EIT RawMaterials Academy - AMIS

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fra jern og stål av våre jernbanenettverk, som kreves for å transportere mennesker og varer, til gull og sølv som brukes i mobilkredsløpet, som trengs for å overføre informasjon, er materialer avgjørende for det moderne liv. Materialer er også avgjørende for omdannelsen til en økonomi som gir mindre drivhusgasser. Elektriske kjøretøyer trenger kobolt og litium for oppladbare Li-ion-batterier, solcellepaneler og solcellepaneler er avhengig av silisium, og girløse vindturbiner krever sjeldne jordelementer for å generere fornybar energi.

Materialer er også endelige. Smarte, sirkulære, ressurseffektive måter å sikre forsyning av primære og sekundære materialer til europeisk industri og økonomi er etterspurt. Vi trenger mennesker med riktig kunnskap, ferdigheter og holdninger til å banebryte denne overgangen. Våre EIT-merkede programmer forbereder studentene til å være en del av løsningen!


EIT RawMaterials er i stand til å tilby studentene en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer.

EIT RawMaterials er initiert og finansiert av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i EU. EIT-etiketten er et kvalitetsbevis som bare tildeles utmerkede utdannelsesprogrammer på master- og doktorgradsnivå.

Som student av et EIT RawMaterials Labeled program, vil du bli en del av det største europeiske råmaterialepartnerskapet - med over 120 kjerne- og tilknyttede partnere og 180 prosjektpartnere fra over 22 europeiske land som kommer fra høyere utdanning, forskningsinstitusjoner og industri. Som en ETI Label-student får du muligheten til å bli en del av dette engasjerte partnerskapet samt mesteren og bidra til EIT RawMaterials mål om å finne nye, innovative løsninger for å sikre bærekraftig tilførsel av råvarer over hele verdikjeden - fra leting , gruvedrift og utvinning, til mineralbehandling, resirkulering og utvikling av sirkulære økonomistrategier.

EIT RawMaterials har som mål å skaffe en ny generasjon innovatører i Europa utstyrt med det nødvendige entreprenørskapet for å designe og levere løsninger. Du får også muligheten til å samarbeide internasjonalt for å utvikle kreative og bærekraftige løsninger for å presse ressurs og samfunnsutfordringer.

Kort sagt, det er en flott mulighet til å bli en global spillveksler, skaffe seg kunnskap, ferdigheter og erfaring som arbeidsgiverne søker etter i fremtidige kandidater, og bli en del av RawMaterials Academy Label student samfunn.


EIT RawMaterials Labeled programmer tilbyr deg

 • Oppgave internship plasseringer hos ledende europeiske selskaper
 • Kunnskapen om å bli ekspert på en bestemt råmaterialedisiplin, kombinert med en oversikt over hele verdikjeden for råvarer
 • Europeisk mobilitet - studie i minst to europeiske land
 • Innovative 'learning-by-doing', utfordringsbaserte kurs som fokuserer på virkelige problemer
 • Medlemskap av ETI-etiketten Alumni Community
 • Kurs som er utformet for å pleie oppstartsideer på akseleratorer og inkubatorer
 • Studieturer og besøk til bedrifter og industriområder
 • Nye måter å lære på - online kurs, virtuell og forstørret virkelighet og MOOCs
 • Kursmoduler dedikert til entreprenørskap og innovasjonsferdigheter og kompetanse
 • EIT RawMaterials Innovasjonsstøtte: forretningsplan konkurranser, innovasjon bootcamps, frø finansiering
 • EIT RawMaterials sommerskoler og tverrfaglige kurs


Finansiell støtte til studenter

RawMaterials Academy tilbyr stipend på opptil EUR 9.000 per student som ønsker å forfølge et mastergradsprogram, med ytterligere økonomisk støtte til studenters engasjement i konferanser, sommerskoler og andre arrangementer. Ytterligere stipendsmuligheter er tilgjengelige for utvalgte programmer gjennom nasjonale eller europeiske finansieringsorganer.


EIT RawMaterials Alumni Association

En stor fordel ved å studere et EIT RawMaterials-merket program er medlemskap i den eksklusive EIT RawMaterials Alumni Association. Dette samler deltakere fra hele spekteret av EIT RawMaterials aktiviteter, inkludert master- og PhD-programmer, oppstart, forretningsidékonkurranser og faglig utviklingskurs. Foreningen trekker på det mangfoldige talentet og erfaringen i EIT RawMaterials-fellesskapet for å gi sine medlemmer nettverk og faglige utviklingsmuligheter, ikke bare innenfor råvarer, men også ved å tilby koblinger gjennom EIT til det bredere EIT Alumni. Dette samler kolleger fra innovasjonssamfunnene Raw Materials, Climate, InnoEnergy, Digital, Food and Health og utvikler innovative løsninger på samfunnsmessige utfordringer og støtter den profesjonelle utviklingen av sine medlemmer.

Steder

Espoo

Address
Espoo, Finland

Stolberg (Rheinland)

Address
Stolberg (Rheinland), Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Delft

Address
Delft, Sør-Holland, Nederland

Bordeaux

Address
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike

Darmstadt

Address
Darmstadt, Hesse, Tyskland

Grenoble

Address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Liège

Address
Liège, Vallonien, Belgia

Metz

Address
Metz, Grand Est, Frankrike

Luleå

Address
Luleå, Norrbotten County, Sverige

Freiberg

Address
Freiberg, Sachsen, Tyskland

Gent

Address
Gent, Flandern, Belgia

Alsike

Address
741 45 Alsike, Uppsala fylke, Sverige

Leuven

Address
Leuven, Flandern, Belgia

Leoben

Address
8700 Leoben, Styria, Østerrike

Trento

Address
Trento, Trentino-Syd-Tirol, Italia

Milan

Address
Milan, Lombardia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss