Les den offisielle beskrivelsen

JSBE er det første universitetet i hele Skandinavia som tilbyr et komplett master- og doktorgradsprogram i Corporate Environmental Management siden 1995.

School of Business and Economics

Den dynamiske og internasjonalt orientert Jyväskylä University School of Business and Economics (JSBE) er en av de syv fakultetene ved Universitetet i Jyväskylä. JSBE har tilbudt studieprogrammene innen økonomi og virksomhet siden 1967.

Som en del av et internasjonalt anerkjent forskningsuniversitet, JSBE arbeider for fremragende forskning og utdanning i de sentrale områder av virksomheten og økonomi. Rundt 120 lærere og ansatte, inkludert 23 professorer, arbeid i JSBE. Vi serverer 1100 grads studenter, 170 doktorgradsstudenter og 200 MBA-studenter.

Full-service Business School

Vi er et fullservice handelshøyskole med bachelor-, master- og doktorgradsutdanningen og MBA Executive Education. Rundt 150 Master og 15 Doktorgraden tildeles hvert år på JSBE. Våre viktigste områdene utdanning omfatter regnskap, økonomi, entreprenørskap, styring og ledelse og markedsføring. Utdanning tilbys på JSBE er basert på up-to-date forskning utført av fakultetet.

Kvaliteten på utdanningen ved JSBE er internasjonalt anerkjent: Association of MBAs (AMBA) har tildelt Avance MBA program med en fem-års akkreditering, som plasserer programmet blant topp executive programmer globalt. JSBE er også medlem av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Kvalitetssystemet ved Universitetet i Jyväskylä har fått kvalitetsmerket FINHEEC fra den finske Higher Education Evaluering Council (FINHEEC).

JSBE tilbyr flere programmer undervises på engelsk. Våre to internasjonale masterprogrammene tilbys innen Corporate Environmental Management (CEM) og International Business og entreprenørskap (IBE), og våre doktorgradsprogrammer blir undervist utelukkende på engelsk. Utvekslingsstudenter kan ta kurs fra vår non-graders kursprogram i engelsk, som også er åpen for finske og internasjonale gradsstudenter.

JSBE har spesialisert kompetanse innen miljø- og samfunnsmessige problemstillinger knyttet til virksomheten. Vi var de første handelshøyskolen i Skandinavia til å tilby en full master- og doktorgradsprogram i Corporate Environmental Management (siden 1995). JSBE har gjentatte ganger blitt anerkjent for vår fremragende lederskap i trening fremtidige virksomhet beslutningstakere i miljøledelse ferdigheter i den globale Beyond Grey pinstripes undersøkelsen. Miljømessige og sosiale forhold er en integrert del også i de strategiske satsingsområdene JSBE.

innovativ forskning

Forskning ved JSBE fokuserer på atferden til enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner for å forstå deres funksjoner som en del av samfunnet. I alle våre fagområder, er det lagt vekt spesielt på empirisk forskning på ledelses-relevante spørsmål og politikkrelevante spørsmål.

Vår forskning er organisert gjennom fag- og forskningsmiljøer. De JSBE forskningsmiljøer lapper faggrenser. Nylig, forskningsgrupper med fokus på romlig arbeidsmarked analyse og ansvarlig lederskap har vært særlig markert og anerkjent.

JSBE Forskningsgrupper

Regnskap i organisasjons og sosial kontekst Konsern Miljøledelse Entreprenørskap og International Business Tverrfaglig forskning på lederutdanning Marketing Research Group Research Group on International Makro og Finans Spatial Labour Market Analysis Strategisk og teknologiledelse Bærekraftig ledelse en globalisert verden

aktivt samarbeid

JSBE deltar aktivt i nasjonale og internasjonale samarbeidsnettverk på områdene utdanning og forskning. Vi opprettholder sterke bånd til det omkringliggende samfunn ved å fremme våre nyeste forskningsresultater og ved å utdanne akademiske eksperter, ledere og gründere til å tjene samfunnet.

JSBE har partnerinstitusjoner over hele verden, og deltar i flere studentutveksling, som FØRST, ISEP, Erasmus og Norek nettverk. I tillegg er mobilitet av lærere og andre ansatte aktivt fremmet. JSBE også jevnlig mottar internasjonale gjesteforelesere for å undervise på alle utdanningsnivåer.

JSBE Misjon og verdier

Aktivering fortreffelighet for fremtiden i ansvarlig selskap og policy-relevant økonomi

Verdier

JSBE som en del av Universitetet i Jyväskylä er forpliktet kjerneverdiene universitetet: fortreffelighet, opplysning og engasjement. Universitetet følger og pleier etiske verdier og fremmer bærekraft med hensyn til økonomisk, sosial og miljømessig utvikling. Drifts kultur ved Universitetet bygger på åpenhet, likeverd og tillit.

Mission

Aktivering fortreffelighet for fremtiden i ansvarlig selskap og policy-relevant økonomi Jyväskylä University School of Business and Economics (JSBE) arbeider for å aktivere dyktighet i ansvarlig selskap og policy-relevant økonomi. Vi er en viktig del av et internasjonalt anerkjent forskningsuniversitet bemerket gjennom sin historie for utvikling av finsk høy kvalitet og innovativ utdanning med innflytelse. JSBE er forpliktet til kontinuerlig forbedring av kvalitet i forskning og utdanning i Business (regnskap, Corporate Environmental Management, styring og ledelse, markedsføring og strategi og entreprenørskap) og økonomi.

Vi effektivt kombinere teori og praksis for å fremme ansvarlig forretnings og policy-relevant økonomi. Ny forskningsbasert økonomisk kunnskap skapes i samarbeid med våre samarbeidspartnere i næringslivet, offentlige organisasjoner og forskningsinstitusjoner regionalt, nasjonalt så vel som internasjonalt.

Vi serverer samfunnet ved å utdanne eksperter, ledere og gründere på alle nivåer i akademisk virksomhet utdanning: Bachelor, Master, Doctoral og Executive MBA. Vi er også en betydelig leverandør av utdanning i økonomi og ledelse til studenter i andre fakulteter ved Universitetet i Jyväskylä.

Programmer gitt i:
Engelsk
Finnish

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Jyväskylä University School of Business and Economics

Programmet er et generalistisk program med et omfattende perspektiv. IBE gir studentene kompetanse som er gjeldende i ulike sektorer av økonomien, ulike typer jobber og u ... [+]

Studiemål

Etter å ha fullført JSBE Masterstudiet i Internasjonal Business og Entrepreneurship, vil kandidater være klare til å jobbe i krevende lederstillinger i internasjonale selskaper, som ledelseskonsulenter, eller som gründere i sine egne virksomheter. Uansett hvilken vei det er planlagt, vil programmet forberede kandidater slik at de har et entreprenørskap og strategisk tenkemåte, med solide analytiske ferdigheter. Programmet er et generalistisk program med et omfattende perspektiv. IBE gir studentene kompetanse som er gjeldende i ulike sektorer av økonomien, ulike typer jobber og ulike miljøer.

Studieinnhold

En dyp forståelse av verdensøkonomien er en viktig del av IBE. Det fremtidsrettede programmet kombinerer det viktige innholdet i internasjonal virksomhet, entreprenørskap og strategi. Disse tre elementene står i hjertet av moderne virksomhet, hvor vekten er fleksibilitet, mangfold og innovasjon... [-]

Finland Jyväskylä
September 2020
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Jyväskylä University School of Business and Economics

Den BIF Programmet gir en tverrfaglig grad og en sterk kvantitativt orientert bakgrunn for studentene til å fungere som fagpersoner, spesielt i finansmarkedene, bank og a ... [+]

formål med studien

BIF-programmet gir en tverrfaglig grad og en sterk kvantitativt orientert bakgrunn for at studentene skal fungere som fagfolk, spesielt i finansmarkeder, bank og andre oppgaver innen økonomi og finans som krever høy analytisk ytelse.

Studieinnhold

Læreplanen av programmet inneholder kurs i sentrale temaene økonomi, finans og økonomisk regnskap. Oppbygging av programmet og emnebeskrivelser er tilgjengelig her.

Skolepenger

Skolepenger vil bli innført kun for ikke-EU / EØS-studenter i Finland fra august 2017 og utover. Gebyrene vil gjelde ikke-EU / EØS-grads studenter som starter sine studier i engelskspråklige masterprogrammer i august 2017 eller etter at ved Universitetet i Jyväskylä. Gebyrene vil ikke angår de ikke-EU / EØS-studenter som... [-]

Finland Jyväskylä
August 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Jyväskylä University School of Business and Economics

CEM Masterprogram er en bærekraftig utvikling med miljøfokus. Det tilbyr sine kandidater en integrert og tverrfaglig tilnærming til miljøspørsmål forbereder kandidatene t ... [+]

formål med studien

Ønsker du å bidra med å gjøre virksomheten mer bærekraftig? Er du interessert i å finne bærekraftige løsninger for bedrifter og organisasjoner? Ønsker du å være en del av klimatiltak? The Corporate Environmental Management Master Programme (CEM) forbedrer forståelse og gir kompetanse på disse spørsmålene og mer.

CEM-masterprogrammet er et bærekraftig program med miljøfokus. Det tilbyr sine kandidater en integrert og tverrfaglig tilnærming til miljøspørsmål forbereder kandidatene til å takle disse komplekse problemstillinger i arbeidslivet. Den internasjonale læringsmiljø gir ferdigheter for å identifisere og håndtere miljøvirkninger; fremme miljømessig bærekraft i virksomheten; og nyskapende nye forretningsløsninger og bærekraftige forretningsmodeller. Jyväskylä ble det første universitetet i i Norden til å tilby en komplett master- og doktorgradsprogram i Corporate Environmental Management. Opplæring i CEM ble lansert i 1995, og programmet har vært en internasjonal mastergrad program siden 2003. Jyväskylä University School of Business and Economics har vært proaktive i å integrere bedriftens miljøledelse i sin læreplan, forskning og andre aktiviteter. Vår utdanning har derfor blitt internasjonalt anerkjent av World Resource Institute i 2001 og Aspen Institute i 2005-2011.... [-]

Finland Jyväskylä
August 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Jyväskylä University School of Business and Economics

Den Masterprogram i Digital Marketing og Corporate kommunikasjon ved universitetet i Jyväskylä School of Business and Economics (JSBE) utdanner fagfolk i digital markedsf ... [+]

formål med studien

Hver markedsføring og kommunikasjon ekspert i dag trenger kunnskap om det digitale miljøet og kanalene som virkelig gjør en innvirkning på de valgte målgruppene. Hvis du er interessert i å utvikle dine kunnskaper og ferdigheter litt lenger, er dette programmet for deg. Den unike kombinasjonen av markedsføring og bedriftens kommunikasjon gjør dette programmet forløper i utdanningslandskapet.

Masterprogrammet i digital markedsføring og bedriftskommunikasjon ved Handelshøyskolen i Jyväskylä (JSBE) utdanner fagfolk innen digital markedsføring og bedriftskommunikasjon for behovene til både ideelle organisasjoner og privat sektor. Vi kombinerer de mest relevante aspekter av digital business, markedsføring, og corporate kommunikasjon med den nyeste akademisk forskning på feltet. Graduation fra programmet gir inngående kunnskap og ferdigheter til å planlegge og gjennomføre strategiske og taktiske aktiviteter i ledende og ekspert posisjoner knyttet til markedsføring, salg, og corporate kommunikasjon i dagens digitaliserte samfunn.... [-]

Finland Jyväskylä
August 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
Mattilanniemi 2, Building Agora

Ylistö
Ohjelmakaari 10

Jyväskylä, FI
Social Media