University of Oulu

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Oulu er et internasjonalt vitenskaps universitet som skaper innovasjon for fremtiden, trivsel og kunnskap gjennom tverrfaglig forskning og utdanning. Fremtidig innovasjon handler om å søke, utnytte og anvende ny kunnskap. University of Oulu forsker folk og kultur i et skiftende levemiljø, samt muligheter som ny teknologi gir for å forbedre trivsel for mennesker og miljø. University of Oulu er en tverrfaglig ekspert i Northerness.

Topp 3 grunner til å studere her

 • På University of Oulu fremmer vi læring og utfører forskning som skyver grensene til den kjente.
 • Universitetets innvirkning er basert på toppkvalitet, høy ambisjon og produktivitet i alle våre aktiviteter.
 • Vår strategi er å styrke vår betydning i internasjonal forskning og sikre vår rolle sammen med verdensledere i våre fokusområder.

Om oss

# 201 World University Rankings
av Times Higher Education
# 401
Faglig rangering av verdensuniversiteter
ved Shanghai Jiao Tong University
oulumap

Historie Grunnlagt i 1958 er vårt forsknings- og utdanningssamfunn 16000 studenter og 3000 ansatte sterke, og et av de største og mest tverrfaglige universitetene i Finland. De ti fakultetene, de mange avdelingene og de spesialiserte forskningsenhetene University of Oulu lager grunnlaget for tverrfaglig forskning, innovasjon og opplæring av eksperter for krevende faglige oppgaver. Utdanning Strukturen på 10 fakulteter reflekterer Uleåls University of Oulu profil innen forskning, utdanning og samfunnsroller. Fakultetene er:

 • Biokjemi og molekylærmedisin BMM
 • Utdanning EDU
 • Humaniora HUM
 • IT og IT Engineering
 • Medisin MED
 • Oulu Business School OBS
 • Oulu Mining School OMS
 • Uleåborgs Arkitektskole OSA
 • Science SCI
 • Teknologi TECH

Forskning På University of Oulu fremmer vi læring og utfører forskning som skyver grensene til den kjente. Vi bruker vårt fulle potensiale til å bidra til å løse noen av de største globale utfordringene, herunder bærekraftig ressursbruk, ansvarlig virksomhet, menneskelig velvære og livslang helse, intelligente systemer og utvikling av tjenester og utnyttelse av miljørisiko. Karriere University of Oulu i Nord-Finland er et internasjonalt, tverrfaglig forskningsuniversitet med et rikt basseng av kreativt og intellektuelt talent. Mer spesifikt omfatter University of Oulu et vitenskaps universitet, et teknisk universitet og en handelshøyskole i samme organisasjon. Uleåborgsregionen er anerkjent som en verdensklasse R

tjenester

Studenttjenester UniOulu tar vare på enkeltpersoner. Vi støtter dine faglige utfordringer med en fungerende infrastruktur og enkel tilgangsassistanse. På avdelingen din vil du ha en personlig faglig kontakt som kan løses casually av deres fornavn og hvem vil hjelpe deg med å lage din individuelle studieplan. En godt forberedt studieplan er et verdifullt verktøy for å gjøre fremgang i studiestien din. Du møter din kummi, første studentkollega, online før du ankommer. Kummis er senior studenter ved University of Oulu trent til å hjelpe deg i begynnelsen til å bli vant til det daglige livet i Uleåborg. Studentboliger Den lokale studentboligerfonden PSOAS tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, fra delte leiligheter til studioer, rundt byområdet. Uansett hvor du bor i Uleåborg, ligger tjenester som spenner fra supermarkeder til biblioteker og idrettsanlegg nær hjemmet ditt. PSOAS er rangert av studenter som en av de ledende boligleverandørene i verden. Tellus innovasjonsarena Tellus innovasjon arena er en åpen innovasjons plass i hjertet av Linnanmaa campus området. Den er bygget for læring, samarbeid og arrangementer for alle åpenbare utforskere fra og utenfor universitetet. Møt folk, utvikle ideer og presentere prosjekter - det gjør hele forskjellen. Helsetjenester Studenthelsetjenesten for alle bachelor- og masterstudenter ligger på Linnanmaa campus. Helsetjenester omfatter medisinsk, mental og tannbehandling. De fleste tjenestene er gratis, mens noen har en nominell avgift. oulustudents102

Studentliv

Studentorganisasjoner er eksperter i å organisere kulturelle aktiviteter, sportsarrangementer, fester og turer i Finland. Disse studiefelt-spesifikke organisasjonene har internasjonalt erfarne medlemmer med førstehånds kunnskap å dele. I tillegg er det to universitetsbrede studentorganisasjoner med spesiell interesse for problemstillinger i internasjonal utdanning. Universitetssport Finns er sportsentusiaster. Universitetet tilbyr idrettsaktiviteter for sine studenter og ansatte, alt fra ballett til klatring og yoga, fra kajakk til langrenn. Ta gjerne den som er nærmest kropp og sjel!

Steder

Oulu

Address
University of Oulu Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu, Finland

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited