Lappeenranta University of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Gå med vitenskap

Vi er et universitet hvor nysgjerrighet møter mot. Vi er en verden hvor de inspirerte inspirerer hverandre. Vi er et ambisiøst og oppmuntrende samfunn som skaper en bedre morgen på vår grønne campus . Vær en av oss.

7000 studenter, lærere og forskere utgjør universitetets internasjonale vitenskapelige samfunn. Krevende nåværende problemer som for eksempel klimaforandringer, tilgjengeligheten av rent vann og den kontinuerlige tilgjengeligheten av energi er målene med teknologi og forretningsløsninger som LUT produserer. Verdens velvære beveger oss.

I forretningsdistriktets fagområder konsentrerer LUT om bærekraftig verdiskaping gjennom å fremme innovasjoner og kontinuerlig fornyelse - konkurranseevne.

På Lappeenranta University of Technology LUT kan du velge mellom 17 teknologier eller business masterprogrammer undervist på engelsk.

Vi er forpliktet til fornybare energiløsninger, en avfallsfri verden, rent vann for alle, bærekraftige og smarte forretningsmoduler, og fremme av ny grønt-entreprenørskap for å øke veksten. Vi kjemper for en bedre verden - for alt som er bra.

På LUT , kan du få graden av enten i Master of Science i teknologi, M. Sc. (Tech.), Eller Master of Science i økonomi og bedriftsøkonomi, M. Sc. (Econ.

Rolling opptak for masterstudier

Gjelde mellom 1. november 2017 - 31. mai 2018

I tillegg til den LUT for LUT masterprogrammene på engelsk, tilbyr vi deg også mulighet til å søke via Rolling Admission.

Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du blir tatt inn via Rolling Entremission og aksepterer studieplassen din innen 2 uker fra vedtaket som påkrevd, er det ikke noe poeng å søke i løpet av en gangs søknadsperiode, selv om du er innrømmet, ville du ikke være Kunne endre din beslutning for det godkjente studiestedet på grunn av regelverket for ett studiested per semesterbestemmelse .

Alle kvalifiserte søkere som oppfyller kravene til rullende opptak, vil bli tatt opp for studier som starter neste høst.

Søknadsperiode

  • 1. november 2017 - 31. mai 2018

Studier starter

  • Høst 2018

Kvalifikasjonskrav

Det er spesielle krav til kvalifikasjon ved søknad om masterprogrammer via rullende opptak. Vennligst finn disse spesielle kvalifikasjonskravene som er oppført på Rolling Entremission for masterstudier - Kvalitetsbehov .

Semesteravgift

Borgere av EU / EØS og Sveits

Det er ingen studieavgift som skal betales for nasjonaliteter i EU, Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) eller Sveits.

Innbyggere utenfor EU / EØS og Sveits

Det er en studieavgift som skal betales for innbyggerne i et land utenfor EU / EØS og Sveits. LUT studieavgift for alle masterprogrammene er 10 000 EUR per studieår.

stipend

For første studieår er det ikke stipend tilgjengelig når det søkes via rullende opptak.

For annet studieår, dersom du må betale studieavgift, er du også berettiget til å søke og få 100% studieavgiftstildeling for andre studieår, når du har fullført minimum 60 studiepoeng studier * i løpet av det andre studieåret Det første akademiske året med minimum GPA på 4,25 på skalaen 1,0-5,0.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master's Programme in Software Engineering and Digital Transformation

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

The programme addresses the application of engineering principles of software and systems development, including design methodologies, business process and service modelling and re-engineering, operation principles, and maintenance and quality assurance approaches. [+]

Software development and digitalisation are an integral part of the modern society, shaping virtually everything from the objects around us to the ways in which we communicate.

The Master's Programme in Software Engineering and Digital Transformation focuses on developing advanced knowledge and expertise for the design and development of software and digital services and the digital transformation of business processes. The programme addresses the application of engineering principles of software and systems development, including design methodologies, business process and service modelling and re-engineering, operation principles, and maintenance and quality assurance approaches.

... [-]

Master's Programme in Strategic Finance and Business Analytics, MSF

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

[+]

Du vil være forberedt på karriere i økonomi- og bedriftsstrategistyring, enten som analytikere i banker eller konsulentfirmaer eller som ledere i industri- eller tjenesteselskaper.

[-]

Master's Programme in Supply Management, MSM

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

[+]

Avhandlingen er en avansert forskningsprosjekt, som krever omtrent seks måneder med heltidsarbeid. Den er ferdig i løpet av fjerde semester av studiet.

Dobbel grad studier for LUT gradsstudenter

MSM Programmet tilbyr også studentene en mulighet for dobbel grad studier.

Studenter tatt opp til dobbelt grad programmet får en grad sertifikat fra to universiteter etter at de har oppfylt graden kravene til både universiteter.

Dobbel grad studier for studenter fra partneruniversiteter

Studenter fra partneruniversitet er i stand til å studere som en dobbel grad student ved LUT.

Universitetet i Twente, Nederland Høyere School of Economics, Russland [-]

Master's Programme in Sustainability Science and Solutions

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

[+]

Studiene vil være fokusert på industrielle og bedriftsprosesser og praksis, slik at du vil skaffe kunnskap og ferdighetssett for å skape bærekraftløsninger til bedrifter og statlige sektorer.

[-]

Mastergrad I Beregningsingeniør Og Teknisk Fysikk

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år August 2018 Finland Lappeenranta + 1 fler

Beregning og fysikk er en integrert del av moderne samfunn og vitenskap. I dette masterprogrammet vil du tilegne deg omfattende kunnskap enten i teknisk fysikk, matematikk eller databehandling og deres anvendelse på de raskt forandrede problemene i industriell og økonomisk liv. [+]

Beregning og fysikk er en integrert del av moderne samfunn og vitenskap.

Man kan ikke overvurdere betydningen av vitenskapelig kunnskap og beregningsingeniør i det globale informasjonssamfunnet og industriell økonomi, særlig ettersom systemene vi bruker blir mer og mer komplekse.

Effektive beregningsmetoder gir kortere design syklus ganger, bedre produktkvalitet og forbedret funksjonalitet. Kunnskaper i fysikk hjelper oss setter pris på, forstå og samhandle bedre med miljøet.

I dette masterprogrammet vil du tilegne deg omfattende kunnskap enten i teknisk fysikk, matematikk eller databehandling og deres anvendelse på de raskt forandrede problemene i industriell og økonomisk liv.... [-]


Mastergradsprogram I Energisystemer

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

I masterstudiet Energy Systems vil du lære hvordan å produsere energi trygt, økonomisk og bruker lav-utslippsteknologi, samt utnytte fornybare energikilder. Dette programmet er for deg, som er klar til å ta imot de utfordringene energi og lære å lage en innvirkning på hvordan energi produseres og distribueres. [+]

Utfordringene med klimaendringer og energisikkerhet er nå unektelig.

Menneskeheten bruker energi ved å øke satsene. Befolkningsvekst og høyere levestandard i utviklingsland gir en rask vekst i den globale energibehovet.

Fremtiden energiutfordringen krever nye forsyninger av rimelig bærekraftig energi. Å gjøre større utnyttelse av det tilgjengelige spekteret av varierende fornybare energisystemer er en måte å møte utfordringen på klimaendringen, samtidig som det bidrar til å sikre tilgjengeligheten av energiforsyninger til oss alle.

Ønsker du å utvikle og anvende rene og effektive energiteknologier som vil forandre verden? I masterprogrammet i Energy Systems lærer du hvordan du produserer energi trygt, økonomisk og ved hjelp av lavemisjonsteknologi, samt ved bruk av fornybare energikilder.... [-]


Masterprogram I Global Ledelse Av Innovasjon Og Teknologi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

Innovasjoner og teknologi er til stede i alle aspekter av moderne samfunn. Dine studier vil bli fokusert på ulike aspekter av teknologiske og innovative bedrifter, alt fra start-ups til store multinasjonale selskaper. Du vil bli utsatt for begreper som trengs for å bli effektive ledere i en rekke roller i selskapet alt fra markedsføring til produktutvikling, prosjektledelse eller menneskelige ressurser. [+]

Dagens globale næringslivet er på jakt etter dyktige kandidater med et internasjonalt tankesett og forståelse av forvaltningen av innovasjoner og ny teknologi. Multinasjonale bedrifter og nye innovative selskaper rundt om i verden ser for unge eksperter som kan håndtere virksomheter i en global setting. Innovasjoner og teknologi er til stede i alle aspekter av moderne samfunn. Dine studier vil bli fokusert på ulike aspekter av teknologiske og innovative bedrifter, alt fra start-ups til store multinasjonale selskaper. Du vil bli utsatt for begreper som trengs for å bli effektive ledere i en rekke roller i selskapet alt fra markedsføring til produktutvikling, prosjektledelse eller menneskelige ressurser. Under studiene vil du få kritisk og innovativ tenkning, en global business perspektiv, forbedrede kommunikasjonsferdigheter, samt de tekniske verktøyene som er nødvendige for business beslutningsprosessen. Tett samarbeid med industrien sikrer praktisk anvendelse av ny kunnskap og teorier i den virkelige verden. Allerede i løpet av dine studier vil du være aktivt samarbeide med finske selskaper, som er spesialisert spesielt i høyteknologiske industrielle felt. Nære kontakter til selskaper i løpet skriver masteroppgave vil gi deg uvurderlige fordeler for din fremtidige karriere.... [-]


Masterprogram I Kjemisk Prosjektering Og Vannbehandling

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

I dette masterstudiet vil du lære hvordan vannet blir renset ikke bare effektivt, men også på en bærekraftig og økonomisk måte. Du vil få kunnskap og ferdigheter som kan brukes til å løse vannrelaterte utfordringer i fremtiden. Du vil få kompetanse til å opptre som profesjonell i rask utvikling, tverrfaglig område av vann og miljø, eller å fortsette studiene i doktorgradsprogrammer. [+]

Programmene Kjemisk Ingeniørfag for Vannbehandling og Vannbehandlingsteknologi er blitt kombinert i ett program: Mastergradsprogrammet for kjemisk prosjektering og vannbehandling, der du kan velge å spesialisere seg enten i Kjemisk og Prosess Engineering eller i Vannbehandling.

Kjemisk ingeniørfag er et høyt tverrfaglig felt som omhandler ulike materialer og prosesser. Den dekker mange vitenskapelige og teknologiske områder som er avgjørende for menneskers velvære, et rent miljø og bærekraftig bruk av naturressurser.

I dagens samfunn blir ressursene knappe og miljøpåvirkningen av produksjonsprosesser er et spørsmål om økende bekymring. Det er viktig å utvikle teknologi som ikke er skadelig for miljøet, å bruke naturressurser rasjonelt og for å minimere prosessavfall.... [-]


Masterprogrammet I Bærekraftig Produksjon I Maskinteknikk

Nettstudie Campus Heltidsstudier August 2018 Finland Lappeenranta + 1 fler

[+]

[-]

Masterstudiet I Elektroteknikk

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

Studier i masterprogrammet i elektroteknikk er omfattende og relevante for næringen. Du vil lære om konvertering, bruk og overføring av elektrisk energi, kontroll av elektriske systemer og det elektriske markedet. [+]

Tilgang og sikkerhet for strømforsyningen er globale bekymringer i den fortsatte økningen av energiproduksjon og forbruk.

Elektrisk energi er nå mer enn noensinne svaret på verdens presserende energiutfordringer. Elektrisk energi er den avgjørende drivkraft for effektivitet og suksess i energitransitten mot en bærekraftig, virkelig industriell og forbrukerorientert økonomi.

Elektroteknikk er det største og mest varierte teknologiske feltet i verden. Studier i masterprogrammet i elektroteknikk er omfattende og relevante for næringen. Du vil lære om konvertering, bruk og overføring av elektrisk energi, kontroll av elektriske systemer og det elektriske markedet.

