University of Vaasa

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Vaasa - Tverrfaglig og forretningsorientert

University of Vaasa er et tverrfaglig universitet med mer enn 5000 studenter, og det tilbyr grader på alle akademiske nivåer fra Bachelor til Master og Doctor. Omtrent 9 prosent av studentene og 30 prosent av det akademiske personalet er internasjonale fra hele verden. Universitetets undervisnings- og forskningsaktiviteter fokuserer på forretningsstudier, administrative vitenskaper, teknologi og kommunikasjon. Undervisningsspråket i de internasjonale masterprogrammene og flere andre kurs på engelsk.

University of Vaasa okkuperer et av Finlands nyeste campusområder nær sjøen, ofte referert til som det vakreste campus i Finland. Alle skolene og avdelingene ligger på den vakre øya Palosaari. Campus er en interessant fusjon av gammelt og nytt, en kombinasjon av kontinentale og angelsaksiske arkitekturer. Det ligger i Vaasa, Finlands solrikeste by. Med sine 12 000 studenter er Vaasa også en veldig livlig studentby. Dessuten er den vakre skjærgården Kvarken rundt byen en del av UNESCOs verdensarvliste siden 2006.

studier

University of Vaasa fungerer på fire skoler. Undervisning og forskning på School of Management og School of Accounting and Finance samt i School Marketing and Communication er av høy nasjonal standard, og University of Vaasa er blant de største leverandørene av forretningsgrader i Finland. De viktigste områdene innen forretningsstudier er finansiering og finansmarkeder, entreprenørskap, forbrukeradferd og internasjonalisering av virksomheter. Skolene er rangert som gode handelshøyskoler i Eduniversal Worldwide Business School Ranking, og deres mastergradsprogram i finans, masterprogram i strategisk forretningsutvikling og mastergradsprogram i internasjonal virksomhet er EFMD-akkreditert.

School of Management og School of Marketing and Communication har sine egne spesielle styrkeområder som kommunikasjons- og administrasjonsvitenskap. På School of Technology and Innovations er universitetets kompetanseområder automatiseringsteknologi, elektroteknikk, informatikk og telekommunikasjon. Masterprogrammene i Industrial Management og Industrial Systems Analytics er ASIIN-akkreditert . ASIIN-kvalitetsforseglingen gir forsikring om at fagspesifikke kvalitetsstandarder for den faglige disiplinen og det yrket som programmet forbereder, blir oppfylt på høyt nivå.

Utdannelsen ved University of Vaasa får anerkjennelse fra arbeidsgivere for å innfri kravene i det moderne arbeidslivet. Alle grader ved universitetet omfatter ferdigheter i forretningsdrift og campus virkelig internasjonale atmosfære samt muligheter for studentutveksling gir studentene sterke evner når de kommer inn i arbeidslivet. Undervisningsspråket i alle emnene som tilbys for internasjonale studenter på masterstudiene er engelsk. Kursene er vanligvis basert på forelesninger med en avsluttende eksamen, eller på selvstendig studier som blir eksamen i løpet av studieåret. Seminarer og ulike former for gruppearbeid med skriftlige og muntlige oppgaver er også en del av læreplanene.

Studentlivet i Vaasa

4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

University of Vaasa samfunnet består av over 5000 studenter, og hvert år studerer rundt 300 internasjonale studenter fra hele verden ved universitetet. Studenter ved universitetet har en økende interesse for internasjonal studieatmosfære. Det er til sammen rundt 12 000 studenter i Vaasa, og de tilgjengelige bolig- og fritidsaktivitetsmulighetene i byen er mange.

Kulturlivet i byen har noe for enhver smak. Det finske Vaasa City Theater, det svenske Wasa Theater, byorkesteret, Vaasa Opera Company og mange andre musikalske grupper, kor og teatre samt de mange galleriene og museene sikrer et livlig kulturliv for byen. Diverse pop-, rock- og alternative musikk- og kulturfestivaler er organisert i byen, spesielt om sommeren.

University of Vaasa gir veiledning for alle nye internasjonale studenter. En internasjonal veileder, en stipendiat, utnevnes til enhver internasjonal student. Veileder hjelper studenter med å bli kjent med fagmiljøet og hjelpe til i andre forhold knyttet til å bo i Vaasa og i Finland.

Gjennom hele studieåret planlegger veiledere ulike typer aktiviteter og arrangementer for internasjonale studenter. Disse hendelsene er en flott mulighet til å bli kjent med medstudenter og oppleve Vaasa på en ny måte. University of Vaasa arrangerer også turer for internasjonale studenter for å se andre deler av Finland. For eksempel er en årlig tur til Lappland alltid en minneverdig opplevelse for studenter.

Som medlemmer av den lokale studentkåren har internasjonale mastergradsstudenter ved University of Vaasa fordelt på ulike rabatter på og utenfor campus. Disse inkluderer for eksempel subsidierte måltider på universitetets restauranter og kafeer, samt rabatter på reisebilletter, teatre, museer og mange butikker. Mastergradsstudenter har også rett til studenthelsetjenesten.

University of Vaasa campus ligger ved siden av sjøen med mange muligheter for utendørsaktiviteter. For de som liker å være nær naturen, er Vaasa-regionen et utmerket sted for å tilbringe fritid ute. Havet tilbyr opplevelser for hver sesong fra kajakk og dykking til isfiske. Byen Vaasa er veldig tilgjengelig; alle nødvendige tjenester ligger i nærheten av universitetet, og de fleste fortsetter å sykle gjennom hele året. Reisetilknytningene er omfattende - i tillegg til den velkoblede flyplassen, tog- og bussforbindelser, krysser krysserne Både-Botnia, slik at reisende når til Sverige på få timer.

4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

Campusområde

University of Vaasa opptar Finlands nyeste campusområde ved sjøen - en kombinasjon av kystlandskap, moderne arkitektur og ombygde industribygninger. Universitetet tilbyr et moderne studiemiljø med en oppdatert datamaskin og andre tekniske fasiliteter. Det akademiske biblioteket ligger også på campus. Fra studentrestauranten i hovedbygningen er det en fantastisk utsikt over det omkringliggende natur og havet.

Et internasjonalt universitet

University of Vaasa har kontakter over hele verden; samarbeidsuniversiteter for utveksling av studenter og ansatte, og også for forskning og utdanningssamarbeid. Hvert år drar mer enn 200 studenter til utlandet for noen av studiene som kreves for studiet. Tilsvarende ankommer rundt 200 internasjonale studenter hvert år for å fullføre utvekslingsperioden ved University of Vaasa . I tillegg studerer rundt 300 internasjonale studenter på universitetets internasjonale master- og doktorgradsprogrammer.

University of Vaasa gir en internasjonal atmosfære og en vakker maritim campusinnstilling, effektiv veiledning og et livlig sosialt miljø i tillegg til et bredt spekter av kurs tilbys på engelsk. De fleste av kursene som inngår i masterprogrammene tilbys for både internasjonale og finske studenter, som gir en utmerket mulighet til å bli kjent med de lokale studentene. De internasjonalt blandede studiegruppene gir en god sjanse til å lære av andre studenter og deres erfaringer.

Invester i din fremtid!

Et nært studiet fellesskap, godt planlagt undervisning og effektive studenttjenester fremmer akademisk fremgang og ferdigstillelse av grader. University of Vaasa utdanner kompetente eksperter til behovene til det moderne arbeidslivet, og sysselsettingsutsikterne for nyutdannede er gode. Universitetet støtter fleksibilitet i studier på universitetet og i andre akademiske institusjoner i Vasa, i Finland og over hele verden.

For mer informasjon, besøk hjemmesiden til University of Vaasa på http: // www. univaasa .fi / master /. Bli med oss nå!

Steder

Vaasa

Address
Wolffintie 34,

65200 Vaasa, Finland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss