnettverk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Informasjon Networks er et tverrfaglig studium i ingeniørfag bygning på informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) og digitale medier. Den kombinerer fagområdene samfunnsvitenskap, avanserte digitale teknologier og næringsliv. [+]

Bli ekspert på menneskesentrert tilnærming til digital teknologi! Masterstudiet i Informasjon Networks er et tverrfaglig studium i ingeniørfag bygning på informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) og digitale medier. Den kombinerer fagområdene samfunnsvitenskap, avanserte digitale teknologier og næringsliv. Programmet gir studentene en helhetlig forståelse av samspillet mellom mennesker og digitale teknologier på individ-, gruppe-, organisasjons- og samfunnsnivå. Du vil lære om felles utvikling av digital teknologi og næringsliv i en roman menneske-sentrert, samarbeid og kreativ måte. studieprogram Studier i Masterstudiet i Informasjon Networks kombinerer kurs i informatikk, medieteknologi, industriell ledelse og forretningsutvikling med et menneske-sentrert tilnærming. Programmet oppfordrer elevene til å konstruere sin personlige studieplan i et tverrfaglig måte ved å tilby godt strukturerte studie enheter av programmets kjernestoffområder. Du kan fokusere på ett stoff område, eller velger å bygge en bredere tverrfaglig kombinasjon av kompetanse. De fire fokusområder, spor i Information Networks store er: IKT i forretninger, Kunnskap og Business Networks, Media, og brukersentrert design. Master of Science (Technology), 120 studiepoeng, gradsstrukturen består av en stor (enten lang eller kompakt), en masteroppgave, og valgfrie studier. En kompakt store er alltid supplert med en mindreårig. Siste masteroppgave emner av informasjonsnettverk studenter f.eks Forskjeller mellom observasjoner og intervjuer i å skape bruk saker for brukervennlighet ettersyn; Bruker forskning i kommersialisering - hvorfor og hvordan; Persona opprettelse basert på sekundærdata: en studie om oppfattet pålitelighet i UX design; Kunde verdiskaping og verdiskaping i digitalt forbedrede industrielle tjenester; Mobile grensesnitt design for fremkaller motivasjon: motiv implikasjoner fra selvbestemmelse teori og motiverende intervju; og rolle brukersentrert... [-]

Master Of Science I Informasjonsteknologi Og Serviceledelse

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Informasjon og Service Management tilbyr tre områder av spesialisering: Business Analytics, Information Systems Science, og Logistikk og Service Management. [+]

Masterstudiet i Informasjon og Service Management tilbyr tre områder av spesialisering: Business Analytics, Information Systems Science, og Logistikk og Service Management. Informasjon baserte tjenester blir sett av EU som den primære vekstområde av avanserte økonomier. Masterstudiet i Informasjon og Service Management (ISM) utdanner fremtidige informasjons fagfolk som er i stand til å utvikle og forvalte disse tjenestene. Den tverrfaglige natur og vekt på dataanalyse og prosjektledelse gir studentene ferdigheter i å analysere den stadig økende tilgang på informasjon og nye teknologier og håndtere elektroniske forretningsdrift. Study Experience Innholdet og fokus i programmet varierer i henhold til sine tre valgfrie områder av spesialisering: Business Analytics, Information Systems Science and Logistics and Service Management. Fokus for informasjonssystemer er på å forvalte og utvikle forretningsprosesser ved hjelp av informasjonssystemer og nettverk. Emner inkluderer forretnings informasjonssystemer, e-handel og programvare-bransjen så vel som sine strategiske programmer. Målet er effektiv forvaltning av informasjonsressurser og dyktig gjennomføring av informasjonssystemer bruk teknologi som beste støtter spesielle behov. Fokus for Logistikk og Service Management er på å gi studentene evner til å forvalte og utvikle selskapenes produksjon, distribusjon, forsyning, innkjøp og serviceoperasjoner. Temaer er supply chain management i ulike driftsmiljøer, tjenesteutvikling og drift, inventar styringsmodeller og retningslinjer, kvalitetsstyring og ulike forretningsmodeller. Dette fokusområdet forbereder studentene på utfordringene i nettverket økonomien, og gir muligheten til å kontrollere og utforme komplekse logistikkkjeder og å anvende prosjektledelse ferdigheter til ulike miljøer. Forretningsanalyse orientering tog studenter til å administrere og analysere den raskt økende volum og variasjon av tilgjengelige data som skal benyttes... [-]

Master Of Science I Innovativ Bærekraftig Energiteknikk (nordic Master)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Nordic Master i nyskapende og bærekraftig energiteknikk (ISEE) er en verdensklasse energi utdanning fører til en Master of Science-grad. [+]

Nordic Master i nyskapende og bærekraftig energiteknikk (ISEE) er en verdensklasse energi utdanning fører til en Master of Science-grad. Begrepet "Bærekraftig energiteknikk" består av en bredt spekter av praksis, politikk og teknologi (Konvensjonell og fornybar / alternativ) sikte på å gi energi på minst økonomiske, miljømessige og sosiale kostnader. En sterk vekt legges på å håndtere energiingeniøroppgaver med tilbørlig hensyn til tekniske, miljømessige og samfunnsøkonomiske problemstillinger. En annen sterk understreke er satt på Innovative og Entrepreneurial aspekter av energien samfunnet, spesielt knyttet til hvordan eksisterende og nye effektiviserings innovasjoner kan bringes til markedet i ulike land. De innovative aspekter inne i programmet er både knyttet til avansert fornybar konseptet i de nordiske landene, samt hensyn til nye bedrifter i energisektoren. studieprogram Fokus for programmet er å gi en state-of-the-art utdanning innen konvensjonelle og fornybare energikilder som konvensjonell og ny kraftproduksjon, solenergi, biomasse, vindkraft, geotermisk energi, og energiutnyttelse i det bygde miljø ved hjelp av økonomisk og miljømessig bærekraftige systemer og teknologier. Programmet er strukturert i Forhåndsdefinerte studie og mobilitet spor med kompetanseprofiler. Hvert konsortium medlem universitet; KTH, Sverige, Chalmers, Sverige, NTNU, Norge, DTU, Danmark, Aalto, Finland, UOL, har Island ledelsen ansvar for ett spor. Programspesifikke krav Forutsetninger: BSc / Beng grad eller tilsvarende (normalt 3-4 år) i maskinteknikk, kjemiteknikk eller tilsvarende. (For å oppnå tilsvarende kompetanse, må grunnleggende kunnskaper i matematikk, fysikk og kjemi være på nivå med BSc / Beng). Norsk språkkrav TOEFL Papirbasert test: minimum 580 (skrevet seksjon grad 4) Internett-basert test: minimum 92 (skrevet seksjon klasse 22)... [-]

Master Of Science I Internasjonal Design Business Management

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i International Design Business Management gir studentene å fungere som fremtidig verdensklasse fagfolk i global forretningsutvikling gjennom design og teknologi. [+]

Den Masterprogram i International Design Business Management gjør elevene til å fungere som fremtidig verdensklasse fagfolk i global forretningsutvikling gjennom design og teknologi. The International Design Business Management (IDBM) Programmet er en felles undervisning og forskning plattform av de tre Aalto universitetet skolene: School of Business, School of Art, Design og arkitektur, og School of Science. Programmet er beregnet for alle studenter med interesse for tverrfaglig arbeid, design innovasjon, kreative forretningsmodeller og produktutvikling. Formålet med IDBM programmet er å utvikle kompetanse i verdensklasse i global design business management gjennom tverrfaglig forskning og læring som skjærer på tvers av forretningsområder, design og teknologi. Den IDBM Programmet har som mål å utdanne dyktige fagfolk til nøkkelroller i global design business. Programmet legger vekt på betydningen av design som konkurransefaktor, koblet med state-of-the-art teknologi og forretningsmodeller. Study Experience Hoved tilbud av IDBM programmet er Industry Project, som er en real-life oppdrag fra en sponsor-selskap som et tverrfaglig team på fire til seks studenter forplikter seg i løpet av det første studieåret. Programmet gir fremtidige markedsførere, tekniske eksperter og designere en mulighet til å praktisere viktige mellommenneskelige ferdigheter gjennom samarbeidsindustriprosjekter og spesialiserte kurs. Programmet bygger på virksomheten, design eller teknologi ferdigheter og kompetanse oppnådd på bachelornivå, slik at elevene til å gjøre full bruk av sitt eget potensial som medlemmer av tverrfaglige team, ofte innen prosjektbasert arbeid. Læringsutbytte Studentene lærer hva som er nødvendig for å gjennomføre ny virksomhet ventures i globale miljøer. De mestrer profesjonelle spesialiserte konsepter, programmer og kunnskap knyttet til egen... [-]

Master Of Science I Internasjonal Design Business Management - M.Sc. Grad I Teknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Formålet med IDBM programmet er å utvikle kompetanse i verdensklasse i global design business management gjennom tverrfaglig forskning og læring som skjærer på tvers av forretningsområder, design og teknologi. [+]

Formålet med IDBM programmet er å utvikle kompetanse i verdensklasse i global design business management gjennom tverrfaglig forskning og læring som skjærer på tvers av forretningsområder, design og teknologi. Den International Design Business Management (IDBM) Programmet er en felles pedagogisk og forskningsplattform for de tre Aalto universitetet skolene: School of Business, School of Art, Design og Arkitektur, og School of Science. Programmet er beregnet for alle studenter med interesse for tverrfaglig arbeid, design innovasjon, kreative forretningsmodeller og produktutvikling. Formålet med IDBM programmet er å utvikle kompetanse i verdensklasse i global design business management gjennom tverrfaglig forskning og læring som skjærer på tvers av forretningsområder, design og teknologi. Den IDBM Programmet har som mål å utdanne dyktige fagfolk til nøkkelroller i global design business. Programmet legger vekt på betydningen av design som konkurransefaktor, koblet med state-of-the-art teknologi og forretningsmodeller. studieprogram Alle masterstudenter fra de tre sporene (Kunst, teknologi, næringsliv) vil studere de samme obligatoriske IDBM kurs i løpet av første studieår. I kjernen av programmet er Industry Project, som varer et helt studieår, hvor tverrfaglige studentteam jobber sammen på virkelige utfordringer som tilbys av industripartnere Programmet gir fremtidige markedsførere, tekniske eksperter og designere en mulighet til å praktisere viktige mellommenneskelige ferdigheter gjennom samarbeidsindustriprosjekter og spesialiserte kurs. Programmet bygger på virksomheten, design eller teknologi ferdigheter og kompetanse oppnådd på bachelornivå, slik at elevene til å gjøre full bruk av sitt eget potensial som medlemmer av tverrfaglige team, ofte innen prosjektbasert arbeid. Karrieremuligheter IDBM studier forberede for arbeid i kreative bransjer og i... [-]

Master Of Science I Kaldt Klima Teknikk (nordic Master)

Campus Heltidsstudier August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

The Nordic Master i Cold Climate Engineering er den første omfattende masterprogrammet i kaldt klima teknologi i Europa og gir studentene en unik mulighet til å gjøre feltarbeid og prosjekter på Grønland eller Svalbard. [+]

The Nordic Master i Cold Climate Engineering er den første omfattende masterprogrammet i kaldt klima teknologi i Europa og gir studentene en unik mulighet til å gjøre feltarbeid og prosjekter på Grønland eller Svalbard. Arktis er et sted i motsetning til andre steder. Økosystemet er skjør, været kan være utfordrende og infrastrukturen er knappe. Disse forholdene gjør høye krav til ingeniører som arbeider here.By faktisk kommer til Arktis Svalbard eller Grønland og bruke sine ferdigheter, kandidatene får verdifull førstehånds innsikt i å jobbe som ingeniør i et av de mest utfordrende områder av verden. Kaldt klima ingeniør har en stadig viktigere rolle å spille for å sikre en bærekraftig utvikling av Arktis. Nye skipsruter samt gruvedrift muligheter dukker opp i regionen. Utviklingen av ny industri i den arktiske regionen intensiverer rask og bransjen krever nå ingeniører som har spesifikke arktiske kompetanse. Nyutdannede fra Nordic Master i Cold Climate Engineering vil ha den kompetansen som trengs for å møte kravene i bransjen i tillegg til å jobbe i det sårbare arktiske miljøet. Program Hovedfokuset i Nordic Master i Cold Climate Engineering er å gi studentene en dyp forståelse av hvordan de oppnådde spesialisering kan brukes i jobber som forskere, rådgivning eller praktiserende ingeniører i Arktis. Alle nyutdannede vil ha muligheten til å jobbe i et team av eksperter med ulik internasjonal bakgrunn som utdanning, verdier, språk, kultur, etc .. og har en dyp forståelse av utfordrende arktiske miljøet. Arbeidsformene vil omfatte forelesninger, oppgaver, feltarbeid, laboratoriearbeid og prosjektarbeid. Teorien er støttet av... [-]

Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Biomasse Raffinering

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk. studieprogram Læringsutbyttet til mastergraden er basert på målene som er satt for utdanning fører til en Master of Science (Technology) som definert i gradsforskrift av School of Chemical Technology. Læringsutbyttet til graden er ytterligere spesifisert i Major- og kursspesifikke beskrivelser av læringsutbytte. Fokusområdene i utdanningssystemet er bærekraftig bruk og foredling av naturressurser og nye materialer, inkludert deres tekniske applikasjoner. I studiene mot de store, studentene tilegne seg avansert kunnskap i et bestemt område i bioteknologi, kjemisk teknologi eller materialvitenskap og teknologi. Utdanningen fører til en mastergrad er basert på faglige praksis i felt som krever kompetanse i realfag og teknologi, og på vitenskapelig forskning generere ny kunnskap. Studentene kan velge sine mindreårige eller valgfrie studiemoduler slik at deres grad er en kombinasjon av teknologi, næringsliv og kunst, typisk for Aalto University. Studentene skal vedta et ansvarlig, målrettet og systematisk måte å jobbe på, og utvikle ferdigheter til å arbeide som eksperter... [-]

Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Bioteknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk. studieprogram Læringsutbyttet til mastergraden er basert på målene som er satt for utdanning fører til en Master of Science (Technology) som definert i gradsforskrift av School of Chemical Technology. Læringsutbyttet til graden er ytterligere spesifisert i Major- og kursspesifikke beskrivelser av læringsutbytte. Fokusområdene i utdanningssystemet er bærekraftig bruk og foredling av naturressurser og nye materialer, inkludert deres tekniske applikasjoner. I studiene mot de store, studentene tilegne seg avansert kunnskap i et bestemt område i bioteknologi, kjemisk teknologi eller materialvitenskap og teknologi. Utdanningen fører til en mastergrad er basert på faglige praksis i felt som krever kompetanse i realfag og teknologi, og på vitenskapelig forskning generere ny kunnskap. Studentene kan velge sine mindreårige eller valgfrie studiemoduler slik at deres grad er en kombinasjon av teknologi, næringsliv og kunst, typisk for Aalto University. Studentene skal vedta et ansvarlig, målrettet og systematisk måte å jobbe på, og utvikle ferdigheter til å arbeide som eksperter... [-]

Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Bærekraftige Metaller Prosess

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Fokusområdene i utdanningssystemet er bærekraftig bruk og foredling av naturressurser og nye materialer, inkludert deres tekniske applikasjoner. I studiene mot de store, studentene tilegne seg avansert kunnskap i et bestemt område i bioteknologi, kjemisk teknologi eller materialvitenskap og teknologi. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk. studieprogram Læringsutbyttet til mastergraden er basert på målene som er satt for utdanning fører til en Master of Science (Technology) som definert i gradsforskrift av School of Chemical Technology. Læringsutbyttet til graden er ytterligere spesifisert i Major- og kursspesifikke beskrivelser av læringsutbytte. Fokusområdene i utdanningssystemet er bærekraftig bruk og foredling av naturressurser og nye materialer, inkludert deres tekniske applikasjoner. I studiene mot de store, studentene tilegne seg avansert kunnskap i et bestemt område i bioteknologi, kjemisk teknologi eller materialvitenskap og teknologi. Utdanningen fører til en mastergrad er basert på faglige praksis i felt som krever kompetanse i realfag og teknologi, og på vitenskapelig forskning generere ny kunnskap. Studentene kan velge sine mindreårige eller valgfrie studiemoduler slik at deres grad er en kombinasjon av teknologi, næringsliv og kunst, typisk for Aalto University. Studentene skal vedta et ansvarlig, målrettet og systematisk måte å jobbe på, og utvikle ferdigheter til å arbeide som eksperter... [-]

Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Fiber Og Polymer Ingeniør

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Læringsutbyttet til mastergraden er basert på målene som er satt for utdanning fører til en Master of Science (Technology) som definert i gradsforskrift av School of Chemical Technology. Læringsutbyttet til graden er ytterligere spesifisert i Major- og kursspesifikke beskrivelser av læringsutbytte. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk. studieprogram Læringsutbyttet til mastergraden er basert på målene som er satt for utdanning fører til en Master of Science (Technology) som definert i gradsforskrift av School of Chemical Technology. Læringsutbyttet til graden er ytterligere spesifisert i Major- og kursspesifikke beskrivelser av læringsutbytte. Fokusområdene i utdanningssystemet er bærekraftig bruk og foredling av naturressurser og nye materialer, inkludert deres tekniske applikasjoner. I studiene mot de store, studentene tilegne seg avansert kunnskap i et bestemt område i bioteknologi, kjemisk teknologi eller materialvitenskap og teknologi. Utdanningen fører til en mastergrad er basert på faglige praksis i felt som krever kompetanse i realfag og teknologi, og på vitenskapelig forskning generere ny kunnskap. Studentene kan velge sine mindreårige eller valgfrie studiemoduler slik at deres grad er en kombinasjon av teknologi, næringsliv og kunst, typisk for Aalto University. Studentene skal vedta et ansvarlig, målrettet og systematisk måte å jobbe på, og utvikle ferdigheter til å arbeide som eksperter... [-]

Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Funksjonelle Materialer

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Læringsutbyttet til mastergraden er basert på målene som er satt for utdanning fører til en Master of Science (Technology) som definert i gradsforskrift av School of Chemical Technology. Læringsutbyttet til graden er ytterligere spesifisert i Major- og kursspesifikke beskrivelser av læringsutbytte. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk. studieprogram Læringsutbyttet til mastergraden er basert på målene som er satt for utdanning fører til en Master of Science (Technology) som definert i gradsforskrift av School of Chemical Technology. Læringsutbyttet til graden er ytterligere spesifisert i Major- og kursspesifikke beskrivelser av læringsutbytte. Fokusområdene i utdanningssystemet er bærekraftig bruk og foredling av naturressurser og nye materialer, inkludert deres tekniske applikasjoner. I studiene mot de store, studentene tilegne seg avansert kunnskap i et bestemt område i bioteknologi, kjemisk teknologi eller materialvitenskap og teknologi. Utdanningen fører til en mastergrad er basert på faglige praksis i felt som krever kompetanse i realfag og teknologi, og på vitenskapelig forskning generere ny kunnskap. Studentene kan velge sine mindreårige eller valgfrie studiemoduler slik at deres grad er en kombinasjon av teknologi, næringsliv og kunst, typisk for Aalto University. Studentene skal vedta et ansvarlig, målrettet og systematisk måte å jobbe på, og utvikle ferdigheter til å arbeide som eksperter... [-]

Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Kjemi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk. studieprogram Læringsutbyttet til mastergraden er basert på målene som er satt for utdanning fører til en Master of Science (Technology) som definert i gradsforskrift av School of Chemical Technology. Læringsutbyttet til graden er ytterligere spesifisert i Major- og kursspesifikke beskrivelser av læringsutbytte. Fokusområdene i utdanningssystemet er bærekraftig bruk og foredling av naturressurser og nye materialer, inkludert deres tekniske applikasjoner. I studiene mot de store, studentene tilegne seg avansert kunnskap i et bestemt område i bioteknologi, kjemisk teknologi eller materialvitenskap og teknologi. Utdanningen fører til en mastergrad er basert på faglige praksis i felt som krever kompetanse i realfag og teknologi, og på vitenskapelig forskning generere ny kunnskap. Studentene kan velge sine mindreårige eller valgfrie studiemoduler slik at deres grad er en kombinasjon av teknologi, næringsliv og kunst, typisk for Aalto University. Studentene skal vedta et ansvarlig, målrettet og systematisk måte å jobbe på, og utvikle ferdigheter til å arbeide som eksperter... [-]

Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Kjemisk Og Prosessteknikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk. studieprogram Læringsutbyttet til mastergraden er basert på målene som er satt for utdanning fører til en Master of Science (Technology) som definert i gradsforskrift av School of Chemical Technology. Læringsutbyttet til graden er ytterligere spesifisert i Major- og kursspesifikke beskrivelser av læringsutbytte. Fokusområdene i utdanningssystemet er bærekraftig bruk og foredling av naturressurser og nye materialer, inkludert deres tekniske applikasjoner. I studiene mot de store, studentene tilegne seg avansert kunnskap i et bestemt område i bioteknologi, kjemisk teknologi eller materialvitenskap og teknologi. Utdanningen fører til en mastergrad er basert på faglige praksis i felt som krever kompetanse i realfag og teknologi, og på vitenskapelig forskning generere ny kunnskap. Studentene kan velge sine mindreårige eller valgfrie studiemoduler slik at deres grad er en kombinasjon av teknologi, næringsliv og kunst, typisk for Aalto University. Studentene skal vedta et ansvarlig, målrettet og systematisk måte å jobbe på, og utvikle ferdigheter til å arbeide som eksperter... [-]

Master Of Science I Kreative Bærekraft - M.Sc. Grad I Arkitektur

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den internasjonale Masterprogram i Creative Sustainability (CS) er et felles masterprogram ved School of Arts, Design og Arkitektur, School of Business and School of Engineering. [+]

Målet om utdanning The International Masterprogram i Creative Sustainability (CS) er et felles masterprogram ved School of Arts, Design og Arkitektur, School of Business and School of Engineering. Programmet oppretter en tverrfaglig læringsplattform innen arkitektur, business, design og eiendom. Programmet samler studenter fra ulike felt for å studere i tverrfaglige team som øker forståelsen av ulike disipliner og muliggjør tilpasning av en helhetlig tilnærming. Dette aktiverer elevene å lage nye bærekraftige løsninger for menneskelige miljøer med vilje for å bygge et sosialt ansvarlig og bærekraftig fremtid. Innholds utfall CS Programmet gir kandidater med kunnskaper og ferdigheter på en rekke kompetanseområder: Tverrfaglig tilnærming: evne til å tilpasse kunnskap, ferdigheter og nye tilnærminger for å nå samhandlingsløsninger basert på økologiske, økonomiske og sosiokulturelle bærekraft. Systems tilnærming: evne til å integrere analytisk og systemisk tenkning i kritiske problemløsning som skaper ny helhetlig forståelse av komplekse situasjoner i samfunnet. Det legges vekt på global bevissthet innenfor rammen av lokalsamfunn og samtidig modifikasjon av ulike aspekter av bærekraft. Design tenkning: evne i kreativ problemløsning som benytter metoder for designprosessen i å definere problemet, generere ideer og skaffe løsninger. Prosjektledelse: evne i tverrfaglig team ledelse og kommunikasjon i allsidige miljøer som fremmer bærekraft i ulike kulturelle sammenhenger. Business management: evnen til å utvikle nye tilnærminger og ferdigheter for å skape bærekraftige forretningsmodeller og forbedring av forretningsetikk og samfunnsansvar. Ferdighets utfall I tillegg til de konkrete målene for CS programmet nyutdannede av arkitektur må ha den nødvendige kunnskap og ferdigheter for en profesjonell arkitekt som er nevnt... [-]

Master Of Science I Kreative Bærekraft - M.Sc. Grad I Teknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i Creative Sustainability (CS) er et studium organisert i samarbeid av Aalto University School of Arts, Design og Arkitektur, School of Business og School of Engineering. [+]

Den Masterprogram i Creative Sustainability (CS) er et studium organisert i samarbeid av Aalto University School of Arts, Design og Arkitektur, School of Business og School of Engineering. Ved School of Engineering, er det mulig å studere mot MSc (Tech) grad og i dette tilfellet de store er Creative Bærekraft i Real Estate. Globale og lokale utfordringer og kompleksiteten av fremtidige scenarier krever styrke den tverrfaglige tilnærming og inter-kobling av miljømessige, økonomiske, sosiokulturelle aspekter i utdanning. Programmet gir en tverrfaglig læringsplattform innen arkitektur, business, design og fast eiendom for å håndtere de store utviklingsutfordringer av bærekraft som bakgrunn er i klimaendringer, global fattigdom, sosial og økonomisk ulikhet, demografiske endringer og tilpasning til global økonomiske endringer. CS programmet samler studenter fra ulike felt for å studere i tverrfaglige team som øker forståelsen av ulik bakgrunn og gir studentene muligheter for å samarbeide med forskningsprosjekter, bedrifter, organisasjoner og studenter fra andre disipliner. Gradsstruktur for studenter ved School of Engineering Læringsutbytte av mastergradsprogrammet i Creative Sustainability: Tverrfaglig tilnærming: Studentene lærer å tilpasse seg kunnskaper, ferdigheter og nye tilnærminger for å nå samhandlingsløsninger basert på økologisk, økonomisk og sosiokulturell bærekraft. Systemer tilnærming: Studentene lærer å gjennomføre systemisk tenkning inn i kritisk problemløsning som skaper ny helhetlig forståelse om komplekse situasjoner i samfunnet. Det legges vekt på global bevissthet innenfor rammen av lokalsamfunn og samtidig modifikasjon av ulike aspekter av bærekraft. Design tenkning: Studentene lærer å bruke kreativ problemløsning metoder og verktøy i å tilrettelegge dialoger, definere problemer, generere ideer og skaffe løsninger. Prosjekt styring:... [-]

Master Of Science I Ledelse Og Internasjonal Virksomhet

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Management og International Business (M & IB) henvender for entusiastiske studenter som liker å løse praktiske og intellektuelle utfordringer. [+]

Masterstudiet i Management og International Business (M & IB) henvender for entusiastiske studenter som liker å løse praktiske og intellektuelle utfordringer. på Masterstudiet i Management og International Business (M & IB) vi samhandler tett med ulike organisasjoner og internasjonale forskere for å gi deg muligheten til å bli en meget dyktig fagperson med allment gjeldende kunnskap i ledelse og International Business. Vårt program er mangefasettert og fleksibel som gjør det mulig å skape en unik faglig profil basert på dine interesser. Følg din lidenskap Drømmer du om å skape inspirerende arbeidsplasser? Er du interessert i å løse problemene skapt av tverrkulturelle sammenhenger? Kanskje du er fascinert av de strategiske utfordringene i globale markeder? Eller motivert til å gjøre en endring for bærekraftig fremtid? Hvis en eller flere av disse utfordringene intriger du, har du kommet til rett sted! Study Experience I hjertet av masterstudiet i Management og International Business er et praktisk talt jordet og forskningsbasert forståelse av ledelse og internasjonal virksomhet. Som en M & IB masterstudent kan du spesialisere seg i ett eller to av følgende områder: Human Resource Management internasjonal virksomhet Strategiarbeid Sustainability Management. I tillegg til fordypningsmuligheter i M & IB masterstudiet flerfaglighet av Aalto universitetet lar deg legge til din unike faglige profil ved å velge en interessant liten mellom de ulike fagene i Aalto University, eller til utlandet. Ifølge en oppgradering undersøkelse våre tidligere studenter setter pris på mangfoldet og interaktivitet av studiene, så vel som den internasjonale atmosfæren, praktisk tilnærming og fokus på... [-]

Master Of Science I Maritim Ingeniør (nordic Master)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Nordic Master in Maritime Engineering er basert på kompetansen til de deltakende universitetene innenfor maritim arkitektur, offshore engineering og maritim engineering. [+]

Nordic Master in Maritime Engineering er basert på kompetansen til de deltakende universitetene innenfor maritim arkitektur, offshore engineering og maritim engineering. Programmet er rettet mot internasjonale studenter som ønsker å tjene på Nordic Five Tech universitetenes lang tradisjon og kompetanse på feltet og nordiske studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område av ekspertise tilbys innenfor alliansen. Online søknad er åpen 1 november 2016 -16 januar 2017 studieprogram Utdanningen er basert på første prinsipper innen design, bygging og drift av skip og offshorekonstruksjoner, inkludert hydrostatikk og stabilitet, hydrodynamikk, bølge- og vindlaster og strukturelle analyser. Undervisningen består av forelesninger, oppgaver, seminarer og prosjektarbeid. Teorien støttes av eksperimentelle arbeidet og datasimuleringer brukes intensivt. Aalto studie spor: Passasjerskip Aalto University tilbyr for Nordic Master in Maritime Engineering studiet sporPassasjerSkip. Denne studien sporet gir en omfattende oversikt over de ulike aspekter knyttet til design, analyse og optimalisering av passasjerskip. Studiene omfatter både grunnleggende kunnskap samt bruk av metoder for risikovurdering i skipsdesign. De motstridende interessene til ulike interessenter vil bli behandlet i løpet av studiene, og studenten er tvunget til å lage en løsning som tilfredsstiller interessent preferanse. Målet med studiene er å jobbe på samme prosjekt skipet gjennom spesialisering semesteret og jobber på forskjellige deler av dette skipet under forskjellige kurs. Kursene tatt vil bli valgt slik at de støtter prosjektarbeidet. På denne måten oppnås kunnskap og know-how vil være på samme tid dyp og syntetisert. I tillegg studenten er tvunget til å planlegge tiden som brukes på forskjellige deler som... [-]

Master Of Science I Matematikk Og Drift Forskning

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Målet med masterstudiet i matematikk og drift Forskning er å trene eksperter som har bred kunnskap om matematiske metoder og verktøy samt sterk problemløsning ferdigheter slik at de kan lykkes takle utfordrende vitenskapelige, industrielle, økonomiske og miljømessige problemer. [+]

Utvikle dine ferdigheter i matematikk og systemtenkning og møte fremtidig etterspørsel etter topp spesialister på feltet! Målet med masterstudiet i matematikk og drift Forskning er å trene eksperter som har bred kunnskap om matematiske metoder og verktøy samt sterk problemløsning ferdigheter slik at de kan lykkes takle utfordrende vitenskapelige, industrielle, økonomiske og miljømessige problemer. I løpet av programmet, studentene lære å tenke matematisk. De lærer også å bygge matematiske modeller av virkeligheten, og å analysere disse modellene ved å utvikle og implementere state-of-the-art metoder og algoritmer. Gjennom deres valg av major, kan studentene understreke matematisk teori, beregningsmetoder, eller modellering og problemløsning ferdigheter som er nødvendig i praksis. studieprogram Masterprogram i matematikk og Operations tilbyr tre majors: Matematikk, Anvendt matematikk og systemer og Operations Research. Karrieremuligheter Nyutdannede fra masterstudiet i matematikk og Operations Research er i økende etterspørselen i mange bransjer og i offentlig sektor. Denne veksten er delvis drevet av muligheten til å samle inn mer data om et stort utvalg av fenomener, som sammen med fremskritt i matematiske metoder og større regnekraft gjør det mulig å utnytte matematiske ferdigheter stadig mer omfattende. Typiske jobbtitler til nyutdannede inkluderer f.eks Konsulent Data Analyst, Supply Chain Planner, Business Analyst, Junior Analytiker, vitenskapelig assistent, doktorgradsstipendiat ... Alle tre majors gi et godt grunnlag for å bygge en karriere i vitenskapelig forskning. Dermed vil en stor andel av studenter fortsette sine studier og få en doktorgrad. Skolepenger og stipender Non-EU / EØS-studenter valgt til matematikk og Operations Research program i søknadsrunden 2017 vil bli... [-]

Master Of Science I Miljøteknikk (nordic Master)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Miljøteknologi og Green Engineering er blant de raskest voksende markedene i verden, og det er økende etterspørsel etter innovative løsninger og mange nye kandidater. [+]

Miljøteknologi og Green Engineering er blant de raskest voksende markedene i verden, og det er økende etterspørsel etter innovative løsninger og mange nye kandidater. De eNviro5Tech felles mastergrad adresser denne etterspørselen ved å samle ressurser for å lage den mest omfattende grad i Environmental Engineering i verden. Den eNviro5Tech MSc tilbys av Nordic Five Tech, En strategisk allianse av de fem sterkeste tekniske universitetene i Norden, med partnere i Danmark (DTU), Sverige (KTH og Chalmers University of Technology), Norge (NTNU) og Finland (Aalto University). Programmet innebærer et sett av 5 forhåndsdefinerte studere spor fører til doble grader i Environmental Engineering. Online søknad er åpen på DTU opptak tjeneste en Novemver 2016-16 Jan 2017. studieprogram Den eNviro5Tech nordiske Masterstudiet er i fagområdet miljøteknikk og teknologi. Programmet har to fokus: (i) forståelse og bærekraftig forvaltning av virkninger på miljøet forårsaket av menneskelige aktiviteter og (ii) utvikling av ny teknologi for å møte miljøutfordringene. Det løser noen av de mest presser aktuelle politiske saker som klimaendringer, bærekraftig produksjon av energi, forvaltning og fornyelse av aldring urban infrastruktur, levering av rent drikkevann og forurenset grunn og avfallshåndtering. Environmental Engineering er et tverrfaglig vitenskap, bygge bro alle vitenskaper og plassere dem i en sosial, økonomisk og juridisk sammenheng. Innenfor fagområdet er det områder av spesialisering, eller små fagområder. Din utdanning vil bestå av forelesninger, seminarer og en stor mengde av prosjektarbeid. I mange kurs lærings tilnærming er problembasert læring (PBL), som er karakterisert ved å bruke virkelige situasjoner og gruppearbeid som et utgangspunkt for læring,... [-]

Master Of Science I Nano Og Radio Vitenskaper

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Dette programmet tilbyr alt dette og mer. Masterstudiet i Nano og radio Sciences tilbyr deg grunnleggende kunnskap på følgende områder: mikro- og nanosciences, mikro- og nanoelectronic kretsdesign ... [+]

Er du nysgjerrig hvordan moderne trådløse enhetene fungerer og hvorfor trådløs tilkobling blir raskere og raskere? Vil du vite hvordan du kan integrere radiofrekvente kretser og antenner i minste trådløse sensorer for eksempel for "Internet of Things", for satellittbasert jord eller plass observasjon, eller for medisinske implantater? Kanskje du også er interessert i nano fabrikasjon metoder, solcellepaneler, eller radio forplantning og elektromagnetisme i grunnforskning? Dette programmet tilbyr alt dette og mer. Masterstudiet i Nano og Radio Sciences tilbyr deg grunnleggende kunnskap på følgende områder: mikro- og nanosciences, mikro- og nanoelectronic krets design, avanserte materialer og fotonikk, radio vitenskap og romforskning og teknologi. I dette programmet nærmer deg ingeniørstudier fra både industrielle og vitenskapelige perspektiver. Du kan være teoretisk orientert eller ditt studium mer mot praktiske anvendelser. Study Programme Programmet tilbyr fem store muligheter. I løpet av første semester du fokusere på de vanlige fagene, og på slutten av semesteret du velge din store. I løpet av andre og tredje semester du få en dyp innsikt i din valgte major, noe som fører til masteroppgaven i løpet av det andre året av studiene dine. Programmet er en kombinasjon av teoretiske og praktiske kurs som består av forelesninger, selvstendige oppgaver, datasimulering, laboratoriearbeid, og gruppeoppgaver. Studiene er nært koblet til aktuell forskning på det aktuelle feltet. Programmet gir også mulighet for valgfrie studier fra et bredt utvalg av emner innen for eksempel kunst, næringsliv og andre teknologiske fag. Mastergraden (120 studiepoeng) består av studier i store (65 sp), valgfrie studier (25 studiepoeng) og... [-]

Master of Science in ICT Innovation (EIT Digital Master School) - Digital Media Technology

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

[+]

Hypermediale ved Aalto Media Processing og kommunikasjon ved KTH Medisinsk visualisering ved TU Delft Media Communications Services på BME Budapest [-]

Master Of Science In I Fast Eiendom økonomi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Billig økonomi? Lyst til å jobbe som en helhetlig ekspert i et spesialisert felt? Klar til å administrere de mest verdifulle aktiva et land har? Hvis ja, så dette kan være programmet for deg. [+]

Billig økonomi? Lyst til å jobbe som en helhetlig ekspert i et spesialisert felt? Klar til å administrere de mest verdifulle aktiva et land har? Hvis ja, så dette kan være programmet for deg. Den Masterprogram i Real Estate økonomi gir studentene en grundig forståelse av dynamikken i eiendomsmarkedene. Du vil oppnå en helhetlig forståelse av fenomener knyttet til eiendomsmarkedene, og lære teknikker som brukes for analyse og drift av fast estate.The programmet kombinerer de vitenskapelige disiplinene økonomi, ledelse, arealforvaltning og planlegging for å gi studentene ferdigheter nødvendig i det brede spekter av yrker i eiendomsbransjen. For å forstå kompleksiteten av fagene, mange kurs kombinere teoretisk kunnskap med det virkelige liv prosjekter og business cases. Som de fleste jobber i fast eiendom er om mennesker og samhandling, er et sterkt fokus på studiene satt på teamarbeid. Hva vil du lære i dette programmet? Kurs i programmet dekker ferdigheter og kunnskap som kreves for å forvalte eiendom gjennom hele livssyklusen. Alle studenter i fast eiendom økonomi vil bli introdusert til prinsippene for eiendomsmegling økonomi og dynamikken i eiendomsmarkedet, samt verdsettelsesmetoder og investeringsanalyse. Alle studenter vil også øke sine kunnskaper på fast eiendom og miljølovgivning og plansystemet, og deres rolle i eiendomsmarkedene. Etter disse vanlige studiene studentene kan velge å spesialisere seg i enten fast eiendom økonomi og ledelse eller i Land Management. Eiendom Economics and Management fokuserer på investering i eiendommer og virksomhet, eiendomsutvikling og forvaltning av fast eiendom eiendeler gjennom hele livssyklusen. Land ledelsen fokuserer på prosessen med å administrere... [-]

Master Of Science In Life Science Teknologier - Bioinformatikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Bioinformatikk er et ungt fagområde som søker svar på de allsidige forskningsspørsmål i biologi, medisin og bioteknologi med beregningsorientert modellering av biologiske systemer og analyse av komplekse store data produsert av moderne high-throughput måleteknologi. [+]

Bli med på en dannelsesreise med studier i biovitenskap og beregningsmetoder i søket etter en virkelig unik grad! Bioinformatikk er et ungt fagområde som søker svar på de allsidige forskningsspørsmål i biologi, medisin og bioteknologi med beregningsorientert modellering av biologiske systemer og analyse av komplekse store data produsert av moderne high-throughput måleteknologi. Forstå slike data krever robust statistisk modellering og beregnings effektive metoder. Den Bioinformatikk store er designet for å gi sterk kompetanse i beregnings og datavitenskap, ferdigheter for å utvikle nye beregningsmetoder og modeller, og bruke dem til reelle biomolekylære data. Dermed vil studenten tilegne seg solid kunnskap om sannsynlighets modellering og maskinlæring, samt ferdigheter til å tolke og visualisere ulike biomolekylære data. Doktorgrads Track i Bioinformatikk større Bioinformatikk vil lansere en doktorgrads spor i studieåret 2017-2018. Doktor spor er en konkurransedyktig spor der bare et begrenset antall toppstudenter vil bli tatt opp. Studentene valgte til doktor spor kan ha sine studier skreddersydd mot forfølge doktorgradsstudier og kan begynne å jobbe mot PhD i en av instituttets forskningsgrupper allerede i løpet av sine masterstudier. Den fulle masterstudiet (120 studiepoeng), inkludert masteroppgaven må være ferdig (i to år med svært gode karakterer) før formelt inn i doktorgradsutdanningen, men hensikten med doktor sporet er å forberede studenten for den akademiske karrieren og gi studenten med ferdigheter og kunnskap som kreves for PhD-studier. Søkerne bes om å angi sin interesse i å skrive doktorgrads spor i søknaden sin motivasjonsbrev. studieprogram Studier i store dekselet Bioinformatikk et bredt spekter av emner i bioinformatikk... [-]

Master Of Science In Life Science Teknologier - Biosensing Og Bioelectronics

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den store i biosensing og Bioelectronics kombinerer både teoretiske og praktiske studier innen design, utvikling, fabrikasjon og karakterisering av biosensorer, biomedisinsk enheter og medisinske besetninger. Hands-on erfaring er oppnådd for å forstå biokompatibilitet av både organiske og uorganiske materialer som brukes i elektronikk, samt interaksjoner mellom lavfrekvente elektromagnetiske felt og levende vev, og i spesielle applikasjoner disse interaksjonene selv med enkle celler og biomolekyler. [+]

Den store i Biosensing og Bioelectronics kombinerer både teoretiske og praktiske studier innen design, utvikling, fabrikasjon og karakterisering av biosensorer, biomedisinsk enheter og medisinske besetninger. Hands-on erfaring er oppnådd for å forstå biokompatibilitet av både organiske og uorganiske materialer som brukes i elektronikk, samt interaksjoner mellom lavfrekvente elektromagnetiske felt og levende vev, og i spesielle applikasjoner disse interaksjonene selv med enkle celler og biomolekyler. Målet er å utdanne ingeniører eksperter, som har allsidig forståelse av biosensorer og andre elektroniske søknader. For å oppnå dette, skal studenten introdusert til nanoskala fenomener, microfabrication teknikker, biomaterialer vitenskap, biokjemiske anerkjennelse av biomolekyler, fysiske transdusere, sensorteknologi og til en god grad også til klinisk utstyr som medisinsk bildebehandling. De verktøyene som trengs i utvikling av innovasjoner innen biosensorer og bioelectronics er gitt og studentene oppfordres til å kommersialisere sine egne ideer. Karriere Valg Den store gir kandidater med cutting-edge vitenskapelig kunnskap og ferdigheter slik at de kan integrere seg i det internasjonale life science teknologier arbeidsmarkedet eller for å forfølge doktorgradsstudier i fagområder. Derfor karrieremuligheter inkluderer både karrierer i forskning, utvikling og rådgivning i medtech og bioteknologisk industri. Aalto universitetet Career Services gir informasjon om arbeidsgivere, jobb og avhandling muligheter og hint for jobb-jakt for alle Aalto studenter. Opptakskrav Søkere til alle Aalto University masterprogrammer i Science and Technology må først møte den generelle kriteriene og språkkrav. I tillegg må søkere til hovedfag i Life Science Technologies programmet møte de store spesifikke kravene som er oppført nedenfor om innholdet i deres tidligere grad. Den faglige... [-]

Master Of Science In Life Science Teknologier - Biosystemer Og Biomaterialer Ingeniør

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den store i Biosystems og biomaterialer Engineering er sterkt analysedrevet og er tett knyttet til forskningsaktiviteter knyttet til innen bioteknologi, organisk kjemi, kjemiske og biologiske Microdevices og polymer vitenskap ved School of Chemical Technology. Sysselsettingssektorene for akademikere er innenfor den brede rammen av ingeniør kombinert med kjemi og bioteknologi innen farmasøytiske og medisinsk teknologi næringer. [+]

Den store i Biosystems og biomaterialer Engineering er sterkt analysedrevet og er tett knyttet til forskning aktiviteter knyttet til felt av bioteknologi, organisk kjemi, kjemiske og biologiske Microdevices og polymer vitenskap ved School of Chemical Technology. Sysselsettingssektorene for akademikere er innenfor den brede rammen av ingeniør kombinert med kjemi og bioteknologi innen farmasøytiske og medisinsk teknologi næringer. studieprogram Teknologiske nyvinninger har blitt en viktig del av moderne helsevesen, trivsel og bioøkonomi. Derfor, både i akademisk forskning og industri er det et økende behov for folk som kan håndtere dagens stadig mer komplekse biomedisinske problemer. Masterprogram i Life Science Technologies tilbyr et tverrfaglig læreplan med fokus på viktige sider ved dagens biomedisinsk forskning, som dekker områder som biologisk dataanalyse og modellering, avanserte biomaterialer og Bioelectronics, biomedisinsk teknikk og nevrovitenskap. Programmet trekker på grunnleggende og anvendt kunnskap på disse feltene, og er nært knyttet til forskning utført i de deltakende skoler og avdelinger. Interface av biologi, biomaterialer og narkotika Den store Biosystems og biomaterialer Engineering leverer en solid forståelse av biologiske fenomener, biomaterialer og små organiske molekyler som er viktige for feltet av livet vitenskap. I kjernen av undervisningen er forståelsen av molekylære og cellulære nivå fenomener, omprogrammering av celler, molekylær utforming og karakterisering av små farmasøytisk aktive molekyler, og syntese og karakterisering av biomaterialer. Spesialisering i løpet av de store lar anskaffe inngående forståelse i en av de valgte feltene eller studere i grenselandet mellom de ulike feltene. Karriere muligheter Den store gir kandidatene cutting-edge vitenskapelig kunnskap og ferdigheter slik at... [-]

Master Of Science In Life Science Teknologier - Komplekse Systemer

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Tilegne seg en sterk beregnings og teoretisk bakgrunn for å forstå komplekse systemer - fra den menneskelige hjernen til et mangfold av biologiske og sosiale systemer! [+]

Tilegne seg en sterk beregnings og teoretisk bakgrunn for å forstå komplekse systemer - fra den menneskelige hjernen til et mangfold av biologiske og sosiale systemer! Komplekse systemer er et tverrfaglig forskningsområde som bygger på statistisk fysikk, informatikk, datavitenskap og anvendt matematikk. Den store i komplekse systemer gir studentene verktøy til å forstå systemer med et stort antall interagerende elementer, fra den menneskelige hjerne til sosiale nettverk og fra stue til teknologiske systemer. Studier i komplekse systemer vil fokusere på systemnivå forståelse samt på å gi studentene hands-on erfaring i data-intensive forskning. Settet med verktøy i læreplanen omfatter nettverk vitenskap, lineære dynamikk, middel-basert modellering, maskinlæring, og Bayesiansk statistikk, sammen med det grunnleggende for å håndtere empiriske data og beregningsdataanalyse. Dette tverrfaglige store er egnet for studenter fra ulike bakgrunner (f.eks fysikk, bioinformatikk, informatikk), og elevene kan velge å legge vekt på beregningsdataanalyse, teori, eller bruksområder, i henhold til deres egne ønsker. Doktorgrads Track i Complex Systems større Komplekse systemer vil lansere en doktorgrads spor i studieåret 2017-2018. Doktor spor betyr at noen av de utvalgte til komplekse systemer større elevene kan ha sine studier skreddersydd til å forfølge doktorgradsstudier og kan begynne å jobbe mot PhD i en av instituttets forskningsgrupper allerede i løpet av sine masterstudier. Den fulle masterstudiet (120 studiepoeng), inkludert masteroppgaven må være ferdig (i to år med svært gode karakterer) før formelt inn i doktorgradsutdanningen, men hensikten med doktor sporet er å forberede studenten for den akademiske karrieren og gi studenten med ferdigheter og kunnskap som... [-]

Master Of Science In Marketing

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i markedsføring sentre rundt Strategic Marketing, bærekraftig markedsføring, Retail markedsføring og forbrukerkultur. [+]

Den Masterprogram i markedsføring sentre rundt Strategic Marketing, bærekraftig markedsføring, Retail markedsføring og forbrukerkultur. Markedsføring er en måte å tenke og virke praksis kvintessensen til alle dimensjoner av virksomheten. I dette programmet, vil du oppnå en grundig forståelse av denne filosofien, og et solid fundament av kompetanse og kunnskap som kreves av en topp markedsføring spesialist. Study Experience Programmet er ledet av fire sentrale kurs: Strategic Marketing, bærekraftig markedsføring, Retail markedsføring og forbrukerkultur. For ytterligere å styrke disse kjerneområdene kunnskap, kan du også lære om service Business Strategy, Brands i Strategic Marketing, Managing Innovative Selling, digital markedsføring, forbrukeratferd i design og mote, mote markedsføring og Consumer Psychology. Den Strategisk markedsføring Kurset tar deg til kjernen av virksomheten. Disse kursene dekker et bredt spekter av spørsmål om rollen til markedsføring i bedriftens strategier, ledelse praksis, konkurransefortrinn og forretningsytelse, mens også bli kjent deg rollen til markedsføring i bærekraftig ledelse og samfunnsmessig ansvarlige beslutninger. Kurset gir deg konkrete kunnskaper, ferdigheter og analytisk evne til å bygge effektive forretningsmodeller og kommersialisere lønnsomme innovasjoner. Den bærekraftig markedsføring Kurset utforsker rollene til markedsføring i et bærekraftig samfunn. Bærekraftig markedsføring har to imperativer: 1) for å opptre på en måte som fremmer en organisasjons økonomiske suksess mens du oppretter en positiv innvirkning på samfunnet og miljøet, og 2) å bidra til å bringe om et samfunn som verdier og praksiser sosial og miljømessig bærekraft i all sin atferd. I dette kurset vil du lære å identifisere bærekraftige markedsmuligheter, knytte dem til markedsføringsstrategi, og gi konkrete taktikk... [-]

Master Of Science In Mechanical Engineering

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Dagens samfunn er avhengig av mekanisk engineering for effektive og sikre løsninger overalt. Feltet strekker seg over det bredeste utvalg av aktiviteter og teknologisektorene, inkludert energi, transport, materialer, maskiner og industriell produksjon, men også forbruksvarer, sport, medisinsk utstyr, og miljøvern. [+]

Dagens samfunn er avhengig av mekanisk engineering for effektive og sikre løsninger overalt. Feltet strekker seg over det bredeste utvalg av aktiviteter og teknologisektorene, inkludert energi, transport, materialer, maskiner og industriell produksjon, men også forbruksvarer, sport, medisinsk utstyr, og miljøvern. Det er en endeløs forsyning av oppgaver, utfordringer og muligheter, hvor grunnleggende prinsipper for faste og fluidmekanikk, kombinert med avansert kunnskap om materialer, design, produksjonsmetoder, og sikkerhet, gjør mekaniske ingeniører å ha kreative svar. Mekanikk gjelder alt fra de minste komponenter til store forsamlinger og systemer med komplekse funksjonalitet. Som et resultat, er det vedvarende behov for mekanisk ingeniørkompetanse. Aalto University Masterprogram i Mechanical Engineering starter fra en grundig forståelse av kjerne mekanikk fag, for å komplettere det med tverrfaglig kvalitetstenkning og samtidige tekniske prinsipper sammen med bruk av design / ingeniør mest moderne dataassistert (CAD / CAE) og simuleringsverktøy. Studiene gir et solid ingeniør grunnlag for å arbeide i et internasjonalt, konkurransedyktig og svært nyskapende miljø. Programmet er et tverrfaglig, fleksibel og allsidig alternativ som tilbyr mange muligheter for spesialisering eller for kombinasjon med andre disipliner. Vår undervisning er basert på problembasert læring, ofte løse praktiske reelle problemer i samarbeid med industrien, og i hvilken grad åpner dørene til et mangfold av fremtidige karriereveier. Nyutdannede fra programmet kan arbeide på en rekke områder, inkludert rådgivning, design, produktutvikling, forskning og forvaltning. De er også velkommen til å søke på en post-graduate posisjon innenfor Aalto University. studieprogram Programmet starter med et prosjekt selvfølgelig takle en proto mekanisk problem. Våre studenter utvikle... [-]

Master Of Science I Polymerteknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

The Nordic Master i Polymer Technology er en dobbel studium utviklet i fellesskap av Nordisk Five Tech nettverk (N5T). Programmet er sterkt basert på matematikk og naturfag, og på forskning og fremragende undervisning delta universiteter som er konge Insitute of Technology i Stockholm (KTH), Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Aalto University, Chalmers University of Technology og norske universitet of Science and Technology (NTNU). [+]

Den Nordic Master in Polymer Technology er en dobbel studium utviklet i fellesskap av Nordisk Five Tech nettverk (N5T). Programmet er sterkt basert på matematikk og naturfag, og på forskning og fremragende undervisning delta universiteter som er konge Insitute of Technology i Stockholm (KTH), Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Aalto University, Chalmers University of Technology og norske universitet of Science and Technology (NTNU). Studentene vil i overkant til grunnleggende ferdigheter i polymerteknologi, få en bredere forståelse av forskningen på dette feltet gjennom studiene i to forskjellige universiteter. Programmet omfatter et år i en av de samarbeidende universiteter og andre året på annen partner universitet. studieprogram Polymer teknologi er avgjørende for den tekniske utviklingen i stort antall områder, og det spiller en nøkkelrolle i å møte utfordringer på områdene helse, energi og bærekraft. Utdanningen er basert på forskning og fremragende undervisning delta universitetene studentene, utover grunnleggende ferdigheter i polymerteknologi, få en bredere forståelse av forskningen på dette feltet gjennom studiene i to forskjellige universiteter. Programmet inkluderer det første året i en partner universitet, og det andre året i en annen partner universitet. Oppbygging av studier Den Polymer Technology er en to-årig program for heltidsstudier med 120 studiepoeng points.The Programmet er strukturert i to deler: 1. De første års studier er delt inn i kjernen kurs (25-35 studiepoeng) og nøkkelkompetanse (25-35 studiepoeng). Kjernen kurs dekker områdene polymer kjemi og polymer fysikk. 2. I løpet av det andre året velger du fordypning innen ett av de fem fag: biomaterialer vitenskap, avanserte materialer, Polymer Engineering,... [-]

Master Of Science I Regnskap

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i regnskap gir studentene inngående kompetanse i produksjon og bruk av finansiell informasjon. Regnskap er et uvurderlig verktøy for å finne solide og funksjonelle løsninger på ofte komplekse og tvetydige ledelsesmessige utfordringer. [+]

Den Masterprogram i regnskap gir studentene inngående kompetanse i produksjon og bruk av finansiell informasjon. Regnskap er et uvurderlig verktøy for å finne solide og funksjonelle løsninger på ofte komplekse og tvetydige ledelsesmessige utfordringer. I regnskapsloven Masterprogram lære deg en virkelig global språket i næringsliv og virksomhetsstyring. Pålitelig, gyldig og fokusert finansiell informasjon, både for finansielle regnskap og ledelse regnskapsmessig, er stadig viktigere i de ofte turbulente moderne organisasjoner. Study Experience Innholdet og fokus for masterstudiet i regnskap varierer i henhold til sine to valgfrie områder av spesialisering. Du kan spesialisere seg i ett eller to av følgende områder: Økonomistyring fokuserer på utarbeidelse og bruk av finansiell og ikke-finansiell informasjon tjene behovene til ledelsesmessige kontroll og beslutningstaking. De sentrale tema i dette området av spesialisering omfatter regnskap for ledelsens kontroll, strategisk økonomistyring, kapital investeringsbeslutninger, og økonomistyring informasjonssystemer. Finansregnskap fokuserer på utarbeidelse og bruk av regnskapet informasjon tjene behovene til utenfor interessenter, spesielt beslutningsprosesser av gjeld og aksjonærer. Kjernen Innholdet i dette området av spesialisering omfatter teorier om årsregnskapet, internasjonale og nasjonale regnskapsstandarder, problemstillinger i gruppe regnskap og konsernregnskapet, samt revisjon teori og praksis. I tillegg masterstudiet i regnskap gir studentene kunnskap og kompetanse i regnskapsanalyse, selskapsrett, finansinstitusjoner, corporate governance, samt ulike forskningsmetoder. Læringsutbytte Den Masterprogram i regnskap utdanner dyktige fagfolk i produksjon og bruk av finansiell informasjon for bedrifter og andre organisasjoner. Studenter uteksaminert fra programmet vet hvordan å generere, analysere, tolke og formidle økonomisk informasjon for ledelsesformål samt for behovene til utenfor interessenter. De er i stand til å... [-]

Master Of Science I Romforskning Og Teknologi (spacemaster) (Erasmus Mundus)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Hovedmålet med kurset er å kombinere det store mangfoldet av plass ekspertise på seks europeiske universiteter og to tredje-Country universiteter til en felles plattform av kompetanse innenfor retningslinjene for Bologna-prosessen. [+]

Hovedmålet med kurset er å kombinere det store mangfoldet av plass ekspertise på seks europeiske universiteter og to tredje-Country universiteter til en felles plattform av kompetanse innenfor retningslinjene for Bologna-prosessen. Den pedagogiske samarbeidet er støttet av vitenskapelige og industrielle organisasjoner, og dermed gi direkte kontakt med profesjonelle forskning og industri. Et annet mål er å gi studentene tverrfaglig forlengelse fra laboratorie- og datasimulering miljøer til praktisk arbeid med stratosfæriske ballonger, raketter, satellitt og radar kontroll, robotikk, sensor data fusion, automatisk kontroll og multi-body dynamikk. Kurset samler studenter fra hele verden for å dele sin eksisterende kompetanse innen romforskning og teknologi og å utvikle det med Europas romindustri og forskningsmiljø. Merverdi av den SpaceMaster Course sammenlignet med andre kurs i samme felt kan oppsummeres som strukturert samarbeid mellom akademiske institusjoner og industri utdanning påvirket av gjeldende fremskritt i forskningen økt interkulturell forståelse og integrering strukturert samarbeid mellom universitetene via bruk av ECTS karaktersystem, kombinere sammen ulike pedagogiske modeller erfaringsutveksling for både faglig og administrativt ansatte et bredt spekter av spesialisering forbedrer karrieremuligheter for studenter. Gjennomføring Kurset har en felles første året for alle elever. Første semester foregår på JMUW, Würzburg, Tyskland, tar andre semester sted på LTU, Kiruna Space Campus, Sverige. I løpet av tredje semester studentene er fordelt blant de seks europeiske universiteter. Studentene velge sporet av spesialisering for 3. og 4. semester når de gjelder. Fordelingen for 3. og 4. semester er ferdig i midten av 2. semester. I løpet av fjerde semester studentene utfører sine masteroppgaver i seks... [-]

Master Of Science I Strategi - M. Sc. Grad I økonomi Og Administrasjon

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i strategi gir deltakerne med ferdigheter og kunnskap som kreves for en vellykket karriere i management consulting, næringsutvikling eller generelle lederstillinger. [+]

Den Masterprogram i strategi gir deltakerne med ferdigheter og kunnskap som kreves for en vellykket karriere i management consulting, næringsutvikling eller generelle lederstillinger. Denne fleksible programmet utvikler kompetanse til å diagnostisere virksomhet problemer og å bli gravid og gjennomføre nye strategiske initiativer i virksomheten sammenhenger som spenner fra multinasjonale selskaper til start-ups. Den unike Programmet er utviklet for å kombinere styrken i Aalto University School of Business og Institutt for industriell Engineering ved Aalto University School of Science, og bringer det største utvalget av valgfag. Programinnholdet er utviklet i nært samarbeid med de ledende konsulentselskaper for å gi en lærerik opplevelse som kombinerer den mest relevant teoretisk kunnskap med praktisk erfaring fra det virkelige liv virksomhet utviklingsoppgaver. Study Experience Programmet består av flere obligatoriske kjernemoduler som gir deltakerne med den nyeste kunnskap om strategiutvikling og implementering, samt de nødvendige metodiske ferdigheter. Flertallet av studiene består av valgfag, som kan velges fra den kombinerte tilbud av Aalto University Schools of Business and Science. Valgfag inkluderer temaer som innovasjon og teknologiledelse, internasjonal business, business venturing, markedsføringsledelse, og ledelsesmessige økonomi. I hjertet av programmet ligger en student-fokusert læringsmetode, som vektlegger personlig utvikling gjennom refleksjon, praktiske øvelser, erfaring og læring ved å gjøre. Kurs trekke på universitetets langvarige kontakter med de finske og internasjonale selskaper samt alumni å tilby en blanding av teoretisk og begrepsmessig kunnskap gjennom real-life eksempler og forretningsinnsikt. Dag-til-dag utfordringer ledende organisasjoner, samt selskapets utflukter, case-studier, og oppgaver er essensielle deler av læring. Kurs kombinere sanne og testet læringsformer, slik som... [-]

Master Of Science I Vann Og Miljøteknikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Vann og miljøteknikk er i hovedsak om å gjøre verden arbeidet. Med begrensede naturressurser og et økende behov for vann, mat, energi og husly, ser vi på praktiske måter å utvikle vårt samfunn på en bærekraftig måte. Vi kombinerer en sterk teknisk basis med en god forståelse av en bredere samfunnsmessig kontekst. Det endelige målet for vårt program er å sikre en bærekraftig og velfungerende samfunn. [+]

Vann og miljøteknikk er i hovedsak om å gjøre verden arbeidet. Med begrensede naturressurser og et økende behov for vann, mat, energi og husly, ser vi på praktiske måter å utvikle vårt samfunn på en bærekraftig måte. Vi kombinerer en sterk teknisk basis med en god forståelse av en bredere samfunnsmessig kontekst. Det endelige målet for vårt program er å sikre en bærekraftig og velfungerende samfunn. Tilbud mange ting? Våre Masterprogram er tverrfaglig, og bringer sammen de beste av vann og miljøteknikk og gir en bred oversikt over feltet. Vår utdanning kombinerer teori med praksis, herunder praktisk laboratoriearbeid, casestudier og prosjektarbeid. Vi samarbeider med andre masterstudier i Aalto, og oppfordrer deg til å gå for studentutveksling å spre dine synspunkter og ferdigheter. Vil du lage din egen spesialisering innen vårt felt? Vårt program er student-sentrert, gjøre bruk av elevenes varierte bakgrunner. Vårt felt er variert, og du har flere muligheter til å forfølge din karriere. For å sikre at du vil studere ting som du er begeistret om, kan du designe din egen studie banen. Vår personlige portefølje prosessen hjelper deg å gjenkjenne dine styrker og interesser sammen med din mentor og jevnaldrende. Klar til å forandre verden? Det endelige målet for vårt program er å sikre en bærekraftig og velfungerende samfunn. Et slikt mål betyr også at vi er lidenskapelig og motivert om hva vi gjør: Vi er stolte av å være vann og miljømessige ingeniører! Våre Masterprogram er basert på Aalto University School of Engineering, og den fokuserer... [-]

Master Of Science I økonomi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i økonomi utvikler evnen til å anvende økonomisk teori til et bredt spekter av økonomiske fenomener. [+]

Den Masterprogram i økonomi utvikler evnen til å anvende økonomisk teori til et bredt spekter av økonomiske fenomener. Studiet kvalifiserer til å forstå sammenhengen mellom mikro- og makroøkonomiske spørsmål, samt å se på årsakssammenheng mellom slike spørsmål. Programmet utstyrer studentene med passende økonometriske og matematiske verktøy for analyse for å takle økonomiske problemer og problemer. Studentene er opplært til å analysere, organisere og effektivt kommunisere sine analyser. Study Experience Den Masterprogram i økonomi er strukturert for å sikre internasjonalt sammenlignbar kompetanse og en livslang menneskelig kapital. Programmet er spesielt sterk på områdene internasjonal økonomi (inkludert Development Economics) og anvendt mikroøkonomi (herunder miljø- og energiøkonomi, Arbeiderpartiet og Personnel Economics, Industrial Organization, and Game Theory). Et langsiktig samarbeids avtale mellom Institutt for samfunnsøkonomi ved Aalto University School of Business, Institutt for politiske og økonomiske studier ved Universitetet i Helsinki, gir Institutt for økonomi Hanken School of Economics, og Bredere Institute, en student på en institusjon å ta foredrag kurs ved annen institusjon med et minimum av papirarbeid. Læringsutbytte Studenter uteksaminert fra programmet vil ha: Forståelse av økonomisk teori og evne til å bruke den i nye situasjoner evne til å lese vitenskapelig litteratur på området, med unntak av de mest avanserte materialet generell forståelse av moderne mikroøkonomi og makroøkonomi og dypere forståelse av utvalgte subfields økonomi evne til å gjøre små justeringer i eksisterende teoretiske modeller evne til å tolke faktiske fenomener i lys av teorier Evne til å bruke argumenter basert på økonomisk teori i praksis evne til å formulere anbefalinger... [-]

Masterstudiet I Kreative Bærekraft - M. Sc. Grad I økonomi Og Administrasjon

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

I Masterprogram i Creative Sustainability lære elevene å lage nye bærekraftige løsninger som kombinerer forretninger med arkitektur, design, landskapsplanlegging, eiendom og byplanlegging. [+]

I Masterprogram i Creative Sustainability lære elevene å lage nye bærekraftige løsninger som kombinerer forretninger med arkitektur, design, landskapsplanlegging, eiendom og byplanlegging. De mest betydningsfulle utviklingsutfordringer rundt bærekraft er knyttet til klimaendringer, global fattigdom, sosial og økonomisk ulikhet, samt demografiske endringer og tilpasning til raske globale økonomiske endringer. Globale og lokale utfordringer og kompleksiteten av fremtidige scenarier krever styrke den tverrfaglige tilnærming og inter-kobling av miljømessige, økonomiske, sosiokulturelle aspekter i utdanning. Study Experience Den Masterprogram i Creative Sustainability (CS) er et tverrfaglig læringsplattform innen business, design, arkitektur, landskapsplanlegging, eiendom og byplanlegging. Creative Bærekraft er et samarbeidsprogram mellom de tre Aalto universitetet skoler: School of Business, School of Arts, Design og Arkitektur og School of Engineering. Studentene oppgradere med feltspesifikt grad. The School of Business studenter er tildelt en Master of Science i økonomi og Business Administration grad. I de andre feltene de tildelte grader er: Master of Arts, Master of Science i Arkitektur og Master of Science in Real Estate. CS programmet samler studenter fra ulike felt for å studere i tverrfaglige team. Dette har som mål å aktivere elevene å lage nye bærekraftige løsninger for mennesker, urbane, industrielle og forretningsmiljøer. Tverrfaglig tilnærming til bærekraft School of Business studenter få kunnskap om forvaltning av organisasjoner og på rollen til ulike aktører på bærekraft i å fremme og få til mer bærekraftige, rettferdige samfunn. Bærekraft bekymringer blir introdusert i dette programmet som en stadig mer relevant sammenheng med virksomheten og samfunns- og miljøansvar. Studerer Creative Sustainability ved School of Business forbedrer... [-]

Sivilingeniør Fysikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Studier i teknisk fysikk skape grunnlag for teknologiske anvendelser av fysikk og åpner dørene for ulike yrker innen industri, vitenskap og forskning. [+]

Finne nye løsninger på fremtidige utfordringer! Studier i teknisk fysikk skape grunnlag for teknologiske anvendelser av fysikk og åpner dørene for ulike yrker innen industri, vitenskap og forskning. En dyp forståelse av fysikk og matematikk kan være ansatt i å finne nye løsninger på både dagens og framtidens utfordringer. Masterprogram i teknisk fysikk er sterkt forskning orientert. Nesten halvparten av MSc kandidater fortsetter mot en doktorgrad. Forskningssatsingsområdene spenner fra eksperimentelle og teoretiske materialer fysikk til nanophysics og nanovitenskap, og til nye energiløsninger. Studiet skiller seg fra en mer klassisk universitet fysikk i sin nærhet til konkrete, praktiske problemstillinger. Sin tilknytning til virkelige problemer er veldig sterk. studieprogram Det er to hovedfag i masterstudiet i teknisk fysikk som elevene kan velge mellom når de kommer inn i programmet: teknisk fysikk og fysikk av avanserte materialer. Førstnevnte er mer generell mens sistnevnte fokuserer på materialer og nanovitenskap spesielt. Engineering Physics Den Engineering Physics større består av to deler: en kjerne innhold og et fleksibelt utvalg av kurs velges av studenten. Kjernen kurs av de store dekk viktige temaer for teknisk fysikk og metoder fra beregnings, teoretisk og eksperimentell fysikk. Kjernen innhold omfatter også noen valg for mer detaljert fokus på et bestemt emne. Resten av studiene har en svært fleksibel struktur, og gir studenten mulighet til å fokusere på fysikk, nanovitenskap, energistudier, eller designe en mer tverrfaglig innhold for de store. Studenten kan også velge å fullføre en mindre gjenstand, eller fullføre en mer utvidet betydelig. Målet med de store er å... [-]

Videoer

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Kontakt

Aalto University

Adresse, linje 1 Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finland
HJemmeside http://www.aalto.fi/en/studies/
Telefon +358 9 47001

Adresse, linje 1 Helsinki, Finland