Aalto University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Velkommen til Aalto universitetet

Være en game changer. Ønsker du å skape noe unikt? Endre samfunnet, utvikle en ny innovasjon - eller en helt ny industri?

Aalto universitetetTror vi på nysgjerrighet og vi oppfordrer våre studenter til å utforske det ukjente og gjøre ting på en helt ny måte. Vi tilbyr den høyeste utdanningsnivået i næringslivet, kunst og design, arkitektur og teknologi i Finland.

Frihet til å velge

Aalto universitetet grader komme i gang for en vellykket karriere. I Helsinki og på tilstøtende Otaniemi campus, Master og doktorgradsprogrammer trekke dyktige akademikere fra hele verden. Studenter får heftige rabatter i transport, overnatting og bespisning. Med unntak av felles programmer, lader Aalto universitetet ingen skolepenger.

Aalto University School of Business er den første handelshøyskolen i de nordiske landene for å ha fått alle tre etikettene av fortreffelighet fra verdens ledende handelshøyskole akkrediteringsorganer: AACSB, AMBA og EQUIS. Dette Triple Crown status er en ære holdt av bare noen få handelshøyskoler i verden.

Frihet til å gjøre

Fra begynnelsen av dine studier vil du komme til å delta i interessante prosjekter og forbedre dine praktiske ferdigheter. Den blomstrende oppstart scene og tiltak som Aalto Design Factory hjelpe våre studenter generere virkelige bedrifter ut av sine drømmer og ideer. Under ledelse av flere fremstående forskere, kan du også reise inn i riket av forskning og strebe etter det beste. Frihet til å flytte Aalto University har omfattende partnerskap med over 400 universiteter over hele verden. For eksempel, School of Business har utvekslingsprogrammer med noen av de beste handelshøyskolene i verden. International doktorgrads- og post-doc forskere, lærere og sommerskoler er et sterkt vitnesbyrd om våre muligheter.

Aalto universitetet Skoler

 • School of Design og Arkitektur Kunst,
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • School of Electrical Engineering
 • School of Engineering
 • School of Science

Skolepenger

Skolepenger for Bachelor og masterprogrammer undervises på engelsk fra 1 august 2017 og utover er gjenstand for årlige avgifter for ikke-EU / EØS-borgere. Program undervist i finsk eller svensk er gratis for alle studenter.

Studieavgiften varierer fra EUR 12 000 til EUR 15 000 per studieår avhengig av programmet:

 • EUR 12 000 per studieår for International Business BScBA studium;
 • EUR 15 000 per studieår for studietilbud som fører til en mastergrad.

Internasjonale felles gradsprogram har sin egen skolepenger og stipendordninger. For mer informasjon, vennligst besøk programmenes nettside: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Stipend

Det er flere måter å finansiere studiene dine ved Aalto University. Potensielle non-EU / EEA studenter som søker å Aalto universitetet bachelor- og masterprogrammer samt nordiske masterprogrammer kan søke om stipend som tildeles fra Aalto universitet stipend program. Enkelte internasjonale felles gradsprogram har sin egen skolepenger og stipendordninger. Det er også noen muligheter for å søke om stipend utenfor Aalto University.

Aalto universitet stipend Programme

Aalto universitet stipend programmet søker å gjenkjenne talentfulle ikke-EU / EØS-studenter over hele verden ved å tildele faglig dyktighet. Stipend kan dekke 50% eller 100% av skolepenger. Antallet stipender deles ut er begrenset og avhengig av budsjett tilgjengelig for programmet.

Aalto University er også å bygge et insentiv stipend system hvor en ekstra avkall vil bli belønnet til studenter som har gjort god fremgang i sine studier.

Søkere søke om stipend på samme tid de gjelder for deres foretrukne studietilbud med samme søknadsskjema. Stipendet vedtaket er gitt sammen med opptak vedtaket. Beslutningene om de tildelte stipender er gjort på grunnlag av de faglige fordelene ved de valgte å studere i programmene studenter.

For øyeblikket ikke Aalto universitetet tilbyr ingen stipend for å dekke levekostnader i Finland. Studentene forventes å dekke alle levekostnader (app. EUR 800 per måned) og andre studierelaterte kostnader fra sine egne økonomiske ressurser. Stipendiaten må fortsatt være i stand til å finansiere sine levekostnader, i henhold til kravene i den finske utlendingsmyndigheten. Studenter som ble valgt i søknadsperioden 2016 til engelskspråklige bachelor eller masterstudier vil ikke bli pålagt å betale skolepenger, og kan ikke søke om stipend.

Sørg for å følge oss på snapchat!

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Finnish
 • Swedish

Se MA » Se MSc - Master » Se MSc - HealthcareStudies » Se BSc'er » Se PhD » Se LLM »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Creative Sustainability

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Det internasjonale mastergradsprogrammet i Creative Sustainability (CS) er et felles mastergradsprogram ved Kunstskolen, Design og Arkitektur, Handelshøyskolen og Ingeniørhøgskolen. Globale og lokale utfordringer og kompleksiteten i fremtidige scenarier krever styrking av tverrfaglig tilnærming og sammenheng mellom miljømessige, økonomiske, sosialkulturelle aspekter ved utdanning. [+]

Kandidatprogrammet i Creative Sustainability kombinerer forretninger, arkitektur, bygget miljø, design og eiendomsmegling for å hjelpe deg med å lære å skape nye, bærekraftige løsninger. http://acs.aalto.fi

Programoversikt

Creative Sustainability Program (CS) gir en tverrfaglig læringsplattform innen arkitektur, byggemiljø, forretning og design. Det gjør det mulig for studenter å studere og utvikle løsninger på globale bærekraftproblemer som klimaendringer, ressursskarphet, global fattigdom samt sosial og økonomisk ulikhet.

Globale og lokale utfordringer krever tverrfaglige tilnærminger og sammenheng mellom miljømessige, økonomiske, sosialkulturelle aspekter ved utdanning. CS-programmet samler studenter som er dedikert til å utvikle systemiske løsninger, jobbe i tverrfaglige team og utfordre seg med praktiske læringsoppgaver. Studiene gir studentene muligheter til å samarbeide med forskningsprosjekter, bedrifter, organisasjoner og studenter fra andre fagområder.... [-]


Master Of Arts I Design For Teater, Film Og Fjernsyn - Kostymdesign

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

The Costume Design Major av masterprogrammet i design for teater, film og fjernsyn har som formål å skape fremtidige fagfolk innen kostymdesign, som støtter utviklingen av en dynamisk kunstnerisk visjon og en forskningsorientert tilnærming til scenekunst og filmen. og media kreative næringer. [+]

Ønsker du å studere Costume Design i forkant av feltet? Er du interessert i å utforske kostymer fra et praksisbasert perspektiv som stimulerer tankene mot nye konsepter og ideer? Ønsker du å være en del av internasjonale arrangementer for kostymeområdet? The Costume Design Major av masterprogrammet i design for teater, film og fjernsyn har som formål å skape fremtidige fagfolk innen kostymdesign, som støtter utviklingen av en dynamisk kunstnerisk visjon og en forskningsorientert tilnærming til scenekunst og filmen. og media kreative næringer.

Mål for utdanning

Kostuumdesign Major av masterstudiet i design for teater, film og fjernsyn fokuserer på studentenes personlige utvikling i kunstnerisk praksis, gjennom kreativ forespørsel og samarbeid, teoretisk og kritisk tenkning, og tar sikte på profesjonell kompetanse som kostymedesignere i prosjekter for skjermen og scenekunst. Studiene blir kontinuerlig beriket og oppdatert av ny design praksis, ny teknologi og banebrytende forskning på feltet.... [-]


Master Of Arts I Design For Teater, Film Og Fjernsyn - Produksjonsdesign

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Hovedproduktdesign innebærer trening av kunstneriske designere som er ansvarlige for den visuelle, operative og produksjonsenheten til en filmproduksjon. [+]

Mål for utdanning

Hovedproduktdesign innebærer trening av kunstneriske designere som er ansvarlige for den visuelle, operative og produksjonsenheten til en filmproduksjon.

Formålet med utdanningen er å finne og forbedre studentens personlige kunstneriske visjon, for å utvide sin faglige kompetanse og / eller spesialisering og å gi kompetanse som trengs for doktorgradsstudier. Sammen med bred faglig kompetanse er målet å skaffe seg muligheten til å utvikle studentens eget felt på en kreativ og selvstendig måte. Mastergradsstudenter forventes å jobbe selvstendig og spille en aktiv rolle i planleggingen av sine studier.

Et hovedmål for mastergradsstudier i produktdesign er å støtte studentens personlige mål og styrke kompetansen til studenter med ulik bakgrunn i produktdesign, samt lede dem i valg av spesialisering. Et annet mål er å oppmuntre studenten til å dristig frembringe sitt perspektiv på kunstnerisk samarbeid som helhet.... [-]


Master Of Arts I Film Og Fjernsyn - Dokumentarfilm

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Målet med masterprogrammet i film og fjernsyn, hovedroll i dokumentarfilm, er å trene visjonære dokumentarfilmdirektører som skaper fremtiden for feltet. [+]

Mål for utdanning

Målet med masterprogrammet i film og fjernsyn, hovedroll i dokumentarfilm, er å trene visjonære dokumentarfilmdirektører som skaper fremtiden for feltet. I masterstudiet drar studentene sine syn på teori, historie og moderne uttrykk i sjangeren, og utvikler sin kompetanse i forhold til det skiftende faglige området for dokumentarfilm.

En bredere forståelse av utvikling i feltet og dens fremtidsmuligheter er bygget på grunnlag av direktørens kompetanse i sin faglige rolle. Direktoratet for MA-diplomfilmen er et viktig rammeverk der studentene styrker sin spesialisering innen fagområdet for sjangeren og deltar i å utvikle en tradisjon av uttrykk.

En kandidat med en major i Dokumentarfilm er i stand til å:... [-]


Master Of Arts I Film Og Fjernsyn - Filmredigering

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Major i filmredigering, en del av masterprogrammet i film og fjernsyn, er en videreføring av bachelorstudiet i filmredigering. Bachelorstudier i dette hovedområdet gir et utmerket grunnlag for mastergradsstudier. [+]

Mål for utdanning

Major i filmredigering, en del av masterprogrammet i film og fjernsyn, er en videreføring av bachelorstudiet i filmredigering. Bachelorstudier i dette hovedområdet gir et utmerket grunnlag for mastergradsstudier.

Det tekniske, uttrykksfulle og yrkesmessige grunnlaget for filmredigering er lagt i BA-studiene. Målet med MA-graden er å utvikle studenten til en ekspert på å se og se, en historieforteller og en kunstner. Mastering av strukturen og uttrykk for en dokumentlitteratur med funksjonslengde og en fiksjonsfilm er kjernen i undervisningen. MA-graden gir også mulighet til å spesialisere seg i digital etterproduksjon, animasjon og eksperimentell film. Målet med utdanningen er å gi kapasitet til å fortsette videre studier.... [-]


Master Of Arts I Film Og Fjernsyn - Filmregi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Film og TV, store i filmregi styrke studentens regissørens idé generasjon ferdigheter, ide utvikling, storybuilding og fortellerferdigheter i tillegg til å utvikle regissørens personlige filmatiske stil og regi identitet. [+]

Masterstudiet i Film og TV, vil store i regi ikke godta nye studenter for 2017-2018 studieåret.

Målet om utdanning Masterstudiet i Film og TV, store i filmregi styrke studentens regissørens idé generasjon ferdigheter, ide utvikling, storybuilding og fortellerferdigheter i tillegg til å utvikle regissørens personlige filmatiske stil og regi identitet.

Masterstudier i filmregi utdype studentens produksjonskompetanse og gi kompetanse til å lede en helaftens film.

Mer om undervisningsspråket Undervisningen i masterstudiet i Film og TV, store i filmregi er finsk. Men en del av kursene blir undervist på engelsk. Graden kan gjennomføres på engelsk.

Utdanning innhold I masterstudier i store i filmregi, utvikler studenten hans / hennes kunstneriske tenkning og filmatisk visjon. Studiene omfatter tematiske studiemoduler med skiftende innhold. De studiemoduler er delt inn i teoriundervisningstimer og verksted arbeid eller kombinasjoner av disse to elementene. Noen av studiene er laboratorier bygget rundt et enkelt sentralt tema for å utvikle forskning ferdigheter og er realisert i forbindelse med en eller flere majors. ... [-]

Master Of Arts I Film Og Fjernsyn - Film Sound Design

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

En lyddesigner og lydingeniør får omfattende kunnskap om praksis, middel til kunstnerisk uttrykk, teknisk utstyr og teoretiske konsepter på sitt eget felt. [+]

Mål for utdanning

Masterstudiet i film og fjernsyn, som er hovedrolle i Film Sound Design togartister og fagfolk til å jobbe som lyddesignere og lydingeniører innen alle områder av filmproduksjon. Målet med masterstudiet er å forbedre studentens ferdigheter, spesielt innen lyddesign. Studenten får større forståelse og mestring av det kunstneriske, produksjons- og tekniske innholdet i sitt fagområde ved hjelp av kursmoduler og praksisarbeid som øker jevnt i vanskelighetsgraden.

En lyddesigner og lydingeniør får omfattende kunnskap om praksis, middel til kunstnerisk uttrykk, teknisk utstyr og teoretiske konsepter på sitt eget felt. Et sentralt mål for utdanningen er å videreutvikle studentens talenter og personlighet, gi ytterligere tekniske og kunstneriske ferdigheter og grunnleggende kunnskaper om feltet og dets historie og utvikle ledelsesevner og forskningsarbeid.... [-]


Master Of Arts I Film Og Fjernsyn - Kinematografi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

I Masterprogram i Film og TV, major i Cinematography, utdyper studenten hans / hennes yrkeskompetanse for å oppnå en større mestring av den samlede kunstneriske, produksjon og teknisk enhet av hans / hennes fagområde i ulike film, TV og reklame produksjoner. [+]

Målet om utdanning

I Masterprogram i Film og TV, major i Cinematography, utdyper studenten hans / hennes yrkeskompetanse for å oppnå en større mestring av den samlede kunstneriske, produksjon og teknisk enhet av hans / hennes fagområde i ulike film, TV og reklame produksjoner. En student fra film har en omfattende beherskelse av kunstneriske uttrykksformer, foto metoder og utfordrende tekniske begreper, utstyr og arbeidsmetoder. I tillegg blir studenten kjent med både film endrede rolle og også bruk av nye kunstneriske og tekniske arbeidsmåter og teknologier sammen med innovativ forskning knyttet til dem.

Målet med utdanningen er å styrke studentens personlige styrker og utvikling i tråd med personlig kunstnerisk visjon, utdype samarbeidsevner med andre som er ansvarlige for kunstnerisk filmarbeid, og gi de ferdighetene som trengs for selvstendig forskningsarbeid.... [-]


Master Of Arts I Interiørarkitektur

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Interiørarkitektur adresserer den nært menneskelige skalaen av plass og møbler, som brukes til å skape mening og verdi for mennesker og organisasjoner en for å forandre og forny det daglige miljøet. Innvendig arkitektur krever forståelse av menneskelige ambisjoner og kultur, kroppsopplevelsen og sansene, samt romlige, materielle og teknologiske midler for å møte disse behovene. [+]

Målet med utdanningen

Interiørarkitektur adresserer den nært menneskelige skalaen av plass og møbler, som brukes til å skape mening og verdi for mennesker og organisasjoner en for å forandre og forny det daglige miljøet. Innvendig arkitektur krever forståelse av menneskelige ambisjoner og kultur, kroppsopplevelsen og sansene, samt romlige, materielle og teknologiske midler for å møte disse behovene. En dyktig interiørarkitekt er i stand til å integrere ulike elementer i funksjonelle og eksperimentelle designløsninger som ikke bare oppfyller men overgår brukernes og kunders forventninger og er sosiale, miljømessige og økonomiske bærekraftige.

Programmet utdanner interiørarkitekter med en distinkt design personlighet. Den består av studier om romlig design og møbeldesign. Betongdesignoppgaver utgjør en stor del av utdanningen. Studiene legger vekt på avanserte praktiske designfag kombinert med konseptuell og strategisk designtanking samt forskningsdrevet design. Studentene oppfordres til å utvide fagområdets grenser ved å ta opp systemnivåproblemer og samfunnsmessige utfordringer på tvers av omfanget av det byggede miljøet.... [-]


Master Of Arts I International Design Business Management

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Mastergradsprogrammet i International Design Business Management (IDBM) er et 120 ECTS-kredittfellesskap mellom Aalto University School of Arts, Design og arkitektur, School of Science og Business School. [+]

http://idbm.aalto.fi/

Mål for utdanning

Mastergradsprogrammet i International Design Business Management (IDBM) er en felles undervisnings- og forskningsplattform for alle Aalto universitetsskoler (School of Arts, Design og Arkitektur, Business School, og vitenskapelige og vitenskapelige skoler). Programmet er undervist helt på engelsk. Det første studieåret består av et sett med intensiv obligatorisk studiemoduler på alle tre felt og krever en heltidsforpliktelse. Det andre studieåret er mer fleksibelt for å møte individuelle behov og interesser.

IDBM utdanner studenter med kunst, næringsliv, vitenskap og ingeniørbakgrunn som T-formede fagfolk, som gir dem en strategisk oppfatning av kreativ ledelse og ledelse av internasjonale design-sentriske virksomheter, operasjoner og produkt- og tjenesteutvikling. Målet er å få kunnskap i flere disipliner og å lære å knytte sin egen disiplinære kompetanse til et bredere tverrfaglig, tverrfaglig og tverrfaglig designvirksomhet. Den globale tilnærmingen til IDBM-programmet forbereder studentene til å jobbe i multikulturelle innstillinger og samarbeide på tvers av nasjonale og kulturelle grenser. Nyutdannede fra IDBM-programmet vil kunne styre og lede initiativer og andre personer for å kunne påta seg nye forretningsforetak i globale miljøer.... [-]


Master Of Arts I Moderne Design

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Det moderne designprogrammet gjør det mulig for designere å oppdra en kunstnerisk tenkemåte i et tverrfaglig miljø som brenner design innovasjoner, samt personlige og forretningsmessige engasjementer. I programmet forstås utformingen i bred forstand, inkludert eksperimentelle og konseptuelle verk fra sfærene av kritisk og spekulativ design, eksperimentell design, moderne håndverk og produktdesign. [+]

Beskrivelse av programmet

Det moderne designprogrammet gjør det mulig for designere å oppdra en kunstnerisk tenkemåte i et tverrfaglig miljø som brenner design innovasjoner, samt personlige og forretningsmessige engasjementer. I programmet forstås et design i bred forstand, inkludert eksperimentelle og konseptuelle verk fra sfærene av kritisk og spekulativ design, eksperimentell design, moderne håndverk og produktdesign.

Utdanningen forbereder studentene til å utvikle sine egne kreative og eksperimentelle prosesser for å utforske og materialisere ideer, konsepter og endelige design. Sammen med sitt eget kreative arbeid studerer studentene i tverrfaglige lag og utvikler sine ferdigheter til å presentere, utstille, produsere og kommersialisere sine designverk og talent.... [-]


Master Of Arts I Mote-, Klær- Og Tekstildesign

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Programmet utdyper og utvider studentens ferdigheter innen mote-, klær-, tekstil- og samlingsdesign på høyt kunstnerisk og profesjonelt nivå, strategisk tenkning, samt å skape, koordinere og lede mote- og designkonseptprosesser. [+]

Holistisk tenkning, kreativitet og innovasjon i kjernen av mote-, klær- og tekstilstudier. Er du interessert i å utforske mer? Gå til mote-, klær- og tekstilprogrammets hjemmeside http://fact.aalto.fi/ for kurshøydepunkter, spennende visualer av studentene våre og mer informasjon om studiemulighetene og fakultetets medlemmer.

Utdanningsmål (læringsutbytte)Innholdsresultater

Programmet utdyper og utvider studentens ferdigheter i mote, klær og tekstildesign på høyt kunstnerisk og profesjonelt nivå. Studentene utvikler sine kreative visjoner og ledelsesevner for mote-, klær-, tekstil- og samlingsdesign. Designprosessen omfatter hele banen fra konsept og innledende design til markedsføring og salg. Kreativitet og nye fremtidsrettet ideer vektlegges på hvert trinn i prosessen. Kjernen i programmet er forståelsen av mote systemet og dens innvirkning på samfunn og næringsliv. Grunnleggende og anvendt forståelse av bærekraftproblemer i mote- og tekstilområdet er gitt. Studentene utfordres til å utforske mulighetene for ny teknologi, nye materialer og innovative designløsninger både i fysiske og digitale medier.... [-]


Master Of Arts I New Media - Lyd I Nye Medier

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Er du opptatt av å oppdage og utvide omfanget av lyddesign i den digitale tidsalderen? Velkommen til å studere lyd i New Media Major Subject. Utdanningen er prosjektorientert, inngår i praksis med teori. Den kombinerer kunst, design og media-drevne aspekter av lyd, som dekker et bredt spekter av disipliner fra konseptdesign til liveopptreden og fra fortelling til programmering. [+]

Er du opptatt av å oppdage og utvide omfanget av lyddesign i den digitale tidsalderen? Velkommen til å studere lyd i New Media Major Subject. Utdanningen er prosjektorientert, inngår i praksis med teori. Den kombinerer kunst, design og media-drevne aspekter av lyd, som dekker et bredt spekter av disipliner fra konseptdesign til liveopptreden og fra fortelling til programmering. Undervisningen er fullt på engelsk, og studentene kan skrive sin masteroppgave på finsk, svensk eller engelsk.

Læringsutbytte

De generelle læringsmålene for Sound in New Media er følgende kjernekompetanse, som studentene skal utvikle under studiet:

prosjektledelse ferdigheter,design ferdigheter,tverrfaglig og samarbeid ferdigheter,musikalsk kompetanse ogkreativ bruk av programvare... [-]

Master Of Arts I New Media - Ny Media Design Og Produksjon

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Vil du utforske de spennende mulighetene som ny digital teknologi åpner for kommunikasjon, samhandling og uttrykk - og finne en karriere hvor du kan utnytte din kreativitet? Ny mediedesign og produksjon er et hovedfag innen masterprogrammet i New Media, med fokus på kunst og design i interaktive medier. [+]

Vil du utforske de spennende mulighetene som ny digital teknologi åpner for kommunikasjon, samhandling og uttrykk - og finne en karriere hvor du kan utnytte din kreativitet? Ny mediedesign og produksjon er et hovedfag innen masterprogrammet i New Media, med fokus på kunst og design i interaktive medier. Utdanningen er prosjektorientert, kombinere praksis med teori. Du kan fokusere på dynamisk visualisering, kunst

Læringsutbytte

Nyutdannede fra programmet har

evnen til å forstå de komplekse kravene til New Media og ferdighetene til kreativt samarbeid, konseptutvikling, design og realiseringbred forståelse på tvers av disipliner, i tillegg til en forsterket kunnskap i ens egen spesialkompetanseevnen til å kritisk analysere og utvikle etablerte designtradisjonerevnen til å utvide sin faglige kompetanseet godt grunnlag for å fortsette eksterne eller doktorgradsstudier... [-]

Master Of Arts I Nordisk Visuell Studier Og Kunstutdanning (NoVA)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Kandidatprogrammet i nordisk visuell studier og kunstutdanning (NoVA) utdanner fagfolk og forskere for å oppnå forståelse for de beste nordiske praksis og tradisjoner innen kunstutdanning og visuell kommunikasjon, og gi relevant kompetanse. [+]

Nordisk visuell studier og kunstutdanning (NoVA) utdanner samtidskunst og visuelle kulturfagfolk og forskere for å få en forståelse for de beste nordiske praksis og tradisjoner innen kunstutdanning og visuell kommunikasjon.

Gjennom NoVA-utdanningen oppnår du relevante kompetanser og pedagogiske interaksjonsferdigheter for å jobbe i tverrkulturelle og internasjonale utdanningssituasjoner og miljøer. Som student kan du lede deg selv mot undervisning, produksjon, design, veiledning og konsulentoppgaver på ulike nivåer av skolegang, eller innen kunst og visuell og mediekultur, sosiale sektorer og bedriftsliv. Undervisningen leveres av fakultetet fra tre nordiske universiteter / høyskoler, og programmet er åpent for internasjonale studenter. NoVA bygger på nordiske kompetanser og kompetanse, som er relatert til dagens diskusjoner innen internasjonal kunstutdanning.... [-]


Master Of Arts In Photography

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Velkommen til masterstudiet i fotografi på Aalto Universitet! Vårt program gir en utdanning på høyt nivå, og studiene gjør det mulig å utvikle avansert profesjonell kompetanse, uttrykksfag og teoretisk tenkning. [+]

Velkommen til masterprogrammet i fotografi på Aalto Universitet! I skolen for kunst, design og arkitektur møter teori praksis. Vårt program gir en utdanning på høyt nivå, og studiene gjør det mulig å utvikle avansert faglig kompetanse, uttrykksfag og teoretisk tenkning. En sterk kunstnerisk visjon og evnen til å tenke konseptuelt er de viktigste målene for programmet. Studentene utvikler sine kunstneriske og profesjonelle ferdigheter gjennom egne prosjekter og praksis. Universitetet ligger i Helsingfors hovedstadsområde. Vår enhet er hjemmet til Helsingfors skole og Helsinki Photomedia internasjonale forskningskonferanse.

Mål for utdanningInnholdsutfall:Studenten styrker hans / hennes uttrykksfunksjoner, kunstnerisk visjon og yrkeskompetanse.Studenten får en dyp forståelse av fotograferingsfeltet og evnen til å forholde seg til sin virksomhet.Nyutdannede fra masterprogrammet i fotografi forstår de mange forskjellige bruksområder og spesielle egenskaper ved fotografering og arbeider med mediet på en profesjonell måte.Ferdighetsutbytte:Studenten produserer teknisk og konseptuelt høy kvalitet fotografisk uttrykk.Eleven kan bruke ulike fotografipubliseringsprosesser og -plattformer.Studenten kan nasjonalt og internasjonalt og presentere sin kompetanse til andre aktører innen fotografi og visuell kunst.Faglige ferdigheter:Studenten kjenner grunnlaget for fotograferingsteori.Han / hun kan skrive akademisk tekst og bruke informasjonskilder.Han / hun kjenner til trender og metoder i fotografiforskning og, bredere, i visuell kulturforskning og tilhørende teoretiske bakgrunn.... [-]

Master Of Arts I Nye Medier - Spilldesign Og Produksjon

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Er du interessert i å lære spilldesign og produksjon med ledende fagfolk i en internasjonal atmosfære? Spilldesign og produksjon er et hovedfag innen masterprogrammet i nye medier med fokus på spilldesign for interaktive digitale medier. Utdanningen er prosjektorientert og gir en unik mulighet for å utvikle spilldesign ferdigheter samtidig som man bygger konseptuell forståelse av spill. [+]

Er du interessert i å lære spilldesign og produksjon med ledende fagfolk i en internasjonal atmosfære? Spilldesign og produksjon er et hovedfag innen masterprogrammet i nye medier med fokus på spilldesign for interaktive digitale medier. Utdanningen er prosjektorientert og gir en unik mulighet for å utvikle spilldesign ferdigheter samtidig som man bygger konseptuell forståelse av spill. Du vil utdype dine ferdigheter basert på en personlig studieplan. Tverrfaglighet er understreket av studentens svært mangfoldige bakgrunn - man kan søke med noen bachelorgrad, og studentene inkluderer programmerere, 3D-kunstnere, animatorer, kreative forfattere, arkitekter og til og med psykologer. Lærerens nettverk inkluderer toppspillindustri og spillforskere. Programmet er undervist på engelsk, og studentene kan skrive sin avhandling på finsk, svensk eller engelsk.... [-]


Master Of Arts I Samarbeid Og Industriell Design

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Samarbeid og Industriell Design (CoID) fokuserer på designens rolle i samfunnet. Det gir kompetanse til å jobbe med designentreprenører og i en rekke roller innen industri, næringsliv, samfunn, utdanning og regjeringen. [+]

Interessert i å utvide industridesign med menneskestrategiske tilnærminger, strategisk tenkning og forskning? Besøk nettstedet Collaborative and Industrial Design Programme coid.aalto.fi for spennende historier om Coid-studenters innovative prosjekter, studentmiljøet og mer informasjon om kursene og fakultetets medlemmer.

Utdanningsmål (læringsutbytte)Innholdsresultater

Masterstudiet i Samarbeid og Industriell Design (CoID) fokuserer på designens rolle i samfunnet. Det gir kompetanse til å jobbe med designentreprenører og i en rekke roller innen industri, næringsliv, samfunn, utdanning og regjeringen. Programmet utvider industridesign i interaksjonsdesign, serviceteknikk, samdesign og andre fremvoksende områder hvor designaktiviteter kan forbedre kvaliteten på miljøet og folks liv. Studentene lærer empatiske, kritiske, strategiske og tekniske ferdigheter som trengs for designinnovasjonsprosesser. De oppfordres også til å utforske nye roller i designbransjen.... [-]


Master Of Arts I Visual Communication Design

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Visuell kommunikasjon endrer seg raskt. Designtanken inkluderer nå nye former som historiefortelling, erfaringer og datavisualisering. Våre programmer representerer en utvidet transmedialdisiplin for kommunikasjon og uttrykk. Når det gjelder historier, har mange reklamer dem: Grafiske designere, Forfattere, Animatorer, Grafiske novellister og Barnas bokillustratorer. Vær en utforsker som bruker bilder for å lage overbevisende originalinnhold i vår Visual Narrative major. På samme måte utvider etterspørselen etter veldesignede infographics. Vår informasjon design major har applikasjoner langt utover de tradisjonelle design yrker. Påfør for å lage data-drevne meldinger som synger. [+]

Visuell kommunikasjon endrer seg raskt. Designtanken inkluderer nå nye former som historiefortelling, erfaringer og datavisualisering. Vårt program representerer en utvidet transmedialdisiplin for kommunikasjon og uttrykk. Når det gjelder historier, har mange reklamer dem: Grafiske designere, Forfattere, Animatorer, Grafiske novellister og Barnas bokillustratorer. Vær en utforsker som bruker visualer til å opprette overbevisende originalinnhold i konsentrasjonen i Visual Narrative. På samme måte utvider etterspørselen etter veldesignede infographics. Vår konsentrasjon i informasjon design har applikasjoner langt utover de tradisjonelle design yrker. Påfør for å lage data-drevne meldinger som synger.... [-]


Master Of Arts I Visual Cultures, Curating Og Contemporary Art

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Visuelle kulturer, Curating and Contemporary Art (ViCCA) er et toårig tverrfaglig masterprogram som utforsker ny kunnskap og praksis ved kryssene mellom visuelle kulturer, curating og samtidskunst. [+]

Visuelle kulturer, Curating and Contemporary Art (ViCCA) er et toårig tverrfaglig masterprogram som utforsker ny kunnskap og praksis ved kryssene mellom visuelle kulturer, curating og samtidskunst. Vi lindrer studentene til å utvikle og kontekstualisere egne praksiser innenfor og mellom disse sammenhenger. Programmet er åpent for kunstnere, kuratorer, lærde og utøvere med ulik bakgrunn og erfaring, som leter etter muligheter til å forstå, utfordre og forandre paradigmene til samtidskunst og verden rundt oss.

Utdanningsmål (læringsutbytte)

ViCCA utforsker kunst i nye sammenhenger. Sentralt i programmet er den nye og fremvoksende profesjonelle praksis, som er født og utviklet i de nye områdene av kulturproduksjon. I programmet utforskes kunstarbeid og nye profesjonelle byråer innenfor det utvidede feltet av visuelle kulturer.... [-]


MSc

Bystudier Og Planlegging - M.Sc. Degree I Teknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

To fremtredende finske universiteter, Aalto-universitetet og Helsingfors universitet har gått sammen i dette unike og tverrfaglige masterprogrammet. Aalto Universitet tillater studenter til programmet gjennom tre kanaler: for grader av Master of Science (Arkitektur), Master of Science (Landskap Arkitektur) og Master of Science (Technology) for eiendoms spesialisering. Eiendoms spesialisering er orientert mot søkere med bachelorgrad i planlegging, byøkonomi, fast eiendom eller økonomi. [+]

Urbanisering er et globalt fenomen som bestemmer samfunnets fremtid. De fleste av de viktigste utfordringene i moderne samfunn er møtt og adressert i byer. Byene gir enorme økonomiske, tekniske og kulturelle muligheter, men de er også steder for sosiale konflikter og segregering, samt miljø- og helseproblemer. Størrelsen på slike utfordringer innebærer at ingen enkelt forskningsfelt eller yrke kan takle dem alene. Byutvikling krever en integrert tilnærming.

To fremtredende finske universiteter, Aalto-universitetet og Helsingfors universitet har gått sammen i dette unike og tverrfaglige masterprogrammet. Aalto Universitet tillater studenter til programmet gjennom tre kanaler: for grader av Master of Science (Arkitektur), Master of Science (Landskap Arkitektur) og Master of Science (Technology) for eiendoms spesialisering. Eiendoms spesialisering er orientert mot søkere med bachelorgrad i planlegging, byøkonomi, fast eiendom eller økonomi.... [-]


Bystudier Og Planlegging - M.Sc. Grad I Arkitektur

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Urbanisering er et globalt fenomen som bestemmer samfunnets fremtid. De fleste av de viktigste utfordringene i moderne samfunn er møtt og adressert i byer. Byene gir enorme økonomiske, tekniske og kulturelle muligheter, men de er også steder for sosiale konflikter og segregering, samt miljø- og helseproblemer. Størrelsen på slike utfordringer innebærer at ingen enkelt forskningsfelt eller yrke kan takle dem alene. Byutvikling krever en integrert tilnærming. [+]

Bystudier og planlegging i arkitektur

Urbanisering er et globalt fenomen som bestemmer samfunnets fremtid. De fleste av de viktigste utfordringene i moderne samfunn er møtt og adressert i byer. Byene gir enorme økonomiske, tekniske og kulturelle muligheter, men de er også steder for sosiale konflikter og segregering, samt miljø- og helseproblemer. Størrelsen på slike utfordringer innebærer at ingen enkelt forskningsfelt eller yrke kan takle dem alene. Byutvikling krever en integrert tilnærming. For dette formål har to fremtredende finske universiteter samlet seg i dette unike og tverrfaglige masterprogrammet. Søknad gjennom Aalto Universitets opptaksprosess er orientert mot søkere med bachelorgrad i planlegging, arkitektur, landskapsarkitektur og by- og eiendomsøkonomi.... [-]


Bystudier Og Planlegging - M.Sc. Grad I Landskapsarkitektur

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Urbanisering er et globalt fenomen som bestemmer samfunnets fremtid. De fleste av de viktigste utfordringene i moderne samfunn er møtt og adressert i byer. Byene gir enorme økonomiske, tekniske og kulturelle muligheter, men de er også steder for sosiale konflikter og segregering, samt miljø- og helseproblemer. Størrelsen på slike utfordringer innebærer at ingen enkelt forskningsfelt eller yrke kan takle dem alene. Byutvikling krever en integrert tilnærming. [+]

Bystudier og planlegging i landskapsarkitektur

Urbanisering er et globalt fenomen som bestemmer samfunnets fremtid. De fleste av de viktigste utfordringene i moderne samfunn er møtt og adressert i byer. Byene gir enorme økonomiske, tekniske og kulturelle muligheter, men de er også steder for sosiale konflikter og segregering, samt miljø- og helseproblemer. Størrelsen på slike utfordringer innebærer at ingen enkelt forskningsfelt eller yrke kan takle dem alene. Byutvikling krever en integrert tilnærming. For dette formål har to fremtredende finske universiteter samlet seg i dette unike og tverrfaglige masterprogrammet. Søknad gjennom Aalto Universitets opptaksprosess er orientert mot søkere med bachelorgrad i planlegging, arkitektur, landskapsarkitektur og by- og eiendomsøkonomi.... [-]


Master Of Science I Arkitektur

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Arkitektur er et felt av teknologi og kunst. Arkitektur undervisning kombinerer kunnskapsbasert faglig materiale og kunstneriske forståelse og uttrykk ferdigheter. [+]

Arkitektur er et felt av teknologi og kunst. Arkitektur undervisning kombinerer kunnskapsbasert faglig materiale og kunstneriske forståelse og uttrykk ferdigheter. En arkitekt må kunne se problemene fra mange ulike retninger, noe som er årsaken til den brede natur grad i arkitektur. Den nåværende natur utdanning utvikler studentens vitenskapelige og kunstneriske tenkning knyttet til byggingen av en sosialt ansvarlig og bærekraftig fremtid.

Målet om utdanning

Læringsutbyttet er basert på regelverket i EU-direktivet som gjelder for å forfølge de faglige aktiviteter av en arkitekt (direktiv 2005/36 / EF av Europaparlamentet og Rådet om godkjenning av yrkeskvalifikasjoner). Ifølge direktivet, møter en arkitektonisk grad forventningene til byggebransjen og gjør en karriere utenfor Finland også.... [-]


Master Of Science I Automatisering Og Elektroteknikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterprogram i Automation and Electrical Engineering er en bred tverrfaglig program som gir studenter med en evne til å jobbe i og mellom en rekke felt - alt fra tradisjonelle Elektroteknikk og energisektoren i Biomedical Engineering, Control Engineering og Robotics. Tegning fra omfattende forskning i matematiske og naturvitenskapelige fag, er pensum fleksibel og tillater elevene å studere en unik kombinasjon av kurs for å passe sine egne interesser. [+]

Masterprogram i automatisering og elektroteknikk er en bred tverrfaglig program som gir studenter med en evne til å jobbe i og mellom en rekke felt - alt fra tradisjonelle Elektroteknikk og energisektoren i Biomedical Engineering, Control Engineering og Robotics. Tegning fra omfattende forskning i matematiske og naturvitenskapelige fag, er pensum fleksibel og tillater elevene å studere en unik kombinasjon av kurs for å passe sine egne interesser.

De sentrale temaene i programmet er bærekraft, f.eks energieffektivitet, intelligente transportsystemer; distribuert og nettverkssystemer, for eksempel smart grid, smart bomiljø, miljø og sikkerhet i distribuerte / nettverkssystemer; sensing og oppfatte miljøet, for eksempel mikrosensorer, maskin oppfatning; Overgangen fra automatisering til autonomi og personlig helsetjenester.... [-]


Master Of Science I Avanserte Energiløsninger - Bærekraftige Energiomforming Prosesser

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Billig karriere innen energi for vårt samfunn? Lyst til å være involvert i utviklingen av raskt skiftende, fremtidens energisystemer? Masterprogram i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg. [+]

Billig karriere innen energi for vårt samfunn? Lyst til å være involvert i utviklingen av raskt skiftende, fremtidens energisystemer? Masterprogram i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg.

Det er en pågående overgangen til fornybar energi som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvennlighet med en aksept og engasjement kunde. Ny energi system vil være en kompleks kombinasjon av sentrale og lokale ressurser. Dette krever nytenkning av primærkilder, produksjon, markeder, overføring, bruk og kunder som produsent-forbrukere (prosumers).

Programmet har fire majors. I hver av dem, vil du bli gitt en solid teoretisk bakgrunn, komplettert med tverrfaglige studier for å utvide og utdype forståelsen av energiutfordringene i vårt samfunn.... [-]


Master Of Science I Avanserte Energiløsninger - Bærekraftige Energisystemer Og Markeder

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Master Program i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg. Det er en pågående overgangen til fornybar energi som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvennlighet med en aksept og engasjement kunde. Ny energi system vil være en kompleks kombinasjon av sentrale og lokale ressurser. Dette krever nytenkning av primærkilder, produksjon, markeder, overføring, bruk og kunder som produsent-forbrukere (prosumers). [+]

Master Program i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg.

Det er en pågående overgangen til fornybar energi som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvennlighet med en aksept og engasjement kunde. Ny energi system vil være en kompleks kombinasjon av sentrale og lokale ressurser. Dette krever nytenkning av primærkilder, produksjon, markeder, overføring, bruk og kunder som produsent-forbrukere (prosumers).

Programmet har fire majors. I hver av dem, vil du bli gitt en solid teoretisk bakgrunn, komplettert med tverrfaglige studier for å utvide og utdype forståelsen av energiutfordringene i vårt samfunn.

Store Sustainable Energy Systems og Markets tilbyr en fast teoretisk base samt praktiske verktøy og ferdigheter som trengs av ingeniører som arbeider på feltet av energisystemer. Integrering intermitterende fornybare kilder, som sol, vind og bølgeenergi, inn i energisystemet er en av de viktigste utfordringene i vår bærekraftig fremtid. Denne store tilbyr grunnleggende forståelse av energisystemene, de viktigste utfordringene våre energiløsninger i dag og mulige måter mot en bærekraftig fremtid.... [-]


Master Of Science I Avanserte Energiløsninger - Bærekraftig Energi I Bygninger Og Bygde Omgivelser

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Det er en pågående overgangen til fornybar energi som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvennlighet med en aksept og engasjement kunde. Ny energi system vil være en kompleks kombinasjon av sentrale og lokale ressurser. Dette krever nytenkning av primærkilder, produksjon, markeder, overføring, bruk og kunder som produsent-forbrukere (prosumers). [+]

Billig karriere innen energi for vårt samfunn? Lyst til å være involvert i utviklingen av raskt skiftende, fremtidens energisystemer? Masterprogram i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg.

Det er en pågående overgangen til fornybar energi som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvennlighet med en aksept og engasjement kunde. Ny energi system vil være en kompleks kombinasjon av sentrale og lokale ressurser. Dette krever nytenkning av primærkilder, produksjon, markeder, overføring, bruk og kunder som produsent-forbrukere (prosumers).

Programmet har fire majors. I hver av dem, vil du bli gitt en solid teoretisk bakgrunn, komplettert med tverrfaglige studier for å utvide og utdype forståelsen av energiutfordringene i vårt samfunn.... [-]


Master Of Science I Avanserte Energiløsninger - Industrielle Energiprosesser Og Bærekraft

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Billig karriere innen energi for vårt samfunn? Lyst til å være involvert i utviklingen av raskt skiftende, fremtidens energisystemer? Master Program i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg. [+]

Billig karriere innen energi for vårt samfunn? Lyst til å være involvert i utviklingen av raskt skiftende, fremtidens energisystemer?

Master Program i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for deg.

Det er en pågående overgangen til fornybar energi som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvennlighet med en aksept og engasjement kunde. Ny energi system vil være en kompleks kombinasjon av sentrale og lokale ressurser. Dette krever nytenkning av primærkilder, produksjon, markeder, overføring, bruk og kunder som produsent-forbrukere (prosumers).

Programmet har fire majors. I hver av dem, vil du bli gitt en solid teoretisk bakgrunn, komplettert med tverrfaglige studier for å utvide og utdype forståelsen av energiutfordringene i vårt samfunn.... [-]


Master Of Science I Avanserte Materialer For Innovasjon Og Bærekraft (EIT Råvarer)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterprogram i Advanced Materials for innovasjon og bærekraft, AMIS, vil takle temaet substitusjon av kritiske eller giftige materialer i produkter og for optimal ytelse. [+]

Få en forståelse av den fulle råvarer verdikjeden, og et tankesett for innovasjon og entreprenørskap med fokus på bærekraft.

Masterprogram i Advanced Materials for innovasjon og bærekraft, AMIS, vil takle temaet substitusjon av kritiske eller giftige materialer i produkter og for optimal ytelse. Det vil også dekke materiell chain optimalisering for end-of-life produkter og produkter og tjenester som design for sirkulær økonomi - som alle er sentrale temaer i EIT råvarer. Det primære fokus for tilpasning på metall og mineralske råstoffer. Bio-base og polymermaterialer er dekket i lys av deres substitusjon potensial og andre materialer i forbindelse med multi-materiale resirkulering av produktet. I tillegg inneholder AMIS programmet en solid pakke med kurs og prosjektarbeid i innovasjon og entreprenørskap.... [-]


Master Of Science I Bygningsteknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i byggeteknikk gir studentene omfattende faglig og profesjonell kunnskap om de ulike disiplinene innen sivil og konstruksjonsteknikk. [+]

Den Masterprogram i Building Technology gir studentene omfattende faglig og profesjonell kunnskap om de ulike disiplinene innen sivil og konstruksjonsteknikk.

Anleggsvirksomhet spiller en nøkkelrolle i å skape trygge og sunne bygningsmiljøer som er viktige elementer i hverdagen og trivsel. Ved å kombinere de globale behov for energieffektivitet og bærekraft med egenskapene til et godt bomiljø krever teoretisk forståelse, faglig kompetanse, og en frisinnet holdning.

Programmet omhandler design, bygging, bruk og vedlikehold av sivile byggverk som bygninger og broer. Med sine fire hovedtemaer - konstruksjonsteknikk, bygg ytelse, byggeledelse, og mineralbaserte materialer - programmet gir studentene kunnskap og ferdigheter avgjørende for fremtidige karrierer i industri, forskning, utdanning eller myndighet. Basert på de individuelle valgene, kan studenten spesialisere seg i som å bygge energibruken, og bygge tjenester teknologi, reparasjon og vedlikehold, inneklima og brannteknisk prosjektering emner.... [-]


Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Akustikk Og Lydteknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den store i Akustikk og lydteknologi gir grunnleggende kunnskap om akustiske fenomener, menneskelig hørsel og lydteknologi, og også forenkler studentene til å anvende kunnskapen i praksis. Akustikk og Audio Technology er en av de åtte fagretninger som tilbys i masterstudiet i informatikk, kommunikasjon og informasjonsvitenskap (CCIS). [+]

Majoren i Akustikk og lyd Technology gir grunnleggende kunnskap om akustiske fenomener, menneskelig hørsel og lydteknologi, og også forenkler studentene til å anvende kunnskapen i praksis. Akustikk og Audio Technology er en av de åtte fagretninger som tilbys i masterstudiet i informatikk, kommunikasjon og informasjonsvitenskap (CCIS).

Målet for de store er at elevene kunne bruke sine læringsutbytte fleksibelt i forskjellige oppgaver i industrien og i akademia. For eksempel skal studentene vite hvorfor og hvordan moderne lossy lydkodeker (mp3, AAC) arbeid, eller han / hun bør være i stand til å måle, forstå perseptuelle aspektene, og utforme akustikken i et klasserom eller en støyskjerm. Noen Exemplar felt der elevene er planlagt for å være kompetent er lydopptak og lydgjengivelse, lyd koding, musikk teknologi, akustiske målinger, aktiv støyreduksjon, lyd signalbehandling, rom og bygnings akustikk og støy fra omgivelsene.... [-]


Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Informatikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Mastergrad i informatikk gir deg en mulighet til å forandre verden. Programvaren er viktig del av industri, handel, helse, media, og til og med kunst. Nye innovasjoner er ofte basert på nye teknologier, som cloud computing, web, og store data. [+]

Studer en all-round grad i informatikk og få mulighet til å påvirke fremtiden!

Mastergrad i informatikk gir deg en mulighet til å forandre verden. Programvaren er viktig del av industri, handel, helse, media, og til og med kunst. Nye innovasjoner er ofte basert på nye teknologier, som cloud computing, web, og store data.

I Institutt for informatikk alle mester nivå kurs blir undervist på engelsk. Vi tror på fleksibilitet: elevene kan bygge sine egne studieplaner som består av kjernen og fordypningsemner. Kjernen kurs gir deg en sterk forankring i algoritmer, datagrafikk, maskinlæring, operativsystemer, sikkerhet, brukergrensesnitt, web programvareutvikling, etc. Fordypningsemnene er delt inn i fem spor.... [-]


Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Kommunikasjon Engineering

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Kommunikasjon Engineering større fokus på kommunikasjon og nettverksteknologi, nettverksbygging virksomhet og menneskelige sentriske kommunikasjon. Avhengig av din interesse, kan du fokusere studiene mer mot Internet Technologies, trådløs kommunikasjon eller kommunikasjon Ecosystem. [+]

Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) er i forkant av digitale revolusjonen, som er radikalt trans verden slik vi kjenner den. Det er et konstant behov for godt avrundet kommunikasjon ingeniører med stor kunnskap om teknologi grunnleggende, dyptgående kunnskaper om programmering, og solid forståelse av virksomheten dynamikk. På Aalto kan du bli en ekte spill veksler i feltet.

studieprogram Kommunikasjon Engineering større fokus på kommunikasjon og nettverksteknologi, nettverksbygging virksomhet og menneskelige sentriske kommunikasjon. Avhengig av din interesse, kan du fokusere studiene mer mot Internet Technologies, trådløs kommunikasjon eller kommunikasjon Ecosystem. Trådløs kommunikasjon: Du vil lære om moderne trådløse kommunikasjon systemarkitektur (LTE, 5G), signalprosesseringsmetoder, ressursstyringsmetoder og tilhørende spektrum administrative spørsmål. Du får også praktisk erfaring med state of art laboratorieutstyr og kan bli involvert med programvaredefinert radio basert implementering og eksperimentering arbeid. Internet Technologies: Du vil lære hvordan Internett virkelig fungerer og utvikler seg, og hvordan å designe og implementere nye protokoller og tjenester, og sikre nettverket. Vi dekker faste, mobile, corporate og stort område nettverk og deres bruk for nåværende og fremtidige applikasjoner. Du vil også lære hvordan nettverkene kan virtualisert. Communications Ecosystem: Du vil lære om operatørvirksomhet, for å gjennomføre techno-økonomisk analyse av kommunikasjonssystemer og tjenester og å forstå sluttbrukernes behov og atferd. Du kan også fokusere på brukergrensesnitt design. ... [-]

Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Maskinlæring Og Data Mining

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Machine læring er en av de sterke sider ved Aalto University. Dette solid utdanning i moderne beregningsorientert dataanalyse gir deg gode muligheter for en karriere i forskningsinstitusjoner eller i privat sektor i de raskt voksende felt av maskinlæring, datavitenskap, og kunstig intelligens. [+]

Ønsker du å bygge fremtidens intelligente maskiner?

Machine læring er en av de sterke sider ved Aalto University. Dette solid utdanning i moderne beregningsorientert dataanalyse gir deg gode muligheter for en karriere i forskningsinstitusjoner eller i privat sektor i de raskt voksende felt av maskinlæring, datavitenskap, og kunstig intelligens. Enda viktigere er maskinlæring bare utfordrende og interessant - hva kan være bedre enn å løse spennende og viktige problemer med raskt å utvikle nye kombinasjoner av matematikk, statistikk og informatikk?

Metodene for maskinlæring og data mining er aktuelt og nødvendig i en rekke felt som strekker seg fra prosessindustrien til data vitenskap. Nyere spydspiss bruksområder inkluderer... [-]


Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Programvare Og Service Ingeniør

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

De Software and Service Engineering studier utstyre studentene med ferdigheter som vil være av høyeste verdi til moderne organisasjoner. Studentene lære å designe, utvikle og administrere digitale produkter og tjenester. De utvikler seg til selvstendige tenkere i stand til å håndtere komplekse, reelle problemer med å ta hensyn til det menneskelige, samfunnsmessige og organisatoriske faktorer. [+]

Bli med programvare og service Engineering og tilegne seg ferdigheter til å designe, utvikle og administrere digitale produkter og tjenester!

Digitale produkter og tjenester er avgjørende for økonomi, samfunn og menneskers trivsel. De lar bedrifter til å gå utover de tradisjonelle grensene, trykke inn nye evner og nå eksponensiell vekst.

De Software and Service Engineering studier utstyre studentene med ferdigheter som vil være av høyeste verdi til moderne organisasjoner. Studentene lære å designe, utvikle og administrere digitale produkter og tjenester. De utvikler seg til selvstendige tenkere i stand til å håndtere komplekse, reelle problemer med å ta hensyn til det menneskelige, samfunnsmessige og organisatoriske faktorer.... [-]


Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Sikkerhet Og Mobil Databehandling

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Studier i Security and Mobile Computing gi studentene en bred forståelse av de nyeste og fremtidige teknologier for sikre mobile og cloud computing systemer. [+]

Erverve en verdensklasse utdanning i informasjonssikkerhet ved Aalto universitetet!

Studier i Security and Mobile Computing gi studentene en bred forståelse av de nyeste og fremtidige teknologier for sikre mobile og cloud computing systemer. Studentene vil få både praktisk ingeniørkunnskap og teoretisk innsikt i

sikkerhetssystemer engineering, distribuert programutvikling, nettverk og tjenestearkitekturer, og mobile og sky plattformer.

Vi tror på å kombinere sikkerhet ekspertise med produktutvikling ferdigheter.

For nye studenter, de store kombinerer tre tidligere studiemoduler: Masterprogram i Security and Mobile Computing (NordSecMob), Mobile Computing - Tjenester og sikkerhet store, samt Secure Systems spor i informatikk major.... [-]


Master Of Science I Data, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Spilldesign Og Produksjon

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Game Design og produksjon er et tverrfaglig store som er tett integrert studenter fra ulike bakgrunner. Hands on med sinn på - lage og analysere spill, eksperimentere med nye teknologier og design tilnærminger, og møte flotte mennesker med hvem du skal bygge fremtiden. [+]

Drømmer du om å være en spill-veksler i en av dagens hotteste bransjer?

Game Design og produksjon er en tverrfaglig store som er tett integrert studenter fra ulike bakgrunner. Hands on med sinn på - lage og analysere spill, eksperimentere med nye teknologier og design tilnærminger, og møte flotte mennesker med hvem du skal bygge fremtiden.

Ved School of Science, Game Design og produksjon er en av de åtte fagretninger som tilbys i masterstudiet i informatikk, kommunikasjon og informasjonsvitenskap (CCIS). Studier i programmet er basert på både den nyeste vitenskapelige forskning og industriell state-of-the-art.

Læringsutbytte The Game Design og produksjon store arrangeres i samarbeid med Aalto University School of Arts, Design og Arkitektur (ARTS). Påfør gjennom CCIS banen Hvis du ønsker å oppgradere som en M.Sc. og gjennom balkong ARTS hvis du ønsker en mastergrad. M.Sc. grad har flere tekniske kurs om temaer som datagrafikk og kunstig intelligens. ... [-]

Master Of Science I Datamaskin, Kommunikasjon Og Informasjonsvitenskap - Human-Computer Interaction

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Human-Computer Interaction er en ny tverrfaglig hovedrolle som bygger på suksessen til vår tidligere utdanningsarbeid: Interactive Technologies Track, Informasjonsnettprogram og Brukerskole ved Aalto University og Interactive Systems ved Universitetet i Helsinki. Majoren har sterke bånd med andre majors i masterprogrammet i datalogi, kommunikasjon og informasjonsvitenskap (CCIS). [+]

Bli en ekspert i menneskelig-datamaskin interaksjon!

Raske fremskritt innen maskinvare, algoritmer, programvare og nettverk har åpnet enorme nye muligheter for menneskelig bruk av informasjonsteknologi. Studier i Human-Computer Interaction (HCI) forbereder fremtidige eksperter og ledere som bruker den avanserte metodikken for å designe og utvikle informasjonsteknologi til fordel for mennesker.

Human-Computer Interaction er en ny tverrfaglig hovedrolle som bygger på suksessen til vår tidligere utdanningsarbeid: Interactive Technologies Track, Informasjonsnettprogram og Brukerskole ved Aalto University og Interactive Systems ved Universitetet i Helsinki. Majoren har sterke bånd med andre majors i masterprogrammet i datalogi, kommunikasjon og informasjonsvitenskap (CCIS).... [-]


Master Of Science I Eiendomsøkonomi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Interessert i økonomi? Vil du jobbe som en holistisk ekspert på et spesialisert felt? Klar til å administrere de mest verdifulle eiendelene et land har? Hvis ja, da kan dette være programmet for deg. [+]

Er du interessert i økonomi? Vil du jobbe som en allsidig ekspert på et spesialisert felt og administrere den mest verdifulle typen aktiva det er? I så fall kan dette være programmet for deg.

Masterstudiet i eiendomsøkonomi gir en grundig forståelse av dynamikken i eiendomsmarkedet. Du vil oppnå en helhetlig forståelse av fenomenene knyttet til eiendomsmarkeder og lære teknikker som brukes til å analysere og administrere eiendomsmegling.

Programmet kombinerer de vitenskapelige fagområdene økonomi, ledelse, landstyring og planlegging for å gi deg de viktigste ferdighetene som trengs for et bredt spekter av karriereveier i eiendomsbransjen.

Mange kurs kombinerer teoretisk kunnskap med virkelige prosjekter og forretningssaker, noe som gir deg praktisk erfaring og forståelse for fagets kompleksitet. Ettersom de fleste jobber i fast eiendom handler om mennesker og samhandling, legges en sterk vekt i studiene på samarbeid.... [-]


Master Of Science I Elektronikk Og Nanoteknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Dette programmet tilbyr alt dette og mer. Mastergradsprogrammet i nano- og radiovitenskap gir deg grunnleggende kunnskaper på følgende områder: mikro- og nanovitenskap, mikro- og nanoelektronisk kretsdesign. [+]

Er du nysgjerrig på hvordan moderne trådløse enheter fungerer, og hvorfor den trådløse tilkoblingen blir raskere og raskere? Vil du vite hvordan du integrerer radiofrekvenskretser og antenner i minste trådløse sensorer, f.eks. For "Internett av ting", for satellittbasert jord- eller romobservasjon, eller for implanterbare medisinske enheter? Kanskje er du også interessert i nanofabrikasjonsmetoder, solpaneler, eller radiopropagasjon og elektromagnetikk i grunnforskning?

Masterstudiet i elektronikk og nanoteknologi svarer på alle disse spørsmålene og mer. Programmet gir deg grunnleggende kunnskaper på følgende områder: mikro- og nanovitenskap, mikro- og nanoelektronisk kretsdesign, avanserte materialer og fotonikk, radiovitenskap og romvitenskap... [-]


Master Of Science I Entreprenørskap Og Innovasjonsledelse

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i entreprenørskap og innovasjonsledelse gir deg solid faglig forståelse og masse hands-on erfaring med entreprenørskap i de største entreprenørskap økosystemet i Europa. [+]

Masterstudiet i entreprenørskap og innovasjonsledelse gir deg solid faglig forståelse og masse hands-on erfaring med entreprenørskap i de største entreprenørskap økosystemet i Europa.

Hva er entreprenørskap og innovasjonsledelse?

Entreprenørskap og innovasjonsledelse handler om å skape nye ideer og gjennomføre dem på en måte som skaper økonomisk og / eller sosial verdi. Noen innovatører og entreprenører starter nye bedrifter. Andre utvikle nye produktlinjer eller leder nye prosjekter for eksisterende bedrifter. Gründere og innovatører er også funnet i non-profit organisasjoner og i offentlig sektor, genererer nye ideer som gjør verden til et bedre sted. Entreprenørskap og innovasjon er overalt!... [-]


Master Of Science I Environomical Trasé For Bærekraftige Energisystemer (velg)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (VELG) tilbyr avansert utdannelse innen bærekraftige energisystemer for fremtiden. [+]

Masterstudiet i Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (VELG) tilbyr avansert utdannelse innen bærekraftige energisystemer for fremtiden. VELG tar sikte på å levere utdanning for høy kompetanse og kvalitet ingeniørkompetanse på feltet, inkludert industrielle samhandling gjennom hele programmet. Studenter uteksaminert fra SELECT program vil ha fått erfaring i følgende emner:

Opplæring i tverrfaglig problemanalyse og løse. Avansert teambuilding i et multinasjonalt miljø, med stimulerende internasjonal erfaring. En roman og flerdimensjonal måte å lære på som involverer reelle og virtuelle klasserom Tett samarbeid med industrien i løpet av arbeidet med avhandlingen. Et unikt nettverk av medstudenter, VELG studenter og bransjespesialister innen bærekraftig energi. ... [-]

Master Of Science I Europeisk Gruvedrift, Mineraler Og Miljøprogram (emmep)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Europeiske Mining, mineraler og Environmental Program (EMMEP) er et masterstudium organisert i internasjonalt samarbeid mellom tre Europas ledende universiteter i Mining og ressursteknikk. [+]

European Mining, mineraler og Environmental Program (EMMEP) er et masterstudium organisert i internasjonalt samarbeid mellom tre Europas ledende universiteter i Mining og Resource Engineering:

Delft University of Technology (Nederland) Aalto University (Finland), RWTH Aachen (Tyskland)

EMMEP bygger på styrkene og komplementær kompetanse av de nevnte universitetene i Earth Science studier og forskning. Den europeiske Mining Course (EMC) startet i 1996 og frem til 2014 over 700 elever har deltatt i programmet og er forent i et velorganisert alumni-nettverk.

Under studere toårige masterstudiet studenter sammen i tre forskjellige universiteter:

30 studiepoeng ved Aalto University, Finland 30 studiepoeng ved RWTH Aachen, Tyskland 30 studiepoeng ved TU Delft 30 studiepoeng masteroppgave (co-overvåket av alle de tre samarbeidende universiteter) ... [-]

Master Of Science I Finans

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i Finance forbereder studentene på jobber i verdens mest selektive selskaper i finansnæringen. [+]

Den Masterprogram i Finance forbereder studentene på jobber i verdens mest selektive selskaper i finansnæringen.

The Finance Programmet gir en dynamisk, krevende, men støttende læringssentrert miljø som forbereder studentene på jobber i verdens mest selektive selskaper innenfor områdene internasjonal bank, ledelse rådgivning, og relaterte områder.

Studentene utvikle en solid vitenskapelig tilnærming til økonomiske problemer. Programmet stimulerer til utvikling av de bredere kommunikasjon, teamarbeid, etisk, kvantitative og interkulturelle ferdigheter som elevene vil trenge både i generelle lederstillinger og som aktive borgere i stand til å diskutere saker av dagen.... [-]


Master Of Science I Fysisk Planlegging Og Transportteknikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Dette programmet fokuserer på fremtidige utfordringer med bærekraftig byggemiljø, og takler aktuelle globale megatrends, som urbanisering og behovet for grønnere byer. Programmets definerende karakter er fokus på et bredt spekter av tilnærminger fra folks daglige liv og mobilitet til storstilt strategisk og systemisk tenkning som er nødvendig for å forme det byggede miljøet. [+]

Byene blir stadig mer dynamiske, komplekse og fragmenterte, mens kravene øker for deres levedyktighet, bærekraft, konkurranseevne og attraktivitet.

Nye krav til byer krever nye ferdigheter i systemisk forståelse, problemløsing og integrativ planlegging og policyutvikling utover sektorielle grenser.

Masterprogrammet i fysisk planlegging og transportteknologi fokuserer på fremtidige utfordringer for bærekraftige byggemiljøer og takler aktuelle globale megatrendninger, som urbanisering og behovet for grønnere byer. Programmets definerende karakter er dets vekt på et bredt spekter av perspektiver, fra folks daglige liv og mobilitet til den slags store strategiske og systemiske tenkning som er nødvendig for å forme det byggede miljøet.... [-]


Master Of Science I Geoengineering

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Geoengineering er avhengig av et bredt spekter av disipliner, inkludert geo- og materialvitenskap, mekanikk og konstruksjon. Strukturer av interesse inkluderer stiftelser, veier, escavations og underjordiske strukturer som tunneler. . [+]

geoengineering er avhengig av et bredt spekter av disipliner, inkludert geo- og materialvitenskap, mekanikk og konstruksjon. Strukturer av interesse inkluderer stiftelser, veier, escavations og underjordiske strukturer som tunneler.

De fleste byggematerialer, dagligdagse husholdningsartikler, energikilder og grunnvann stammer fra jorden. Megatrends som urbanisering, klimaendringer og økende bruk av naturressurser og energi i stor grad påvirke våre liv. De skaper både utfordringer og muligheter for geoengineers.

