École de Condé

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Paris campus ligger noen få skritt fra Place Cambronne i en livlig bydel nær Champ de Mars.

The School of Condé Paris opptar 6300 m² dedikert til design, grafisk kunst og fine håndverk. Pole design og grafikk kunst og håndverk sentrum ligger i to separate bygninger innen gangavstand fra hverandre, med et samlet areal på 6300 m². Byggingen av Cambronne Street, hvor er det trening design og grafisk kunst skole, ble totalrenovert i 2014. Det er en av de mest moderne i sin klasse. Universitetsområdet huser også Graduate School of Perfume en partnerinstitusjon av School of Conde.

Dette er en total av den bredere sett av private høyere utdanningsinstitusjoner dedikert til etableringen i sentrum av Paris.

Å studere i Paris

Studere i Paris er å velge et pulserende studentlivet i hjertet av et økonomisk og kulturelt sentrum av den mest dynamiske i verden. Dette skaper daglig gni og nyte et flerkulturelt miljø essensen kilde til kreativitet.

Paris rytmen av hendelser knyttet til mote, design, kunst og kreativitet. Studenter nytte direkte fra atmosfæren som School of Condé er involvert i designerens dager og andre hendelser i forbindelse med design og etablering.

Leve og studere i Paris også nyte den ekstraordinære kulturelle potensialet av lett tilgjengelig fra skolen i byen på grunn av sin sentrale beliggenhet. Museer, gallerier, utstillingslokaler er utallige. Deres vanlige frammøte er en avgjørende fordel i treningsprogrammet. Til slutt, for å studere i Paris er å være nær en enestående kilde til sysselsetting i de kreative næringene. Med 363 000 arbeidsplasser registrert i dette området, Paris gjorde samt London og de fleste store verdens hovedsteder.

Steder

Lyon

Address
7-9 rue Cambronne
75015 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Lyon

Address
23, rue Camille Roy
69007 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Nancy

Address
64, rue Marquette
54000 Nancy, Grand Est, Frankrike

Hyggelig

Address
6, avenue Désambrois
06000 Hyggelig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

Bordeaux

Address
8, rue du gén. de Cheyron
33100 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike

Torino

Address
5 Via Pisa, 10152
Torino, Piemonte, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss