University of Oulu

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

Universitetet i Oulu er en internasjonal vitenskap universitet som skaper innovasjon for fremtiden, trivsel, og kunnskap gjennom tverrfaglig forskning og utdanning. Future innovasjon handler om søker, utnytte og anvende ny kunnskap. Universitetet i Oulu forsker folk og kultur i et skiftende livsmiljøet, samt mulighetene som ny teknologi gir for bedre trivsel for mennesker og miljø. Universitetet i Oulu er et tverrfaglig ekspert på Northerness.

Topp 3 grunner til å studere her

Ved Universitetet i Oulu vi fremme læring og utføre forskning som flytter grensene for det kjente. Universitetets påvirkning er basert på dyktighet, høye ambisjoner og produktivitet i alle våre aktiviteter. Vår strategi er å styrke våre betydning i internasjonal forskning og sikre vår rolle sammen med verdens ledere i våre fokusområder.

OM OSS

historie

Grunnlagt i 1958, er vår forskning og utdanningssamfunnet 16000 studenter og 3000 ansatte sterk, og en av de største og mest tverrfaglige universiteter i Finland. De ti fakulteter, de mange avdelinger og spesialiserte forskningsenhetene ved Universitetet i Oulu skape grunnlag for tverrfaglig forskning, innovasjon og opplæring av eksperter for krevende faglige oppgaver.

Utdanning

Strukturen på 10 fakulteter reflekterer Universitetet i Oulu profil i forskning, utdanning og samfunnsmessige roller. Fakultetene er:

Biokjemi og molekylær medisin BMM utdanning EDU humaniora HUM Informasjonsteknologi og elektroteknikk ITEE medisin MED Oulu Business School OBS Oulu Mining skole OMS Oulu School of Architecture OSA vitenskap SCI teknologi TECH

Forskning

Ved Universitetet i Oulu vi fremme læring og utføre forskning som flytter grensene for det kjente. Vi bruker vår fulle potensial for å bidra til å løse noen av de største globale utfordringene, herunder bærekraftig ressursbruk, ansvarlig virksomhet, menneskers velvære og livslang helse, intelligente systemer og tjenester utvikling, og utnytte miljørisiko.

Karriere

Universitetet i Oulu i Nord-Finland er en internasjonal, tverrfaglig forskningsuniversitet med en rik pool av kreative og intellektuelt talent. Mer spesifikt, Universitetet i Oulu omfatter en vitenskap universitet, et teknisk universitet og en handelshøyskole i samme organisasjon.

Oulu-regionen er anerkjent som en førsteklasses R & D-hub med R & D-inngang per innbygger blant de høyeste globalt.

De konkrete tiltakene ved Universitetet i Oulu i rekrutteringen har tatt å lage en tenure track program, en junior etterforsker rekrutteringsprogram og finansiering av PhD student stillinger innenfor doktorgradsprogrammer.

Tjenester

student tjenester

UniOulu tar vare på enkeltpersoner. Vi støtter dine faglige utfordringer med en fungerende infrastruktur og enkel tilgang til hjelp. På avdelingen vil du ha en personlig faglig kontakt som kan rettes casually med fornavn og som vil hjelpe deg med å lage din egen studieplan. En godt forberedt studieplan er et verdifullt verktøy for å gjøre fremskritt i studiet banen. Du kommer til å møte dine kummi, første student kollega, online selv før ankomst. Kummis er senior studenter ved Universitetet i Oulu opplært til å hjelpe deg i begynnelsen å venne seg til hverdagen i Oulu.

Studentboliger

Den lokale studentboliger fundament psoas tilbyr et bredt spekter av muligheter på overnatting, fra delte leiligheter til studioer, rundt byområdet. Uansett hvor du bor i Oulu, tjenester som spenner fra supermarkeder til biblioteker og idrettsanlegg er nær hjemmet ditt. Psoas er rangert av studentene som en av de ledende boligleverandørene i verden.

Tellus innovasjonsarena

Tellus Innovasjon Arena er en åpen innovasjons plass ligger i hjertet av Linnanmaa campus-området. Det er bygget for læring, samarbeid og arrangementer for alle fordomsfri oppdagelses fra innsiden og utsiden av universitetet. Møte mennesker, utvikle ideer og presentere prosjekter - det gjør hele forskjellen.

Helse tjenester

Student helsetjenester for alle bachelor- og masterstudenter blir plassert på Linnanmaa campus. Helsetjenestene omfatter medisinsk, mental og tannbehandling. De fleste tjenester er gratis, mens noen medføre en nominell avgift.

Studentliv

studentPOS=TRUNC organisasjonerPOS=HEADCOMP

Studentorganisasjoner er eksperter på å organisere kulturelle aktiviteter, sportslige arrangementer, fester og turer i Finland. Disse studiefeltspesifikke organisasjoner har internasjonalt erfarne medlemmer med førstehånds kunnskap å dele. I tillegg er det to universitetsdekkende studentorganisasjoner med spesiell interesse for problemstillinger i internasjonal utdanning.

Universitetet sport

Finnene er sportsentusiaster. Universitetet tilbyr idrettsaktiviteter for sine studenter og ansatte, fra ballett til klatring og yoga, fra kanopadling til langrenn. Føl deg fri til å velge den som er nærmest til din kropp og sjel!

Universitetet rangering

201

Verden Universitetet rangering av Times Higher Education

401

Academic Ranking of World Universities ved Shanghai Jiao Tong University

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se skolens masterprogrammer » Se MSc - HealthcareStudies » Se Master - HealthcareStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Arkitektur

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

[+]

[-]

Master of Science in Computer Science and Engineering

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

[+]

datateknikk

Applied Computing

Kunstig intelligens

Forsker system Designer Prosjektleder [-]

Master

Master I Finans

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

Oulu Business School ved University of Oulu arrangerer en to-årig mastergradsstudium i finans (MF) som vil gi studentene ferdigheter og kunnskap som kreves av de ulike organisasjonene som opererer i den moderne økonomiske verden. [+]

Master i finans

Organisasjoner av alle størrelser og bransjer, fra multinasjonale selskaper til SMB, statlige etater og ideelle institusjoner, er involvert med og påvirket av finansmarkedene.

Forvaltere og finansanalytikere må navigere volatile markeder. Investering bankfolk finne løsninger for bedrifter "og veldedige formål 'finansieringsbehovet. Sentralbanker og statlige etater kan være direkte involvert i finansmarkedene og overvåke markedet regulering. Den finansielle verden av i dag krever fagkunnskap med et globalt perspektiv - du bør kreve det samme av din utdanning.

Oulu Business School ved University of Oulu arrangerer en to-årig mastergradsstudium i finans (MF) som vil gi studentene ferdigheter og kunnskap som kreves av de ulike organisasjonene som opererer i den moderne økonomiske verden. ... [-]


Master I Finans-og økonomistyring

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

I en verden av internasjonal virksomhet, er det et økende behov i finans og økonomistyring for fagfolk, som oppfyller kravene satt av bedrifter som opererer i et globalt forretningsmiljø. Institutt for regnskap og finans ved Oulu Business School arrangerer en full to-årig mastergradsstudium i Finans og Økonomistyring (FMA) som vil gi studentene de nødvendige ferdigheter og kunnskaper til å arbeide i bedrifter som har forretningsforhold og virksomheter i ulike land. [+]

Master i finans og ledelse regnskap

I en verden av internasjonal virksomhet, er det et økende behov i finans og økonomistyring for fagfolk, som oppfyller kravene satt av bedrifter som opererer i et globalt forretningsmiljø. Institutt for regnskap og finans ved Oulu Business School arrangerer en full to-årig mastergradsstudium i Finans og Økonomistyring (FMA) som vil gi studentene de nødvendige ferdigheter og kunnskaper til å arbeide i bedrifter som har forretningsforhold og virksomheter i ulike land.

Finans og Økonomistyring

Finansregnskap undersøker informasjon og rapportering systemer av bedrifter som brukes av ulike interesseparter utenfor firmaet. Økonomistyring utvikler og undersøker informasjons-og rapporteringssystemer trengs i beslutningsprosessen inne i firmaet. Vitenskapelig forskning innen finans-og økonomistyring fokuserer på nytten av informasjonen som gis av disse rapporteringssystemene i ulike beslutningsprosesser sammenhenger inkludert firmaet verdivurdering, ytelse evaluering, prising av produktene i firmaet, blant andre. En fersk trend i finans-og økonomistyring er integreringen av lokale rapporteringssystemer mot det felles internasjonale finansielle rapporteringssystem.... [-]


Master I International Business Management

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

The International Business Management utdanning fokuserer på styring og ledende internasjonale bedrifter. Temaene er kombinert fra ulike felt av administrere virksomheten, noe som gjør IBM et virkelig tverrfaglig program. Utdanningen omfatter fire sentrale læringstemaer: teorier og begreper i internasjonal business management, organisatoriske programmer, ledelse gjennomføring og egen innsikt til internasjonal business management. [+]

Master i Internasjonal Business Management

The International Business Management utdanning fokuserer på styring og ledende internasjonale bedrifter. Temaene er kombinert fra ulike felt av administrere virksomheten, noe som gjør IBM et virkelig tverrfaglig program. Utdanningen omfatter fire sentrale læringstemaer: teorier og begreper i internasjonal business management, organisatoriske programmer, ledelse gjennomføring og egen innsikt til internasjonal business management.

En nær sammenheng mellom teori og praksis er opprettholdt i forskning, undervisning og bedriftsprosjekter. I løpet av studiene, er studentene involvert i og aktivt delta i oppdrag for både små og store selskaper. Utdanningen skal gi studentene de verktøy som trengs i å håndtere, skape og utvikle ulike typer internasjonale organisasjoner, inkludert nye ventures.... [-]


Master I Læring, Utdanning Og Teknologi

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

Læring, utdanning og teknologi (LET) er en full-time to-års internasjonal masterprogram (120 studiepoeng). Ved å fullføre den, blir elevene tildelt en Master of Arts (Education) grad fører til doktorgradsstudier. LET Programmet forbereder eksperter som kan søke informasjon og kommunikasjonsteknologi i ulike læringsarenaer. [+]

Master i læring, utdanning og teknologi

Læring, utdanning og teknologi (LET) er en full-time to-års internasjonal masterprogram (120 studiepoeng). Ved å fullføre den, blir elevene tildelt en Master of Arts (Education) grad fører til doktorgradsstudier. LET Programmet forbereder eksperter som kan søke informasjon og kommunikasjonsteknologi i ulike læringsarenaer. LET studier stole på tre teoretiske pilarer: Selvregulert læring, samarbeidslæring, og teknologistøttet læring. Både teoretisk innhold og praktiske løsninger som tilbys i løpet av studiene er basert på nyeste kunnskap og funn innen lærefagene. LET Programmet har som mål å utvikle kunnskap og kompetanse som trengs i moderne utdanning, nemlig ferdigheter for å designe, gjennomføre, vurdere og analysere allsidige læringssituasjoner enten ansikt til ansikt eller teknologisk forbedret. Videre har mange av det 21. århundre ferdigheter som kreves i dagens arbeidsliv er uthevet og støttes i LET studier.... [-]


Master I Markedsføring

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

Marketing praksis har en strategisk karakter og dermed markedsføring utdanning gir deg muligheter til å lykkes i strategisk ledelse også på internasjonalt nivå. Vår faglige fokus ligger i kundeservice og nettverksforhold, men markedsføring utdanning i Oulu Business School utstyrer deg også med evner til å inngå doktorgradsutdanningen og å anvende vitenskapelig kunnskap i praksis for markedsføring ved enhver organisasjon. [+]

Master i markedsføring

Markedsføring som forskning ved Oulu Business School studier markeder, herunder utveksling av verdi, langsiktige kunde-og partnerrelasjoner, og faktorer som påvirker funksjonen av markeder. Markedsføring utdannelse utvikler din kompetanse i grunnleggende av markedsføring, for eksempel kampanjen design eller merkevarebygging. Videre kan du gjøre deg kjent i organisatorisk kjøpsadferd, logistikk og digitalisering av virksomheten innenfor endrede globale markeder.

Marketing praksis har en strategisk karakter og dermed markedsføring utdanning gir deg muligheter til å lykkes i strategisk ledelse også på internasjonalt nivå. Vår faglige fokus ligger i kundeservice og nettverksforhold, men markedsføring utdanning i Oulu Business School utstyrer deg også med evner til å inngå doktorgradsutdanningen og å anvende vitenskapelig kunnskap i praksis for markedsføring ved enhver organisasjon. ... [-]


Master I Miljøteknikk

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

Hvis du er interessert i miljø, energi og teknologi problemstillinger, og du vil ha en mastergrad i miljøteknikk, så masterstudiet i Environmental Engineering, "Bee", har du sjansen! [+]

Master i miljøteknikk

Hvis du er interessert i miljø, energi og teknologi problemstillinger, og du vil ha en mastergrad i miljøteknikk, så masterstudiet i Environmental Engineering, "Bee", har du sjansen! Den neste tilgjengelige søknadsperioden, for høsten 2017 innleggelser, vil begynne på den 15 desember 2016 og avsluttes 25 januar 2017 klokken 15:00 GMT + 2.

Program Outline for BEE

Omfanget av masterstudiet i Environmental Engineering (BEE) er 120 studiepoeng = 2 akademiske studie år = 4 akademiske termer. Læreplanene av de to BEE studietilbud (ESCP; WE) består av 4 moduler: en Basismodulen, 30/30 studiepoeng; En avansert Module, 30/20 studiepoeng; en tilleggsmodul, 30/40 studiepoeng, og en masteroppgave Module 30 studiepoeng. Se linken nedenfor for mer informasjon og eksempler på emnene som inngår: De aktive BEE studier begynner på September (etter en orientering periode i august), på høstsemesteret i første studieår i hovedsak med innledende grunnmodul kurs. Denne modulen danner grunnlag for programlæringsutbytte. I løpet av første semester og 2. år høstsemesteret, vil den avanserte og tilleggsmodulene kurs gi ytterligere faglig grunnlag for studentens hovedfag objekt, hans / hennes studie alternativet. I tillegg vil profesjonell praktisk trening skal gjennomføres i løpet av sommermånedene mellom 1. og 2. studie år, for eksempel i et universitet reseach enhet eller i virkelige jobber, som studentene vil finne i de åpne arbeidsmarkeder. På den tredje semester (høstsemesteret i andre studieåret), den fortsatte Advanced / Tilleggsmodul kurs grave dypere inn i området for det valgte studieretning.... [-]


Master I Mineralressurser Og Bærekraftig Gruvedrift

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

Mastergradsprogrammet i økonomisk geologi tilbys av Oulu Mining School, med omfattende internasjonale sammenhenger. Programmet vil bli undervist helt på engelsk og består av 22 moduler, inkludert kurs i magmatiske, hydrotermiske og sedimentære malmforekomster, strukturgeologi for økonomiske geologer, gruved geologi, geometallurgi, prøvetaking, GIS-applikasjoner, samt miljøgeokemi. [+]

Master i økonomisk geologi

Mastergradsprogrammet i økonomisk geologi tilbys av Oulu Mining School, med omfattende internasjonale sammenhenger.

Programmet vil bli undervist helt på engelsk og består av 22 moduler, inkludert kurs i magmatiske, hydrotermiske og sedimentære malmforekomster, strukturgeologi for økonomiske geologer, gruved geologi, geometallurgi, prøvetaking, GIS-applikasjoner, samt miljøgeokemi.

Programoversikt

Mastergraden består av 120 studiepoeng, inkludert en 35 studiepoengs masteroppgave, og mellom 50 og 85 studiepoeng av avanserte kurs i geologi og opptil 35 studiepoeng fra relaterte fagområder som velges fritt.

Sysselsetting muligheter for nyutdannede... [-]

Master in Product Management

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

[+]

De vil være i stand til å forbedre produktivitet, kvalitet og trivsel, og kan bruke sin kunnskap ved å løse utfordrende problemer i alle bransjer. Nyutdannede vil ha en god bakgrunn for doktorgradsstudier.

Karrieremuligheter

Den tidligere grad bør omfatte minimum 60 studiepoeng i matematikk, fysikk eller ingeniørfag.

[-]

Master in Software, Systems and Services Development in Global Environment

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

[+]

Analysere og vurdere menneskelige aktiviteter i IT-bruk situasjoner, arbeidspraksis og organisatorisk funksjon ved hjelp av konseptuelle midler, og presentere resultatene av analysen ved hjelp av egnede beskrivende metoder; Analysere og evaluere programvareløsninger og prosesser fra perspektivet til programvarearkitektur, design mønstre, etablerte evne og modenhet modeller; Evaluere virkningen av utviklingen av informasjonsteknologi til organisatorisk funksjon; Design IT-løsninger som løser identifiserte problemer og forbedre effektiviteten av organisatoriske praksis; Design og konstruere programvare som tilfredsstiller spesifiserte funksjonelle og kvalitetskrav; Handle effektivt i globale og distribuerte programvareprosjekter eller åpne kildekode-miljøet; Sett mål til selv-steer og jobbe mot disse målene; [-]

Master in Wireless Communications Engineering

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

[+]

Avhengig av studentens valg, denne valgfrie modulen gjør det mulig å utvide studentenes kompetanse inn i feltene praktisk analog og digital elektronikk design, RF-komponenter, mobil og sosial databehandling, signalprosessorer, video og biomedisinsk signalbehandling, maskinsyn, og flere tradisjonelle datamaskinen vitenskap og engineering kurs forelest på engelsk.

Det er også mulig å gjøre det i en forskningsgruppe ved universitetet, eller på noen andre forskningsenheter. Hver student er ansvarlig for å finne arbeidsgiver for opplæringsperioden av ham / henne selv. I tilfelle en student ikke er i stand til å finne treningsposisjon i elektronikkindustrien, vil WCE programmet bidra til å finne trening mulighet i en forskningsgruppe ved universitetet. Department of Communications Engineering & Senter for trådløs kommunikasjon tilbyr hvert år opplæring og masteroppgave tilskudd for alle våre WCE studenter. Det er også mulig å benytte studentens tidligere arbeidserfaring oppnådd etter B.Sc. ... [-]


Master I Protein Vitenskap Og Bioteknologi

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

MSc studium oppfyller klare behov akademia og industrien i innlegget genomiske era. Denne graden er spesielt rettet mot å gi studentene inngående forståelse av struktur-funksjon forholdet mellom proteiner og teknikkene som brukes til å produsere og karakterisere dem. [+]

Master i proteinvitenskap og bioteknologi

Se en video av det internasjonale masterstudiet i protein vitenskap og bioteknologi , hvor våre studenter forteller om programmet, og studere og leve i Oulu.

MSc studium oppfyller klare behov akademia og industrien i innlegget genomiske era. Denne graden er spesielt rettet mot å gi studentene inngående forståelse av struktur-funksjon forholdet mellom proteiner og teknikkene som brukes til å produsere og karakterisere dem.

Studenter som er valgt for graden vil foreta 120 studiepoeng studiepoeng (tilsvarende to år) studier. Disse studiene maksimere hendene på individuell opplæring i moderne state of the art teknikker og metoder samtidig som det gir et solid grunnlag i teoretiske aspekter av feltet. Rundt halvparten av graden innebærer integrering av studenter i ulike forskningsgrupper, endelig cumulating i en 6 måneders forskningsprosjekt.... [-]


Master I Utdanning Og Globalisering

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

MA i Education og Globalisering er en full-time to-års internasjonal masterstudiet. Studenter store i pedagogiske fag. Det sentrale målet med programmet er å utvikle kvalitet i utdanning og å utruste studentene til å utøve sosialt ansvarlig lederskap i komplekse og mangfoldige samfunn. Programmet legger vekt på nord-sør-øst-vest dialog og inkluderer studier i internasjonal utdanning, interkulturalisme, globalisering og deres virkninger på ulike sektorer av utdanning. [+]

Master i utdanning og globalisering

Neste søknadsperioden 15 desember 2016 til 25 januar 2017.

MA i Education og Globalisering er en full-time to-års internasjonal masterstudiet. Studenter store i pedagogiske fag. Det sentrale målet med programmet er å utvikle kvalitet i utdanning og å utruste studentene til å utøve sosialt ansvarlig lederskap i komplekse og mangfoldige samfunn. Programmet legger vekt på nord-sør-øst-vest dialog og inkluderer studier i internasjonal utdanning, interkulturalisme, globalisering og deres virkninger på ulike sektorer av utdanning.

Programmet fokuserer på etikk, politikk, planlegging, pensum, evaluering og komparativ forskning i utdanning. Formålet er å utvikle de riktige kompetanse og kunnskap som trengs i planlegging, evaluering, forsknings-og utviklingsoppgaver innen utdanning og relaterte felt i midten av samfunnsendringer, både på lokalt og globalt nivå.... [-]


Master I økonomi

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Finland Oulu

Oulu Business School masterstudiet i økonomi (ME) er en to-årig program som tilbyr kompetanse på et bredt spekter av spesialisering i økonomi. Studiene består av mikro- og makroøkonomi, kvantitative metoder og valgfag feltspesifikke kurs som internasjonal økonomi og finans, vekst, miljø og energiøkonomi, industriell organisering og regionale økonomi. [+]

master i økonomi

Economics fokuserer på å forklare oppførselen til ulike aktører i økonomien, for eksempel husholdninger, bedrifter og offentlig forvaltning. Målet er å beskrive, forklare og modellere den moderne markedsøkonomien. Economics hjelper oss å forstå hvordan markeder fungerer og hvordan vi kan påvirke deres atferd gjennom økonomiske politikken. Economics gir svar på spørsmål som; hva er kildene til økonomisk vekst, samt hva som er sammenhengen mellom inflasjon og renter. Økonomi er også mye brukt i å undersøke forskjellige feltspesifikke problemstillinger som dekker emner fra miljøprodukter til industrielle organisasjon. Økonomi er en av de få områder av vitenskapen der den årlige Nobelprisen er tildelt.... [-]


Videoer

University of Oulu 360° campus tour - full video

Solving the mysteries of climate

Year in Review 2016 - University of Oulu

Polar Bear Pitching 2017 - Teach Me Now

Kontakt
Besøksadresse
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

Oulu, 90570 FI