LUT University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

LUT University (Lappeenranta-Lahti teknologiske universitet LUT) er et banebrytende vitenskapsuniversitet i Finland som samler fagene vitenskap og næringsliv siden 1969.

På LUT University kan du velge mellom 23 teknologi- eller forretningsstudier og ett bachelorprogram på engelsk.

Campusene våre ligger i Lappeenranta og Lahti, Finland. De fleste av programmene våre arrangeres på Lappeenranta campus.

I LUT-masterprogrammene kan du oppnå graden enten i Master of Science in Technology, M.Sc. (Tech.), Eller Master of Science in Economics and Business Administration, M.Sc. (Econ.

Vårt internasjonale samfunn med over 80 forskjellige nasjonaliteter er sammensatt av omtrent 6000 studenter og eksperter som driver med vitenskapelig forskning og akademisk utdanning.

LUT har blitt rangert i internasjonale universitetsrangeringer blant de 3% av universitetene på verdensbasis (Times Higher Education, QS, ARWU rankings).

Problemløsere

Ren energi og vann, sirkulær økonomi og bærekraftig virksomhet er de viktigste spørsmålene til menneskeheten som LUT søker løsninger gjennom teknologi og næringsliv.

Bedriftssamarbeid

LUT har tradisjon for sterke bånd med næringslivet. Det finske næringslivstidsskriftet "Talouselämä" har rangert LUT som det beste universitetet i forretningsteknologisamarbeid i Finland. Vi promoterer virksomhet generert av vitenskapelig forskning. Dette demonstreres av universitetets eget investeringsselskap Green Campus Innovations , som støtter LUTs forskningsbaserte oppstartsbedrifter.

Internasjonale saker

Vi tar sikte på å være en forløper innen utdanning ved å sikre internasjonale kvalitetsmerker for våre studietilbud som et tegn på fortreffelighet i undervisningen.

verdier

Vårt arbeid støtter våre verdier: modet til å lykkes, lidenskapen for innovasjon gjennom vitenskap og viljen til å bygge trivsel.

Steder

Lappeenranta

LUT University, Lappeenranta campus

Address
Yliopistonkatu 34
53850 Lappeenranta, Finland

Lahti

LUT University, Lahti campus

Address
Mukkulankatu 19,
15210 Lahti, Finland

Programmer

Denne skolen tilbyr også: