Les den offisielle beskrivelsen

Om École Polytechnique

École Polytechnique er et ledende fransk institutt som kombinerer forskning, akademikere og innovasjon på toppnivå innen vitenskap og teknologi. Dens læreplan fremmer en kultur av excellence med sterk vekt på vitenskap, forankret i humanistiske tradisjoner. Skolen produserer sosialt ansvarlige fagfolk som utmerker seg i ledende, komplekse og nyskapende prosjekter som adresserer dagens og fremtidige utfordringer for samfunnet vårt.

Strategi og oppdrag

I dagens klima med sterk økonomisk konkurranse er innovasjon den eneste veien til velstand. École Polytechnique utdanner ledere med solid bakgrunn i tverrfaglig vitenskap gjennom stor eksponering for både forretnings- og forskningsverdenen.

École Polytechnique DNA: tro på innovasjon, drivkraften til velstand

École Polytechnique ble grunnlagt i 1794, en periode som ikke bare var preget av politisk og økonomisk omveltning, men også ved slutten av opplysningstiden. Under dette unike øyeblikk i historien forventet Comité de Salut Public (Fransk Velfærdskomité) fremtidige anvendelser av de myriade vitenskapelige og tekniske funnene som skjedde i det 18. århundre og utløste den industrielle revolusjonen. Det betrodde Gaspard Monge, Lazare Carnot og flere andre lærde med å anskaffe, ved hjelp av en konkurransedyktig rekrutteringsprosess, de beste sinnene deres, og lære dem vitenskap til fordel for Den franske republikk.

I 1804 bekreftet Napoleon Polytechniques rolle i å betjene nasjonen ved å gi École Polytechnique militærstatus og gi skolen sitt motto:

"Pour la Patrie, les Sciences et la Gloire" ("For Homeland, Science and Glory").

Nå, i begynnelsen av det 21. århundre, holder École Polytechnique en annen epoke kjennetegnet av geopolitiske, økonomiske og miljømessige vanskeligheter, samt mange banebrytende teknologier. En trofast forsvarer av ideen om at innovasjon er den eneste drivkraften til kollektiv velstand, er universitetet en betydelig bidragsyter til å fremme ansvarlig produktiv, økonomisk og vitenskapelig utvikling.

École Polytechnique produserer og deler tverrfaglig kunnskap om høyeste nivå

Som en høyere utdanning etablerer l'X naturlig å dele den mest oppdaterte kunnskapen til fordel for sine studenter, valgt ut fra kriteriene for fortreffelighet som den er kjent for.

Men École Polytechnique skaper også kunnskap, for professorene er både lærere og forskere. Den er vertskap for rundt tjue laboratorier, som er nært knyttet til franske nasjonale forskningsinstitusjoner og forpliktet til prestisjefylt internasjonalt samarbeid. Målet med disse laboratoriene er å oppnå resultater i form av immaterielle rettigheter og publikasjoner i ledende tidsskrifter i både grunnleggende og anvendt forskning.

École Polytechnique credo skal være tverrfaglig både i sin undervisning og forskning. Strukturert rundt ti vitenskapelige disipliner, inkludert humaniora og samfunnsvitenskap, fokuserer sin forskning på åtte temaer som involverer samarbeid mellom laboratoriene. En slik modell stammer fra observasjonen at fruktbare innovasjoner akseptert av samfunnet er født fra konfrontasjon og samarbeid med disipliner, inkludert filosofi.

École Polytechnique serverer samfunn, bedrifter og studenter

I et informert og mobilt samfunn kan dagens beste studenter over hele verden velge fra et hvilket som helst antall universiteter. Videregående opplæring er en internasjonal konkurranse og L'X har sin egen andel av konkurrenter - som for øvrig ofte er partnere - hvor økonomiske midler, både fra offentlige og private kilder, er betydelige.

I dette stimulerende miljøet er École Polytechnique mål å bli anerkjent av de mest eksepsjonelle studentene fra hele verden som en institusjon der de kan skaffe seg kunnskapsbase og kunnskap og få tilgang til et nettverk av tidligere studenter som vil tillate dem å ha et tilfredsstillende faglig liv i tråd med deres ambisjoner.

Universitetet utvikler også sine aktiviteter som er utformet for å gi fordeler til selskaper som gir verdi. Det håper å tilby dem forsknings- og utviklingsresultater som vil gi dem mulighet til å trives både på industrielt og økonomisk nivå.

Endelig glemmer École Polytechnique ikke sin rolle i samfunnet. Universitetets rolle å sprede kunnskap er ikke begrenset til forsknings publikasjoner og strekker seg nå til elektronisk undervisning gjennom "Formasjoner og Ligne Ouvertes à Tous" (Online treningsøkter som er åpne for alle). Dens innflytelse i hele samfunnet kan ses på mer enn bare et pedagogisk og vitenskapelig nivå; selv om dens tiltak for å fremme etableringen av virksomheten har universitetets rekkevidde nå utvidet til å omfatte økonomisk utvikling.

Verdier for å fullføre kunnskap

L'X ikke bare bosette seg for å skape kunnskap. Den ønsker å utvikle eksemplariske verdier i sine studenter og forskerprofessorer.

Vitenskap og samvittighet: Kulten av integritet og følelse av offentlig interesse er en del av sin dypt forankrede kultur. I bredere grad er École Polytechnique åpen for verden og ønsker entusiastisk nye erfaringer.

Universitetet kombinerer nå disse essensielle egenskapene med kvaliteter som er like viktige, nemlig dristighet og entreprenørånd, og som utgjør viktige kvaliteter i en verden som smiler på lag som er smidige og villige til å ta risiko.

Stolt av fortiden, er l'X forpliktet til å gjøre vitenskapelige, teknologiske og industrielle omdreininger mulig i det 21. århundre.

Historien om École Polytechnique

Et produkt av den franske revolusjonen og opplysningstiden, École Polytechnique har en rik historie som strekker seg over 220 år. Siden starten har skolen båret en tradisjon av vitenskapelig ekspertise og forpliktelse til å tjene det felles gode.

Rankings

École Polytechnique er en topp fransk ingeniørskole som er konkurransedyktig på nasjonal og internasjonal skala.

N ° 1 Beste franske Grandes Écoles i Science and Technology / Alle franske rangeringer kombinert / L'Usine Nouvelle / L'Étudiant

N ° 1 Frankrike og N ° 16 Beste europeiske universiteter / QS World University Rankings 2018

N ° 1 Frankrike og N ° 2 Verdens beste små universitet / Tider Høyere utdanning 2018

N ° 1 Frankrike og N ° 4 Worldwide for utdannelse bedriftsledere / Ifølge The Alma Mater Index 2017

Samfunnsengasjement

Å overvinne store samfunnsmessige utfordringer er integrert i historien og tradisjonen til École Polytechnique , i sin forfølgelse av fortreffelighet, fremgang og vitenskap. Med sine perspektiver på aksept og tilgjengelighet er skolen aktivt engasjert i en politikk for bærekraftig utvikling og samfunnsansvar.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

École Polytechnique

Den toårige utdannet grad fullt ut lært på engelsk, er designet for å være profesjonell. Mens du får verktøy og teknikker i løpet av det første året, fokuserer det andre ... [+]

Master CybersecurityEt øyeblikkDiplom: MastergradType: Industri-orientert gradAntall studiepoeng: 140Start: september 2019Varighet: 2 årSpråk: EngelskSted: FrankrikeOpplæringsgebyr: € 15.000 / årProgrambeskrivelse

Online piratkopiering er en voksende og universell bekymring for mennesker, bedrifter og myndigheter. Etter hvert som hackere blir mer smidige, blir profesjonelle brukere av cybersikkerhet uunnværlig for alle bransjer. Den raskt voksende etterspørselen etter eksperter på høyt nivå med cybersikkerhet har inspirert L'X til å dedikere et fullt program til det ved å skape Cybersecurity: Threats and Defenses Master .

Den toårige utdannet grad fullt ut lært på engelsk, er designet for å være profesjonell. Mens du får verktøy og teknikker i løpet av det første året, fokuserer det andre året på "real world" -applikasjon. Gjennom de to årene får studentene også mulighet til å koble seg til næringer, takket være to praktikopphold og erfaring på stedet med forskere fra l'X og besøksforelesere.... [-]

Frankrike Palaiseau
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
École Polytechnique

Behandling av energi og miljø som to like deler som bestemmer vår klima fremtid, gir energimiljøet: Science Technology and Management (STEEM) Graduate Degree en sofistike ... [+]

Master Energi Miljø: Vitenskap Teknologi Og LedelseEt øyeblikkDiplom: MastergradType: Industri-orientert gradAntall studiepoeng: 140Start: september 2019Varighet: 2 årSpråk: EngelskSted: FrankrikeUndervisningsavgift: € 12.000 / år

En global konsensus om det brådskende å vedta tiltak for å redusere klimaendringene, har vist seg de siste årene, som kulminerte i desember 2015 med Paris-avtalen på den 21. partskonferansen (COP21). 195 land vedtok verdens første globale klimaavtale for å begrense til 2 ° C økningen i globale temperaturer. Avtalen sier også sitt mål om å begrense økningen til 1,5 ° C, noe som vil redusere risikoen for klimaendringer for økosystemer og menneskelige befolkninger betydelig. Fremtiden for energiproduksjon og spesielt fornybar energikapasitet ligger sentralt i arbeidet med å nå disse nye målene.... [-]

Frankrike Palaiseau
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
École Polytechnique

École Polytechnique s Ingénieur Polytechnicien Program er et unikt 4-årig program: 3 år for å få Engineering grad og 1 år for å få École Polytechnique Diploma. ... [+]

Både generelle og spesialiserte studier

École Polytechnique s Ingénieur Polytechnicien Program er et unikt 4-årig program : 3 år for å få Engineering grad og 1 år for å få École Polytechnique Diploma.

Denne 4-årige læreplanen gir studentene:

En tverrfaglig vitenskapelig opplæring som gir studentene en bred vitenskapelig basis (grunnvitenskap, ingeniørfag, sosialøkonomi).En menneskelig, militær- og sportsopplæring som gjør at studentene kan utvikle sine atferds- og relasjonsevner.Spesialiserte kurs med avanserte vitenskapelige konsentrasjoner som konkurrerer med de beste ingeniørskolene over hele verden.

Generelle studier tilbys i løpet av de to første årene av programmet, hvor studentene får et solidt vitenskapelig grunnlag i seks fag ut av de åtte som tilbys av akademiske avdelinger: Pure and Applied Mathematics, Physics, Chemistry, Biology, Mechanics, Economics and Computer Science .... [-]

Frankrike Palaiseau
September 2019
Engelsk,Fransk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
École Polytechnique

Tingenes Internett: Innovasjons- og Management Program (IoT-IM) Graduate Degree er basert på Ecole Polytechniques varemerkede tverrfaglige tilnærming og gir deg den nødve ... [+]

Master The Internet of Things: Innovasjon og Management ProgramEt øyeblikkDiplom: MastergradType: Industri-orientert gradAntall studiepoeng: 140Start: september 2019Varighet: 2 årSpråk: EngelskSted: FrankrikeUndervisningsavgift: € 12.000 / år

Fra mobiltelefoner til klokker, medieplattformer, verktøyrister og medisinske enheter, kobles tilkoblede objekter gjennom alle nivåer av industri og teknologi. Som samfunnet blir stadig mer digitalisert, gjør dataene de genererer, muligheter for nye samspill og forretningsmodeller, med vidtrekkende innvirkning på tradisjonelle økonomiske systemer og til og med sosiale vaner.

For 21st århundre selskaper, er det viktig å utvikle strategier og ferdigheter som kreves for å gjøre sine produkter tilkoblet, for å unngå egen forverring. Men hvordan utvikler disse ferdighetene?... [-]

Frankrike Palaiseau
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
École Polytechnique

Denne nye master pensum fokuserer sterkt på kunstig intelligens, inkludert statistisk læring og applikasjoner til datavitenskap. Den dekker også det komplementære feltet ... [+]

Master i kunstig intelligensEt øyeblikkDiplom: MastergradType: Industri-orientert gradAntall studiepoeng: 140Start: september 2019Varighet: 2 årSpråk: EngelskSted: FrankrikeOpplæringsgebyr: € 15.000 / årProgrambeskrivelse

Denne nye master pensum fokuserer sterkt på kunstig intelligens, inkludert statistisk læring og applikasjoner til datavitenskap. Den dekker også det komplementære feltet av avansert Visual Computing, inkludert 3D-datagrafikk, virtuell og forstørret virkelighet, multimodal interaksjon, datasyn, robotteknologi og 3D Fabrication, som enten bruker eller fører til utvikling av nye AI-metoder. Denne læreplanen i kunstig intelligens og visuell databehandling er derfor i hjertet av digitalfag og av de mest lovende, nylige applikasjonene.... [-]

Frankrike Palaiseau
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
École Polytechnique

Ecosystems for bærekraftig og miljøledelse (ECOSEM) Graduate Degree tilbyr en ekte teknisk ekspertise innen miljøspørsmål, inkludert jord- og vannforurensning diagnostisk ... [+]

Master Ecotechnologies for bærekraft og miljø ECOSEt øyeblikkDiplom: MastergradType: Industri-orientert gradAntall studiepoeng: 140Start: september 2019Varighet: 2 årSpråk: EngelskSted: FrankrikeUndervisningsavgift: € 12.000 / år

École Polytechnique er forpliktet til å levere programmer som legger vekt på fortreffelighet i naturvitenskap, samtidig som de gir en fullstendig forståelse av deres industrielle, økonomiske og sosiale sammenhenger.

Ecosystems for bærekraftig og miljøledelse (ECOSEM) Graduate Degree tilbyr en ekte teknisk ekspertise innen miljøspørsmål, inkludert jord- og vannforurensning diagnostiske, behandlings- og valoriseringsprosesser, sammen med en grundig forståelse av de økonomiske og sosiale utfordringene i deres utvikling . Noen internasjonale regelverk samt etikkinnsigelser fullfører tekniske og ledelseskursene.... [-]

Frankrike Palaiseau
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
École Polytechnique

Smart Cities og Urban Policy Graduate Degree gir en grundig forståelse av nye og transformerende storbyområder og deres konkurransedyktige miljøer. ... [+]

Smarte byer

Et øyeblikkDiplom: MastergradType: Industri-orientert gradAntall studiepoeng: 140Start: september 2019Varighet: 2 årSpråk: EngelskSted: FrankrikeUndervisningsavgift: € 12.000 / år

I en stadig mer global økonomi er storbyområder grunnleggende komponenter i økonomisk konkurranse og vekst. Kapital, arbeidsbasseng, kunnskap, infrastruktur og distribusjon innenfor og på tvers av geografisk plass spiller en viktig rolle i en storbyes økonomiske utvikling og velstand.

Som uthevet av Economist, viser en rapport fra den amerikanske tankesentralen Brookings Institution at "verdens største 300 storbyområder utgjør 19% av verdens befolkning og nesten halvparten av verdens BNP. Innen de siste tiårene har inntektene og jobbene hatt en tendens til å vokse raskere i disse urbane områdene enn deres nasjonale gjennomsnitt ".... [-]

Frankrike Palaiseau
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
École Polytechnique

The Economics, Data Analytics og Corporate Finance programmet gir studentene den kvantitative metoden og den virkelige verdenserfaring som kreves for en grundig økonomisk ... [+]

Masterøkonomi, dataanalyse og bedriftsfinansieringEt øyeblikkDiplom: MastergradType: Industri-orientert gradAntall studiepoeng: 140Start: september 2019Varighet: 2 årSpråk: EngelskSted: FrankrikeUndervisningsavgift: € 12.000 / år

Basert på École Polytechnique verdensklasse av toppkvalitet i anvendt vitenskap, gir økonomi, dataanalyse og bedriftsøkonomisk graduate grad deg den unike muligheten til å få en komplett, økonomibasert strategisk forståelse av nye og transformerende markeder i 21. århundre industri.

Opererer i en verden med konstant flux

Med teknologi som gjennomsyrer alle sektorer av økonomien, kan den stadig økende tempoet i innovasjon føre til forstyrrelse på ethvert nivå av industri. Bedriftsgigantene kan plutselig finne seg nedtur, fordrevet av meteorisk oppgang av forstyrrende nyankomne - se Uber og Airbnbs lignende innflytelse i deres rysting av transport- og gjestesektoren.... [-]

Frankrike Palaiseau
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

École Polytechnique

Ecole Polytechnique og partnerhøgskolen HEC Paris tilbyr et nytt toårig fellesgradsprogram i "Data Science for Business". Det tar sikte på å trene studenter i datavitensk ... [+]

Et øyeblikkDiplom: MastergradType: Industri-orientert gradAntall studiepoeng: 140Start: september 2019Varighet: 2 årSpråk: EngelskSted: FrankrikeUndervisningsavgift: 18 900 € / år

I dagens transformerende og konkurransedyktige verden, streber selskaper seg for å holde seg foran markedet og ta de bedst informerte forretningsavgjørelsene. Investering i innovativ teknologi har blitt en nødvendighet.

Innsamling og analyse av data i sanntidshjelpsselskaper bestemmer nye markedstrender. Ved å investere og implementere store datasystemer får de nye innsikter for å bygge en mer responsiv og effektiv virksomhet, nå et høyere ytelsesnivå og låse opp nye markedsmuligheter mens de overvåker risikoen.... [-]

Frankrike Palaiseau
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

École Polytechnique, a magical world

Behind the scenes at École Polytechnique

Address
91128 Palaiseau, Île-de-France, Frankrike
Nettsted