Les den offisielle beskrivelsen

Henley Business School ble grunnlagt i 1945 og var den første handelshøyskolen i Storbritannia, og er en av de eldste og mest respekterte skolene i Europa. Med over 7000 deltakere er vi en av Europas største full-service business schools.

Henley Business School er stadig rangert blant verdens 50 beste handelshøyskoler av Financial Times og The Economist. Vi er også blant de få få handelshøgskolene - de øverste 1% i verden - til å bli tredelt akkreditert av de ledende britiske, europeiske og amerikanske akkrediteringsorganene (AMBA, EQUIS og AACSB) for kvaliteten og evnen til fakultetet og produksjonen .

Henley Business School gir strenge, utfordrende og karriere-orienterte programmer som setter høye standarder for læring. Du presenteres med stimulerende konsepter og ny tenkning som umiddelbart er aktuelt på arbeidsplassen. Videre vil du få muligheten til å bruke kunnskap til virkelige situasjoner. Resultatet vil være konkret, betydelig og varig.

Vi tar sikte på å bemyndige enkeltpersoner til å bli gode fagfolk og fremragende bedriftsledere som tenker med klarhet og handle med selvtillit og overbevisning. Vår styrke ligger i vår tilnærming. Vi gjør det mulig for folk å forstå seg selv og deres ansvar samtidig som de blander praksis og teorier om vellykket virksomhet.

Henley Alumni-nettverket er et dynamisk og engasjerende fellesskap på mer enn 70 000 mennesker i over 170 land.

Henley Business School er anerkjent for

Å være en virkelig internasjonal forretningsskole Excellence av vår læringserfaring Verdensklasse forskning og tenkning Vår følelse av samfunn og ansvar Styrken på våre nettverk Bredden og dybden av våre forhold til industrien

Som en del av University of Reading driver Henley seg innenfor en akademisk institusjon som ligger innenfor topp 1% av alle globale universiteter.

I Finland har Henley Business School gitt MBA-programmer siden 1986. I dag omfatter vår portefølje Henley Executive MBA, samt tilpassede og åpne Executive Education-programmer.

Financial Times og Economist rangeringer

Kvaliteten på fakultet, nettverksmuligheter, personlig utvikling og potensial for å øke lønnen din er avgjørende for å velge MBA, Executive MBA eller Executive Education. Bare få grunnskoler og MBA-programmer i verden er rangert høyt på regelmessig basis.

I Norden er det ingen annen skole enn Henley Business School å bryte seg inn på høydepunkter i global rangering med så mange ledelsesopplæringsprogrammer.

I 2016 steg Henley Business School igjen i Financial Times rangeringer av de beste Executive MBA-programmene og opprettholdt sin posisjon som en av verdens 50 beste og Europas topp 20 handelshøyskoler. Også for Executive Education-programmer plasserer Financial Times-resultatene Henley Business School 20. i verden og 12. i Europa.

The Economist plasserer Henley Business School nummer 36 i verden og topp 10 i Europa i sine 2015 rangeringer for Executive MBA programmer.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

The Henley Flexible Executive MBA

Henley Business School Finland MBA Alumni – Jirimiko Oranen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Vesa Erolainen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Mikko Jääskeläinen