Les den offisielle beskrivelsen

Fra jern og stål av våre jernbanenettverk, som kreves for å transportere mennesker og varer, til gull og sølv som brukes i mobilkredsløpet, som trengs for å overføre informasjon, er materialer avgjørende for det moderne liv. Materialer er også avgjørende for omdannelsen til en økonomi som gir mindre drivhusgasser. Elektriske kjøretøyer trenger kobolt og litium for oppladbare Li-ion-batterier, solcellepaneler og solcellepaneler er avhengig av silisium, og girløse vindturbiner krever sjeldne jordelementer for å generere fornybar energi.

Materialer er også endelige. Smarte, sirkulære, ressurseffektive måter å sikre forsyning av primære og sekundære materialer til europeisk industri og økonomi er etterspurt. Vi trenger mennesker med riktig kunnskap, ferdigheter og holdninger til å banebryte denne overgangen. Våre EIT-merkede programmer forbereder studentene til å være en del av løsningen!


EIT RawMaterials er i stand til å tilby studentene en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer.

EIT RawMaterials er initiert og finansiert av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i EU. EIT-etiketten er et kvalitetsbevis som bare tildeles utmerkede utdannelsesprogrammer på master- og doktorgradsnivå.

Som student av et EIT RawMaterials Labeled program, vil du bli en del av det største europeiske råmaterialepartnerskapet - med over 120 kjerne- og tilknyttede partnere og 180 prosjektpartnere fra over 22 europeiske land som kommer fra høyere utdanning, forskningsinstitusjoner og industri. Som en ETI Label-student får du muligheten til å bli en del av dette engasjerte partnerskapet samt mesteren og bidra til EIT RawMaterials mål om å finne nye, innovative løsninger for å sikre bærekraftig tilførsel av råvarer over hele verdikjeden - fra leting , gruvedrift og utvinning, til mineralbehandling, resirkulering og utvikling av sirkulære økonomistrategier.

EIT RawMaterials har som mål å skaffe en ny generasjon innovatører i Europa utstyrt med det nødvendige entreprenørskapet for å designe og levere løsninger. Du får også muligheten til å samarbeide internasjonalt for å utvikle kreative og bærekraftige løsninger for å presse ressurs og samfunnsutfordringer.

Kort sagt, det er en flott mulighet til å bli en global spillveksler, skaffe seg kunnskap, ferdigheter og erfaring som arbeidsgiverne søker etter i fremtidige kandidater, og bli en del av RawMaterials Academy Label student samfunn.


EIT RawMaterials Labeled programmer tilbyr deg

 • Oppgave internship plasseringer hos ledende europeiske selskaper
 • Kunnskapen om å bli ekspert på en bestemt råmaterialedisiplin, kombinert med en oversikt over hele verdikjeden for råvarer
 • Europeisk mobilitet - studie i minst to europeiske land
 • Innovative 'learning-by-doing', utfordringsbaserte kurs som fokuserer på virkelige problemer
 • Medlemskap av ETI-etiketten Alumni Community
 • Kurs som er utformet for å pleie oppstartsideer på akseleratorer og inkubatorer
 • Studieturer og besøk til bedrifter og industriområder
 • Nye måter å lære på - online kurs, virtuell og forstørret virkelighet og MOOCs
 • Kursmoduler dedikert til entreprenørskap og innovasjonsferdigheter og kompetanse
 • EIT RawMaterials Innovasjonsstøtte: forretningsplan konkurranser, innovasjon bootcamps, frø finansiering
 • EIT RawMaterials sommerskoler og tverrfaglige kurs


Finansiell støtte til studenter

RawMaterials Academy tilbyr stipend på opptil EUR 9.000 per student som ønsker å forfølge et mastergradsprogram, med ytterligere økonomisk støtte til studenters engasjement i konferanser, sommerskoler og andre arrangementer. Ytterligere stipendsmuligheter er tilgjengelige for utvalgte programmer gjennom nasjonale eller europeiske finansieringsorganer.


EIT RawMaterials Alumni Association

En stor fordel ved å studere et EIT RawMaterials-merket program er medlemskap i den eksklusive EIT RawMaterials Alumni Association. Dette samler deltakere fra hele spekteret av EIT RawMaterials aktiviteter, inkludert master- og PhD-programmer, oppstart, forretningsidékonkurranser og faglig utviklingskurs. Foreningen trekker på det mangfoldige talentet og erfaringen i EIT RawMaterials-fellesskapet for å gi sine medlemmer nettverk og faglige utviklingsmuligheter, ikke bare innenfor råvarer, men også ved å tilby koblinger gjennom EIT til det bredere EIT Alumni. Dette samler kolleger fra innovasjonssamfunnene Raw Materials, Climate, InnoEnergy, Digital, Food and Health og utvikler innovative løsninger på samfunnsmessige utfordringer og støtter den profesjonelle utviklingen av sine medlemmer.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

EIT RawMaterials Academy - SINReM

Bærekraft er mer enn bare et buzzword. Råmaterialer er en av de raskeste ressursene på jorden. En jevn og bærekraftig tilførsel av mange av disse materialene er viktig fo ... [+]

Tildelt EIT-etiketten i 2017

Utfordringen

Bærekraft er mer enn bare et buzzword. Råmaterialer er en av de raskeste ressursene på jorden. En jevn og bærekraftig tilførsel av mange av disse materialene er viktig for et karboniserende samfunn, fornybar energiinfrastruktur, elektrisk mobilitet, men også forbrukerprodukter og elektronikk. Den utdaterte make-take-use-disposisjonsmodellen er ikke lenger gyldig i en verden av begrensede ressurser. For å møte denne utfordringen, samarbeidet tre ledende europeiske universiteter for å utvikle et nytt Erasmus masterprogram - Internasjonal Master of Science i bærekraftig og innovativ naturressursforvaltning (SINReM). SINReM ble opprettet for å utdanne en ny generasjon fagfolk som kan utvikle teknologi for å gjenoppfinne materialvitenskap, og få kompetanse, kompetanse og tillit til å utvikle løsninger i bærekraftig bruk av materialer.... [-]

Tyskland Freiberg Belgia Gent Sverige Uppsala  + 2 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Espoo, Finland
Address
Stolberg (Rheinland), Nordrhein-Westfalen, Tyskland
Address
Delft, Sør-Holland, Nederland
Address
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike
Address
Darmstadt, Hesse, Tyskland
Address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike
Address
Liège, Vallonien, Belgia
Address
Metz, Grand Est, Frankrike
Address
Luleå, Norrbotten County, Sverige
Address
Freiberg, Sachsen, Tyskland
Address
Gent, Flandern, Belgia
Address
Uppsala, Uppsala fylke, Sverige
Address
Leuven, Flandern, Belgia
Address
8700 Leoben, Styria, Østerrike
Address
Trento, Trentino-Syd-Tirol, Italia
Address
Milan, Lombardia, Italia