Tampere University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Menneskelig potensial ubegrenset.

Tampere University er et av de mest tverrfaglige universitetene i Finland. Nesten alle internasjonalt anerkjente fagområder er representert ved vårt universitet.

Det nye grunnfondsbaserte Tampere University er en fusjon av det tidligere Tampere University . Universitetet i Tammerfors ble først etablert i 1925 og Tampere University for Teknologi i 1965. Dermed har Tampere University mange tiårs erfaring med utdanning av universitetsstuderende.

Over 30 Mastergradsprogrammer på engelsk

Tampere University tilbyr et bredt spekter av masterprogrammer utført helt på engelsk.

Vi utdanner fremtidens shapers - enkeltpersoner som forstår mennesker, identifiserer teknologiske muligheter og er vant til samarbeidskulturen allerede ved oppgradering.

Studentene kan planlegge sine studier fleksibelt og fullføre dem innen måletidspunktet. De har tilgang til oppdatert informasjon om fremdriften av studiene og nivået på deres ferdigheter. Doktorgradsstudier og forskningskarrierer gir grunnlag for faglig kompetanse.

Alle grader inkluderer felles tematiske læringsutfall relatert til digitalisering, internasjonalitet, kommunikasjonsferdigheter, entreprenørskap og bærekraftig utvikling.

127721_marihesnowperson120216JR34.jpg 127718_Tampere_DSC1903.jpg

Forskning ved Universitetet

Forskning ved Tampere University fokuserer spesielt på temaer knyttet til teknologi, helse og samfunn. Mange forskergrupper og nettverk opererer i vårt samfunn og gjennomfører tverrfaglige og mangfoldige studier over organisatoriske grenser.

Forskningen som utføres på våre sentre for eksellens (CoE) spenner fra spillkulturstudier til tumorgenetikk.

Våre oppdrag innen forskning, utvikling og innovasjon er å opprettholde et rettferdig og deltakende samfunn, for å fremme helse og velvære for alle deler av befolkningen, å bygge effektive og trygge miljøer, og for å sikre at samfunnsansvar respekteres også i uroen forårsaket av digitalisering og transformasjon av arbeid.

127719_Tampere_DSC2462.jpg 114898_insta-autumn2018-3.jpg

Studentlivet

Tammerfors er kjent for sitt aktive studentliv. Studentene er involvert i mange kulturelle arrangementer, de organiserer hendelser og generelt holder hjulene i bevegelse. Det er nær 40.000 studenter i Tammerfors, og de får definitivt tilstedeværelse! Tammerfors er en utmerket by for å studere og nesten hver femte person som bor i Tammerfors er en student. Ifølge flere nasjonale undersøkelser er Tammerfors den mest populære byen for å bo og studere i Finland.

Våre Campus tilbyr tjenester og fleksible rom på tre forskjellige steder: City Center, Kauppi og Hervanta.

114924_kampus-talvi-1345.jpg 114925_tay140916JR02.jpg

Steder

Tampere

Address
Tampere, Finland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

MA
MSc