Den Masterprogram i Geoengineering gir studentene kunnskaper, ferdigheter og kompetanse som trengs for å forstå oppførselen til jord for geoteknikk, steiner for rock og gruvedrift og road strukturer for highway engineering.... [-]


Master Of Science I Geoinformatics

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

I Masterprogram i geoinformatics ved Aalto University, elevene lære state-of-the-art i moderne metoder for datainnsamling, prosessering og bruk av geografisk informasjon. [+]

på Masterprogram i geoinformatics ved Aalto University, elevene lære state-of-the-art i moderne metoder for datainnsamling, prosessering og bruk av geografisk informasjon. Den Masterprogram i geoinformatics kombinerer teknisk, matematisk, beregnings og visuell kunnskap og gir studentene mulighet til å ikke bare bruke geoinformatics teknologi, men også utvikle og skape nye beregningsmetoder og applikasjoner. I tillegg til å få et overordnet perspektiv, kan elevene videre fokusere sine ferdigheter på en av de emner innen geoinformatics som geodesi, fotogrammetri, laserskanning, fjernmåling, geografisk informasjonsteknologi eller kartografi.

Den Masterprogram i geoinformatics har en lang tradisjon som en teknisk og matematisk orienterte læreplanen. Dette er grunnen, for eksempel programmering, er grunnleggende kurs i matematikk og statistikk, samt en interesse i geoIT nødvendig. Programmet gir både teoretiske og praktiske ferdigheter, og utvikler faglige evner, problemløsning ferdigheter og analytisk tenkning, bare for å nevne noen. Undervisningen er tett koblet til pågående banebrytende forskning. Graduation fra Masterprogram i geoinformatics forbereder deg for sentrale stillinger i akademia og industri. Alle kurs er gitt på engelsk.... [-]


Master Of Science I Global Ledelse

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Global Management (GM) gir studentene to svært prestisjetunge kvalifikasjoner: Master i økonomi og administrasjon gitt av Aalto University School of Business og CEMS Master in International Management (MIM) gitt av CEMS, er CEMS. [+]

Er du interessert i å bygge en vellykket internasjonal karriere? Global Management program med CEMS Master in International Management utstyrer studentene med ferdigheter og kunnskap som trengs for å fungere som spill skiftere i morgendagens globale forretningsmiljø.

CEMS - global kvalitet CEMS er en global allianse av 30 ledende handelshøyskoler, i nærheten av 80 multinasjonale selskaper og frivillige organisasjoner som til sammen tilbyr den topprangerte, internasjonal og praksisrettet CEMS Master in International Management (MIM) program. Globalt mer enn 1000 studenter melde i CEMS MIM hvert år og det er over 10 000 CEMS alumni av 81 nasjonaliteter som jobber i 75 land. ... [-]

Master Of Science I IKT Innovasjon (EIT Digital Master School) - Autonome Systemer

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

AUS er en kombinasjon av datavitenskap og elektronisk ingeniørfag. I løpet av programmet vil studentene få nye ferdigheter på begge områder. I datavitenskap omfatter relevante ferdigheter blant annet Internett av Ting (IoT), maskinlæring, kunstig intelligens og robotvisjon. I elektronikkteknikk er relevante felt automatisering, kontroll, innebygde systemer og kommunikasjon. [+]

EIT Digital Master School tilbyr en toårig utdanning hvor du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, bygge en læreplan for tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier.

For alle som er interessert i en karriere relatert til selvkjørende biler, robotteknologi eller kunstig intelligens, tilbyr EIT Digital Masters School et toårig masterprogram i autonome systemer (AUS).

AUS er en kombinasjon av datavitenskap og elektronisk ingeniørfag. I løpet av programmet vil studentene få nye ferdigheter på begge områder. I datavitenskap omfatter relevante ferdigheter blant annet Internett av Ting (IoT), maskinlæring, kunstig intelligens og robotvisjon. I elektronikkteknikk er relevante felt automatisering, kontroll, innebygde systemer og kommunikasjon.... [-]


Master Of Science I IKT Innovasjon (EIT Digital Master School) - Datateknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Data mangler: sosiale medier, produksjonssystemer, medisinske enheter, logistikk tjenester, og utallige andre genererer petabytes av data på daglig basis. Med et vell av data tilgjengelig, er vi på et punkt i historien, der vi kan utføre analyser for å oppdage, oppdage og til slutt bedre forstå verden rundt oss. [+]

EIT Digital Master School tilbyr en toårig utdanning hvor du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, bygge en læreplan for tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier.

Data mangler: sosiale medier, produksjonssystemer, medisinske enheter, logistikk tjenester, og utallige andre genererer petabytes av data på daglig basis. Med et vell av data tilgjengelig, er vi på et punkt i historien, der vi kan utføre analyser for å oppdage, oppdage og til slutt bedre forstå verden rundt oss.

Det nyopprettede Data Science-programmet (DSc) tilbyr en unik faglig læreplan, hvor studentene kan studere datavitenskap, innovasjon og entreprenørskap på ledende europeiske universiteter. I dette programmet vil studentene lære om:... [-]


Master Of Science I IKT Innovasjon (EIT Digital Master School) - Visuell Databehandling Og Kommunikasjon

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Visual Computing and Communication er en perfekt Masters utdanning for de som er fascinert av algoritmer og tjenester som håndterer visuell informasjon i dagens digitale samfunn. Studenter med gode ferdigheter innen data- og signalbehandling, lineær algebra, sannsynlighet og programmering vil trives på dette programmet, noe som gir muligheter til å løse virkelige problemer og å skape nye, innovative løsninger. Det er et voksende samfunn av teknologer og innovatører i dette utfordrende, men likevel givende feltet. Våre kandidater kombinerer teknologiske og forretningsmessige aspekter for å skape produkter og tjenester for vår okulær-sentriske verden. [+]

EIT Digital Master School tilbyr en toårig utdanning hvor du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, bygge en læreplan for tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier.

Major i Visual Computing and Communication (VCC) fokuserer på oppkjøp, behandling, analyse, overføring og gjengivelse av visuell informasjon, inkludert aspekter av læring og beslutningstaking. Det er et tverrfaglig program i skjæringspunktet mellom datavitenskap og informasjonsteknologi hvor studentene kan være aktive på områdene

bildebehandling og kommunikasjon,bildeanalyse,datamaskin syn,data-grafikk,utvidet virkelighet,visualisering og visuell analyse, så vel somnettbaserte og nettverksapplikasjoner.... [-]

Master Of Science I Ikt Innovasjon (eit Digitalt Master Skole) - Cloud Computing Og Tjenester

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den EIT Digital Master School tilbyr en to-årig utdanning der du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, og bygge et pensum på tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier. [+]

Den EIT Digital Master School tilbyr en to-årig utdanning der du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, og bygge et pensum på tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier.

Den største av Cloud Computing og tjenester fokuserer på et bredt spekter av programmer, for eksempel, elektronisk handel, mobile tjenester, sosiale nettverk, peer-to-peer-systemer, og webtjenester. Hva er felles for alle disse programmene er at informasjonskilder og kontroll er desentralisert over nettverket og flere datasentre og deres underliggende systemer blir distribuert, rekonfigurer og tilpasningsdyktige. Alt dette gjør prosessen med å utvikle distribuerte programvaresystemer betydelig mer kompleks enn for sentraliserte systemer.... [-]


Master Of Science I Ikt Innovasjon (eit Digitalt Master Skole) - Embedded Systemer

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den EIT Digital Master School tilbyr en toårig utdanning der du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, og bygge et pensum på tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier. [+]

Den EIT Digital Master School tilbyr en toårig utdanning der du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, og bygge et pensum på tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier.

Embedded Systems store fokuserer på å tilby teknologi og design metoder for datasystemer som er innebygd som en integrert del av større systemer og designet for spesifikke kontrollfunksjoner av enheter med ulike elektroniske og mekaniske komponenter.

Elevene i Embedded Systems større ved Aalto University vil tilegne seg ferdigheter til å utvikle applikasjoner og tjenester som er basert på mobil cyber-fysiske systemer (CPS) teknologier. Temaene inkluderer

programmering web og multimedia systemer, prosessering av video og lyd, designe brukergrensesnitt, og mestre den innebygde systemer design flyt. ... [-]

Master Of Science I Ikt Innovasjon (eit Digitalt Master Skole) - Menneske-maskin Interaksjon Og Design

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

The Human Computer Interaction and Design større fokuserer på studiet, design, utvikling og evaluering av nye brukergrensesnitt og interaktive systemer som tar hensyn til menneskelige aspekter, ved kognitive og sensoriske-motor nivåer, teknologiske aspekter, samt forretningsmessige aspekter. [+]

Den EIT Digital Master School tilbyr en toårig utdanning der du kan velge to universiteter i to forskjellige europeiske land, og bygge et pensum på tekniske kurs kombinert med innovasjon og entreprenørskap studier.

Den Menneske maskin-interaksjon og design større fokus på studiet, design, utvikling og evaluering av nye brukergrensesnitt og interaktive systemer som tar hensyn til menneskelige aspekter, ved kognitive og sensoriske-motor nivåer, teknologiske aspekter, samt forretningsmessige aspekter.

Studiene inkluderer kurs på design og evaluering av interaktive systemer med en sterk vekt på brukersentrert design teknikker:

forstå de menneskelige kapasiteter og konsekvensene av å bruke informasjonsteknologi som et verktøy for å løse arbeidsrelaterte oppgaver, og utvikling og evaluering av systemene ved å sette brukeren i sentrum av designprosessen. ... [-]

Master Of Science I Industriell Engineering Og Ledelse

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i Industrial Engineering and Management (IEM) kombinerer engineering med økonomiske og menneskelige grunnleggende for å skape verdier og effektivitet. [+]

Fokusere på proaktiv problemløsning og lære å utnytte din ingeniør mind-set i å utvikle business!

Den Masterprogram i Industrial Engineering and Management (IEM) kombinerer engineering med økonomiske og menneskelige grunnleggende for å skape verdier og effektivitet. Unik i sin tverrfaglige og integrerende essens, IEM studier utforske grunnlaget for virksomheten og tekniske prosesser og inspirere et ingeniør mind-set for å utvikle virksomheten. Den karakteristiske fokus i programmet er å utdanne kandidater med kunnskaper, ferdigheter og vilje til å skape og omforme teknologibaserte virksomheter i nye eller etablerte bedrifter.

Du kan velge mellom de tre majors tilbys:... [-]


Master Of Science I Informasjonsnettverk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Informasjon Networks er et tverrfaglig studium i ingeniørfag bygning på informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) og digitale medier. Den kombinerer fagområdene samfunnsvitenskap, avanserte digitale teknologier og næringsliv. [+]

Bli ekspert på menneskesentrert tilnærming til digital teknologi!

Masterstudiet i Informasjon Networks er et tverrfaglig studium i ingeniørfag bygning på informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) og digitale medier. Den kombinerer fagområdene samfunnsvitenskap, avanserte digitale teknologier og næringsliv.

Programmet gir studentene en helhetlig forståelse av samspillet mellom mennesker og digitale teknologier på individ-, gruppe-, organisasjons- og samfunnsnivå. Du vil lære om felles utvikling av digital teknologi og næringsliv i en roman menneske-sentrert, samarbeid og kreativ måte.

studieprogram

Studier i Masterstudiet i Informasjon Networks kombinerer kurs i informatikk, medieteknologi, industriell ledelse og forretningsutvikling med et menneske-sentrert tilnærming. Programmet oppfordrer elevene til å konstruere sin personlige studieplan i et tverrfaglig måte ved å tilby godt strukturerte studie enheter av programmets kjernestoffområder. Du kan fokusere på ett stoff område, eller velger å bygge en bredere tverrfaglig kombinasjon av kompetanse. De fire fokusområder, spor i Information Networks store er: IKT i forretninger, Kunnskap og Business Networks, Media, og brukersentrert design.... [-]


Master Of Science I Informasjonsteknologi Og Serviceledelse

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i Informasjon og Service Management tilbyr tre områder av spesialisering: Business Analytics, Information Systems Science, og Logistikk og Service Management. [+]

Masterstudiet i Informasjon og Service Management tilbyr tre områder av spesialisering: Business Analytics, Information Systems Science, og Logistikk og Service Management.

Informasjon baserte tjenester blir sett av EU som den primære vekstområde av avanserte økonomier. Masterstudiet i Informasjon og Service Management (ISM) utdanner fremtidige informasjons fagfolk som er i stand til å utvikle og forvalte disse tjenestene.

Den tverrfaglige natur og vekt på dataanalyse og prosjektledelse gir studentene ferdigheter i å analysere den stadig økende tilgang på informasjon og nye teknologier og håndtere elektroniske forretningsdrift.

Study Experience

Innholdet og fokus i programmet varierer i henhold til sine tre valgfrie områder av spesialisering: Business Analytics, Information Systems Science and Logistics and Service Management.... [-]


Master Of Science I Innovative Sustainable Energy Engineering (Nordic Master)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den nordiske master i innovativ og bærekraftig energiteknikk (ISEE) er en verdensklasset energilæring som fører til en mastergradsstudium. [+]

Den nordiske master i innovativ og bærekraftig energiteknikk (ISEE) er en verdensklasset energilæring som fører til en mastergradsstudium.

Den nordiske master i innovativ bærekraftig energiteknikk (ISEE) kombinerer bærekraftig energiteknikk med innovasjon og entreprenørskap.

Begrepet bærekraftig energiteknikk omfatter et bredt spekter av praksis, politikk og teknologi (konvensjonelt, fornybart og alternativt) som har til formål å gi energi til lavest mulig økonomisk, miljømessig og sosial kostnad. Det legges vekt på å håndtere energiteknikkoppgaver med behørig hensyntagen til beslektede tekniske, miljømessige og sosioøkonomiske problemer.

Det legges stor vekt på de innovative og entreprenørmessige aspektene av energisamfunnet, særlig med hensyn til hvordan eksisterende og nye effektivitetsforbedrende innovasjoner kan bringes til markedet i forskjellige land. De innovative aspektene ved programmet er relatert til både det avanserte fornybare energikonseptet i Norden og nye virksomheter innen energisektoren.... [-]


Master Of Science I Internasjonal Design Bedriftsledelse - M. Sc. Grad I økonomi Og Bedriftsøkonomi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterprogrammet i International Design Business Management gjør det mulig for studenter å fungere som fremtidige profesjonelle i verdensklasse i global forretningsutvikling gjennom design og teknologi. [+]

Masterstudiet i International Design Business Management hjelper deg å bli en fremtidig kreativ profesjonell i å integrere design og teknologi med global forretningsutvikling.

Det tverrfaglige programmet International Design Business Management (IDBM) produserer driverne av forandring og innovasjon for å lede tiltak og gjennomføre nye forretningsforetak i globale miljøer.

Programmet omfatter design bredere som en metode, tankegang og konkurransefortrinn ved å fokusere på produkt-, service- og forretningsdesign, teknologi og innovasjonsledelse.

Programoversikt: Tverrfaglig fellesskap og utfordringsbasert læring

Programmet International Design Business Management (IDBM) er en felles undervisnings- og forskningsplattform for alle Aalto University .... [-]


Master Of Science I Internasjonal Design Forretningsadministrasjon - M.Sc. Degree I Teknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Formålet med IDBM-programmet er å utvikle kompetanse i verdensklasse innen global design business management gjennom tverrfaglig forskning og læring som kutter på tvers av forretningsområder, design og teknologi. [+]

Kandidatprogrammet i International Design Business Management hjelper deg å bli en fremtidig kreativ profesjonell med å integrere design og teknologi med global forretningsutvikling gjennom tverrfaglig samarbeid og virkelige utfordringer fra våre berømte bransjepartnere.

Det tverrfaglige programmet International Design Business Management (IDBM) produserer driverne av forandring og innovasjon for å lede tiltak og gjennomføre nye forretningsforetak i globale miljøer.

Programmet omfatter design bredt som en metode, tankegang og konkurransefortrinn ved å fokusere på produkt-, service- og forretningsdesign, teknologi og innovasjonsledelse.... [-]


Master Of Science I Kaldt Klima Teknikk (nordic Master)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

The Nordic Master i Cold Climate Engineering er den første omfattende masterprogrammet i kaldt klima teknologi i Europa og gir studentene en unik mulighet til å gjøre feltarbeid og prosjekter på Grønland eller Svalbard. [+]

The Nordic Master i Cold Climate Engineering er den første omfattende masterprogrammet i kaldt klima teknologi i Europa og gir studentene en unik mulighet til å gjøre feltarbeid og prosjekter på Grønland eller Svalbard.

Arktis er et sted i motsetning til andre steder. Økosystemet er skjør, været kan være utfordrende og infrastrukturen er knappe. Disse forholdene gjør høye krav til ingeniører som arbeider here.By faktisk kommer til Arktis Svalbard eller Grønland og bruke sine ferdigheter, kandidatene får verdifull førstehånds innsikt i å jobbe som ingeniør i et av de mest utfordrende områder av verden.

Kaldt klima ingeniør har en stadig viktigere rolle å spille for å sikre en bærekraftig utvikling av Arktis. Nye skipsruter samt gruvedrift muligheter dukker opp i regionen. Utviklingen av ny industri i den arktiske regionen intensiverer rask og bransjen krever nå ingeniører som har spesifikke arktiske kompetanse.... [-]


Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Biomasse Raffinering

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden.

Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk.... [-]


Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Bioteknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden.

Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk.... [-]


Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Bærekraftige Metaller Prosess

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Fokusområdene i utdanningssystemet er bærekraftig bruk og foredling av naturressurser og nye materialer, inkludert deres tekniske applikasjoner. I studiene mot de store, studentene tilegne seg avansert kunnskap i et bestemt område i bioteknologi, kjemisk teknologi eller materialvitenskap og teknologi. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden.

Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk.... [-]


Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Fiber Og Polymer Ingeniør

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Læringsutbyttet til mastergraden er basert på målene som er satt for utdanning fører til en Master of Science (Technology) som definert i gradsforskrift av School of Chemical Technology. Læringsutbyttet til graden er ytterligere spesifisert i Major- og kursspesifikke beskrivelser av læringsutbytte. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden.

Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk.... [-]


Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Kjemi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden.

Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk.... [-]


Master Of Science I Kjemiske, Biokjemiske Og Materialteknikk - Kjemisk Og Prosessteknikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvitenskap og teknikk på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning for å være raffinert en lang vei og satt ut i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden.

Skolen gir utdanning for et bredt spekter av ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. akademikere i teknologi arbeid i ulike stillinger i Finlands største industrielle sektorer, i metall og elektronikkindustrien, treforedlingsindustrien samt kjemiske, farmasøytiske, bioteknologi og næringsmiddelindustrien. Forskning og undervisning er støttet av en omfattende internasjonal akademisk og industrielt samarbeid nettverk.... [-]


Master Of Science I Kreative Bærekraft - M.Sc. Grad I Arkitektur

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den internasjonale Masterprogram i Creative Sustainability (CS) er et felles masterprogram ved School of Arts, Design og Arkitektur, School of Business and School of Engineering. [+]

Målet om utdanning

The International Masterprogram i Creative Sustainability (CS) er et felles masterprogram ved School of Arts, Design og Arkitektur, School of Business and School of Engineering. Programmet oppretter en tverrfaglig læringsplattform innen arkitektur, business, design og eiendom. Programmet samler studenter fra ulike felt for å studere i tverrfaglige team som øker forståelsen av ulike disipliner og muliggjør tilpasning av en helhetlig tilnærming. Dette aktiverer elevene å lage nye bærekraftige løsninger for menneskelige miljøer med vilje for å bygge et sosialt ansvarlig og bærekraftig fremtid.

Innholds utfall

CS Programmet gir kandidater med kunnskaper og ferdigheter på en rekke kompetanseområder:... [-]


Master Of Science I Kreative Bærekraft - M.Sc. Grad I Teknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i Creative Sustainability (CS) er et studium organisert i samarbeid av Aalto University School of Arts, Design og Arkitektur, School of Business og School of Engineering. [+]

Den Masterprogram i Creative Sustainability (CS) er et studium organisert i samarbeid av Aalto University School of Arts, Design og Arkitektur, School of Business og School of Engineering. Ved School of Engineering, er det mulig å studere mot MSc (Tech) grad og i dette tilfellet de store er Creative Bærekraft i Real Estate.

Globale og lokale utfordringer og kompleksiteten av fremtidige scenarier krever styrke den tverrfaglige tilnærming og inter-kobling av miljømessige, økonomiske, sosiokulturelle aspekter i utdanning. Programmet gir en tverrfaglig læringsplattform innen arkitektur, business, design og fast eiendom for å håndtere de store utviklingsutfordringer av bærekraft som bakgrunn er i klimaendringer, global fattigdom, sosial og økonomisk ulikhet, demografiske endringer og tilpasning til global økonomiske endringer. CS programmet samler studenter fra ulike felt for å studere i tverrfaglige team som øker forståelsen av ulik bakgrunn og gir studentene muligheter for å samarbeide med forskningsprosjekter, bedrifter, organisasjoner og studenter fra andre disipliner.... [-]


Master Of Science I Ledelse Og Internasjonal Virksomhet

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Masterstudiet i ledelse og internasjonal virksomhet (M [+]

Masterprogrammet i ledelse og internasjonal virksomhet (MIB) er et fleksibelt program som gir deg muligheten til å skape en unik profesjonell profil basert på dine interesser.

Følg din lidenskap, bli en spilleskifter

Vil du være en av de fremtidige spillskiftere som

Genererer innovative strategier for globale markeder?Skaper inspirerende arbeidsplasser?Gir mennesker i multikulturelle forretningsmiljøer?Kommuniserer effektivt med endrede organisatoriske sammenhenger?Veier veien mot en mer bærekraftig fremtid?

Hvis ja, er masterprogrammet i ledelse og internasjonal virksomhet (MIB) for deg!

MIB Programmet gir deg dagens ledelse og lederegenskaper kombinert med en helhetlig forståelse av virksomheten som gjør at du kan takle utfordringene som er forbundet med det raskt skiftende digitaliserte miljøet. Vi tilbyr deg et internasjonalt og interaktivt studiemiljø hvor du kan utvikle deg selv til en dyktig profesjonell med allment gjeldende kunnskap. I våre utfordringsbaserte kurs samarbeider vi tett med ulike organisasjoner og forretningsfolk som tilbyr deg de nyeste innsiktene, samt levende saker å løse.... [-]


Master Of Science I Maritime Engineering (Nordic Master)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den nordiske master i Maritime Engineering er basert på ekspertisen til de deltakende universitetene innen maritim arkitektur, offshore engineering og maritime engineering. [+]

Den nordiske master i Maritime Engineering (NMME) er basert på ekspertisen til de deltakende universitetene innen maritim arkitektur, offshore engineering og maritime engineering. Programmet retter seg mot internasjonale studenter som ønsker å tjene på Nordisk Five Tech universitets langvarige tradisjon og kompetanse på området og nordiske studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt kompetanseområde som tilbys innenfor alliansen. Medlemsinstitusjoner i Nordic Five Tech er:

Aalto UniversityChalmers University of TechnologyDanmarks Tekniske Universitet (DTU)Royal Institute of Technology (KTH)Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU)Studieprogram

NMME er basert på første prinsipper for konstruksjon, konstruksjon og drift av skip og offshore strukturer, inkludert hydrostatikk og stabilitet, hydrodynamikk, bølge og vindbelastning og strukturelle analyser. Undervisningen består av forelesninger, oppgaver, workshops og prosjektarbeid. Teorien støttes av eksperimentelt arbeid, og datasimuleringer brukes intensivt.... [-]


Master Of Science I Markedsføring

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Masterprogrammet i markedsføring senterer strategisk markedsføring, bærekraftig markedsføring, detaljhandel markedsføring og forbruker kultur. [+]

Masterprogrammet i markedsføring sentre om strategisk markedsføring, digital markedsføring, detaljhandel markedsføring og forbrukerkultur.

Markedsføring er en måte å tenke på og en praksis som er sentralt for alle dimensjoner av virksomheten. I dette programmet vil du oppnå en grundig forståelse av denne filosofien og et solid fundament av ferdighetene og kunnskapen som kreves av en toppmarkedsføringsekspert.

Programoversikt: fire kjernefag og valgfag

I programmet vil du studere fire kjernefag: Strategisk markedsføring, Digital markedsføring, Retailmarkedsføring og Forbrukerkultur - se nedenfor for mer informasjon om disse kursene.

I løpet av studiene vil du utfylle disse kjernekursene med valgfag som... [-]


Master Of Science I Maskinteknikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Dagens samfunn er avhengig av maskinteknikk for effektive og sikre løsninger overalt. Feltet spenner over det bredeste spekteret av aktiviteter og teknologisektorer, inkludert energi, transport, materialer, maskiner og industriell produksjon, men også forbruksvarer, sport, medisinsk utstyr og miljøvern. [+]

Masterstudiet i maskinteknikk gir studentene mulighet til å følge sine interesser i feltet og bli eksperter med allsidige ferdigheter.

Dagens samfunn er avhengig av maskinteknikk for effektive og sikre løsninger overalt. Feltet dekker et bredt spekter av aktiviteter og teknologisektorer, fra energi og transport til medisinsk utstyr og miljøvern. Det er ingen mangel på oppgaver, utfordringer og muligheter der mekaniske ingeniører skaper innovative løsninger. Maskiningen gjelder alt fra de minste komponentene til de største forsamlingene, noe som resulterer i en vedvarende etterspørsel etter maskinteknikkkompetanse.

Studieprogram

Aalto Universitets Masterstudium i maskinteknikk bygger på en grundig forståelse av kjernemekanikkfagene, som suppleres av avanserte studier. Studier gir en solid teknisk grunnlag for å jobbe i et internasjonalt, konkurransedyktig og svært innovativt miljø.... [-]


Master Of Science I Matematikk Og Operasjonsforskning

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Målet med masterprogrammet i matematikk og operasjonsforskning er å trene eksperter som har bred kunnskap om matematiske metoder og verktøy, samt sterke problemløsningskompetanse, slik at de med hell kan takle utfordrende vitenskapelige, industrielle, økonomiske og miljømessige problemer. [+]

Utvikle dine ferdigheter i matematikk og systemtanking og møte fremtidens behov for topp spesialister på feltet!

Målet med masterprogrammet i matematikk og operasjonsforskning er å trene eksperter som har bred kunnskap om matematiske metoder og verktøy, samt sterke problemløsningskompetanse, slik at de med suksess kan takle utfordrende vitenskapelige, industrielle, økonomiske og miljømessige problemer.

I løpet av programmet lærer elevene å tenke matematisk. De lærer også å bygge matematiske modeller av virkeligheten og å analysere disse modellene ved å utvikle og distribuere state-of-the-art metoder og algoritmer. Gjennom sitt valg av hovedfag, kan studentene understreke matematisk teori, beregningsmetoder eller modellering og problemløsende ferdigheter som trengs i praksis.... [-]


Master Of Science I Miljøteknikk (nordic Master)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Miljøteknologi og Green Engineering er blant de raskest voksende markedene i verden, og det er økende etterspørsel etter innovative løsninger og mange nye kandidater. [+]

Miljøteknologi og Green Engineering er blant de raskest voksende markedene i verden, og det er økende etterspørsel etter innovative løsninger og mange nye kandidater. De eNviro5Tech felles mastergrad adresser denne etterspørselen ved å samle ressurser for å lage den mest omfattende grad i Environmental Engineering i verden.

Den eNviro5Tech MSc tilbys av Nordic Five Tech, En strategisk allianse av de fem sterkeste tekniske universitetene i Norden, med partnere i Danmark (DTU), Sverige (KTH og Chalmers University of Technology), Norge (NTNU) og Finland (Aalto University). Programmet innebærer et sett av 5 forhåndsdefinerte studere spor fører til doble grader i Environmental Engineering. Online søknad er åpen på DTU opptak tjeneste en Novemver 2016-16 Jan 2017.... [-]


Master of Science in Chemical, Biochemical and Materials Engineering - Functional Materials

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

[+]

Studieprogram

[-]

Master Of Science I Polymer Technology (Nordic Master)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Den nordiske master i polymerteknologi er et dobbeltgradsprogram utviklet i fellesskap av Nordic Five Tech-nettverket (N5T). Programmet er sterkt basert på matematikk og vitenskap, og på forskning og undervisningspraksis av deltakende universiteter som er Royal Institute of Technology i Stockholm (KTH), Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Aalto Universitet, Chalmers University of Technology og Norsk Universitet for vitenskap og teknologi (NTNU). [+]

Den nordiske master i polymerteknologi er et dobbeltgradsprogram utviklet i fellesskap av Nordic Five Tech-nettverket (N5T). Programmet er sterkt basert på matematikk og vitenskap, og på forskning og undervisningspraksis av deltakende universiteter som er Royal Institute of Technology i Stockholm (KTH), Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Aalto Universitet, Chalmers University of Technology og Norsk Universitet for vitenskap og teknologi (NTNU).

Studentene vil, utover grunnleggende ferdigheter innen polymerteknologi, få en bredere forståelse av forskningen på dette feltet gjennom studiene i to forskjellige universiteter. Programmet inkluderer ett år i et av partneruniversitetene og det andre året i andre partneruniversiteter.... [-]


Master Of Science I Regnskap

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i regnskap gir studentene inngående kompetanse i produksjon og bruk av finansiell informasjon. Regnskap er et uvurderlig verktøy for å finne solide og funksjonelle løsninger på ofte komplekse og tvetydige ledelsesmessige utfordringer. [+]

Den Masterprogram i regnskap gir studentene inngående kompetanse i produksjon og bruk av finansiell informasjon.

Regnskap er et uvurderlig verktøy for å finne solide og funksjonelle løsninger på ofte komplekse og tvetydige ledelsesmessige utfordringer. I regnskapsloven Masterprogram lære deg en virkelig global språket i næringsliv og virksomhetsstyring.

Pålitelig, gyldig og fokusert finansiell informasjon, både for finansielle regnskap og ledelse regnskapsmessig, er stadig viktigere i de ofte turbulente moderne organisasjoner.

Study Experience

Innholdet og fokus for masterstudiet i regnskap varierer i henhold til sine to valgfrie områder av spesialisering. Du kan spesialisere seg i ett eller to av følgende områder:... [-]


Master Of Science I Romvitenskap Og Teknologi (SpaceMaster) (Erasmus Mundus)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Hovedmålet med kurset er å kombinere det store mangfoldet av romkompetanse på seks europeiske universiteter og to tredjeland universiteter til en felles plattform for kompetanse innenfor retningslinjene i Bologna-prosessen. [+]

Handle om

Hovedmålet med kurset er å kombinere det store mangfoldet av romkompetanse på seks europeiske universiteter og to tredjeland universiteter til en felles plattform for kompetanse innenfor retningslinjene i Bologna-prosessen. Det pedagogiske samarbeidet støttes av vitenskapelige og industrielle organisasjoner, og gir dermed direkte kontakt med faglig forskning og industri.

Et annet mål er å gi studentene tverrfaglig forlengelse fra laboratorie- og datasimuleringsmiljøer til praktisk arbeid med stratosfæriske ballonger, raketter, satellitt- og radarstyring, robotteknikk, sensordatafusion, automatisk styring og multi-body dynamikk.

Kurset samler studenter fra hele verden for å dele sin eksisterende kompetanse innen romforskning og teknologi og å utvikle den med Europas romindustri og forskningsmiljø. Verdien av SpaceMaster Course sammenlignet med andre kurs i samme felt kan oppsummeres som... [-]


Master Of Science I Sikkerhet Og Cloud Computing (SECCLO) (Erasmus Mundus)

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

SECCLO fokuserer på to spesifikke aspekter av moderne datasystemer: cloud computing, som er en bred forstand betyr høy distribuert og skalerbar beregning og datalagring i datasentre, samt fysisk tilgjengelige enheter og informasjonssikkerhet, som betyr beskyttelse av beregning, kommunikasjon og data fra uautorisert tilgang. Mens cloud computing er et svært teknisk område som direkte muliggjør implementering av moderne IKT-tjenester, er informasjonssikkerhet et tverrgående krav som omfatter både tekniske og ikke-tekniske problemer. [+]

To land, to universiteter og en dobbel grad i informasjonssikkerhet!

Vår søknadsperiode har startet! Sjekk vår hjemmeside for ytterligere informasjon.

Masterprogrammet i sikkerhet og cloud computing (SECCLO) er et toårig dobbeltgradsprogram som gir studentene en bred forståelse av de nyeste og fremtidige teknologiene for sikre sky- og mobildatasystemer. Studentene vil få både praktisk teknisk kunnskap og teoretisk innsikt i

sikker system engineering,distribuert applikasjonsutvikling,nettverk og service arkitekturer, ogsky og mobile plattformer.

SECCLO fokuserer på to spesifikke aspekter av moderne datasystemer: cloud computing , som er en bred forstand betyr høy distribuert og skalerbar beregning og datalagring i datasentre, samt fysisk tilgjengelige enheter og informasjonssikkerhet , som betyr beskyttelse av beregning, kommunikasjon og data fra uautorisert tilgang. Mens cloud computing er et svært teknisk område som direkte muliggjør implementering av moderne IKT-tjenester, er informasjonssikkerhet et tverrgående krav som omfatter både tekniske og ikke-tekniske problemer.... [-]


Master Of Science I Vann- Og Miljøteknikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Vann- og miljøteknikk handler i hovedsak om at verden skal fungere. Med begrensede naturressurser og økende etterspørsel etter vann, mat, energi og ly, ser vi på praktiske måter å utvikle vårt samfunn på en bærekraftig måte. Vi kombinerer et sterkt teknisk grunnlag med en god forståelse for en bredere samfunnskontekst. Det endelige målet med vårt program er å sikre et bærekraftig og fungerende samfunn. [+]

Vann- og miljøteknikk handler i hovedsak om at verden skal fungere.

I motsetning til begrensede naturressurser og økende etterspørsel etter vann, mat og energi, ser vi etter praktiske måter å utvikle vårt samfunn på en bærekraftig måte. Kandidatprogrammet i vann- og miljøteknikk kombinerer et sterkt teknisk grunnlag med en god forståelse av den bredere samfunnsmessige konteksten for å utdanne spillvekslere som er i stand til å oppnå dette ambisiøse målet.

Interessert i en rekke emner? Vår mastergradsprogram er tverrfaglig, og kombinerer det beste innen vann- og miljøteknikk, samtidig som vi gir en bred oversikt over feltet. Vår undervisning kombinerer teori med praksis, inkludert hands-on modelleringsarbeid, casestudier og prosjektarbeid. Vi samarbeider med andre masterstudier ved Aalto University og oppfordrer deg til å gå for studentutveksling for å diversifisere dine synspunkter og ferdigheter.... [-]


Master Of Science I økonomi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 fler

Den Masterprogram i økonomi utvikler evnen til å anvende økonomisk teori til et bredt spekter av økonomiske fenomener. [+]

Den Masterprogram i økonomi utvikler evnen til å anvende økonomisk teori til et bredt spekter av økonomiske fenomener.

Studiet kvalifiserer til å forstå sammenhengen mellom mikro- og makroøkonomiske spørsmål, samt å se på årsakssammenheng mellom slike spørsmål.

Programmet utstyrer studentene med passende økonometriske og matematiske verktøy for analyse for å takle økonomiske problemer og problemer. Studentene er opplært til å analysere, organisere og effektivt kommunisere sine analyser.

Study Experience

Den Masterprogram i økonomi er strukturert for å sikre internasjonalt sammenlignbar kompetanse og en livslang menneskelig kapital. Programmet er spesielt sterk på områdene internasjonal økonomi (inkludert Development Economics) og anvendt mikroøkonomi (herunder miljø- og energiøkonomi, Arbeiderpartiet og Personnel Economics, Industrial Organization, and Game Theory).... [-]


Masterstudiet I Kreative Bærekraft - M. Sc. Grad I økonomi Og Administrasjon

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

I Masterprogram i Creative Sustainability lære elevene å lage nye bærekraftige løsninger som kombinerer forretninger med arkitektur, design, landskapsplanlegging, eiendom og byplanlegging. [+]

I Masterprogram i Creative Sustainability lære elevene å lage nye bærekraftige løsninger som kombinerer forretninger med arkitektur, design, landskapsplanlegging, eiendom og byplanlegging.

De mest betydningsfulle utviklingsutfordringer rundt bærekraft er knyttet til klimaendringer, global fattigdom, sosial og økonomisk ulikhet, samt demografiske endringer og tilpasning til raske globale økonomiske endringer.

Globale og lokale utfordringer og kompleksiteten av fremtidige scenarier krever styrke den tverrfaglige tilnærming og inter-kobling av miljømessige, økonomiske, sosiokulturelle aspekter i utdanning.

Study Experience Den Masterprogram i Creative Sustainability (CS) er et tverrfaglig læringsplattform innen business, design, arkitektur, landskapsplanlegging, eiendom og byplanlegging. ... [-]

Sivilingeniør Fysikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 fler

Studier i teknisk fysikk skape grunnlag for teknologiske anvendelser av fysikk og åpner dørene for ulike yrker innen industri, vitenskap og forskning. [+]

Finne nye løsninger på fremtidige utfordringer!

Studier i teknisk fysikk skape grunnlag for teknologiske anvendelser av fysikk og åpner dørene for ulike yrker innen industri, vitenskap og forskning. En dyp forståelse av fysikk og matematikk kan være ansatt i å finne nye løsninger på både dagens og framtidens utfordringer.

Masterprogram i teknisk fysikk er sterkt forskning orientert. Nesten halvparten av MSc kandidater fortsetter mot en doktorgrad. Forskningssatsingsområdene spenner fra eksperimentelle og teoretiske materialer fysikk til nanophysics og nanovitenskap, og til nye energiløsninger. Studiet skiller seg fra en mer klassisk universitet fysikk i sin nærhet til konkrete, praktiske problemstillinger. Sin tilknytning til virkelige problemer er veldig sterk.... [-]


Videoer

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Kontakt

Aalto University

Adresse, linje 1 Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finland
HJemmeside http://www.aalto.fi/en/studies/
Telefon +358 9 47001

Adresse, linje 1 Helsinki, Finland