Les den offisielle beskrivelsen

Tverrfaglig. Internasjonal. Forskningsuniversitetet.

University of Turku er et aktivt fagmiljø med 25 000 studenter og ansatte, som driver med banebrytende og tverrfaglig forskning. Vi driver med utvikling av finsk og internasjonal utdanning og innovasjoner som baner vei for en lysere fremtid.

I tillegg til Turku har vi studiesteder i byene Rauma og Pori og opererer over hele Finland - helt fra Lappland til øygruppen.

University of Turku er blant de beste 1% i verden
QS World University Rankings 2018

Effektiv forskning

Vi driver forskning og jobber mot en bedre fremtid og trivsel.

Vi fremmer gratis, effektiv og åpen vitenskap. Forskningen vår er tverrfaglig og internasjonal med sikte på nye, tverrfaglige tiltak.

Forskningen vår er profilert gjennom seks tematiske områder:

 • Biofuture
 • Barn, unge og læring
 • Kulturminne og samfunnsendring
 • Digital futures
 • Legemiddelutvikling og diagnostikk
 • Hav- og maritime studier

teamwork.jpg

Mission Statement

University of Turku er et internasjonalt konkurransedyktig vitenskapsuniversitet som har virksomhet basert på flerfaglig forskning av høy kvalitet.

Vi promoterer utdanning og fri vitenskap og gir høyere utdanning som er basert på forskning. Universitetet er en del av det internasjonale fagmiljøet. Vi samarbeider tett med det finske samfunnet og deltar aktivt i utviklingen av regionen vår.

Strategiske mål

Effektiv forskning

Vi løser dagens og morgendagens kompliserte problemer ved hjelp av vår grunnleggende forskning. Vi bruker en tverrfaglig tilnærming til forskningen vår for å øke kvaliteten og samfunnseffektiviteten. Vi styrker forskerens karrierevei, åpen vitenskap og støtte til forskning.

Ansvarlig utdanning

Vi er en flerfaglig og inspirerende institusjon for høyere utdanning. Utdannelsen vår er basert på den nyeste vitenskapelige kunnskapen og dekker samfunnets endrede behov. Vi sørger for at studiesporene er fleksible og enkle.

En katalysator for sosialt velvære og økonomien

Vi anerkjenner innovasjonene som kommer fra vår forskning og våre utdanningstjenester globalt. Vi fremmer en gründerholdning og utnyttelse av forskning i samarbeid med næringslivet.

Felleskapets trivsel

Vi er en ansvarlig arbeidsgiver og driften vår er bygd på felles verdier. Vi bygger et oppmuntrende og interaktivt universitet, der det er en glede å studere og jobbe.


Takket være våre enestående tjenester, det kompakte campus og det aktive studentlivet, føler internasjonale studenter seg hjemme og trygge helt fra begynnelsen av oppholdet.

10 Beste grunner til å velge UTU

 • UTU er det mest internasjonale universitetet i Finland.
 • Mastergrads- og doktorgradsprogrammer basert på styrkene våre i forskning.
 • Fremtids karriereutsikter.
 • Generøse stipend, tilgjengelig for dyktige studenter.
 • Professorer og forelesere som utfordrer deg til å lære.
 • Personlig støtte og tjenester gjennom studiene dine.
 • Utmerkede fasiliteter og læringsmiljøer.
 • Et bredt utvalg valgfrie og mindre studier.
 • Aktivt studentliv og allsidige aktiviteter.
 • Kompakt campus der alt er i nærheten.

Les mer: utu.fi/masters

research.jpg

Inspirerende karrierer

Trivsel for hele universitetssamfunnet er viktig for oss. Vi ønsker å støtte unge forskere i deres karriere og tilby et forskningsmiljø og fellesskap som inspirerer dem til unike prestasjoner og resultater.

16 doktorgradsprogrammer
170 doktorgrader årlig
Innovasjoner fra forskning

Den forebyggende effekten av xylitol på tannråte ble først oppdaget ved Institute of Dentistry ved University of Turku . Hvert år stammer over hundre forskjellige nyvinninger og dusinvis av oppfinnelsens avsløringer fra forskningen som ble utført ved universitetet.

Kreativ, smidig og nyskapende

Vi utvikler gründerholdning og aktiviteter på hele universitetet. Vi tilbyr en vekstplattform for startups og spinoffs som stammer fra topp forskning.

Bygg din fremtidige karriere hos oss

University of Turku er et populært reisemål for utveksling, mastergrad og doktorgradsstudier. Vi samarbeider med over 400 universiteter over hele verden og tilbyr studentene våre et bredt utvalg av kurs og programmer undervist på engelsk.

20 000 studenter fra over 100 land
Årlig 650 innkommende og
750 utgående utvekslingsstudenter

95% av internasjonale studenter valgte oss på grunn av høy kvalitet på forskning

laskiainen.jpg

Velkommen til Åbo Studentby

Turku Campus ved University of Turku ligger nær sentrum og elven Aura i nærheten av de andre institusjonene for høyere utdanning, Turku Science Park-selskaper og Turku universitetssykehus. Campusområdet strekker seg fra Turku-katedralen helt til Kupittaa jernbanestasjon.

Alle viktige tjenester for både studenter, personell og besøkende finnes nær campus. Det er praktisk å komme seg overalt enten ved å gå, sykle eller med bussene til Föli.

Det felles målet for høyere utdanningsinstitusjoner i Åbo og Åbo er å være Finlands beste studentby! Aktivt studentliv, enkel og velfungerende kollektivtransport og rimelige boliger er Turku's store eiendeler. Så mange som 99% av byens studenter ved høyere utdanningsinstitusjoner anbefaler Turku som studentby til vennene sine. riveraura.jpg

Rimelige levekostnader med mange boligalternativer, offentlige og private tjenester i full skala, levende kulturliv og en rekke muligheter for friluftsliv ved det omkringliggende øygruppen, garanterer at Turku tilbyr den beste livskvaliteten og er et lukrativt sted for studenter så vel som for dyktige fagfolk.

I henhold til det strategiske målet som er satt av byen, vil Turku innen 2029 være Nord-Østersjøens mest interessante by, med et sterkt fundament i både kunst og vitenskap. Turku bygger opp unike eiendeler - kreativ produksjonsindustri, bioteknologi, logistikk-ekspertise - gjennom klyngekomfort og synergier.

Velkommen til Turku, Finland!

Programmer gitt i:
 • English (UK)

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

University of Turku

Mer informasjon kommer snart. Hvis du er interessert i dette programmet, kan du kontakte Admission Services på admissions@utu.fi. ... [+]

masters.utu.fi

Mer informasjon kommer snart.

Hvis du er interessert i dette programmet, kan du kontakte Admission Services på admissions@utu.fi.

InntakskravGenerelle opptakskrav

Generelle krav

Du er kvalifisert som søker på mastergradsstudier hvis:

du har en nasjonalt anerkjent førstegangsgrad - normalt en bachelorgrad - fra en akkreditert institusjon for høyere utdanning,graden din tilsvarer minst 180 studiepoeng (europeiske studiepoeng) eller tre års heltidsstudium,graden din er i et relevant felt for masterstudiet som du søker på. Vennligst sjekk programsiden for detaljerte gradskrav.

Språkkrav

Søkere må ha gode engelskkunnskaper og et sertifikat som beviser disse ferdighetene. Du kan indikere språkferdighetene dine ved å ta en av de internasjonalt anerkjente engelskspråklige testene.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Mastergradsprogrammet i finsk og dets språk er beregnet på ikke-morsmål i finsk og andre finsk-ugriske språk som har fullført bachelorgraden i utlandet eller i Finland. ... [+]

masters.utu.fi

Valg av studenter på masterstudiet i finsk og dets språkMastergradsprogrammet i finsk og dets språk er beregnet på ikke-morsmål i finsk og andre finsk-ugriske språk som har fullført bachelorgraden i utlandet eller i Finland.

Opptak til masterstudiet er en BA-nivå, som kombinerer grunnleggende studier og fagstudier i finsk-ugrisk eller finsk språk og kultur, enten som en del av graden eller som et eget kurs. I unntakstilfeller kan studenter som har fullført en BA-grad og som ikke har fullført de ovennevnte studiene i finsk-ugrisk eller finsk språk og kultur, også bli tatt opp til studiet gjennom en ferdighetstest.

Den årlige opptaket er 6-10. Tidligere studier og suksess brukes som utvalgskriterier.... [-]

Finland Turku
August 2020
Finnish
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MA

University of Turku

Mastergradsprogrammet i fremtidsstudier gir omfattende, flerfaglig og praktisk utdanning innen fremtidsstudier. Det er designet for å utdanne framsynseeksperter som hjelp ... [+]

masters.utu.fi

Vil du være fremtidens neste ekspert?Mastergradsprogrammet i fremtidsstudier gir omfattende, flerfaglig og praktisk utdanning innen fremtidsstudier. Det er designet for å utdanne framsynseeksperter som hjelper organisasjoner å utnytte fremtidige muligheter og unngå unødvendige risikoer.

Futures Studies er et nyoppstått forskningsfelt. Siden fremtiden ikke eksisterer ennå, studerer futurister fremtidige anslag og diskontinuiteter i tidligere trender og nåværende syn på den langsiktige fremtiden. Futures Studies er interessert i sannsynlige futures, mulige futures og foretrukne futures. Som samfunnsaksjon har futuresstudier som mål å tjene private og offentlige beslutningstakere ved å skissere alternative langsiktige strategier i et operativt miljø som endrer seg. Som et akademisk forskningsfelt genererer Futures Studies kunnskap om måter og prosesser for hvordan enkeltpersoner og organisasjoner takler den usikre fremtiden. Typiske forskningsspørsmål i feltet er fokusert på epistemologi av kunnskap om fremtiden, metodologisk utvikling av verktøy for fremtidsstudier og analyser av alternative futures for et tydelig tema eller et mer generelt tema. Futures Studies er et tverrfaglig felt, der brede emner blir analysert og resultatene og tilnærmingene fra mer tradisjonelle fagdisipliner møtes.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Mastergradsprogrammet i kjønnsstudier er bygd rundt den tverrfaglige studien av kjønn og seksualitet, og kombinerer samfunnsfag, kunst og humaniora. ... [+]

href = "http://masters.utu.fi/

Få avansert og tverrfaglig opplæring innen kjønnsstudier!Mastergradsprogrammet i kjønnsstudier er bygd rundt den tverrfaglige studien av kjønn og seksualitet, og kombinerer samfunnsfag, kunst og humaniora.

Neste inntak er i 2021.

Du vil få kompetanse om kjønnspolitikk og politikk, og tilegne deg muligheten til å jobbe uavhengig av sentrale spørsmål relatert til kjønn, feminisme, likestilling, maktproduksjon og kunnskap.

Dette programmet er et godt valg spesielt for studenter som ønsker å satse på en karriere innen forskning, politikk, likestillingspolitikk og menneskerettighetsinstitusjoner. Organisasjoner i privat og offentlig sektor, så vel som frivillige organisasjoner og sivilsamfunn, er andre mulige karriereveier.... [-]

Finland Turku
August 2021
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Mastergradsprogrammet i jus og informasjonssamfunn (LIS) gir essensiell innsikt, evner og intellektuelle verktøy for å analysere juridiske problemer i informasjonssamfunn ... [+]

masters.utu.fi

Bli en ekspert på de juridiske utfordringene ved digitalisering!Mastergradsprogrammet i jus og informasjonssamfunn (LIS) gir essensiell innsikt, evner og intellektuelle verktøy for å analysere juridiske problemer i informasjonssamfunnet.

Programmet tilbyr studentene en unik kombinasjon av privat og offentlig rett og tverrfaglige perspektiver. Ferdigheter innen juridisk analyse, kritisk tenking, forskning og skriving er det som skiller utmerkede advokater og juridiske lærde.

Våre interaktive studiemetoder er basert på den nyeste pedagogiske forskningen, og kursene undervises i små grupper av utvalgte studenter. Programmet skaper et solid grunnlag for doktorgradsutdanning i jus. Det gir deg også den kompetansen som er nødvendig for en vellykket karriere hos advokatfirmaer og selskaper, myndigheter og internasjonale organisasjoner, så vel som ved universiteter og forskningsinstitusjoner.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Få en grad innen utdanning med en avansert kombinasjon av teori og praksis! Mastergradsprogrammet i utdanning og læring trener deg for forskjellige nasjonale og internasj ... [+]

masters.utu.fi

Få en grad innen utdanning med en avansert kombinasjon av teori og praksis!Få en grad innen utdanning med en avansert kombinasjon av teori og praksis! Mastergradsprogrammet i utdanning og læring trener deg for forskjellige nasjonale og internasjonale oppgaver innen utdanning.

EdLearn-programmet tar sikte på å trene eksperter innen forskning på læring og sosiologi i utdanning. Det gjør det ved å ta opp utdanning både fra mikro- og makronivåperspektiver gjennom grunnleggende studier, valgfagene og emnet for masteroppgaven, men også ved å ta ferdigheter fra det 21. århundre (som definert i internasjonale politiske dokumenter) på områdene læringsferdigheter ( for eksempel kritisk tenkning problemløsning, metakognisjon livslang læring), livsferdigheter (f.eks. kommunikasjon, samarbeid kulturell bevissthet og nettverk) og ferdigheter i kunnskap (informasjon, IKT og matematisk)... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Mastergradsprogrammet i østasiatiske studier (ØST) gir en unik mulighet til å få inngående kunnskap om de dynamiske samfunnene i det moderne Øst-Asia. ... [+]

masters.utu.fi

Få grundig kunnskap om dagens østasiatiske samfunn og bli spesialist i verdens mest dynamiske verden!Mastergradsprogrammet i østasiatiske studier (ØST) gir en unik mulighet til å få inngående kunnskap om de dynamiske samfunnene i det moderne Øst-Asia.

Studentene får kompetanse i østasiatisk samtidshistorie, politikk og samfunn og lærer samfunnsvitenskapelige forskningsmetoder å bli områdespesialister i Øst-Asia. Østasiatiske språk studeres som en del av graden for å støtte studenters oppkjøp av kunnskap og masteroppgaveforskning.

Studenter i programmet har gode muligheter for studentutveksling i østasiatiske universiteter, samt å motta østasiatiske studie- og forskningsstipendier. Programmet gir ekspertise til å delta i internasjonale offentlige, private og tredje sektor yrker. Studentene blir også kvalifisert til å søke på ph.d.-programmer og å forfølge en akademisk karriere.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

University of Turku

Takket være Darwin, vet vi at evolusjonsprosessen har formet den forvirrende variasjonen vi ser rundt oss. Gjennom dette masterstudiet vil studentene tilegne seg et ekspl ... [+]

masters.utu.fi

Takket være Darwin, vet vi at evolusjonsprosessen har formet den forvirrende variasjonen vi ser rundt oss. Gjennom dette masterstudiet vil studentene tilegne seg et eksplisitt evolusjonært biologisk perspektiv i studiet av naturen, og dermed øke kapasiteten for å forstå mønstre og prosesser, på skalaer som varierer fra celle- til økosystemnivå.

Studentene kan forvente å tilegne seg vitenskapelige og analytiske ferdigheter, ekspertise i nåværende teorier og oppdaterte teknologier, samt praktiske ferdigheter inkludert teamarbeid og mellommenneskelige ferdigheter; alt i et internasjonalt miljø. Etter å ha startet med en generell oversikt over evolusjonsbiologi, og hva det innebærer å være en biologisk forsker, fokuserer dette programmet hovedsakelig på evolusjonsgenetikk.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Molecular Systems Biology track tilbyr omfattende opplæring i moderne molekylærbiologi og utdanning med fokus på systembiologi (genomikk, transkriptomikk, proteomikk, rel ... [+]

masters.utu.fi

Molecular Systems Biology track tilbyr omfattende opplæring i moderne molekylærbiologi og utdanning med fokus på systembiologi (genomikk, transkriptomikk, proteomikk, relasjoner mellom gen / proteinstruktur og funksjon) med særlig fokus på praktiske laboratorikkunnskaper og molekylære interaksjonsnettverk.

Studentene skal tilegne seg vitenskapelige og analytiske ferdigheter, kompetanse i nåværende teorier og oppdaterte teknologier, samt praktiske ferdigheter inkludert teamarbeid og mellommenneskelige ferdigheter; alt i et internasjonalt miljø. De ferdigheter og kunnskap som er oppnådd baner vei for fremtidige karriereveier i akademia eller industri.

Programstruktur... [-]
Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Mastergradsprogrammet i global innovasjonsledelse er designet for å bringe et vitenskapelig tankesett til ledelsesmessige utfordringer i krysset mellom internasjonal virk ... [+]

masters.utu.fi

Innovative ledere for fremtidens verden!Mastergradsprogrammet i global innovasjonsledelse er designet for å bringe et vitenskapelig tankesett til ledelsesmessige utfordringer i krysset mellom internasjonal virksomhet, entreprenørskap og innovasjonsledelse.

I masterstudiet vil du tilegne deg avansert kunnskap innen innovasjonsledelsesrelaterte teorier og praksis og være i stand til å utvikle og anvende rammer, som vil bidra til å forstå hvordan innovasjoner skapes, lanseres og styres i en internasjonal setting. Du vil også lære hvordan gründeraktiviteter dannes og hvilke nøkkelstrategier selskaper bruker for å utvide.

Kompetansen oppnådd i dette programmet åpner for mange karrieremuligheter i forskjellige typer organisatoriske omgivelser og roller, samt muligheten til å søke på doktorgradsutdanning.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Mastergradsprogrammet i matutvikling gir deg kompetanse for å møte utfordringene innen forskning og utvikling i matindustrien og akademia. ... [+]

masters.utu.fi

Nordisk ekspertise innen naturlige matvarerMastergradsprogrammet i matutvikling gir deg kompetanse for å møte utfordringene innen forskning og utvikling i matindustrien og akademia.

Programmet er utformet for å gi deg en forståelse av sammenhenger mellom de ulike aspektene og funksjonene i maten. Spesiell oppmerksomhet er lagt på påvirkning av ulike faktorer på sammensetningen, sensoriske egenskaper og helseeffekter av mat på molekylært nivå. Anvendelse av matmetabolomikk og moderne bioteknologiske metoder i matforskning og matutvikling er en viktig del av læreplanen. Læreplanen dekker også ulike aspekter av mattrygghet og europeisk matlovgivning og lovgivning.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Programvareteknikk masterprogrammet blir guidet av direkte involverte industripartnere i Europa og Sør-Afrika for å tilby et internasjonalt program i profesjonell praksis ... [+]

masters.utu.fi

Hent ferdighetene selskapene er ute etter i programvareingeniør på den nye Southern Africa Campus!Programvareteknikk masterprogrammet blir guidet av direkte involverte industripartnere i Europa og Sør-Afrika for å tilby et internasjonalt program i profesjonell praksis.

Dette programmet ligger i Windhoek, Namibia.

Dette programvaretekniske programmet er et banebrytende nytt samarbeid mellom Finland og Namibia, der studenter studerer ved University of Turku satellittcampus ved University of Namibia i Windhoek. Å jobbe tett med studenter og selskaper fra EU og fra Sør-Afrika vil trene programvareingeniører som er i stand til å forstå IT-relaterte utfordringer i det globale sør og designe, utvikle, implementere og evaluere programvareløsninger for å oppfylle disse kravene.... [-]

Finland Turku
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

I Materials Physics-sporet vil du bli en ekspert på forskning og utvikling av nye materialer innen biomedisinsk eller elektronisk applikasjon. ... [+]

masters.utu.fi

Forbedre liv ved å lage ting!I Materials Physics-sporet vil du bli en ekspert på forskning og utvikling av nye materialer innen biomedisinsk eller elektronisk applikasjon.

Materials Physics er et av de fire fordypningssporene for mastergradsstudiet i fysiske og kjemiske fag. De andre sporene i programmet er Astronomi og romfysikk, materialkjemi og teoretisk fysikk.

Du vil jobbe i en aktiv forskningsgruppe sammen med andre studenter, postdokumenter og seniorforskere for å løse problemer innen f.eks energieffektivitet og medisinelevering. I tillegg til det teoretiske grunnlaget for materialfysikk, vil du også lære å bruke topp moderne forskningsutstyr med praktiske kurs.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Mastergradsprogrammet i fysiske og kjemiske fag: Materialkjemi lærer deg å forstå, oppdage, lage og utvikle nye materialer som forbedrer livskvaliteten! ... [+]

masters.utu.fi

Å forstå, oppdage, lage og utvikle nye materialer som forbedrer livskvaliteten!Mastergradsprogrammet i fysiske og kjemiske fag: Materialkjemi lærer deg å forstå, oppdage, lage og utvikle nye materialer som forbedrer livskvaliteten!

Ved University of Turku består forskningen i materialkjemi av grunnleggende forskning på materialegenskaper så vel som grensesnitt, overflater og nanostrukturer fra et kjemisk synspunkt. Anvendt forskningsfokus på funksjonalisert organisk elektronikk, selvlysende materialer og porøse bærere samt nanoteknologi, deteksjonsteknologi, energilagring og konvertering.

Etter oppgradering vil du kunne bruke det mangfoldige settet av ferdigheter som er oppnådd som en del av dette sporet, inkludert eksperimentelle, teoretiske og numeriske teknikker for å produsere og analysere nye kjemiske prosjekter.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Mastergradsprogrammet i informasjons- og kommunikasjonsteknologi gir allsidig og høy kvalitet IKT-utdanning innen utvalgte felt av IKT, med et etablert rykte innen innova ... [+]

masters.utu.fi

Mastergradsprogrammet i informasjons- og kommunikasjonsteknologi gir allsidig og høy kvalitet IKT-utdanning innen utvalgte felt av IKT, med et etablert rykte innen innovativ tverrfaglig og internasjonal utdanning.

Studiet har internasjonalt dobbeltgradssamarbeid med European Institute of Innovation and Technology (EIT) Master School og med Fudan University i Shanghai, Kina. I studieåret 2020-2021 tilbyr programmet fire hovedfag:

Cyber ​​SecuritySmarte systemerDigital helsekryptografi

Cyber Security hovedfaget gir studentene dyp og betydelig utdanning og kompetanse innen sikkerhet og teknologi for nettverkssystemer. Fokuset er å forske på cybersecurity-teknologier for nettverkssystemer og applikasjoner i den kommunikasjonsintensive fremtiden. De teknologiske temaene som dekkes inkluderer sikkerhet i smarte miljøer, system- og nettverkssikkerhet, sikkerheten til kommunikasjonssystemer og applikasjoner og utforming av sikre systemer. Studentene skal utforske både teknologiske og teoretiske vitenskapelige fremskritt på feltet og anvende dem til praksis. Nyutdannede vil ha sterk teknologisk, teoretisk og praktisk forståelse innen cybersecurity. Med sine nye kunnskaper og ferdigheter, kan kandidatene fortsette å bygge en vellykket karriere i å sikre informasjons- og kommunikasjonsteknologibransjen.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Hovedfaget Digital Health tilbyr omfattende opplæring, alt fra molekylnivå interaksjoner til individer og samfunn. ... [+]

masters.utu.fi

Hovedfaget Digital Health tilbyr omfattende opplæring, alt fra molekylnivå interaksjoner til individer og samfunn.

Studiet har internasjonalt dobbeltgradssamarbeid med European Institute of Innovation and Technology (EIT) Master School og med Fudan University i Shanghai, Kina. I studieåret 2020-2021 tilbyr programmet fire hovedfag:

Cyber ​​SecuritySmarte systemerDigital helsekryptografi

Digital helse-dur samler ferdigheter og prinsipper fra informatikk, innebygde systemer og medisinske vitenskaper for å bygge en forståelse av teori og for å få praktiske kompetanser på området.

Studentene som er uteksaminert fra Digital Health, vil ha tilegnet seg vitenskapelige og analytiske ferdigheter, kompetanse i presentasjonsteorier og oppdaterte teknologier, samt praktiske ferdigheter, inkludert teamarbeid, ledelse og mellommenneskelige ferdigheter i et internasjonalt miljø. De tilegnede metodiske ferdighetene og avansert kunnskap lar studentene fortsette sine karriereveier i akademia eller industri.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Mastergradsprogrammet i informasjons- og kommunikasjonsteknologi gir allsidig og høy kvalitet IKT-utdanning innen utvalgte felt av IKT, med et etablert rykte innen innova ... [+]

masters.utu.fi

Mastergradsprogrammet i informasjons- og kommunikasjonsteknologi gir allsidig og høy kvalitet IKT-utdanning innen utvalgte felt av IKT, med et etablert rykte innen innovativ tverrfaglig og internasjonal utdanning.

Studiet har internasjonalt dobbeltgradssamarbeid med European Institute of Innovation and Technology (EIT) Master School og med Fudan University i Shanghai, Kina. I studieåret 2020-2021 tilbyr programmet fire hovedfag:

Cyber ​​SecuritySmarte systemerDigital helsekryptografi

Kryptografi hovedfaget fokuserer på kryptografiforskning. Målet med denne spesialiseringen er å utdanne fremtidige eksperter med en sterk og bred kunnskap om matematiske aspekter ved kryptografi og datasikkerhet til forsknings- og IKT-sektoren. I kryptografien studeres og analyseres store moderne symmetriske og asymmetriske kryptografialgoritmer og -protokoller fra det matematiske synspunktet.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Smart Systems hovedfag gir et konkurransedyktig ferdighetssett og dyptgående kunnskap innen det svært relevante feltet Internet of Things (IoT) -baserte smarte og autonom ... [+]

masters.utu.fi

Smart Systems hovedfag gir et konkurransedyktig ferdighetssett og dyptgående kunnskap innen det svært relevante feltet Internet of Things (IoT) -baserte smarte og autonome innebygde systemer, med de viktigste bruksområdene i mobile robot-systemer og smarte miljøer.

Mastergradsprogrammet i informasjons- og kommunikasjonsteknologi gir allsidig og høy kvalitet IKT-utdanning innen utvalgte felt av IKT, med et etablert rykte innen innovativ tverrfaglig og internasjonal utdanning. Studiet har internasjonalt dobbeltgradssamarbeid med European Institute of Innovation and Technology (EIT) Master School og med Fudan University i Shanghai, Kina. I studieåret 2020-2021 tilbyr programmet fire hovedfag:... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

Mastergradsprogrammet i fysiske og kjemiske vitenskaper - Astronomi og romfysikk omfatter et bredt spekter av temaer fra fysikken til solen og solsystemet til stellar og ... [+]

masters.utu.fi

Fra solen til supernovaer, nøytronstjerner, svarte hull og galakser!Mastergradsprogrammet i fysiske og kjemiske vitenskaper - Astronomi og romfysikk omfatter et bredt spekter av temaer fra fysikken til solen og solsystemet til stellar og galaktisk struktur og evolusjon, samt emner innen astrofysikk og kosmologi med høy energi.

Astronomi- og romfysikksporet er et av de fire fordypningssporene for mastergradsstudiet i fysiske og kjemiske fag. De andre sporene i programmet er Materials Chemistry, Materials Physics og Theoretical Physics. Etter endt utdanning vil du kunne bruke de forskjellige ferdighetene som er anskaffet som en del av dette sporet, inkludert beregnings- og numeriske teknikker.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Turku

The Theoretical Physics track introduserer studenten for det spennende mangfoldet av fysiske teorier og gir midler til å forstå verden. ... [+]

masters.utu.fi

Forstå naturlovene fra bunn til topp!The Theoretical Physics track introduserer studenten for det spennende mangfoldet av fysiske teorier og gir midler til å forstå verden.

Sporet til teoretisk fysikk er et av de fire fordypningssporene for mastergradsstudiet i fysiske og kjemiske fag. De andre sporene i programmet er astronomi og rom, materialkjemi og materialfysikk.

Temaer fra kvantefysikk til teoriene om tyngdekraft er innlemmet i sporet til teoretisk fysikk. Problemer med grunnleggende kvantefysikk, kvanteinformasjon, kvantefeltteori og teoretisk kosmologi er kjernen i studiene i teoretisk fysikk.

Etter oppgradering vil du kunne bruke det mangfoldige settet av ferdigheter som er oppnådd som en del av dette sporet, inkludert teoretiske og numeriske teknikker for å produsere og analysere nye fysiske prosjekter.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Opiskelijakaupunki Turku - The City of Students

Location address
Student and Admissions Services
University of Turku
20014 Turun yliopisto

Turku, FI
Social Media