University of Eastern Finland - Institute of Photonics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Institute of Photonics kombinerer all forskning og utdanning i optikk og fotonikk ved Universitetet i Eastern Finland. Det gir en unik kombinasjon av ekspertise og fasiliteter på fotonikk.

Photonics forskere kommer fra:

  • Deparment for fysikk og matematikk
  • Department of Environmental og biologiske fag
  • School of Computing

På UEF, er tverrfaglighet ikke noe vi gjør, det er hvem vi er. Vi ønsker å være nummer én i Finland når det gjelder faglige læringsmiljøer. Vi tilbyr førsteklasses utdanning som er bundet til å gjøre en forskjell.

Vi er en av de største universitetene i Finland, og hjem til ca 15 000 studenter og 2800 medarbeidere.

Våre studiesteder er lokalisert i Joensuu, Kuopio og Savonlinna.

UEF er et tverrfaglig universitet, som tilbyr undervisning i mer enn 100 store fag. Vi har fire fakulteter: Philosophical fakultet, Fakultet for naturvitenskap og skogbruk, Avdeling for helsefag, og Fakultet for samfunnsvitenskap og økonomi.

Våre aktiviteter understtverrfaglighet. Våre viktigste tverrfaglige forskningsområder er bygget rundt fire globale utfordringer. Disse utfordringene er aldring, livsstil og helse; Læring i et digitalisert samfunn; Kulturmøter, mobilitet og grenser; og Miljøendringer og tilstrekkelighet av naturressurser.

I tillegg til en høy standard av undervisning, kan vi tilby våre elever en moderne studiemiljø, som er under stadig utvikling. Student trivsel er blant våre primære bekymring.

Vi har omfattende internasjonale relasjoner og er involvert i flere internasjonale nettverk. Vår undervisning og forskning ansatte og studenter er aktive i å delta i ulike mobilitetsprogrammer. Vi har inngått bilaterale avtaler om samarbeid med omtrent 100 universiteter i utlandet. Videre er vi involvert i flere internasjonale nettverk og disiplinspesifikke prosjekter.

Sammen med vårt nettverk, støtter vi trivsel og positiv utvikling i Øst-Finland. Vårt mål er å bli rangert blant de ledende 200 forskningsuniversiteter i verden, og i den sterke forskningsområder, blant verdens ledende 50 forskningsuniversiteter.

UEF er et røykfritt arbeidsmiljø.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Masterstudiet i fotonikk

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Joensuu

Masterstudiet i Photonics er et toårig program undervises på engelsk ved Institutt for Photonics, University of Eastern Finland, Joensuu, Finland. Mastergrad i fotonikk gir studentene god kompetanse til moderne optikk og fotonikk på både teoretisk og eksperimentell nivå. [+]

Masterstudiet i Photonics er et toårig program undervises på engelsk ved Institutt for Photonics, University of Eastern Finland, Joensuu, Finland. Mastergrad i fotonikk gir studentene god kompetanse til moderne optikk og fotonikk på både teoretisk og eksperimentell nivå. Våre kandidater finner jobb som IT-spesialister, forskere og prosjektledere i utviklingsorganisasjoner og FoU-avdelinger av fotonikk industrien.

The Master of Science (M.Sc.) i Photonics er en to års fulltids studium. Mastergrad består av 120 studiepoeng av studier i en hovedmotivet, fotonikk. Ett studiepoeng tilsvarer 25-30 timers arbeid.

LÆRINGSMÅL

Målet med mastergraden i fotonikk er å gi studentene god kompetanse til moderne optikk og fotonikk på både teoretisk og eksperimentell nivå. Denne inneholder evne til å forstå optiske fenomener, design og analyse av optiske systemer, fabrikasjonsmetoder fotonikk strukturer, og evne til vitenskapelig og teknisk kommunikasjon i fotonikk. Alt dette gir mulighet til å jobbe i fotonikk relaterte selskaper som en ekspert og utvikler, og å fortsette å doktorgradsstudier i fotonikk. Utdanningen er basert på høy kvalitet fotonikk forskning ved instituttet.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Yliopistokatu 2, 80100 Joensuu, Finlande
Joensuu, FI
Sosiale medier