Du vil få omfattende kunnskap om hvordan bransjen fungerer, og ingeniørfag og teknologisk kunnskap som trengs for å designe, vurdere og forbedre elektriske og elektroniske systemer. Du vil også utvikle kunnskap, ferdigheter og evner som vil lette intellektuell, kreativ, responsiv og profesjonell vekst og livslang læring for kontinuerlig forbedring.... [-]


Masterstudiet I Mekatroniske System Design

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

I dette programmet vil du få omfattende kunnskap innen design, hydraulikk, kontroll, dynamikk og simulering av maskiner. Du vil også bli kjent med programmering og bruk av numeriske metoder, både som kreves i ulike felt av mekanisk engineering. [+]

Intens konkurranse legger press på maskinbyggere å levere maskiner med høyere produksjon, reduserte driftskostnader og økt sikkerhet.

Økende krav til produktivitet av komplekse systemer, som for eksempel produksjon av maskiner, krever bruk av nye metoder i produktutviklingsprosessen. Mekatroniske system design blir stadig mer populært i maskinen designprosessen, og det er en viktig tilnærming i produkt ferd med produktive livsløps effektive maskiner.

på Masterstudiet Mekatronisk System Design du vil bli kjent med design og simulering av moderne mekatroniske maskiner, som består av mekanisk system, sendeeffekt (hydrauliske, elektriske, pneumatiske eller hybrid) og digital kontroll system. Du vil lære om miljøbevisst design og utvikling av ny teknologi for å løse nåværende og fremtidige globale problemer. Studien pensum vil også omfatte funksjonelle prinsipper for bærekraftig maskiner som elektriske stasjoner, og du vil lære å designe dem.... [-]


Masterstudiet I Strategi, Innovasjon Og Bærekraft, MSIS

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

I dette programmet vil du utvikle avanserte kompetanse i skjæringspunktet mellom strategisk ledelse og innovasjon. Du vil også lære å utvikle forståelsen av det moderne bedriftsmiljø hvor økonomisk verdi må lages på en måte som samtidig skaper verdier for hele samfunnet på en ansvarlig måte. [+]

Bærekraft er en av de viktigste driverne for selskapers strategiske innovasjoner.

Å gjøre forretninger på en mer bærekraftig måte blir stadig mer relevant i dagens samfunn.

I dette programmet vil du utvikle avanserte kompetanse i skjæringspunktet mellom strategisk ledelse og innovasjon.

Du vil også utvikle en forståelse av det moderne forretningsmiljø der økonomisk verdi må opprettes på en måte som samtidig skaper verdi for hele samfunnet på en ansvarlig måte.

I løpet av studiene lærer du hva som knytter bærekraft og innovasjon. Programmets fokus er på nært samarbeid mellom forretningsutdanning og næringsliv, integrering av kunnskap og beste praksis.... [-]


Masterstudiet I Sveisede Metallkonstruksjoner

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

I dette masterstudiet vil du få de nyeste og målrettet kunnskap og ekspertise for design og produksjon av innovative, bærekraftige, konkurransedyktige og trygge sveiste stålkonstruksjoner for krevende applikasjoner, spesielt for dynamisk belastning eller arktiske forhold. [+]

Maskiner har aktivert mange tilsynelatende urealistiske ideer og har tilrettelagt en rekke utfordrende funksjoner. Machine vitenskap er en av de eldste og mest tradisjonsrike av de tekniske fag preget av et sterkt ønske om å tenke annerledes og effekt forandring i verden.

Det høye nivået sivilisasjon i verden er sterkt basert på sveisede stålkonstruksjoner, som holder konstruksjonene i form og maskiner som kjører. Design og produksjon av disse er en av de mest fascinerende ingeniøroppgaver.

I dette masterstudiet vil du få de nyeste og målrettet kunnskap og ekspertise for design og produksjon av innovative, bærekraftige, konkurransedyktige og trygge sveiste stålkonstruksjoner for krevende applikasjoner, spesielt for dynamisk belastning eller arktiske forhold.... [-]


Master

Master's Programme in Biorefineries

Nettstudie Deltid 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

The Master's Programme in Biorefineries is delivered as flexible distance learning independent of place or time. It is well suited for people already in the working world in Finland or abroad, aiming for professional development and the upgrading of qualifications. This programme is a practical solution to practical lifelong learning. [+]

The sustainable production of energy, food, chemicals and materials is a major challenge today and for the future generations.

The production has until now been based on fossil raw materials but this has, in turn, caused very serious environmental challenges.

The use of renewable raw materials where it is technically possible and economically feasible is one of the corner technologies for mitigating climate change and saving scarce natural resources.

Biorefineries cover a wide range of technologies and materials, and this programme examines these issues with an open mind and with a wide scope on not only technologies but also on the opportunities they offer in terms of new competencies, solutions and critical assessments. In this Master's programme, you will specialise in biorefining and related industries or e.g. in the circular economy.... [-]


Master's Programme in Circular Economy

Campus Heltidsstudier August 2018 Finland Lappeenranta

In this Master's programme, you will learn how to replace goods with services if it is more efficient and better for the environment. For example, information technology can offer us access to products and assets which can be utilised to create these solutions. [+]

The Master's programme in Circular Economy is offered by Lappeenranta University of Technology (LUT) on the Lahti Campus.

The existing economic system is based on the take-make-and-dispose approach powered mostly by fossil fuels. The assumption is that increasing economic growth produces so much surplus that arising adverse environmental impacts could be dealt with.

However, the system keeps growing only if there are enough resources for transformation, sinks for waste, credit for investments and economic growth.

The circular economy offers an alternative. It aims to keep products, components and materials at their highest utility and value. It aims to decouple economic growth from the consumption of finite resources by closing the loop of product life cycles. The system in which materials are transformed into useful goods and services endlessly is powered by renewable energy systems.... [-]


Masterprogram I Internasjonal Markedsføringsledelse, Mimm

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

I dette masterstudiet vil du studere kurs om forbrukernes holdninger til produkter og bedrifter og forbrukeratferd i en raskt skiftende verden. Gjennom disse kursene vil du utvikle en mer kreativ, fleksibel og kundefokusert tilnærming. Dine studier vil være konsentrert om strategisk markedsføring, internasjonal business og teknologiledelse, som bærer sterk karriere byggende potensial. [+]

Selskaper i dag kan ikke bare konsentrere seg om innenlandske markeder hvis de ønsker å forbli konkurransedyktige. Internasjonal markedsføring gir markedssjefer for å lete etter voksende markeder og produktmuligheter utenlands.

I dag har markedet utvidet i en global karakter. For bedrifter å fortsette å vokse med hell, markedssjefer må hele tiden lete etter utenlandske muligheter til å øke sin markedsandel.

I dette masterstudiet vil du studere kurs om forbrukernes holdninger til produkter og bedrifter og forbrukeratferd i en raskt skiftende verden. Gjennom disse kursene vil du utvikle en mer kreativ, fleksibel og kundefokusert tilnærming. Dine studier vil være konsentrert om strategisk markedsføring, internasjonal business og teknologiledelse, som bærer sterk karriere byggende potensial.... [-]


Masterstudiet I Business Analytics

Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Finland Lappeenranta

Mastergradsprogrammet i Business Analytics er et moderne multidisiplinert ingeniørprogram som er designet for å gi kandidater med et bredt spekter av praktiske forretningsanalysevner som er svært etterspurte i bransjen i dag. [+]

Mastergradsprogrammet i Business Analytics er et moderne multidisiplinert ingeniørprogram som er designet for å gi kandidater med et bredt spekter av praktiske forretningsanalysevner som er svært etterspurte i bransjen i dag.

Studenter behandling programmet lykkes vil være i høy etterspørsel og har tilgang til interessante stillinger i næringslivet.

Programmet fokuserer på å overføre både teoretisk kunnskap og tekniske ferdigheter i relevante forretningsanalysemetodene, inkludert dataanalyse, modellering, simulering, og flere-kriterier beslutningsmetoder, og praktisk kunnskap om bruk av metodene på virkelige data i en reell virksomhet eller industriell sammenheng. Programvaren og verktøy brukes under kurset er standard i bransjen.... [-]


Videoer

We are the curious people

Forests, Saunas and Shy People

Kontakt

Lappeenranta University of Technology

Adresse, linje 1 Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Finland
HJemmeside http://www.lut.fi/
Telefon +358 29 4462111