Les den offisielle beskrivelsen

Innføring av universitetet

LUT University er et banebrytende vitenskapsuniversitet i Finland, som samler fagområdene vitenskap og næringsliv siden 1969.

Vårt internasjonale samfunn består av ca 6.000 studenter og eksperter engasjert i vitenskapelig forskning og akademisk utdanning.

Problemløsere

Ren energi og vann, sirkulær økonomi og bærekraftig virksomhet er de viktigste spørsmålene til menneskeheten som LUT søker løsninger gjennom teknologi og næringsliv.

Vår kompetanse innen energi reflekteres i vår grønne campus, et unikt forsknings- og studiemiljø.

Bedriftssamarbeid

LUT har en tradisjon med sterke forbindelser med næringslivet. Den finske virksomheten journal "Talouselämä" har rangert LUT som det beste universitetet i næringslivssamfunnssamarbeid i Finland. Vi fremmer virksomhet generert av vitenskapelig forskning. Dette er demonstrert av universitetets eget investeringsselskap Green Campus Innovations, som støtter LUTs forskningsbaserte oppstartsselskaper.

Internasjonale saker

Vi tar sikte på å være en forløper i utdanning ved å sikre internasjonale kvalitetsetiketter for våre studieprogrammer som et tegn på fortreffelighet i undervisningen.

verdier

Vårt arbeid støtter våre verdier: modet til å lykkes, lidenskapen for innovasjon gjennom vitenskap og viljen til å bygge trivsel.


Vi er forpliktet til en alternativ vei

 • Til energiløsninger som favoriserer fornybar energi
 • Til en avfallsfri verden, hvor vi resirkulerer alt
 • Å rengjøre vann for alle
 • Til bærekraftige og smarte forretningsmodeller
 • Til fremme av ny gründer-entreprenørskap for å øke veksten i Europa

Vitenskapelige løsninger

Ren energi

 • Energimarkeder og solenergiøkonomi
 • Energikonvertering og lagringsteknologi
 • Bærekraftig vitenskap

Sirkulær økonomi

 • Vannrensing og gjenbruk
 • Behandling av sekundære og fornybare råvarer
 • Produkter og livssyklus vurdering

Bærekraftig virksomhet og entreprenørskap

 • Innovasjon og bærekraftig verdiskapning
 • Små og mellomstore bedrifter og internasjonalt entreprenørskap
 • Bedriftsanalyse og beslutningsprosesser
 • Digitalisering av virksomheter

Kryssende temaer

 • Digitalisering og datavitenskap
 • Fokusområdeforskning i russisk sammenheng og med de beste russiske partnerne


mål

Opplæringsrevolusjon

Vi trener den neste generasjonen av entreprenørproblemer som har en følelse av ansvarlig nysgjerrighet og som er villige og i stand til å omdanne utfordringer til muligheter, gripe og forme morgendagens forretningsmiljø. Vi bruker state-of-the-art undervisningsmetoder. Våre nyutdannede sysselsettingsfrekvens toppene som andre universiteter.

Forskning i høyt utstyr

Vi er forpliktet til fortreffelighet. Dette gjøres til forskning av høy kvalitet med betydelig innvirkning og synlighet og til vellykket konkurranse om finansiering. Vi jobber sammen med best mulig internasjonale partnere. Vi rekrutterer de beste kandidatene internasjonalt.

innvirkning

Vi bidrar til å gi svar på dagens viktige samfunnsmessige utfordringer. Vi er det første finske entreprenørhøyskolen som oppfyller OECD og EU-kommisjonens kriterier. Vi konsoliderer vår posisjon blant verdens beste universiteter.


verdier

 • Mot til å lykkes
 • Lidenskap for innovasjon gjennom vitenskap
 • Vil bygge velvære
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

LUT University

I dette masterprogrammet vil du tilegne deg omfattende kunnskap enten i teknisk fysikk, matematikk eller databehandling og deres anvendelse på de raskt forandrede problem ... [+]

Beregning og fysikk er en integrert del av moderne samfunn og vitenskap.

Man kan ikke overvurdere betydningen av vitenskapelig kunnskap og beregningsingeniør i det globale informasjonssamfunnet og industriell økonomi, særlig ettersom systemene vi bruker til å vokse mer og mer komplisert.

Effektive beregningsmetoder gir kortere design syklus ganger, bedre produktkvalitet og forbedret funksjonalitet. Kunnskap om fysikk hjelper oss å sette pris på, forstå og samhandle bedre med miljøet.

I dette masterprogrammet vil du tilegne deg omfattende kunnskap enten i teknisk fysikk, matematikk eller databehandling og deres anvendelse på de raskt forandrede problemene i industrielle og økonomiske liv.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

Innovasjoner og teknologi er til stede i alle aspekter av det moderne samfunn. Studiene vil fokusere på ulike aspekter av teknologiske og innovative bedrifter, alt fra op ... [+]

Dagens globale næringsliv ser etter talentfulle kandidater med en internasjonal tankesett og forståelse av ledelsen av innovasjoner og ny teknologi.

Multinasjonale bedrifter og nye, innovative bedrifter rundt om i verden ser etter unge eksperter som kan styre bedrifter i en global miljø.

Innovasjoner og teknologi er til stede i alle aspekter av det moderne samfunn. Studiene vil fokusere på ulike aspekter av teknologiske og innovative bedrifter, alt fra oppstart til store multinasjonale selskaper.

Du vil bli utsatt for konsepter som trengs for å være effektive ledere i et bredt spekter av roller i selskapet, alt fra markedsføring til produktutvikling, prosjektledelse eller menneskelige ressurser.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

I dette programmet lærer du hvordan du utvikler entreprenørkompetanse for å skape en ny bedrift og lede veksten til internasjonale markeder. Du lærer også hvordan du styr ... [+]

Virksomheten i dag blir stadig mer global, og gir gode vekstmuligheter for nye entreprenører og eksisterende bedrifter.

Du vil kanskje bli en vellykket gründer ved å skape din egen virksomhet eller å utvikle en vellykket karriere i ledelsen i eksisterende selskaper, men for å lykkes må du først utvikle riktig tankegang og ferdigheter.

I dette programmet lærer du hvordan du utvikler entreprenørkompetanse for å skape en ny bedrift og lede veksten til internasjonale markeder. Du lærer også hvordan du styrer den internasjonale veksten og strategien til et selskap, hvordan du styrer økonomi og ressurser i internasjonale markeder, og hvordan du leder mennesker i et multinasjonalt selskap. I tillegg vil du kunne konsultere selskaper på deres internasjonale strategier.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

I dette masterprogrammet vil du utvikle kompetanse innen strategisk global markedsføring, digital markedsføring, markedsanalyser, internasjonal virksomhet og verdiskapnin ... [+]

For å forbli konkurransedyktig må selskapene utmerke seg i global markedsføring.

Globale markeder er preget av høy usikkerhet. I tillegg utvikler trenden med digitalisering både utfordringer og muligheter for internasjonal styring av bedrifter. Dermed øker verdien av data i ledelsesbeslutninger. Databasert strategisk beslutningsprosess og markedsanalyser representerer de viktigste kompetansene til dagens markedsførere.

I dette masterprogrammet vil du utvikle kompetanse innen strategisk global markedsføring, digital markedsføring, markedsanalyser, internasjonal virksomhet og verdiskapning i en verden med rask forandring. Studieinnholdet i dette EPAS-akkrediterte programmet er nøye utformet for å ha sterk karriereoppbyggingspotensial.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

Dette feltet har et kontinuerlig behov for fagfolk til å kontrollere atomkraftverkreaktorer og generatorer, tatt i betraktning og iverksatt kjernefysisk sikkerhet i alle ... [+]

Behovet for arbeidskraft i kjernekraftindustrien øker på grunn av nye kraftverkprosjekter.

Dette feltet har et kontinuerlig behov for fagfolk til å kontrollere atomkraftverkreaktorer og generatorer, tatt i betraktning og iverksatt kjernefysisk sikkerhet i alle delsystemer i et atomkraftverk. I dette programmet lærer du om energiforbruk, miljøpåvirkning, besparelser og utslipp, kjernekraft og sikkerhet, samt utvikling av planteprosesser.

Studiene vil legge vekt på lette vannreaktorer, men du vil også lære de grunnleggende prinsippene for andre reaktortyper, inkludert hurtige reaktorer og tunge vann- og gasskjølte reaktorer.

Tiltatte læringsutbytte

Etter at du har fullført dette masterprogrammet, vil du:... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

Å gjøre større utnyttelse av de fornybare energisystemene som er tilgjengelige, er en måte å møte utfordringen på klimaendringen, samtidig som det bidrar til å sikre tilg ... [+]

Fremtidens energiutfordring krever nye forsyninger med rimelig, bærekraftig energi.

Å gjøre større utnyttelse av de fornybare energisystemene som er tilgjengelige, er en måte å møte utfordringen på klimaendringen, samtidig som det bidrar til å sikre tilgjengeligheten av energiforsyninger til oss alle. I dette programmet lærer du hvordan du produserer energi trygt, økonomisk, og bruker lavemisjonsteknologi og fornybare energikilder.

Etter oppgradering vil du forstå fordelene og ulempene ved ulike bioenergiproduksjonsteknologier, og du vil kunne utforme småskala bioenergisystemer.

Tiltatte læringsutbytte

Etter at du har fullført dette masterprogrammet, vil du kunne:... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

Mastergradsprogrammet i bioraffinaderier leveres som fleksibel fjernundervisning uavhengig av sted eller tid. Den passer godt til personer som allerede er i arbeidsverden ... [+]

Bærekraftig produksjon av energi, mat, kjemikalier og materialer er en stor utfordring i dag og for fremtidige generasjoner.

Produksjonen har til nå vært basert på fossile råmaterialer, men dette har i sin tur forårsaket svært alvorlige miljøutfordringer.

Bruk av fornybare råvarer der det er teknisk mulig og økonomisk mulig, er en av hjørneknologiene for å redusere klimaendringene og spare knappe naturressurser.

Biorefineries dekker et bredt spekter av teknologier og materialer, og dette programmet undersøker disse problemene med et åpent sinn og et bredt spekter av ikke bare teknologier, men også på mulighetene de tilbyr når det gjelder nye kompetanser, løsninger og kritiske vurderinger. I dette mastergradsprogrammet vil du spesialisere deg i biorefining og relaterte næringer eller for eksempel i sirkulær økonomi.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
LUT University

I programmet vil du utdype dine kunnskaper, ferdigheter og kompetanse innen energiteknologi, for eksempel energiøkonomi, miljøpåvirkning, besparelser og utslipp, fornybar ... [+]

Kunnskap om energiskonvertering er viktig for å designe energisystemer for en bærekraftig fremtid.

I programmet vil du utdype dine kunnskaper, ferdigheter og kompetanse innen energiteknologi, for eksempel energiøkonomi, miljøpåvirkning, besparelser og utslipp, fornybare energikilder og kraftverkprosesser.

Etter at du har oppgradert, vil du kunne analysere, designe og velge energikonverteringsprosesser for ulike applikasjoner, ta hensyn til teknologiske, økonomiske, miljømessige og samfunnsmessige aspekter.

Tiltatte læringsutbytte

Grønn energi og teknologi er kjernen i LUTs kompetanse.

Etter at du har fullført dette masterprogrammet, vil du kunne:

analysere, designe og velge energikonvertering prosesser for ulike applikasjoner, tar hensyn til teknologiske, økonomiske, miljømessige og samfunnsmessige aspektersøke og utvikle matematiske modeller for å løse energiteknologiske problemeradministrere og organisere både nasjonale og internasjonale prosjekterdesign energiteknologi relatert utstyr, planter, prosesser og systemerkommunisere og handle i akademiske og forskningsmiljøerjobber som spesialist innen energiteknologi.... [-]
Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

I dette masterprogrammet lærer du hvordan du erstatter varer med tjenester hvis det er mer effektivt og bedre for miljøet. Informasjonsteknologi kan for eksempel gi oss t ... [+]

Masterprogrammet i sirkulær økonomi tilbys av Lappeenranta University of Technology (LUT) på Lahtis Campus.

Det eksisterende økonomiske systemet er basert på take-make-and-disposition tilnærming drevet mest av fossile brensler. Forutsetningen er at økende økonomisk vekst gir så mye overskudd som det kan oppstå uønskede miljøpåvirkninger.

Systemet vokser imidlertid bare hvis det er nok ressurser til transformasjon, vasker for avfall, kreditt for investeringer og økonomisk vekst.

Den sirkulære økonomien tilbyr et alternativ. Det tar sikte på å holde produkter, komponenter og materialer på sitt høyeste verktøy og verdi. Det tar sikte på å avkoble økonomisk vekst fra forbruket av begrensede ressurser ved å avslutte produktlusens livssykluser. Systemet der materialer blir omgjort til nyttige varer og tjenester uendelig drives av fornybare energisystemer.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

I masterprogrammet, Mechatronic System Design, blir du kjent med design og simulering av moderne mekatroniske maskiner, som omfatter et mekanisk system, kraftoverføring ( ... [+]

Intenst konkurranse setter press på maskinbyggere til å levere maskiner med høyere produksjon, redusert driftskostnad og økt sikkerhet.

Økende krav til produktiviteten til komplekse systemer, for eksempel produksjonsmaskiner, krever anvendelse av nye metoder i produktutviklingsprosessen. Mekatronisk systemdesign blir stadig mer populær i maskinprosessprosessen, og det er en viktig tilnærming i produksjonsprosessen av produktive livscyklus effektive maskiner.

I masterprogrammet Mechatronic System Design vil du bli kjent med design og simulering av moderne mekatroniske maskiner, som omfatter et mekanisk system, kraftoverføring (hydraulisk, elektrisk, pneumatisk eller hybrid) og et digitalt styresystem.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

I dette programmet lærer du å identifisere utfordringene for bærekraft og se dem på en tverrfaglig måte, og produsere løsninger som dekker alle aspekter av bærekraft på e ... [+]

Vi ønsker alle å bygge et samfunn som vil muliggjøre fruktbart liv også for våre barn.

Ettersom kompleksiteten og haster med mange bærekraftproblemer øker, kan vi ikke lenger tenke på våre investeringsbehov bare som et spesifikt teknisk produkt som har en god ytelse.

I hver investeringsbeslutning må det tas hensyn til et voksende behov for å bidra mer effektivt til bærekraftutfordringer.

Klimaoppvarming, svekkelse av luftkvalitet, vannforurensning og avfallsmengder er eksempler på bærekraftutfordringer over hele verden i dag. Noen ganger tilbyr tradisjonelle teknologier de beste løsningene, men også integrering av nye løsninger på komplekse miljøproblemer er nødvendig.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

Etter at du har fullført studier i dette masterprogrammet, vil du få tilstrekkelig vitenskapelig og teknisk kunnskap for en karriere innen kjemisk og prosessteknikk på ul ... [+]

Kjemisk ingeniørfag er et høyt tverrfaglig felt som omhandler ulike materialer og prosesser.

Den dekker mange vitenskapelige og teknologiske områder som er avgjørende for menneskers velvære, et rent miljø og bærekraftig bruk av naturressurser.

I dagens samfunn blir ressursene knappe og miljøpåvirkningen av produksjonsprosesser er et spørsmål om økende bekymring. Det er viktig å utvikle teknologi som ikke er skadelig for miljøet, å bruke naturressurser rasjonelt og for å minimere prosessavfall.

Hver dag blir to millioner tonn avløpsvann og industri- og landbruksavløpsvann utledet i vannet. Spesielt vannbehandling er utilstrekkelig i mange deler av verden, og lovgivningen om avløpsvannet blir stadig strammet. Videre utfordrer bærekraft oss til å reflektere over vannbehandling på ulike måter.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

I dette masterprogrammet vil du skaffe deg den nyeste og mest målbevisste kunnskapen og kompetansen for design og produksjon av innovative, bærekraftige, konkurransedykti ... [+]

Maskiner har gjort det mulig for mange tilsynelatende urealistiske ideer og har gjort det mulig å utnytte en rekke utfordrende funksjoner.

Maskinvitenskap er en av de eldste og mest tradisjonelle innen ingeniørvitenskap, preget av et sterkt ønske om å tenke annerledes og påvirke forandringen i verden.

Høykvalitets sivilisasjonen i verden bygger sterkt på sveisede metallstrukturer, som holder konstruksjoner i form og maskiner som kjører. Deres design og produksjon er en av de mest fascinerende ingeniøroppgaver.

I dette masterprogrammet vil du skaffe deg den nyeste og mest målbevisste kunnskapen og kompetansen for design og produksjon av innovative, bærekraftige, konkurransedyktige og sikre sveisede metallstrukturer for krevende applikasjoner, spesielt for dynamiske belastninger eller arktiske forhold.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

Mastergradsprogrammet i Business Analytics er et moderne multidisiplinert ingeniørprogram som er designet for å gi kandidater med et bredt spekter av praktiske forretning ... [+]

Mastergradsprogrammet i Business Analytics er et moderne tverrfaglig program som er designet for å gi kandidater med et bredt spekter av hands-on business analytics ferdigheter som er ekstremt ettertraktet i bransjen i dag.

Studenter som fullfører programmet med suksess vil være i stor etterspørsel og ha tilgang til interessante stillinger i næringslivet.

Programmet fokuserer på å overføre både teoretisk kunnskap og tekniske ferdigheter i relevante forretningsanalysemetoder, inkludert dataanalyser, modellering, simulering og beslutningstaking med flere kriterier, og praktisk kunnskap om bruken av metodene på virkelige data i en virkelighetssammenheng eller industriell sammenheng. Programvaren og verktøyene som brukes i løpet av kurset er standard i bransjen.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

I løpet av studiene lærer du å se mulighetene og begrensningene for bærekraftig produksjon. Du vil utvikle ferdigheter, slik at du kan delta i krevende globale utviklings ... [+]

For å utvikle mer bærekraftige samfunn må vi forstå bedre hvordan man skal reagere på miljømessige, sosiale og økonomiske utfordringer og forandre industriell adferd.

Moderne ingeniørdesign kan implementeres av hundrevis av forskjellige produksjonsmetoder, som er de siste leddene i verdikjeden før produktet blir utgitt til kunden. Den optimale bestillingsleverandørkjeden og lønnsomme virksomheten kan garanteres ved å velge riktig produksjonsteknikk sammen med profesjonell bruk av dem.

Produksjonsindustrien står overfor nye utfordringer ettersom kundenes behov endres på grunn av økt bevissthet om bærekraftige produksjonsmetoder og utvikling av nye avanserte materialer. I dette programmet vil du skaffe deg kunnskaper og kunnskaper som kreves for å reformere produksjonsindustrien og øke konkurranseevnen gjennom bærekraftig produktdesign.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
LUT University

Studier i masterprogrammet i elektroteknikk er omfattende og relevante for næringen. Du vil lære om konvertering, bruk og overføring av elektrisk energi, kontroll av elek ... [+]

Tilgang og sikkerhet for strømforsyningen er globale bekymringer i den fortsatte økningen av energiproduksjon og forbruk.

Elektrisk energi er nå mer enn noensinne svaret på verdens presserende energiutfordringer. Elektrisk energi er den avgjørende drivkraft for effektivitet og suksess i energitransitten mot en bærekraftig, virkelig industriell og forbrukerorientert økonomi.

Elektroteknikk er det største og mest varierte teknologiske feltet i verden. Studier i masterprogrammet i elektroteknikk er omfattende og relevante for næringen. Du kan velge å spesialisere seg i konvertering, bruk og kontroll av elektriske systemer eller elektrisitetsmarkedet og solenergiøkonomien.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

Masterstudiet i industriell design er utformet for å gi studentene kunnskap om innovativ design, produksjonsmetoder, menneskelige faktorer, kreativ problemløsing, avanser ... [+]

Nye produkter blir introdusert til markedet daglig og i økende hastighet for å møte de økende kravene til kundene.

Som et resultat går konkurransen mellom produsentene også inn i en ny fase.

Masterstudiet i industriell design er utformet for å gi studentene kunnskap om innovativ design, produksjonsmetoder, menneskelige faktorer, kreativ problemløsing, avanserte materialer, industrielle og forretningsmessige utfordringer og miljøhensyn.

Slike ferdigheter er nødvendig på ulike stadier av produktutvikling for å møte industris behov, støtte produktbrukere og ta hensyn til miljøaspekter.

Siden produktutvikling nå anses som et tverrfaglig yrke, krever det avansert kunnskap innen produksjon og design, design og produksjonsverktøy, ergonomi, estetikk og bærekraft. Dette bidrar til å reagere raskt på markedets krav og produsere forsvarlige og brukbare produkter på et konkurransedyktig marked.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
LUT University

Programmet omhandler anvendelsen av ingeniørprinsipper for programvare og systemutvikling, inkludert designmetoder, forretningsprosess, servicemodellering og re-engineeri ... [+]

Programvareutvikling og digitalisering er en integrert del av det moderne samfunnet og danner nesten alt fra gjenstandene rundt oss til måtene vi kommuniserer på.

Masterprogrammet i programvare og digital transformasjon fokuserer på å utvikle avansert kunnskap og kompetanse for design og utvikling av programvare og digitale tjenester og digital transformasjon av forretningsprosesser.

Programmet omhandler anvendelsen av ingeniørprinsipper for programvare og systemutvikling, inkludert designmetoder, forretningsprosess, servicemodellering og re-engineering, driftsprinsipper og vedlikeholds- og kvalitetssikringsmetode.

Digital transformasjon i denne sammenheng refererer til forandringen knyttet til anvendelsen av programvare engineering kunnskap for transformasjon og modernisering av digitale eiendeler i næringslivet domener.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

I dette masterprogrammet vil du studere disiplene i strategisk økonomi og forretningsanalyse. Du vil skaffe interessante og relevante ferdigheter slik at du kan jobbe i e ... [+]

Moderne økonomistyring krever mer og mer kunnskap om verktøyene og teknikkene til forretningsanalyser.

En kombinasjon av strategisk økonomi og forretningsanalyse er nødvendig for å møte behovene til fremadrettede bedrifter som ønsker å ta faktabaserte beslutninger i et konkurransedyktig forretningslandskap.

I dette masterprogrammet vil du studere disiplene i strategisk økonomi og forretningsanalyse. Du vil skaffe interessante og relevante ferdigheter slik at du kan jobbe i et internasjonalt forretningsmiljø i ulike lederstillinger.

Innholdet i programmet er basert på teorier og begreper finansiell økonomi og bedriftsfinansiering. Du vil skaffe deg praktisk beslutningskompetanse og analytisk kunnskap som vil hjelpe deg med å bygge en lydbase for en karriere i økonomistyring.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUT University

Forsyningsstyring er et unikt masterprogram i Finland som gir ekspertise innen strategisk forsyning og leverandørstyring. Programmet er utformet for å korrespondere med d ... [+]

Globale forsyningsnett og forsyningskjeder rundt om i verden er en viktig del av dagens virksomhet.

Utvinning av konkurranseevne og økt bærekraft for et selskap fra sine forsyningsnett og -kjeder krever spesielle ferdigheter, kompetanser og verktøy for å utforske og administrere globale forsyningsnett.

Forsyningsstyring er et unikt masterprogram i Finland som gir ekspertise innen strategisk forsyning og leverandørstyring. Programmet er utformet for å korrespondere med de voksende behovene i dagens forretningsliv når det gjelder å utdanne åpenbare og innovative ledere innen forsyningsadministrasjon og innkjøp.

Forvaltning er en korsfunksjonell virksomhet av et firma som krever bred forståelse av internasjonal virksomhet. Studiene vil integrere disipliner for strategisk ledelse, internasjonal virksomhet og relasjonsledelse i forsyningsnettverk.... [-]

Finland Lappeenranta
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Lappeenranta University of Technology
Address
Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Finland
Nettsted
Telefon
+358 29 4462111