Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Aalto universitetet

Være en game changer. Ønsker du å skape noe unikt? Endre samfunnet, utvikle en ny innovasjon - eller en helt ny industri?

Aalto universitetetTror vi på nysgjerrighet og vi oppfordrer våre studenter til å utforske det ukjente og gjøre ting på en helt ny måte. Vi tilbyr den høyeste utdanningsnivået i næringslivet, kunst og design, arkitektur og teknologi i Finland.

Frihet til å velge

Aalto universitetet grader komme i gang for en vellykket karriere. I Helsinki og på tilstøtende Otaniemi campus, Master og doktorgradsprogrammer trekke dyktige akademikere fra hele verden. Studenter får heftige rabatter i transport, overnatting og bespisning. Med unntak av felles programmer, lader Aalto universitetet ingen skolepenger.

Aalto University School of Business er den første handelshøyskolen i de nordiske landene for å ha fått alle tre etikettene av fortreffelighet fra verdens ledende handelshøyskole akkrediteringsorganer: AACSB, AMBA og EQUIS. Dette Triple Crown status er en ære holdt av bare noen få handelshøyskoler i verden.

Frihet til å gjøre

Fra begynnelsen av dine studier vil du komme til å delta i interessante prosjekter og forbedre dine praktiske ferdigheter. Den blomstrende oppstart scene og tiltak som Aalto Design Factory hjelpe våre studenter generere virkelige bedrifter ut av sine drømmer og ideer. Under ledelse av flere fremstående forskere, kan du også reise inn i riket av forskning og strebe etter det beste. Frihet til å flytte Aalto University har omfattende partnerskap med over 400 universiteter over hele verden. For eksempel, School of Business har utvekslingsprogrammer med noen av de beste handelshøyskolene i verden. International doktorgrads- og post-doc forskere, lærere og sommerskoler er et sterkt vitnesbyrd om våre muligheter.

Aalto universitetet Skoler

 • School of Design og Arkitektur Kunst,
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • School of Electrical Engineering
 • School of Engineering
 • School of Science

Skolepenger

Skolepenger for Bachelor og masterprogrammer undervises på engelsk fra 1 august 2017 og utover er gjenstand for årlige avgifter for ikke-EU / EØS-borgere. Program undervist i finsk eller svensk er gratis for alle studenter.

Studieavgiften varierer fra EUR 12 000 til EUR 15 000 per studieår avhengig av programmet:

 • EUR 12 000 per studieår for International Business BScBA studium;
 • EUR 15 000 per studieår for studietilbud som fører til en mastergrad.

Internasjonale felles gradsprogram har sin egen skolepenger og stipendordninger. For mer informasjon, vennligst besøk programmenes nettside: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Stipend

Det er flere måter å finansiere studiene dine ved Aalto University. Potensielle non-EU / EEA studenter som søker å Aalto universitetet bachelor- og masterprogrammer samt nordiske masterprogrammer kan søke om stipend som tildeles fra Aalto universitet stipend program. Enkelte internasjonale felles gradsprogram har sin egen skolepenger og stipendordninger. Det er også noen muligheter for å søke om stipend utenfor Aalto University.

Aalto universitet stipend Programme

Aalto universitet stipend programmet søker å gjenkjenne talentfulle ikke-EU / EØS-studenter over hele verden ved å tildele faglig dyktighet. Stipend kan dekke 50% eller 100% av skolepenger. Antallet stipender deles ut er begrenset og avhengig av budsjett tilgjengelig for programmet.

Aalto University er også å bygge et insentiv stipend system hvor en ekstra avkall vil bli belønnet til studenter som har gjort god fremgang i sine studier.

Søkere søke om stipend på samme tid de gjelder for deres foretrukne studietilbud med samme søknadsskjema. Stipendet vedtaket er gitt sammen med opptak vedtaket. Beslutningene om de tildelte stipender er gjort på grunnlag av de faglige fordelene ved de valgte å studere i programmene studenter.

For øyeblikket ikke Aalto universitetet tilbyr ingen stipend for å dekke levekostnader i Finland. Studentene forventes å dekke alle levekostnader (app. EUR 800 per måned) og andre studierelaterte kostnader fra sine egne økonomiske ressurser. Stipendiaten må fortsatt være i stand til å finansiere sine levekostnader, i henhold til kravene i den finske utlendingsmyndigheten. Studenter som ble valgt i søknadsperioden 2016 til engelskspråklige bachelor eller masterstudier vil ikke bli pålagt å betale skolepenger, og kan ikke søke om stipend.

Sørg for å følge oss på snapchat!

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Finnish
 • Swedish

Denne skolen tilbyr også:

MA

Aalto University

Studentene lærer å tilpasse kunnskap, ferdigheter og nye tilnærminger for å nå samarbeidsløsninger basert på økologisk, økonomisk og samfunnskulturell bærekraftighet. ... [+]

Studentene lærer å tilpasse kunnskap, ferdigheter og nye tilnærminger for å nå samarbeidsløsninger basert på økologisk, økonomisk og samfunnskulturell bærekraftighet.

Studiemål

Tverrfaglig tilnærming: Studentene lærer å tilpasse kunnskap, ferdigheter og nye tilnærminger for å nå samarbeidsløsninger basert på økologisk, økonomisk og samfunnskulturell bærekraftighet.

Systemtilnærming: Studentene lærer å bruke systemtanking til problemløsing og skape nye helhetlige forståelser av komplekse situasjoner og kritisk infrastruktur i samfunnet. Det legges vekt på global bevissthet innen lokalsamfunn og samtidig modifisering av ulike aspekter ved bærekraft.

... [-]
Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Det moderne designprogrammet støtter studenter til å oppdage og fremme sine individuelle kreative prosesser og å knytte dem til problemløsende prosesser og metoder for an ... [+]

Studiemål

Det moderne designprogrammet støtter studenter til å oppdage og fremme sine individuelle kreative prosesser og å knytte dem til problemløsende prosesser og metoder for andre. Studentene jobber i et mangesidig læringsmiljø som gir støtte til kreativitet, samt kritisk og analytisk tenkning. Programmet overfører forskning og design, og gir studentene et sterkt fundament i praksisbasert forskning. Den utdanner sensitive og visjonære studenter som har ferdigheter til å foreslå radikale løsninger og ansvarlige innovasjoner for fremtiden.

