University of Eastern Finland Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Institutt of Business av universitetene i Joensuu og Kuopio ble slått sammen 1. september 2009 for å utgjøre virksomheten og ledelse studier ved Universitetet i Øst-Finland. Business School har studiesteder i Joensuu og Kuopio. Vårt hovedformål er å tilby høy kvalitet utdanning og forskning.

Vi utdanner elever overfor grader i økonomiske fag på bachelor-, master- og doktorgradsnivå. Våre temaområder er Accounting and Finance (Kuopio Campus), Business and Law (Joensuu Campus), Innovasjon Management (Kuopio Campus) og Service Management (Joensuu Campus).

STUDIER Oppgaven til Business School streker tverrfaglig og internasjonalt anerkjente tilnærminger til forskning og undervisning. Vårt mål er også å bidra til utvikling av lokalt næringsliv og velvære for samfunnet som helhet.

Etter vår oppgave vi utmerke seg i:

vitenskapelig forskningsbasert undervisning fruktbart samarbeid med lokale bedrifter i undervisning og forskning undervisning drevet gitt av pedagogisk utdannede lærere som er dedikert til utvikling av undervisningsmetoder.

Vi er beæret over å ha avtaler studentutveksling med mer enn 20 universiteter over hele verden. Hvert år dusinvis av utvekslingsstudenter studerer ved Business School for ett eller to semestre. For å besøke studenter tilbyr vi et bredt spekter av forretnings kurs også på engelsk.

Business School tilbyr tre internasjonale masterstudier:

Masterstudiet i Innovasjonsledelse Masterstudium i turisme markedsføring og ledelse Mastergradsstudiet i International Business og salgsledelse

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

MSc in Innovation Management

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Kuopio

[+]

Det toårige programmet vil utstyre deg til å fungere som innovatør eller bytteagent i bedrifter og andre organisasjoner. Du vil lære å identifisere muligheter for fornyelse, å søke de riktige metodene og verktøyene for innovasjon og forandring og å gjennomføre utfordrende utviklingsprosjekter innenfor bestemte forretningsområder. Som mange av verdens toppuniversiteter kombinerer vi kompetanse innen ledelse, markedsføring, entreprenørskap og internasjonal virksomhet for å få et omfattende syn på forretningsaktiviteter.

Hjelp til å søke om studentbolig [-]

MSc in Tourism Marketing and Management

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Joensuu

[+]

gratis grunnleggende helsetjenester PTE (Pearson Test of English), min. 59 poeng [-]

Master

Msc I Internasjonal Virksomhet Og Salgsstyring

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Kuopio

Master i International Business and Sales Management (IBS) er en tverrfaglig toårig mastergrad program som kombinerer høyt nivå forskning og undervisning. Programmet gir grundig forståelse av den globale forretningsmiljø og firmaets tilnærminger til å drive virksomhet på tvers av landegrensene. [+]

MDP i International Business og salgsledelse

Søknadsperiode desember 2017 - januar2018. Følg www.uef.fi/ibs for å holde deg oppdatert.

Master i International Business and Sales Management (IBS) er en tverrfaglig toårig mastergrad program som kombinerer høyt nivå forskning og undervisning. Programmet gir grundig forståelse av den globale forretningsmiljø og firmaets tilnærminger til å drive virksomhet på tvers av landegrensene. Programmet er designet for både finske og internasjonale studenter slik at folk med ulik bakgrunn kommer til å studere og lære ferdigheter for å drive med suksess i utfordrende og skiftende bedriftsmiljøer. Programmet er fullt undervises på engelsk og læreplanen er utformet for studenter som ønsker å få inngående kunnskaper og ferdigheter innen alle deler av internasjonal virksomhet og salgsledelse.... [-]


Videoer

Five smart reasons – One smart decision

UEF Business School

Kontakt
Besøksadresse
Joensuu Campus
Yliopistokatu 2 (Aurora B)

Joensuu, FI-80101 FI
Besøksadresse
Kuopio Campus
Microkatu 1 F

Kuopio, FI-70211 FI