Centria University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet med et stort hjerte!

Centria University of Applied Sciences er en flerfaglig, dynamisk og internasjonal institusjon for høyere utdanning. Vi er stolte av å tilby studenter og ansatte et miljø som er nyskapende, omtenksom og flerkulturelt.

Centria ligger i Vest-Finland, Centria har tre studiesteder - Kokkola, Pietarsaari og Ylivieska - som ligger på Østerbotten. Hver by tilbyr et unikt miljø med mange aktiviteter og et vakkert miljø.

Centria er en ung institusjon for høyere utdanning, med nær 3000 og 290 ansatte, og vi tilbyr studentsentrert undervisning med fokus på praktisk erfaring. Centria tilbyr utdanning innen fem forskjellige studieretninger og totalt 20-graders programmer. Utdanningsområdene våre er:

  • Teknologi, kommunikasjon og transport
  • Samfunnsvitenskap, næringsliv og administrasjon
  • Sosiale tjenester, helse og sport
  • Kultur
  • Humaniora og utdanning

Med over 500 internasjonale studenter, både gradsøkende og utvekslingsstudenter, er internasjonalisering en av våre kjerneverdier. Over ti prosent av våre gradsøkende studenter er internasjonale studenter, som kommer fra over 40 forskjellige land. Vi mottar også rundt hundre utvekslingsstudenter hvert år fra våre partneruniversiteter over hele verden.

Utdanner forsker og utvikler

Centria har et sterkt fokus på entreprenørskap og gode forbindelser med det lokale arbeidslivet, dette gir et utmerket grunnlag for å kombinere teoretisk kunnskap med profesjonelle ferdigheter på en meningsfull måte. Vi er et internasjonalt universitet for anvendte vitenskaper som oppmuntrer til innovasjon og entreprenørskap.

Centria 's R

Steder

Kokkola

Centria University of Applied Sciences

Address
Centria University of Applied Sciences Talonpojankatu 2 67100 Kokkola Finland
FIN-67100 Kokkola, Finland
Telefon
+358 6 8250000

Ylivieska

Address
Ylivieska, Finland

Jakobstad

Address
Jakobstad, Finland