Etter oppgradering av studentene: • har sterke praktiske design ferdigheter for materialproduksjoner og eksperimenter

• kan kritisk reflektere og innovere på etablerte designtradisjoner, nye tolkninger av design og egen designpraksis... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Vil du utforske de spennende mulighetene som ny digital teknologi åpner for kommunikasjon, samhandling og uttrykk - og finne en karriere hvor du kan utnytte din kreativit ... [+]

Vil du utforske de spennende mulighetene som ny digital teknologi åpner for kommunikasjon, samhandling og uttrykk - og finne en karriere hvor du kan utnytte din kreativitet?

Ny mediedesign og produksjon er et hovedfag innen masterprogrammet i New Media, med fokus på kunst og design i interaktive medier. Utdanningen er prosjektorientert, kombinere praksis med teori. Du kan fokusere på dynamisk visualisering, kunst

Studiemål

Nyutdannede fra programmet har

evnen til å forstå de komplekse kravene til New Media og ferdighetene til kreativt samarbeid, konseptutvikling, design og realiseringbred forståelse på tvers av disipliner, i tillegg til en forsterket kunnskap i ens egen spesialkompetanseevnen til å kritisk analysere og utvikle etablerte designtradisjonerevnen til å utvide sin faglige kompetanseet godt grunnlag for å fortsette eksterne eller doktorgradsstudierKarrieremuligheter... [-]
Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Velkommen til masterstudiet i fotografi på Aalto University ! På Kunst, Design og Arkitekturskolen kombinerer inspirerende undervisning med en dyp forståelse av moderne f ... [+]

Velkommen til masterstudiet i fotografi på Aalto University ! På Kunst, Design og Arkitekturskolen kombinerer inspirerende undervisning med en dyp forståelse av moderne fotografering.

Vårt studieprogram tilbyr varierte og inspirerende studier innen moderne fotografi, dokumentarfotografi og kunstforskning. I vårt målbevisste og ekspertfellesskap vil du utvikle dine uttrykksfaglige ferdigheter og teoretisk tenkning og også få en profesjonell kvalifikasjon for å jobbe i feltet. Hovedstyrken i vårt program er vårt sterke kunstneriske og visuelle perspektiv kombinert med vår evne til konseptuell tenkning. I programmet støtter vi ditt eget personlige uttrykk, og vi tilbyr et teoretisk grunnlag for å forstå fotografiske fenomener. Vårt brede spekter av kurs inkluderer valgfrie workshops om emner som praksis for dokumentar og konstruert fotografi, eksperimentelt studioarbeid, det bevegelige bildet, nye fotograferingsplattformer og de forskjellige arbeidsmetoder og temaer for moderne kunst.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Spilldesign og produksjon er et hovedfag innen masterprogrammet i nye medier med fokus på spilldesign for interaktive digitale medier. Utdanningen er prosjektorientert og ... [+]

Er du interessert i å lære spilldesign og produksjon med ledende fagfolk i en internasjonal atmosfære? Spilldesign og produksjon er et hovedfag innen masterprogrammet i nye medier med fokus på spilldesign for interaktive digitale medier. Utdanningen er prosjektorientert og gir en unik mulighet for å utvikle spilldesign ferdigheter samtidig som man bygger konseptuell forståelse av spill. Du vil utdype dine ferdigheter basert på en personlig studieplan. Tverrfaglighet er understreket av studentens svært mangfoldige bakgrunn - man kan søke med noen bachelorgrad, og studentene inkluderer programmerere, 3D-kunstnere, animatorer, kreative forfattere, arkitekter og til og med psykologer. Lærerens nettverk inkluderer toppspillindustri og spillforskere. Programmet er undervist på engelsk, og studentene kan skrive sin avhandling på finsk, svensk eller engelsk.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Masterstudiet i Samarbeid og Industriell Design (CoID) fokuserer på designens rolle i samfunnet. Det gir kompetanse til å fungere som designentreprenører og i en rekke ro ... [+]

Masterstudiet i Samarbeid og Industriell Design (CoID) fokuserer på designens rolle i samfunnet. Det gir kompetanse til å fungere som designentreprenører og i en rekke roller innen industri, næringsliv, samfunn, utdanning og regjeringen.

Innholdsresultater

Masterstudiet i Samarbeid og Industriell Design (CoID) fokuserer på designens rolle i samfunnet. Det gir kompetanse til å fungere som designentreprenører og i en rekke roller innen industri, næringsliv, samfunn, utdanning og regjeringen. Programmet utvider industridesign i interaksjonsdesign, serviceteknikk, samdesign og andre fremvoksende områder hvor designaktiviteter kan forbedre kvaliteten på miljøet og folks liv. Studentene lærer empatiske, kritiske, strategiske og tekniske ferdigheter som trengs for designinnovasjonsprosesser. De oppfordres også til å utforske nye roller i designindustrien.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Visuell kommunikasjon endrer seg raskt. Designtanken inkluderer nå nye former som historiefortelling, erfaringer og datavisualisering. Vårt program representerer en utvid ... [+]

Visuell kommunikasjon endrer seg raskt. Designtanken inkluderer nå nye former som historiefortelling, erfaringer og datavisualisering. Vårt program representerer en utvidet transmedialdisiplin for kommunikasjon og uttrykk. Når det gjelder historier, har mange reklamer dem: Grafiske designere, Forfattere, Animatorer, Grafiske novellister og Barnas bokillustratorer. Vær en utforsker som bruker visualer til å opprette overbevisende originalinnhold i konsentrasjonen i Visual Narrative. På samme måte utvider etterspørselen etter veldesignede infographics. Vår konsentrasjon i informasjon design har applikasjoner langt utover de tradisjonelle design yrker. Påfør for å lage data-drevne meldinger som synger.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Visuelle kulturer, Curating and Contemporary Art (ViCCA) er et toårig tverrfaglig masterprogram som utforsker ny kunnskap og praksis ved kryssene mellom visuelle kulturer ... [+]

ViCCA utforsker kunst i nye sammenhenger. Sentralt for programmet er den nye og fremvoksende profesjonelle praksis, som er født og utviklet i de nye områdene av kulturproduksjon. I programmet er kunstarbeid og nye profesjonelle byråer utforsket innen det utvidede feltet av visuelle kulturer. I ViCCA er teori og praksis tett sammenvevd, og det legges vekt på å utvikle hver elevs kunstneriske, kuratoriske og teoretiske tenkning. Programmet gir gode muligheter til å utvikle forskningsevner og en følelse av kunstnerisk og kritisk tenkning. Læring fra hverandres ulike fagbakgrunn spiller også en viktig rolle i programmet. Programmet gir sjansen til å utvide sin faglige identitet og å skape nye måter å jobbe på, og nye former for profesjonalitet.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

Aalto University

Maskininnlæring er en av de sterke punktene ved Aalto University . Denne solide utdanningen i moderne beregningsdataanalyse gir deg gode muligheter for en karriere i fors ... [+]

Studiemål

Maskininnlæring er en av de sterke punktene ved Aalto University . Denne solide utdanningen i moderne beregningsdataanalyse gir deg gode muligheter for en karriere i forskningsinstitusjoner eller i den private sektoren i de raskt utviklede feltene for maskinlæring, datavitenskap og kunstig intelligens.

Metodene for maskinlæring og datautvinning er anvendelige og nødvendige i et bredt spekter av fagområder fra prosessindustri til datavitenskap. Nylige spearhead applikasjonsområder inkluderer

bioinformatikk,beregningsbasert astrofysikk, biologi og medisin,interaktiv teknologi,informasjon retrieval,informasjon visualisering,neuroinformatikk, ogsosialnettverksanalyse.... [-]
Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Denne hoveddelen gir grunnleggende forståelse av energisystemer, de viktigste utfordringene våre energiløsninger står overfor i dag og mulige måter mot en bærekraftig fre ... [+]

Studiemål

Et pålitelig og rimelig energisystem er et grunnleggende krav til et moderne samfunn. I dag møter energisystemer utfordringer med fleksibel integrering av ulike energiformer (kraft, varme, drivstoff) og med systemets økende kompleksitet på grunn av distribuert kraftproduksjon og fremvekst av aktive produsenter, dvs. prosumere. Integrering av intermitterende fornybare kilder som sol, vind og bølgeenergi, inn i energisystemet er en av hovedutfordringene i vår bærekraftige fremtid. Denne hoveddelen gir grunnleggende forståelse av energisystemer, de viktigste utfordringene våre energiløsninger står overfor i dag og mulige måter mot en bærekraftig fremtid.

Majoren tilbyr en solid teoretisk base, samt praktiske verktøy og ferdigheter som trengs av ingeniører som jobber med energisystemene. For å forberede studentene for å forstå komplekse og tverrfaglige problemstillinger i feltet, er majoren designet for å være fleksibel. Kursene inkluderer teoretiske hensyn, eksperimentelt arbeid, industrielle applikasjoner og førstehånds erfaring. Hovedrollen forbereder studentene for dagens og fremtidige utfordringer som står overfor energiselskaper, produksjonsindustrien, konsulentselskaper og samfunnet. Studentene er godt forberedt på å forfølge doktorgradsstudier. Etter avsluttet hovedoppgave vil studenten kunne:... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Læringsutbyttet er basert på forskriftene i EU-direktivet som gjelder for å forfølge en arkitekts yrkesaktivitet (Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2005/36 / EF om a ... [+]

Mål for utdanning

Læringsutbyttet er basert på forskriftene i EU-direktivet som gjelder for å forfølge en arkitekts yrkesaktivitet (Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2005/36 / EF om anerkjennelse av faglige kvalifikasjoner). I henhold til direktivet oppfyller en arkitektonisk grad forventningene til byggebransjen og muliggjør også en karriere utenfor Finland.

I samsvar med ovennevnte direktiv er formålet med programmet å sikre at studenten etter endt utdanning har:

evnen til å skape arkitektoniske design som tilfredsstiller både estetiske og tekniske kravtilstrekkelig kunnskap om arkitekturhistorie og teorier og relaterte fag innen kunst, teknologi og humaniorakunnskap om kunst som en innflytelse på kvaliteten på arkitektonisk designtilstrekkelig kunnskap om byplanlegging og ferdigheter involvert i planleggingsprosessenforståelse av forholdet mellom mennesker og bygninger og mellom bygninger og deres omgivelser og behovet for å forholde bygninger og mellomrom mellom dem til menneskelige behov og skalaforståelse av arkitektarhvervet og arkitektens rolle i samfunnet, særlig ved å forberede kalendere som tar hensyn til sosiale faktorerforståelse av metodene for undersøkelse og utarbeidelse av kort for et designprosjektforståelse av strukturelle design, konstruksjons- og ingeniørproblemer knyttet til byggdesigntilstrekkelig kunnskap om fysiske problemer, teknologier og funksjonen til bygninger for å gi dem interne forhold for komfort og beskyttelse mot klimaet innenfor rammen av bærekraftig utvikling.nødvendige design ferdigheter for å møte byggbrukernes krav innenfor de begrensninger som kostnadsfaktorer og byggforskrifter påleggertilstrekkelig kunnskap om bransjer, organisasjoner, forskrifter og prosedyrer involvert i å oversette designkonsepter til bygninger og integrere planer i overordnet planlegging... [-]
Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Kandidatprogrammet i automatisering og elektrisk ingeniørfag er et bredt tverrfaglig program som gir nyutdannede muligheten til å jobbe i og mellom et bredt spekter av fa ... [+]

Studiemål

Kandidatprogrammet i automatisering og elektrisk ingeniørfag er et bredt tverrfaglig program som gir nyutdannede muligheten til å jobbe i og mellom et bredt spekter av fagområder, alt fra tradisjonelle elektroteknikk og energisektorer til biomedisinsk ingeniørfag, kontrollteknikk og robotikk. Tegningen fra omfattende forskning innen matematikk og naturvitenskap, er pensum fleksibel og gir hver student mulighet til å studere en unik kombinasjon av kurs for å passe sine egne interesser.

Nøkkeltemaene i programmet er

fornybar energi og bærekraft, for eksempel energieffektivitet og intelligente transportsystemerdistribuerte og nettverksbaserte systemer, for eksempel smartnett, smart boligmiljø, sikkerhet og sikkerhet i distribuerte / nettverkssystemersensing og oppfattelse av miljøet, for eksempel mikrosensorer, maskinoppfattelseOvergang fra automatisering til autonomipersonlig helsetjenester... [-]
Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Mastergradsprogrammet i byggteknologi tilbyr omfattende faglig og profesjonell opplæring i en rekke fagområder innenfor sivil og bygningsingeniør. ... [+]

Mastergradsprogrammet i byggteknologi tilbyr omfattende faglig og profesjonell opplæring i en rekke fagområder innenfor sivil og bygningsingeniør.

Anleggsteknikk spiller en nøkkelrolle i å skape trygge og sunne byggemiljøer. Kombinere globale behov for energieffektivitet og bærekraft med egenskapene til et godt boligmiljø krever teoretisk forståelse, faglige ferdigheter og et bredt perspektiv.

Mastergradsprogrammet i byggteknologi omhandler konstruksjon, bygging, bruk og vedlikehold av bygningskonstruksjoner, som bygninger og broer. Med sine fire hovedemner - konstruksjonsteknikk, byggeprestasjon, byggeledelse og mineralbaserte materialer - tilbyr programmet kunnskaper og ferdigheter for fremtidige karriere innen industri, forskning, utdanning eller myndigheter. Basert på dine individuelle valg, kan du spesialisere deg på temaer som innendørs luftkvalitet, reparasjon og vedlikehold, brannsikkerhetsteknikk, energieffektivitet og bygningstjenester.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Computing er en av teknologiene som omdanner vår fremtid, og med programvare som gjennomsyrer alle områder av menneskelig aktivitet: industri, handel, helsetjenester, med ... [+]

Studiemål

Computing er en av teknologiene som omdanner vår fremtid, og med programvare som gjennomsyrer alle områder av menneskelig aktivitet: industri, handel, helsetjenester, media og til og med kunst. Forstyrrende databehandlingsteknologier, for eksempel kunstig intelligens, store data, blokker, cloud computing og nettet fører til revolusjonerende innovasjoner, og skyver grensene for beregning gir opphav til fascinerende vitenskapelige utfordringer. Læringen i Computer, Communication and Information Sciences - Computer Science-programmet bygger på en solid metodologisk base, og datavitenskapsstudenter oppnår vanligvis gode programmeringsevner. Ved siden av datavitenskapsstudier anbefales det å inkludere studier fra andre felt som enten valgfag eller et mindre fag. Kjernekursene i programmet gir studentene et sterkt fundament i algoritmer, datagrafikk, maskinlæring, operativsystemer, sikkerhet, brukergrensesnitt, utvikling av webprogramvare, etc.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Kommunikasjonsteknologi, som er en av de store mastergradene i mastergradsprogrammet Computer, kommunikasjon og informasjonsvitenskap, gir en solid forståelse av Internet ... [+]

Studiemål

Som et resultat av den digitale revolusjonen, som radikalt forvandler verden, er det et konstant behov for velafrundede kommunikasjonsingeniører med stor kunnskap om teknologiens grunnleggende, dybdegående programmeringsferdigheter og en solid forståelse av forretningsdynamikken.

Kommunikasjonsteknologi, som er en av de store mastergradene i mastergradsprogrammet Computer, kommunikasjon og informasjonsvitenskap, gir en solid forståelse av Internett-teknologier, trådløse kommunikasjons- og kommunikasjonsøkosystemer - ut fra begreper, teknologier og metoder. Videre kan du i din kommunikasjons ingeniørstudier øke kunnskapen din for eksempel i mobilkommunikasjon, industrielt internett, nettverkssikkerhet, maskinlæringsapplikasjoner innen kommunikasjonsteknologi og informasjonsteori.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Spilldesign og produksjon er en tverrfaglig hovedgruppe som tett integrerer studenter fra ulike bakgrunner. Studenter av programmet får til å lage og analysere spill, eks ... [+]

Spilldesign og produksjon er en tverrfaglig hovedgruppe som tett integrerer studenter fra ulike bakgrunner. Studenter av programmet får til å lage og analysere spill, eksperimentere med ny teknologi og design tilnærminger, og møte strålende mennesker med hvem å bygge fremtiden.

Studiemål

Spilldesign og produksjon er en tverrfaglig hovedgruppe som tett integrerer studenter fra ulike bakgrunner. Studenter av programmet får til å lage og analysere spill, eksperimentere med ny teknologi og design tilnærminger, og møte strålende mennesker med hvem å bygge fremtiden. I tillegg til en dyp forståelse av spill, vil kandidater ha en portefølje av ferdige prosjekter, noe som hjelper med å komme inn i spillbransjen. Lærerpersonalet inkluderer både spillbransjen og spillforskere.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Studier i Human-Computer Interaction (HCI) forbereder fremtidige eksperter og ledere som bruker avanserte metoder for å designe og utvikle informasjonsteknologi til forde ... [+]

Studier i Human-Computer Interaction (HCI) forbereder fremtidige eksperter og ledere som bruker avanserte metoder for å designe og utvikle informasjonsteknologi til fordel for mennesker.

Studiemål

Fremskritt innen maskinvare, maskinlæring, robotteknikk, programvare og nettverk har åpnet bemerkelsesverdige nye muligheter innen informasjonsteknologi. Studier i Human-Computer Interaction (HCI) forbereder fremtidige eksperter og ledere som bruker avanserte metoder for å designe og utvikle informasjonsteknologi til fordel for mennesker.

Programmet nærmer seg menneskelig-datamaskin-interaksjon fra utsikter til ingeniørfag, informatikk og anvendt vitenskap. Studentene vil lære en rekke kraftige ingeniør- og datavitenskapsmetoder å systematisk utfordre utfordringer i interaktive teknologier, for eksempel i konseptutvikling, brukergrensesnittdesign, maskinens intelligens, mekanisk og elektrisk design og dataanalyse. De lærer viktige menneskelige og sosiale faktorer og hvordan de integreres i problemløsing og modeller. Studentene vil også bli kjent med praktiske tverrfaglige utviklings- og designprosesser og få tekniske ferdigheter til å eksperimentere og prototype innovative samhandlinger. Programmet utvikler også metakognitive ferdigheter for å drive visjoner av interaktiv teknologi, kritisk vurdere ulike tilnærminger til samhandling, og videreutvikle kompetanse ved å følge avansert forskningslitteratur.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Masterstudiet i eiendomsøkonomi gir studentene en grundig utdanning på feltet med fokus på teknologi, økonomi, lov og forvaltning av fast eiendom. ... [+]

Masterstudiet i eiendomsøkonomi gir en grundig forståelse av dynamikken i eiendomsmarkedet. Du vil oppnå en helhetlig forståelse av fenomenene knyttet til eiendomsmarkeder og lære teknikker som brukes til å analysere og administrere eiendomsmegling.

Programmet kombinerer de vitenskapelige fagområdene økonomi, ledelse, landstyring og planlegging for å gi deg de viktigste ferdighetene som trengs for et bredt spekter av karriereveier i eiendomsbransjen.

Mange kurs kombinerer teoretisk kunnskap med virkelige prosjekter og forretningssaker, noe som gir deg praktisk erfaring og forståelse av fagets kompleksitet. Ettersom de fleste jobber i fast eiendom handler om mennesker og samhandling, legges en sterk vekt i studiene på samarbeid.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Gjennom masterstudiet i elektronikk og nanoteknologi kan du bli en fremtidig trailblazer og spillveksler innen trådløs teknologi, romteknologi eller nanoteknologi. ... [+]

Gjennom masterstudiet i elektronikk og nanoteknologi kan du bli en fremtidig trailblazer og spillveksler innen trådløs teknologi, romteknologi eller nanoteknologi.

Studiemål

Elektronikk og nanoteknologi muliggjør mange nye ting i vår verden: livet blir trådløst med et økende antall mobile enheter som omgir oss, romteknologi er himmelen raketter i form av små satellitter, og nanoteknologi gjør det mulig for store gjennombrudd på mange felt, som for eksempel solenergi høsting . Gjennom masterstudiet i elektronikk og nanoteknologi kan du bli en fremtidig trailblazer og spillveksler i et av disse feltene.

Programmet gir deg grunnleggende kunnskap på ett av følgende områder:... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Mastergradsprogrammet Entrepreneurship and Innovation Management (EIM) gir deg ledende innsikt og en unik utfordringsbasert læringserfaring i det mest livlige studentlede ... [+]

Mastergradsprogrammet Entrepreneurship and Innovation Management (EIM) gir deg ledende innsikt og en unik utfordringsbasert læringserfaring i det mest livlige studentledede entreprenørskapssamfunnet i Europa.

Interessert i å starte opp og utvikle nye virksomheter?Motivert å oppfinne og designe nye produkter og tjenester?Nysgjerrig om hvordan entreprenørskapsteorier kan brukes til å løse virkelige utfordringer?Lidenskapelig om å forfølge dristige ideer som kan gjøre verden til et bedre sted?

Entreprenørskap og innovasjon er viktige motorer for vekst for våre samfunn. De spiller en nøkkelrolle i å generere økonomisk, sosial og økologisk verdi. Å studere i vårt EIM-program vil gi deg tankegangen og ferdighetene som trengs for å generere nye (forretnings) ideer og gjøre dem til handlinger som kan gjøre en forskjell i livet ditt og andres liv.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Utvikling og styring av komplekse by- og regionalsystemer krever ny hybrid ferdigheter i å integrere arealbruk og transport. Mastergradsprogrammet i fysisk planlegging og ... [+]

Masterprogrammet i fysisk planlegging og transportteknologi fokuserer på fremtidige utfordringer for bærekraftige byggemiljøer og takler aktuelle globale megatrendninger, som urbanisering, klimaendringer og velvære.

Programmet består av en unik kombinasjon av tekniske og menneskespesifikke tilnærminger innen arealplanlegging og transportteknikk, inkludert et bredt spekter av perspektiver, fra dagliglivet til mennesker og mobilitet til storstilt strategisk og systematisk tenkning.

Som student i dette programmet får du de ferdighetene du trenger for å jobbe for smartere og mer levende byer, og å svare på nye utfordringer som følge av stadig skiftende byggemiljøer og teknologier. I tillegg til et sterkt teoretisk grunnlag, vil du skaffe deg ferdigheter i en rekke planleggings- og analyseverktøy for aktuelle problemstillinger i arealbruk og transport.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Masterprogrammet i geoengineering utruster deg med ferdighetene til å jobbe med store byggeprosjekter som involverer jord, bergarter og andre jordmaterialer. ... [+]

Masterprogrammet i geoengineering utruster deg med ferdighetene til å jobbe med store byggeprosjekter som involverer jord, bergarter og andre jordmaterialer.

Geoengineering er avhengig av et bredt spekter av disipliner, inkludert geovitenskap og materialvitenskap, mekanikk og konstruksjon. Strukturer av interesse er fundament, veier, utgravninger og underjordiske strukturer som tunneler.

På grunn av det faktum at geoengineering er den skjulte vitenskapen bak vårt hverdag, at de fleste byggematerialer og dagligdags husholdningsartikler, energikilder, samt grunnvann, opprinnelse fra jorden, er geoengineering. I tillegg gir megatrendene som urbanisering, klimaendringer og økende bruk av naturressurser store samfunnsmessige utfordringer for geoengineers å løse.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Masterprogrammet i geoinformatikk gjør studenters talent og hardt arbeid til fremragende. Etter opplæring vil du kunne jobbe effektivt i mange roller i samfunnet, anvende ... [+]

Masterprogrammet i geoinformatikk gjør studenters talent og hardt arbeid til fremragende. Etter opplæring vil du kunne jobbe effektivt i mange roller i samfunnet, anvende og utnytte dagens kunnskap om geoinformatikk, og bidra til videreutvikling av feltet.

Geoinformatikk ingeniører er vanligvis til stede når viktige beslutninger i vårt samfunn er forberedt. Analyse og visualisering av nøyaktig geografisk informasjon avslører vanligvis viktig informasjon for beslutningstaking. Denne graden er et utmerket valg hvis du vil takle store samfunnsmessige utfordringer som klimaendringer, sikkerhet og byutvikling, eller hvis du drømmer om å skape avanserte mobilapplikasjoner.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Global Management programmet med CEMS Master i International Management vokser smidige, reflekterende og ansvarlige beslutningstakere som omfavner endring. Studentene lær ... [+]

Global Management programmet med CEMS Master i International Management vokser smidige, reflekterende og ansvarlige beslutningstakere som omfavner endring. Studentene lærer å identifisere og utnytte muligheter og løse utfordringer i et raskt transformerende globalt forretningsmiljø.

Studiemål

GM / CEMS-programmet krever ambisiøse studenter som er interessert i å vokse både profesjonelt og personlig, for å anta etiske og ansvarlige lederroller i fremtiden. Programmet bygger på kunnskap som er oppnådd av studentene i deres respektive spesialiseringsområde i løpet av det første året av GM / CEMS-studiene.

Etter å ha fullført programmet har studentene fått følgende kunnskaper, ferdigheter og kompetanse:... [-]

Finland Helsinki Pori Mikkeli
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Masterstudiet i industriell ingeniørfag og ledelse utdanner ingeniører som er i stand til å utvikle og ledende teknologibaserte bedrifter med et entreprenørskapsinnhold. ... [+]

Studiemål

Masterstudiet i industriell ingeniørfag og ledelse utdanner ingeniører som er i stand til å utvikle og ledende teknologibaserte bedrifter med et entreprenørskapsinnhold. Programmet utruster studentene med en systemisk, løsningsorientert prosjekteringstilstand. Den karakteristiske egenskapen til IEM ved Aalto University er at den kombinerer klassisk industriell ingeniørfag, som legger vekt på forståelse og utvikling av operasjonelle prosesser og komplekse systemer, med fokus på strategisk og entreprenørskapsledelse.

I løpet av programmet utvikler studentene en integrert forståelse av teknologi og næringsliv, en kombinasjon av teoretisk forståelse og en pragmatisk holdbarhet, analytiske evner for å løse komplekse virkelige problemer ved bruk av data, menneskelige ferdigheter til å bygge og lede organisasjoner, mangfoldig kunnskap og erfaring fra oppstart til største selskaper, og et globalt orienterings- og ambisjonsnivå.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Mastergradsprogrammet Informasjons- og serviceadministrasjon (ISM) gir deg grundig kompetanse i å utvikle og administrere informasjonsbaserte tjenester - et av de primære ... [+]

Det tverrfaglige programmet har stor vekt på data analyse og prosjektledelse. Ferdighetene du lærer vil hjelpe deg med å analysere den stadig økende informasjonstabellen, samt administrere ny teknologi og elektronisk forretningsvirksomhet.

I masterprogrammet Informasjons- og tjenestestyring (ISM) kan du fokusere på ett av tre spesialiseringsområder: Business Analytics, Informasjonssystemer, og Logistikk og Service Management.

Speciali sering felt

I masterprogrammet Informasjons- og tjenestestyring (ISM) kan du fokusere på ett av tre spesialiseringsområder: Business Analytics, Informasjonssystemer, og Logistikk og Service Management.

Business AnalyticsInformasjonssystemerLogistikk og Service ManagementKarrieremuligheter... [-]
Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Masterstudiet i International Design Business Management hjelper deg å bli en fremtidig kreativ profesjonell i å integrere design og teknologi med global forretningsutvik ... [+]

Masterstudiet i International Design Business Management hjelper deg å bli en fremtidig kreativ profesjonell i å integrere design og teknologi med global forretningsutvikling.

Studiemål

Det tverrfaglige programmet International Design Business Management (IDBM) produserer driverne av forandring og innovasjon for å lede tiltak og gjennomføre nye forretningsforetak i globale miljøer.

Programmet omfatter design bredere som en metode, tankegang og konkurransefortrinn ved å fokusere på produkt-, service- og forretningsdesign, teknologi og innovasjonsledelse.

Karrieremuligheter

IDBM-studier forbereder deg til en karriere i kreative næringer og i bedrifter og andre organisasjoner som bygger på kreativitet, design og teknologi som viktige komponenter i deres konkurranseposisjonering.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Kandidatprogrammet i International Design Business Management hjelper deg å bli en fremtidig kreativ profesjonell med å integrere design og teknologi med global forretnin ... [+]

Kandidatprogrammet i International Design Business Management hjelper deg å bli en fremtidig kreativ profesjonell med å integrere design og teknologi med global forretningsutvikling gjennom tverrfaglig samarbeid og virkelige utfordringer fra våre berømte bransjepartnere.

Studiemål

Det tverrfaglige programmet International Design Business Management (IDBM) produserer driverne av forandring og innovasjon for å lede tiltak og gjennomføre nye forretningsforetak i globale miljøer.

Programmet omfatter design bredt som en metode, tankegang og konkurransefortrinn ved å fokusere på produkt-, service- og forretningsdesign, teknologi og innovasjonsledelse.

Programoversikt: Tverrfaglig fellesskap og utfordringsbasert læring... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Skolen for kjemisk teknologi kombinerer naturvitenskap og ingeniørarbeid på en unik måte. Dette gjør at resultatene av vår forskning kan bli raffinert langt, og i praksis ... [+]

Studiemål

Biomass raffinering utgjør en bærekraftig prosessering av biomasse i et spekter av markedsførbare produkter og energi. Hovedteknologiske hovedinnhold er behandling av biomasse med skreddersydde mekaniske, kjemiske, biokjemiske og termokjemiske prosesser som fører til selektiv og effektiv fraksjonering av biomassekomponentene i funksjonelle fraksjoner, og ytterligere raffinering av fraksjonene til fibre, polymerer, kjemiske forbindelser og brensel eller deres reaktanter. Hovedpunktets fokuspunkt er plantens fysiologiske funksjon og struktur, samt reaktiviteten til de kjemiske komponentene av lignocellulosisk biomasse i konverteringsprosessene. Det legges stor vekt på å behandle integrasjonsmodellering, med tanke på gjenvinning og avfallshåndtering. Dette inkluderer utvikling av et integrert, rasjonelt og gjennomsiktig evalueringsramme for bærekraftig vurdering, som livscyklusvurderinger (LCA).... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Bærekraftig Metaller Processing kombinerer metaller og mineral prosesseringsteknologi med økonomi og samfunn. Fokus er i prosessene som gjør metaller produksjon og resirk ... [+]

The School of Chemical Engineering kombinerer naturvitenskap og ingeniørarbeid på en unik måte . Dette gjør at resultatene av vår forskning kan bli raffinert langt, og i praksis som ferdige produkter og prosesser. Hver innovasjon sikrer både våre fornybare og ikke-fornybare naturressurser for fremtiden.

Tenk deg en verden uten metaller. Uten metaller ville det ikke være byer, energi, transport og mange produkter som forbedrer vår levestandard. Metaller har vært, er og vil være en av hovedstolpene i det moderne samfunn og økonomi.

Sirkulær økonomi krever mer bærekraftig, effektiv, miljøvennlig og økonomisk metallerbehandling. Det store studiet emnet Bærekraftig Metaller Behandling svarer på disse kravene.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Kandidatkandidater har en sterk kunnskap om grunnleggende kjemi, eventuelt forbedret med kjemisk ingeniørfag, materialvitenskap og polymerfagkunnskap, slik at de kan fung ... [+]

Hvis du er interessert i energilager, smart enhet eller medisin, tilbyr Kjemi deg et sterkt vitenskapelig grunnlag for å delta i utviklingen.

I vår store, kan du velge fra et bredt utvalg av avanserte kjemiske områder å spesialisere seg i beregningsfag, uorganisk materiale kjemi, elektrokjemi eller syntetisk organisk kjemi.

I løpet av ditt første år vil du bli kjent med grunnleggende og praktisk arbeid på disse områdene, og etter det vil du ha en solid base for å velge dine preferanser for de gjenværende studiene.

Avhengig av dine egne interesser kan du forbedre din fremtidige kunnskap ved å kombinere studiene med kjemisk ingeniørfag, materialvitenskap eller polymerteknologi, som et eksempel. Våre nyutdannede er ansatt som spesialister i ulike grener av kjemisk og relatert industri eller regjeringskontorer.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Kandidatprogrammet i Creative Sustainability (CS) gir deg ferdigheter og kunnskaper for å fremme bærekraftig utvikling gjennom virksomheten. Forbindelsene mellom næringsl ... [+]

Kandidatprogrammet i Creative Sustainability (CS) gir deg ferdigheter og kunnskaper for å fremme bærekraftig utvikling gjennom virksomheten. Forbindelsene mellom næringsliv og bærekraft er svært viktige i moderne organisasjoner, uansett om du ønsker å være en bærekraftspesialist i næringslivet eller en lederprofessor som opererer på et annet felt.

Karrieremuligheter

Bærekraftshensyn oppstår i alle organisasjoner, og dermed er det flere mulige karrieremuligheter for noen med kompetanse innen bærekraft i virksomheten. Som bærekraftspesialist kan du jobbe i multinasjonale selskaper og andre store organisasjoner, som konsulent, i oppstart og som gründer, eller du kan håndtere bærekraftproblemer i virksomheten fra stillinger i frivillige organisasjoner eller offentlig sektor.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Masterprogrammet i ledelse og internasjonal virksomhet (MIB) er et fleksibelt program som gir deg muligheten til å skape en unik profesjonell profil basert på dine intere ... [+]

Masterprogrammet i ledelse og internasjonal virksomhet (MIB) er et fleksibelt program som gir deg muligheten til å skape en unik profesjonell profil basert på dine interesser.Følg din lidenskap, bli en spilleskifter

Vil du være en av de fremtidige spillskiftere som

Genererer innovative strategier for globale markeder?Skaper inspirerende arbeidsplasser?Gir mennesker i multikulturelle forretningsmiljøer?Kommuniserer effektivt i å endre organisatoriske sammenhenger?Veier veien mot en mer bærekraftig fremtid?

Hvis ja, er masterprogrammet i ledelse og internasjonal virksomhet (MIB) for deg!

MIB-programmet gir deg dagens ledelse og lederskapskompetanse kombinert med en helhetlig forståelse av virksomheten som gjør at du kan takle utfordringene som følge av det raskt skiftende digitaliserte miljøet. Vi tilbyr deg et internasjonalt og interaktivt studiemiljø hvor du kan utvikle deg selv til en dyktig profesjonell med allment gjeldende kunnskap. I våre utfordringsbaserte kurs samarbeider vi tett med ulike organisasjoner og forretningsfolk som tilbyr deg de nyeste innsiktene, samt levende saker å løse.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Mastergradsprogrammet i Life Science Technologies tilbyr en tverrfaglig pensum med fokus på viktige teknologier for nåværende og fremtidig biomedisinsk forskning. ... [+]

Mastergradsprogrammet i Life Science Technologies tilbyr en tverrfaglig pensum med fokus på viktige teknologier for nåværende og fremtidig biomedisinsk forskning.

Studiemål

Teknologiske innovasjoner har blitt en viktig del av moderne helse, velvære og bioekonomi. Derfor er det både i faglig forskning og industri et økende behov for mennesker som kan håndtere dagens stadig mer komplekse biomedisinske problemer.

Masterprogrammet i Life Science Technologies tilbyr en tverrfaglig læreplan som fokuserer på viktige aspekter av dagens biomedisinsk forskning, som dekker felt som bioinformatikk, bioelektronikk, biomaterialer, biomedisinsk ingeniørfag, biosystemer, komplekse systemer og nevrovitenskap. Programmet er nært knyttet til forskning utført i de deltakende skolene og avdelingene.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Masterstudiet i maskinteknikk gir studentene mulighet til å følge sine interesser i feltet og bli eksperter med allsidige ferdigheter. ... [+]

Masterstudiet i maskinteknikk gir studentene mulighet til å følge sine interesser i feltet og bli eksperter med allsidige ferdigheter.

Dagens samfunn er avhengig av maskinteknikk for effektive og sikre løsninger overalt. Feltet dekker et bredt spekter av aktiviteter og teknologisektorer, fra energi og transport til medisinsk utstyr og miljøvern. Det er ingen mangel på oppgaver, utfordringer og muligheter der mekaniske ingeniører skaper innovative løsninger. Maskiningen gjelder alt fra de minste komponentene til de største forsamlingene, noe som resulterer i en vedvarende etterspørsel etter maskinteknikkkompetanse.

Studieprogram

Aalto University Masterstudium i maskinteknikk bygger på en grundig forståelse av kjernemekanikkfagene, som suppleres gjennom avanserte studier. Studier gir en solid teknisk grunnlag for å jobbe i et internasjonalt, konkurransedyktig og svært innovativt miljø.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Masterprogrammet i matematikk og operasjonsforskning utdanner eksperter som har bred kunnskap om matematiske metoder og sterke problemløsende ferdigheter for å takle utfo ... [+]

Studiemål

Målet med masterprogrammet i matematikk og operasjonsforskning er å utdanne eksperter som har bred kunnskap om matematiske metoder og sterke problemløsningskompetanse for å kunne takle utfordrende problemer i vitenskap, industri og samfunn.

Under programmet, sammen med å lære å tenke matematisk, lærer elevene å bygge matematiske modeller og analysere dem ved å utvikle og distribuere state-of-the-art metoder og algoritmer. Gjennom valg av hovedfag, kan studentene fokusere på matematisk teori, beregningsmetoder, statistikk eller modellering og problemløsning ferdigheter som trengs i praksis.

Karrieremuligheter

Nyutdannede fra masterprogrammet i matematikk og operasjonsforskning har en utmerket bakgrunn for å forfølge en akademisk karriere innen matematikk, operasjonsforskning og statistikk; og også på flere andre felt som krever en solid matematisk bakgrunn som beregningsvitenskap, maskinlæring og kvantitativ finansiering. Kandidatprogrammet i matematikk og operasjonell forskning har også et sterkt rykte i å utdanne toppnivåeksperter med sterke analytiske ferdigheter til å jobbe i ulike spesialist- og lederstillinger i industri og offentlig sektor.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finnish,Swedish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Masterprogrammet i sikkerhet og cloud computing (SECCLO) er et toårig Erasmus Mundus dobbeltgrad program som gir studentene en bred forståelse av de nyeste og fremtidige ... [+]

Masterprogrammet i sikkerhet og cloud computing (SECCLO) er et toårig Erasmus Mundus dobbeltgrad program som gir studentene en bred forståelse av de nyeste og fremtidige teknologier for sikre cloud og mobile databehandling systemer.

Studiemål

Masterprogrammet i sikkerhet og cloud computing (SECCLO) fokuserer på to spesifikke aspekter av moderne datasystemer: cloud computing , som i bred forstand betyr høy distribuert og skalerbar beregning og datalagring i datasentre, samt fysisk tilgjengelige enheter og informasjon sikkerhet , som betyr beskyttelse av beregning, kommunikasjon og data fra uautorisert tilgang. Mens cloud computing er et svært teknisk område som direkte muliggjør implementering av moderne IKT-tjenester, er informasjonssikkerhet et tverrgående krav som omfatter både tekniske og ikke-tekniske problemer.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Vann og miljøteknologi handler i hovedsak om at verden skal fungere! Med begrensede naturressurser og en økende etterspørsel etter vann, mat og energi, ser vi etter prakt ... [+]

Vann og miljøteknologi handler i hovedsak om at verden skal fungere! Med begrensede naturressurser og en økende etterspørsel etter vann, mat og energi, ser vi etter praktiske måter å utvikle vårt samfunn på en bærekraftig måte.

Kandidatprogrammet i vann- og miljøteknikk kombinerer et sterkt teknisk grunnlag med en god forståelse av den bredere samfunnsmessige konteksten for å utdanne spillvekslere som er i stand til å oppnå dette ambisiøse målet.

Interessert i en rekke emner? Vår mastergradsprogram er tverrfaglig, og kombinerer det beste innen vann- og miljøteknikk, samtidig som vi gir en bred oversikt over feltet. Vår undervisning kombinerer teori med praksis, inkludert hands-on modelleringsarbeid, casestudier og prosjektarbeid. Vi samarbeider med andre masterstudier ved Aalto University og oppfordrer deg til å gå for studentutveksling for å diversifisere dine synspunkter og ferdigheter.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Mastergradsprogrammet i økonomi gir deg verktøy for å forstå og forandre verden. ... [+]

Studiemål

Masterprogrammet i økonomi utvikler din evne til å bruke økonomisk teori til et bredt spekter av økonomiske fenomener.

Programmet kvalifiserer både for å forstå sammenhengen mellom mikro- og makroøkonomiske spørsmål og for å se årsakssammenhengene mellom slike spørsmål.

I tillegg utstyrer programmet deg med passende økonometriske og matematiske analytiske verktøy for å løse økonomiske problemer og problemer. Du vil lære å analysere, organisere og effektivt kommunisere dine analyser.

Programoversikt

I masterprogrammet i økonomi vil du få internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner og kunnskaper, som er verdifulle i krevende arbeidsmarkeder. Våre kurs dekker alle hovedområder av økonomi. I tillegg til kjernekompetente kurs, kan du velge valgfag fra et bredt utvalg av spesialiserte emner innen arbeidskraft og personaløkonomi, miljø- og energ økonomi, industriell organisasjon, internasjonal økonomi, utviklingsøkonomi og økonomisk historie.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Aalto University

Masterstudiet i International Design Business Management (IDBM) utdanner studenter med kunst, næringsliv, vitenskap og teknisk bakgrunn som T-formede fagfolk, som gir dem ... [+]

Studiemål

Mastergradsprogrammet i International Design Business Management (IDBM) er et 120 ECTS-kredittfellesskap mellom Aalto University School of Arts, Design og arkitektur, School of Science og Business School. Programmet er undervist helt på engelsk. Det første studieåret består av et sett av intensiv obligatorisk studiemoduler i alle tre skolene og krever fulltid engasjement. Det andre studieåret er mer fleksibelt for å møte individuelle behov og interesser.

IDBM utdanner studenter med kunst, næringsliv, vitenskap og ingeniørbakgrunn som T-formede fagfolk, som gir dem en strategisk oppfatning av kreativ ledelse og ledelse av internasjonale design-sentriske virksomheter, operasjoner og produkt- og tjenesteutvikling. Målet er å få kunnskap i flere disipliner og å lære å knytte sin egen disiplinære kompetanse til et bredere tverrfaglig, tverrfaglig og tverrfaglig designvirksomhet. Den globale tilnærmingen til IDBM-programmet forbereder studentene til å jobbe i multikulturelle innstillinger og samarbeide på tvers av nasjonale og kulturelle grenser. Nyutdannede fra IDBM-programmet vil kunne styre og lede initiativer og andre personer for å kunne påta seg nye forretningsforetak i globale miljøer.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Aalto University

Aalto University

Aalto University
Address
Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finland
Nettsted
Telefon
+358 9 47001
Address
Helsinki, Finland