University of Oulu

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Oulu er et internasjonalt vitenskapsuniversitet som skaper innovasjon for fremtiden, trivsel og kunnskap gjennom tverrfaglig forskning og utdanning. Fremtidig innovasjon handler om å søke, utnytte og bruke ny kunnskap. University of Oulu forsker på mennesker og kultur i et skiftende bomiljø, samt muligheter som ny teknologi gir for å forbedre folks velvære og miljøet. University of Oulu er en tverrfaglig ekspert på nordlighet.

Topp 3 grunner til å studere her

 • På University of Oulu fremmer vi læring og utfører forskning som skyver grensene til den kjente.
 • Universitetets innvirkning er basert på toppkvalitet, høy ambisjon og produktivitet i alle våre aktiviteter.
 • Vår strategi er å styrke vår betydning i internasjonal forskning og sikre vår rolle sammen med verdensledere i våre fokusområder.

Om oss

# 201 Verdensuniversitetsrangeringer
av Times Higher Education
# 401
Akademisk rangering av verdensuniversiteter
av Shanghai Jiao Tong University
oulumap

Historie

Vårt forsknings- og utdanningssamfunn ble grunnlagt i 1958 og er 16000 studenter og 3000 ansatte sterke, og et av de største og mest tverrfaglige universitetene i Finland. De ti fakultetene, de mange avdelingene og de spesialiserte forskningsenhetene ved University of Oulu skaper grunnlaget for tverrfaglig forskning, innovasjon og opplæring av eksperter for krevende profesjonelle oppgaver.

utdanning

Strukturen til 10 fakulteter gjenspeiler University of Oulu profil innen forskning, utdanning og samfunnsroller. Fakultetene er:

 • Biokjemi og molekylærmedisin BMM
 • Utdanning EDU
 • Humaniora HUM
 • IT og IT Engineering
 • Medisin MED
 • Oulu Business School OBS
 • Oulu Mining School OMS
 • Uleåborgs Arkitektskole OSA
 • Science SCI
 • Teknologi TECH

Forskning

Ved University of Oulu fremmer vi læring og utfører forskning som skyver grensene for de kjente. Vi bruker vårt fulle potensiale for å bidra til å løse noen av de største globale utfordringene, inkludert bærekraftig ressursbruk, ansvarlig virksomhet, menneskelig velvære og livslang helse, intelligente systemer og utvikling av tjenester og utnytte miljørisikoer.

Karriere

University of Oulu i Nord-Finland er et internasjonalt, tverrfaglig forskningsuniversitet med et rikt utvalg av kreative og intellektuelle talenter. Mer spesifikt omfatter University of Oulu et vitenskapsuniversitet, et teknisk universitet og en handelshøyskole i samme organisasjon. Oulu-regionen er anerkjent som et FoU-knutepunkt i verdensklasse med FoU-input per innbygger blant de høyeste globalt. De spesifikke tiltakene ved University of Oulu i rekruttering har inkludert å lage et tenure-track program, en junior etterforskers rekrutteringsprogram og finansiering av Ph.D. studentstillinger innen doktorgradsprogrammer. oulustudents101

tjenester

Studenttjenester

UniOulu tar seg av enkeltpersoner. Vi støtter dine faglige utfordringer med en fungerende infrastruktur og hjelp med enkel tilgang. På avdelingen din vil du ha en personlig faglig kontakt som kan adresseres tilfeldig med fornavnet og som vil hjelpe deg med å lage din individuelle studieplan. En godt forberedt studieplan er et verdifullt verktøy for å gjøre fremskritt i studieløpet ditt. Du får møte din kummi, den første studentkollegaen, på nettet selv før du ankommer. Kummis er seniorstudenter ved University of Oulu opplært til å hjelpe deg i begynnelsen med å bli vant til dagliglivet i Oulu.

Studentbolig

Den lokale studentboligstiftelsen PSOAS tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, fra delte leiligheter til studioer, rundt i byområdet. Uansett hvor du bor i Oulu, ligger tjenester fra supermarkeder til biblioteker og idrettsanlegg i nærheten av ditt hjem. PSOAS er rangert av studenter som en av de ledende boligleverandørene i verden.

Tellus Innovation Arena

Tellus Innovation Arena er et åpent innovasjonsrom som ligger i hjertet av Linnanmaa-området. Den er laget for læring, samarbeid og arrangementer for alle fordomsfri utforskere fra og utenfor universitetet. Møt mennesker, utvikle ideer og presentere prosjekter - det gjør hele forskjellen.

Helse tjenester

Studenthelsetjenester for alle studenter på bachelor- og masternivå er lokalisert på Linnanmaa campus. Helsetjenester inkluderer medisinsk, mental og tannbehandling. De fleste tjenester er gratis mens noen påløper en nominell avgift.

oulustudents102

Studentliv

Studentorganisasjoner er eksperter på å organisere kulturelle aktiviteter, sportsbegivenheter, fester og turer i Finland. Disse studiefelt-spesifikke organisasjonene har internasjonalt erfarne medlemmer med førstehåndskunnskap å dele. I tillegg er det to universitetsdekkende studentorganisasjoner som har en spesiell interesse for spørsmål innen internasjonal utdanning.

Universitetsidrett

Finnene er sportsentusiaster. Universitetet tilbyr sportsaktiviteter for sine studenter og ansatte, alt fra ballett til klatring og yoga, fra kajakkpadling til langrenn. Velg gjerne den som er nærmest kroppen og sjelen din!

Steder

Oulu

Address
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

90570 Oulu, Finland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited