Les den offisielle beskrivelsen

University of Vaasa er et tverrfaglig universitet med over 5000 studenter, og tilbyr grader på alle faglige nivåer fra bachelor til master og doktor. Omtrent 12 prosent av studentene er internasjonale studenter fra hele verden. Universitetets undervisnings- og forskningsaktiviteter fokuserer på næringsstudier, administrative fag, teknologi og kommunikasjon. Undervisningsspråket i de internasjonale masterprogrammene og flere andre kurs på engelsk.

University of Vaasa opptar et av Finlands nyeste campusområder nær sjøen. Alle skolene og avdelingene ligger på den vakre øya Palosaari. Campus er en interessant fusjon av gammelt og nytt, en kombinasjon av kontinentale og angelsaksiske arkitekturer. Den ligger i Vasa, den soligste finlandsbyen. Med sine 12 000 studenter er Vaasa også en veldig livlig studentby. Videre er den vakre Kvarkens skjærgård som omgir byen, en del av UNESCOs verdensarvliste siden 2006.


4244_rsz_4172_img_3584.jpg

University of Vaasa - Tverrfaglig og forretningsorientert

studier

University of Vaasa fungerer i fire skoler. Undervisning og forskning i Handelshøyskolen og Skolen for regnskap og finans samt i skoles markedsføring og kommunikasjon er av høy nasjonal standard, og University of Vaasa er blant de største leverandørene av bedriftsgrader i Finland. Hovedområdene i bedriftsstudier er finansiering og finansmarkeder, entreprenørskap, forbrukeradferd og internasjonalisering av bedrifter. Skolene er rangert som Excellent Business Schools i Eduniversal Worldwide Business School Ranking og deres masterprogram i økonomi, mastergradsprogram i strategisk forretningsutvikling og mastergradsprogram i internasjonal virksomhet har blitt tildelt den internasjonale EPAS-akkreditering.

Handelshøyskolen og Markeds- og kommunikasjonsskolen har egne spesielle styrkeområder som kommunikasjon og administrative fag. I Teknisk og Innovasjonsskolen er universitetets kompetanseområder automasjonsteknologi, elektro, datavitenskap og telekommunikasjonsteknologi.

Utdanningen i University of Vaasa mottar anerkjennelse fra arbeidsgivere for å møte kravene til det moderne arbeidslivet. Alle universitetsgrader omfatter forretningsvirksomhet og den ekte internasjonale atmosfæren på campus sammen med muligheter for studentutveksling gir studentene sterke evner når de går inn i arbeidslivet. Undervisningsspråk i alle kursene som tilbys for internasjonale studenter i masterstudiet på engelsk. Kursene er vanligvis basert på forelesninger med avsluttende eksamen, eller på selvstudium som undersøkes i løpet av studieåret. Seminarer og ulike former for gruppearbeid med skriftlige og muntlige oppgaver er også en del av læreplanene.

Studentlivet i Vaasa


4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

University of Vaasa samfunnet består av over 5 000 studenter og hvert år mer enn 300 internasjonale studenter fra hele verden ved Universitetet. Studenter på universitetet har en økende interesse for internasjonal studieatmosfære. Det er totalt ca 12 000 studenter i Vaasa, og de tilgjengelige bolig- og fritidsaktivitetene i byen er mange.

Kulturlivet i byen har noe for enhver smak. Det finske Vaasa City Theater, det svenske Wasa Theater, byorkesteret, Vaasa Opera Company og mange andre musikalske grupper, kor og teatre samt de mange galleriene og museene sikrer et livlig kulturliv for byen. Diverse pop-, rock- og alternative musikk- og kulturfestivaler er organisert i byen, spesielt om sommeren.

University of Vaasa gir veiledning for alle nye internasjonale studenter. En internasjonal veileder, en stipendiat, er utnevnt til hver internasjonal student. Veiledere hjelper elevene til å bli kjent med det akademiske miljøet og bistå i andre saker knyttet til å bo i Vaasa og i Finland.

Gjennom hele studieåret planlegger veiledere ulike typer aktiviteter og arrangementer for internasjonale studenter. Disse hendelsene er en flott mulighet til å bli kjent med medstudenter og oppleve Vaasa på en ny måte. University of Vaasa arrangerer også turer for internasjonale studenter for å se andre deler av Finland. For eksempel er en årlig tur til Lappland alltid en minneverdig opplevelse for studenter.

Som medlemmer av den lokale studentkåren har internasjonale mastergradsstudenter ved University of Vaasa fordelt på ulike rabatter på og utenfor campus. Disse inkluderer for eksempel subsidierte måltider på universitetets restauranter og kafeer, samt rabatter på reisebilletter, teatre, museer og mange butikker. Mastergradsstudenter har også rett til studenthelsetjenesten.

University of Vaasa campus ligger ved siden av sjøen med mange muligheter for utendørsaktiviteter. For de som liker å være nær naturen, er Vaasa-regionen et utmerket sted for å tilbringe fritid ute. Havet tilbyr opplevelser for hver sesong fra kajakk og dykking til isfiske. Byen Vaasa er veldig tilgjengelig; alle nødvendige tjenester ligger i nærheten av universitetet, og de fleste fortsetter å sykle gjennom hele året. Reisetilknytningene er omfattende - i tillegg til den velkoblede flyplassen, tog- og bussforbindelser, krysser krysserne Både-Botnia, slik at reisende når til Sverige på få timer.

Campusområde

University of Vaasa opptar Finlands nyeste campusområde ved sjøen - en kombinasjon av kystlandskap, moderne arkitektur og ombygde industribygninger. Universitetet tilbyr et moderne studiemiljø med en oppdatert datamaskin og andre tekniske fasiliteter. Det akademiske biblioteket ligger også på campus. Fra studentrestauranten i hovedbygningen er det en fantastisk utsikt over det omkringliggende natur og havet.

Et internasjonalt universitet


4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

University of Vaasa har kontakter rundt om i verden; partnerskap universiteter for studenter og ansatte utveksling, og også for forskning og pedagogisk samarbeid. Hvert år går mer enn 200 studenter til utlandet for noen av studiene som kreves for deres studium. På samme måte kommer over 200 internasjonale studenter hvert år for å fullføre sin utvekslingsperiode ved University of Vaasa . I tillegg studerer mer enn 300 internasjonale studenter i universitetets internasjonale master- og doktorgradsprogrammer.

University of Vaasa gir en internasjonal atmosfære og en vakker maritim campusinnstilling, effektiv veiledning og et livlig sosialt miljø i tillegg til et bredt spekter av kurs tilbys på engelsk. De fleste av kursene som inngår i masterprogrammene tilbys for både internasjonale og finske studenter, som gir en utmerket mulighet til å bli kjent med de lokale studentene. De internasjonalt blandede studiegruppene gir en god sjanse til å lære av andre studenter og deres erfaringer.

Invester i din fremtid!


Et nært studiet fellesskap, godt planlagt undervisning og effektive studenttjenester fremmer akademisk fremgang og ferdigstillelse av grader. University of Vaasa utdanner kompetente eksperter til behovene til det moderne arbeidslivet, og sysselsettingsutsikterne for nyutdannede er gode. Universitetet støtter fleksibilitet i studier på universitetet og i andre akademiske institusjoner i Vasa, i Finland og over hele verden.For mer informasjon vennligst besøk University of Vaasa hjemmesider på http://www.uva.fi/master/. Bli med oss ​​nå!

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

University of Vaasa

Masterprogrammet i Industrial Systems Analytics (ISA) gir innhold, modeller og metoder for å designe, utvikle, implementere og drive komplekse prosesser og systemer i ene ... [+]

Masterprogrammet i Industrial Systems Analytics (ISA) gir innhold, modeller og metoder for å designe, utvikle, implementere og drive komplekse prosesser og systemer i energisektoren. Energisystemer er komplekse systemer som krever en helhetlig forståelse og dermed flere perspektiver på forskning og utdanning. Energisystemer kan ses som sosio-tekniske systemer, og det nye ISA-programmet er bygget fra Teknologi-, Organisasjon og Folks perspektiver (TOP). Systemdynamikk og systemtanking er tilkoblingselementene som er nødvendige for programmet. Det er viktig å forstå hvordan teknologi og mennesker er organisert for å nå målene.

Programmet forbereder studentene til å utvikle og forvalte produkt og serviceinnovasjon for industrielle energisystemer, levering og bruk. Kursene består av forelesninger, samarbeidsprosjekter, prosjekter, presentasjoner og avsluttende eksamener.... [-]

Finland Vaasa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Vaasa

Kandidatprogrammet i industriell ledelse kombinerer forretninger med tekniske ferdigheter og fører til en karriere i et fremtidsrettet teknologiledelsesområde med en konk ... [+]

Mastergradsprogrammet i industriell ledelse er nøkkelen til en karriere innen teknologiledelse, et fremtidsrettet område. Emnene undervises blant annet teknologi prognoser, utviklingsledelse, internasjonal sourcing og produksjon, produktutvikling og teknologiintegrasjon. Kompetansene som er bygd opp i programmet, gjelder spesielt i høyteknologiske bedrifter og bedrifter med raskt skiftende kjerne teknologier, i forsknings sentre og universiteter, samt i utviklingen av regional og nasjonal teknologipolitikk.

Masterprogrammet i industriell ledelse kombinerer de to strategiske prioritetene University of Vaasa , internasjonalitet og tverrfaglig arbeid. Programmet har et nært samarbeid med høyteknologiske selskaper i regionen, med fordelen av Finlands beliggenhet i sentrum av en voksende fornybar energivirksomhet. I tillegg gir den studentene opplevelsen av internasjonale og lokale foredragsholdere som fokuserer sitt arbeid på teknologi og operasjonell ledelse.... [-]

Finland Vaasa
August 2020
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Vaasa

Masterstudiet i International Business er en EPAS-godkjent gateway til en internasjonal karriere innen forretningsbransjen. ... [+]

Masterstudiet i International Business er et toårig heltidsprogram som fokuserer på identifisering og styring av utfordringer som følge av planlegging, kontroll og koordinering av forretningsaktiviteter på internasjonal skala. Basert på både kompetent kompetanse hos internasjonale ledere i dag og kjerneområder innen forskning innen University of Vaasa , er undervisningen på programmet sentrert rundt dagens teori og praksis i tre viktige aspekter av internasjonal virksomhet - internasjonal strategisk ledelse, internasjonal markedsføring ledelse , og internasjonal human resource management. Den internasjonale EPAS-akkreditering er et tegn på kvaliteten på bedriftsundervisningen ved University of Vaasa .... [-]

Finland Vaasa
Kontakt skolen
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Vaasa

Det nye masterprogrammet i Smart Energy tilbyr den nyeste kunnskapen i pågående energitransisjoner og gode muligheter for å forny bransjen og skape fremtidssikre løsninge ... [+]

Utviklere for Smart Energy Solutions

Er du interessert i smarte energisystemer, en kombinasjon av ny teknologi og forretningsmodeller? Ønsker du å ha muligheter til å skape innovative og bærekraftige energiløsninger for fremtiden?

Endringer og forstyrrelser av tradisjonelle kraft- og energisystemer krever et nytt sett med ferdigheter for å realisere overgangen til smartere, mer fleksible og fornybare energisystemer. Neste generasjon elektriske ingeniører må forstå den økende mengden av ulike tverrfaglige samspill som spenner fra ny teknologi til kundenes behov og ulike energipolitikker.

Det nye, tverrfaglige masterprogrammet i Smart Energy gir studentene den nyeste kunnskapen i løpende energioverganger og gode muligheter for å forny bransjen og skape fremtidssikre løsninger for bærekraftige og smarte energisystemer.... [-]

Finland Vaasa
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Vaasa

EPAS-akkreditert mastergradsprogram i strategisk forretningsutvikling fokuserer på teori og praksis med strategisk forretningsutvikling, fra strategisk analyse til strate ... [+]

Masterstudiet i strategisk forretningsutvikling fokuserer på teori og praksis av strategisk forretningsutvikling, fra strategisk analyse til strategisk valg og strategiimplementering. Områdene som omfattes av programmet omfatter prosjektledelse, internasjonal strategisk ledelse og styring av forretningsnettverk. I tillegg tilbyr programmet studentene et bredt spekter av valgfrie studier som gjør dem i stand til å utdype sin kunnskap på andre områder som menneskelige ressurser og tverrkulturell ledelse. Den internasjonale EPAS-akkreditering er et tegn på kvaliteten på bedriftsundervisningen ved University of Vaasa .

Det toårige programmet gir kunnskaper og kunnskaper på mellom- og øverste ledelsesnivå i alle typer bedrifter og organisasjoner, store eller små, offentlige eller private. Studenter som oppgraderer fra programmet vil ha de ferdighetene som er nødvendige for å forstå organisasjonens strategiske posisjon, hvordan man gjør strategiske valg, og hvordan strategien kan forvandles til handling for å bli en kilde til bærekraftig konkurransefortrinn.... [-]

Finland Vaasa
Kontakt skolen
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Vaasa

EPAS-akkreditert Mastergradsprogram i Finans fokuserer på økonomi og finansanalyse fra et internasjonalt perspektiv. ... [+]

Masterstudiet i økonomi fokuserer på teorien for økonomi og økonomisk analyse fra et internasjonalt perspektiv. Programmet gir en oversikt over bedriftsfinansiering, investeringer og opsjonsprising. Studentene skal utvikle en spesialisering innen corporate finance og investeringer, som evaluering av aksjer og obligasjoner, finansmarkeder, opsjonsprissetting, kapitalbudsjettering, kapitalkostnad, langsiktig finanspolitikk og andre relaterte temaer for moderne finans.

Karrieremulighetene til regnskapsførere og finansutdannede er gode over hele verden. Den internasjonale EPAS-akkreditering er et tegn på kvaliteten på universitetets forretningsundervisning, og kandidatene fra mastergradsprogrammet i finans har hatt stor suksess i karriere både i Finland og internasjonalt. Videre har den høykvalitets forsknings- og vitenskapelig undervisning plassert institutt for regnskap og finans blant de største forskningsentrene i Europa, rangeringsnummer 10 i Europa og nummer 1 i Norden.... [-]

Finland Vaasa
Kontakt skolen
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI